Sziasztok!
Én is itt vagyok. Sajnálom, de tényleg nem nagyon van időm, már régóta a gép elé sem ülök, nagyon ritkán olvasgatlak benneteket, hogy legalább lássam, jól vagytok.
Vivien és Martin elkezdték az új iskolát. Szerencsére nagyon tetszik nekik (az osztálytársak is nagy örömmel fogadták őket
) Martin tesi tagozatos, sok-sok tesijük van egy héten+úszás is, ezt nagyon élvezi. Vivi is nagyon jól érzi magát, de neki már iszonyatosan nehéz az 5., hihetetlenül sokat kell tanulniuk, és nagyon nehéz a tananyag
.
Rolcsi megmaradt továbbra is többemberes babának. Vannak jobb napjaink, amikor minden O.K., olyankor szépen eljátszik, csak akkor nyűglödik, ha éhes vagy álmos, és van amikor alig birok vele (sajnos ez van többségben). Már ügyesen álldogál, alig-alig kapaszkodva, vihartempóban mászik.
A hét elején átestünk a 3 napos láz nevű betegségen, ami 3 napig nagyon magas (olykor 39,2 fokos
) lázzal járt, azután amilyen hirtelen jött, úgy el is múlt helyében csak apró kiütések maradtak. Azóta viszont rekordott dönt Rolcsi nyűgösségben, ugyanis vagy alszik, vagy visít, átmenet gyakorlatilag nincs, a játékok max. 1-2 percre kötik le. Éjszaka is sokszor kel, szerencsére szopival könnyen vissza alszik. Talán a felső-középső fogacska készül kibújni azért ilyen átkozottul nyűgös, nem tudom, mindenesetre kész téboly. Akkor tudok valamit csinálni, ha alszik, de sokszor csak ülök és erőt próbálok gyüjteni, mert ez a nyüglödés kiborít testileg-lelkileg
Nos ennyit az én (amúgy tüneményes
) kismalackámról
.
Jaj, majd elfelejtettem, hogy voltunk Horvátországban, fantasztikus volt, mindannyian nagyon élveztünk. Az utat jól bírták a gyerkőcök, éjszaka utaztunk, így végigaludták a kb. 7-8 órát. Rolcsi is nagyon élvezte a tengert, jótanácsként mondom nektek, hogy ha elutaztok az otthoni napirendet igyekezzetek megtartani, mert ez megnyugtatja a kicsiket és nem is zavarja őket az idegen környezet sem!
Képeket szívesen töltenék fel, de sajna én még mindig kinlódok vele, talán majd megkérem Melindát, vagy Gigit, hogy átküldöm e-mailben, ők pedig tegyék fel nekem!
Melinda! Tudsz már írni nekem?
Gratulálok az óriási Marcikádhoz
Sajnálom, a kis golyóját, de tényleg nagyon sokan lettek apucik eggyel is! Miket és mennyit eszik már a manócska? Te hogy birod otthon?
Dia! Hatalmas gratula az ügyes Dominak!!!
Látod, kár volt izgulni, most aztán rohangálhatsz utána!!!
Remélem jól vagytok? Mit szólsz a New Yorki helyszinelőkhöz, én a régit jobban szerettem, bár a kedvencem a Miami.., nagyon szimpatikus Horatio
Kata! Õszinte részvétem, borzasztó lehetett
próbálj a gyermekeidből erőt meríteni, akarattal tereld el a figyelmed a tragédiáról és próbálj minél több szép dologgal foglalkozni.
Gratulálok Patrik mind a négy fogacskájához
, most hogy jobban alszik, napközben is jobb?
és természetesen a nagyfiú Raulnak is gratula a nagycsoporthoz!!!
Györesz! Neked aztán óriási nagy fiad lett időközben!
Sajnlálom a balesetet, de tudod kellenek ahhoz, hogy megtanuljanak vigyázni magukra! Apucival minden rendben? Te hogy vagy otthon?
Mindenkinek sok-sok puszit küldök és megpróbálok 2 képet azért felügyeskedni a csemetéimről!