Sziasztok!
Most a nap végére én is beestem
Mit ne mondjak, nagyon megörültem
hogy nem csak én változtam meg, hanem ti is
Legalább nem utálom magam egyedül
Figyelem, mindenki aki a Floridai repjegyemre pályázik!
Képzeljétek, a jegyet elcsúsztattuk február 7-re, hétfőre, hogy miért azt hadd ne részletezzem, a kedves férjem "utolsó percre hagyok mindent" felfogása ismét eredményt hozott!
A lényeg hogy vasárnap reggel mentünk volna, ma 4:10 perckor telefonált a férjem, hogy azonnal beszéljek az aerovivával, hogy hogy tudnám eltolni a jegyet. Erre ők kedvesen közölték, hogy kb 1 órám van hogy jeggyel és 70.000 ft-tal(!!!!!!
) befáradjak a Deák térre!
Én ekkor 20. kerben voltam, a jegyek a 14.ben forintom pedig egy szál se!
Erre vérnyomás 200/120 pulzus szintén 200, eszeveszett száguldozásba kezdtem a városban, majdnem 2X kinyírtam magunkat
, haza a jegyért, utána iroda, közben haver hozza a lóvét utánam szintén irodába!
A lényeg, hogy 5:05-kor beestem az ajtón, mindenki azt hitte most szabadultam a Hárs-hegyről és elintéztem a jegymódosítást!
(Non plusz ultra, a kocsira kaptam egy kék mikuláscsomagot
, miközben a jegyautomata üzemzavart jelzett
)
Itt a mese vége, fuss el véle
Jó drága út lesz, ha belegondolok, hogy máshol családok élnek ennyi pénzből 1-2 hónapig, hát nagyon elkeseredem.....
Falina!
Ne haragudj, itt a telcsiszám: 350-06-31
Cím:XIII. Gönczöl u. 32.
Penna!
Ne butáskodj, örülünk ha te mint rutinos kismama kiokosítassz minket
Múltkor én is bekukkantottam a westendes kismamaboltba, pontosabban csak benéztem az ajtón, de elment a kedvem a bemenéstől, mert olyan "mintadarabok" voltak a próbababán, mintha egy középkori zárdanővér egyenruháját láttam volna! Se egy vidám szín, se egy minta...semmi
Csillám!
Képzeld, jelenleg nekem is egy db GAS gatyám van(westendes), ami kényelmes, de ezt már direkt 'úgy vettem! Még bő is egy kicsit!
És én dettó úgy jártam mint Te!
Bevittem a szokásos méretet, hát
Erre bevittem még 2 db-ot, hát a legnagyobbat vettem meg
De örültem, mert mindenkinek nagyon tetszik annak ellenére hogy még bő egy kicsit.
Én mindenkivel elhitetetem
hogy ez olyan élérevasalós, bőfazonú "diplomatagatya"=(irodai csini viselet)
Úgy megkajálja mindenki, hogy öröm nézni
Tudom, lehet hogy csúnya vagyok, de hát .....
Na most hirtelen ennyi, jól kipanaszkodtam magam (bocsi hogy önző voltam
) de ezt most le kellett írnom!