Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most azt inkább nem írnám le, hogy hogy reagáltam, amikor megláttam, hogy ma még senki sem volt Kép Lehet, hogy hülyének néztek (bár lehet, hogy már senki sem olvassa Kép), de én akkor sem hagyom annyiban és leírom, hogy mi volt ma.

Reggel kontrollra mentünk, ahol a dokker szerencsére mindent rendben talált a körülményekhez képest, de sajnos a kizáródott heréje elhalt, úgyhogy az nem fog funkcionálni Kép Ez nagyon elkeserít, de megnyugtattak, hogy lesz unokám, mert a jobb oldalival minden oké. Hát ez van, ez lett Marcikámnak fentről megírva...
Aztán rohangáltunk a városban a biztosítóhoz, onnan a volt (vagy jelenlegi, nem is tudom Kép) munkahelyemre, ahol persze csodálták a Drágaságom szépségét. Kép Gáborral dagadtunk ám a büszkeségtől!
Aztán haza Érdre a tanácsadásra, ahol sajna a dokinénink nem volt jelen, mert szabin volt, de a mázsálás (10,67 kg az éhező gyermekem) és hiányzó dolgok felíratása megtörtént.
Aztán hazajöttünk egy nyugodt kis szopira, majd újból nyakumba vettük a kilómétereket: elmentünk festéket venni és elhoztuk a megrendelt szőnyeget. 5 körül haza is értünk. Hát mit ne mondjak, jól elfáradtam. Marci 2 röpkét aludt az autóban útközben, úgyhogy most így kora este elég kikészítő volt, állandóan a nyakamba mászott volna, de persze alukálni nem akart.
Hát ez a mai napunk rövid sztorija.

És még valamit ide a végére. Biztos hallottátok, hogy Érden egy hülye f.sz egy buszmegállóban emberek közé hajtott. Szörnyen érzem magam azóta is, mert tavaly ilyenkor akár én is állhattam volna ott pocakosan buszra várva, mert onnan mentem a terhesgondozásokra az SZTK-ba. Ilyenkor jó megállnia egy kicsit az embernek és elgondolkozni, hogy milyen pillanatokon és hihetetlen véletleneken múlik az emberélet. Kép

Inkább megyek és nem szomorítok itt senkit.
Mindenkinek sok puszit és jó éjszakát kívánok: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Dia!

De jó, hogy írtál! Kép Kép Kép Kép Kép Amikor elkezdtem írni, még nem láttam az írásod!
Hú, nem semmi Domi. Én is biztos szívbajt kaptam volna az erkélyes jelenetnél. Na látom, Nálatok is jön a kiképzés! Kép Hajrá fel! Kitartást!!!
Hová csomagolsz? Vagy én voltam figyelmetlen és írtad már?

Gyors vasalást és jó helyszínelést!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Én is többször benézetem ma, de mivel az Én hozzászólásom volt az utolsó nem volt kedvem írni, tartogattam estére!

Norbi két napja alig alszik éjjel! Most is háromszor kelt, a hamradik kelése hajnal ötkor volt és onnantól nem is akart visszaaludni, csak fél 8-kor sikeredett álombaringatnom! Nem tudom mi lelte, de a nappaljaink is katasztrófák, folyton hisztizik, nyűglődik, ok nélkül elkezd sírni! Próbálom a fogára fogni, adtam is ma Neki Panadol szirupot, bár nem nagyon javult a helyzet! Ráadásul totál lefáradok, hogy egész nap a nyomába kell lennem nehogy megint olyan csúnyán beüsse magát, sőt kicsit korlátozom is, mert újra többször megfogom a kezét, mert olyan kis szeleburdi (így kell írni?)!!! Annyira fárasztó egész nap, hogy ne menj oda, nem szabad, ne kapd be, vigyázz beütöd magad, lasabban........., azt hiszem ahogy nől ez a lurkó úgy lesz egyre nehezebb az anyaság!
Persze azért nem panaszkodok, csak az ilyen nem alvós éjszakák után elég nehezen viselem az ilyen nyűgös nappalokat!

Dia!
Azt hiszem mostantól megérted, hogy miért írunk néha ritkábban, mert totál leszívja az ember energiáját ez az örökös odafigyelés! Nagyon résen kell mostmár lenned, csak úgy hagyd ott Domit, ha gyerekbiztos a szoba! Én a mai napig úgy megyek pl. wc-re, hogy vagy a járókába vagy a kiságyba beteszem, mert nem merem egyedül hagyni a szobába!

Melinda!
Örülök, hogy rendben Marci és remélük, hogy az az egy herécske is a lehető legjobban fog működni, ha majd eljön az ideje, az orvos biztos tudja!
Nem akarsz visszamenni a régi munkahelyedre? Nem is tudom, hogy Te mivel foglalkoztál?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Csak nagyjából olvasgattam vissza,már elég álmos vagyok.
Jó ideig be sem tudtam nézni ide,mert vagy nem volt net,vay csak a világfájdalom ömlött volna belőlem.
Úgy látszik nekem ez nem szerencsés év ,ha lehet így mondani.
4.-én öngyilkos lett a nagybátyám,aki inkább a testvérem volt,sokáig Anyu velünk nevelte.A kisfia(kerestfiam) most kezdte az iskolát.
A múlt hét horror volt,még soha nem kellett senkinek koporsót választanom.
Temetés másnapján meghalt egy közeli ismerősöm.
Bocsássatok meg,hogy leírtam ezt itt,csak azért tettem,hogy tudjátok miért tűntem el.
Igyekszem gyorsan helyrerázódni.

Patrik egyik kézzel kapaszkodva már szinte szalad,jobban alszik éjszaka,4 foga van és tündéri.
Raul nagyképű nagycsopis lett.

Most csak ennyire futotta.

Puszilok mindenkit.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Én is itt vagyok. Sajnálom, de tényleg nem nagyon van időm, már régóta a gép elé sem ülök, nagyon ritkán olvasgatlak benneteket, hogy legalább lássam, jól vagytok.
Vivien és Martin elkezdték az új iskolát. Szerencsére nagyon tetszik nekik (az osztálytársak is nagy örömmel fogadták őket Kép) Martin tesi tagozatos, sok-sok tesijük van egy héten+úszás is, ezt nagyon élvezi. Vivi is nagyon jól érzi magát, de neki már iszonyatosan nehéz az 5., hihetetlenül sokat kell tanulniuk, és nagyon nehéz a tananyag Kép.
Rolcsi megmaradt továbbra is többemberes babának. Vannak jobb napjaink, amikor minden O.K., olyankor szépen eljátszik, csak akkor nyűglödik, ha éhes vagy álmos, és van amikor alig birok vele (sajnos ez van többségben). Már ügyesen álldogál, alig-alig kapaszkodva, vihartempóban mászik.KépKép A hét elején átestünk a 3 napos láz nevű betegségen, ami 3 napig nagyon magas (olykor 39,2 fokos Kép) lázzal járt, azután amilyen hirtelen jött, úgy el is múlt helyében csak apró kiütések maradtak. Azóta viszont rekordott dönt Rolcsi nyűgösségben, ugyanis vagy alszik, vagy visít, átmenet gyakorlatilag nincs, a játékok max. 1-2 percre kötik le. Éjszaka is sokszor kel, szerencsére szopival könnyen vissza alszik. Talán a felső-középső fogacska készül kibújni azért ilyen átkozottul nyűgös, nem tudom, mindenesetre kész téboly. Akkor tudok valamit csinálni, ha alszik, de sokszor csak ülök és erőt próbálok gyüjteni, mert ez a nyüglödés kiborít testileg-lelkileg Kép
Nos ennyit az én (amúgy tüneményesKép) kismalackámról Kép.
Jaj, majd elfelejtettem, hogy voltunk Horvátországban, fantasztikus volt, mindannyian nagyon élveztünk. Az utat jól bírták a gyerkőcök, éjszaka utaztunk, így végigaludták a kb. 7-8 órát. Rolcsi is nagyon élvezte a tengert, jótanácsként mondom nektek, hogy ha elutaztok az otthoni napirendet igyekezzetek megtartani, mert ez megnyugtatja a kicsiket és nem is zavarja őket az idegen környezet sem!
Képeket szívesen töltenék fel, de sajna én még mindig kinlódok vele, talán majd megkérem Melindát, vagy Gigit, hogy átküldöm e-mailben, ők pedig tegyék fel nekem!

Melinda! Tudsz már írni nekem?
Gratulálok az óriási MarcikádhozKépKépKépKép Sajnálom, a kis golyóját, de tényleg nagyon sokan lettek apucik eggyel is! Miket és mennyit eszik már a manócska? Te hogy birod otthon?

Dia! Hatalmas gratula az ügyes Dominak!!!KépKépKép Látod, kár volt izgulni, most aztán rohangálhatsz utána!!!KépKép Remélem jól vagytok? Mit szólsz a New Yorki helyszinelőkhöz, én a régit jobban szerettem, bár a kedvencem a Miami.., nagyon szimpatikus Horatio Kép

Kata! Õszinte részvétem, borzasztó lehetett Kép próbálj a gyermekeidből erőt meríteni, akarattal tereld el a figyelmed a tragédiáról és próbálj minél több szép dologgal foglalkozni.
Gratulálok Patrik mind a négy fogacskájáhozKépKép, most hogy jobban alszik, napközben is jobb?
és természetesen a nagyfiú Raulnak is gratula a nagycsoporthoz!!!KépKép

Györesz! Neked aztán óriási nagy fiad lett időközben!KépKép Sajnlálom a balesetet, de tudod kellenek ahhoz, hogy megtanuljanak vigyázni magukra! Apucival minden rendben? Te hogy vagy otthon?

Mindenkinek sok-sok puszit küldök és megpróbálok 2 képet azért felügyeskedni a csemetéimről!
KépKép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Bocsi, nem tudom miért húzta 2x akkorára Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!
Ne haragudjatok,de most nem írok mindenkinek mert rohanok!Velünk semmi különös nem történt ma.KépMár össze vagyunk csomagolva,holnap megyünk búcsúba és a Panna az enyém és a Tamás szülinapját ünnepelni.Kép
Évi!
Nagyon örülök,hogy végre jelentkeztél!Én is szivesen írnék majd neked ha vissza jöttem.Kép ldicsi@freemail.hu Elküldenéd az email címedet?köszi.

Kata!
Nagyon sajnálom a nagybátyádat!Részvétem!KépIgazából semmi okosat nem tudok írni ezzel kapcsolatban......Kép
Gratulálok Raul nagycsopijához.KépÉs természetesen Patrik 4 fogacskájához és a" szaladáshoz"!KépMikor jöttök anyóshoz?Már igazán eljöhetnétek hozzánk!Kép

Melinda!
Here+golyók.KépSajnálom!De vigasztaljon,hogy tényleg nincs nagy baj és lehet sok sok sok unokád!KépKép

Mindenkinek puszi!Jó 7végét!Már Gigi barátnőm is megérkezik hamarosan.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Évi!
De jó hallani Rólatok újra! Kép Nagyon-nagyon sajnálom, hogy Rolcsival ennyire nehéz. Marcival néha én is alig bírok, de amiket írtál sokkal rosszabb lehet Kép
Már tudok írni, bár a gépünk még mindig nem 100%-os. Holnap megpróbálok írni (tudod, ha írok, akkor sokat fogok Kép), de nehéz ügy lesz, mert a hétvégén festés van nálunk és már most feje tetején áll a ház. A képeket küldd át, azt is lekicsinyítem! Kép
A gyerekek (kicsi és nagyok egyaránt) gyönyörűek! Kép

Kata!
Örülök, hogy Rólatok is hallani, azt viszont nagyon sajnálom, hogy ilyen szomorúságok értek. Õszinte részvétem, bár tudom, hogy ez most nem sokat segít. Próbálj feltöltődni a gyerekekből és a párodból! Sok-sok erőt kívánok hozzá!
Patrik 4 fogához, kapaszkodva szaladásához és a jobb éjszakákhoz gratula! Puszi a nagycsoportos Raulnak is! Kép

Dia!
Nektek jó hétvégét és jó bulizást! Tamásnak nagyon boldog születésnapot kívánunk mindhárman! Kép

Györesz!
Jaj, de rossz olvasni, hogy ilyen nehezek a nappalok és az éjszakák egyaránt Kép ÍGy látatlanban tényleg fogacskának tűnik, ha minden ok nélkül napközben is elkezd sírni.
Ezt a "nem szabad, ne fogd meg, ne edd meg" szajkózást én is nagyon unom és annyit ér, mint a falra hányt borsó. Kép
Én közgazdászként végeztem és egy állami tulajdonú kft-nél dolgoztam. Itt termelőszövetkezetekkel foglalkoztunk, ami nem volt igazán az én profilom. Előtte a Citibanknál voltam, amit viszont imádtam, csak épp az amerikai főnökök nehezítették meg a dolgunkat, így idegileg már nem bírtam. Sajna a kft-hez nem valószínű, hogy vissza tudok menni, mert meg fog szűnni. Épp ezen kezdek agyalni, ha jönne a második babó és a cég megszűnne közben, akkor ez milyen hatással lenne a gyedemre stb.
Mártiékkal mi van? Tudom, hogy jön 20-a, úgyhogy benne van a melóban. Kép

Képzeljétek, Marci ma olyan szerencsétlenül nyúlt az arcomhoz, hogy sikerült az orromba kapnia, amiből ezután rendesen elkezdett folyni a vér. Ez volt este, de előtte délután még az arcomat karmolta szét. Hogy fogom megmagyarázni, hogy nem Gábor ver Kép

Mindenkinek jó éjszakát és sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Épp infot akartam magamról adni, de még látom senki sem volt ma. Nálunk áll a bál, ház a feje tetején. Marci délelőtt 3 órát aludt, így akkor tudtam segíteni Gábornak, viszont a felkelése óta (3/4 2) no alvás van, bár megpróbálkoztam otthagyni az ágyban. Egy darabig eljátszott a macijával, aztán jött a sírás, majd az ordítás Kép Egyre inkább parázok, hogy mi lesz, ha nem lesz cici, amin el tud majd aludni. Olyan akarata van, hogy hihetetlen, ha ő nem akar aludni, akkor biza nem fog. Ha ébren rakom be a kiságyba, akkor rögtön vagy négykézlábra ugrik, vagy feláll, és így ugye nehéz elaludni...

Na nem monologizálok itt, megyek mert már felállt az asztalon Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Zsófi!

Nagyon boldog névnapot kívánok Neked! Kép Kép Kép

Ha tudsz, majd gyere!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Én már nem parázok az alvás miatt, mert valahogy úgy is lesz! Nyugi, Norbi a mai napig este cicin, nappal egyszer cicin, egyszer cumival kézben alszik el, de egyszer biztos ez a korszak is elmúlik!
Nem igazán szeretnék Mártival kapcsolatba bármit írni, mert lehet, hogy nem örülne! Annyit mondok, hogy tényleg sok a melója és sajnos vannak más gondjai is ami miatt nem sok hangulata van írogatni, de nagyon remélem hogy előbb-utóbb rendbe jön és újra aktív tag lesz! Én folymatosan tartom Velük a kapcsolatot, amúgy jól vannak, Gigi egy tüneményes kiscsaj!

Voltunk ma apáéknál! Szerencsére ki tudtunk menni a kertbe és Norbi nagyon élvezte! Látszott rajta is, hogy a fűbe sokkal nagyobb biztonsággal szaladgál és Én sem paráztam, hogy beüti magát! Annyira belelendült, hogy aztán a lakásba is úgy jött-ment mint aki már hónapok óta önállóan jár! Tök ari volt, mondtam Neki, hogy menjen simogassa meg a kutyát és már szalad is oda hozzá és dögönyözte! Szerencsére a kutyus nagyon jól tűri a gyerek társaságot és hagyta magát, csak a farkát csóválta, ami nagyon tetszett Norbinak, folyton próbálta elkapni, amikor meg sikerült Neki akkor lefogta és a kutya meg csak próbálkozott a csóválással!
Vacsi közben rájött a kakilás és amikor vittem tisztába rakni, akkor vettem észre, hogy valahogy kiszabadult a kaka a pelusból és alulról úszik a gyermekem a fosban! Ilyen már jó rég esett meg velünk!Kép

Puszi mindnekinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Zsófinak utólag, Diának pedig a mai napra nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk!

Szonjuska mászik ezerrel. Minden reggel porszívózással és felmosással kezdek, majd mehet a mászka! Pakolom el a virágálványokat és az egyéb mozgékony dolgokat. Tegnap Balatonon voltunk a dédszülőknél. Olyan büszkén tologatták a Szonját a parton.
Na megyek, mert Ficánka 2 percet nem bír nyugodtan lenni.

Puszi

Barbara
babar

Sziasztok csajokKép

Hazaértek a nagy utazók. Olivér nagyon rendes kiscsákó volt, le a kalappal elötte. Most csak ennyi mert egy kissé leamortizálódtam a nyaralás alattKép Hát nem a legpihentetőbb gyerekkel nyaralniKép
Puszi mindenkinek, majd este jövök! Egy kis ízelítő:
Kép
Kép
Kép
Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Üdvözlet itthon!!! Kép Tessék feltöltődni, így nyaralás után Kép
Én hülye, azt hittem 10 napra mentetek... A képek klasszak, Oli pedig zabálnivaló azzal a zabálnivaló fagyival. Tud élni ez a gyerök Kép

Dia!
Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok Neked! Kép Kép Kép A hétvége az ünnepléseké volt gondolom. Várjuk a beszámolót! Kép

Györesz!
Norbi nem semmi ezzel a rohangálással. Annyira furi, még el sem tudom igazán képzelni, hogy milyen, ahogy rohangálnak, pedig nemrég még a hasról-hátra meg vissza fordulásuknak örültünk. Nagyon édi lehet, ahogy gyömöszkéli a kutyust Kép
Sajnálom, hogy Mártinak a meló mellett még egyéb problémái is vannak Kép Ha beszélsz Vele, kérlek add át sok-sok puszimat!

Barbi!
Hajrá mászkáló Szonja! Kép Nem akarlak idegesíteni, de a folyamatos takarítás mellett, Marci még mindig talál egy-két szöszt a földön, szőnyegen, amit előszeretettel kíván megfalatozni Kép Hiperszeme van a Fiacskámnak, az ujjacskái pedig a mikronméretű cuccokat is felszedik...

A mai nap sem hazudtoltuk meg magunkat, pörögtünk ezerrel. Gábor egész nap festett megállás nélkül, én pedig főzőcske-Marci pesztra-takarítás ördögi körében vigyorogtam kínomban Kép Az igazi takarítás még igazán holnap kezdődik, úgyhogy nem leszek sűrű látogató errefelé Kép

KépKép

KépKép
bujka

Apropó, alvás. A 2004. őszieknél épp erről megy a társalgás, hogy mi jó a babónak és a szülőknek alvás terén. Mindenkinek ajánlom figyelmébe Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Először is mindenkinek köszönöm szépen a köszöntést!Kép
Nagyon jó volt Mezőn,nagyon hamar elrepült ez a két nap.Domi nagyon élvezte,hogy sokan körül rajongták.KépKapott sok ruhát,játékot,pelust.....
Pannának feldíszítettük a nappalit lufikkal,zászlókkal/ő addig száműzve volt/.Lányok ha láttátok volna milyen boldog volt amikor meglátta a szobát.....KépMindig csak azt hajtogatta bulim van juj de jó bulim van...KépHolnap szerintem elujságolja az oviban,hogy neki lufis bulija volt.KépKép
Ma a búcsú is jól sikerült,ő persze mindig a körhintán ült volna.KépViszont elég pocsék időnk volt.Szombaton esett és még ma is Domira még harisnyát is kellett adni a farmer alá.Kép"Mátra."
Holnap jövök képekkel!KépSok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Diának és Zsófinak utólagosan is boldog névnapot!

Dia!
El is hiszem hogy örült Panna a szülinapi bulinak! Bár Norbi csak egy éves lesz és még nem fogja felfogni a dolgokat, de azért lufikat már Én is vettem!Kép

Gigi!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás és hogy éppségben haza értetek! Oli haláli a képen, nagyon cuki, ahogy tiszta fagyi a kis arca! Remélem több képpel is fogsz bombázni minket!

Barbi!
Szonjának gratulálok a mászáshoz!!!!

Melinda!
MI is mindig arra emlékszünk, hogy nem rég még hogy váratam, hogy Norbi megforduljon, most meg szaladhatok utánna! Az a jó amikor a szabadba füvön tud szaladgálni, a lakásba nagyon parázok, mert ugye tele van ajtókkal, bútorokkal, küszöbökkel, meg még sorolhatnám, ami mind mind veszélyforrás, úgyhogy egész nap várom, hogy mikor üti meg magát és parázok is rendesen, de hát nem sokat tehetek, vigyázok rá amennyire képes vagyok!
Én is szoktam olvasgatni az őszieket és az eggyik csaj nagyon jól írta, hogy az idő mindent megold majd, mert egy felnőtt sem cumizik, nem cicizik, nem ringatva alszik el, stb....... Szóval ezért sem parázok Én sem, majd csak leszokik a ciciről, majd csak megtanul egyedül elaludni......

Nálunk minden okés, Norbinak kibújt a hetedik foga, de nagyon úgy tűnik, hogy még nem álltunk itt meg!
Nem is írtam, hogy múlt héten a báttyámék küldtek Amerikából Norbinak egy csomagot szülinapjára! Olyan boldog voltam, volt benne egy Fila melegítő, egy Nike melegítő, egy kiskabát, kezeslábas! Annyira aranyosak, csak úgy hiányoznak! Remélem jövőre megkapjuk a vízumot és ki tudunk menni hozzájuk látogatóba!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Gratula a fogacskához és sok-sok drukk a többihez!
Egyébként én is ezzel szoktam magamat nyugtatni, hogy nem fog mindig pépeset enni (Marci még nem csipázza a darabosat), valamikor rendesen is fog enni stb. De valahogy az alvással egy kicsit mégis parázok, pedig igazad van, hogy egyszer csak el fog aludni egyszer egyedül. Kép
Biztos nagyon rossz lehet, hogy Bátyádék ilyen távol vannak Tőletek Kép Édesek lehetnek a rucik Kép

Dia!
Panna lufis bulija KépA torta se semmi! Most néztem vissza a péntek esti leveledet. Lehet, hogy félreértettem valamit, mert csak Tamásnak kívántam boldog szülinapot. Ezek szerint Pannának is most volt és Neked is??? Egy kicsit megkeveredtem. Kép

Csajok, miközben írtam ezt a levelet, Marci összekente magát egy piros ceruzával. Valahogy a töménytelen nyála miatt, jól kiengedte a színét és mindene piros lett: szája, nyelve, pólója, mindkét keze. Annyira édesen néz ki Kép Csináltam Róla fényképet, majd felteszem!

Na megyek, mielőtt még valami egyéb galádságot művel. Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Megjottunk mi is, az elveszett bandaKép Kicsit zsufolt volt a mult het a kozepetol, igy csak most jutok gephez..
Szerda este elutaztunk szuleimhez, penteken jottunk haza, utana festes tobb retegben, szombaton vegre vege lett. Tegnap reggel elindultunk a Matraba, nagyfiam mar hianyolta a hegyeket, imad felutazni odaKép Igaz, hogy nagyon hideg volt, de megerteKép Zolcsi is nagyon jol birta, meg azt is, hogy etteremben ebedeltunk!Kép Teszek fel kepet, hogy hogyan szunyalt a kocsiban, nameg vegre van sajat kepem is az autonkrolKép

A heten megint elveszett leszek, mert ezer helyre kell maszkalnom es ugyinteznem, kozben meg dokikhoz is mennem kell, nameg fizikoterapiara jarok a derekammal, igy megintcsak kiesik egy csomo ido, melom viszont ezer, szokas szerint.

Most sorry, de rohanok, vegre alszik Zolcsi, igy melozni is van idom.

Puszi mindenkinek, unnepelteknek mi is minden szepet kivanunk!Kép

Mica

Ime az igert kepek:
Zolcsi az autoban:
Kép

Az uj "szerelmem":
Kép
mica

SziasztokKép

Visszaolvastam, de nem voltatok valami termékenyek!! Én meg már készültem, hogy milyen jókat fogok olvasni. Ejnye-ejnye!!!

Rólunk: Olikám nagyon rendesen viselkedett. A repülőn aludt. Olyan furcsa érzésem volt. Én nem félek a repüléstől, de most, hogy ott feküdt az ölemben, olyan gyomoridegem volt. Amikor leszálltunk Corfun, majdnem elsírtam magam a megkönnyebülléstől. Visszafelé már nem éreztem ezt. A szálloda nagyon szép volt, volt benne két hatalmas medence. Ott fürödtünk. A tengerben nem is úsztunk, mert ott ahol mi voltunk kavicsos volt a part. Azért a lábunkat belelógattuk. Olivér csodájára jártak. Mivel mindenkire röhögött nagyon szerették. Az teljesen természetes volt, még a legkissebb étteremben is, hogy van gyerekszék. A szállodában a földszintre rakták a babásokat és bárhová be lehetett menni babakocsival, mindenhol volt rámpa. Olivér olyan mennyiségű kajákat evett, hogy csak lestünk. Volt, hogy már el kellett tőle venni mert féltem, hogy rosszúl lesz. Kétszer is béreltünk autót. Bejártuk a szigetet. Voltunk Sidariban ahol Györeszre gondoltunk egyfolytábanKép Elég sok minden történt Olivérrel ez alatt az egy hét alatt. Kibújt a nyolcadik foga, tudja mutatni, hogy hogy kell telefonálni és hogyan csinál a szél. Na és én aljas a végére tartogatom a legnagyobb attrakciót: KIMONDTA PONT EGY HÉTTEL EZELÕTT, HOGY ANYA!!!!!!!!!!!!!!! Tisztán, érthetően. Viktorral csak lestünk. Nagyon jó érzés volt. Viszont a nyaralásunk elég szarul kezdődött mert betojt a kocsim. Apu vitt ki minket a repülőtérre és még az volt a szerencse, hogy már majdnem kint voltunk és akkor állt le. Három féle hibaüzenetet is kiírtKép Valami a motorral történt. Remélem, hogy nem több százezres lesz a javítás. Mivel automata hívni kellett autómentőt mert nem lehet vontatni. Olyan szemetek voltak a taxisok, hogy nem vettek fel minket. Szerencsére egy pali megállt egy kisbusszal és ő vitt minket a reptérre. De amilyen rosszúl indúlt, olyan jól végződött. Viszont közben a Viktor egy rokon nénije kórházba került. Szegény már nagyon kész van. 94 éves és alig 35 kg. Bementünk hozzá tegnap a kórházba. Búcsúzkodott. Én meg ott sírtamKép Pedig tudom, hogy már megváltás lenne neki a halál.

MicaKép
Nagyon szép az új autó és látom, hogy már fel is avattátok! Használjátok sokáig egészséggel!

KataKép
Részvétem a rokonod miatt. Remélem,hogy visszatérsz közénk és tudunk téged jobb kedvre deríteni.

GyöreszKép
Csak ámúltam mikor írtad, hogy Norbi már segítség nélkül megy! Annyira ügyes és mindig az jut eszembe, hogy igazándiból egyidős Olivérrel! Púp elmúlt már a buksijáról? Mártit én is üdvözlöm. Remélem megoldódnak a problémái. És hát kiváncsi vagyok a kis névrokonomra is!!

MelindaKép
Olvastam, hogy Marcikának elhalt az egyik golyója. Ne szomorkodj. Lesz egy csomó unokád! De asszem ez még egy kicsit korai téma! Lakásfelújítással hogy álltok?

DiaKép
Panna helyes ahogyan örül. Ilyenkor még olyan lelkesek és aranyosak. Domi gondolom kiélvezte, hogy ő a sztár.

ÉviKép
Örülök, hogy írtál. Nagyon szépek a gyerekek. Rolcsi szerintem tiszta Tibi. Ahogy írtad, megtartottuk mi is Olivér napirendjét a nyaralás alatt és így sokkal egyszerűbb volt. Akkor aludt amikor álmos volt. A kaját is mindig ugyanakkor ettük. Örülnék ha írnál rendszeresen.

ZsófiKép
Boldog névnapot! Megint nagyon eltüntél!!!

Hú jó sokat írtam.. Akit nem említettem annak külön küldök egy puszit. MIndjárt teszek fel pár képet! Hogy itthon milyen szutyok idő van!!!!!! Szerintem este be fogok fűteni!

Puszi
Írjatok!!

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Tök jó lehetett a nyaralás! Jót nevettem amikor írtad, hogy Sidariba engem emlegettetek, igazán aranyosak vagytok!
Teljesen megértelek, hogy másképp érezted magad a repülőn így, hogy Oliver is ott volt, hiszen már az ember nem is maga miatt aggódik, hanem a gyereke miatt!
Oliver nagyon ügyes! Hogy csinál amikor a szelet utánozza? Norbinak is néha sikerül kimondania az anyát, de többnyire még mindig nyanya vagyok, vagy inkább mam!
Hát igen Norbi megy, Én meg rettegek! A puklija hihetetlen gyorsan meggyúgyult, már alig látszik, kenegettem Neki Phenilbutazonnal is, talán azért is tünt el olyan gyorsan az a csúnya lila folt, már csak egy egész pici elszineződés van, meg ha felhúzza a szemöldökét akkor olyan mintha lenne egy horpadás a homlokán, talán a szövetek a bőr allatt ahogy megsérültek, nem tudom!
Igen végül is egyidősek Olivérrel, hiszen egyszerre fogantak, csak az én drágaságom valamiért nagyon sietett kifelé és lám mindjárt ünnepeljük a szülinapját, de Nektek sincs már messze! Nálatok nagy buli lesz?
Sajnálom, hogy elromlott a kocsid, gondolom milyen idegesek lehettetek, hogy nehogy lekéssétek a gépet!
Az idő itt is pocsék, már előre félek, pedig csak most kezdődött az ősz és nekem már most bezártság érzésem van! Tutira gyesbeteg leszek! Megfázni már sikerült!
Várom nagyon a képeket!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyörgyiKép

Gyesbetegség! Ismerős amiket leírtál. Honnan is?Kép Az ígért képek:
A szálloda:
Kép
Imádnak a szúnyogok:
Kép
Kedvenc képem:
Kép

puszi

KépKép
gigi28

Na visszajöttem és sehol senki??????????????

Dia, hát már te sem írsz????????????

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Nagyon klassz lehetett, de tényleg! Képek is nagyon jók, tényleg nagyon szép helyen jártatok! Oli nagyon ügyes, hogy miket tud és már anyát is mond! Elhiszem, hogy meghatódtál Kép A repülős parát is megértem.
Kocsi Kép Tudom mit érzel sajna, mert a Stilo a vége felé már annyit üzengetett, hogy csak na Kép Szorítok, hogy ne legyen túl nagy baja.
Rokon nagynéni Kép
Lakásfelújítással haladunk-haladunk. A hétvégén kifestettük a konyhát, étkezőt, lépcsőházat (vagy minek nevezzem). Én ma takarítottam ezerrel, hála az égnek Marci egy nagyot aludt, így tudtam haladni, persze van még mit csinálni. Maradt még: a lépcsőforduló leparkettázása, ajtófélfák lakkozása, biztos van még valami apróság, csak szita az agyam. Az a lényeg, hogy már kifelé haladunk belőle!

Mica!
Nagyon szép az autó. Annyira tetszenek a fekete autók, annyira vagányak Kép
Zolika is zabálnivaló, úgy imádom Õket nézni álmukban. Olyanok, mint az angyalok, hisz ébren inkább már ördögök (persze tisztelet a kivételnek Kép).
Tényleg jó sűrű volt a hetetek. Jót festettek Ti is?! Mi már tényleg lassan végzünk! Kép
Fizikoterápia Kép Ez akkor már komoly, de legalább csinálnak valamit a javulásod érdekében.

Györesz!
Szegény Norbikának horpadka maradt a feje? Tényleg jól beüthette. Kép Nekem is van egy ilyen horpadásom valamelyik szemem mellett, ha nevetek. Engem egy kedves fiúpajtásom dobott meg egy kővel még az óvodában, még szerencse, hogy nem lettem félszemű Kép

Megyek, mert Marci itt nyüszít a lábamnál. Hála a kiadós délelőtti, sőt délutánba húzódó alvásának, a második alvása elmaradt (nem akart aludni), viszont most már kezd nyügi lenni. Gábor BNV-zik, úgyhogy örülök, ha fél 8-ra hazaér Kép Remélem addig kibírjuk valahogy...

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Nem jöttem ma,mert szerintem Domi megfázott és elég elviselhetetlen volt ma.KépDélután szinte nem aludt,csak nyüszít,sír,folyik az orra állandóan rajtam lógna.De szó szerint.Addig tudtam ma letenni amíg elmentem wc-re,de ordított mint a sakál.A lakásban is rendes jégverem van,estére már bekapcsoltuk a hősugárzót.Kép
Elkeztem a 90 napos diétát.KépKiváncsi vagyok meddig birom,most még klassz.Kép

Köszönöm mindenkinek a köszöntést!KépA dátumok annak aki belekeveredett volna.Kép
Névnapom:18.án Szülinapom 30.án Tamás szülinapja 29.én Panna szülinapja 27.én Jó bulizós ez a hónap,a december még ilyen hónap nálunk.KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok:

MelindaKép
Hát akkor nem unatkoztok mostanában! Nem irigyellek. De a végén szép lesz a ház. Marcika eszik mostanában valami embernek való kaját?Kép

DiaKép
Jobbúlást Dominak. Nem tudod, hogy mi van Saxival? Mi is bemelegítettük a fürdőt és éjszaka már a fűtés is bekapcsolt.

Egyfolytában esik az esőKép
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Szép kis időre jöttetek haza Kép A jó kis melegből, itt van az ősz és jó hideg. Nem csodálom, hogy befűtöttetek. Sajna mi nem tudtunk, mert a festés miatt le kellett venni a fűtőtesteket és még nincsenek visszarakva. De fenn klímával fűtök Kép Nem is miattam, de Marcinak olyan hidegek a mancsai.
Marci evőkéje közepesnek mondható, 2-szeri kajálásra még mindig max. 1-1,5 üvegnyi kajcsit eszik meg. Viszont tegnap délután degeszre ette magát pattogatott kukoricával Kép Leszedegettem Neki a kukorica kemény részét és a puhára csak úgy tátotta a száját.
Tényleg nem unatkozom, bár ma elég nehezen vettem rá magam a takarításra. De azért fűtéscsöveket, ajtófélfákat mostam. Aztán megváltásként (?) felébredt Marci.

Dia!
Domi remélem nem lesz nagyon beteg, azért jobbulást Neki! Nem megnyugtatásképpen, de Marci is nagyon sokat mászik rám (nálam is szó szerint). Ha ülök mellette az ágyon, kb. 2 percig eljátszik, aztán 5 percet a nyakamba csimpaszkodik, a mellembe tenyerel stb.
Most már értem a szülinapos ünnepléseket. Tetszik, hogy majdnem egy napon van a születésnapotok Tamással Kép
Diétához drukk és sok-sok erő! Én "csak" Norbizok, én egyéb megkötéseket nem bírok elviselni...

Györesz!
Mivel Norbika is érzékeny bőrű, így Téged zaklatlak kérdésemmel. Marcinak nyáron egész jó volt a bőre, bár 2 hetente rájött az ekcémás száradás, de most, hogy beütött a rossz idő, hirtelen a pofiján és a karjain is olyan száraz a bőr, hogy napközben is kennem kell. Norbikánál nem jött elő ilyesmi? Nem mintha örülnék neki, hogy Nálatok is gond van, csak egyenlőre a hideg idővel tudom összefüggésbe hozni.

Kata!
Puszi Neked és a 10 hónapos Patriknak! Remélem már jobban vagy.

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Norbinak az arcán még nyáron volt ilyen száraz a bőr, mostanába inkább hátul a láb hajlatban, de ez sem jellemző! Talán az is lehet az oka, hogy Norbinak javul a bőre, hiszen azt mondják, hogy az allergiák nagy részét 1 éves korra kinövik! Norbi már babatejet is ivott és azt is nagyon bírta! Talán valami olyat evett Marci, nem? A pattogatott kukorica is lehet pl, meg bármi amit addig nem evett! Csak egy ötlet volt!Kép
Ezek szerint az a horpadás örökre ott marad már Norbikám fején?

Gigi!
Szívesen nézegetnék még képeket a nyaralásotokról! Hozhatnál velük egy kis meleget! Főleg a kis aranypofa Olikát nézegetném!Kép

Dia!
Dominak jobbulást! Nálunk Én lettem beteg, ledöntött a takonykor és most reménykedek, hogy Norbi nem kapja el!

Leírok Nektek valamit, ami elég viccesnek tűnik viszont engem egyre jobban idegesít: szóval, Norbi mindig úgy alszik el az ölembe, hogy közben turkál a számba, eddig egész finoman csinálta, de mára olyan erőszakosan. Most pl., hogy lebetegettem nem örülök neki, hogy belenyul a számba, de ha nem hagyom Neki, akkor elkezd püfülni és totál felhergeli magát, még véletlenül sem akar úgy elaludni, hogy megvonom tőle a szájbamatatást! Komolyan nem tudom mit csináljak, pedig annyira röhejesnek hangzik! Van esetleg valaki, akinek szintén imád a porontya fogorvososdit játszani altatás közben?KépKép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
A horpadás a szememből kiindulva tényleg lehet, hogy ott marad, de abszolúte nem zavaró. Ez legyen a legnagyobb baja Norbikának! Kívánom Neki! Kép
Kajcsi nem volt olyan, amit most evett először. A patti kukorica előtt már elkezdődött neki, úgyhogy passz. Bár tejterméket (elsősorban sajtot) most szeptemberben kezdtem el Neki adni és észrevettem, hogy a két pofiján piros lett a bőre. Nem mindig, de előfordult. Kép
Jó, hogy Norbika javul ezen a téren, ahogy elnézem Marcinak még tart egy darabig. Mondjuk nálam is később múlt el az ekcéma.
A szájbanmatatás - ahogy írtad is - tényleg elsőre mulatságos, bár tudom, hogy ha az ember végiggondolja, akkor nem túl jó. Ilyen nálunk nincs, mivel Õ a cicit kapja be altatás közben, mi csak úgy alszunk el Kép Bár Marci is nagyon élvezi, ha úgy csinálok, mintha bekapnám a mancsait, vagy néha még úgy szoktam, hogy a számat teljesen befelé húzom (hogy nyál ne érje a kezét) és úgy veszem a számba. Remélem érhető, a lényeg, hogy én is félek ilyen szájban/fogakon levő baciktól még akkor is, ha egészséges vagyok.
Neked gyors javulást! Holnaptól már javul az idő! Kép

Gigi!
Képeket én is nézegetnék! A meleg látványa is jól esne Kép

EGyébként Marci délután hanyagolja az alvást Kép Lehet, hogy most csökken az alvásigénye és mivel egy nyikkanás nélkül átalussza az éjszakát (kb. 9-től 1/2 8-8-ig) és délelőtt is szépen alszik, lehet, hogy délutánra már nem érzi, hogy aludni kéne. Ebben csak ott a bibi, hogy viszont fél7 körül már kezd zizisedni, mert akkor meg már fáradt. Lehet, hogy a délelőtti alvását fogom megkurtítani, azaz felébresztem, bár erre elég gyengének érzem magamat hozzá. Na mindegy valahogy csak lesz.

Lányok!
Gyertek és írjatok magatokról legalább pár sort, hogy jól vagytok! Köszi és puszi! Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Az éjszaka pocsék volt szinte nem aludtunk.KépViszont ma 2x 2 órát aludtunk így egálban vagyunk.KépNem tudom írtam már,hogy kibújt a 8.fogacskánk?KépDomi ma is elég zizi volt én már rendesen a hajam tépem annyira elég volt belőle.KépRettenetes hisztis,vagdossa magát,püföl,stb...../Na jó,lehet,hogy a fogyi miatt most én is ingerültebb vagyok./De,hogy jót is írjak,az ülőbe kapaszkodva feláll egyedül,sőt ma a kiságyban is úgy találtam egyszer állva.KépViszont olyan is volt,hogy a kompba kapaszkodva akart felállni ami ugye elment alatta.KépVolt is sírás.
Altatás alatt Domi a hajam szokta húzni hátul ami néha igen eldurvul nála.KépKép
Mindenkinek szép álmokat!"Remélem ma mi is alszunk."Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
A hajhuzogatás sem lehet jobb!KépKép

Melinda!
Valahogy a délelőtti alvást kéne kitolnod ebéd utánra, nem? Norbival is előfordult, hogy délelőtt aludt egy nagyot és így délután már nem akart, de olyan is volt, hogy kimaradt a délelőtti alvás és ebéd után aludt majdnem három órát! Én örülnék ha már csak egyszer aludna, de azt jó nagyot!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

Nálunk altatás közben ütögetés vanKép Na ne ijedjetek meg, a gyerek üt engemKép A vállamat pakolgatja. Olyan, jól van te hülye már megint viszed a nagy valagam jelleggel. Ja el is felejtettem írni, hogy mielött elmentünk nyaralni, voltunk méreckedni és 11,5 kg és 80 cmKép Doktornő már csak röhög rajta. De azt mondja, hogy nem dagi, nagyon szép formás és legszívesebben haza vinnéKép
Megcsinálták a kocsimat, szerencsére nem volt nagyobb baj, csak egy alkatrész.
Tegnap nagyon csúnya kiütések voltak Olivéren. Már megijedtem. Mára már sokkal szebb. Én a narancslére gondolok. Kint ugyanis elfogyott a hipp teagranulátom és a csóró görög gyerekek nem ismerikKép Úgyhogy 100%-os narancslét kapott. Allergizálhatnak a citrusfélék? Mintha rémlene valami....

GyöreszKép
Én is arra szavaznék, hogy egy nap egyszer aludna egy jó nagyot. Egyik nap ebéd után feküdt le, de másfél órát aludt csak és estére már zizike volt.

MelindaKép
Nem is vettem észre, hogy be van horpadva a szemedKép Olivér is imádja ha bekapom a kezét. Ez általában akkor szokott lenni ha valami kajába belepacsál.

DiaKép
Hogy bírod a fogyókúrát? Én nem kezdtem elKép Asszem majd megpróbálok Norbi szerint zabálni. Azt ki fogom bírni. Dominak jobbulást.

Olivér egyre hosszabb ideig áll segítség nélkül. Most is épp ezzel próbálkozik a járókában. Egyszer feltettem egy képet a motorjáról. Na azt most átalakítottuk olyanra, hogy állva tolhassa. Látnátok, hogy mennyire élvezi. Persze mögötte kell rohanni, ha esetleg nagyon megindúlna. Ismeretlen combizmok kezdtek el fájniKép Hogy mik vannak. Hát nem vagyok vmi fitness lédiKép

Tényleg írjatok csajok!!!! Szilvi, Zsófi, Saxi, Évi, Sofka, Marica, Márti. Bocsánat ha valakit kihagytam!!!

KépKép
gigi28

pakolgatja=paskolgatja

KépKép
gigi28

Kép
Kép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Nagyon édi Oli! Igazi görög kiscsákó lett belőle! Kép Ügyes, hogy már egyedül akar állni. Reszkess, eljön újra az idő, amikor egy pillanatra sem veheted le Róla a szemed.
Tényleg nem semmi, ahogy hízik Oli. Mintha nemrég lettetek volna mázsáláson és akkor alig volt 11 kg felett, nem?! Mit etetsz Vele?!
Ja, a citrusfélék biza allergizálnak, úgyhogy valszeg az lehetett a pöttyök mögött.
Marci is verne, ha ölben próbálnám altatni, de szerintem Õ már erre nem képes. Mármint az ölben elalvásra, mert ilyenkor mindenre figyel, rúgdos, csapkod...
Igen, horpadt vagyok Kép Autó Kép

Dia!
Dominak mielőbbi gyógyulást! Neked pedig nyugodt nappalokat és éjszakákat! Hogy van ma?
Gratulálok a 8. fogacskához! Kép Hajhúzogatás nálunk is van és néha elég komoly méreteket ölt. Mondjuk ez nekem szokott komoly lenni, Marci baromira élvezi, ha marokszámra tépheti a loboncom Kép

Györgyi!
Sajna a délelőtti alvását nem tudom kihúzni, mert már szinte 2 óra fennlét után aludna, elég nyűgös már. Ilyenkor ha altatom (ált. 3 óra fennlét után), szinte rögtön bealszik a cicin, mert már annyira fáradt. Ma is negyed 9-kor kelt, úgyhogy bár délutánra fog húzódni az alvás nagy része, de még ez is kevés Neki az egész napra.

Marci egyre hisztisebb és akaratosabb, ha valami nem úgy van ahogy Õ akarja, jön a keserves sírás és néha vagdossa magát. Például ma is ahogy szépen ült az ágyunkon, gondoltam bekenem az arcát. Erre Õ próbálta magát vízszintesbe vágni és csapkodni kézzel-lábbal. Nem akartam hinni a szememnek. És mi lesz még... Kép

Az időnek mára már javulnia kéne, vagy nem? Bár az eső nem esik, de ezt a szutyok borulatot már nagyon unom.

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Domi most alszik,de éjszaka és reggel most már köhög is.KépDe arra gondolok,hogy azért mert tegnap kapott slajm felszedőt és megjött a hatása.Egyre többet áll valamibe kapaszkodva.Kép
Melinda!
Köszi.KépNálunk sajna egyre gyakoribb ez a hiszti amit leírtál.KépNem tudom mit csináljak.Ha rászólok akkor is csinálja ha nem szólok akkor is csinálja.KépKép
Gigi!
Nagyon édi a barátom.KépKérek szépen freemail-re sok sok képet!KépJaj úgy meg puszilgatnám!KépA fogyit nem igazán tűröm jól.KépA tegnapi keményítő nap tényleg kemény volt.KépMost is ÉHES vagyok.KépKép
Jövőhéten átruccantok?"Remélem akkora Domi meggyógyul."

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

MelindaKép
Na akkor jól éreztem, hogy a narancs lehetettKép Jó egy kilót hízott a drága másfél hónap alatt. Hát nem a bébikajától hízik az tuti. Már a nasit sem eszi meg belőle. Úgyhogy minden nap főzök, de elég véges a repertoáromKép Ma olyan spenotós tésztát csinálok mint amilyen a Sthál Juci. Nem tudtok jó recepteket?

DiaKép
Majd inkább személyesen mutatom meg a képeket, mert elég rossz egyesével kicsinyíteni őket. Biztos lehet máshogy is, de hát én nem tom. Valamikor megyünk, de jövőhéten már kezdődik a szoktatásKépKép Úgy félek és rosszúl érzem magam emiattKép

Nálunk ilyen tipíkus hiszti nincs. Na persze ha nem az van amit ő akar akkor sír, de szerencsére az a klasszikus földhöz verem magam és ordítok, nincs. De úgy tudom, hogy az később is szokott lenni. Nem tudom, hogy mit lehetne ellene tenni.
Az őszieknél olvastam, hogy állítólag a siesta cipő nem jó!!! Valami salust emlegettek. Na most akkor kinek higyjen az ember????????? Közben a 10 ezer forintos siesta cipő itt figyel az előszobában.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Háát szerintem a siesta cipő nagyon jó!Azért mert más topikban ezt írták,azért ne dobd ki!KépÉrdekes,én sok anyukától hallottam már,hogy nagyon jó.Na de ha vissza megyünk Domival a Kecskés dokihoz,megkérdezem tőle mi a véleménye a siestáról.KépFreemail-en nem kell kicsinyíteni a képet.Nálunk úgy látszik nincs gond a citrus félékkel.Mert Domi ha csukklik szokott pár csepp citromlevet kapni és mostanában előszeretettel eszik olyan turmixot,hogy banán+alma+narancs.KépKutya baja.
Ma nálunk is szénhidrát nap volt.Én üresen ettemKépTamás sajtszószt kapott a spagettire.Holnap gyümi nap végre annyit ehetek amennyit akarok.KépMindenkinek puszi!Elveszettek légyszi jelentkezzetek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Szegény köhögös Domika Kép Remélem gyorsan felköhögi a bacit és jó időre búcsút mondtok tőle!
A fogyihoz sok-sok erőt még mindig! Minden tiszteletem a Tiéd! Kép

Gigi!
A Siesta cipős sztorit én is olvastam az őszieknél, de egyikük nagyon jól írta, hogy lehetséges, hogy ez is kereskedelmi fogás. Szerintem, ha bizonyíthatóan gondok lennének vele, akkor már módosíttattak volna rajta vagy be is tiltották volna.
Stahl receptgyüjteményt épp tegnap kaptam meg egy barátnőmtől (a szombatig még menyasszony, de aztán már asszony barátnőmtől Kép). Ha gondolod átküldöm, de készülj fel, hogy nem kevés!
Annyiszor eszemben volt, de mindig elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor kezded a melót. Ezek szerint a jövő héten már lightosan megy a dolog Neked is és Olinak is? Ne érezd Magad rosszul! Oli szerintem nagyon stramm kiscsákó. De ha végképp nem mennének a dolgok, még akkor is visszaléphetsz a dologtól, nem?!

Aki kéri még a Stahl-os recepteket jelentkezzen! Kép

Most egy kis dicsekvés: Marci mostanában hajlik a lámpa megmutatására és ilyenkor mindig mondom, hogy tapsolja meg magát, tapsi-tapsi, na erre rögtön tapsol. Kép De akkor még cukibb, amikor nem sikeredik betájolni a lámpát és rögtön elkezd tapsizni Kép
Másik, hogy nem csak egyszerűen ringatja magát a zene hallatán, hanem a fejét jobbra-balra ingatja is, ahogy mutattam Neki, sőt már zene közben is tapsolt! Annyira édes, ilyenkor meg tudnám zabálni.

KépKép

KépKép
bujka

Szia Gigi!

Ezt Neked találtam az őszieknél Kép:
"Megkérdeztem a cipőről azt az ortopédust, akiről írtam(és a feleségét is). Õk eddig mindig siestát használtak, nincs gondjuk vele, és a gyerkőc lába is egészséges (egyelőre).
A doki azt mondta, hogy annak a feltételezésnek túl sok alapja nincs(a lábboltozat izmairól), a lényeg, hogy tartsa a lábát, kényelmes legyen, nme szorítsa, és a bokáját is vegye jól körül.
Hát ezt mi is tudtuk eddig, de legalább ezt a kételyt a siestával kapcsolatban eloszlatta. "

Úgyhogy nyugi! Kép

Mindenkinek jó éjszakát!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Sajnos minden igyekezetem ellenére sikerült megfertőznöm a fiacskámat, úgyhogy Õt is ledöntötte a takonykor! Éjjel jött ki rajta, úgyhogy alig aludtunk! Szegényke kicsit nyűgösebb és nagyon rosszúl viseli az orrszívásokat, már akkor is visít, ha csak az orrához érek! Remélem hamar ki tudom kúrálni!

Gigi!
Nagyon szép nagy súlya van Olinak, nem is csoda, hogy olyan kis formás, hiszen meg van hozzá jócskán a hossza is! 80cm, az azért nem semmi, Norbi 5-el kevesebb, a súlyáról már nem is beszélek!
Gratulálok Olinak az egyedül álláshoz, ezek után már csak az önállóan megtett lépések következnek! Hajrá Oli!Kép
Örülök, hogy tettél még fel képeket a kispasidról, a kalapos a kedvencem, nagyon édes!Kép

Melinda!
A hiszti nálunk is megy már egy ideje, de azt hiszem erről már írtam!
Nagyon édes lehet, ahogy megtapsikolja magát, annyira zabálnivalók tudnak lenni!Kép
Nálatok mostanába hogy megy az altatás? Magától? Ölbe? Simogatva? Vagy mindig cicin?

Dia!
Dominak is jobbulást! Remélem az hogy most az ősz elején lebetegedtek nem azt jelenti, hogy míg szar idő lesz állandóan betegeskedni fognak!
Te mi mindent adsz ilyenkor Dominak? Én adok Norbinak Cebion cseppet, Nasivin orrcseppet, barna orrcseppet (ez egy gyógyszertári kutyulék, nekünk bevált).

Szerintetek adhatok már Norbinak mézet? Van aki adott már a porontyának? Azt olvastam, hogy 1 éves kortól lehet adni, akkor szerintetek is adhatok már?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Délelőtt is jöttem volna ám, csak sz@rakodott itthon a net Kép

Györesz!
Sajnálom, hogy Norbika is lebetegedett! Kép Gyors jobbulást Mindkettőtöknek!
Én amikor takonykóros volt Marci, akkor Cebion cseppet és orrszíváskor tejcsit vagy Sterimar orrspayt kapott az orrába. Amikor nagyon gázos volt a dolog, akkor kapott Heim Pálos orrcseppet is (Nasivin orrcsepp+Otosporin füllcsepp elegye).
A méz, ha 1 éves kortól adható, akkor szerintem már kipróbálhatod. Épp ma reggel gondoltam Rátok, hogy jövő szombaton lesz a nagy napja Norbikának és persze az egész családnak! Kép
Az altatás nálunk napközben kizárólag cicin történik, máshogy esélytelen vagyok. Este ha nem alszik el cicin, akkor simán berakom az ágyikóba, betakar-simi-2 nyugtató mondat és kijövök. Ilyenkor általában álomba dumcsizza magát, vagy ha sír, akkor újra bemegy-simi-nyugtató szavak és kijövök, majd elég hamar el szokott ilyenkor aludni, mert hulla fáradt.

Marci zokni nélkül rohangál és már szétszedte az emeletet. Hihetetlen, hogy milyen érzékük van ezeknek a manóknak, hogy mindig a tilosban járjanak. Kép Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Most csak ket kepet rakok fel, minitali volt Kataekkal, puszil mindenkit!

Kép

Kép

Mica
mica

Györesz!
Nagyon sajnálom,hogy Norbika is lebetegedett!Kép
Amit most Dominak adok:D vitamin,Cebion csepp,Tantum Verde/ezt a torkára kell sprézni/,Fluimucil/köptető/,Fluimare/Tengervíz orrcsepp/és alkalom adtán Panadol szirup.Szerencsére lázkúpra eddig nem volt szükség.Kop-kop!!
Remélem hamar meggyógyultok!Mi ma voltunk a dokinál,csak annyit mondott,hogy ezeket adjam neki és hurutos a köhögése."Ezt eddig is tudtam.Kép"szegénykém a délutáni alvásból nagy köhögéssel ébredt és amikor kivettem az ágyból rajtam landolt az ebédje.Kép

Mica!
Klasszak a képek!Mekkora már ez a két fickó!!KépPuszi Katáéknak.

Mindenkinek pusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajokKép

Gyors leszek mert már nagyon le vagyok pukkanva. Ma kétszer is nagyon nagy sétát tettünk. Másodszorra a kutyát is vittük magunkkal. Most mentünk elöszőr így, mert eddig nem mertem egyedül neki indúlni a törpével meg a kutyával. De szerencsére nem volt gond, azt leszámítva, hogy a kutya minden pocsolyába belevetette magát.

Sajnálom, hogy ennyi beteg babó van. Gyógyuljatok meg. Én orrszíváshoz sima sós vízet használok. A doktornő szokta felírni, natrium-klorid. Mit ne mondjak filléres valami de a célnak tökéletesen megfelel. És annyiszor lehet csöppenteni ahányszor akarok, nem bántja a nyálkahártyát.

DiaKép
Holnap írok emilt, ma már kész vagyok!

MelindaKép
Várom szerettetel a recepteket! Köszi a siestás hozzászólást. Azért nem dőltem kardonba a kétségbeeséstől.Kép

GyöreszKép
Tényleg hihetetlen, hogy NOrbika elsején már egy éves lesz. Majd légyszíves írdd meg,hogy milyen tortája lesz. Én még nem tudom mi lenne a jó.
MicaKép
Nagyon édik a fiúk. Olyanok mint tűz és víz! Egyik a kis húsgombóc a másik meg a nagyfiú. Katát én is puszilom!

Szoktátok nézni az m1-en a Szomszédokat? Én jókat nosztalgiázom esténként! És milyeneket röhögök! Hihetetlen, hogy milyen világ volt régen. És mi abban voltunk gyerekek. HááááááátKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Sajnálom, de tényleg nincs időm. Vivien az új suliba extra angolt tanul (heti 5 nap)+ fel kell zárkóznia a többiekhez, így aztán nap mint nap este 8-ig tanulunk vele apával felváltva Kép. Közben ugye Martint is ellenőrizni kell, mert ha nem figyeljük elsumákol dolgokat! Ez a délután/esti program, délelőtt/délután meg Rolcsi zongorázik továbbra is az idegeimen Kép. Amikor végre alszik, akkor jöhet csak a nem kicsi háztartás... hát ennyi.

Györesz! Nagyon gyors javulást kívánok a tündéri majdnemegyéves nagyfiadnak! Remélem semmi komoly nem lesz, megússzátok a náthával! Drukkolok nektek!!!!!Kép Sok-sok gyógypuszi Norbikának!!KépKép

Gigi! Csuda-csuda édes Olivér és a hely is gyönyörű ahol voltatok!!!! Arról nem írtál, hogy a tenger hogy tetszett a manónak? Nekünk szerencsénk volt, mert megtaláltuk Horvátország talán egyetlen homokos partját és imádták a csemeték! Jaj, jaj, mindjárt dolgozol! Előtte még eltudtok esetleg jönni, vagy ez már elmarad? Ne izgulj, minden rendben lesz Olivérrel; egy nyugodt kiegyensúlyozott anyuci fog hozzá hazamenni nap, mint nap! Kép

Melinda! Megkaptam az emiled, de ahogy fentebb írtam, nem tudok leülni a gép elé (most is mindjárt leesek a székről, de már muszály volt bejelentkeznem!). A képet gyorsan átküldöm és írok, ha lesz egy kis időm! Remélem kész vagytok a nehézével és most tudsz pihenni is (már amennyire a nagyfiad hagyja Kép) Remélem Gábornak már befejeződött a BNV !

Dia! Neked is gyorsan küldök még képeket és írok is, ha lesz 5 percem, becs'szó!!!!!Remélem a te nagy fiacskád már jól van? Azóta nem hányt? Nyugodtabb már? Sok-sok gyógypuszi neki is!!KépKép
Remélem te is jobban vagy már? Mi újság az önsanyargató életmóddal? Tudod, egy hős vagy!!KépKépKép Én egyszerűen nem bírnám, pedig még mindig van vagy 10 kg rajtam!

Mica! Tündéri a két nagy fiú, aranyosak együtt! Jó nektek, hogy néha azért összejártok! Katáéknak is sok puszi, és nektek is persze! KépKép

Most megyek is, mert tényleg egy nagy hulla (na nem nulla) vagyok!

Mindenkinek békés, nyugodt éjszakát kívánok! Melindának küldök pár képet Horvátországról és majd ő felrakja őket!

Puszi mindenkinek! Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Jó reggeltKép

MelindaKép
Köszi a recepteket, még nem néztem meg, de tényleg jó sokat küldtél!!! Puszi érte!!

ÉviKép
Örülök, hogy jelentkeztél. Kitartás!!!Kép Valamikor meglátogatunk az tuti, reszkess!!

Csajok jó lenne ha kicsit aktivizálnátok magatokat!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Nem vagyok ám ideges, elszállt az előző levelem Kép
Na akkor újra!

Évi!
De jó, hogy jelentkeztél! Tényleg nem lehet unatkozni 3 gyerkőc mellett, bár ezt senki sem vitatta Kép Ma megpróbálok írni, ahogy ígértem!
A képeket megkaptam! Tényleg gyönyörűek és nem fogok válogatni Kép

Gigi!
A receptekkel vigyázz, ha nyomtatni akarod, mert valamelyik file több, mint 100 oldalas.
Hogy sétáltok Ti egyszerre Kevinnel? Egyik kezeddel a babakocsit, másikkal a kutyát fogod? Ez nem semmi. Örülj, hogy most csak Kevin pocsolyázott, eljön majd amikor Oli fog! Kép
A Szomszédokat épp tegnap előtt néztem, de nagyon furcsa volt, hogy megjelentek azok a feliratok, mivel azok olvasása közben nem tudtam a szövegre figyelni vagy fordítva. Öregszem talán? Nem csoda, hisz a Szomszédok alatt voltunk ugye fiatalok Kép

Dia-Györesz!
Sok-sok puszit és jobbulást a beteg babóknak és Neked Györesz! Dia puszit Te is kapsz! Kép

Kata-Mica!
A fiúk nagyon édesek! Ugyanazt akartam írni, mint Gigi: Patrik a nagyfiú és Zolika a húsgombóc. Kép Puszi Nektek!

Györesz!
Képzeld, miután tegnap délután leírtam, hogya alszik el Marci, megcáfolt! A délutáni pici cici alatt nem aludt el, viszont miután beraktam az ágyába kb. 20 perc dumcsi és játék után síri csend lett! ELALUDT FÉNYES NAPPAL MAGÁTÓL! Hihetetlenül boldog voltam! Gondolom ez csak véletlen volt, de szeretem az ilyen véletleneket Kép

KépKép

KépKép
bujka

Akkor most jönnek Évi horvátországi képek! Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ugye, milyen szépek?