Sziasztok
Irigy irigy irigy, sőt már nagyon sárga is
De hát most nekünk a nátha jutott osztályrészül, de sebaj Tóbiás
Judit
Értettem, parancs, jövőhéten nem menekülök meg tőletek, de Ti se tőlem
Tetszett a beszámoló, ugy vigan elöttem lebegett a csuzdázó mamik képe
Legalább Vencelkének és Dininek jó napja volt, kész hárem vette körül őket.
Jó lenne ha küldenél egy fotót meg leirást arról, hogy tulképpen mit szeretnél az órádból kihozni, ezt csak azért mondom, mert ha mondjuk alapozni kell, ugy mint ahogy én eltüntettem a gyári világoskéket róla, akkor nem ártana még a tali elött megtenni, mert máskülönben a talin csak nézed ahogy szárad az alapozás, gondolom inkább kreativkodnál vele
Zitu
Drukk a játszóházhoz, tuti jó ötlet és ha még elég ügyes is vagy esetleg jó kis bevételforrást lehet belőle faragni.
Mivel elég vizuális tipus vagyok, totálban elképzeltem a jelenetet a le és felgrasszálásban a 80 lépcsőn, szerintem irhatnál belőle egy jó kis bestcellert fogyokúra kismamiknak cimmel
Szemölcsök sajna még meg vannak, és lassan letellik a 6 hét, nem tudom mi lesz a végén, lehet hogy hipp és hopp eltünnek egyik estéről a másik reggelre, ha nem akkor még ott a dilemma menni Heim P vagy nem...
Nelli
Az tök természetes hogy az kell neki ami a másiknak, gondolj bele mennyire uncsi lehet az a dolog amit megszerez és a másikat nem érdekli
ami az evéssel jön meg az étvágyat jelenti, nálam valahogy manapság nem teljesen akarodzik, pedig mikor pocakos voltam ugy második harmad elején, apa le se tudott vakarni magáról
holvannak azok a szép idők már
Hicu
Vannak még rendes emberek, ilyenkor tudok még jobban bizni abban, hogy még ér valamit a becsület.
Nem semmi hogy rajzol Dudu, nálunk jobb esetben csak galacsin lesz a lapból, rosszabb esetben meg cifet-cafat. Bár a tollat ő is szereti, sőt van amikor probálgatja a lap fölött amit tőlem lát, de csak a levegőben, és inkább csámcsog egy jót a toll végén
Rebi
gyógyuljatok meg hamar, és add vissza a kinaiaknak amik az ővék, hadd temeljék magunknak
Orsi
Visszanéztem a képeket multkorában és annyira édi Bence ahogy pakol, ő is egy akkurátus ember ezen a téren
Nálunk a fiok és a videokazetták a sláger, a ruhák egy mozdulattal szárnyra kellnek, a kazik meg dölnek mint a torony lefelé
Jajj jányok valaki irta a gyormoszáj környéki fájást, meg a hátba kisugárzást... most nem jut eszembe ki volt, kövezze meg érte nyugodtan, de szita vagyok. Nah szóval az sajna lehet epe is, vagyis az epegörcsnek ez lehet a jele, nekem volt már vele dolgom innen a tapasztalat. Olyan mintha egy teniszlabda lenne a gyomorszádnál, nyom és fáj, közben meg a lapockához szépen benyilal
Hajni
Alexa annyira édesen bujik ám hozzád azon a képen, ugy megpuszilgatnám
Mulkor a játék nagy hevében, Dani is produkálta magát a repkedős kézlobálással és vigyorral, rögtön ti jutottatok eszembe, tuti Alexától leste el
Mariann
NEm semmi a párod.. bár sajna kevés a normális pacák... NAgyon megtudlak érteni, valahol hasonló dolgon mentem át annak idején, csak hála az égnek nem volt uton egy csöppség, igy valahol könnyebb dolgom volt. Egy tuti, az a barátnő aki ezt megtudja tenni, az valahol soha nem volt igazi barát
Egy biztos Nádja gondolom mindenért kárpótol téged, egy nagyon édi kislány, tündéri a fotón
Bogi
Szeretetben teljes békés napokat, heteket, hónapokat és éveket kivánok nektek, és boldog pocakosodást. Az igazi megoldás mindenre bennetek rejlik, csak meg kell találni és összhangba hozni.
Manóka
Nagy gratula az 1 cm es csöppséghez
Növögessetek szépen és fejlődjetek
Ildi
Rászólás témában nálunk egy biztos, ha esetleg felemelem a hangom, akkor inkább elkezd nevetni és azt hiszi hogy játszom vele, igy az nem válik be nálunk. Legtöbbször ha valami olyat csinál amit nem kéne, akkor elkérem tőle és megdicsérem milyen rendes kisfiú, hogy odaadja anyának. Multkor egy egész fiókot pakolt ki igy nekem, ami tele volt gyertyákkal meg füstölökkel, kivette és hozta adta a kezembe. Amit tudok azt elpakoltam, elbarikádoztam, de igy is van sajna a lakásnak több olyan része amivel már nem tudok mit kezdeni, igy marad az hogy a sarkában vagyok, ha kinyitja szépen becsukom. A fürdőszoba, a wc, a gardrób nálunk zárva. Mondjuk ha wcn vagyok akkor nyitva hagyom neki az ajtót, a konyhában meg mindig velem van ha fözök, eddig mászkált lerámolta a müanyag edényeket, megprobálta kinyitni a fiókokat, manapság belerakom az etetőszékébe, elérakok egy csomo érdekes dolgot, azzal elég sokáig elbabrászik (szines müanyagtányér, müanyag kispohár, habverő, fakanál)
Orsko
Ez a tanácsadásosdi tényleg csak akkor jön be ha mind a két fél szeretné, de féloldalasan sajna kevés
Gratula Dininek a fogacskához
Ini
szoritunk nektek, és bizom benne hogy gyorsan elfelejtitek és minden renben lesz
Most mennem kell, mert Dani felébredt majd még folytatom, vagy jobban mondan még visszatérek
puszi
Ági a terminátor