Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Liliána ismét beteg a változatosság kedvéért. Volt 3 jó hete és most újból... Már 2 éjszaka velünk aludt alig kap levegőt. Hiába szívjuk le az orrát, azonnal tele van. Kép Na majd csak ebből is kilábal.

Nekem kész az AFP leletem terhesgondozóban nem szóltak rá semmit, de itthoni irományokból kiokoskodtam, hogy mérsékelten magas 1,7. Kép Remélem minden rendben lesz kismanóval, kedden megyek orvoshoz. Amúgy nagyon ügyi vagyok a súlyom változatlan még nem híztam.

Na most megyek Liliánázni.
Puszi
Noémi
noémi

SzilviKép
Először is boldog névnapot!
7 évesen szopizni? Én pénteken egy tizenéves fiút cumizni láttamKépHát nem volt semmi.
A cumizással kapcsolatos kérdéseitekre: igen, eddig is cumizott Domcsi, de most már csak alváshoz kell neki. Volt 2 újszülöttkori cumi, amiből az egyiket elhagytuk, a másik félig szétrágta. Viszont ezt már a DM-be nem lehet kapni. Vettem helyette nagyobbat, nem kellett. Vettem most kisebbet, de ez sem kellKépNagyon ragaszkodó típus ő is, nem csak a nővéreKép

HajniKép
Azért ez a szolki elég félreérthető volt. Még a végén kiderül, azért barnult a férjed, mert ő az egyik csippandale fiú Orsko féle leánybúcsúztatónKép (na ez vicc volt)

Domcsi sajnos megint összeszedett egy vírust, ami lázzal jár, egyéb tünet nincs.

Nelli
hnelli

Sziasztok
Mi ez a paszivitás?? Ilyenkor már legalább egy archívot kell olvassak!!!
Ócsak idő van, nem tudom mi lesz velünk....
Papi megint dógozni ment Kép, ráadásul elég gyatrán van, szóval NAGYON remélem, hogy nem kapjuk el, mert akkor se szerda, se csütörtök...

Szilvi
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! Kép Köszi a megkérdezést, hát azt hittem, hogy itt is csak a fogával jönnek. Kb hasonló a hatékonyság, de megnyugtat, hogy másoknak is vannak hasonló problémájuk. Bár lekopogom, hogy az utóbbi napokban nincs kelés.
Szopi mindenáron szerintem is marhaság, és az egy szobában való alvás is. Ami nem jó a szülőknek, az szerintem nem jó a gyereknek se.

Ini
Apa tévés adásrendező a királyi TVben külsősként, aztán nem vmi megbízható és stabil mhely, így minden adandó lehetőséget ki kell használni.
Utazni pedig hármasban fogunk, mert a lényeg a TVTŐL TÁVOLI hely megtalálása volt Kép
Hannával mi volt, hogy viselte, hogy van, és te??

Orsko
Én nagyon szívesen mennék, nagyon vicces dolog józanul a sok pityókás, gátlásaitól szabadulni vágyó nőcit nézni Kép
A lelket ápolandó pasas meg elék hervasztó lehetett. Hogy bírta apa Dinivel?

Zitus
Vic is dezertált tőlünk, azt hiszem, nemcsak AnnAnn és Detti. Én is küldöm az adatokat.

Tünde
Nagyon tudom, milyen lehetett, gyors javulást kívánok nektek. Kép Anyatej, sterimar/fluimare sokat tud segíteni a nóziban!

Ed
várunk szerdán, mert tényleg könnyebb megjegyezni a dolgokat, ha az ember lánya archoz is tudja kötni. Kivételt képez persze Buksi, aki fejből nyomja ma is középiskolást teljes osztálynévsort, de hát ez csak a nagyok tudományaKépKép

Ildi
potyogás olvastán nekem szívmegállást okozott, nálunk alaposan beverné a fejét a kövön Léna Kép

Buksi
tessék ránk is időt szánni KépKép Remélem jól telt a hétvége.

Noé
AFP miatt ne aggódj, tudod, hogy nagyon függ, hogy mikor veszik le. Szóval elég pár napos csúszás, és máris vmelyik határértékhez közeli számot fog adni. Súlyodnak grat, ez most jól jön, szerintemKép Liliánának meg gyógyulást, lehet, hogy még többet akarja, hogy foglalkozzatok vele. Nálunk az éjszakára is zokni kerül a lábára megszüntette a reggeli szörcsögést.

Nelli
gyógyuljatok!

Millió pusza, Léna épp az az irodai belépőmet rágcsálja, este még benézek, ha tudok.
J
holophernes

Sziasztok!

IniKép
Sok puszi Hannának,nagyon szorítok értetek, biztos nagyon ügyes lesz holnap is, gondolok RátokKép

EdKép
Hát ti azután nem ültök otthon kispapival meg a gyerekkel, csak csodáltam mennyi helyen jártatok vele.KépÉn vagyok csak ilyen 10 km-es körzetben mozgó?Kép

SzilviKép
Tudja mindenki, hogy milyen fontos az anyatejes táplálás, de már én is unom, hogy minden számukban csak ezt szajkózzák. Az együttalvásról meg nem is beszélek. Nem hiszem, hogy a főszerkesztő hölgy is éjjel nappal csak szoptatott, hiszen a múltkor írta, nem emlékszem pontosan hogy már
egy vagy két hónap után visszament dolgozni.
fog & életkori sajátosságKép

BOLDOG NÉVNAPOT!KépKép

NelliKép
Jobbulást DominakKép

BuksiKép
De hosszú ez a scrabble partyKép

NoémiKép
Jobbulást Liliánának isKép A Sterimart mi is tudtuk használni szívás előtt, az AFP eredménye meg teljesen jó.Kép GratulálokKép

OrskoKép
Tessék sminkelni a kispapinak isKépÉn is most dobtam ki két kb. 15 éves melegítőnadrágot, meg ahhoz való pólókat mert már kritikán aluli volt.Kép Legalább tegyünk úgy, mintha lehetnénk hundertprocentes anyák, háziasszonyok meg nőkKép

JuditKép
nagyon jó, hogy már nem ébred Léna, lehet hogy tényleg fog volt, vagy életkori sajátosságKépKépKépKép

Megyek mert kell a gép apáéknak.

Puszi nektek!
bpildi

Sziasztok!

Megint csak bekukk. Szerencsére jól telt az éjszakánk, csak egyszer kellett felkelni, az is még fél 11-kor volt, de most kellett a szopi és szépen vissza is aludt. Úgy néz ki mégsem megfázás, mert ma semmi baja nem volt. Illetve csak nagyon picit folyt az orra. Ilyen gyorsan gyógyul vagy létezik egy napos betegség? Az is lehet, hogy mégis a foga volt a ludas, mert most úgy láttam, hogy felül mintha egyszerre akarna jönni 3 foga.
És ma még új dolgot is produkált Kitti, a fürdetésnél fogta magát és feltérdelt a kádban! Kép

Ines, olyan jót nevettem ezen a boríték címzésen! Kép Drukk holnapra Hannának!

Orsi, örülök, hogy minden rendben volt!

Judit, kitartás, már a hónap közepe van! Reméljük, hogy az éjszakai kelés teljesen megoldódott.

Ed, gratula Kincsőnek a mászáshoz! Várunk titeket szerdán! Kép

Szilvi, boldog névnapot! Életkori sajátosság? Ez is egy olyan fogalom, amit mindenre rá lehet fogni.

Noémi, jobbulást Liliánának! Az AFP miatt pedig ne aggódj.

Nelli, Domcsinak is jobbulást!

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Most önző módon csak pár sort írok magunkról. Alexa fél percig is képes megállni a lábikóin! Olyan husi! Kép
Egészen beindult a beszédfejlődése is, már mondatot is tud Kép Kép "Ott a baba, hol a baba"

Nagyon szorítunk mi is Hannának holnap!

Szilvi nagyon boldog névnapot! Kép

Puszi mindenkinek!
HajniKép
tigribigri

Sziasztok!

Szilvi boldog névnapot, Isten éltessen. KépKépKép

Tündi Kép
Nagyon boldog születésnapot, Te vén banyek! KépKépKép

Kép

Sok puszi az ünnepelteknek
Noémi
noémi

TÜNDE
Csatlakoznék
Kép
holophernes

Lányok! Segítsetek légyzi! Domcsinak úgy néz ki, a 3 napos láza volt, mert mára kipöttyösödött elől. Van valami teendőm, vagy magától elmúlik?

Köszi:
Nelli
hnelli

Egy életem,egy halálom,kipróbálom Kép:

Boldog névnapot,Szilvi:
Kép

Isten éltessen,Tünde:

Kép

Buksi
kisbuksi

Halihó!

Tünde akkor hát Isten éltessen sokáig!
Kép

Buksi szupeer! Kép
Hogy sikerült a hétvége, voltak anyukádék? Lehetnél egy kicsit bőbeszédűbb is! Kép

Váltottam mailt Vic-el. Mindenkit üdvözöl, már nincs benne "szálka", viszont rendkívül elfoglalt.

Nelli én úgy olvastam, hogy magától elmúlik. De hátha jön egy szakértő! Remélem, azért Domcsi közérzete jó!

Puszi
Hajni
tigribigri

Szia Hajni!

Ha nem haragszol, írnék neked magánban. Ahhoz az orvoshoz járok, akinél te is szültél, és a szülésznő-valasztással kapcsolatban szeretnék kérdezni.

Köszi
Zsana
zsana75

Sziasztok,

elolvastam ám a hisztivel kapcsolatok hozzászólaitokat, csak már írni nem volt érkezésem.
Megnyugtattatok, hogy nem az én fiam a reménytelen esetKép Csak, még azt nem tudom, hogyan kell ezeket kezelni, de keresek valami okosságot a témábanKép, mert nem szeretném, hogy a későbbiekben olyan "földrefekszek,ésúgyordítok azutcán,hanemazvan,amit én akarok" gyereket legyen belőle.

A sulval is annyi bajom van, nem tudom magam utólérni, meg van hülya szabadidő szervezés tantárgyam, abból most 2 féléves anyagból kellene levizsgázni, írdatlanul sok, és nem is érdekel, mag, magamnak kell még olvasni is a témához.
Ja, és 1 pszichológia szigorlat, és még pár kellemetlenség.
De, nem is sírok itt nektek tovább, menek a dolgomra.

A fiú meg csütörtök éjszaka óta köhög, szerencsére nem lázas, de kicsit kevesebbet is eszik,őt is féletm. Az idő meg olyan szar, hogy le sem tudunk menniKép

na, dugulok

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Micsoda képkavalkád!

Tünde, boldog szülinapot!!
Kép

Nelli, remélem már csak a pöttyök vannak, (láz elillant) és azok sem sokáig!

Tigri, Alexának gratula! Képet kérünk az ügyes lányzóról! (persze a hangfelvételtől eltekintünkKép)

Orsko, micsoda buli!Kép De legalább jól elbeszélgettetek - hm, a változatosság kedvéért gyerekekrőlKép A postás, szomszéd, kukás mit szólt a hajnali sminkhez?Kép

Noémi, az AFP tényleg csak egy "mutató" érték, nekem 2 volt, azt mondták ne aggódjak, nem aggódtamKép Fő a bizalom! Azt beszéltük apával, akkor lehet MAJDNEM biztos AFP értéket produkálni, ha a peteérés, megtermékenyülés napját pontosan tudod. Namármost jó esetben ez utóbbi a hónap bármely napja lehet, nemKépKép Kép(na jó, bármely másnapjaKép na jó, esetleg tudod, de a peteérést????Kép Ne ragozzuk, ne aggódj!!!
Liliánának jobbulást!

Szilvi, szóval sok "hasznosat" hallottál a klubbanKép Pedig tényleg jó lett volna valami használhatót is tanulni a "nagyok"tól.

Ildi, édes lehetett Zsófi! Mi is sokszor nevetünk Andrison, mert olyan aranyosan tud kűzdeni, nyögni, s olyan arcokat produkál, hogy sokszor először a gépért megyekKép

A szolizós megjegyzésre a reagálás teljesen összezavartKép, vissza kellett olvasni, hol csúsztam le.. A párom papája ugyanis szintén tűzoltó, és a szoli nálunk egyértelmű. De azért gyűlnek a poénok rendesenKép

Andi, mi is beneveztünk az "éjjel nem sírok fel, nem keltem fel anyáékat és a tömb többi 66 családját" versenyre. Ez volt a 3. éjjel. Első éjjel 1x hosszabb sírás, majd fél 7kor kelésKép, második éjjel 2x nyöszörgés, 6ig alvás, ma éjjel 1x sírás 2 percig, majd hatkor kelés, csendes szöszmötölés az ágyban, szopi, vissza az ágyba, a szöszmötölés 7ig. Ez már tetszik!!!! Két hetet adtunk, de ez simán kibírható.

Hétvégén nagyon jókedvű volt a család, pihi, szuper hangulat - erről a ded gondoskodott. Rakok is egy képet enyveskezű barátunkról, aki a szárítóról elcsent pulcsival iszkol:

Kép

Most megyek, ébredezik a hétalvó (lassan 2 és fél órája durmolKép)

Pusza,

Móki
móki

Szia Zsana! Miért haragudnék?! Kép

Manóka, tudod én azt mondom, hogy inkább feküdjön a földön és ordítson, mint az a gyerek, akit valamelyik nap láttam. Olyan hisztit levágott, hogy kitépte az anyja kezéből magát és kirohant az útra. Autók persze jöttek, egy néni szaladt utána! Szóval akkor a föld már biztonságosabb Kép Persze vicceltem, én sem örülnék, hogyha Alexa hisztimanó lenne. De kár is ezen aggódnom, mert már az...
Jobbulást nektek!

Puszi
Hajni
tigribigri

TÜNDE

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK MI IS!
Kép

Bocsi, most csak enyire futja, majd csak tudok még jönni, addig is esőmentes napot, Zita
zitus

Sziasztok!

Ha Vencel pajtás is hajlandó együttműködni /azaz alszik még egy darabig/,akkor most megpróbálom bő lére ereszteni a mondandómatKép. Hétvége nagyon szuper volt,itt voltak anyukámék, kedvenc uncsitesómék felköltöztek Újhelyből a "nagyvárosba" két tündéri fiacskájukkal,voltunk náluk. Vencel nagyon élvezte a nagy és okos fiúk társaságát, íme egy kép:

http://babanet.hu/album/main.php?album=3795&page=2&image=89864

Tegnap meg elmentünk az állatkerti játszóba,ahol érdekes szituba csöppentem kispapival, de ezt majd szerdán szóban...Kép

A kismami táblicskut mindenkitől megkaptam,köszönöm Kép

Ági,Judit!

nekem semmiképp nem jó a csütörtök,mert Nyíregyre utazunk.Ne rakjátok el miattam,majd eljutok vmikor egy "különórára" Kép

Ed!

Én is,én is buliba!!!!!!!! tegnap Vencel előszedett vhonnan egy Stex koktéllapot,ez most vagy jel,vagy csak minősíti a könyvtárunkat KépDe ha előkerül ízelítőül mindenkinek küldök itt egy virtuális koktélt Kép

Ini!

Jelentkezz majd,nagyon szorítunk!

Rebi!

Nekem már szerdán is nagyon hiányzott kis családotok ...Kép

Orsko,

Hú,az gáz,ha a táncosfiúnak lelke van...kb. olyan,mintha a kukásbácsinknak 30 cm-s f.sza. Jó,jó,de kit érdekel Kép??? csak egy kis újhelyi vonatkozású szösszenet: az Amstel reklámos matróz táncos fiú,meg egy másik reklám hosszúhajú pulton táncoló fiúja is Újhelyiek KépKépKép Meg Michelle Wild is.

Noémi,

Az AFP tök elavult,sok helyne nem is csinálják,pont azért mert ha nem a megfelelő pillanatban történik,akkor csak megijeszti szegény kismamit. ne aggódj!

Ildi,

A scrabble party nem volt olyan maratoni,és már megint mindneki rám haragudott,mert az egész táblát végigérő szavakat találok ki,ami nyelvtanilag életképesek,de én azt is megmagyarázom,hogy a gyakorlatban is előfordulhatnak Kép Most látom,mekkora viharok dúlnak Nálatok!

Hajni!

Nem teljesen térek magamhoz Alexa beszédfejlődését illetően! Már a kristálytiszta vau-vau is lenyűgözött,de amit írtál,hát az kész !!!!!!! Gratula Kép!

Móki!

Ugyanolyan szőnyegünk van a hálóban,mint Nektek,csak a kék-sárga színkombináció.

Judit!

Ne betegedejetek meg,mert irgum-burgum! Egyetek immunerősítőt!!!!!!

Nelli,

Sajnos ez egy olyan téma,amihez kivételesen nem értek... KépKépKép De jobbulást!

Szilvi,

Milyen anya vagy Te,hogy olvasol meg filmet nézel,és még kispapival is személyesen tartod a kapcsolatot ?! Kép A képek megvannak? Muti,lécci!

Puszi mindenkinek:

Nagyonjókedvű Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a névnapi jókívánságokat! Érdekes, az idén a családomon kívül mindenki elfelejtette! Tehát itt többször annyi köszöntést kaptam, mint élőben együttvéve. Kép
Olvasni olvastam, de most már itt ücsörög az ölemben Dorka, így nem megy a dolog.

A hisztiről: Nálunk is kezdődik. A fontos kérdésekben, mint pl. autósülésbe, babakocsiba bekötéskor úgy teszek, mintha észre sem venném,vagy elterelem a figyelmét valamivel. Igyekszem most már kevesebb helyre magammal cipelni, mármint ügyintézni, ezzel is kerülöm a konfrontációt. Belegondolok, hogy ezek dögunalmas dolgok a számára, ugyanúgy, mint az öltözködés, amikor még cibálják is össze-vissza. A pelenkázóasztal tele van érdekes tárgyakkal, mint mindenféle kenőcsök, lázmérőtok, popsitörlő doboz, ásványvizeskupak, stb, amivel megpróbálom a hátán tartani. Amikor egyedül hagyom játszani, igyekszem nem csak akkor bemenni, amikor már hisztizik, hanem kicsit hamarabb, hogy ne tanulja meg, hogy hiszti = anya bejön. Próbálok nagyon türelmes lenni és úgy felfogni, hogy mindez saját maga felfedezésének elhagyhatatlan velejárója, felfedezi, hogy neki lehet más akarata, mint anyának, és ezt meg is tanulja kimondani. Ezért én el is határoztam, hogy lehetőleg soha nem fogom megütni. Az akaratának ezeket a megnyilvánulásait pedig megpróbálom hasznossá tenni, pl. már most is, ha hisztizik a body felvételekor, megkérem, hogy nyújtsa bele a karját, nadrágnál a lábát, stb. Így egy kicsit játék lesz az unott mindennapi teendőkből, és ő saját maga is aktívan tett benne valamit. Persze ez így leírva könnyű. A nővéremet a világ legtürelmesebb anyukájának ismerem, és mégis volt nála olyan, hogy odament hozzá a rendőr, hogy "de ölgyem, mi baja van a gyereknek, hogy félórája a földön fekszik?" Persze mindez télen, de jól felöltöztetve, valami apróság miatt. Szóval úgysem ússzuk meg őket, a leghasznosabb amit tehetünk, hogy az adrenalinszintünket megpróbáljuk lent tartani.

Na szónoklásomat be kell fejeznem, D. szájából most szedtem ki egy csokispapírt, mennem kell.

Pusz

Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Csak egy mondat!

Már a második éjszakát aludta át PEti!
Csoda történt!

Nappal viszont nem nagyon akar aludni, pedig álmos. Na mindegy, inkább éjszaka aludjon.

Többit aki kíváncsi az Alvás topikban.

Tünde, Szilvi, utólag is boldog szüli- és névnapot kívánunk!

Kép

Ini!
Hogy vagytok???? Remélem már túl is vagytok a nehezén.

Buksi!
A jókedved ragályos, nem tudom miért, de köszi! Kép

Puszi,
Andiék
andi68

Ajajj, már egy órája csak jegyzetelek, Maki-Máté meg felébredt...
Remélem, belátható időn belül visszatérek, máskülönben elévülnek a jegyzeteim Kép
Puszi
Noresz
noresz

Andi!

ÖrülükKép! Az alvást kopogd le,meg vess be minden babonát,mert én akárhányszor ezt ide beírtam,el is múlt Kép!

Buksi
kisbuksi

Hát, Lányok, azt nem gondoltam volna, hogy már ebben a korban (5 és fél hónap) is a "ha nagy a csönd, disznóság folyik" elve igaz...most szó szerint folyt Kép ...a kaki Máté hasán és hátán, de ő a legnagyobb nyugalomban fordult 180 fokot körbe az ágyon a jobb panorámáért, és leselkedett a rácson ki. A pelenkázón meg tök pucéran a legnagyobb élvezettel csócsálta a nagylábujját, én meg halálra röhögtem magam....most rohanok, mert értékmentés folyik (beáztatom a bodyt, rugit, lepedőt, textilpelust, stb...)
noresz

Sziasztok! Kép

Megérkeztünk épségben. Hó az nem volt sok. Kép Nekem sajna nem sikerült lécre állni, Kincsem meg menni nem nagyon tudott úgy bebugyolálva. Kép Szánkózni meg nem lehetett, mert nagyon vizes volt a hó. De azért jó volt kicsit kimozdulni itthonról és nem itthon tologatni. Kép
No és akkor néhány hozzászólás. Bocs, akinek most nem írok név szerint. Majd legközelebb. Kép

Ines és mindenki: köszi a WC-vel kapcsolatos hozzászólásokat. Pici lánnyal mi a helyzet? Ja a címzésen jót rötyögtünk Apával. Kép

Rebi, gyógyulgassatok szaporán!

Tünde, nyügivel mi a helyzet? Fogacska?
Nagyon boldog szülinapot kívánunk! Kép Mi nem értük még el a giffbeillesztő kort, de majd talán jövőre! Kép

Manóka, nálunk néha 3 emberes a gyerek. Ha apa otthon van, akkor nem megy nélküle. Érdekes, nappal nyugodtabb is, no meg a bugyi-pelust könnyebb is ráadni. Kép Ami számomra rejtély: hogy lehet álló/mászkáló/ülő gyereknek bekrémezni a popóját anélkül, hogy mindent összekrémeznénk? Ha meg nem kened, kipöttyösödik minden.

Zitus, nálunk a kanalas kaja a hajon köt ki. Meg a földön, az etetőszék hátulján (csak azt tudnám, hogy kerül oda?!) ... Kép

Szilvi, Boldog Névnapot! J Ja és ne járj olyen kiakasztós-semmitmondós helyekre. Kép Vizuális típus lévén jót rötyögtem a szopi 7 évesen c. részen.

Noi, az 1,7 az normálisnak mondható a Te korodban! Kép Kismenyasszonynak gyógyulgatást.

Buksi, kösz a puszit. Bár több jutott volna, ha nem emlékezel meg rólam, azért én arra a különpusszra sokkal büszkébb vagyok. Kép

Noresz, jó a történet!!! Kép

Na megyek mosogatni. Megpróbálok képet is feltenni, mert valaki hiányolta ... (bocs)

Pussz: Boró
femõke

Hölgyeim, bocsi, de kérek szépen segítséget a kép kicsinyítéséhez. Köszi előre is. Kép

Boró
femõke

Nah, a nagygenerálnak vége, Pupek kifényezve játszik a játszószőnyegen, én meg gyorsan kalimpálok néhány sort:

Boró
Klassz, hogy kimozdultatok, nálunk is tervben van egy hosszú hétvége mint síelés, valamikor februárban, hogy a kölök már legalább 8 hónapos legyen. Amúgy én is pont azt gondoltam, hogy majd húzom szánkón vagy valami, és nem nagy különbség neki, hogy pár napra a nagyszülőkhöz Szegedre v. Herendre, vagy ehelyett Szlovákiába ruccanunk át....ugyeeee?

Tünde
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
tanulásra visszatérve: hát, én már szereztem diplomát, csak lehet, hogy a díjmentességet kihasználva belevágnék még valamibe. Ne vessetek rám követ, de én szerettem tanulni (anekdóta: fél évfolyam az én jegyzeteimből élt, elkönyveltek stréberkének, s mikor "összejöttünk" az Urammal, az egyik haverja foci közben kérdezte: - Ti most együtt vagytok Nórával? - Igen. - Jók a jegyzetei, mi? (és elismerő pillantás) Kép
Remélem, Kitti tényleg kilábalt a betegségből!

Kedves Róbert Elemér Éva Kép
Hogy van Hanna? Jól viselte a beavatkozást?

Zita
Kérdésedre válaszolva: most épp szabadidőmben karácsonyi ajándékokat alkotok, amúgy építészként végeztem.

Hajni
hát, nem nagy dicsőség, de már szinte mindenkinek leesett a tantusz, én még mindig a szoli igazi jelentésnél tartottam Kép De legalább a kasszát nem értettem félre! Kép
Gratula Alexának az álldigához és a körmondathoz!

Orsko
hát kár, hogy lemaradtál a produkcióról! Egyszer megnéznék egy ilyet, sajna az én lánybúcsúmra nem szereztek a csajok csipendélt. És az ünnepelt magánszáma jó volt?

Ed
Mint már Borónak írtam, mi is tervezünk valami síelés-félét. Csak egy jó szállás kellene Szlovákiában, és nem túl messze. Ti hova mennétek?

Ildi
Köszi a gratulációt a foghoz, jelentem, A MÁSODIK IS KIBÚJT!!!!

Szilvi
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!
Én meg szoktam venni a Kismamát minden hónapban, de valóban elég szélsőséges nézetet képviselnek. Csak a fontos dolgokat szűröm ki, de ezután még véletlen se fogol a klubukba kívánkozni Kép

Noémi és Manóka
jobbulást a gyerkőcöknek!

Kisbuksi
mi régen memória játékot játszottunk, de túl sokszor nyertem, így a kispapi megunta. Nincs valami jó tipped felnőtt társasjátékra? Már rég fáj a fogunk valami igazán jóra.
A koktélt köszi Kép
Belém meg a múltkor az hasított, mennyire jó lenne táncolni a párommal. De hova menjünk? Az egyetemi bulik kora lejárt, diszkóba meg rég nem járunk...

Móki
Nagyon édes Andris a képen!!!

Nelli
Jobban van már Domcsi?

Na, végül nem mentünk Szentendrére, olyan pocsék idő volt, hanem a Csodák Palotájába. Feljegyeztem a helyet, nagyon jó lesz a kölyköknek kicsit később. Mi is élveztük, Máté meg nem győzőtt mindent megfigyelni a kenguruból.
Most viszont kissé folyik az orra, néha köhög, szóval nem tudom, mi lesz a szerdai debütálásunkból Kép
Ma próbáltuk a krumplit, sokkal csekélyebb sikerrel, mint az almát.

Na, megyek, mert tutul.

Puszi
Noresz
u.i.
beterítettem az oldalt Kép
noresz

SziasztokKép

Második nekifutásKép reggeli szómenésemre kisfiam megtalálta a megfelelő gyógyszert, két gomb és az egész az enyészeté lettKépKép

SzilviKép
Nagyon sok boldog névnapot kivánunkKép

TündeKép
Boldog szülinapotKépKépKép

JuditKép
Igaz telcsin már értekeztünk, este várom a jelentkezésedKép Közben a helyszin és az időpont kicsit módosult, mert felhivtam Buksikát is. Megegyeztünk, hogy náluk tartjuk a bulit és mivel a héten nem jó neki ezért a jövőhéten lesz a kézművesklub.

BuksikaKép
Én már a telcsiben is átvettem a jókedvedet, azóta is röhögök a fiamon, mert miközben ugye veled beszéltem ő rajtam ugrált és baromi büszke volt magára hogy anyát kétvállra fektetteKépKép

InesKép
remélem minden rendben és simán ment, várjuk majd a jelentkezésedetKép Addig is sok sok gyógypuszi a gyors gyógyuláshozKép*****************

BoróKép
Legalább kipihented magad egy kicsit és friss levegőt szivhattatokKép Lassan itt is esik a hó igy bepotolhatjátok az elmaradt szánkózást.

NoreszKép
Egy tuti, a csend gyanus nagyon gyanusKépKépKép Vizuális lévén és saját tapasztalatokkal felvértezve végig röhögtem amit irtálKépKépKép

MókiKép
Édi a kis lóposról a képKépKép Sok sikert az altatós projecthezKép gondolom a maradék 66 család is szorit nektek a lakótömbenKépKép

HajniKép
ez nem semmi, gartula a mondokáhozKépKép Dani azóta is utánozza Alexát, főleg az ágyban négykézláb repdess, édi és mindig a jányod látom ilyenkorKépKépÉs le a kalappal az álldigához isKép

NoémiKép
Ne izgult az AFP miatt, a lányok már leirták hogy ez attól függ mikor veszik le, sajna lutri, hidd el semmi baj nincs, meg ugy is jön majd a 18 heti genetikai uh az ugy is mindenben meg fog nyugtatni.

OrskoKép
Pont a legjobb részről maradtál le, ejj ejj. S milyen jó témákat találtatok magatoknakKépKép Senki nem ilyedt meg a sminktől?KépKép Amugy irigy vagyok bevallom, hogy kimozdulhattál manó nélkülKép

NelliKép
++++++++ energia a virusok elüzéséhez.

SzilviKép
jó szöveg ez az életkori sajátosság, mindenre választ ad, főleg arra amire a válaszadónak halványlila dunsztja sincs. Ez a 7 éves korig szopi azért egy kicsit durva, magam részéről is szopi párti vagyok, de ugy megjelent elöttem a kép, hogy sietek be a gyerekhez hogy első osztályban a szünetben megkaphassa a tizórai szopiját, elég morbid kép voltKépKépKép

ZitusKép
Kitartás a játszóház ügyben, tuti valaki végre ráharap aki meglátja hogy talán üzleti lehetőség is rejlik benne.

IldiKép
Ismerős a szitu amikor ugy esik el hogy még sirni is elfelejt, ugy elképzeltem a büdösbogár efektust, mi igy hivjuk, mikor feldobja a lábaitKépKép A képeket illetve nálunk is van már vagy két ezer kép Daniról, de papir alapu bevallom összesen 5 darab van, egy a polaroid mikor született és bent a korházban készült még 4 róla, több se azóta. Most éppen azt tervezem hogy a nagyszülök karácsonyra kapnak egy egy albumot majd az unokájukrólKép Korházban igazából egy kölcsöngépünk volt ezért használtam ki a lehetőséget, mert utána majd 5 hónapig csak egy egy barát fotozta le, utána kapott apa szülinapjára egy gépetKépKép Mire jó mikor gyerek érkezik a családba, van jó indok egy nagyobb kiadásra rászedni a kispapitKép

EdKép
Kaptál reggelire ágyba lágytojást?Kép tessék neked is elmenni egy kicsit kimozdulni, ne csak apája bulizzon.

TündeKép
Megoldodott az éjszaka? Jobban van már Kittike?

ManókaKép
Öszinte részvétem a suli miatt, én pont ebből is kifolyólag nem fogtam idén bele, nem lenne rá időm, néha még főzni sincs erőm, nem hogy a fejem tágitsam, nő az magától isKépKép
Pöttyel ugy minden renben?Kép

AndiKép
szurkolok hogy a többi éjszakátok is ilyen legyen, és aludja át a kisfiad. Napközben meg legalább jobban lefárad.

A szita agyamon most ért át, hogy valaki kérdezte a gyurma projectet hogy sikerült, szal sehogy, nem lett jó, tul kemény volt a gyurma, jobb szerintem egy só-liszt gyurmából megcsinálni a láb és kéznyomot, vagy egy kisebb kiadással a homokos ragasztóst kiprobálni.

MAgunkról annyit, hogy az orrunk még folyik sajna, igy szerdán nem megyünk talizni, mert szeretném ha elmulna ez a takonykor. A szemölcsök még mindig itt vannak, pedig a hat hét a héten letellik, igy azt hiszem marad a HEim PálKép de jött egy két ujabb és nem szeretném ha vészesen elszaporodnaKép A hoemos bogyesz mellett a vérehullófecskefűvet is használjuk, eredmény nulla.
Az éjszakáink mostanában változatosak, hol három óránként kelünk, hol átaludjuk szal kezdek zombika lenni mikor sürübben kell mint ujszülött korában tette.
A járás mostmár elég aktiv lett, ahova csak lehet kétlábon közlekedik, sőt lehajol és felveszi a dolgokat anélkül hogy leülne vagy letenné a kiskezét. A hiszti az elég sürü, de mostanában rájöttem arra hogy ha nem vagyok rá vevő akkor fél perc és már máson töri a kisfejét, vagyis probálgat, probálgat.

Dugultam....

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

NoreszKép
Köszi, jobban van Domcsi, él és virul, na meg hisztizik. Pöttyök még vannak.
Köszi a segítséget lányok.

Hívott anyósosom, mialatt kiderült, hogy ugyanazt vették ajándékba Dorkának, mint én. Telcsi közhen Domcsi kiöntötte a szönyegre a salátámat, Dorka egyfolytában szaltózott a járókában, miközben a mobilomon apu keresettKép Kész csatatér voltKép
Vettem egy játékmagnót mikrofonnal (lehet, hogy láttátok az Auchanba 1.790,-Ft-ért), és megvette anyósom is. Mit csináljak vele? Nem kell esetleg valakinek?

HajniKép
Gratula az álláshoz és a körmondathozKépNagyon ügyi AlexaKép
Nálunk most a következők mennek: ajóóó, ojajajj, mamamama, bababba, annnyyyaaaa.

Most meg a nyafi, mert nem veszem fel. Megyek is.

BuksiKép
Jó, hogy ilyen jókedved van Írdd meg a receptjétKép

Nelli
hnelli

Jaj csak egy mondat... extázisban vagyunk:
Alexa felállt és elindult!!!!
Még mindig nem hiszem el, pedig már egy csomószor megcsinálta!
Kép Kép Kép
tigribigri

Kép
tigribigri

SziasztokKép

NelliKép
Kérd meg anyósodat hogy vigye vissza, ha még nem telt el három nap, visszaadják az árát, mondja meg hogy kapott a gyerek mégegyet és kettő nem igazán kéne.
Öszinte részvét a csatatérért, de ismerős, ha megszólal a lakástelcsi, tuti szól a mobil, közben csönget a postás és már nem is sorolomKépKép

HajniKép
Taps Taps Taps TapsKépKépKépKép
Hatalmas gratuláció az első lépésekhezKépKépKép

Kép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

ÁgiKép
Erre kértem, csak hát ugye kellemetlen Anyóstól ilyet kérni.Ő azt mondta, kérdezzem meg a barátaimat.

HajniKép
Nem hiszem el. Tényleg hihetetlenKépNagyon ügyi AlexaKép Én is azt hittem, hamar fog járni Domcsi, de egyenlőre jól érzi magát mászva.

Keresek jó állapotban lévő diafilmeket régi típusú diavetítőhöz. Ha valakinek van eladó szóljon. Köszi.

Nelli
hnelli

Sziasztok,

Hajni
éjjenéjjen a Menőmanó Alexa Kép

lányok, nem haragusztok meg rám, ha én mostanában nem válaszolok mindenkinek? Nem azért van, mert suttyógyerek vagyok, hanem, mert ha jegyzetelek, írni nem marad időm, megjegyezni meg... az még a gyerek elött sem ment könnyen. de majd edzek...

Hiszti téma:
még babát várva (volt időm) olvastam egy nagyon jó könyvet, az a címe, hogy Bölcsek a bölcsőben. Gyermekfejlődéspszihológia. Az egész könyvön átvonuló elmélet, hogy a gyerekek viselkedését a tudományos kutatáshoz hasonlítja. A gyermek egy ismeretlen terepen kísérletezget, elméleteket állít fel magának, azokat ellenőrzi, a helyeseket megtartja, a hibásakat elveti. Na a lényeg az, hogy egyszercsak eljön az a kor, amikor a tárgyak viselkedését jól kitanulta (ezerszer ledobta a piros kiautót, aztán ezerszer a zöld kockát, és már kapisgálja, hogy a gravitáció mindkettőre ugyanúgy hat), ekkor elkezdi a kísérletezgetést az emberekkel. Leginkább az anyjával, ugye. Kb: "az elöbb anya nagyon rámszólt, mikor ezt a kavicsot a számba vettem. Vajon ha mégegyszer megteszem, megint rámszól?" FIgyeljétek meg, ezenközben fél szemmel visszanéz. Szóval legjobb, ha az ember elfogadja, hogy ő most egy kis tudós kísérleti nyulának szerepét játsza, és igyekszik jó képet vágni hozzá. k
jjjjjjjjjjjjjjß;Éé..
(ez itten az én kis tudósom hozzászólása a témához)

Sokáig szopi:
Embernek egy kolléganője egyszer panaszkodott, hogy elment a gyerek az iskolája szervezésében sítáborba, és hiányzik a szoptatás... hááát ilyen is van....

Tegnap beszéltem a lánybúcsún lévő egyik lánnyal, és ő mondta, hogy a vetkőzősfiunak éjfélre kellett mennie a kövkez buliba. Nem lelke volt a drágának, hanem csavaros esze, addig nyavajgott, míg ottmaradhatott a melegben, nem kellett kitudjahol kóvályognia. naggyonravasz....

mink most testületileg dögrováson, Dini már kifelé, én befelé. Szerdán biztosan nem leszünk partiképesek.

Mai sztori: Apa itthon tanul, ezért délután elmentem ügyintézni, bevásárolni gyermek nélkül. Elaltatva hagytam itthon, gondoltam egy röpke óra és itthon leszek. Kétésfél lett belőle, és arra jöttem haza, hogy Dini rekedtre üvöltötte magát, apa meg úgy csinál, mintha tudna így tanulni. KÉrdeztem, miért nem nézett az órára, a gyermek éhes. MOndta, szerinte beteg, piros a szeme és dörgöli (orvos Kép ). Azért bepakoltam Dini az etetőszékbe. Sírást mintha elvágták volna, elkezdett hammogni. Két falat után már vigyorogni is tudott...

na megyünk fürcsizni...

tsók
ORsi
orsko

Sziasztok!

Megpróbáltam felzárkózni, ennyire futotta:

Szilvinek
Kép

Tündinek
Kép

Hajni Alexájának GRATULÁLUNK!!!
Kép

Betegeknek
Kép

Hisztiseknek
Kép

Mindenki másnak
Kép

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Csak nagyjából olvastam vissza, bocsika, akit most kihagyok.

Hajni, nagy gratula Alexának az álldogáláshoz és a beszédhez is! Kép És mire végigolvasok most látom, hogy már megy is! Szuper, nagyon ügyi lányzó! Kép

Manóka, sulival kapcsolatban nagyon együttérzek veled. Nálam is hasonló a helyzet. Néha olyan jó suliba járni, de így vizsgaidőszak környékén annyira tudom utálni az egészet.

Noresz, nekem is van már egy diplomám. Akkor azt mondtam elég volt. Aztán egy év után egy osztálytársam rábeszélt, hogy milyen jó lesz megint együtt tanulni. Gratula a 2. fogacskához! KépFelnőtt társasjátéktipp: egy kis activity esetleg? Jobbulást Máténak! A krumpli először nekünk sem ízlett, aztán azóta az egyik kedvenc.

Ines, sokat gondoltam rátok! Remélem minden okés volt.

Mindenkinek köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket! Olyan aranyosak vagytok, jól esett.
Noémi, vén banyek??? Amiatt a 11 nap miatt, ami köztünk van? Na megállj csak, majd jövő héten visszakapod. Kép

Képzeljétek a párom sütött nekem tortát. Van egy specialitása, szokott eper-málna krémes tortát csinálni. Nyáron mindig lefagyasztja a krémet, és csak meg kell csinálni. De máskor megvette a tortalapot, most viszont csak nekem képes volt nekiállni és sütött piskótát. Ráadásul nagyon finom is lett! Kép

Kitti még egy kicsit szörcsög. Levittem a dokihoz, azt mondta, hogy kicsit piros a torka, valami vírusfertőzés, de szerencsére nem komoly. Orrszívás, orrcsepp és szirupokat ajánlott. Szóval azt hiszem sajna a héten kihagyjuk a játszóházat.

Délután voltam nődokinál, rákérdeztem a menstruáció és az éjszakai szoptatásra. De azt mondta, hogy minden okés, ez is normális, ha még nem jött meg. Különben is nagy eltérések vannak, van akinek rögtön szülés után megjön, hiába szoptat, van akinek meg csak akkor ha már teljesen abbahagyja a szoptatást.

Pusza,
Tünde
rtünde

már 3 éve rendszeresen virtuálbeszélgetek itt-ott, és már 3 éve folyamatosan gyönyörködöm a mindenféle képekben, izgő-mozgó kisizékben, amiket mások betesznek. Segítség, honnan vannak???????

Úgyhogy csak szóban kívánok boldog névnapot Szilvinek, és boldog szülinapot Tündének Kép

Nelli,
ti diáztok? Gyerekkoromban rengeteget diafilmeztünk. Lassan elő lehet szedni a régi szerkót.

Ági,
a fakönyv készítésre is tudnál esetleg olyan receptúrát adni, mint a szeretetbefőtre? Nagyon szeretnék olyat csinálni.

Andi,
majd megnézem az alvástopikot is, de kérdeznék, mert nagyon győzködöm magam, hogy rá kellene feküdnöm a témára. Nem féltetek belevágni? ÉS miért éppen most, mi döntötte el?

Buksi,
megnéztem a képet, elsőre nem tudtam, melyikük a Vencel... három kopigyerek Kép najó másodikra már azért megvolt Kép

tsók
orsi
orsko

Most csak egy gyors GRATULA ALEXÁNAK, a nagy kalandornak!

és jó éjt mindenkinek
Noresz
noresz

Sziasztok mamik!

Bocsi hogy így ismeretlenül,más topikban vagyok "otthon" Kép
Amíért most ide is bekukkantottam:

Játszóházat nyitottunk Kispesten kicsiknek.Azaz fél évestől 3éves korig jöhetnek a lurkók.Lehetőségek:
-mászóvár csúszdával a méretekhez igazítva
-ugrálóvár
-sok-sok izgi színes játék
-járóka a legkissebbeknek,vagy a tesónak
-kis motor a robogás szerelmeseinek
-no meg egy óvónéni,aki kicsit odafigyel,fejlesztget és később foglalkozásokat tart.
Mindez közel 100nm-en.

Cím:1194 Endresz György u.28.
Nyitva De.9-12, du.15-19 óráig

Várunk minenkit szeretettel!

Aja
aja

Sziasztok!

Na sikerült elcs.sznem egy jó 10 perces hsz-ást!
Így most rövid leszek!

Alexa: nagy-nagy gratula a tudományhoz, aztán csak ügyesen és anyát tessék ám lázban tartani! Kép

Szilvi: BOLDOG NÉVNAPOT! Bocs, de elnéztem, talán még nem késő!
Kép

Orsi: nagyon tetsz, a képes hsz, de jobban örültem volna, ha teletűzdeled Bencus képekkel!!!
Örülök, hogy a nődoki mindent rendben talált!

Orsko: <a href="http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=284&post=311242#POST311242" target=_top>itt</a> találsz gifeket.

Ági: fakönyv engem is felcsigáz, légyszi leírást! És még egy dologban kérném segítséged: te küldtél be gabi pontokat, ha jól emlékszem. Hova? Mert a kis füzetben lévő cím már nem él Kép
Danimanónak jobbulást!

Noresz: milyenek a karácsonyi ajándékok, amiket gyártassz, nagyon kiváncsi vaaaaaggggyyyokk.

Kisbuksi: azt a játszóházi szitut megosztanád a távoli pöttöm-mamikkal is?Amúgy vidám hozzászólásod feldobta az esténket, ennek hatására megnéztük a Pofa be c. filmet. Szuper!

Boró: a kaja nálunk is szanaszét landol, de megtanultam ,hogy nem szabad ezen mérgelődni, hisz valahogy csak meg kell tanulnia hol a szája! Kép

Noémi: ne aggódj! Hisz lesz egy újabb csodás-csemetéd!
AFP=az én dokim szerint is fontos a teljes pontosság, különben sz.rt sem ér, ő az UH-nak hitt csak!

Akinek nem írtam, ezer bocs és 1000000 puszika.

UI: Rólunk
Matyi napjai nagy részét a porszívócső tologatása teszi ki, csuda-aranyos, ahogy ide-oda huzigálja egyik szobából a másikba. Illetve a cipőpróba, amiről küldök is egy képecskét
Kép és a ma esti fürdésnél belekiabált a túlfolyóba, bár ezt nem sikerült lekapni, azért egy fürcsis képpel búcsúzom.
Kép
Jó éjt, Zita
zitus

SziasztokKép

Fakönyv leirás oktatásKép
Végy hozzá megfelelő alapot első lépésként, én a Anita oldalán oldalán rendeltem meg Anita faáruiból az A/5 méretet. A boritókat dekupáltam szalvival, a beliveket meg ugy készitettem hogy 5 ös csomagokba beszerkesztettem a szakácskönyv lapjait. Ez pontosan azt jelentette, hogy ha megnéztek egy régebbi keményfedeles könyvet aminek vart a gerice akkor látjátok hogy bizonyos mennyiségü csomagok ismétlődnek, amiket összevartak, vagyis ha középre értek egy adagnál ott látni lehet a varrást. NAh jó bonyi voltam, de remélem értitek. Magam részéről ugy döntöttem, hogy 5 db A/4 es lapot egymásra rakok és szépen kettéhajtom, igy lesz belőle A/5 ös. Ez igy 20 oldalt takart ebben a méretben (minden oldalra nyomtattam). IGen ám de hogy lapozni tudj valamit és az értelmes legyen a nyomtatásnál figyelni kellett arra hogy egy A/4 es lapnál a két hasábnál nem folyamatosan ment a szöveg hanem mondjuk az első oldalt nézve a jobb oldalon a 1. lapra való volt nyomva a bal oldalon meg az 20. lapra való, ennek a tuloldalán meg bal oldalt a 2. lap, jobb oldalt a 19 lap és igy tovább... az adott csomiban. VAgyis amikor csináltam a szerkesztés wordben akkor erre oda kellett figyelni. Mikor kinyomtattam a lapokat, összerendeztem, kicsit megszabtam, mert ugye mivel egymásba kerültek egy kicsit elcsusztak, leegyenesitettem, összevartam őket folyamatában, erről egy tökéletes képes lépésről lépsre dolgot tudok küldeni annak aki kéri pdf formátumban. Majd a boritokkal és a ruddal befejeztem a folyamatot. Aki ezt elsőre megértette, annak jár egy hatalmas nagy tapsKépKépKép

ZitusKép
Nagyon édi MAtyi a cipőkben, látom nálatok is egyik fő kedvenc, Dani folyton a cipősszekrényt rámolja és a cipőket cipeli, mint egy kiskutyus. Imádja az apja cipőjét, azzal szokott doppingolniKépKépKépKép

OrskoKép
Ha gondolod szivesen rendelek neked faalapot és eljösz a kézművesklubfoglalkozásra és ott megcsináljuk.

Erről jut eszembe, a klub jövőhéten lesz megtartva és a helyszin annyiban módosult hogy rábeszéltem Buksikát és önként ajánlja fel hogy náluk legyenKépKépKép Aki szeretne jönni az jó volna ha feltenné a kezét jó magasra, hogy össze tudjuk számolni a jelentkezőket. Jah meg árulja el mit szeretne alkotni. Buksika és Judit óhaját már tudomKépKép

Ezt neked találtam, mivel lemaradtál, legalább itt ne maradj ki belőleKépKép

KépKép

TündeKép
Jó hír hogy minden rendben volt a nődokinál, igy hát ne izgulj, addig is örülj, hogy nem a te pénzeden gazdagodnak a betétgyártókKép
Kittinek gyógypusziKép******************

NelliKép
ejj ejj anyóspajti... IGy könnyű ő letudta a dolgot, neked meg följön a fejed tovább.
Hirdesd meg a babaszobán ha másként nem megy, ott tuti elviszik.

Nah huztam aludni, mert már sok az éjeli bagolyságból:

Kép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Kincső alszik, benéztem egy kicsit.
Holnap hol és mikor lesz tali? Mert úgy szerveztem a hetet, hogy mennénk.

Noresz, mi Olaszországba, Sappadaba. Ismerjük a helyet, már többször is voltunk ott.

Ildi, az első kimozdulás a nehéz, de ha rájön az ember, hogy ugyanolyan, mintha otthon ülne, akkor megy. Amúgy mi Apával ritkán voltunk otthon, volt, hogy hónapokig sátorban laktunk, mert mindig mentünk valahova. Sajna jön a tél és most nehezebb. De ennek is megvan az előnye.

Buksi, nehéz elmenni este bulizni, mert Kincső cicifüggő. Anyunak múltkor 1 órát sírt.

Bocsi lányok, majd később olvasgatok és írok, de amíg alszik Kincs, addig kipucolom a fürdőszobát.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Huuuúúú, Lányok, most felment a pumpa!

Múlt héten elmentem dokihoz, mert néha majd' összeesek, a vérnyomásom 95/58 körül flangál, gondoltam, megnézetem a vasat meg ilyenek...eleve kb. harmadszori próbálkozásra jutottam be, mert mindig annyian vannak, hogy képtelenség kivárni. Mikor bekerültem, végighallgattam a doki 15 perces telefonját egy másik pácienssel. Na, jó, amiért én mentem, kb. 2 percig tartott, visszahívott vérvételre. Másnap újabb randi... a lényeg: most betelefonálok az eredményért, mondja, pillanat, és több mint 4 percig azt hallgattam, mit ír fel a másik betegnek, és hogy nyugtatja a harmadikat a mobilján!!!! mindezt csúcsidőben!!!! na, persze, ami engem érint, ismét 1 perc (hehe, a vas rendben, de magas a koleszterinem ?!?! szinte nem is eszek húst, csak hétvégén, tojást meg egy hónapban kétszer... Kép )

na, bocs, de legalább amíg leírtam, megnyugodtam

Ki megy holnap játszóba? Mi nagyon szeretnénk, de azért ma megnézetem Mátét a dokinővel, nyugtasson meg, hogy semmi vírus esete nem forog fenn.

Zita
Matyi ismét tünemény!
Hááát, először is kötögetek, meg csináltam üvegfestéses órát, ablak elé díszt, hendméd puzzle-t, és tervben van egy-két finomság, úgymint tábla, amire krétával lehet rajzolni, festett selyemsál, tálca szalvétatechnikával....hehehe kiszabadult a kreatív szellem a palackból, amit idáig elnyomtak a szürke munkás napok. Kép Kép

Ági
Jobbulást Daninak...mindenki takonyban fürdik? Akkor a végén nem is lesz játszózás?

Nelli
Nekünk Szegeden van egy csomó diafilmünk, nagyon szerettük kiskorunkban, és majd ha aktuális lesz, szeretnék venni a gyerkőcöknek is. Van valami jó forrásod?

Na, most puszi, mert ezer felé áll a fejem, miután a vendégek elmentek.
Suvickolom a lakást, mosógép jár, mint a motolla, csak ki fog vasalni????

Noresz
noresz

Noresz, OrsiKép

Sajnos egyenlőre csak diavetítőm van, film nincs. Minden játékboltban eddig kinevettek, hogy már széz éve nincsKép
A kismama vagy anyák lapja újságban volt egy katalógus, abban láttam 850,-FT/db + száll. ktg. Kicsit sokallom érte. Ezért keresek most itt, a babaneten.

ÁgiKép
Már sokaknak szóltam, hátha elkel a magnó. Ha nem, akkor elrakom, hátha később ajándékként el tudom sütni. Csak hát most az ára hiányzik, mégha nem is volt drága.

Jó talit nektek mára. Irigykedem érte.

Nelli
hnelli

Sziasztok,

Mire tegnap elolvasgattalak benneteket, már elment az író erőm, és le kellett pihennemKép

De ezek a giffek, nagyon jók, tetszenekKép

Fiacskámmal együtt minden szüli és névnaposnak sok boldogságot, betegeknek gyógyulást kívánunk.
Most ide is kellene egy giff, de én azt nem tudokKép

Láttátok tegnap Stahlt? Nekem tetszett, meg az, hogy tényleg milyen nagy boldogság neki a babó.

Orsko,
a következő hisztinél próbálom majd a kísérleti alany agyamat használniKép
Ja, és apa.....igen, apa csak 1 vanKép

Zita,
Matyi jóű a cipőcskében,meg a porszívózás is tetszik, az én fiam sír, ha bekapcsolomKép

Buksi,
milyen nagyfiú már VencelKép jó a képKép

Ágiboszi,
kedves decoupage tanítónő, rendes csaj vagyKép
De van nekem mostanában erre időd? Itt van 2 kaspó, és 2 kép félig kész, de nem tom, mikor lesz végeKép
Ja, és Daninak takonymentes napokat kívánunk mihamarabb.

Tigri,
nektek nagy gratula a lépésekhezKép

ezt most gyorsan elküldöm, mert dolgom van, a végén még elvészKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a gratulációkat! Kép
Amúgy újabb hírem van: jön a második fogunk Kép

Nelli a Libriben rengeteg diafilm van, és az Árkádban lévő nagy játékboltban is láttam már egy csomót.

Még jövök!
Puszi
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

Sietek,két mondat,vagy három...Kép

Hajni!

Én is,én is gratula fog,járás,ilyenek Kép

Ed!

Tali szerdánként 2-től az Állatkerti Játszóházban! Gyertek!

Nelli!

A bababörzén 200-ért voltak diafilmek iszonyat mennyiségben,ha ráér tavaszig.

Betegeknek jobbulást,szép napot mindenkinek!

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Elvesztem, és most megkerültem. Bár ahogy olvastam nem hiányoztam, úgyhogy nem baj Kép

Szóval itthon minden rendben, Lili szépen nődögél, imádnivaló. A pocaklakóról nem tudok semmit. Jövő héten megyek dokihoz, és gondolom majd elküld UH-ra is valamikor. Akkor kiderül, hogy élünk-e még.
Azóta persze nem talicskáztam, de pihenni sem tudok Lilitől. Kép

Most is rohanok utána Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Nelli! Megyek ma az Auchanba, megnézem, milyen magnóról van szó, aztán majd jelentkezem! Filmeink vannak de majd inkább csak kölcsönbe adnám, én is várom már azt az időt, amikor élvezni fogja.

Vagy pénteken, vagy kedden megyünk Tunéziába. Szerdai tali nekünk is kérdéses, nagyon picit náthás, utazás alatt nem akarom, hogy rosszabbodjon esetleg. Képzeljétek, a nővéremék házában lakik egy anyuka egyéves gyerekkel, az le van halva, hogy én mennyi helyre cipelem el Dorkát, azt mondja, hogy ő féltené a gyerekét bárhova is közösségbe vinni, nehogy összeszedjen valamit. Na, ezen jót röhögtem.

Hajni! SZörnyű ügyesek vagytok!Pár nap van a lányaink között, és mi még csak a kúszásnál tartunk! Viszont fogacskákban vezetünk erősen! Kép

Bogi, persze hogy hiányoztál, de úgy pörög a topik, hogy nekem sincs erőm a hsz-okra, mire végigolvasom!

Ini! Hogy vagytok???

Ági! Egyre jobban kedvet kapok a kreatívkodáshoz, persze jövő hét nem jó, de majd jegyzetel nekem valaki Kép Mondjuk Noresz? Kép Kép A fakönyvleírást egyelőle passzoltam.

Noresz, nem emékszem, szoptatsz? De ha nem is, akor is jól jönne gondolom, egy vitaminkúra (Elevit, Centrum?) meg sok séta a szabadban. Ha a dokid igy áll a dolgokhoz, keressél másikat!

Hű, kisütött a nap, sürgős sétálnivalónk támadt, bocs, akinek nem írtam!

Pusz

Szilvi és Dorka aki épp a karácsonyi ajándék motorjával játszik, dehát gyakorolni kell egy kicsit rajta, nem? Kép Kép

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Kicsit off lesz ez itt a Pöttömökben: de kérek mindenkit, akit kicsit is érdekel egy tűzoltó sorsa, csatlakozzon az aláírókhoz, illetve továbbítsa ismerőseinek ezt a linket.
http://langlovagok.hu/tuzvonalban/peticio.shtml

Kép

Köszönöm!

Képzeljétek ez a hónap nem csak Alexának tartogatott meglepetéseket, nekem is: nagylány lettem. Legalábbis azt hiszem, picit vérezgetek. A múltkor biztos elkiabáltam...

Ági köszi a leírást, engem érdekelt múltkor a kezecske-talpacska lenyomatozás.
Nekem jöhet a pdf, mert érdekel. Egyébként nem semmi így leírva is. Így még büszkébb vagyok Rád, hogy milyen ügyes vagy! Kép

Vajon Iniék már kijöttek a kórházból?

Ismétlem önmagam (lásd lent is), később megint jövök...
Puszka
Hajni
Hajni
tigribigri

SziasztokKép

köszönöm szépen a dicséreteket, jól esett. Bevallom a szükség vitt rá a sok sok kreativkodásra, a hatalmas tgyás mellett nem igazán volt pénzem ajándékokat veszegetni, igy inkább én készitettem, és ennek sokkal jobban is örültek.

HajniKép
küldöm majd a pdfeketKép Gratula az újabb fogacskákhozKép És most vald be légyszi hogy mit etetsz Alexával, hogy ilyen hiper szuperül fejlődikKépKépKépKép

SzilviKép
Rendszeresiteni szeretnénk a kézműveskedést, főleg igy kari elött, szerintem mindenkinek jól jön egy két saját kezű ajándék készitése.

BogiKép
Momentán az igy teljesen nem igaz, hogy nem hiányoztál, de annyira pörgött a topic magam részéről, hogy örültem ha legalább egy mondatot tudtam irni mindenkinek, aki irtKépKép Igy most te és csak most, és csak neked, ez legalább már két mondatKépKépKép: Azért ne hagyd magad nagyon lestrapálni mini manódtól, pihenj egy kicsit ha teheted.

NelliKép
a börzén egy csomóan árultak diafilmet. Bááááár a barátosném mondta hogy többet nem nagyon veszeget onnan, mert volt amit vett és az első befűzésnél elszakadt, mert már öreg voltKép

BuksikaKép
Vettem neked raffiát, akrilfestékeket, ragasztót, szalvikat, ecseteket. Vagyis mostmár istenke sem ment meg téged a kreativkodástólKépKép
Meglestem a képet Vencelkéről és a haverokról, tök édikkkkkkkkk, és nagyon hasonlítanak egymásraKép

JuditKép
Neked meg egy koszorú alapot, különböző terméseket, bronz akril festéket, szalag viszont nem volt olyan amit kerestélKép Gyertya meg nagyon drága volt, ezért majd azt mondjuk tescoban most be lehet szerezni, jóval olcsobbanKép

NoreszKép
Elhiszem hogy felment a pumpádKép Fujjd ki magad és tessék örülni, hogy jó a vérkép nagyjából. A koleszterin nem csak a tojást lesz magas, sőt egyes embereknél nem is befolyásolja az értéket. Amugy azt is meg kéne nézni melyik fajtája magas.
Köszönjük a drukkot, remélem mostmár kilábalunk a takonyból.

ManókaKép
Max éjjel van időm alkotni, napközben nagyon minimális. Mondjuk a tegnapi hsz elküldési idejét tekintve elég ritkán kerülök éjfél elött ágyba, sőt ma hajnalban csak forgolódtam mint a ringlispir, nem tudtam aludniKép

EdKép
Csili-vili már a fürdőszoba?KépKép Tök igazad van, csak az első elindulás nehéz igazán, a többit már hozza magávalKép

InesKép
Minden rendben??

OrsiKép
Azért ennyi giffel ám nem úszod megKép mi van veletek?Kép

Megyek és kreatívan rendbeszedem a lakást, mert este jön a biztosítós pasi és még se adhatok neki gyalogsági kisásót ahhoz, hogy be tudjon jönni a lakásbaKépKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Szilvi
igen, szoptatok. Centrumot szedem, sétálni is sétálok. Viszont esetleg az elkért leletem megmutatnám valami szakorvosnak. De hol és kinek??? BÁRKI, akinek van ötlete, írja meg!!
És azt is Tőled kérdezem, mert ugyebár jó közel lakunk Kép , hogy mi a legegyszerűbb módja az Állatkerti Játszóba jutásnak a József Attiláról???
Mindenképpen két jármű kell???

Puszi Mindenkinek
Noresz
noresz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?