Sziasztok,
Írok én is, a sok hiányzó után
. Olvasni olvaslak benneteket minden nap, és írtam is más topikokba.
Nem is tudom, mikor írtam ide utoljára. TAlán mikor anyukáméktól visszajöttünk (másfél hónapja...)
Sok újság nálunk nincs. Ami van, az viszont nagy õjság.
Ábel szept. második hete óta ovis. Úgy szoktattam be, hogy elsõ nap mentünk 9-re, sikerült az óvónéninek elcsalnia reggelizni. reggeli után ha jó idõ van, kimennek az udvarra. Ott voltam vele én is (bent is) az udvaron, össz. kb. másfél órát voltunk bent. Másnap dettó ugyanez. Harmadnap ár ott is ebédelt (még mindig bent voltam vele, csak az ebéd idejáére nem). Negyedik nap 11-kor otthagytam (volt nagy sírás) - 1/2-21-kor ebédelnek, ebéd után ott voltam érte. Ötödik nap ugyanez. A második héten minden nap 1/2 11-ra vittem, a hét második napján már nem volt sírás. Na, ezen a héten lett volna a 3. hét, csak beteg lett. Ma mentünk vissza a dokihoz, meggyógyult, mehet oviba, mondom neki, válasz: hurrá! Itt tartunk
. Játszani még mindig nem játszik senkivel, a csapatjátékokba be tudják vonni, de egy-egy gyerekkel még mindig nem játszik (mondjuk a játszótéren sem játszott soha idegenekkel). Elég visszahúzódó. Majd meglátjuk.
Ja, és a beszoktatás nem jott volna létre, ha nincs Pele
.
Ui. pont azon a héten itt voltak nálunk, és Pele vigyáézott Emesére, míg én bent voltam az viban Ábellel.
Peléék itt voltak 10 napig, nagyon jó volt. Õ már írta is, hogy voltunk moziban kétszer is, (hahh, tiszta Kánaán) jó volt nagyon.
Emese nem szopizik már éjjel, és alszik mint a bunda úgy este 9-tõl reggel 1/2 hétig! Pele tanácsára hallgatva úgy ett leszoktatva, hogy éjjel amikor felsírt, felvettem, és ölelgettem, puszilgatta, de nem szoptattam meg. Addig fogtam, míg vagy õ nem kérte, vagy pedig beleegyezett abba, hogy akkor most visszateszem az ágyába. Egy hétbe telt így a leszoktatás.
A párom jövõ hét elején jött volna haza, de sajna megint lezuhant az oroszoknál egy helikopter, és amíg ki nem vizsgálják, nem repülhetnek helikopterek.
Most ott ül egy vulkán lábánál, és vár. És gondolom, ugyanúgy arra gonsdol, hogy de jó lenne itt lenni. Nem tudom, mikor jön haza, remélem, azért a jövõ hét folyamán. Vasárnap indultak volna, idõeltolódás, kétnapos tranzit meg ilyesmi miatt kedden értek volna haza. Kérték az itthoniakat, hogy tegyék át a jegyüket, de még nem sikerült. Nem tudom, mi lesz.
Csajok, tali nem lesz? (tudom, züllés lesz, de én most gyerekes talira gondolok).
üdv
Zsóka