Új privát üzeneted érkezett!

Edó,
jajjjjjj de nagyon jó lenne!
Van megint egy pár kiscucc, kaptam vkitõl. Ha lenne overáll, lehetne csereberélni Kép. (nem sok, azért nem adtam fel eddig).
zsóka

Zsóka
zsóka

Álmodni... Mi a fenét keresek itt 6:19-kor????????? Kép Ráhel 7-szer ébredt az éjjel, fél öt óta fent vagyok vele. Este fájt a hasa, de éjjel már nem, csak egyszerûen felébredt. A foga is jöhet, mert tiszta vörös a bimbóudvar, és a pisije is írtó büdi. Mikor lesz ennek már vége? Nagyon fáradt vagyok...

Virág, az álmos
Virág (fiore)

Sziasztok Lányok!

Naszóvalakkor: Okt. 19-én. szombaton este 8-tól indul a buli, mindenki akkor jön amikor akar én úgyis megyek 8-ra, de azért siessetek. Addig maradunk ameddig akarunk, ezt ma is megerõsítette a tulajdonos. Szóval buli indul ezerrel......
És valóban azon az útvonalon van, ahogy Andiékhoz kellett menni. Kép

Virág! Te szegény, holnapig bírd ki valahogy. Kicsi lánynak gratula.

Zsóka! Meg tudlak érteni, fogalmam sincs hogy bírod a férjed nélkül. De csak eljön 16 is hamarKép

Verus, Napocska! Jók a beszólások. Én is úúúúgy várom már, hogy beszéljen, beszéljen...

Pele! Te kismamaság-függõKép Mit mond errõl a szzakirodalom?

Évi! Jó tanulást. Én tanultam többször is kommunikációt, bár dogát nem kellett írnom, de az egyik tankönyvem csak valami 20 oldal és tömöríti az egészet. Ha érdekel....Csongi is olyan mint Panka. Hiába mondom, hogy anya fõz, mos, stb, rá se bagózik, húzna magával játszani.
Jobbulást a kislegénynek.

Judó! gratula a kicsi fiúhoz.

Mi most szombaton megyünk az uncsitesóm lagzijába Hszoboszlóra, csak ide a szomszédba. Csak kicsit nyugtalan vagyok, hogy hogy fogom bírni mert mostanában sokat keményedik a hasam és jóslófájásaim is vannak. Persze az egész napos strapa után nem csoda. Lagzi után jövünk is haza, Pankát nem visszük. Jövõ szombaton meg már ctg-re megyek. Õrület.

Egyébként Panka egyre több szót tud mondani és olyan kis aranyos, annyira szeretem. Eggyütt készítjük a dolgokat Zsoma fogadására és tök lelkes.

na mára ennyi, akkor írjatok, hogy ki jön és hányadmagával.

Puszi:Pankamama
PM

Zsóka: zülleni jössz esetleg? Mert oda el tudnám vinni.

Virág! Már csak 1-et kell nemaludni Kép és jön haza a párod.

Pankamama: ismét megerõsítve Edó 1 fõ.

Pussz
Edóka
Edóka

edóka,
pont most küldtem egy emilt Kép.
Nem hiszem, hogy mennék zülleni, több okból kifolyólag. Kép
Majd csak eljut vhogy.
Tök jó Virágnak. Nekem még vagy 12-t kell aludnom Kép...
Zsóka

Zsóka
zsóka

Sziasztok lányok!

Képzeljétek még alibim is van a némaságra. Egy hétig Tápiószentmártonon voltunk. Dolgozni. Azaz hivatalosan csak én dolgoztam (elláttam a háziorvosi ügyeletet), de csak úgy mentem, ha a többiek is jöhetnek (persze). Ott még tévé sem volt, nemhogy PC. Rádió is csak azért, mert elvittük a vókmenemet. De túléltük. Személy szerint már nagyon jöttem volna haza. Ha zuhog, akkor legalább itthon ázzak.

Gyûjtöm a szponzorokat a déltengeri telelésre, szólok, ha mehetünk mindannyian, OK?
Azért vegyetek téli cipõt is Kép Kép

Ami a züllést illeti. Szívesen mennék... Kedvesemet még meg kell gyõzni. Arra is, hogy együtt, arra is, hogy egyedül menjünk/ek.

Zsóka!
Részvétem. Mindjárt itt a 16-a. Már fél lábon is! Bár gondolom, most már óráról órára nehezebb...
Aznap lesz a házassági évfordulónk.
Nektek szenzációs babagyártást kívánok, ha Zoli nem csak azért esik be, hogy továbbzuhanjon az ágy felé alvás céljából.

Virág!
A helyedben már megõrültem volna. Pedig csak egy gyerekem van....
Ha a férjed hazajön, akkor éjszaka csak heverj az ágyban és kérd meg, hogy ugyan hozza már oda a táplálandó gyermeket. És persze szállítmányozza is vissza az alvóhelyére...

PM!
Megkérdeznétek a fogorvos barátotokat az altatásos buliról?

Aki jön a Bababörzére, azzal talizhatunk...
Ott leszünk, mint cég. Heje-huja.
Kezdhetünk robotolni a témában... Kép Kép

Zsombi úgy tûnik bölcsis lesz. Úgy tûnök, mint aki dolgozni fog. Részleteket, majd ha lesznek.

Mára ennyit.
Kedvesem még vár az ágyban. De hamarosan ismét dolgozik (a szeme már jól van, köszönjük az érdeklõdést) és akkor rengeteg szabad éjszakám lesz Kép
Akkor semmi nem ment meg benneteket...

Snoopy
snoopy

Snoopy,
mindig idehozza hozzám, ha õ ébred fel elõbb a sírásra. Kép Olyan édes. Kép

Edó,
nemalvás Kép Üvöltött szegénykém megint vagy egy órát éjjel... Fájt a hasa, sétáltam vele, nem lett jobb, masszíroztam, semmi, hõmérõztem, ezer puki, még mindig sírt nagyon, meg kellett kúpozni. Kaki bezzeg jött. Utána beájult. Mindezen megpróbáltatások után kb. 3 órán keresztül nyugodtan, EGYEDÜL aludhattam az ágyikómban. Még egy kelés, még egy sírás, szopi, nyügi, szopi, alvás ... 7-ig!!!!!!!!!! De jóóóóóóóóóó! (Persze hajnalban átszivárgott a 3 nagy is, de sebaj, lényeg, hogy aludhattam.)

Zsóka, Kép
Sajnálom, nagyon. Együttérzek veled. Gondolj arra, hátha segít, milyen sokat voltál nélküle, és ahhoz képest milyen hamar eljön az a nap, mikor hazaér. Kép Én tuti állandóan csokit zabálnék. Kép Kép Küldök neked egy nagy ölelést, drága antibb-s barátnõm, jó? Kép Puszi:

Virág
Virág (fiore)

Virág,
én nem tudom, hogy bírod. Én megkergülnék. Néha még a két gyerek is sok. Amikor itt vannak Peléék, és nég gyerek együtt üvölt, hááát, néha elbújnék a wc-be. Kép Ehhez képest ma is sikerült úgy elintéznem a reggeli toalettet Kép, hogy az egyiket szoptatta, és a másikat próbáltam lebeszélni arról, hogy a virslikiszedõvel kioperálja Emese szemét... Hát mondd meg már annak a csimotának, hogy itt az ideje, hogy átaludja az éjszakát, és végre úgy egyen, mint minden más tisztességes ember. Adj neki töltöttkpáosztát, attól tutira nem fáj a hasa Kép. (hehh, a lányom augusztus óta átalussza az éjszakát! trallala! két évesen ideje volt Kép - miostanáig szopizott éjszaka)
üdv Kép
Zsóka

Zsóka
zsóka

Sziasztok!

Na most aztán jól lebuktattam magam. Kicsit direkt is történt. Így tudom, hogy figyeltek rám... KépKépKépKépKépKépKép Addig nem akartam megírni, míg nem voltam orvosnál, de ma az is megtörtént. Szóval tegnap kezdtem a 8. hetet és van egy szívdobogós kicsike a petezsákomban. Olyan jó volt hallani. KépKépKép Kicsit ideges voltam, hogy minden rendben van-e, nem is aludtam éjszaka. Érdekes az elsõ csemeténél eszembe sem jutott, hogy rossz helyen tapadt meg vagy, hogy üres a petezsák. Azt azért megjegyzem, hogy a hüvelyi ultrahang iszonyatosan fájt, a nõ nagyon durvén csinálta, ugyanis hátrahajló a méhem és nehezen fért hozzá. Még most is bele-bele sajog. Legközelebb csak hasi ultrahangra vagyok hajlandó menni.

Virág! Sajnálom, hogy nem tudsz aludni. És, hogy a pici lánynak fájt a hasa. De gratulálok is, hogy ilyen ügyi és ilen fiatalon felállt. KépKép

Zsóka! Kitartás. Én a kifli dolgot nem értettem félre, áááááááááááááááááááááá KépKépKépKépKép

Pusz:

Anikó
Gerianikó

Anikó,
gratuláloooooooooooooooook!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKép

Zsóka,
rájöttem, hogy lazán kell venni a dolgokat. Ki a fenét érdekel, hogy a homokozó tartalma a fürdõbe kerül? Hogy nem lehet lépni se? Csak az volt a gáz, hogy nincs mibõl enni. Kép De úgy sokkal könnyebb, hogy tudom, hogy hamarosan itthon lesz (már van) a megváltóm Kép, és elmosogat, feltakarít, mesét olvas,........ Szerintem nem volt olyan vészes, de ha nem muszáj, nem ismétlem meg. (Muszáj lesz.) Pussssz:

Virág
Virág (fiore)

Geri!!! Nagy gratula!KépKépKép Látod én nagyon figyelek rád!!! De úgy látszik a következõt nem fogjuk egyszerre szülni!
Vigyázz magatokra!

Virág, honnan ismerõs ez nekem??? Ma itt volt a férjem nagynénje, Csongival játszott ezerrel, én meg kb. 1 órát mosogattam, pakoltam.
Ja, és még mindig nem aludtunk át egy éjszakát sem! Ki érti ezeket a kölköket?

PM, köszi a könyvajánlatot, de böngésztem a neten, találtam egy-két használható dolgot. Már az 5 oldal felét megírtam, remélhetõleg a hétvégén lesz egy pár nyugodt órám és végzek az egésszel. Aztán már csak a csinosítás lesz hátra! De köszi, ari vagy!

Snoopy, jé, MO-n is létezik ilyen TV-rádió mentes hely? Munkáról írj majd jó?

Sziasztok

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron

Sziasztok,
Virág, tök jó neked. Nekem igaztából csak lelkileg lesz könnyebb, ha a párom hazaér, mert õ semmit sem segít nekem itthon Kép. Azt tudom, hogy nagyon szeret, de néha az nem elég. Kép És teljesen kivagyok. Üvöltök a gyerekekkel, hogy néznek rám rémülten, közben mélységesen szégyellem magam, de nem tudok leállni, aludnék egész nap, ma két órámba telt, mire rávettem magam, hogy elinduljunk sétálni.Belefáradtam.

Anikó! Gratulálok! Jó egészséget nektek az elkövetkezõ 7 (ha jól számolom Kép) hónapban!

sziasztok
Zsóka

Zsóka
zsóka

Hehehe Zsóka nemjól számolod Kép 8 hónap Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület

GeriAnikó!

Sok szeretettel gratulálok!!! Kép Kép Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

GeriAniko

Nagy gratulacio nektek. Problema mentes kismamasagot.

Napocska
Napocska

Anikó!

Itt is nagy gratula, egész nap eszemben voltál. Holnap ha minden jól megy csörgök. Látod, hogy minden rendben van? Most aztán vigyázz magatokra. Lili hogy van?

Zsóka! Bocs de nekem ez nagyon depisen hangzik és azt hiszem meg is tudom érteni. Muszáj Zolinak ezt csinálnia? Nincs valami itthoni meló? Mert ezt azért ép ésszel nem nagyon lehet sokáig bírni. És a kiabálás is olyan hülye dolog, mert nem tehetsz róla se te, se a gyerekek. Mit tudnánk segíteni? miért nem jössz bulizni?

Puszi:Pankamama
PM

Gerike,

Nagy nagy gratula mindkettõtöknekKépKépKép Akkor nem is volt olyan elviselhetetlen az a lábtörésKépKép, nem??

Puszika, vigyázz magadtokra!

Verus

Ja, nekem a 12. heti UH is AZ voltKépKép

Kép
verus

Pankamama,
Nekem is annak hangzik... Kép Züllés: van is kedvem, nincs is. egyebeket egyszer megírom a levlistára, ha lesz hozzá energiám. Ne csak mások panaszkodjanak mindig... Kép
Zsóka

Zsóka
zsóka

Sziasztok!

Anikó! Hatalmas gratula!!!KépKépKép Azért ilyen csúnyán megpróbálni behúzni minket a csõbe...Kép De résen vannak itt a csajok, úgyse sikerül.Kép

Rólunk most nem írok, mert csak felmenne a pumpám, ugyanis Bori már 5 hete beteg, az orvosok meg csak találgatnak, csinálni nem csinálnak túl sokat.

Puszi:

Dia
Dia

Zsóka,
teljesen együttérzek veled, és meg is értelek. Csak a szokásos "mániámat" tudom mondani (ti. pszihológus), csak nem tudom, mennyire megvalósítható ez a kicsi mellett. Ami a kiabálást illeti, szerintem (és számomra) nem olyan vészes dolog, ha csak néha van, mert így kieresztem a gõzt, a gyerekek hamar rájönnek, hogy anya nem eszi meg õket, és sokkal jobb, mint ha ütnénk. Zsóka, tényleg el kéne menni pszhihomókushoz, nekem nagyon sokat segített a depimen, bár az teljesen más természetû volt, mint a tiéd. Tud valaki segíteni? Anyukád, anyós, barátnõ (gyerektelen is Kép Pele), bárki, hogy kiszellõztethesd a fejed, nyugodtan barangolj egyet a városban? Bárcsak tudnék segíteni! Kép Kép Puszi:

Virág
Virág (fiore)

Virág,
nagyon-nagyon jólesnek a soraid.
Kiabálás: Emesét még könyû utána megvigasztalni, de Ábel ha már ilyenkor "úgy" közeledem felé. kiabál, hogy ne és szalad el. Fél tõlem Kép. Tényleg el kellene mennem vkihez, mert már Pelének is mondtam, hogy nem vagyok normáélis. Õ ugyan azt mondta, hogy azért nem úgy nézek ki Kép, de...
A kiszelõztetés jó ötlet, lenne is egy alkalmas jelölt...
puszi
Zsóka

Zsóka
zsóka

Zsóka,
ha kibeszélnéd magad, és van kedved, hívj fel. Kép Pelétõl megtudhatod a számomat. Puszi:

Virág
Virág (fiore)

Anikó! De jóóó! Gratulálok és vigyázz magadra!

Puszi
Iboly
iboly

Sziasztok!

Zsóka!
Úgy olvastam, hogy van vállalkozó szellemû gyerekfelvigyázó-jelölt. Ha úgy érzed, hogy segíthetek akkor találkozhatnánk valamelyik délelõtt. Ugyanis Zsombi remekül szokik hozzá a bölcsihez, így délelõttönként van pár szabad órám, amit arra fordítok amire csak akarok! YEEEEE! Amíg még nem dolgozom.

Anikó!!!

KépKépKép
Nagy nagy gratula!!!
Szerintem legközelebb nyugodtan tiltakozz a hüvelyi UH ellen. Telt hólyag mögött egy ekkora babát már meg kell tudni látni a pocakodon keresztül is.

Van egy jó hírem: jövõ tavasz vége tájt majd egymást biztathatjuk, hogy ki marad ott elõbb egy szülõszobán.
Zsomborgó tesója (apja szerint természetesen hugi), azaz Prücsök az UH szerint jelenleg 8 hét 4 napos.
Fogalmam sincs, hogy valójában mennyi idõs, merthogy még rendes ciklusom sem volt és (ezek szerint elhanyagolható) kísérleteket tettünk keletkezésének elhalasztására.
Aki ennyire akar hozzánk csatlakozni, annak viszont szívbõl örülünk. Az ilyen leleményes babák általában fiúk...

Évi!
Csak úgy elõállítható ilyen hely, ha az egy nyaraló, ahol ugyan TV készülék az van, csak bekapcsolni nem lehet. Mindenesetre Cicmarek remekül szórakozott vele, amíg odakint szakadt az esõ.

Biztosan ezernyi dolgot kellene még írnom, de most ennyire futotta az agyamból.

Jóccakát
Snoopy
snoopy

Sziasztok csajok,
olyan nagyon aranyosak vagytok. Komolyan annyira jólesik.
Van ám jó hírem is: Zoli végre lejött a vulkánról. A többiek még fent vannak, ui. nem vállalták a cipekedést. Mivel tuti, hogy keddig nem tudnak helikoptert szerezni, a 8-i indulásnak fuccs. Kép sz'al a 16-i érkezésnek is. Kép De olyan jó volt végre beszélni vele. Bõgtem is egy sort neki a telefonba. Na mindegy. Majd ha hazajön, leülök vele beszélgetni.
Virág, Emese, Snoopy! Nagyon kedvesek vagytok, lehet, hogy alkalomadtán ki is használom az alkalmat. A felvigyázó ugyan holnap du. vállalta egy-két órára a kölköket, szóval Snoopy, ez nem jó sajna, viszont ha az belefér neked Snoopy, hogy Emese (lányom) is ott van, szívesen csavargyároznék egy kicsit...
A beszélgetéssel az van, hogy elég nehezen nyílok meg, úgyhogy ezzel még várnék. De köszönöm!!!

Snoopy,
gratulálok!! Úgy látszik, elég ehhez a topihoz/társasághoz tartozni, és jön is a baba Kép. Talán ide kellene csõdíteni a "Már megint megjött"-ösöket is Kép.

sziasztok
Zsóka

Zsóka
zsóka

Snoopy!

Gratulálok! Sok boldogságot!!! Kép Kép Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Snoppy

Gratulalok en is. Boldog problema mentes kismamasagot.

Napocska

[size=-2]Nem akarlak elkeseriteni, nekem igy Lia szuletett es cseppet se fiu, habar ordogfioka[/size]
Napocska

Napocska!

Nem keserítettél el. Dehogy. Nyilván ha fiú, ha lány lehet ördögfióka. De asszem szívesen megpróbálnám most egy kislánnyal az anyaságot. Kedvesem az apaságot. Zsombi még nem nyilatkozott...

Snoopy
snoopy

Anikó, Snoopy nagyon nagy gratula! Mennyi baba fog születni hamarosan!Kép Még mindig irigykedem, mi még azért kicsit várunk...

Norcsi
norcsi
Lenti

Snoopy!

Gratulálok Zsombi tesójához!!!

Mi van lányok, megint sárgul a gólyahír? Kép Na, ki vele, hová kéredzkedik még egy-egy kis lurkó?

Iboly
iboly

Snoopy, Anikó, gratula! Kép
Virág! Biztos, hogy jó topikban vagyunk ? Nem lesz nekünk ebbõl bajunk? Kép Kép

Edó
Edóka

Snoopy, gratula nektek is.KépKépKép

Asszem most már lekapom a kedvesemet a tíz körmérõl, kell ide is egy kistesó.Kép

Bár pont tegnap beszéltük meg Coryval, hogy jövõ márciusban mindkét helyen beindítjuk a babaprojektet, oszt majd együtt szülünk az IKEA szobában.Kép Már beosztottuk a szereposztást is, igaz Cory?Kép

Csók:

Dia
Dia

Anikó, Snoppy,

nagy-nagy gratula nektek, úgy látom, hogy kezd "telni" a május is... Februártól folyamatosan babócák Kép et nagyon jóóóóóó!
Snoppy,
így mi lesz a munkával? Csak azért kérdezem, mert mi is épp eldöntöttük, hogy akkor szept. 1-jétõl dolgozom, amikor bekopogtatott valaki Kép

Jaj, holnap este megyünk UH-ra, talán megtudunk valami konkrétabbat is a Kismanóról. Mindenesetre lánynévben tegnap este megegyezésre jutottunk, a fiúnév még várat magára... Aztán azon szórakoztunk, hogy tulképp két napot már várhattunk volna a névválasztással, hisz lehet, hogy...
Majd beszámolok mindenrõl.

Sziasztok,

Erika
kerika

Sziasztok!

Nahát, nahát! Gratulálok Anikónak és Snoopynak és jó egészséget kívánok! Kép Kép

Dia!
Köszi, de azt hiszem nem leszünk telhetetlenek és meghagyjuk a diavetítõket másoknak. Csak ha hamarabb tudom, hogy tudsz szerezni, egy saját jobban jött volna, mint ez a kölcsön. (Ha elromlik, majd szólok. Kép)Kép

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület

Snoopy! Nem igaaaaaaz!!! Kép Gratula!

Edó, háááát, bízom az orvosomban. Kép Húzzak a monitorra gumit szerinted? Kép (Csomagot köszönik szépen, megkapták.Kép)

Erika,
lehet, hogy... MI????????? Nem ér ilyet csinálni! Kép Azonnal tessék nyilatkozni! Pussz:

Virág
Virág (fiore)

Snoopy, Anikó én is gratulálok nektek!!! Jövõ tavasszal itt olyan babaesõ leszKép.
Most rohanok, mert vendégek jönnek mindjárt.

Pussz
Momo

Momo
momo

Sziasztok Lányok!

Snoopy! aztamindenitKép Naggggon gratula, úgy örülök.
Csajok gyanus a dolog. Anikó férjének a lába " romlott" el, Snoopy férjének a szeme és máris jönnek a babák. Jó az ötlet.....

Üdv.Pankamama
PM

Sziasztok!

Snoopy!!! Gratula!!!

Lányok, lassan már csak én leszek itt egy gyermekes???

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron

Sziasztok!

Hát ezt egyszerûen nem bíííírom szó nékül hagyni!

ANIKÓ! SNOOPY!
Óriási gratula! Nagyon sok boldogságot nektek! Vigyázzatok nagyon magatokra! KépKépKépKépKép

Tényleg, micsoda babaesõ! Aztán utána nem ám visszaigazolni a "régi" topicba! Számítunk rátok!
Mert olvasok ám én is rendületlenül, csak írni nem nagyon van idõm, energiám...
Különben körülöttünk nagyjából minden rendben. Nem nagyon tudok újat mesélni, gyûrjük a hétköznapokat.

Írjatok ám sokat, mert esténként néha "rátok szabadulok" és az elsõ szótól az utolsóig elolvasok mindenkit.

Züllést még mindig nem tudom. Kép

Pussz mindenkinek, pocakosoknak külön!
Emese
emese

Sziasztok!

Újra itt vagyok, van telefonunk, össze lett végre rakva a gép is... és milyen jó híreket olvasok! Az egészet még nem volt idõm pótolni, de igyekszem.

Anikó, Snoopy nagy-nagy gratula!!! KépKép
(Snoopy! A mi ördögfiókánk is lány lett, bár 5 emberbõl minimum 4 fiúnak nézi. Kép)

Majd még jövök, most megyek olvasgatni.
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Köszönöm a velünk együtt örülést! KépKépKép
Olyan jó közétek tartozni.
Már nagyon nehezen tartottam magamban, pedig azt mondtuk, hogy 12. hétig titok. De kérdeztem olyan topicban, amit többen olvasnak innen is. Úgy gondoltam, hogy nem lenne fair, ha onnan tudnátok meg és nem én mondom el nektek.

Virág!
Szerintem szoros lesz a gumi a monitoron Kép. Valami más módszert kell találnotok.

Erika!
Muszáj valamennyit dolgoznom, mielõtt ismét babócát szülök, különben megõrülnék...
Altatni olyan helyen, ahol gáz is rendszerben van most nem célszerû. De betegeken szeretnék segíteni. Sajnos mentõzni csak a 12.hétig lehet. Így most sürgõsségi osztályon keresek helyet. Remélem ott nincs szabály a pocakmentességre. Jövõ héten kiderül.

Dia, Évi!
Meglepetésszerûen egyszer csak ezen az oldalon találjátok magatokat, meglátjátok.... Kép
Mi a baj Borival?
Gyógypuszik mindenképpen járnak! KépKépKép

Találkozunk valakivel a bababörzén?

Szép jó éjszakát mindenkinek!
Snoopy
snoopy

Sziasztok!
Anikó, Snoopy hatalmas gratula! Összefüggést látok: otthon pihenõ lábadozó férj = baba. Lányok, akkor munkára fel, aki babát akar ...
Dia, Borinak gyógyulást!

Én leszek a bababörzén, úgy tûnik. Eddig mindig megpróbáltam megúszni, de végül mindig ott kötöttem ki. Azért még reménykedek, hogy mégsem kell menni.
Pussz,
Liesel
Liesel

Sziasztok!

Emese, csak hogy legyen mit olvasnod...Kép

Anikó, Snoopy!
De jóóóóóóóó!!!! Hatalmas gratula!!! A párom szerint azonnal hagyjam itt ezt a topikot, mielõtt gond leszKép Én meg éppen ebben a "gondban" reménykedemKép

Andi!
Végreee!

Snoopy!
Bábival tutira megyek a börzére, már ingyenjegyet is szereztem a neten keresztülKép Milyen cégként lesztek kint?
Hû, nem semmi, hogy dolgozni fogsz! Minden elismerésem!

Pankamama!
Nagyon édi lehet Panka, ahogy készülõdik!
Én csak 10 körül tudok odaérni a züllésre, nem baj? 9-nél elõbb kétlem, hogy le tudnám rakni Bábit, és akkor még az út... Úgyhogy remélem, tényleg tovább lehet maradni!

Dia!
Borinak gyógypuszik! Remélem, elõbb-utóbb kiderül, hogy mitõl is van.

Nálunk a hétvégén itt voltak a barátaink Kaposvárról 2 gyerkõccel. Õ az a barátnõm, aki a görög züllésen is volt. Anno még a kollégiumban laktunk együtt. Nem mondom, hogy nem volt nyüzsi, de tök jól éreztük magunkat!Kép

Puszi mindenkinek: Pele
Pele

Sziasztok!

Mindenkinek gratula! Kép

Dia: a franciaágy az enyém, ha végeztem, a második felvonásodhoz megkaphatod Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Snoopy, Anikó: gratulálok!!! Végre nem én vagyok itt a legfiatalabb Kép.

Ami a hüvelyit illeti, mifelénk is az a szokás, hogy a 12 (13.) heti még hüvelyi. Mondjuk mindehhez a dokim MSZNUT C2, ami azt jelenti, hogy a legmagasabb fokú UH-os, és azt is az elsõk között gyûjtötte be, szóval nem állok le vele vitatkozni inkább. Mondjuk õ legalább kíméletes szok lenni. (Holnap én is megyek, 12. (13.) hetire.)

Zsóka: nem lehetne ilyenkor mikor ZOli nincs otthon leköltözni anyukádékhoz (huha, ciki, szóval ahol nyáron is voltatok hosszasan)? Az tuti, hogy ha az ember egyedüli felnõtt 2 gyerekkel, ahhoz még ráadásnak az aggódás, az teljesen elég, nem kell hozzá egyéb probléma, meg pszichomókus. Felnõtt társaság, meg rendszeresen gyerekátvállalás -kiszabadulás az nagyon kell.

Én párom szombaton megy el, átrepüli az óceánt, hiányzik a fenének a dolog, dehát konferencia.

Van két kérdésem: ki mit tud arról, hogy mikortól hall a pociban a baba? Merthogy egyik könyv se ír pontos hetet, csak kb hónapot, bár végül a babapont hu-s oldal dátumos listájából van rá egy dátumom (e hó 23-tól hall eszerint) dehát egy forrás nem forrás. Lányom meg minden este puszit ad neki, mondja hogy jó éjt baba, és kérdez engem, hogy vajh hallja-e már, ill. mikor fogja.
A másik: a sokadik terhességben, ha megelõzõleg sokat szoptatott az ember, de annak már jópár éve, milyen mellméret változásokra kell számítani?? Gondolom annyira nem nõ, mint az elsõnél, meg ha az ikreknél napi 2 liter tejet leadott, azt a méretet tudom, azért most mekkorára számítsak???

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok!
Elõször is -
ANIKÓ , SNOOPY!!!!!!
Óriási GRATULAAAAAAA!!!!!!

ILdi , Judó!!!
Boldog Szülinapot Kívánok!!!

Pele!
Nem szót fogadni a párodnak! Inkább még egy tesó (könnyen dumálok) , minthogy ne gyere többet!

Én is megyek börzére.Mi is próbáltunk még egy jegyet szerezni itt a B.neten , de az illetõ még vissza sem jelzett , hogy már nem aktuális.Kép De azért ott leszünk.Kép

Ági!
Mi van veletek? Egyben vagytok még???
Tud róluk valaki valamit?

Sziasztok
Kanga
Kanga-Zsebibabák

Sziasztok!

Úgy fognak hívni bennünket, hogy TIVA-MED KFT. Ez egy kétszemélyes kft, amit ketten csináltunk Zolival. Mindenfélével foglalkozunk. Aminek babákhoz kevés köze: egészségügyi termékek forgalmazása a kötszertõl a mentõautó komplett felszereléséig (Zoli), egészségügyi tevékenységgel (rendezvények egészségügyi biztosítása, orvosi ügyelet, sürgõsségi ellátás, altatás), mindketten. Illetve oktatás: elsõsegélynyújtás változatos szinteken és témakörökben, ebben már van némi baba, mert igény szerint kismamáknak és kispapáknak (nagyiknak is Kép )csecsemõ-lélegeztetést is tanítunk. Ami baba: biztonság. Légzésmonitort inkább csak bérelni lehet tõlünk, mert venni sajnos csak annyiért, amennyiért máshol Kép. Gyerekülés, bébiõr, mellszívó vásárolható és bérelhetõ is. Nektek viszont majd minden ami mondjuk a mega-toys-ban kapható kb 5%-kal olcsóbban, mint ott.

A börzén lesz egy bemutatkozó standunk, ahol szépen mosolygunk és beszélünk, valamint megrendelést felveszünk.
Illetve egy asztalkánk, valahol az üveghegyeken túl, ahol vásárolni is lehet, erõsen korlátozott mennyiségben.
Szívesen találkoznék ott veletek. Valami jó is történjen velem azon az igen fárasztónak ígérkezõ napon...

Zsóka!
A meghívás áll. Hátmég ha a csavargyárat(?) is megmagyarázod nekem...

PIldi!
Múltkor (Zsombinál)én is kíváncsiskodtam, hogy ez a dátum mikor van. De rájöttem, hogy egyrészt senki nem tudja. Másrészt ha még nem is hall, akkor is érzékelheti a rezgéseket (tudhatja mi a kellemes és mi nem), másrészt biztosan érzi a gondolati hullámokat is és az is nagyon fontos neki.De pl ezt nem szeretném, ha egzaktul bebizonyítanák nekem, mert vannak dolgok amiket elég, ha érez az ember, nem kell hideg racionalitást biztosítani neki. Másrészt biztosan nem lenne kellemes a babáknak akiken ezt megmérnék.

Pele!
Nekem meg az tûnik hõsiesnek, hogy máris egy új pocaklakó után áhítozol...Kép

No csá!
Snoopy
snoopy

Adjonisten,
Ildi, végül is kihez jársz most?

Snoopy,
csavargyár: csavargás Kép
Akkor szerdán!
pussz
Zsóka

Zsóka
zsóka

Drága Snoopy!
Mi mindenképp meglátogatunk!Kép

Liesel!
Mi ahányszor csak kint voltunk , ti mindíg kint voltatok!Kép

Én a tavaszira akarok kimenni árulni.

Szomorkodom , mert éppenhogy Blankám meggyógyult , most Gergõm lett beteg.Kép És pont ma lesz az oviban a Kolompos együttes! Csütörtökön meg bûvész megy hozzájuk.
Szegénykém egész éjjel szenvedet meg dobálta magát. És persze zokon vette , hogy nem mehet oviba.
Megyek is ápolgatom.

Üdv
Kanga
Kanga-Zsebibabák

Sziasztok!

Kanga, köszi! Gergõnek jobbulást!!

Snoopy: hát igen, én is arra jutottam, hogy val. nem is tudják pontosan, végül is van benne valami. MIndenesetre Ilcsi minden este megkérdi tõlem, vajh hallja-e a baba.

Zsóka: továbbra is a régi dokimhoz, a Csabay-hoz (SOTE I). Vannak fárasztó dolgai, a jobb félni mint megijedni jegyében, viszont alapos, vizsgálati szempontból kíméletes, csaszinál teljesen meg voltam vele elégedve. Normál meg még sose szültem nála (93-ban épp szabin volt), ki szeretném már ezt is próbálni vele!! Kép

Azt akartam még mesélni, hogy. Kiderült, hogy a környéken a közeli ismerõsök között nem vagyok egyedül. A sarkon lakik egy három gyerekes család, 4.-es, 3.-os és nagycsopisok a gyerekek, a középsõ volt BÁlint csoporttársa az oviban. Nos, náluk is jön a negyedik (febr). Aztán kiderült az is, hogy Bálint legjobb barátjánál, akik szintén a közelben laknak, és elõbb említett családdal sokat összejárnak, és nekik 5. 3.-os, és 3 éves csemetéik vannak, nos náluk is lesz 4. (márc). És persze össze sem beszéltünk, de nagyon örülök, hogy egyszerre leszünk 3-an is pici, 4. babával...

Ildi

Ildi
pildi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?