Sziasztok
Jelentem nem vagyunk betegek, holnap megyünk, ha kispapi is úgy akarja.
Képzeljétek, ma voltunk a másik dédinél. Ez azért nagy dolog, mert nem vmi igazi nagyi/dédi típus. Léna a 14.dédunoka, és az érdeklődése már a szimpla unokék irányába is minimálisra csappant, illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy szelektál. De most nem ez a lényeg, hanem a kislányom elbűvölte a marcona dédit. Mosolygott, okosan ismételgette(na jó, próbálta) a szavakat, amiket mondtam, sőt még az ölébe is ült a dédinek. Ott hagytam őket pár percre, amíg lementem a sarki boltba, és egyetlen nyikhangja sem volt!! (mármint a lányomnak) Érdekes, otthon a konyháig nem tudok kimenni. Na mindegy, a dédi édes volt, így talán kapunk új kötött kardigánt, meg kiscipőt. És az pompi lesz
Ja és összevesztem a közös képviselővel. Egyszerűen olyan hangnemben tárgyalt velem, hogy ha élőben teszi, biztos behúzok neki egyet. Közgyűlési jegyzőkönyvet szerettem volna látni, és betekintést a ház pénzügyeibe. Hát ezen vérig sértődött, és folyton hátsó szándékról pampogott a hangomban, csak tudnám nulla találkozás alapján honnan veszi a bátorságot ilyesmit feltételezni. Na erre mondaná az ember lánya, hogy vaj van a füle mögött...
Tünde
3fog??? Tényleg sárguljak az irgigységtől???
Túl tökéletes a férjed, nekem vmi gyanús...
Tigri
3x
Éljen a 3. járó baba!!!
Buksi
MICSODA fejlődés!!!! Gif-ek, és csupa jó kedv. Azokból a pirulákból nekem is adhatnál!!
Szerdai tali máris sokkal izgalmasabb...
Manóka
jobbulást a köhécslőnek és ihletet az okosodónak. Stahl meg nekem sok volt. Vmi disszonancia volt benne, olyan nagyon hangsúlyozta, hogy ő boldog, de szó sincs senki más boldogságáról. Pedig a gyereknek 2szülő kell, optimális esetben.
Boró
nagyon kipihent volt a hangulatod, szóval éljen. Kép kicsínyítés Microsoft Photo Editorral image/resize menüpont alatt, Paint-tel image/stretch-skew,Windows Picture and Fax Viewer-rel alul jobbról a második ikonnal.
Noresz
Memóriában én is verhetetlen voltam, egy party?? Imádom a játékot, de már senki nem játszik velem...
Nálunk az Activity is nagy sláger volt, meg a kocka(póker), de az idejét sem tudom, hogy mikor ültünkle játszani...
Állatkertbe gyertek a földalattivala gyógyfürdőig, onnan csak át kell menni a zebrán. Bár a lépcsőket ott sem úszod meg, de Buksimódra(széles mosoly, és egy lenne olyan szíves segíteni) kikerülheted!
Ági
jobbulást a fiadnak, ti meg pihenjétek ki a mai zűrös napot. A sumo-s ickód nagyon gusztustalan!!
Orsko
apa még nem profi, na valljuk be
Zitus
cipős kép bombajó lett!
Fbogi
Jajj már naaaa. Ez a 'nem hiányoztam' duma nem való hozzád! Mindennapok gondja eltömik a fejünket. Te is része vagy a Pöttömöknek, szóval ne kéresd magad, mert különben naponta fogom írni a hiányoló leveleket
Rebi
nem is gyötörlek azzal, hogy Lénácska egy nap 2,5-3üveggelpusztít el
Holnap??
Ini
nagyon ügyesek vagytok! Hanna egy HŐS!!!!!! Már nagyon vártuk a bejelentkezésedet! Mi volt az ajija???
Andi
ügyesek vagytok! Holnap kibeszélheted magadbóla gyötrelmeket!
Ed
Pötyeklub még1x: A cirkusz mellet vana bejárat, tőle balra egy kicsi keskeny utacsak vezet, ha ócsak macskakövön döcögtök az elefántok mellett, akkor máris odaérzs! Bent pedig a jobb benti sarokban dekkolunk.
Holnap remélem sokakkal találkozunk, mert kell egy kis új flóra
, ja és legnagyobb sajnálatomra nem lesz fényképezőm. Szóval no vizuális megörökítés, marad a verbális
J
a gif-rajongóknak: