Na, hazaértem.
Doki nem nyírt ki, csak megjegyezte, h ez így nem lesz jó.
szval vigyáznom kell.
Timi:
jó utat! Jó pihenést.
)
Zsu:
leírom, bár ez csak az én véleményem. Apuka nálunk soha nem volt lelkes, Marcinál sem, de ott még azért megfogta a hasam, jött velem uh-ra stb.. Első gyerek, újdonság...
Most hozzá nem érne. Ő ( megjegyzem én is.
) gyűlöli ezt az egész terhességet, a pocakot, mindent...
Én úgy fogom fel, h szükséges rossz, h az embernek gyereke lehessen.
Szval szeret ő Téged, csak az állapottal nem tud mit kezdeni. Marcinál velem ugyan ez volt, mint most Veled, kikészültem, h minden apuka lelkes, minden apuka várja a babát, minden apuka pocit simiz, puszil stb... csak ez enyém nem...
Akkor utánajártam és sajna az jött ki, h apukát nem érdekli a baba rugdosása, az uh.. hanem anyukának akar megfelelni, anyuka elvárja ő megsimizi és szent a béke.
Én azóta nem idegelem magam ezzel, mióta kb 30 ffi ( apuka ismerősömből) 25 azt mondta, h gyűlölte a pocakot meg az egészet úgy ahogy volt. Ez inkább ilyen elvárás, aminek ők megakarnak felelni.
Szval fel a fejjel, majd megszületik a babó és utána meglásd apukát is elkezdi érdekelni.
Nekem ez volt a másik pofáraesés... Fórumok tele azzal, h apuka fürdet, apuka pelusoz, apuka hazaér a munkából és csak a gyerek van neki. Na, gondolom nem nehéz kitalálni, h nálunk ez nem így volt.
Kb. 1 év után tudott mit kezdeni Marcival. Mára imádja, a mindene. És ez kölcsönös.
Ne agyalj ezen, ő ilyen. Én apám is ilyen. Vagy csak őszinte.