Sziasztok!
Bocsi, hogy nem nagyon jelentkeztem, de mindig volt valami!
Norbinak vettem tegnap egy tök édi kismotort, bár még nem bír vele közlekdni, de próbálkozik, ennek meg is lett az eredménye, mert borult egyet és elharapta a kis száját! Szerencsére nagyon nem fájhatott Neki, mert hamar megnyugodott, de elég csúnya volt Neki meg vérzett is sokáig!
Jaj olyan édes az én kis tündérem! Mostmár azt is mutatja, hogy hol a kaka! Ha kakil, akkor ütögeti a fenekét, aztán mutattja, hogy bűűűűű büdös, a kezecskéjét legyezi az orra előtt, meg kell zabálni!
Képzeljétek, tegnap felhívtak a melóhelyemről, hogy nem mennék-e vissza dolgozni legalább 8 órába, de Én mondtam, hogy egyenlőre Én erre még nem vagyok felkészülve, még nem szívesen vinném bölcsibe a lurkót!
Gigi!
Ezt a munka dolgot nem azért írtam, hogy azt hidd, hogy most Téged rossz anyának tartalak amiért elmész dolgozni! Ezt mindenki érzi, hogy mikor jött el az ideje, meg azért az is más, hogy Neked saját céged van, így nem dirigál senki, akkor mész el amikor akarsz, stb. Amúgy amikor mondtam a kollegáimnak, hogy még nem akarok visszamenni, ketten is rávágták, hogy Õket bizony már 1 évesen beadták a szülők bölcsibe, úgyhogy tényleg mindenki maga tudja!
De jó Nektek, hogy mindjárt mentek nyaralni, Oli biztos nagyon fogja élvezni, meg gondolom Ti is!
Dia!
Gratulálok a majdnem felálláshoz, ma holnap már fel is fog állni Domi és lefogadom, hogy onnantól beindul a kis kópé!
Melinda!
Hűűűűű ez nem semmi, hogy estig kibírja cicivel Marci és ráadásul ilyen szépen fejlődik! Most Nálunk is két napja nehézkesebb az evés, tegnap pl. szinte egész nap pogácsát evett, mert azt legalább megette!
Fogmosás nálunk megy, már azóta hogy kibújt az első kettő fogacska. Mostanába vettem Neki rendes fogkefét és azt is szereti, de fogkrémet még nem használunk! Tényleg azt mikortól kell????
Mica!
Jobbulást az egész családnak! Úgy sajnállak, hogy Titeket mindig elkap valami kórság! Gyógyuljatok meg hamar!
A srácok nagyon édesek a képen, ZOlika rengeteget változott, nagyon szép kis pasi!
Zsófi!
S-es méret, hűűűűűűű hát minden elismerésem! Én az L-esnél tartok, de még ha szűkösen is már minden régi ruhám rámjön, amik zömébe M-esek!
Kispasid nagyon édes a fogmosós képen!!!!
Puszi mindnekinek
Györesz