Új privát üzeneted érkezett!

SzilviKép
Köszi, hogy foglalkozol a magnó kérdéssel.
A diafilemek kölcsönzését köszi, de nem vennénk igénybe (nehogy véletlenül nálunk szakadjon szét).Inkább kutakodom tovább.

Hát mennem kell, mert legkosebb Nagy méltatlankodik.

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok!!

Ini
Hogy vagytok? Hanna hogy viselte? És Ti? Kép

Tünde
BOLDOG SZÜLINAPOT KépKépKépKépKép

Hajni
Nem semmi Alexa KépKépKépKépKépKépKép GRATGRATGRAT Kép
A múltkori "szösz" evéséről, meg hogy vizslattad a végterméket Kép .. én is napokig néztem a pelust, mert egy playmobil virágszirommal kevesebb volt, Levi meg azt babrálta... Be is tojtam kicsit, mert a menetrend szerint reggel alkotó csemetém nem igazán termelt 2 napig... már láttam, hogy keresztbe állt a belében, és nem tud kijönni, aminek kéne... De a virág meglett... a szönyeg közepe alatt KépKépKépKép
(Amúgy most is levadászott vmit, amitől öklendezett.... de bűnjel helyett csak egy kis tejjel kevert főzit kaptam... Kép)

Bogi
Még régebben akartam írni a barnázásról... Én Levinél azt hittem, megjött.. még örültem is, hogy milyen rövid volt Kép ... ez volt júliusban... Februárban meg megérkezett Levi KépKépKép

Szilvi
BOLDOG NÉVNAPOT KépKépKépKépKép -- utólag
Merre sütött a nap??? Mert itt nem süt... a madarak meg szegények vagy egy helyben, vagy hátrafelé repülnek Kép
Utazás.. de jóóó Nektek KépKépKép

Nelli
Én is a Libriben szoktam látni diafilmeket...
De itt van ez a link: http://dia.lap.hu/ ... pl. kölcsönözni is lehet Kép

Noresz
Csak mostanában (a napokban) volt ilyen alacsony a vérnyomásod, vagy szokott? Én néha megnézem... 90/60, 98/46! .. és társai .. de ezekkel egész jól vagyok KépKépKépKép
Te írtad, hogy nagyon elfogytál? (ezért egyrészt irigy-irigy Kép) .. Elevitet nem próbáltad? Én attól 1 hónap alatt 5 kilót felszedtem (ráadásul nem is akartam...)

Zita
Matyi TÜNDÉRI KépKépKépKépKépKépKépKép

Ági
Nem volt a gif-es hsz-od előtt piros karika 18-cal... CSengus döbbenten nézte KépKépKép ("ezek meg mit csinálnak?")

... páran kimaradtak, de írok most inkább magunkról... ha nem baj Kép

Levi tegnap elkezdett tapsolni, ma meg egyre többször 4kézlábra állt, próbálja felhúzni magát a barikádunkon (NEM bari kád!!! Kép), ami elválasztja a konyhát a nappalitól... A barikád amúgy lefektetett 3 étkezőszék... összekötve, mert amúgy megszökött... de már volt, hogy eltolta a 3 széket, és utánam szökött a klotyóra ...Kép
Jön a felső 2 középső metszője, bár azok még nem törtek át (tehát még mindig csak 2 fog... azok viszont jó élesek...)
Miután az elmúlt 3 napban elfogyott egy-egy teljes üveg gyümi, ma kapott finomfőzit... Nem vitte túlzásba... az elkövetkező 48 órára bőven elég lesz Kép
... Csengu elaludt Apa ölében... Kép Levi meg az enyémben KépKépKép
... a gyerekszoba szigetelése tuti nem jó... legalább 4 fokkal kevesebb van, mint máshol... miközben a radiátorok forróak...

Orsko
Próbáld ki Apucin, hogy nem kap enni, és ha az éhségtől már dühös, ordít, akkor pirosra dörgöli-e a szemét KépKépKép

Ági
Play-doh gyurmát próbáltad már? Arról írják mindenhol, hogy nagyon puha...

Buksi
Én már nem is írom le, ha a gyerekeim éjjel alszanak... ráadásul egyszerre KépKépKép (pedig ritka alkalom, jó lenne vele dicsekedni Kép)

.. eddig bírtam, leszakad a kezem, megpróbálok megszabadulni Levitől Kép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

SziasztokKép

RebiKép
azt a gyurmát még nem probáltam, bár multkor az auchanos egy euros vásáron (minden 25o) volt egy kisebb kiszerelésű, de mikor apa meglátta hogy közelitek felé, éles fordulatot tett a bevásárló kocsival és tüntetőleg elindult a szerszámok feléKépKépKépKép De ráfázottKépKép gyurma nem lett véve, de vetettem kulcstartóhoz kampókat, meg műszerész csavarhúzot meg mit tom még milyen szerszámot, utána már szerintem bánta, mert a gyurmával olcsobban jött volna kiKépKépKépKépKép

A 18as piroskarikát tényleg elfelejtettem, de remélem jányodon nem hagyott maradandó lelkinyomokatKépKépKépKépKépKép

Most olyan alkotó kedvem lett, igy fogom magam és beveszem a konyhát és csinálok vacsit apa legnagyobb örömére, ugyan még nem orditKép de már elég pirosak a szemeiKépKépKép

puszi
Ági
Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

SzilviKép

Köszi, már megoldódott a magnó kérdés. Anyósom vissza tudta vinni az ővéket.

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Tünde!
Boldog szülinapot!

Szilvi!
Boldog névnapot!

Lányok!

Köszönöm szépen, nagyon jól esett, hogy ennyit gondoltatok ránk.
Akkor most jöjjön a beszámoló!

Vasárnap délután be, érezhetően mindenki ideges, Hanna is egy picit. Délután sokat beszéltünk aműtétről, az volt a varázsige, utána nem kell már annyi orrcsepp és orrszívás. A baba-mama szoba elég loehangoló volt, az egész osztályon egy darab kép sincs a falon, a szobában sem.
A mi szobánk egy másik baba-mama szobából nyílt (közös volt a fűrdőnk), ott egy 5 és fél éves kisfú(Miki) volt. Hannával rögtön barátkoztak játszottak. Áldottam magamKép, hogy vittem gyurmát, mert azzal nagyon sokáig elfoglalták magukat.
Reggel 5:40.kor már ébredtünk a kinti zajokra, 6-kor az éjszakás jött, hogy most van az utolsó alkalom az ívásra. Hanna nem ihatott tejet, de aranyos volt mert nem is követelte, tusta, hogy nem szabad. Ivott teát, utána jött a várakozás, nem aludt vissza. És itt volt nagy mázli, hogy a Mikivel tudtak játszani, mert így észre sem vettük, hogy 11-kor hozták Hannának a boldogság szörpöt, fél 12-kor műrőbe. Édes volt a szörpítől, mint egy részeg. Mosolyogott a műtősfiú karjában.
Mikor kihozták aludt még egy fél órát kb. elég nyugodtan ébredt, de a kanül idegesítette, ha ránézett elkezdett sírni. Úgy le volt ragasztva, hogy 4 kis újjacskáját sem tudta mozgatni. Ívott egy picit, elaludt egy órára, ívott és láttam, hogy nincs jól, elég sz@arul viselte. Kihányta az alvadt vért, utána már azért jobban volt. De a hányás miatt infúzió, persze sírás, mert megint a kanül.... Fájt a torka, gondolom, ahogy piszkálgatták, meg nem tudoom, milye szájfeszítő stb. Reggel haza, de egész nap nyűgős, fájdogál neki, nem hajlandó Cataflam cseppet bevenni, ma este vitamminnal kevertem össze, így sikerült titokban meginnia.
Szóval jobban megviselte, mint gondoltam, de az eredménye már most látható: Tud már az orrán keresztül levegőt venni!!! Doki még mondta, hogy most még két hétig nehezen vesz majd ott levegőt.
Doki rendes volt, ajánlom mindenkinek.
Azon hatalmasat nevettem, hogy a baba-mama szobát a kórházban hotel szolgálatnak hívjákKép

Oli tűndérien elvolt a férjemmel, és a férjem elismerte, hogy nagyon kevés idő marad gyerek mellett, és mi lehet akkor kettővel. Azt is mondta, hogy őrül, hogy megismerte milyen itthon lenni és nem könnyű. Stb szóval már nem fog nyaggatni, ha valamire esetleg nem maradt időmKép

Hajni!
Gratula Alexához!!!!

Buksi!
Én is szeretném hallani!!!!

Orsi!
Ezer köszönet a lapért!

Na megyek, alszom. Elfáradtam azért én is rendesen.

Róbert Elemér Éva
ini

Sziasztok!

Bocsi, szokás szerint nekem sem volt sem erőm, sem időm jegyszetelni, így csak ami eszembe jut, azt is gyorsan mert sürgős aludnivalóm van ! Kép

Orsi17!
Nagyon jók ezek a képek, én mindet lementem, köszi!

Ini!
Gralulálok a kis hős léányzónak! Az én Kittimtől még soha nem vettek még vért se, nemhogy infúzió. Ő olyan kis "anyámasszony katonája" biztos kikészülne.

Ági!
Én jelentkeznék a kézműves szakkörre, de lehet hogy már egyszer írtam?
Meg kérdeztem tőled a dekupázs ragasztót, hogy 780 froncsiért nagyon drága-e egy olyan egész kicsi doboz, mindt mondjuk egy dobozos kóla?
Biztos nem olvastad, vagy elfelejtetted, vagy én nem találtam meg a választ.
A síma tapétaragasztó nem lenne jó?

Orskó!
Azért most kezdtük, mert most telt be a pohár.
Az még csak hagyján, hogy éjszaka szinte óránként ébredt, és kérte a cicit, mivel már régóta szinte csak mellettünk aludt. Nem is volt annyira fárasztó, mert én közben is tudtam aludni.
Viszont az elaltatás volt nagyon gáz, mivel én azért este 8-kor még nem szándékoztam lefeküdni a fiatalúr kedvéért. (Hogy tudjon rajtam cumizni!)
Ezért az altatás már kb. 1 órán át tartott. Ez a szopi, beteszem az ágyába, felébred, kiveszem, szopi, beteszem, felébred projekt ment. Egyszer csak elegem lett, betettem az ágyába, sarkon fodultam és jóccakát Petikém! Ezért is írtam a másik topikban, hogy hírtelen felindulásból.
Az első nap még benézegettünk hozzá, ahogy a könyv írja, de rájöttem, hogy akkor mégjobban begurul, így csak 10-15 percenként nyitottuk ki az ajtót, és messziről szóltunk neki, hogy aludjon szépen.
Nem írom le, nehogy elkiabáljam de már 3 olyan éjszaka van mögöttünk azóta amikor nem .......... fel!

Holnap talán tudunk menni! De ezt sem kiabálom el, szóval tudunk .....ni a játszóházba!

Aja!
Nem tudom fogsz-e még jönni, de árakat nem írál?
Jó lenne tudni.

Puszi mindenkinek!

Andiék
andi68

Sziasztok!

Ini: olyan jó, hogy minden rendben zajlott és Nagyon ügyi a nagylányod, ezért hát ezt küldöm neki:
Kép
Most nem is tudok többet írni, mert Matyi már fel is ébredt, holott 20 perce tettem le.
Jó éjt, Zita
zitus

Bocsi, elfelejtettem az ö és ü betüket. Kép
andi68

Sziasztok!

Akkor holnap megyünk, ha nem jön közbe semmi. Pontosan az állatkerten belül hol található? Be kell menni? Venni kell belépőt?

Noresz, József Attilás vagy? Mi onnan költöztünk néhány hete téténycitybe.
Szerintem 2 lehetőséged van:
1. metróval Arany Jánosig (nem kell cipelni a babakocsit), onnan 72es troli.
2. metróval Deék tér, onnan 4es busz vagy földalatti.
Én ált az első verziót választottam, bár a trolira kicsit nehéz a kocsit felpakolni.

Talán szép lassan eljutok odáig, hogy többet tudok irogatni.

Jó éjt,

Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Jaj,Ini,annyira beleéltem magam a történetbe,hogy a végén vettem észre,hogy egy nagy görcs a gyomrom! Nagyon ügyesek vagytok,az egész család,külön puszi Hannácskának! Pihenjétek ki az izgalmakat!

Bogi!

Már hogyne hiányoztál volna,csak gondoltam intenzíven barátkoztok a négyfős család feelinggel Kép!

Hiányról jut eszembe: Drága Judit! Jelentkezz,mert leváltalak a Szófosó címről! Ugye minden O.K.,és ugye nem vagytok betegek?

Holnap ki jön akkor talizni?

Orsko! Megyünk együtt?

Rebi!

Gratula minden hirtelen ránkzúdított tudományotokhoz Kép!

Szilvi!

Napsütés ide vagy oda,nem bocsi,hogy nekem nem írsz sose Kép!

Jó éjt!

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Zsúfolt napok vannak mögöttem nem tudtam jönni, de próbáltam visszaolvasni, amennyire lehetett.

IniKép
Hál'istennek túl vagytok rajta, gondoltam Rátok én is sokat.Kép Nagyon kis ügyi volt a Hanna. Örült az ajándékodnak?Kép

TündeKép
Isten éltessen sokáig így utólag is!KépKittinek jobbulást, férjed meg.. nem is hiszem, hogy van ilyen tortasütögetős, meg előre lefagyasztgatós féle is belőlök, csak mondod KépKép

SzilviKép
Neked is utólag kívánok Boldog Névnapot!Kép

BogiKép
Én gondoltam RádKép Nem tudom te hogy vagy vele, de én az első pár hónapban több időt töltöttem alvással, mint ébren.Kép Azért pihenj amennyit tudsz, segítsen apa is. Egyébként minden rendben van?Kép

HajniKép
2. fog és lépegetés? Nagy gratula AlexánakKépKép
Nálunk 4. fog és szaladgálásKép Lehet, hogy ez így egyenesen arányos?

ÁgiKép
Én csak ámulok és bámulok mi mindenre van energiád és IDŐDKép Nem szégyelled magad?KépKépKép
Én is szeretnék karácsonyi ajándékot gyártani, egy két kétbalkezeseknek való ötletet szívesen vennék így virtuálisan, lécci, lécciKép
Vérehulló fecskefű vagy mi, azt kiskoromban én is használtam, nekem is voltak valami kis tyúkszem szerű kiemelkedések a csuklómon, kézfejemen és elmúltak. Nem emlékszem hányszor kellett kenni, de tudom hogy használt. Remélem nektek is fog.
Jobbulást Daninak!Kép

NelliKép
Ez nekem is új, tényleg nem lehet már diafilmeket kapni?Kép

EdKép
Nálunk dettó ugyanez. Zsófi is cicifüggő. Reggeltől estig magára hagyhatnám, ha muszáj lenne, de este, ha elaludt a legváltozatosabb időkben ébred és ha nincs cici földindulásKép
A szilveszteri bulinknak lőttek, vagy legfeljebb este 9-ig kiszórakozom magamKép
Van olyan este, hogy 7-8 szor ébred és szopik. Nem tudom mikor fog éjszakát átaludni rendszeresen, mert eddig csak 1-2 szer sikerült.

ZitusKép
MatyiKépMegkaptad az adataimat?

BuksiKép
Vencel óriási fiú lettKép
Nagy orkánban kint voltunk egy kicsit, első olyan kinn létünk volt, hogy sötétben, babakocsival, viharban. Zsófi csak nézett nagyot, hogy ilyen is van.Valahogy eddig ha sötét volt már mindig itthon voltunk, de majd most Ed-módra beindulunk.Kép

NoreszKép
Akkor nagy grat a 2. foghoz is. Kép OrvosodKép Próbálj ki egy kis vitamin-bombát. Én annyira nem vagyok oda az ilyen multivitaminokért, de próbálhatsz ilyen brokkoli, kivi, stb. dolgokat.Kép

BoróKép
Üdv itthonKép

JuditKép
Hol vagy?

Biztos kihagytam valakit én is, sok puszi mindenkinek. Próbálok jönni holnap is.

Ildi
bpildi

Jut eszembeKép

BuksiKép
Nekem is nagyon fúrja az oldalamat a kispapis sztoriKép

Na jó, ha nem teregetni való akkor majd csak megleszek nélküleKép
bpildi

Sziasztok!

Néhány napja nem jutottam idáig, úgyhogy 2 archívot is kellett olvasnom, de az persze csak több részletben és jegyzetet sem készítettem. Úgyogy részletes hozzászólás most nem leszKép

Látom többeknél téma az éjszakai alvás. Hát, ezzel eddig még soha nem volt gond (kopp-kopp-kopp). Nádja 2 hetes korában kihagyta az éjjel 2-kor szopit, és elkezdett 4-5-6 felé kelni és aztán aludt még 9-ig. Aztán volt olyan, hogy egészen 8-ig aludt felkelés nélkül. Most ott tartunk, hogy 6 felé ébred, nyöszörög, olyankor átviszem az ágyamba, ahol eszik és alszunk is tovább 9-ig. Ja általában legkésőbb este 9-kor már alszik. Mégegyszer kopp-kopp-kopp.
Alma mellett már próbálkoztunk őszibarackkal, banánnal, sütőtökkel és ma sárgarépával. Mennyiség még mindig nem túl nagy, de így is gyarapodik, tehát nincs baj. Apja ki is nevette tegnap fürdésnél, hogy hájas a hóna alattKép

BuksiKép
Tali lehet nem megy holnap sem, jönnek végre elektromos garázsajtót szerelni.

InesKép
Nekem is összeszorul a szívem, ahogy olvastam Hannáról. Mikor oltás után lázas volt Nádja, olyan kis bárgyú-esetlen-védtelen mosolya volt. És mi egy oltás egy ilyen műtéthez képest... Szerencsére minden rendben ment, gyors felépülést Hannának!!!

Nekem is kimozdulhatnékom volt már mostanában. Múlt hét előtti héten voltunk barátnőmmel egy kis jazzt hallgatni. Erről persze eszembe is jutott, hogy ma volt Szakcsi a Jazzgardenben. Majd legközelebb...

ManókaKép
Én láttam Stahlt tegnap. Úgy vettem le sorstársKép Tényleg nagyon boldognak tűnt. Néha mintha majdnem elsírta volna magát. Bár lehet, hogy rosszul láttam/hallottam mert interneten néztem meg és sem a hang sem a kép minősége nem az igazi.

ÁgibosziKép
Barkácsklubba ötlet (nem én találtam ki), hódfarkú cserépre is jól lehet szalvétázni. Én most csináltam bejárati ajtóra akasztható névtáblát. De akár falikép is lehet. És a cserép db-ja nincs 100 Ft-sem.
No még egy, tetra pak-ból lehet ajándékzacsi szerűséget csinálni, szintén szalvétával.

No, asszem megyek aludni

Mariann
tmarianna

SziasztokKép

InesKép
Sok sok gyógypuszi a kis hősnek és gyorsan felejtse el a kénylemetlen perceket. A lényeg hogy megkönnyebbültetek és már kap rendesen levegőtKép

AndiKép
Mea kulpa... Nah szóval a 100 ml dekupraglak az 500 Ft, vagyis ma annyiért vettem. Ez jó árnak számit. A 700 valamennyi nem tud hány milit takar.
Amugy a tapétaragasztó is tőkéletesen megfelel a dolognak, csak azt utána még lakkozni is kell, hogy tartós legyen. Szivesen látunk a szakkörben.
Buksika ha visszaérkezik majd akkor egyeztetünk. Addig döntsd el mit is szeretnél csinálni és milyen kellékeid vannak hozzá.

NelliKép
Nah ezért még is megesett a szive rajtatok anyóspajtiéknak?Kép

Jajj el is felejtem mondani a hét poénos beszólását: Dani unokaöccse nagy büszkén elé állt a nagyijának és mondta hogy nézd nagyi milyen klasz bankmancsot kaptamKép Aki megfejti hogy milye lett a gyereknek az kap tőlem egy nagy puszitKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok
Jelentem nem vagyunk betegek, holnap megyünk, ha kispapi is úgy akarja.
Képzeljétek, ma voltunk a másik dédinél. Ez azért nagy dolog, mert nem vmi igazi nagyi/dédi típus. Léna a 14.dédunoka, és az érdeklődése már a szimpla unokék irányába is minimálisra csappant, illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy szelektál. De most nem ez a lényeg, hanem a kislányom elbűvölte a marcona dédit. Mosolygott, okosan ismételgette(na jó, próbálta) a szavakat, amiket mondtam, sőt még az ölébe is ült a dédinek. Ott hagytam őket pár percre, amíg lementem a sarki boltba, és egyetlen nyikhangja sem volt!! (mármint a lányomnak) Érdekes, otthon a konyháig nem tudok kimenni. Na mindegy, a dédi édes volt, így talán kapunk új kötött kardigánt, meg kiscipőt. És az pompi leszKépKépKép
Ja és összevesztem a közös képviselővel. Egyszerűen olyan hangnemben tárgyalt velem, hogy ha élőben teszi, biztos behúzok neki egyet. Közgyűlési jegyzőkönyvet szerettem volna látni, és betekintést a ház pénzügyeibe. Hát ezen vérig sértődött, és folyton hátsó szándékról pampogott a hangomban, csak tudnám nulla találkozás alapján honnan veszi a bátorságot ilyesmit feltételezni. Na erre mondaná az ember lánya, hogy vaj van a füle mögött...

Tünde
3fog??? Tényleg sárguljak az irgigységtől???
Túl tökéletes a férjed, nekem vmi gyanús...KépKépKép

Tigri
3x Éljen a 3. járó baba!!!

Buksi
MICSODA fejlődés!!!! Gif-ek, és csupa jó kedv. Azokból a pirulákból nekem is adhatnál!!
Szerdai tali máris sokkal izgalmasabb... Kép

Manóka
jobbulást a köhécslőnek és ihletet az okosodónak. Stahl meg nekem sok volt. Vmi disszonancia volt benne, olyan nagyon hangsúlyozta, hogy ő boldog, de szó sincs senki más boldogságáról. Pedig a gyereknek 2szülő kell, optimális esetben.

Boró
nagyon kipihent volt a hangulatod, szóval éljen. Kép kicsínyítés Microsoft Photo Editorral image/resize menüpont alatt, Paint-tel image/stretch-skew,Windows Picture and Fax Viewer-rel alul jobbról a második ikonnal.

Noresz
Memóriában én is verhetetlen voltam, egy party?? Imádom a játékot, de már senki nem játszik velem...Kép Nálunk az Activity is nagy sláger volt, meg a kocka(póker), de az idejét sem tudom, hogy mikor ültünkle játszani...
Állatkertbe gyertek a földalattivala gyógyfürdőig, onnan csak át kell menni a zebrán. Bár a lépcsőket ott sem úszod meg, de Buksimódra(széles mosoly, és egy lenne olyan szíves segíteni) kikerülheted!

Ági
jobbulást a fiadnak, ti meg pihenjétek ki a mai zűrös napot. A sumo-s ickód nagyon gusztustalan!!

Orsko
apa még nem profi, na valljuk beKép

Zitus
cipős kép bombajó lett!

Fbogi
Jajj már naaaa. Ez a 'nem hiányoztam' duma nem való hozzád! Mindennapok gondja eltömik a fejünket. Te is része vagy a Pöttömöknek, szóval ne kéresd magad, mert különben naponta fogom írni a hiányoló leveleket KépKépKép

Rebi
nem is gyötörlek azzal, hogy Lénácska egy nap 2,5-3üveggelpusztít elKép Holnap??

Ini
nagyon ügyesek vagytok! Hanna egy HŐS!!!!!! Már nagyon vártuk a bejelentkezésedet! Mi volt az ajija???

Andi
ügyesek vagytok! Holnap kibeszélheted magadbóla gyötrelmeket!

Ed
Pötyeklub még1x: A cirkusz mellet vana bejárat, tőle balra egy kicsi keskeny utacsak vezet, ha ócsak macskakövön döcögtök az elefántok mellett, akkor máris odaérzs! Bent pedig a jobb benti sarokban dekkolunk.

Holnap remélem sokakkal találkozunk, mert kell egy kis új flóra Kép, ja és legnagyobb sajnálatomra nem lesz fényképezőm. Szóval no vizuális megörökítés, marad a verbálisKép
J
a gif-rajongóknak:
Kép
holophernes

Sziasztok,

Buksi, sajna nem megyünk holnap sem együtt, sem külön. Játszóház helyett bőrgyógyász és orrgyógyász látogatása lesz a program. Ma már megvolt a szemgyógyász. Mindz azért, mert a szombat óta tartó takonykór kezdi Dini egész fejét veszélyeztetni. BEgyulladt a szeme, és az arcán kis gennyes pattanások keletkeztek. És én is elkaptam... Ennek meg az volt a következménye, hogy nem éreztem a büdös pelust és szegényem kb 3 órát töltött el egy nagy kaka társaságában...gyulladt szemmel... bedugult orral...

Ági,
kézművesszakkörbe beneveznék, elsősorban most a fakönyv érdekel. NEm biztos, hogy készen lesz jövőhétre a szöveg, nem én csinálom, lehet, hogy most csak elméleti oktatást kapok? Még van egy téma, ami régóta piszkálja a fantáziámat. A papírmassé. Láttam egyszer egy iparművész papírmassé tárgyait, leesett az állam, miket lehet belőle csinálni, és talán nem olyan bonyi dolog formákra papírcsíkokat ragasztgatni, lényeg a fantázia. Ebben jártas vagy?

Ini,
Hannának orrmandulakivétele volt? Kicsit le vagyok maradva. Majd kérdeznék néhányat.

Andi,
Annyira rossz érzés, mikor az ember kezd dühös lenni a kicsi gyerekére, mert az nem hajlandó elaludni. Nem egyszer volt már nálam is, hogy majdnem betelt a pohár, de eddig még visszafogtam magam. Azt gondolom, hogy az egyedül elalvás bevezetését nem hirtelen felindulásból akarom majd csinálni, hanem tervezetten. De, hoyg mikor és hogyan, azt nem tudom. Aztán persze lehet,hogy egyszercsak annyira kiborulok, hogy az lesz, mint nálatok.
Egyébként mostanában nem borulok ki, mert nem harcolok az általam elképzelt altatásért. Általában cicinalvás van, vagy szerencsésebb csillagállás esetében elég, ha hozzámbújik. CSak egy dologra nem vagyok hajlandó, a gyerekkel a karban sétálgatásra. Cipelem napközben eleget.

Mai alvás sztori: gondolom a taknyosság miatt az elalvás nehezen ment - volna... ha Apa be nem jött volna a szobába közölni, hogy elviszi a kutyát sétálni. Ha nem mondja esetleg azt hiszem, hogy mondjuk hullócsillagot nézni megy. Dini szeme erre felpattant, apa ennek hangosan örült, Dini erre vigyorogni kezdett, és kitöt belőle a bohóc, amit persze már csak én tudtam élvezni - tudtam volna, ha nem lettem volna farkaséhes. Szóval apa el, mi meg az játszottuk, hogy Dini üti a radiátort, mert az jól szól, és ugrál az ágyon, anya meg eszi a kefét, mert mást nem tud, és árgus szemekkel lesi, hogy mikor látja meg az alvásra való hajlandóság első jelét a gyermeken. 45 perc múlva.... Mikor végre letettem, megkértem szépen Apát, hogy máskor ilyen miatt ha lehet ne zavarkodjon, de azt is halkan, csak annyit mondott ellágyulva, hogy de annyira aranyos volt Kép igen tényleg aranyos, úgy örül a radiátornak ilyenkor, mintha most fedezné fel,és nem egész nap azt kalapálná. De basszus, én akkor még nem vacsoráztam.

ajajdekésővan
jóéjt
orsko
orsko

Helló!

Megviccelt ez a mocsok konyhai óra! Vígan Kép mosogatok, hogy hajdejó még nincs éjfél, megyek még babanetelni! Erre meg kiderült, hogy merül az elem és már rég holnap van...
Szóval sorry, de nem leszek bőbeszédű.

Ini, már akartam SMS-t küldeni, mert úgy izgultam értetek! Reméljük hamar elfelejti. Ajándéknak örült?

Pár kép és húzok aludni:

Elindultam:
Kép
Felhívom Alexa arcára a figyelmet, már fel van mindenre készülve Kép
Kép
Itt meg a szemünket érdemes megnézni, csak úgy csillog!
Kép

Ja és Judit nézd csak, ez is tűzoltós szerkó Kép

Jóccakát!
Hajni
ui: Kicsit nagyok lettek a képek, sorry...
tigribigri

Sziasztok!

Név nélkül, akiket érint, azoknak: gratulálok álláshoz járáshoz, fogakhoz! Kép

Ines, gyógypuszik helyett gyógyszorítások mennek Hannának. Ügyik voltatok!

Ildi, kösz, hogy Te legalább ki tudtál préselni magadból 1 "Üdv itthon"-t! Kép

Judit, köszi az instrukciót, megpróbálom. Siker remélhetőleg látható lesz. Kép

Buksi, mi most is kihagyjuk a talit. Vendégeim jönnek Bécsből pont ma. Kép Nem mondhattam nekik, hogy bocsi, mi ma játszóházba készültünk ...
Nektek viszont jó szórakozást kívánok!

Orsko, sztori jó, apáknak ehhez külön tehetségük van. Kép

Mentem reggeliztetni.

Boró
femõke

Sziasztok,

Ini,
én is örülök, hogy minden rendben, és Hanna remélhetőleg hamar elfelejti azt a fránya branült. Őszintén szólva, én is mindig sírtam, amikor a terhesség végén párszor belémtették.
Amiatt kellett altataás, hogy még kicsi lányka? De a gyurma nagyon jó ötlet, elraktározom, bár, remélem, nem lesz rá szükség.

Orsko,
nem jó, amit Diniről írtál, sőt, ha lámpáznátok az arcát, az nem tenne jót? Gyorsan gyógyuljatok meg.
drága kispapikKépKép Mintha az én uramat hallanám, ő is bemegy, hogy megcsókolja, aztán a felébredtete már altassam én el.

Bogi,
én igen is, gondoltam rád, de ez a negatív hangulat nekem egyáltalán nem szimpatikus, Már hogy lehet úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy ha él még egyáltalán. Gyorsan kepj be egy kis csokikát, ha hasonló gondolataid támadnának.

Alvás téma: nálunk most új módi van, nem kis szomorúságomra. Fürdés, öltözés, cici, még éberen ágyikóba, alvás 10 percig, majd sírás, 5 perc türelmi idő, bemenet, a gyerek kivéve, mutatja, hogy ki akar jönni. Kicsi játék, és már félkómásan kommandózva sikerül újra letenni.
Ja, és attól félek, így fog kicsúszni a kezemből az irányításKép

már a többire nem emlékszem, amit még akartamKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!
Köszi mégegyeszer mindent lányok! Nagyon jól esik.

Orskó!
Kérdezz nyugodtan!!!

Manóka!
Ha felnőtnek veszik ki az orrmanduláját, akkor is altatják, mert színte lehetetlen érzésteleníteni. Ezt a doki mondta. De egy orrsövényt már lehet érzésteleníteni.
A kanült még alatatás alatt kapta, így szerencsére érezte. De nem tű volt, hanem műanyag. Lehet, hogy azt csak kicsiknek adják?

Boró!
Üdv itthon!!! Kép Sajnálom, hogy nem volt hóKép
De a kikapcsolódás a lényeg.

Megyek ebédet főzni!!!
puszi
Ines
ini

Ines, Kép Köszi köszi. Kép
Nekem ébren "kapták ki" 16 évesen, mert ugye csak a garatmandulákat lehet érzésteleníteni. "Nem annyira fájdalmas" mondták. Na nem a frászt. Szerencsére már a múlté. Viszont a sebet érzem azóta is. Kép Remélem Hanna nem fogja!

Pussz: Boró
femõke

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.11.17
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek Pocaklakók
Noresz Máté 2004.05.26 3050g/54cm 5 hónap 22 nap 21.szept 19.júl
Mariann Nádja 2004.04.20 3950g/57cm 6 hónap 28 nap 01.aug 31.máj
Móki András 2004.03.15 2800g/51 cm 8 hónap 2 nap 30.nov 06.dec
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 8 hónap 20 nap 29.máj 15.febr
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 8 hónap 24 nap 30.ápr 15.nov
Orsolya Dénes Buda 2004.02.20 3000g/56cm 8 hónap 28 nap 09.okt 31.máj
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 9 hónap 0 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 9 hónap 1 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 9 hónap 1 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 9 hónap 4 nap 28.jún 20.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 9 hónap 7 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 9 hónap 14 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 9 hónap 20 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergely 2004.01.24 3900g/57cm 9 hónap 24 nap 09.máj
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 9 hónap 27 nap 26.nov
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 10 hónap 1 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 10 hónap 5 nap 29.ápr 07.okt Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 10 hónap 9 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 10 hónap 10 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 10 hónap 11 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 10 hónap 14 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 10 hónap 18 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 10 hónap 21 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 10 hónap 23 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 10 hónap 29 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 10 hónap 30 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 11 hónap 8 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 11 hónap 9 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Nelli Dominika 2003.12.07 3490g/57cm 11 hónap 10 nap 04.aug 12.aug Dorottya 1999.02.18
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 11 hónap 14 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 11 hónap 16 nap 23.aug 17.márc
Ildi Zsófia 2003.11.20 3600g/53cm 11 hónap 28 nap 17.szept 09.aug
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 1 év 0 hónap 4 nap 06.jan
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 1 év 0 hónap 9 nap 30.nov 17 és 14 évesek
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 1 év 0 hónap 17 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 1 év 0 hónap 18 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 1 év 0 hónap 27 nap 21.júl 12.máj
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 1 év 1 hónap 7 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 1 év 1 hónap 16 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 1 év 1 hónap 19 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

NORESZZZ!

Ha még olvasod, mi szívesen elviszünk, csak arra várok, hogy felébredjen Dorka!!!

Nelli, tetszett a magnó, nem vettem meg, de majd legközelebb.

Ini, kívánom ,hogy minél hamarabb elmúljon a fájdalom, és mikulásra már szeleljen az az orrocska!

Névnapi köszöntéseket újra köszönöm, így olyan jó, mintha minden nap névnapom lenne!!! Kép

Épp ezért kívánok én is Boldog Szülinapot Tündének!!

Tegnap nagyot sétáltunk, még buszoztunk is, megnéztük az Aj által reklámozott játszóházat, posta, gyógyszertár, és ekkor fogyott el a napocskasütés, spuri haza. Jelentem, 6600 Ft-ot fizettem a gyógyszertárban Dorka gyógyszereiért, amiket a nyaralásra "hátha ezésezbeüt" alapon írt fel a dokinéni. Na mindegy, most jól fel vagyunk szerelve.

Na gyorsan befejezem, hátha még elérem valahogy Noreszt.

Pusz
Szilvi és Dorka

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Gondolom mindannyian épp az állatkert felé igyekeztek, biztos jól töltitek a mai napot is. Matyi az éjszakát piheni épp ki, mert vagy 5x fenn volt, mire úgy hajnaltájt( 5 körül) végre elaludt és én is. Lassan készülgetnek a házidologzataim is, bár a pedagógusetika iskolai megnyílvánulásáról szóló kicsit felborzolja az idegsejtjeimet.

Ahogy olvasom mindenki ügyesedik a pöttömök közül. Nahát így is kell! Minden új tudományhoz gratula, bár szerintem most már egyre többen fogtok előrukkolni féltett Kincseitek félelmetes megnyílvánulásaival.

Hajni: képek Kép középső Kép, egy igazi nő!

Manóka: ha szabad megjegyeznem: "Így kezdődik" az elrontás valóban. Én már csak tudom. VOlt egy időszak( no nem hosszú) amíg Matyi átaludta az éjszakákat, aztán most rosszabb mint kicsinek, mert többször kel, sír, nem lehet megnyugtatni az ágyban, ki kell venni, és ha esetleg mégis simogatással elalszik, akkor tuti nem tudok kijönni a szobából, mert amint elindulok ajtó felé a szeme kipattan és feláll, sír. Na ilyenkor légy okos anya...

Orsko: remélem mihamarabb rendbe jön, tényleg próbáljátok ki azt a lámpát, sokaknak segített már. Az altatós sztori annyira aranyos, csak épp belegondolva azt hiszem apát keresztbe nyeltem volna le!

Judit: Közös képviselő Kép. Nálunk az alsó szomszéd robog fel minden este 9 felé, mert Matyi rohangálása zavarja őt ui. ő már 8-kor lefekszik, mert hajlban kel. Mondja: csináljunk valamit, mert szabálysértésért feljelent. Mondom: két lehetőség van: vagy eltöröm a gyerekem lábát,hogy ne mozoghasson vagy beteszem a kiságyba, de akkor meg ordítani fog. Mire ő: miért nem alszik már ilyenkor a gyerek?Mire én: beszélje meg vele! Erre elrobogott, hogy majd áthelyezi az ágyát, de ha még egyszer, akkor biza ez-meg az. Hát mit csináljak, Matyit nem lehet ágyba sugni 9 előtt.

Ini: nem írtad, mit szólt Hanna a lovacskához.

Ági: köszi a könyvről a leírást, legszívesebben én is mennék a szakkörbe, dea távolságot hiába ígérték, nem kaptam meg üveggolyókéntKép

Orsi: Merre jártok, hogy vagytok? Azt a levélbeni ígéretet bevasalom ám!

Tünde: és ti?

Kisbuksi: arra a sztorira még mindig kíváncsi vagyok! Én is meglestem a fiúkat, és hihetetlen mennyire hasonlítanak egymásra!

Boró: kitartást a bécsi váratlan vendégekhez! Képeitek nincsenek az utazásról?

Adatokat nem kaptam még: Noresz, Judit, Fbogi, Fiona, Fruzsi, Zsazsa, Sztigris, Zsóf, Gigi, Aranka, Noémi, Nelli, Hicu, Orsi postájából. A többieké megvan és lassacskán a táblázat is kiegészül.
Bocsi, hogy többre nem futja, de jött a nagyi és viszi Matyit sétálni.

Taliról a képeket és a beszámolót kíváncsian várom, Zita
zitus

Sziasztok!

Andi68

1 óra 400Ft-ba kerül.De mivel számítógépes feldolgozás működik,ami percet számol,így annyit fizetsz,amennyit voltál.Ha csak 20percet tudtok lenni,akkor annyit,ha másfél órat,akkor annyit.

Amit mondanék még,hogy nemsokára elkezdünk foglalkozásokat is tartani a pöttömöknek,amit igyekszünk majd mindig adott időpontban tartani,hogy rá lehessen készülni!

Aja
aja

Sziasztok!

lányok!
A Stahl melyik adásban volt és mikor??? Most már kiváncsi vagyok rá

Hanna örült neki, de nem nagyon játszott vele, mert rosszul volt szegénykém. De kedden már a lovacska kapott sok-sok vízet és répát. A víz az itítóból eltűnik, ha ló fejét belenyomom, és utána kútbóül ki lehet pumpálni. A répa meg a szájához ragad(mágnes).

Rebi!
Vasárna este ügyeletes volt a Budai gyermekkórház, 8 hónapos kisfiú lenyelt egy fél pisztácia héjat, félre nyelte, a tűdejébe befúródott, de ki tudták szedni, persze altatásban. Ma nézték meg megint a picit, hogy maradt-e még valami. Én is rettegek, hogy mikor mit eszik meg Oli, de szerencsére Hanna is figyel rá, hogy ne hagyja szanaszét a dolgait.
Playmobil nekünk is van rengeteg, nővérem gyerekeitől örököltük, de csak a nagyobb darabokat adtam eddig oda a Hannának, a picikkel nyáron a kertbe játszhatott.
gondolom, hogy izgulhattál, jó, hogy megtaláltad a virágot.

Jdit!
Közös képviselőKép
Vigyázni kell velük.

Nem tudnánk valahopgy megoldani egyszer, hogy elmenjünk gyerekek nélkül vacsizni? Ahogy Ti már találkoztatok kb. egy éve pég pocakosan.

puszi

Ines

Hicu???? Jól vagytok?????
ini

Kép

így érzem magam néha!!!!
ini

Sziasztok!

Sajna mégsem tudtunk menni, most már nem is fogom tényleg többet mondani, hogy megyünk!

Ági,
Ötszázért megvenném a ragacsot, hol lehet kapni?
Nem hinném, hogy kevesebb, mint amit én láttam majd 8-ért, mert ennél kisebb adagot biztos nem érdemes venni.

Most rohantam Kittiért az oviba!

Pusz mindenkinek!

Andi
andi68

Sziasztok!

Huh, csak egy napot nem tudok jönni, aztán nem győzöm.

Zitus, ez a cipőpróbálos kép, nagyon tuti! Kép

Bogi, igaza van Manókának, tessék pozítivan állni a dolgokhoz! Minden rendben lesz, ne izgulj!

Rebi, gratula Levinek a tapsikoláshoz! Elképzeltem ezt a barikádot a székekből. Kép

Ines, örülök, hogy túl vagytok a műtéten, és hogy rendben ment.

Ildi, pedig tényleg van ilyen is! Be kell vallanom, hogy nagyon jó dolgom van, nálunk nem én vagyok a konyhatündér. Kép

Judit, hát persze, hogy nem tudott ellenállni a dédi Lénának! Kép A 3 fog miatt inkább ne irigyelj, elég húzós ez így egyszerre. Az evés nem nagyon akar menni, bár ehhez biztos az is közrejátszik, hogy az orrán nem kap levegőt. A szopi már csak úgy megy, hogy két szívás, aztán hatalmas levegővétel. Ha meg rendesen eszünk, akkor meg inkább a kanalat rágcsálja.

Orsko, jobbulást nektek!

Hajni, te még vígan mosogatsz éjfél előtt?? Kép Nagyon ügyi a tűzoltószerkós Alexa! Kép

Köszönöm szépen az újabb szülinapi jókívánságokat! Kép

Kitti még kicsit taknyos, de szerencsére már annyira nem kell szívni az orrát. Sajnálom, hogy nem tudtunk menni a játszóházba.

Na megyek, mert ezek az angol házik nem akaródnak maguktól elkészülni. Szombaton le kéne adni, de annyira nincs kedvem hozzá.
Pusza,
Tünde
rtünde

TündeKép
Kittinek jobbulást.
Ma mi sem mentünk játszóházba. Úgy volt, hogy holnap a baráti társaságomat tudom beszervezni oda, erre elhalasztódottKép Mehettünk volna ma.

InesKép
Nagyon bátor volt kicsi lányodKép Jó, hogy túlvagytok rajtaKép
Dorka is állandóan köhécsel, félő, hogy valamelyik mandulájával van gond. Horkol is éjszakaKépMi lesz ebből? És ő nagyon fél mindentől, és hisztizik. Alig lehet lefogniKép

JuditKép
Dédi örömeKép Hiába a sok dédunoka, dédi tudja, ki a legaranyósabbKép
Közös képviselő menjen melegebb éghajlatraKép Mind ilyen.

ZitaKép
Lemaradtam? Milyen adat kellene?
SzomszédKép Ilyen kis kedves. Volt valaha kisgyereke?
Nálunk a 8-on állandóan kopácsol, fúr-farag egy fazon. Otthon asztaloskodik (panellakásba). Ha valaki ezt számonkéri rajta, csak röhög. És nem lehet semmit tenni ellene, mert a házszabályzatba nem lett leszabályozvaKép

Olyan fincsi almás krémest csináltamKépJönnek hozzánk babalátogatóba, legalább meg tudom őket kínálni.

Domcsinak foga jöhet, mert állandóan a szájában matat.
Vettem neki egy overállt, ami kékre sikerült, de ami méretre jó lett, és árban is elfogadható, az ez. Hihetetlen drágák egyébként. És a méretezés se semmi.

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Nelli!
A kisfiú, akivel a Hanna barátkozott, az első éjszaka annyit köhögött(száraz), hogy alig tudtam elaludni. Anyukája mondta, hogy nem múlik el és az orvos szerint(ua.mint a mienk)elmúlhat az orrmandula műtét útán. A műtét után összesen egyszer köhögöt!!!! A kisfiú amióta oviba kezdett járni azóta kezdődtek a problémák.
Szerencsére most már nem az a divat, hogy akkor egyszerre az összeset kivenni.

Boró!
Kirázott a hideg, hogy érzéstelenítés nélkül kivették az orrmanduládat. Barbárok.

Hanna márateljesen jól van, kimondottan eleven, kis cserfes lett.

puszi
Ines
ini

Brühühühühűűűű!

Túl későn vettem észre, amit írtál, Szilvi!!!
De az is igaz, hogy amúgy is erősen gondolodtam (mint Micimackó) hogy menjünk-e, mert Máté még szörcsög egy kicsit. Így akik voltak, látták, hogy mi nem Kép
De ha jó Nektek a jövő hét, tényleg mehetnénk együtt!! És nagyon köszi, hogy gondoltál ránk!

És mindenkinek köszi az útvonalterveket!

Kisbuksi
Szerintem fél Pöttöm-mami társaság, aki nem jutott el a mai talira, lyukas oldallal fetreng otthon Kép

Marianna
Hájas hónalj Kép

Ági
rejtvény: talán bakancs??? Kép Kép

Judit
Hát egy memória parti jó lenne! Mikor és hol? Kép Sajna az Activity-től csömöre lett az uramnak Kép

Orsko
Jobbulást Diniek! Nem hangzik túl jól ez a takonykór Kép

Hajni
Tündéri ez a kis menő-manó!! Kép

Boróóóóó
Én írtam, engem már nem is látsz?? Kép

Zita
Nem semmi éjszakád volt! Remélem, a mostani jobb lesz.

Ini
Nagyon ügyes volt Hanna. Én arra emlékszem, hogy amikor az enyémet kivették kiskoromban, a doktorbácsi azt mondta, most megyünk a Holdra Kép Tehát biztos altattak Kép

Mindenkinek puszi
Noresz
noresz

Sziasztok!

Szóval ma talin voltak egyesek? És beszámoló, meg fénykép nuku? Gondoljatok már 200 km-re lévő, lyukas oldallal fetrengő többiekre isKépKép

Az egész napon egy nagy rohanás volt, délutánra be is sokalltam egy kicsit.Kép Én is be voltam ígérkezve dédiékhez, ez volt a fix pont. De előtte megpróbáltam kitakarítani,mert barátnőmék bejelentkeztek, hogy felköszöntenék Zsófit (előreKép) a héten, majd valamelyik!!! este. Szóval már tegnap is készültem, meg ma is, de nem érkeztek meg, majd holnap. Szóval a férjem itthon, mert "fáj a torka ha nyel" betegséggel, (mellékesen jegyzem meg nekem is, csak ellenben vele én nem mondtam ezt neki 30-szorKép, Zsófi folyamatos mozgásban, így próbáltam takarítani, közben tárkonyos levest főzni, meg boltba menni.
KÖzben a dokinkkal is beszéltem, ha hétfőn jön bárányhimlő ellen oltani, beadhatná neki az influenza ellenit is. Persze a receptért menjek el előtte.
Dédi délre várt minket, Zsófi (2 óra alvás után) felkelt fél egykor és el is indultunk 1-kor.
2-re mentem a receptért, a gyerek otthagy nagyiéknál, vissza, majd indulni, hogy 2.45-re elérjem mamám munkatársát, akivel meg volt beszélve a találka (finom házi szalonnát hozott nekünkKépKép). Majd útközbe gyógyszertárba, cukrászdába, boltba sörért, narancsléért a vendégeknek, laminálni a sógor rendelési papírját. Hazakuttogni mindezekkel a felszerelési tárgyakkal, meg a gyerekkel, és befejezni a reggeli pakolást, mert jönnek a vendégek. Szendvicseket csinálni, ZSófit etetni, öltöztetni. És magamból is megpróbálni valamit kivarázsolni.
Szóval vendégek sehol, kispapi halálán, én meg a végkimerülés határán.
A végszó, tegnap Zsófi kapott egy sátorszerű, iglu-kunyhót, egy kétméteres cső-szerűvel, amiben ki-be járkál, de az egyik legugolásnál, véletlenül beverte a száját, ami vérzett, kispapi, anyós ájuldozott, de semmi komoly baja nem volt, csak egy kis seb lett a két felső egyese között, ami szerintem már holnapra sehol sem lesz. Azért 10 évet öregedtem én is közben.

Most meg teát főzök apának.Kép

Szóval ma nincs erőm mindenkinek név szerint válaszolni, mert nincs hozzá erőmKép, de visszaolvastam ám.Kép

Sok puszi mindenkinek.

Ildi

IniKép
De jó, hogy már túlvagytok rajtaKép
bpildi

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Már nagyon megbántam,hogy így beharangoztam a sztorit,mert nem egy nagy történet,de jól fel lett fújva ,így csalódás lesz Kép. De akkor most beírom:

A lényeg,hogy én köztudottan nagy csacsogós vagyok,és ez a szebbik megfogalmazás Kép. Egy-egy játszóház után is egész este mesélem,ki mit mondott,ki mit csinált,hány halacska volt a tóban,abból hány lila,stb. Előzményként még annyi,hogy van egy óvófiú Kép a játszóházban,aki néha odajön a Pöttöm brigádhoz,de a szerepe elég csekély a talikban. Még a múltkor egyszer ez a fiú a bejáratnál odajött,elvette Vencelt,levetkőztette helyettem és bevitte játszani. Ez tök kedves volt Tőle, nem is szándékosan nem meséltem el Kispapinak,csak biztos volt ezer más fontosabb mondanivalóm. Erre most hétvégén anyukámék is jöttek velünk játszóházba,és anyukám megkérdezte,van-e ott szakképzett személyzet,aki játszik a gyerekekkel. Erre én elmeséltem ezt a sztorit a srácról,Kispapi meg megjegyezte,hogy furcsa,hogy eddig nem is meséltem /egyébként Tőlem ez tényleg furcsa Kép/,de most hogy együtt megyünk,hirtelen elmesélem, biztos azért,hogy ha összefutunk vele,ne jöjjön ki olyan hülyén,hogy mi ilyen jól ismerjük egymást. Na ezen elviccelődtünk a játszóházig,erre ahogy beléptünk egyből odajött a fiú. Kb. úgy megörült nekünk,mintha Vencel apukája lenne,egyből elvette és elkezdte nyomni a dumát,hogy de jó,hogy végre megjöttünk, mi újság,stb. Tényleg úgy nézett ki,mintha minden játszóházas napot együtt töltenénk,majd elnézést kért,hogy sok a dolga,ezért nem maradhat velünk Kép.Amikor elment,elég hülyén éreztem magam kispapi előtt KépKépKép HÁT EZ VOLT A NAGY-NAGY TÖRTÉNET!

Most megyek,mert kezdem küldözgetni Nektek a méleket Kép!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok,

Ini,
azért kérdeztem, mert Dininek is van valami izé az orrával. Mondjuk műtét, vagy bármi drasztikus beavatkozás még nem merült föl, de sose lehessen tudni..Hannánál hogyan kezdődött, és hogyan lett belőle műtét? Nem kell az egész kórtörténetet leírnod, csak néhány szót.

Tali jó volt? Ja, milyen is lett volna Kép

Képzeljétek a szomszédasszony szülinapi zsúrt tart a gyerekeinek, felvetődött benne az állatkerti játszóház, mint helyszín. Aztán elvetődött: ünnepeltenként 35 eFt-ba kerül! Mit mondjak, erősen piaci ár...

Nálunk takonykór 5.napja: szörcs-szörcs... Dini hihetetlen mennyiségű anyagot kent már szét mindenhol. Szivogatjuk is kb 2 óránként, de csak dől a lé...
Egyébként jól elvan, pl ma ugrált. Erősen kapaszkodva térd behajlít, elrugaszkodik, ugrik. Picit el is emelkedik, és jól segrees. Annyira megfogta ez az új mozgás, hogy a fürdőkádban is gyakorolta. Isteni volt, amikor beletoccsant fenékkel a vízbe, és én pont ott álltam túlközel Kép

tsók
orsko
orsko

Sziasztok!

Ha már nem tudok képet felrakni, hát megmutatom így a sátrunkat.Kép

http://babanet.hu/album/main.php?album=3841&page=3&image=90442

IniKép
A lecsúszásért elnézést, legközelebb jobban ügyelek RádKép

Puszi
bpildi

Sziasztok!

Kezd jojózni a szemem,de mélek elmentek. Ha vki nem kapott,az szóljon,csak tévedés lehet,esküszöm!

Édes,Drága messze-messze lakók /Manóka,Bogi,Ildi,stb./!

Titeket is örömmel látnánk,de ez a fránya távolság! ha mégis erre jártok dec. 2-n,szóljatok,küldöm a részleteket!

Noresz!

Nem találok mélcímet Kép,ami Hozzád vezetne!

Juditom!

Tőled jött vissza az első jelzés,hogy nem megy át a mélem Kép. segíts,mit tegyek?!

Orsko!

Szerinted miért nem az Állatkertben lesz Vencel partyja ?! KépKépKép
Puszi mindenkinek,holnap nem leszek,mert Nyíregyre megyünk apával...

Buksi
kisbuksi

Buksi!
Köszönöm átjött a mélKép Nagyon készülünk a buliraKép Halálra röhögtem magam a stíluson.

Sajna betegeskedem, torokfájás stb.. ezért is nem tudtunk ma menni.
Olcvasásban már utolértem magam, de nem tudok írni, bocsKép

Millió puszi!
Emő+Pocak

hicudzsi

Sziasztok!

Kép

Íme, így végződött nálunk a céklaevés. Kép

Zitus, a frissebb, téli képek kicsinyítésén még dolgozunk (programunk még nincs hozzá).

Pussz: Boró
femõke

Kisbuksi
Beraktam a címem a profilba!!! Most.

Puszi
Noresz
noresz

KisbuksiKép

Köszönjük az igen kellemes perceket okozó meghívót! Nagyon édi voltKép
Még nem tudom, tudunk-e menni, mert 3-án céges télapó van, 4-én itthon tartjuk Domcsi, Apja és nagyapja szülinapját meg a télapót, így előtte valamikor vásárolni kéne.
Ma reggel apa jó kis hírrel kezdte a napot Pont akkor kell hétvégén dolgoznia, mikor tartjuk a szülinapokatKép Hogy fogok én két gyerek mellett rákészülni a vendégeskedésre? 10-en leszünk. És pont Ő, mint ünnepelt nem lesz itthonKép

Ma fincsi hortobágyi palit sütöttemKépJa, és az almás krémesnek nagy lett a sikereKép

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok!

Nelli!
Almás krémes receptjét légyszi írd le!!! megkívántamKép
Készűlődéshez meg türelmet!
Nekünk is 3-án lesz a céges mikulás, a karácsonyi ünnepség meg 10-én az Articsókában.

Buksi!
Mi megyünk!!!!

Orskó!
Hanna tavaly karácsonykor amikor náthás lett úgy "gyógyult" ki belőle, hogy már nem tudott az orrán keresztül levegőt venni. Színte állandóan náthás is volt, amikor kigyógyult belőle, akkor kb. egy hét múlva újra. Elég gyakran nagyon bűdös is volt a zöldes sűrű váladék. Mindenképpen viygétek el egy gégészhez,mert az az állandó nátha nagyon nem jó. A hallástól kezdve mindenre árthat. Hannnak alváskor légzéskimaradása is volt, ami a szívizomnak nem tesz jót.
Tegnap óta a Hannámat kicseréltlék, vajon ennyire megkönnyebbült attól, hogy kap az orrán keresztül levegőt? Mondtam is neki, hogy garanciálisan vissza viszem, hogy rakják vissza nekiKép Kedden amikor megyünk kontrollra megkérdem milyen alatatógázt használtak, mert ez inkább roszalkodom-gáz volt.
Meg mindenféle játszóház stb. után rögtön beteg lett.

Lányok!
Melyik adásban volt a Stahl?

puszi
Ines
ini

Sziasztok!!

Buksi KépKépKépKép .. mi mennénk Kép
Játszóházas pasi KépKépKép

Boró
Véres dráma??? És Kincsed miért vág ilyen rémült fejet? Kép

Hicu
Sok-sok gyógyKépKépKépKépKépKép

Ini
Rosszcsont Hanna KépKépKép .. velem közölte a szülésznő, hogy nem garanciális Kép (amikor a kikapcsoló gombot reklamáltam Kép)
Stahl most hétfőn volt este a Szulák show-ban...

.. Levi végre elaludt (kézben...) .. megpróbálok vmit csinálni (mármint hasznosat), ami fél kézzel is megy...

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

sziasztok!

Rebi!
Megtaláltam, meg is néztem. Kicsit erőltetett volt számomra az egész. Most vagy a kép volt torz vagy jól láttam, hogy felszedett jó pár kilót? Mondjuk én inkább nem mondok semmit, Hannával 28 kg-ot híztam (vízes voltam nagyon, az is sokat nyomott), Olival 20-at (itt nem voltam vizes)

Buksi!
Na-na. JópofaKép Az a srác egyébként amikor mi voltunk, tőlem is átvette Olit, segített levetkőztetni a gyerkőcőket.
Egyébként én is sokszor inkább nem mesélek el ilyen történeteket, mint pl. hogy Hanna dokija miylen jóképű, mert csak hallom vissza poén formában, de azért mögötte van azért valami.

puszi
Ines
ini

--------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok!

Noresz, én meg azt hittem, hogy miattunk nem mentél, hogy vártál ránk... Jövő hét sajna nem jó, mert ha minden összejön, elutazunk. De tényleg ottmegyek el a JA mellett a Gyálin tehát meg tudjuk oldani a jövőben.

Ildi! Jó kis napod volt! Nehogy téged is leterítsen a nátha, mert akkor mi lesz kispapival!

Buksika! Hát hogy fordulhatott elő, hogy neked nem írtam? De úgyis kárpótolod magad a játszóházi fiúkkal, nemdebár??? Mélt majd nézem.

Judit! Engem is kiborított ma egy közös képviselő. Kezelünk egy lakást, közgyűlésre nem járunk, de kellene küldeniük értesítőt a határozatokról, stb. Erre a bérlő felhív ma, hogy 22-én 2 hétre kikapcsolják a gázt felújítás miatt. Hívom a nyanyát felháborodva, hogy miért télen, értesítés nuku, stb stb. erre még ő van felháborodva, hogy még nincs befizetve a 120 e ft gázfelújítási költség!!! Gyűűűlölöm az ilyen embereket!

AJA!! Ha küldesz nekem mélcímet, írnék pár ötletet, amivel a játszóházat lehetne töksíteni!! Voltunk ott kedden, megnéztük!

Tali: Csak 4en voltunk (azaz 8an), de szerintem így is tök jó volt, többet tudtunk egy témáról beszélni, jobban hallottuk egymást, és megvolt az első hivatalos vacsora Vencel és Dorka közt. Legközelebb gyertyát is viszek. Amúgy lánytöbbség volt, 1:3 arányban, de ez nem zavarta a skacokat (ugye, Judit?) a nagy gumilovazásban, hintázásban, autóvezetésben, meg a tökjó új játékokkal való ismerkedésben.

Mennem kell, Pusza mindenkinek!

Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

nem mentünk apával,mert ami elméletben úgy hangzott,hogy nem kell korán indulni,és ott töltjük a napot,az a gyakorlatban reggel 6-kor kelést, 3 óra oda, 3 óra vissza utazást és kb. másfél óra nyíregyi tartózkodást takart. Ezt nem tartottam olyan jó kalandnak,úgyhogy apa ment a kollegájával.

A tegnapi tali is nagyon jó volt, az új tűzrőlpattant kiscsaj Kincső személyében nagyot alakított,és hát tényleg jó dolga volt Vencelnek: közös vacsi, kocsikázás,meg ilyenek. Mindig elámulok,hogy ezek a csajszik milyen bűbájosak és igazi csajszik! Biztos azért nem bírok napirendre térni,mert nekem kispasim van Kép!

ezek a közös képviselők,szomszédok döbbenetesek! Azt hittem,csak mi küzdünk egyfolytában. Nálunk is megy a fúrás-faragás minden nap,és persze akkor,ha Vencel aludna. A felettünk lakó srác meg úgy hallgatja kedvenc számait,amiktől egyébként hánynom kell,hogy nálunk rezegnek a bútorok. És mégis azért elég jól viselem,de hogy azon kiakad vki,hogy a gyerek szaladgál Kép?!

Most már valaki avasson be mi van Stahl-lal,lécci-lécci!

Ini,

Kezdek megijedni! Vencel gyakorlatilag egy hónapja szuszogva lélegzik,sokat van nyitva a szája,és gyakran horkol álmában. Pedig nincs úgy eldugulva az orra,nem is szívjuk,mert felesleges. Ez lehet,hogy a mandulája miatt van Kép?! ...ami a pasikat illeti,én azért mindig "mellékesen" elmesélem,ha nagy ritkán vki belémbotlik és esetleg teszi a szépet,nem árt ,ha kispapi tudja, nem írtak még le teljesen...Kép

Boró!

Jó ez a céklaevés,csak vigyázz az új konyha falára Kép!

Mariann!

Bocs,ha túlmegyek az illendőség határain,nyugodtan szólj! Hogy megy ez nálatok? apa ott van fürcsikor? És mit szól ehhez a barátnő? És Ti hogy vislekedtek egymással apával? Hogy érzed magad vele? Tényleg ne haragudj,de nem bírom megemészteni...

Ildi!

Ez a sátor nagyon jól néz ki!és mekkora,hogy fér el?

...valaki említette a gyerekek nélküli összeröffenést. szerintem remek ötlet,és nagyon jó lenne,megjegyzem terhesen sem volt könnyű összeterelődni,most még nehezebb lenne mindne kispapihoz,gyerekhez,tesóhoz alkalmazkodni,de megpróbálhatnánk Kép!

Újabb körkérdést tennék fel: kispapival arra jutottunk,hogy meg kellene próbálnunk mondjuk heti egy-egy alkalommal kettesben lenni kicsit nem itthon,nem sütőtökkel lekajált melegítőben,nem Barátok közt előtt punnyadva. őszintén szólva vencel lefektetése után hiába vagyunk kettecskén, mindketten dögfáradtak vagyunk, és biztos nem állunk neki mondjuk normáisan felöltözni,szépen megteríteni meg ilyenek. Az itthonról kimozdulás nagyon jó ötlet,amihez én ragaszkodom: ne az esti lefektetés után legyen,mert nem tudom elengedni magam /nehogy felkeljen,hogy alszik vissza,stb./. Ilyen szempontból a hétvégék,mondjuk egy 17-21-ig időpont jöhet számításba. Ilyenkor nem is vagyunk még fáradtak,Vencel sem alszik,játszani meg szeret bárkivel. Nálunk a nagyik többszáz km-re laknak,ők kilőve,mert csak egész hétvégére tudnak jönni,azt pedig mondjuk havi egyszer szeretem. Ti kire bíznátok a gyereket? Inkább ismerősre,aki még életében nem volt kisgyerekkel,vagy egy idegen bébiszitterre? Vagy Ti hogy oldjátok meg ezt,vagy oldanátok meg a helyemben?Mert úgy érzem,nem önzőség,ha szeretnénk egy kicsit kettesben lenni nem itthon,csak a kivitelezéssel vagyok bajban. Várok minden hasznos ötletet,megoldást,tapasztalatot,véleményt!

Betegeknek jobbulást!

puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Este megpróbálok mindenre reagálni és kicsit magunkról is irni, de most csak

Buksi, nekünk bébiszitterünk van, akit előtte sose láttunk. Csecsemősnővér főállásban. Én nem mertem volna olyanra bizni, aki még nem vigyázott kisgyerekre, mert ő nem tudja kezelni a dolgokat. Itt nem lázra vagy ilyesmire gondolok, hanem hisztire, sirásra, büfire, kajcsira stb. A szörcsögés/horkolás pedig ha nem taknyos, akkor a lágyszájpadtól van. Legalábbis a mi dokinénink ezt mondta.

Vencelnek add át léci, hogy köszi a meghivást!

puszi
ORsi
orsi17

Sziasztok!

Buksi!
Én vetettem fel a gyerekek nélküli talitKép
Talán sikerülhetne. Akkár 17-21 óráig. Vagy hétvégén, akkor a papák tudnának vigyázni a Pöttömökre. Ezt addig kéne kihasználni, míg a következő Pöttöm tesó meg nem születik(Hicu, hogy ő is tudjon jönni.

Én is inkább bébiszittert keresnék. Megpróbálok körül hallgatózni.
horkolás: orrmandula is lehet meg presze az amít Orsi írt. Ezt is gégész tudja megállapítani.
Nálunk, ha nem volt taknyos, akkor is horkolt, szörcsögött és nem a lágyszájpadtól volt a mi esetünkben.

Orsi!
Várjuk a hírt magadról.

Szilvi!
Gondolom be vagy már zsongva az úttól. Én is úgy vártam PárizstKép
Vencel bulijára hozzom a képeket.

puszi

Ines
ini

Sziasztok!

Buksi, Kincső köszöni a meghívást, igérem, elviszem.
itt egy vigyori fotó a fiadról - tegnapi talin készültek:
Kép

Kép

Kép

Dorka:
Kép

Kép

Léna:
Kép

Ez a fotó már később készült az apjával söröző Kincsőről:
Kép

Olvasok, amíg a gyerek engedi. De néha a tiltott területre jut, nagyon figyelni kell rá.

Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

most csak gyorsan, félkézzel:

Kisbuksi
köszi a meghívót, nagyon kedves, igyekszünk megjelenni!!!!! Kép

puszi
Noresz
noresz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint