Sziasztok
Második nekifutás
reggeli szómenésemre kisfiam megtalálta a megfelelő gyógyszert, két gomb és az egész az enyészeté lett
Szilvi
Nagyon sok boldog névnapot kivánunk
Tünde
Boldog szülinapot
Judit
Igaz telcsin már értekeztünk, este várom a jelentkezésed
Közben a helyszin és az időpont kicsit módosult, mert felhivtam Buksikát is. Megegyeztünk, hogy náluk tartjuk a bulit és mivel a héten nem jó neki ezért a jövőhéten lesz a kézművesklub.
Buksika
Én már a telcsiben is átvettem a jókedvedet, azóta is röhögök a fiamon, mert miközben ugye veled beszéltem ő rajtam ugrált és baromi büszke volt magára hogy anyát kétvállra fektette
Ines
remélem minden rendben és simán ment, várjuk majd a jelentkezésedet
Addig is sok sok gyógypuszi a gyors gyógyuláshoz
Boró
Legalább kipihented magad egy kicsit és friss levegőt szivhattatok
Lassan itt is esik a hó igy bepotolhatjátok az elmaradt szánkózást.
Noresz
Egy tuti, a csend gyanus nagyon gyanus
Vizuális lévén és saját tapasztalatokkal felvértezve végig röhögtem amit irtál
Móki
Édi a kis lóposról a kép
Sok sikert az altatós projecthez
gondolom a maradék 66 család is szorit nektek a lakótömben
Hajni
ez nem semmi, gartula a mondokához
Dani azóta is utánozza Alexát, főleg az ágyban négykézláb repdess, édi és mindig a jányod látom ilyenkor
És le a kalappal az álldigához is
Noémi
Ne izgult az AFP miatt, a lányok már leirták hogy ez attól függ mikor veszik le, sajna lutri, hidd el semmi baj nincs, meg ugy is jön majd a 18 heti genetikai uh az ugy is mindenben meg fog nyugtatni.
Orsko
Pont a legjobb részről maradtál le, ejj ejj. S milyen jó témákat találtatok magatoknak
Senki nem ilyedt meg a sminktől?
Amugy irigy vagyok bevallom, hogy kimozdulhattál manó nélkül
Nelli
++++++++ energia a virusok elüzéséhez.
Szilvi
jó szöveg ez az életkori sajátosság, mindenre választ ad, főleg arra amire a válaszadónak halványlila dunsztja sincs. Ez a 7 éves korig szopi azért egy kicsit durva, magam részéről is szopi párti vagyok, de ugy megjelent elöttem a kép, hogy sietek be a gyerekhez hogy első osztályban a szünetben megkaphassa a tizórai szopiját, elég morbid kép volt
Zitus
Kitartás a játszóház ügyben, tuti valaki végre ráharap aki meglátja hogy talán üzleti lehetőség is rejlik benne.
Ildi
Ismerős a szitu amikor ugy esik el hogy még sirni is elfelejt, ugy elképzeltem a büdösbogár efektust, mi igy hivjuk, mikor feldobja a lábait
A képeket illetve nálunk is van már vagy két ezer kép Daniról, de papir alapu bevallom összesen 5 darab van, egy a polaroid mikor született és bent a korházban készült még 4 róla, több se azóta. Most éppen azt tervezem hogy a nagyszülök karácsonyra kapnak egy egy albumot majd az unokájukról
Korházban igazából egy kölcsöngépünk volt ezért használtam ki a lehetőséget, mert utána majd 5 hónapig csak egy egy barát fotozta le, utána kapott apa szülinapjára egy gépet
Mire jó mikor gyerek érkezik a családba, van jó indok egy nagyobb kiadásra rászedni a kispapit
Ed
Kaptál reggelire ágyba lágytojást?
tessék neked is elmenni egy kicsit kimozdulni, ne csak apája bulizzon.
Tünde
Megoldodott az éjszaka? Jobban van már Kittike?
Manóka
Öszinte részvétem a suli miatt, én pont ebből is kifolyólag nem fogtam idén bele, nem lenne rá időm, néha még főzni sincs erőm, nem hogy a fejem tágitsam, nő az magától is
Pöttyel ugy minden renben?
Andi
szurkolok hogy a többi éjszakátok is ilyen legyen, és aludja át a kisfiad. Napközben meg legalább jobban lefárad.
A szita agyamon most ért át, hogy valaki kérdezte a gyurma projectet hogy sikerült, szal sehogy, nem lett jó, tul kemény volt a gyurma, jobb szerintem egy só-liszt gyurmából megcsinálni a láb és kéznyomot, vagy egy kisebb kiadással a homokos ragasztóst kiprobálni.
MAgunkról annyit, hogy az orrunk még folyik sajna, igy szerdán nem megyünk talizni, mert szeretném ha elmulna ez a takonykor. A szemölcsök még mindig itt vannak, pedig a hat hét a héten letellik, igy azt hiszem marad a HEim Pál
de jött egy két ujabb és nem szeretném ha vészesen elszaporodna
A hoemos bogyesz mellett a vérehullófecskefűvet is használjuk, eredmény nulla.
Az éjszakáink mostanában változatosak, hol három óránként kelünk, hol átaludjuk szal kezdek zombika lenni mikor sürübben kell mint ujszülött korában tette.
A járás mostmár elég aktiv lett, ahova csak lehet kétlábon közlekedik, sőt lehajol és felveszi a dolgokat anélkül hogy leülne vagy letenné a kiskezét. A hiszti az elég sürü, de mostanában rájöttem arra hogy ha nem vagyok rá vevő akkor fél perc és már máson töri a kisfejét, vagyis probálgat, probálgat.
Dugultam....
puszi
Ági