Új privát üzeneted érkezett!

SziaszotokKép

Itt volt nálunk a Zsuzsi barátnőm az ikrekkel. Öt hónaposak. Hát hálat adok az égnek, hogy Olivérnek nem lett ikertesója. Én ezt tuti nem bírnám idegileg. Mondjuk mondta a Zsuzsa, hogy náluk nincs ringatva altalás, hanem leteszi őket és alszanak. Na de akkor is..Kép

MicaKép
Én azért rinyálok a munka miatt mert én el fogok itthonról menni. Én nem úgy fogok dolgozni mint te meg a Márti, hogy közben otthon terelgetem a törpét. Anyósom 20 hetesen adta bölcsibe a Viktort, mert akkor ennyi volt a gyes. Na nem nyavalygok, én akartam. Gyógyuljatok meg! Nagyon édes a két gyerek.

ZsófiKép
Holnap után irány GörögországKép Kéne már pakolásznom. Hej ráérünk arra még. Bence nagyon komoly a fogkeféjével.

MelindaKép
Én már azóta mosom Olivér fogát, hogy kibújt. Nekem ujjra húzható kefém van, puha sörtével. Õ sem rajong érte, de általában hagyni szokta. Ja és hát nagyon fincsi lehet a fogkrém mert szereti csócsálni.

Na megyek legalább összeírom, hogy mit viszünk a nyaralásra. Ha már pakolni nincs kedvem.
Jók legyetek!
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Melinda!Kép
Köszi a puszit!Kép
Nálunk szuperül megy a fogmosás.Domi valamiért imádja,olyan édes ahogy tartja a fejét.Képamivel mosom neki az olyan ujjra húzós mint a Gigiék.De van olyan is neki amilyen Bence kezében van.Azzal ő magának naponta többször megsikálja a fogát.Kép

Zsófi!Kép
Köszi a köszöntést!KépAz ujságpapírt Domi is szereti/szeretné/enni.KépTali ok!KépTündéri Bence a képen!Kép

Mica!
Dehogy haragszok Katára!!KépSzeretem,imádom!Kép
Küldök mégegy gyógypuszit,hogy Gyuszkónak is jusson elég.Kép
Kép

Mindenkinek szép estét!Nekem hamarosan jön a szokásos filmem és most nincs vasalni valóm.KépDe csak azért mert most száradnak.KépPuszi.Dia
Ja!Ma Domit azon kaptam,hogy az ülőgarnitúra előtt térdel és próbál felállni.KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Édes kettesben vagyok Marcival, mert Gábor dolgozik, de már jön hazafelé! Kép
Marci tegnap óta próbálja megenni az ülőgarnitúránkat is Kép Nem hittem a szemeimnek, amikor állva (így épp a szája magasságában van az ülőfelület) elkezdte harapdálni. Még nem sikerült Neki Kép
A fogmosás látom mindenkinek megy ezerrel. Látom ebben is mi vagyunk a bénák Kép Kép Az első nap még tetszett Neki, de aztán valahogy ódzkodik tőle. (Zsófi! Remélem nálatok minden így marad!)

Dia!
Ügyi Domi! Pár nap és már Õ is álldigál! Kép
Nekem is most szárad a vasalnivaló Kép Jó filmnézést! Néha én is megnézem mostanság a Helyszínelőket. Hát néha vannak benne elég érdekes részek Kép

Mica!
Gyógypuszihalom az egész családnak! Kép Gyógyuljatok meg minél előbb! Nagyon szépek a fiúk! Ezek a szempárok! Kép
Én épp ma próbáltam Marcinál a darabos 8 hósakat, hát valahogy nem jött be, pedig 8 fogunk van, bár tudom, hogy ez csak egy dolog. Õ még nincs felkészülve rá. Ahogy az egyéb kanalas kajcsikra sem. Kép Kép Egyébként amikor darabossal kínáltam, semmit sem evett. Először most 1/4 8-kor tudtam kanalas kajcsit etetni vele, egész nap csak cici volt. (???)
Várjuk a Kata híreket! Kép

Gigi!
Hú, Ti tényleg utaztok szombaton! Irigykedem egy picurit, hogy kiszabadulhatsz a szürke hétköznapokból. Használj ki minden percet pihenésre! Na jó azért még nem búcsúzkodom, addig még úgyis jösz! Kép
Ikrek? Isten mentsen meg, hogy ikreim legyenek! Tuti begolyóznék Kép

Zsófi!
Bence nagyon édes a fogkefével Kép
Hogy őszinte legyek én többnek gondoltam Bencét súlyra, olyan kis sűrűnek tűnik, mint Marcikám Kép Olyan kis vitaminbombák! Kép De mint tudjuk, nem a súly a lényeg! Kép
S-es nadrág??????!!!!!!!! Na ne idegelj!!!!!!! Én olyat kb. 16-17 évesen vehettem fel utoljára. Én már a normál L-essel is kiegyeznék, mert le tudom kaparni magam, amikor bemegyek egy butikba és az L-esbe félszer se férnék bele. Kép
23. kerületről lövésem nincs hol van. Tétény és Budafok van itt közel, ami a 22. Tőletek tényleg nem rövid az út, de hidd el megéri Kép

Marci időközben szétszedte a szobát Kép
Megyek, hogy mire Gábor hazaér, egy kicsit összekapjak itt mindent! Jesszus, meg is jött!!!!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

CSak gyors tudositas, Kata nincs itthon, ezert is nincs, meg tortent egy halaleset a csaladjaban, es most ott vannak, intezkednek, holnap lesz a temetes. Puszil mindenkit, amint tud, majd jelentkezik. Patrik is farasztja, folyamatosan megy, maszik Kata utanKép

Dia,
Koszi a puszitKépKép
Dominak hajraKép Igy kezdik, aztan gyozd elkapni majd, amikor nemsoka szaladKép

Gigi,
Hat nem is tudom, hogy melyik az egyszerubb, itthon melozni, vagy elmenni 4 orat es csak a meloval tolteni. Mindket esetnek meg van a jo es a rossz oldala is. Mondjuk az en melom olyan, hogy vigan tudom a lurkok mellett csinalni, meg ha a labamat masszak is, de a konyveles azert mas. Mondjuk igy meg az a nagy hatrany, hogy olyan vagyok, hogy este 10ig csinalom, mert szeretnek minden kerest teljesiteni minel elobb, nem pedig abbahagyom a delutan 4-5ora utan bekuldott igenyeknel. Mondjuk szerintem ezert is vagyok a kedvenc adminja majd' minden regisztratornak, es ezert is vartak vissza ennyireKép

Nah, adok Panadold meg koptetot a lurkonak, aztan szunyaido nekiKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem nagyon jelentkeztem, de mindig volt valami!
Norbinak vettem tegnap egy tök édi kismotort, bár még nem bír vele közlekdni, de próbálkozik, ennek meg is lett az eredménye, mert borult egyet és elharapta a kis száját! Szerencsére nagyon nem fájhatott Neki, mert hamar megnyugodott, de elég csúnya volt Neki meg vérzett is sokáig!

Jaj olyan édes az én kis tündérem! Mostmár azt is mutatja, hogy hol a kaka! Ha kakil, akkor ütögeti a fenekét, aztán mutattja, hogy bűűűűű büdös, a kezecskéjét legyezi az orra előtt, meg kell zabálni!

Képzeljétek, tegnap felhívtak a melóhelyemről, hogy nem mennék-e vissza dolgozni legalább 8 órába, de Én mondtam, hogy egyenlőre Én erre még nem vagyok felkészülve, még nem szívesen vinném bölcsibe a lurkót!

Gigi!
Ezt a munka dolgot nem azért írtam, hogy azt hidd, hogy most Téged rossz anyának tartalak amiért elmész dolgozni! Ezt mindenki érzi, hogy mikor jött el az ideje, meg azért az is más, hogy Neked saját céged van, így nem dirigál senki, akkor mész el amikor akarsz, stb. Amúgy amikor mondtam a kollegáimnak, hogy még nem akarok visszamenni, ketten is rávágták, hogy Õket bizony már 1 évesen beadták a szülők bölcsibe, úgyhogy tényleg mindenki maga tudja!
De jó Nektek, hogy mindjárt mentek nyaralni, Oli biztos nagyon fogja élvezni, meg gondolom Ti is!

Dia!
Gratulálok a majdnem felálláshoz, ma holnap már fel is fog állni Domi és lefogadom, hogy onnantól beindul a kis kópé!

Melinda!
Hűűűűű ez nem semmi, hogy estig kibírja cicivel Marci és ráadásul ilyen szépen fejlődik! Most Nálunk is két napja nehézkesebb az evés, tegnap pl. szinte egész nap pogácsát evett, mert azt legalább megette!Kép
Fogmosás nálunk megy, már azóta hogy kibújt az első kettő fogacska. Mostanába vettem Neki rendes fogkefét és azt is szereti, de fogkrémet még nem használunk! Tényleg azt mikortól kell????

Mica!
Jobbulást az egész családnak! Úgy sajnállak, hogy Titeket mindig elkap valami kórság! Gyógyuljatok meg hamar!
A srácok nagyon édesek a képen, ZOlika rengeteget változott, nagyon szép kis pasi!

Zsófi!
S-es méret, hűűűűűűű hát minden elismerésem! Én az L-esnél tartok, de még ha szűkösen is már minden régi ruhám rámjön, amik zömébe M-esek!Kép
Kispasid nagyon édes a fogmosós képen!!!!

Puszi mindnekinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Mica!
Szegény Kata!KépRészvétem neki!

Jól tudom,hogy Zolcsi már járkál?Õ kifelé rakja még a lábát?Mert Domi nagyon.KépUgye azt mondták az ortopédián,hogy ha majd jár akkor menjünk vissza.Na de mi van ha azért nem tud megtanulni járni mert nagyon kifelé rakja a lábát?KépMegint belém bújt a paramama!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!Kép
Csak 2 percel voltál gyorsabb.Kép
Dominak az ujjas fogkeféhez volt fogkrém,mi használjuk.Ezt meg is lehet enni.Kép
Nagyon nagyon okos Norbika,gratulálok a kaki felismeréshez!!KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Gyoresz,
Naaagyon ugyes a fiadKép A borulas meg lassan mindennapos lesz, ne aggodjKép Jo, tudom, most jol megnyugtattalak, de meg kell tanulni ezzel elniKép Maskulonben belebetegszel, hogy mindig bibis a lurkoKép Igy tudtam egesz nyugodtan vegigelni, hogy az alig 2 eves fiamnak mar varrtak a fejen a bort...
Jo jelenet lehet a pelus-jelzesKép

Dia,
Tolmacsoltam neki tegnap mindenki neveben.

Zolcsi meg nem jar magatol, csak kapaszkodva oldalaz, de igen, kifele rakja o is az egyik labfejet. Annyiban nehezebb igy, hogy a szukseges egyensulyozas nem jon jol ossze, de meg nem feltem, alakulhat. Hidd el, hogy nem lesz gondja belole, ra fog o jonni, hogy mikent lehet megoldani a jarast, nameg addig meg van idejuk, nem mindenki olyan szelvesz, mint NorbikaKép
Amugy meg igenis kerdezz ra minden tanacsadason a dokineninel, hogy nem lesz-e gond belole, csak tobb gyerkocot latott mar eleteben, mint miKép

Nah, rohanok, mert tortat kell szereznemKép 5 eve, hogy ferj es feleseg vagyunk parommalKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!
Most néztem a levelemet, szóval nem 8 órába hívtak dolgozni, hanem 4-be!

Dia!
Norbinak is kifelé állt a lába mikor elkezdett lépkedni és még most is inkább kifelé teszi mint egyenesen, nem hiszem, hogy ez akadályozná a menésbe, de persze kérdezz majd rá a dokinénitől!

Ma nézegettem a dm-be a gyerekfogkrémeket, de annyiféle van, hogy inkább nem vettem! Szerintetek melyik a jó???

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok csajszikKép

Búcsúzkodni jöttem, holnap indúlunk. Legyetek jók, írjatok sokat! Hiányozni fogtok!! Vigyázzatok a gyerkőcökre és magatokra!!
Sokat gondolunk majd rátok, puszi!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Györesz!
Mi az Elmexnek használjuk egy olyan változatát, ami kifejezetten 6 év alatti gyerekeknek való. Én még a Cora-ban nézegettem, hogy sokféle van, de valamelyikre ráírták, hogy nem lenyelhető, úgyhogy maradtunk ennél.
Azt a 8 órát én is furcsáltam egy kicsit, pláne, hogy "legalább 8 órába". Már azt hittem, hogy 12 órás műszakot akarják rádbízni Kép Félre a tréfával, gondolom jól esett, hogy hívtak.
No kajcsi Nálatok biztos a fogacskák miatt van, nem? Duzzad szegénykém ínye rendületlenül?
Motorbaleset Kép És ha belegondolunk, hogy mennyi lehorzsolt térd, könyök, orr (tovább nem is merek gondolni) lesz még... Kép

Gigi!
Nagyon-nagyon jó pihenést, kellemes utat és minden jót kívánok, amit egy nyaralásra lehet! Érezzétek magatokat nagyon jól! Ti is hiányozni fogtok! Kép

Mica!
Nagyon boldog 5. házassági évfordulót Nektek! Kép

Dia!
Ne izgulj Domi lábikója miatt! De hogy megnyugodj, esetleg kérdezz rá a dokinéninél Kép Puszi Domikának!

Kata!
Õszintén sajnálom, hogy ilyen szomorúság ért benneteket. Sok-sok erőt hozzá!

Ma Marci egyszerűen tünemény volt, minimálisan nyüszizett, ha nem látott, egyébként minden napra elfogadnám a mai napunkat Kép Délben evett is, igaz csak gyümit, valahogy ha megy is valami le a torkicán, akkor az inkább gyümi. Nem bánom, csak valami azért menjen. Most épp Gábor akrobatáskodik vele vacsi ürügyén Kép Egyébként van kedvenc kajcsija is, a sajtos stangli sajtos héja. Na azt legalább eszegti, szopogatja, el van vele. Nagyon édi, ahogy küzd vele Kép
Azt még nem is meséltem, hogy milyen perverziója van az én drága Fiacskámnak: nyalja a falat! Az ágyunk fejrészénél gyakran feláll, csak most már nem lehet simán engedni, mert ügyessége jutalmaként megnyalogatja a falat Kép Kép Mondom én, hogy mindennel jóllakik, mire asztalhoz ülnénk Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan bejelentkezek, hogy nem tűntünk el, csak ez az elmúlt 2 hét nem volt túl szerencsés számunkra. Gajra ment a számítógépünk, a 2 hónapja vett mosógépünk, és a hab a tortán, hogy tegnap totálkárosra törték az 1 hete vett kocsinkat. Még szerencse, hogy se Lackónak, se nekünk a párommal nem lett semmi bajunk. Úgyhogy most nagyon padlón vagyok.Kép Majd próbálok jönni!
Puszi, és ne felejtsetek el!
Judit
tutuka

Sziasztok!
Mica,Györesz!
Köszi az infót.KépIgérem annyira nem fog megölni az aggodalom mire eljár Domi!Kép

Melinda!
Falnyalás.KépÉn ma Domival egy újságon hadakoztam,mert mindenáron felakarta falni.KépAmikor elvettem tőle ordított mint a sakál,de betömtem a száját egy kukival mielőtt szóltak volna a szomszédok.Kép

Judit!
üdv újra közöttünk,bár nem jó hírrel jöttél.Nagyon sajnálom ami veletek történt!Kép

Mindenkinek jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket! Hát igen milyen gyorsan telik az idő!

Dia!
Szonja is tegnap felállt már a kiságyában és most már kezd egy-két négykézlábas mozdulatot tenni előre. Főleg ha a mobilomat vagy a papucsomat kell megkaparintania. Szerintem a mi gyerkőceink is pillanatok alatt beindulnak, akkor meg majd rohangálhatunk utánuk. Az ujjas fogkefét hol vettétek?

Melinda!
A sajtos stangli nálunk is sláger. Tegnap benyomta a háromnegyedét. Én csak pilácsoltam, hogy hova tűnt a kifli. Kerestem az étkezőben, de ő csak vigyorgott és nagyokat büfizett, így gondolom a bendőjében landolt. Végre Szonjuska megszívta a csőrös poharát! Valahogy nem nagyon akar különben kajálni. Leginkább az én kajám kell neki, de a védőnőnek kihullana a haja, mikor a lánykám milánói makarónival hadakozik.
Mióta kijött a manó két foga, azóta pépeset nem hajlandő elfogadni, inkább 10 percig nyammog rajta de ő harapni akar!

Végül letojtam a védőnő véleményét. Felírt ugyan egy HUMANA pépet, de Szonja nagy ívben kiköpi, így maradnak a jól bevállt kaját a dokker meg mehet a sóhivatalba!

Jézusom! Szonja benyelt egy döglött legyet!

Rohanok!
babar

Szia Barbi!
Na látod eszik ez a gyerkőc mást is nem csak cicit!KépDomi a mi kajánkból a karfiol levest és a tarhonyát pörivel imádja.Kép
Légyevés.KépKépLehet kapni a boltokban nestle tejpépet csokis gabonapehellyel domi imádja.De a gyümölcsösek is fincsik.esetleg kipróbálhatjátok!KépIgaz,hogy már Edit csak ritkán van az Istvánban?Nem tudod miért?Az ujjas fogkefét gyógyszertárban vettük van hozzá lenyelhetős fogkrém is.azt hiszem denedent a neve.Most nem tudom megnézni mert Domi alszik.puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Ma többször benéztem de nem volt forgalom.Kép
Juj de jó már gigiéknek!KépVajon tud aludni a barátom a nagy Görögországban?KépKép
Mindenkinek szép estét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gigi nem gigiKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Dícséretben vagy részesítve, hogy ilyen lelkesen jöttél ma! Kép
Kukit olyan rég adtam már Marcinak, épp ma találtam meg a lejárt zacsival, amiből kb. 3-4 darabot adtam Neki oda. Lehet, hogy beújítok Kép

Barbi!
Marci is a mobilomra rámozdulva állt fel először Kép
Légyevés Kép Le is nyelte? Marci is minden szir-szart összeszed a földről, egyszer majdnem sikerült egy döglött pókot benyelnie.
Nem semmi a kiscsaj 2 foggal harapdál, Marci 8 foggal meg szopogatja a pépeset Kép
Szonja tök jól néz ki, úgyhogy szerintem sem kell semmivel tömködni. De ezt Neked kell igazán érezni Kép

Judit!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz időszakotok van Kép De szerencsére, hogy Nektek az autóban semmi bajotok.
8 hónapos Lackódnak - egy kicsit megkésve - sok-sok puszit küldök! Kép

Sok izgalmas ma nem történt velünk. Délelőtt a szokásos, délután vásárolgatni voltunk. A nappaliba vettünk szőnyeget, mert eddig csak parketta volt, de hogy Marci csúszik-mászik jobbnak láttuk, hogy télire egy kicsit felmelegítjük alulról a terepet Kép

Holnap jövök!
Pusz és jó éjszakát: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Látom ma nem volt senki!KépMerre vagytok?????????Puszi
Holnapra BOLDOG HÓFORDULÓT BENCÉNEK!!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Látom ma nem volt senki!KépMerre vagytok?????????Puszi
Holnapra BOLDOG HÓFORDULÓT BENCÉNEK!!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Ezt,hogy csináltam??Kép
Még vissza ugrottam néhány kép erejéig,ma voltak nálunk Andiék.Legalább van forgalom a topikban.Kép
Domi 3 járgánya.Kép
Kép
KépKép
Noncsi és Domi
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Ma Szombathelyen voltunk és 9-re értünk haza, úgyhogy egy kicsit elcsúszott a napunk. Hullafáradt vagyok, Gábor fürdet, utána szopi és alvás. Ahogy Marci elalszik, én is szunyizok.

Dia!
Csináld csak a forgalmat! A képeket gondolom most kreálod újra, mert én most legalábbis nem látom. Sok sikert!

Puszi és jó éjszakát: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Bocsi Dia!

Most már jók a képek, nálam van csak probléma Kép
Domi nagyon édi, ahogy szabályszerűen röhög a gépezeteken, de a kompos komoly pofi se semmi! Domi tiszta Apája, Noncsi pedig Anyája!

Andi!
Nektek is sok-sok puszi! Írj néha, légyszi!

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Igen,Domi tiszta Apja.KépKépNonó viszont "szerintem"az Andi anyukájára hasonlít.Kép

Nem,nem fogok forgalmat csinálni ezentúl a topikba,mert nem strapálom én se magam.Sajnálom,hogy így alakult,hogy hagytuk meghalni a topikot.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Dia,
Meg ne temesd a topikot, nem hagyjukKép Jol neznek ki a lurkok a kepeken, Domi motorja nagyon vaganyKép

Nalunk a hetvege felfordult, mert szombaton paromat berangattak melozni, igy nagyon gyorsan osszepakoltunk, es mentunk Pestre, o a meloba, mi pedig Csepelre a rokonokhoz, kihasznalva, hogy autozni kell. Nagyon jol telt a nap, lurkok is jol viselkedtekKép Annyi volt negativum a napban, hogy paromat epp glettelesbol hivtak be, ugyhogy a szoba nem haladtKép Igy a tegnapi nap csak azzal telt, hogy csinalta, csak akkor pihent, amikor alvasido volt a lurkoknal, hogy ne zajongjon nekik a szomszed szobabol.
Nagyfiam nagyjabol gyogyult, ment is oviba, Zolcsi meg mindig taknyos, most is szorcsogott az orra, de elaludt hazafele jovet, igy az orrszivas elmaradt, remelem azert tud aludni tole.

Most melo, de igerem, hogy jovok meg maKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Dia!
Tudom mit érzel, amikor úgy csak írsz-írsz, de sehol senki. Nekem is volt ilyen és teljesen elkeseredtem, hogy miért is?! De aztán újra visszatalált a társaság Kép Hidd el, ha jönnek a vacakabb idők, amikor már nem tudunk annyiraa szabadban sem lenni, többet lesz mindenki. Meg lehet, hogy póráz is kellene a babókra és akkor talán lenne 2 perc szabad ideje mindenkinek Kép

Mica!
Ismerős, amit írtál: Gábor is akkor dolgozik ezerrel hétvégente, amikor Marci fenn van, aztán ha alvás, akkor csendet intek! Kép Nálunk is ajtófélva helyének glettelése volt a menü a hétvégén Kép A héten festékvásárlás és a hétvégén beindul a festőbrigád (azaz mi Kép)! Úgy várom már!
Zolcsinak további jobbulást! Jaj, ha belegondolok az orrszívásba, elszorul a szívem, úgy sajnálom szegénykéket, ahogy szenvednek. Legalábbis Marci mindig végigordította az orrszívásokat. Kép

Marci éppen a fiókokat rámolja és már az összes üres dossziém és kb. 100 db A4-es lap van szétterítve a parkettán Kép megyek rendet rakni, hogy lehessen megint mit szétpakolnia.

Sok puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Zsófi!

Bencének sok-sok puszit küldök, hogy immár Õ is 9 hónapos lett! Kép

Pusz: Melinda, a szitaagyú

KépKép

KépKép
bujka

Melinda,

Ugy latom, hogy jol osszedolgozunk a lakasban, nekunk is festes jon ezutan, csak szaradjon meg a glettelesKép Utana pedig vegre eljutunk a parketta lerakasaigKép
Hat az orrszivas itt se slager, regebben jobban turte, most tenyleg orditas van egesz ido alatt, pedig mar rajott a kis buta, hogy jobb utana, mert kap rendesen levegot, nade megis csak szadizom..Kép

Kepzeljetek, teganp ota probalkozik Zolcsi, el-elengedi a kapaszkodokat, es 3-4 mp-ig all egyedulKép Aztan persze vagy letottyan a pelusra, vagy visszakapaszkodik, de megis probalkozikKép Tegnap este olyan hancurozast levagtak a batyjaval, hogy csak ultem es neztem oket, bargyu vigyorral az arcomonKép Olyan jol elvannak egyuttKép

Johir, a heten lesz uj autonk, szerdan vagy csutortokon lehet erte menniKép Mar nagyon varomKép

Jah, es tegnap talaltam seta kozben egy negylevelu loheret, ugyhogy mehetek a lottozba is, hatha bejonKépKép

Zsofi,
Mea culpa: Bencenek boldog hofordulot!Kép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Mica!
Ez igen, Zolika nagyon készül valamire! Légy résen! Kép Vége az eddig is kevésnek mondható nyugalmadnak Kép Marci eltekintve az egyszeri próbálkázásától, még nem szándékszik mindenféle segítség nélkül a világ felfedezésére indulni. Az igazat megvallva, még nem bánom Kép
Autó Kép Nekünk csütörtökön új szőnyegünk lesz meg Kép Ja és nekünk is lesz egy kis parkettázás!
Ezek után a párhuzamos történések után remélem jövő héten elmondhatjuk, hogy: ÖTÖSÜNK VOLT A LOTTÓN!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Megyünk sétizni és négylevelű lóherét cserkészni!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Bocsika, hogy ritkán jövök, de többnyire este írnék ha csak közbe nem jön valami! Tegnap sem volt már erőm bekapcsolni a gépet, mert Norbi fél 11-kor aludt el! Meg aztán mostanába jól esik tévézni egy kicsit, napközben meg ha alszik akkor mindig van valami dolgom!
Amúgy jól vagyunk! Úgy néz ki, hogy kibújt Norbi hatodik foga! Mostmár folymatosan járkál a lakásba egyedül, egyre ritkább, hogy igényli a kezünket, persze kint az utcán még fogja az egyik kezem, de azt nem is bánom, nem örülnék, ha a betonon arcra vágódna! A küszöböt is egyre ügyesebben átlépi, olyankor ha odaér akkor inkább megkapaszkodik és úgy lépi át, aztán teper tovább! Annyira fura, hogy már megy! Nekem még mindig az Én kisbabám!!!!!!

Bocsi lányok, hogy nem írok senkinek, de most ennyire futotta!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

A séti után jött az esti rutin, illetve annyi változtatással, hogy este is teljesen enyém volt a Kisördög, mert Gábor glettelt. Ja, és Marci kezdi kapisgálni, hogy hol van a lámpa Kép

Györesz!
Nagyon ügyi Norbika! Elképzeltem, ahogy megkapaszkodik a küszöbátlépéskor Kép Nem esik sokat? Gratula a fogacskához! Kép Ti is hogy befogasodtatok!

Pusz és jó éjszakát mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Itt vagyok ám csak duzzogok!KépKép
Melinda!
Domi kedvence a lámpa és a kapcsoló.KépHa sikerül felkapcsolnia majd kiugrik a kezemből örömében.Kép
Jaa!Az ötösre én is pályázok!!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Melinda,
Ugy legyen! Ezen az otoson szivesen osztozok a topikunk osszes hozzaszolojaval, meg akkor is marad eleg penzKép Nyerjunk egyutt csajok!KépKépKép
Zolcsi tenyleg nagyon keszul, naponta tobbszor probalgatja az alldogalastKép Olyan edes, ahogy all, es var, es utana tottyanKép
Nos, a hir megjott, mehetek barmikor az autert, most sogornom visszajelzesere varok, hogy csutortokre elkerte-e magat melobol, mert ha nem, akkor mar lehet, hogy delutan mehetek az autoertKép Nade mikor nem elerheto telefonon: ilyenkor...

Gyoresz,
Ertehto, hogy lefoglal egesz nap a lurko, lassan eljon mindenkinek ez az idoszak, es meg ennel jobban is pangas lesz, de erteto. Orulok, hogy ilyen jol megy Norbikanak a jaras, edes lehet a kuszoboknelKép

Dia,
Ne duzzogj, irjKépKép
A lampazas valahogy mania a gyerkocoknel, Zolcsi is kapcsolja az Apjaval, az autoban is folyamatosan varja a belso vilagitas felkapcsolodasat, amikor megallunkKép
Oroson osztozhatunk!Kép Legyen igyKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Dia!
Ne duzzogj, mert visszajön Gigi és felköti a sarkunkat, hogy nincs elég olvasnivalója Kép

Mica!
Hajrá! Autóra fel! Majd rakj fel a család legújabb szerzeményéről egy képet, mert már igazán kiváncsi vagyok rá! Kép
Zolika totty Kép

Csajok, akkora árpa nőtt a szememre, hogy frankón bedagadt. Hajlamos vagyok rá, de ekkora még sosem nőtt, pláne épp a külső szemzugomba, így akárhányszor pislogok fáj Kép Na, sajnáljatok ám ezerrel, de asszem túlélem Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Mica!
Én is nagyon kiváncsi vagyok a kocsira!Kép
Melinda!
Nem rajtam múlik,hogy Gigi nem tud mit olvsani!KépÉn eddig is írtam,volt mikor magamnak.Kép
Árpa.KépBarátom????

Lányok felhívás!!!Kép
Sürgősen eladó Balatonszabadi határában 1,5 Ha királyleányka szőlő terület terméssel eggyütt.KépKép
irányár:800ft/nm2.
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Melinda,
Hat hajrazhatok, delutan 3ra mehetek az ujert!KépKépKép
Zolika fog reklamalni egy kicsit, mert eltolom a kajaidejet, de majd megoldjuk valahogyKép
ArpaKép Anyukamnak is volt tobbszor, egyszer mutani is kellett vele. Hat jobbulast!

Dia,
Amint itthon lesz, lefenykepezem nektekKép
Remelem, hogy meg ma este kepet kaphattok rolaKép
A felhivas sajnos nekem nem jo, nem szolozomKép

Haho, tobbiek!?Kép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Jelentkezik a trió harmadik tagja is! Kép

Dia!
A termésből falatoznék, de sajna a többire nem vagyok fizetőképes vevő Kép Nem baj, ha majd nyerünk a lottón! Kép

Mica!
Még 3/4 óra és új autótulajdonos leszel! Kép
Várjuk a fotót! A fiúkat is megcsodálnám ám!
Na az árpán én is mindig ezen parázom, mert van olyan is, amikor műteni kell. Eggyel majdnem mehettem kés alá, aztán hagytam és felszívódott Kép

Csatlakozom Micához: TÖBBIEK, HOL VAGYTOK???!!!!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mica!
Gratulálok Zolcsinak az álldogáláshoz, nagyon ügyes!!!!!
A kocsihoz meg külön gratula, gondolom milyen nagyon boldog vagy most!!!!! Használjátok egészséggel!!!!!

Dia!
Norbi is imádja a lámpát kapcsolgatni, de Én nem nagyon díjazom! INkább azt szoktam, hogy amikor sötét van, akkor engedem felkapcsolni Neki és fordítva, hogy lássa az összefüggést! Persze anyukám engedékenyebb!Kép

Melinda!
Árpa!Kép

Voltunk ma a játszón és már ott is egyedül szambázott Norbi, Én meg mögötte igyekszem résen lenni, de így is volt egy kisebb borulás, nem is lett volna gond, csak a drágám tátott szájjal borult és benyalt egy halom sódert!Kép Csak akkor sírt amikor próbáltam kikotorni a szájából a kavicsokat, ami nem sikerült azt leöblítettük teával!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ismét Én!
Hát ma megtörtént az első nagyobb balesetünk! Norbi nekiesett a szekrény élének, pedig ott voltunk vele hárman is, de minden előjel nélkül történt, nem is szaladt, csak egyszerűen megbotlott a saját lábába és már kész is volt a baj! Előszőr egy nagy horpadás volt a homlokán, majd hiába próbáltuk egyből lenyomni, nőtt egy jókora lila puklija! Szegénykém nagyon sírt, csak a cicimen tudott megnyugodni! Annyira megijedtem, olyan ijesztő volt az egész! Szerencsére ahogy megnyugodott a kedve is jó volt, sőt egyből szaladni akart, mi meg egyfolytába paráztunk nehogy megint beüsse magát! Remélem ennél komolyabb baja soha nem lesz, mert ezt is elég rosszú viseltem!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Jaj, ez az esés és pukli nagyon rosszul hangzik Kép Szegénykém Kép Másrészt pedig hihetetlen, hogy milyen hamar túlteszik magukat rajta, hogy után rögtön rohanni akar megint. Tényleg nem lehet elég elővigyázatos az ember, ezek a manók olyanok, mint a tűz. Kép
Sóder Kép Kép

Mica!
Hol vannak a fotók? Kép

Dia!
Puszi Kép

Most csak ennyi, mert vásárolni voltunk, kicsit elcsúszott minden, fürcsi-szopi. Gábor még csak most fog vacsizni.

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Györesz!
Esés.KépViszont tényleg jó,hogy ők hamarabb túlteszik rajta magukat mint mi.Kép
Melinda!
puszi.Kép
Mica!
Hol a kép?Kép

Sajnálom,hogy nem kell senkinek a szőlő!KépPedig mi is tudtunk volna szép autót venni.KépKép
Örömmel értesítelek Titeket,hogy Domi fiam mászik és már videokazettákat pakol!KépKép"Nem hamarkodta el a mászást.Kép"Ma már a videokazetta matricáját is megette,ami felragadt a szájpadlására.KépAlig tudtam lepiszkálni.Ja!És állandóan állni akar.Kép
Más:Panna hétfőn ment először oviba.KépNagyon tetszik neki.Az első nap nem volt hajlandó aludni viszont 2x repetázott a borsófőzelékből.Kép"Otthon nem eszi meg.Kép"Tegnap már aludt,de úgy,hogy közben az ovónéni haját csavargatta.KépBocsi,hogy ezt is leírtam,de úgy örülök,hogy jól viseli az ovit és szerettem volna megosztani veletek.Kép
Na,eldugulok,Domi alszik megyek a dolgomra!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Gratulálok Dominak a mászáshoz és az álláshoz! Látod, ügyi a Te Domikád! Puszi Neki! Kép Kép Kép Ezek után végképp semmi nyugid nem lesz, amíg fenn lesz, mert mindenhová elmászik és minden apróságba belekapaszkodva fel akar majd állni és néha nem a legstabilabb dolgokat választják erre a fontos dologra! Kép
Örülök, hogy Panna ilyen ügyes! Az tényleg nagy frász a családban, hogy hogy fogja viselni a picuri az ovit/sulit. Minden maradjon így! Kép

Szilvi!
A 8 hónapos Gergőnek - kicsit megkésve - sok-sok puszi! Remélem azért felénk nézel még! Kép

Anikó!
Gratulálok a 10 hónapos Krisztikéhez! Sok puszi Nektek! HOgy vagytok mostanság? Írj, ha tudsz!

Zsófi!
A múlt héten még olyan aktív voltál! Hol vagy? Megint fordítasz? Írj!

Megyek lefektetni Marcust, most épp a kiságyában szintetizátorozik Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Bocsi, hogy tegnap mar nem jelentkeztem, de suru volt a delutani/esti program. Zolcsi kajalasa az uj autonak koszonhetoen kitolodott a delutan3mas ebedrol 5re, es a lurko mindezt neman es jokedvuen turteKép Igaz, hogy suru gyumolcslevet kapott (babaital), es az eltelithetteKép
Kocsi szuper, tegnap csak Ullon belul vezettem, mert parom leszallt ott a vonatrol, es hazaig o hozta, de ma mentunk Cegledre, es vegre kielvezhettemKép Hat csajok, imadomKép Jol valasztottunk, szerintemKép
Kepet most sajna nem tudok meg rakni a sajatrol, mert a digigepunk baratnomnel, de amint hazahozom a gepet, egybol lesz auto es lurkokepKép

Melinda,
En azt hallottam, hogy dunszt-kotes kell ra, es akkor elmulik magatol, de eleg hulyen nez ki az ember, szemen kotessel (megha kaloz lenne.. vagy minden kaloznak arpa volt a szemen?Kép).

Gyoresz,
Koszi a jokivansagokat!Kép

Norbi meg csak most kezdi a lila foltokat? Hmm, Zolcsi ebben mar profi, nincs olyan nap, amikor nem lilulna egy csik a homlokanKép Azert puszi Norbika bibijereKép
Zolcsi mai probalkozasa, sima padlon felallas... hat ez meg azert nem megy, de probalkozikKép
Az egyedul allast tovabbra is gyakorolja, naponta sokszorKép

Dia,
Eljen, beindult Domi is, johetsz te is a pakolos/panaszkodos anyukak sorabaKépKépKép Igy tovabb Domi, johetnek a konyvek, viragok, ujsagok..Kép

Nah, megyek teregetni, bar amilyen mazlim van, mire kiteregetek, jonni fog az esoKép

Puszi,
Mica

Ui: Azert, hogy ne maradjatok kep nelkul, keritettem egyet a netrol, ilyen a kocsinkKép De majd jovok sajat, nagyobb keppel isKép

Kép
mica

Sziasztok!

Mica!
Örülök, hogy örülsz és szerelmes Kép vagy az autódba! A mellékelt kép alapján tetszik és abszolúte nem tűnik Punto-nak, annál sokkal nagyobbnak.
Zolika nagyon akar ám valamit, az biztos! Sok drukk Neki. Most hogy mondod (vagy inkább írod Kép) Marcin is voltak már kék-lila foltok, amikből jó párról azt sem tudtam honnan szedte.
Árpát meggyógyítottam: kínait csináltam magamból (kihúztam a szemem szélét vagy hogy is írjam) és rögtön kifakadt, bár nem ez volt vele a tervem, csak annyira feszített, hogy így kellemesebb volt a dolog. Úgyhogy túléltem Kép A dunsztkötés tényleg érdekes lett volna. Marcinak biztos tetszettem volna, mert a hajmosás utáni törülközős fejemet is nagyon csípi: néz rám, mint egy félőrültre Kép

Megyek, jön a délutáni kiképzésem!

KépKép

KépKép
bujka

Mica!
Nagyon szupi az autó!Gratula hozzá mégegyszer!KépRohanok.puszi

Kép
Kép
lldicsi

Ja!!Köszönöm a gratulációt!KépÖrülök ám nagyon!Kép
Minden hófordulós babucinak???sok puszit küldök!KépDiaKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Ma velünk semmi különös nem történt, talán annyi, hogy délután is hajlandó volt Marci aludni + egész jól evett (legnagyobb örömömre). Kép

Még csak most jön a szopi, úgyhogy rohanok!

Mindenkinek sok-sok puszi és jó éjszakát: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Még annyit, hogy holnap kontrollra megyünk a kórházba, úgyhogy majd csak délután leszek valamikor.

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mica!
Örülök, hogy örülsz a kocsinak és hogy máris beleszerettél!
Dehogy most kezdte Norbi a lila foltokat! Mindig van rajta egy-kettő, a lábán pl. állandóan van, bár nem tudom honnan, és hát a fejecskéje sem marad üressen, csak ez volt az első komolyabb csapás, ami elég ijesztő volt, mert abban a pillanatban azt hittem, hogy rohanni kell dokihoz, de szerencsére nem így lett!

Dia!
GRATULÁLOK Dominak a mászáshozz, álláshoz! Nem sokára azt mondod, hogy de jó is volt, amikor még nem mászott, nem akart felállni! Lehet hogy mostantól Te sem leszel gyakori látogató itt!Kép

Puszi
Györgyi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Györesz!
Köszi a gratulációt!Kép

röviden rólunk:Ma a séta után addig egyedül hagytam Domit a nappali szőnyegen amíg a másik szobában átöltöztem ez 2 perc volt.Mire vissza mentem sehol Domi.....Csajok!Nyitva volt az erkélyajtó és kiment.KépA frász jött rám.Később kimentem a konyhába a vizet leönteni a tésztáról,mire vissza mentem Domi állt az ülőgarnitúra előtt és a mobilom halászta le róla.Megállt az ütő bennem,de nem mertem rászólni nehogy ihedtében elvágódjon.KépSzóval zajlik az élet nálunk.KépNekem mindenem fáj,biztos az idő teszi.Mert olyan mintha izomlázam lenne.Na,megyek vasalni.KépHolnap nem tudom tudok e jönni mert már csomagolok.KépHa nem jönnék ZSÓFI!Boldog Névnapot Kivánok Neked!!!KépPuszi Mindenkinek.Dia
Zsófi ez a tiéd!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?