Sziasztok!
Tegnap hulla fáradt voltam, még olvasni sem volt erõm, gondolhatjátok, ha még ide se jöttem...
egyébként komolyan itt van a Babanet legjobb csapata, nem is tudom, hogy köszönjem meg a sorsomnak, hogy Hozzátok vezérelt, meg persze, hogy befogadtatok!
Geri! Épp errõl jut eszembe: én is olvastam a másik topicban a hozzászólásodat meg az utána jövõ lehengerlést is, hát komolyan, nekem is rosszul esett. Pedig téynleg nem volt bántó, azt is elhiszem, hoyg enkik is igazuk van, de a hangnem elég barátságtalan volt. És akkor még enyhe voltam.
Évi! Az öltözés-hiszti nálunk is megy, de általában azért, mert minél gyorsabban ki akarnak jutni a lakásból. Szerencsére imádnak menni! Nem könnyû 3 gyerkõccel elindulni, amikor már 2 kint áll , a harmadik üvöltve veri az ajtót, hogy õ is menni akar. Na, azt öltöztesd fel!
Nálunk dani volt az, aki pikk-pakk kiszállt a babakocsiból, amikor elindult (jó korán, 9 hónaposan), utána már nem is nagyon tudtuk használni. Remélem, Csongi is gyaloglóbajnok lesz!!!
Pele! Ugye, nem fagytataok meg? Piszok dolog ilyenkor fûtést javítani!!!
Lili új neve (Pelétõl szabadon): Ható Ágnes! Szerntem illik rá, na, de mit mond a pszichológus???
Verus! Már én is jegyzetelek egy jó ideje, másképp képtelenség követni (ilyen kápos fejjel?)! Nyugi, ha készülõdne az új gyerek, Ti lennétek az elsõk, akik tudnának róla! De épp ma egészen bizonyossá vált, hogy ebben a hónapban már csak ennyien maradunk. Egyébként úgy tervezzük, hogy hosszú távon is elegen vagyunk, de ki tudja?...
Adri! Nagyon-nagyon jó utat Nektek, éerzzétek jól Magatokat itthon, aztán majd jelentkezz!
PM! Irigyellek én is a buliért, jó lehetett! A nagyiknak meg igazán jár ennyi élvezet!
Krisztina! Ezen az apa alvása dolgon már én is sokat dühöngtem. Nem hiszem, hogy nem hallja, ha éjjel hatvanszor üvölt a gyerek! Sõt, volt olyan is, hogy meghallotta, aztán megbökdösött, hogy sír, menjek! Édes, nem?
Erika! Szerintem rághatja a kezét a foga miatt! Ettõl még lehet, hogy csak nagyon soká fog kibújni, mert az egy darabig fájdogál, aztán abbamarad, aztán újra fáj. Nálunk legalábbis így volt!
Cili! Az én fiaim is sokat csuklottak, Daninak adtam néha citromlét, az segített. De egy ismerõsöm mesélte, hogy õ is citromlézte a gyereket, aztán a kicsi úgy utálta a kanalat, hogy a rendes kaját is alig tudták késõbb beleimádkozni. És nekem mindhárom gyrekem CSAK hason tudott aludni, aminek a dokinéni nem örült, de végül "megengedte", mert hanyatt 1/2 óránál tovább nem aludtak. Nem volt légzésfigyelõnk se, viszont engem a fász kerülgetett, éjjel többször megnéztem, úgyhogy a figyelõ biztos megnyugtató!
Kati! Nagyon drága vagy, megjött az emil! Máris megyek, válaszolok! Kitti hogy van? Vigyázz ám nekem nagyon arra a mosolygós kis gömbre, nagyon szupi kiscsaj!
Hát, úgy tûnik, a jövõ héten elpasszoljuk a rácsos ágyat, hacsak az érdeklõdõ vissza nem mondja. Lilit tegnap a fiúk közé fektettem, aminke az lett a vége, hogy a két fiú elaludt, Lili meg röhögve fetrengett a fejükön. Akkor apja visszaparancsolta a rácsosba, amin õ nagyon megsértõdött. Bõgött, mint a záporesõ. Ma viszont röpke 3/4 órás vihánc, több dörgedelem után, elaludt köztük. Úgy látszik, van remény rá, hogy mire nem lesz ágya, nyugodtan elalszanak együtt.
Holnapra szép napot mindenkinek, jó börzézést, gondolok majd Rátok erõsen (amikor épp eszitek a szendvicseiteket együtt)!
Sok puszi:
Emese