Sziasztok lányok!
Képzeljétek még alibim is van a némaságra. Egy hétig Tápiószentmártonon voltunk. Dolgozni. Azaz hivatalosan csak én dolgoztam (elláttam a háziorvosi ügyeletet), de csak úgy mentem, ha a többiek is jöhetnek (persze). Ott még tévé sem volt, nemhogy PC. Rádió is csak azért, mert elvittük a vókmenemet. De túléltük. Személy szerint már nagyon jöttem volna haza. Ha zuhog, akkor legalább itthon ázzak.
Gyûjtöm a szponzorokat a déltengeri telelésre, szólok, ha mehetünk mindannyian, OK?
Azért vegyetek téli cipõt is
Ami a züllést illeti. Szívesen mennék... Kedvesemet még meg kell gyõzni. Arra is, hogy együtt, arra is, hogy egyedül menjünk/ek.
Zsóka!
Részvétem. Mindjárt itt a 16-a. Már fél lábon is! Bár gondolom, most már óráról órára nehezebb...
Aznap lesz a házassági évfordulónk.
Nektek szenzációs babagyártást kívánok, ha Zoli nem csak azért esik be, hogy továbbzuhanjon az ágy felé alvás céljából.
Virág!
A helyedben már megõrültem volna. Pedig csak egy gyerekem van....
Ha a férjed hazajön, akkor éjszaka csak heverj az ágyban és kérd meg, hogy ugyan hozza már oda a táplálandó gyermeket. És persze szállítmányozza is vissza az alvóhelyére...
PM!
Megkérdeznétek a fogorvos barátotokat az altatásos buliról?
Aki jön a Bababörzére, azzal talizhatunk...
Ott leszünk, mint cég. Heje-huja.
Kezdhetünk robotolni a témában...
Zsombi úgy tûnik bölcsis lesz. Úgy tûnök, mint aki dolgozni fog. Részleteket, majd ha lesznek.
Mára ennyit.
Kedvesem még vár az ágyban. De hamarosan ismét dolgozik (a szeme már jól van, köszönjük az érdeklõdést) és akkor rengeteg szabad éjszakám lesz
Akkor semmi nem ment meg benneteket...
Snoopy