Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na mielőtt kihal a fórum, takarékra rakom magam. Megpróbálom valahonnan elővarázsolni a régi, mindig optimista önmagam. Nemtom most hova tűnt.
Zárom saját önsajnáló témámat :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

na, kiváncsi vagyok, mit alkottam.
Kép

A baba kocsink

Kép
Kép
gabcii

Szal, a baba kocsi sporttá alakítható, 3 magasságban állítható hát támla, esővédő, 5 pontos biztonságo öv, könnyen összecsukható. A lábzsák és a pelenkázó táska is hozzá volt.

Kép
Kép
gabcii

Kép
Hálózsák

Kép
Bébi szett

Kép
Kép
gabcii

Na, hazaértem.

Doki nem nyírt ki, csak megjegyezte, h ez így nem lesz jó. :?
szval vigyáznom kell.

Timi:
jó utat! Jó pihenést. :))

Zsu:
leírom, bár ez csak az én véleményem. Apuka nálunk soha nem volt lelkes, Marcinál sem, de ott még azért megfogta a hasam, jött velem uh-ra stb.. Első gyerek, újdonság...
Most hozzá nem érne. Ő ( megjegyzem én is. :oops: ) gyűlöli ezt az egész terhességet, a pocakot, mindent...
Én úgy fogom fel, h szükséges rossz, h az embernek gyereke lehessen. :? :oops:
Szval szeret ő Téged, csak az állapottal nem tud mit kezdeni. Marcinál velem ugyan ez volt, mint most Veled, kikészültem, h minden apuka lelkes, minden apuka várja a babát, minden apuka pocit simiz, puszil stb... csak ez enyém nem...
Akkor utánajártam és sajna az jött ki, h apukát nem érdekli a baba rugdosása, az uh.. hanem anyukának akar megfelelni, anyuka elvárja ő megsimizi és szent a béke. :shock:
Én azóta nem idegelem magam ezzel, mióta kb 30 ffi ( apuka ismerősömből) 25 azt mondta, h gyűlölte a pocakot meg az egészet úgy ahogy volt. Ez inkább ilyen elvárás, aminek ők megakarnak felelni.
Szval fel a fejjel, majd megszületik a babó és utána meglásd apukát is elkezdi érdekelni.
Nekem ez volt a másik pofáraesés... Fórumok tele azzal, h apuka fürdet, apuka pelusoz, apuka hazaér a munkából és csak a gyerek van neki. Na, gondolom nem nehéz kitalálni, h nálunk ez nem így volt. :oops: Kb. 1 év után tudott mit kezdeni Marcival. Mára imádja, a mindene. És ez kölcsönös.
Ne agyalj ezen, ő ilyen. Én apám is ilyen. Vagy csak őszinte. :roll:
Vendég

na, újra itt. kipihenten, kicsit még zsibbadtan és még ebéd előtt.

Hajni, hogy kell vigyáznod? mit mondott a doki?

Zsu, jobban már? ;)

Kép
an°°di

Gabcii, nagyon klassz a babakocsi.. sztem nekünk is hasonló design lesz.
és én is akarok ilyen hálózsákot. pont ilyet!!!! :D nagyon cuki... a szett is töndibündi, de az nem látszik ennyire jól a képen! :D

Kép
an°°di

Andi:
lábfelpolcolás, sokkal több pihi, kálcium, természetes vízhajtás, minimális fűszer, só, kevés szénhidrát, nuku üres kalória. :?
Vendég

Hajni, egy pillanatra nem tudtam, ezt miért címezted nekem ;) tényleg alszom még egy kicsit :D
mi az a természetes vízhajtás?
a dokim a bedagadt lábakra azt mondta, h neki is dagad. és ő nem is terhes. persze azóta sztem dagadtabb :?

Kép
an°°di

Hajni, köszi hogy ezt leirtad, máris jobban érzem magam. Pont ettől félek, amit irsz, hogyha szóvá teszem, akkor csak azért fogja mostantól simogatni a hasam, hogy nekem megfeleljen. Úgy meg nem kell :evil:
Nem mondom, hogy örülök, hogy más férje is ilyen, mert bárcsak lenne mindenki édes és aranyos, de azt jó látni, hogy a mi esetünk nem kivétel.
Szóval akkor szép az élet csuhajla :lol:
És szerintem nálunk se fog apuka fürdetni, meg se meri majd fogni :roll:

Gabci, szuper a kocsi, de tényleg :wink: És a kiscuccok éééééédesek! Ilyen vastag hálózsákot mikor kell ráadni és hol?

Andi, igen, köszi, jobban vagyok.
Megfőtt a jövő pénteki paprikás krumpli prototipusa :lol: Finom lett és még élek, úgyhogy jöhettek :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi:
sok ásványvíz, sómentes kaja ( a só ugye megköti a vizet), gyümölcsök ( ananász, barack), petrezselyem.
Vendég

Zsu:
:wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Igen, én is olvastam, hogy a legjobb vizhajtó maga a viz, sokat kell inni, persze nem kell azt se túlzásba vinni. Napi 2 liter.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jajjaj! Hajnit is elérte a kevés szénhidrát, nuku üres kalória....meg lehet ám szokni....én speciel fogytam egy kilót, anyukám meg ki van akadva, hogy ezazémámégsejárja....én meg örülök...hihihi. Majd ha Móninak lesz igaza és a gyümölcsökről is le kell mondanom akkor lesz a brühühü.....

Ja, megjöttem egyébként.

marek

Na, a kevés szénhidrát, nuku üres kalória megszegve. :?
Épp túrórudit zabálok. De ma lejár, gyerek nincs, muszály megennem, most csak nem dobom ki. :lol: :lol:
Vendég

na, várjátok csak ki, h elmenjek terhelésesre... bővül a klub, asszem, Marek+Hajni
;)
azért ez engem szívenütött, h a terhességet győlölni lehet. mert ha még Timi írta volna, aki folyton-folyvást hány (már elnézést)... az összes gyerekes barátnőm a terhességet irigyli tőlem, bár több gyereket (épp) nem szeretnének. de terhes mindenki szeretett lenni.
ez milyen fura egy terhes nőtől :shock: vagy csak nekem (?)
mondjuk, nekünk is első gyerek/ek, és sztem ilyenkor elég fontos a megfelelő felkészülési idő...
csak olyan fura... szerintem.

Kép
an°°di

Igazad van! Nem szabad azt kidobni! Én is vettem ma kinder tejszeletet vagy mit......még a kávét is cukor nélkül iszom, nanehogymá kéthetente egyszer ne bűnözhessek!!! A védőnő is azt mondta, hogy nem kell azért szenvedni, ha valamit nagyon megkívánok akkor azt azér nyugodtan toljam be az arcomba, de én a dinnyén kívül semmit nem kívánok nagyon, szerencsére.

marek

Andi:
hihi. Én is végigokádtam ám a 16 hetet. Nem emlékszel?? Aztán a vérmyonim lett szar, aztán 5 hét tüdőgyuszi...
Marcival is voltak szép dolgok, szval sorry, de én nem szeretem.
Most mi a jó benne? A szép alakomból izééé bálna leszek, a lábaim mint Shrekké, tele lettem csíkkal, a hasam is izééé, fáj mindenem...
Szval én jobban szeretek csini lenni, szép kis alakkal, meg kevés nyüggel. :oops: :oops:
Vendég

Hajni, basszus, tényleg
én ezek szerint tényleg csak a jóra emlékszem?! jujjjjj
bocccs.
tééényleg emlékszem, h mennyi baj/betegség meg frincfranc volt.
boccs. csak olyan felszabadító, h ilyen jó hangulatban vagy mostanában, h totál más képem van most Rólad, mint az elején (amikor meg is jegyezted, h túl hebrencsek vagyunk 8) ) ;)
DE: Te legalább tudod, h igenis vissza fogod nyerni a szép alakodat (én nemtom), Shrek-lábak is lemúlnak meg talán a nyűgök is ;)

Csíkok??? na, akkor halljuk, kinek vannak még csíkjai... emberek, emberek, valljuk be, mi folyik itt! :lol: :lol:
kezdem én: még semmi. a bal mellemen van néhány apró lila repedés oldalt, de nem látszódnak mindig.

Kép
an°°di

Zsu, nem vastag annyira a hálózsák. Úgy gondoltam, hogy vastag takaró helyett, ebben altatom majd Ádámkát. Édesapája, meg a babakocsiba tenné ebbe :lol:
Elvégre nem nyári babáink lesznek, gondolni kell a rossz időre.
Hajni, most komolyan ezért szóltak és diétáznod kell??? :shock:
Enyhe túlzásnak tartom, hogy 3,5 kiló miatt izélnek.
Elmondanám, hogy most tartok 12 kilónál :oops: , és ez a fölös szénhidrát beviteltől is van. Jó dagi lettem, na.
Dehát, nekem az édességek mennek nagyon.

Kép
Kép
gabcii

Andi:
nem hebrencs, szeleburdi. :lol: :lol: :lol:
De azt tartom most is, h szeleburdiak vagytok. :wink: :lol: :lol:
Csíkok:
nekem a seggem, combom van tele. Mellemen 1-2. Hasam makulátlan, illetve szőrös. ( újabb ok, h ne szeressem. :evil: )
De Nekem ezek még Marcuval jöttek ki a 37. :!: héten. Máá pont szivattam mindenkit, h heeeeeheee, nekem 1 darab nincs, mikor is tele lettem. Raaanda, undorító vöröseslilás csíkokkal. :evil: :evil:
Na, az elmúlt, ill. halvány lett, de pér hete újra vörösödik, szval szépen nézek ki. :evil: :evil:

na, most L Tescoba, mert máá tényleg nincs mit ennünk. :oops:
Később jövök. :arrow:
Vendég

Nekem ez fura, hogy nyűg a terhesség. Megmondom őszintén, én is szeretném ha már vége lenne és azoknak sem osztom a véleményét, akik szeretnek terhesnek lenni, de azért nem utálom.
Csíkjaim vannak, az úszógumi részemnél :lol: .
És, ekkorra már mindenkinek vannak nyűgjei.
Ha megszületnek a babák, úgyis lefogyunk ( spec azt még nem tom én hogy fogom kivitelezni, de dagi nem maradok az tuti, nem viselném el)
Jaa, ha meg már itt lesznek a gyerkőcök, és szoptatunk, akkor meg a tejcsorgás és lógó mellek lesznek a gond. Namost akkor érdemes volt vagy nem??? :D

Kép
Kép
gabcii

Én tök szeretem a terhességet. Az óriási hasammal és a nagy seggemmel együtt. És még nincsenek csíkjaim, de ahogy anyukám hasát elnézem, ez csak idő kérdése. És én minden szökőévben egyszer kenem csak be olajjal...sajnos lusta vagyok. Viszont....hogy nekem se legyen jobb, sose volt aranyerem szerintem, de ha hidegfront van, akkor olyan durván tud fájni hogy csak na....úgyhogy lehet, hogy most már van, pedig az csak szülés után divat...vagy nem?

De most mennem kell dolgozni. Remélem ma sem ölöm meg magam az úton :oops: (nemtom ti mit reméltek :wink: )

marek

hű, Gabcii, nektek már csak 73 napotok van hátra.... :D :shock: :o
(miért mindig én vagyok mindenben az utolsó?)

Hajni, az én hasam is szőrös. vagyis inkább szőke pihés. aki olvasta a méhpempős Dahl-féle meghökkentő mesét, az elképzelheti, milyen is :P

hű, benyomtam a maradék spagettit...késői ebédként... phűűű de teli vagyok... pufi

Kép
an°°di

Marek, csak kapcsold be magad! ;)

az én seggem mindig is méretes volt... nincs nagy különbség.. és még mindig beleférek egy régi farmeromba, csak:
1. a gombnál ott figyel egy darab Huba, így ott már nyom
2. k*rva meleg van farmerhez :( pedig imádom

Kép
an°°di

Na csajok, akkor utálhattok. Nincs még csikom és még mindig csak 5 kilo van rajtam. Ma reggel is csak 51 kg voltam, hihihi :lol:
Viszont anyukám hasa elég csikos, úgyhogy ami késik... :x

Viszont örülök, hogy más is kezd majomformát ölteni, eddig ezzel elő se mertem itt hozakodni. A hasam a köldököm alatt nekem is szőrösödik :evil: Csoda, hogy a pasim nem akarja megsimogatni? :lol:

Egyébként én nagyon élvezem a terhességet, legalábbis egészen az elmúlt pár napig. Mostanában többet görcsölök, és készülök szétrepedni alul, ezt már irtam. Gondolom még most jön a neheze.

Megmutatom miket kaptam meg eddig teszvesz rendelésből:
Kép
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu. Nagyon édesek a rucik :D
A sapkákba és a vagány kis ruhadarabokba vagyok beleszeretve.
Nekem jobban tetszik, ha a kisbabát nadrágba és pólóba öltöztetik, kislányt meg szoknyába.
Ilyen cuccunk még nincs, mert nyárit nem akarok venni. Hosszugatyás együttest, meg nem láttam.
ja, Andi, ez a 73 nap is még olyan távoli...

Kép
Kép
gabcii

Azt akartam kérdezni, hogy hűvösebb időben, hosszu ujju rugi alá, lehet hosszu ujjú bodyt adni? Vagy az már úgy kényelmetlen nekik?

Kép
Kép
gabcii

és sosem derül ki, honnan van a hálózsák? titkos lelőhely, mi? gondoltam :(

Zsu, nagyon klasszak :D megnézzük élőben is!! hányas méreteket rendelsz? (láttam tegnap 42est...ha beleszámolod a pelust...olyan picur!)

Gabcii, az alig több, mint 2 hónap. az év 2 legmelegebbje...jajj nekünk!

Kép
an°°di

Andi: a hálózsák és az összes többi ruha Tescos. Vettünk még 3 rugit,ami 3-s csomagokban kerül 1900 ft-ba. Érdemes körülnézni,van többféle, nem túl drága babaruha és Timi amit ajánlgatott hordozót, az is szupi. Sztem, olyat is magunkévá teszünk.

Kép
Kép
gabcii

Gabci, nekem is tetszik a gatya/szoknya és pulcsi/póló összeállitás, de az első 3-4 hónapban még nem kényelmesebb egy babának egy rugi? Én ebből indultam ki :roll:

Andi, én is láttam 42-est! Nem akarom elhinni, hogy ekkora babák vannak :lol: Én 56-tól rendelek 68-ig. Inkább csak 56 és 62.

Gabci, én csak azért agyalok ezen a hálózsákon,mert ha kiviszed benne ősszel/télen, akkor a karja kint van. Adsz rá kabátot még? Annyira béna vagyok ehhez. Én is néztem egy ilyet a Kenguruban, de ezért nem vettem meg.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Holnap, meg tűzök a kiskádért, meg kádállványért a baba boltba, aztán meglátom még mit szerzek be.
A ruhákkal állok hadi lábon igazán, nem tudom miből, mennyit vegyek.
Zsu, te rendesen belehúztál. A szekrény már tele van Panka ruháival mi? :lol:
Miből, mennyit vettél neki? A méretek is érdekelnének engem is

Kép
Kép
gabcii

Zsu, nekem aszonták, h a hlózsákban alszik, h ne húzza a fejére a takarót véletlenül. a kocsiba kocsikabát kell, nem? :roll: :roll:

Gabcii, Tesco? klassz!! megyünk is befelé mozi után ma este. a hordozó meg autósülésnek is jó, ugyi?

ja, lányoknak van az a szoknyás rugi, amit asszem, Timi is mondott. láttam olyat és irtó cuki!!!! :D

Kép
an°°di

Ki nem viszem hálózsákban sztem. Abban akarom altatni, takaró helyett. ( nem figyizel, ehhh)
A lakás hőmérsékletéhez alkalmazkodva öltöztetem föl, és persze, lesz rajta kiskabát, vagy vmi hosszu ujjú is.
A hálózsákot úgy ajánlották, mert abban is tud mozogni a baba, de nagy mocorgásában, nem húzza a fejére. Biztonságosabb állítólag, mint a takaró

Kép
Kép
gabcii

olvasom itt az egyik kelengyelistámban, h kell kb 3 db 56os és 6 db 62es body, és kb 3 db 56os és 5 db 62-es rugi

Kép
an°°di

És még tartoztam Pankám kritikán aluli 3D fotójával. Csak azért nem minősitem, mert tudom, hogy a kisbabám van rajta.

5 pontért megmondhatjátok, hogy hol az orra :lol:
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi, megelőztél.
Aham, autósülésként is funkcionál a hordozó. Nálunk mától akciós.
Lehet, el is kéne fáradni érte .
Na, én léptem hajat mosni. Csajos, vendéglátóipari egységbe beülős buli lesz. A többiek majd iszogatnak, cigizgetnek, én meg üdítőzhetek.
Írjatok sokat. Andi, jó szórakozást a mozihoz.

Ui: ez olyan szemétség, hogy lányka ruhákból nagyobb a választék.
Tegnap, mikor nézegettem a pólós-nacis ruhákat, apa megjegyezte, hogy úr isten, mibe fogjuk öltöztetni ezt a gyereket.
(pedig neki is tetszettek, nem is értem)
Pedig Ádámkának, ehhez a szereléshez, még kendője is lesz.
Na, télleg léptem. Sziasztok

Kép
Kép
gabcii

Gabci, pont hogy figyelek :lol: Azt irod, hogy apukája zsákban rakná a babakocsiba. Én ebből azt szűrtem le, hogy akkor ki is viszi. Na ezt akkor félreértettem :roll: Szóval altatni fogod benne.
Vili.

Mindenhol azt javasolják, hogy 3-4 db 56-os méretnél többet nem kell venni, mert nagyon hamar kinövi. Nekem már van 3-4 56-os rugim, de még biztos fogok kapni is. Az lesz a jó, ha 60 cm-vel születik, mint én :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Mindenkinek jó szórakozást estére!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

én mondjuk látom az orrát, de tényleg sz*r minőség
mikor is mész, Zsu a Kleopátrába?

Kép
an°°di

szia Gabciii! jó gyümölcslevezést!

Kép
an°°di

Hétfőhöz egy hétre megyek! Úgy izgulok, azt olvastam, hogy jövő héten már kinyilik a szeme. Talán szembenézhetek Pankámmal :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na itten. :)

Hihetetlen mennyi ember volt. Méééénem dolgoznak az emberek???

Azéé sztem ez a 3-4 db elég ez túlzás. Illetve elég,ha 2 naponta mosol. :roll: Lebüfizi, lekakilja, bepisil-elázik stb....
Sztem egy 10 db azért kell. :oops:

Este én se vagyok, megyünk moziba (máá megint) meg vacsizni. Apukának ma van a névnapja. Na, így diétázzon az ember.
Állítom ettől híztam ennyit, h egész héten vacsi-mozi..... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Zsu, nem rémíszgetni akralak, de ha görcsölsz akkor pihizzel rögtön! Nekem ezzel kezdődött...

No de megnyugodtam, mivel döntöttem, a következő 2,5 hétben itthon fogok pihizni, utána visszamegyek még 2,5 hétre dolgozni (mivel 2 kollegám is szabin lesz, aki helyettesíteni tudna) és utána végleg hazajövök!! Ez a menetrend most úgy megnyugtat!

Most megyek intimtornára, de este jövök és jövőhéttől olyan aktív leszek a fórumon hogy csuda! Reszkessetek!!!

Zsu, az 5 kg-ot meg se hallottam, én fogyással együtt 8 kg-nál tartok, de most 3-4 hétig tartani fogom ezt és kész!

Hajni, én dinnyét eszek + görög salit fetával vagy tonhallal. Nekem bevált! Némi kefírt fogok még inni, hogy meglegyen a fehérje a kiscsajnak!

Jutta

KépKép
jutta

hehe, Hajni... Te azért nagyon ügyes vagy! :lol: :lol: Apukára fogni? klassz! és mit kap névnapjára? a mozijegyet? mit néztek? (máá' megint :D )
ja, és Mi spec. dolgozunk :P

Zsu, kinyílik a szeme???? :shock: :shock: :shock: cool!

Kép
an°°di

A Bruce Willises filmet. Állítólag jó, bár én az első 3-at sem láttam. Állítólag klasszikus pedig, de hát én ilyen műveletlen vagyok. :lol:
Amugy ez a mozi a szenvedélye. Heti 1 mozi és vacsi előtte ( többnyire szombat este, akkor van dajka) az szentírás. Ez még oké is, de heti 3 mozi nekem má sok. De most névnapján ne menjek el vele??
Mit kap? Siklóernyőt vagy mifenét. Csak meg kell venni, én választottam egy szépet és lelettem tolva, h azt nem szín alapján kell választani. :oops: :? :shock: Így majd megvesszük együtt előbb-útóbb.
Vendég

Zsu:
Nagyon édik a ruhák :)
51 kg? Irigy vagyok. Én 55. :shock: :cry: :cry:
47-8 a versenysúlyom.
Vendég

de, de, menjél, még szép :D
mi is pont azt nézzük. mindketten mozibubusok vagyunk szerencsére... de az akciófilmeken általában elalszom. de ma sziesztáztam, és mindig olyan hideg van a multiplexekben... van esély, h végignézem, de pulcsit vinnem kell!
sikóernyő...az az, amelyikkel le kell ugrani egy dombról, ugye? olyan, mint az ejtőernyő, de nem zuhanós, hanem emelkedős... :roll: :roll: :roll:
nem szín alapján? komolyan, ezek a férfiak mindent túlbonyolítanak, nem? :lol: :lol: :lol:

amúgy gondolkodtam ezen a kétféle hozzáálláson a terhességhez: felületes konklúzió: pont erre találták ki és emiatt sikers ez a babanet és társai. én is azért jöttem ide, h ne untassam Apukát annyira, amennyire tudnám... itt kiengedem a gőz nagyját, neki meg csak a vicces részeket mesélem el ;)

Kép
an°°di

én nyolcadikban voltam 55 kg
most pedig elbújdoklom :cry: :cry: :cry:

;)

Kép
an°°di

Igen, a siklóernyő az. Van motoros isazzal bárhol fellehet szállni. (egyelőre simát kap, ha azt megtanulta utána lehet hozzá motort.)
Marcim is lelkes, h száll az apjával majd. Mert ő vadászpilóta lesz ám. ( sztem nem tudja mi az, de ő az lesz. :oops: ) szval a 10 körmöm lerágom majd. :?
Bár apuka jól repül, sárkánya volt már, igaz 1x lezuhant. :oops:

Na szép, mindenki lelép.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?