Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Na én is jól elhallgattam mostanában. Azért igyekeztem mindent elolvasni, csak az írással állok szokás szerint hadilábon.
Kicsi lányom 1 hete elindult, ha nem figyel oda, már 8-10 lépést is eltotyog egyedül. Azt hiszem, az motiválja, hogy mindkét kezében valami érdekes holmival is arrébb tudjon menni Kép. Ilyenkor nagyon édes. Egyébként a hiszti nálunk is megy ezerrel, ha nem tetszik neki valami, akár lendületbõl képes magát hanyat vágni a padlón Kép. A frászt hozza mindig rám, de tutira ez is a célja vele.
Az evéssel csak araszolgatunk elõre, napközben már elfogad ezt-azt a tápszer helyett, de kétszer ugyanazt pár napon belül nem hajlandó megenni. Szóval nehéz eset.
Én persze még mindíg beteg vagyok, az orvos így másfél hónap után már az antibiotikumokat is emlegette, de most már csak kimászok belõle, vagy ez örökre így marad? Remélem, azért a marslakó jól van, UH-ra csak 2 hét múlva megyek, az AFP is addigra lesz meg, így most izgulhatok addig.
A züllés elõreláthatóan nekem is jó lenne, szóval szívesen mennék. Az emlegetett éttermeket nem ismerem, de a lényeg, hogy jó kaja legyen és ne ordítson a zene.
Bocs, hogy megint csak magunkról írtam, de Timi már kiabál is.
Üdv
Momo

Momo
momo

Köszi a tanácsokat.
Abban maradtam magammal, hogy amig szopizik itt marad a nagyszobában. Aztán meg meglátjuk.

Köszi
Zsunya

zsunya

Sziasztok Lányok!

Na szóval, ha nem gond, akkor most itt a XVI. kerületi görög étterembe gondolnám a züllést, mert a Trófeába emlékeztek milyen rugalmatlan népség volt és csak dohányzóban van sok fõre helyük. Oda meg ugye mégse...

Megkérdezem, hogy pénteken vagy szombaton van-e mûsoros estjük és akkor a másikra foglalok helyet. Szóval akkor csak mi csajok menjünk vagy életeink párja is?
Írjatok gyorsan, hogy akkor hogy legyen én meg foglalok.

Pussz:Pankamama
PM

PM: jajjaj, merre van az a XVI. kerület, rajta van még a térképen?? Kép Kép

Nekem nagyon nem jó, ha párostul megyünk, mert nálunk a párom vigyáz a regiment gyerekre... És szerintem a párok nagytöbbsége nem csajdumára vágyik...De lõjetek le, ha nincs igazam...
Egyszóval a csajbulira szavazok!

Edóka
Edóka

Sziasztok! Igencsak lemaradtam mostanában az olvasással. Azért írok gyorsan. Látom züllés lesz. Nálunk a párom tuti nem tud jönni, mert õ a gyerekvigyázó. A szombat jobb lenne, de az a mûsortól függ.
Zsunya, nekem az volt a természetes, hogy mellettünk alszik a pici. Nem bántam meg, bár még most is ott alszik. A nagyok is mellettünk aludtak, és egyszercsak úgy döntöttek, hogy átmennek a játszóba aludni. Ennyi. Szóval nem marad örökre pici. Sajnos. Kép
Beindult nálunk is az iskola Máténak. Annyi benne a csavar, hogy itthon tanulunk. Kép Kitört az kisállat õrület is a családomban. Elõször egy jákópapagájt szerettek volna a fiúk (ebbe a férjem is beleértendõ). Heves tiltakozásom következményeképpen most kopasz tengerimalacnál tartunk. Ezt már nem úszom meg, decemberben érkezik. Kép Még jó, hogy szeretem az állatokat. Szerintem a jákót sem úsztam még meg véglegesen. Madárka, te írtad, hogy nektek van? Jól emlékszem? Ha le akarnál beszélni róla valakit, akkor mit említenél meg? Mit követhet el a lakás és ellenem egy ilyen madár? Azért tippjeim vannak. Bár a lányaid mellett, lehet, hogy neked fel sem tûnik. Kép
Napocska! Tegnap óta nem jönnek a listás levelek. Megnéznéd mi a gond? Vagy nem volt levél? Köszi!
Sajnos mennem kell mosni. Én idõt kérek a Télapótól. Már írok is neki. Kép
Üdv,
Liesel
Liesel

Pankamama!

Én bevallom férfiasan, a párom nagyon el lenne szontyolodva, ha otthon hagynám. Társaság hiánya van neki is, és mint láttátok, roppant alkalmazkodóképes, szóval még sok csajt is elviselKép. Így egyedül inkább kihagyom a bulit, mert még mindíg nagyon szeretem ahhoz, hogy megbántsam.

üdv
Momo

Momo
momo

Sziasztok,
Írok én is, a sok hiányzó után Kép. Olvasni olvaslak benneteket minden nap, és írtam is más topikokba.
Nem is tudom, mikor írtam ide utoljára. TAlán mikor anyukáméktól visszajöttünk (másfél hónapja...)
Sok újság nálunk nincs. Ami van, az viszont nagy õjság.
Ábel szept. második hete óta ovis. Úgy szoktattam be, hogy elsõ nap mentünk 9-re, sikerült az óvónéninek elcsalnia reggelizni. reggeli után ha jó idõ van, kimennek az udvarra. Ott voltam vele én is (bent is) az udvaron, össz. kb. másfél órát voltunk bent. Másnap dettó ugyanez. Harmadnap ár ott is ebédelt (még mindig bent voltam vele, csak az ebéd idejáére nem). Negyedik nap 11-kor otthagytam (volt nagy sírás) - 1/2-21-kor ebédelnek, ebéd után ott voltam érte. Ötödik nap ugyanez. A második héten minden nap 1/2 11-ra vittem, a hét második napján már nem volt sírás. Na, ezen a héten lett volna a 3. hét, csak beteg lett. Ma mentünk vissza a dokihoz, meggyógyult, mehet oviba, mondom neki, válasz: hurrá! Itt tartunk Kép. Játszani még mindig nem játszik senkivel, a csapatjátékokba be tudják vonni, de egy-egy gyerekkel még mindig nem játszik (mondjuk a játszótéren sem játszott soha idegenekkel). Elég visszahúzódó. Majd meglátjuk.
Ja, és a beszoktatás nem jott volna létre, ha nincs Pele KépKép.
Ui. pont azon a héten itt voltak nálunk, és Pele vigyáézott Emesére, míg én bent voltam az viban Ábellel.
Peléék itt voltak 10 napig, nagyon jó volt. Õ már írta is, hogy voltunk moziban kétszer is, (hahh, tiszta Kánaán) jó volt nagyon.
Emese nem szopizik már éjjel, és alszik mint a bunda úgy este 9-tõl reggel 1/2 hétig! Pele tanácsára hallgatva úgy ett leszoktatva, hogy éjjel amikor felsírt, felvettem, és ölelgettem, puszilgatta, de nem szoptattam meg. Addig fogtam, míg vagy õ nem kérte, vagy pedig beleegyezett abba, hogy akkor most visszateszem az ágyába. Egy hétbe telt így a leszoktatás.
A párom jövõ hét elején jött volna haza, de sajna megint lezuhant az oroszoknál egy helikopter, és amíg ki nem vizsgálják, nem repülhetnek helikopterek. Kép Most ott ül egy vulkán lábánál, és vár. És gondolom, ugyanúgy arra gonsdol, hogy de jó lenne itt lenni. Nem tudom, mikor jön haza, remélem, azért a jövõ hét folyamán. Vasárnap indultak volna, idõeltolódás, kétnapos tranzit meg ilyesmi miatt kedden értek volna haza. Kérték az itthoniakat, hogy tegyék át a jegyüket, de még nem sikerült. Nem tudom, mi lesz. KépKép
Csajok, tali nem lesz? (tudom, züllés lesz, de én most gyerekes talira gondolok).
üdv
Zsóka

Zsóka
zsóka

Az elütésekért bocs, késõ is van, siettem is.

Zsóka
zsóka

Sziasztok!

Ma megkaptuk a 4hónapos szurit + Hanna a kullancsekefalitisz elleni elsõ oltást. Egész jól bírták a lurkók, Hanna egyáltalán nem sírt (igaz, már tegnaptól kiabálva követelte, hogy neki is kell majd szuri, mióta megtudta, hogy Bábi kap majdKép), Bálint is csak picikét.
Bábi 8540 grKép Csoda, hogy semmi forgásfélét nem produkál még? No meg persze átalussza az életétKép

Edó!
Hehe, jó vicc lenne!Kép

Andi!
Aranygaluska: nyami! Afterparti jöhet, ha bírjátok invalidus párod mellettKép
Hogy hozod-viszed Zsófit ilyen útviszonyok mellett?

Norcsi!
Örülök, hogy tetszik már az ovi!

Zsunya!
Én is csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz: semmilyen hátránya nincsen! Nekünk világéletünkben 1 szobánk volt, csak jan-ban költöztünk a mostani lakásunkba, ahol 2 van. Áron átjár a mi szobánkba, Hanna reggelig a saját ágyában alszik. Szóval vérmérséklet kérdése. Bábi egyelõre abban a szobában alszik, ahol épp éri az álomKép

Bigacsiga!
Ez a fûtésszámla engem is kissé aggasztKép

Momó!
Jaj, jobbulást Neked! Viszont örülök, hogy kajaügyben van elõrelépés!

PM!
Hol van ez az étterem? Én egyedül mennék, mert a párom a gyerekvigyázó (illetve fõ gyerekvigyázó anyu mellett).

Liesel!
Hogy megy az itthontanulás? Hogy tudjátok megszervezni a kisebbek mellett?
ÁllatseregletKép Honnan jött pont a kopasz tengerimalac?

Puszi: Pele
Pele

ZsókaKép
Pele

Momo,
nehogymá'ne gyertek! Szerintem mindenki maga döntse el, hogy hapsival vagy anélkül, csak a férjeknek fel kell készülniük, hogy kisebbségben lesznek. Kép

Virág
Virág (fiore)

Sziasztok!

A züllésre én is csak egyedül tudnék menni,mert mint többen írtátok, nálunk is a férjem a fõ gyerekvigyázó. Megy valaki errõl a mi környékünkrõl kocsival? Mert a XVI. kerületbõl gõzöm sincs hogy tudnék hazakeveredni éjszaka. Emese???

Puszi: Norcsi
norcsi
Lenti

Sziasztok!

Sajna nekem az a hétvége zûrös, mert párom nem lesz itthon, és akkor kire hagyom a srácokat? Anyósom szerintem választás elõtt nem igazán felhozható (polg.mest. jelölt), anyámat meg állandóan befogja a nõvérem, ráadásul utál nálunk aludni, én meg utálom egy éjjelre átbumlizni a gyerekeket. Szóval nekem sajna az a hétvége nem jó. Nem lehetne egy héttel késõbb????

Rólunk. Ilcsi lehet, hogy fog járni tornázni ,máshova mint tavaly. Ez rendesen RSG (ma már csak rövidebben hívják, csak nem ugrik be), viszont heti 3 * 1.5 óra, ami piszok sok, mind neki fárasztó, mind a bumlizások miatt -ahhoz messze és zûrös helyen van, hogy egyedül közlekedhessen . Hétfõig kell eldöntenünk, szerdán és ma kipróbálta-ja, annak alapján. Bálint meg szombatonként megy karatézni (na ezek miatt a péntek este végképp zûrös, pénteken torna, szombat reggel karate....) Suli megyeget, kicsit kezdem unni, hogy minden nap valamelyiknek valamire pénzt kell bevinni. Komolyan mondom, a tankönyvek-tanszerek nem vittek el annyit, mint szeptember óta a többi (csoportpénz, fénymásolás, különangol (merthogy hiába szeretném angolos osztályba, németbe rakták), ilyen könyv -olyan könyv, kiránduláspénz, biztosítás, néptáncpénz (kötelezõ, egész osztály megy), úszáspénz és még ide jön a karate, meg a torna brrrrr)

Meló idebent nem halad úgy mint kéne, ráadásul ma jött, hogy az egyik cikket elsõre visszadobták, hát ez nem hiányzott.

Elkezdtem nem beleférni a cuccaimba, rémes, hogy harmadszorra milyen hamar nõ az ember pocija. És mégcsak nem is a baba nagy benne. Elsõvel kb 5 hónaposan néztem úgy ki, mint most néha egy-egy este (pláne ha ráadásnak puffadok is). Bár emésztés kezd rendezõdni úgy tûnik.

Judó! Egyfolytában várom az ígért beszámolót!
Zsóka! Gratula Emeséhez! Íme lányoka humánus és mégis gyors módszer!
Pele: mit csinálsz te ezzel a gyerekkel, nem mondták még neked, hogy túl kövér ?!!! Kép Kép Hát szabad ennyi kaját adni neki?!!

Na, megyek, sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok,
Ildi, pásztói az anyósod, ha jól rémlik. Most olvastam az indexen a nógrádi topikban, hogy a szadeszes jelölt lemondott a szocik javára, hogy tutira a bal oldal nyerjen.
Már a második gyereknél is hamar nõtt a pocakom Kép, el tudom képzelni, mekkora pocid lehet. IRIGYKEDEM!!!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKép
pussz
Zsóka

Zsóka
zsóka

Zsóka!

A környék Nógrád, de Szalmatercsi, ez egy 500 fõs falu, és ott indul, függetlenként. Mondjuk ott náluk mindegyik jelölt független, azt hiszem.
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy amit írtál a nógrádi helyzetrõl, Budapesten mikor fog fordítva bekövetkezni, de ez már egy másik topik.

Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok,

Verus,
mi vooolt?
Anyósék nagyon örültek, anyósom mondta, hogy már épp kezdte figyelni a pocakomat Kép

Ildi,
én kicsit szomorúan jöttem haza a dokitól, az a fránya mérleg mindig elszomorít Kép Pedig közel sem eszem annyit, mint Tomival. Meg olyan ruháim jönnek rám, amik Tomival már 3 hónaposan sem jöttek rám... Nem értem. Persze, azért nem izgatom magam túlságosan a kilók miatt, legfontosabb a Picurka KépKép

Pankamama,
ha marad a megjelölt hétvége, akkor nálam ugrik a züllés (kivéve, ha addig az osztálytalálkozó ugrik), ha máskor lesz, én is egyedül mennék. A helyszín nekem jó.

Sajna, nálunk is beköszöntött a szopimentes idõszak. Nagyon furcsa, de ez van. Pankamama, te miket adsz Pankának?

Na, megyek, mert rögtön hazaér Tomi a nagymamáéktól és még vasalni szeretnék.

Sziasztok:

Erika
kerika

Sziasztok!

Elég régen írtam, de olvasni én is minden nap szoktam.

Magunkkal kezdem (kis önzõKép) Holnap utazunk Dombóvárra, lakodalomba. Nos, nincs túl közel, jó kis buli lesz egy fél napos autókázás után. Már sok kedvem nincs is menni, de megígértük. Talán ez a hülye idõ a bajom, nincs kedvem semmihezKép

Csongi iszonyat akaratos, (Juca!), minden rögtön, de azonnal kell neki, és ha nem kapja meg ordít torkaszakadtából. És megint nem hajlandó egyedül játszani, állandóan hív, menjek vele. Tegnap éppen mosogattam, húzta le a gatyámat, ölelte át a combomat, és kiabált. Mit ne mondja, kiakadtam.
És az érdekes, hogy csak a lakásban csinálja ezt, kinn nincs semmi baja. Lehet, hogy még szoknunk kell a lakásban való tartózkodást? A nyáron szinte csak enni, meg aludni mentünk fel.

Viszont szépen elkezdett beszélni. Na nem viszi túlzásba, de napról napra többet mond, arról nem beszélve, hogy olyan dolgokat megért, hogy csak lesek. Ja, és az apja nagy örömére végre kimondta: Apuci! Hogy honnan szedte nem tudjuk, mert csak "apáztunk" neki. Mindenesetre marha aranyosan mondjaKép

Ildi, néha azon gondolkodom, honnan veszik a gyerekek az energiát ennyi mindenhez! Az már egy másik kérdés, hogy a szülõk meg honnan a pénzt, mi?
Tudod, politikában már "vitáztunk", az egy más topic, de azért megjegyzem, volt már visszalépésre precendens a másik oldalról is, úgy anno 4 éve...

Pele! Bábi mekkora... Csongi egy évesen volt 8,10 Kép Azért az alvásért irigykedem. Az én fiam még most sem a jó alvásáról híres!

Edóka, le a kalappal elõtted. Bár tényleg szép hivatás, bevallom férfiasan, én képtelen lennék csinálni! De nagyon tisztelem azt, aki tud, és segít!

PM, puszi a bukfencesnek! Juj, de izgi! Én már biztos nem bírtam volna ki, hogy ne tudjam fiam lesz vagy lányom. Féltettem az oldalam, nehogy lyukas legyenKép

Zsóka, ezt a pechet! Remélem a férjed mihamarabb veletek lesz!

Na, ennyire tellett tõlem!

Sziasztok

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron

Sziasztok!

Bábi ma összesen kb. 7 órát bírt ébren lenni egész napKép Szuri után mindig ezt csinálja, hogy egész nap alszik. De szerencsére lázas nem lett, és a lábikóját sem fájlalja.

Ildi!
ez tényleg így volt, hogy egyre hamarabb és egyre nagyobbra nõtt a pocakom! Tök jó volt, hogy hamar látszottKép
Szerencsére ilyen téren eddig normális dokikat-védõnõket fogtunk ki, senki sem mondta, hogy túl nagy a gyerek vagy ilyesmi. Csak röhögtek mindig, ha rátettem a mérlegreKép

Pankamama!
Úgy néz ki, egy barátnõm is jönne velünk zülleni.

Verus!
tessék írni az UH-ról, mert mindenkit megöl a kíváncsiság!!!

Évi!
Azért jó bulizást nektek! Egyébként Áron nálunk sem volt alvós, csak Hanna és Bálint.

Puszi: Pele
Pele

Liesel

Nem tudom mit muvel a lista. Elege akadozva tovabbitja szerintem is a leveleket. Mondjuk napi par darabb van csak mostanaba es talan volt olyannap is amikor egyse volt.
Ugyhogy ajanlom esetleg ha van lehetoseged akkor a kozos jelszoval nezd meg az uj leveleket a yahoon.

Napocska
Napocska

Sziasztok!
Az említett hétvége nekem is jó!Bár nekünk bármelyik jó!Kép
Tudok még egy helyet ajánlani (bár nem XVI.ker.).
Az oszt.találkozónk a Rákóczi úton (majdnem a Blahánál) volt.2990 forintot kellett fizetni és annyit ehettél ,ihattál (kivéve alkohol)amennyit csak bírtál. Volt sok desszert is.Kép Ja és frissensültek is amit csak kiválasztottál azt ott elõtted megsütötték.Még cápa is volt!Nekünk egy elkülönített rész ki volt "bérelve" , így csak mi voltunk ott , még az ajtót is magunkra csukhattuk .Ezt mondjuk a meleg miatt nem tettük.
A pénzt nindenkinek be kellett fizetni , kivéve két krisnás csajszinak , mert õk ugyebár nem fogyaszthatnak semmit csak sajátot.

Hát ennyi!
Kanga

Verus!
Igazad van nem nyerõ számomra a kínai!Kép
Kanga-Zsebibabák

Lányok,
most megint rövid leszek, ugyanis éppen informatika órán ülök Kép, és NAGYON unatkozom.
Jövõ héten költözünk. Ezt félve írom le, mert már annyisszor nem jött össze, hogy se szeri, se száma, de most tényleg. És akkor lesz net is, meg minden földi jó Kép.
Elõször is gratula minden pocakosnak, nagy lesz nálunk a népsûrûség febr-márc. környékén. Pildi, Neked külön is sok csók, valahogy Benned volt az a 4. baba -mármint a lehetõségére gondolok Kép
Bebe baba nagyon jól van, nagyon eleven és nem akar beszélni. Ja, és elkezdtük Ádámnak szólítani, elvégre ez a becsületes neve Kép.
A 2. POrontyunk neve Zalán lesz, amennyiben fiú (Verus Kép, Te is ellophatod az én férjem nevét -György- de az még nekem sem tetszik Kép). Ha lány lesz, akkor nincs tippünk. Úgyhogy jobban jár, ha hímnemû.
A suli elég jó, bár néha elég uncsi (lsd. a mostani órát).
Móni,
szerintem mi vmi hasonló szakra járhatunk, talán tudnánk egymásnak segíteni, mit szólsz?

Na bocs, most ki kell lépnem.

Sok csók:

Jamina

Ui: Evey, lécci a züllés paramétereirõl értesíts! Köszi!
jamina

Sziasztok Lányok!

Írtam a levlistára is,. hogy megszerveztem a züllést okt. 19 szombatra, este 8-ra a Sashotel étterembe, XVI. Gordonka u. 14. Görög étterem, annyit fizetsz amennyit eszelKép

Viszont mivel este macerás közlekedni és az étterem is csak 10-ig van nyitva /bár maradhatunk ameddig akarunk, / mi lenne ha ebédre mennénk, mondjuk 1 vagy 2-re? Hozhattok barátnõt, férjet, csak írjátok meg a létszám miatt. Köszi .

Írjatok gyorsan mi legyen.

Puszi:Pankamama
PM

Pankamama!
Nekem úgy tûnik jó az ebéd is, még jobb is, hogy legalább odafelé látom az utatKép Kép
Részemrõl egyedül megyek, egyelõre tuti befutó vagyok Kép

Edóka
Edóka

Jó Reggelt!

Lett egy kis idõm, így gyorsan írok.
A Picike továbbra is Picike maradt: ui. nem mutatta meg magátKép Olyan cuki volt, állandóan felhúzta a térdét a pocijára, így takargatta magátKépKép
Nagyon jól van, gyönyörûen lehetett látni a 4 üregû szivét isKép.

PM, én is egyedül megyek..de hol is van ez az étterem? Ugye megközelíthetõ?

Évi, milyen volt a lagzi? Remélem azért sikerült jól érezned magad.. Egyébként Jancsi is 8,10 kg. volt egy évesenKépKép Éheztetjük a drágákatKépKép
Te nem jössz el a züllésre??

Erika, én nagyon kiakadtam, mert az elsõ három hónap alatt híztam 5 kg.-ot.., pedig hánytam, étvágytalan voltam, most meg 2 hét alatt fogytam másfél kilót, miközben rendesen kajálok és nem csak müzlitKép Szóval lehet, hogy a szervezetünk gyorsan bespejzolt az elején, minden rosszra felkészülveKép

Zsóka, TE szegény!! Vhogy azért tudtok kommunikálni Zolival?

Tõlünk is egy-két aranyos duma:
- Tomi Harry Potterest játszik Karival. Vmi nagy veszélyt "sejt": "Lankadatlan éberség!!" Mire Kari: "Jó, lankabanka édesség!!"Kép

- KArinak melege volt a kocsiban: "Mindjárt hõbutát kapok!"Kép

-Aftás volt Tomi, ezért senki sem ehetett-ihatott utána. Már rég elmúlt Neki, el is felejtõdött. Egyik reggel letettem a kiflimet, Kari megtalálta és megkérdezte, hogy kié, mert megenné. Hanna mondja, hogy Anyáé és biztosan megeheti. Mire leteszi, hogy "Inkább nem! Tudod, Anya terhes és én nem akarok terhes lenni!"KépKépKép

Norcsi, megkérdeztem azt a papírt (amirõl Napocska írt, tudod a vasalható nyomtatópapír) a Media Markt-ban, van-e és mennyi. Szerdán kapnak, és bruttó 3500 a 10 db.
Nekem is nagyon teszik az ötletKép

Mennem kell reggelit csinálni, puzi:

Verus

Kép
verus

Sziasztok,
Verus, de jó hogy látlak. Egyrészt köszi az együttérzést - semmit nem tudok Zoliról (újabbat). A sz@r az, hogy szerdán értek volna haza. Így meg ma hajnali négykor hívott az egyik kollégája, hogy tudok-e oroszul, mert át akarja tetetni a repjegyet késõbbre... Kép
No, amiért írok: téli overall (akár egybe-kezeslábas, akár kantáros nadrág+dzeski formcióban) kellene Ábelnek (õ most 113 cm magas, szóval min. 120-as kellene). Van nektek ilyen? mert ha van, akkor kimegyek a börzére. Más Ábelnek egyelõre nem kell, sikerült összeturkálnom egy pár melegítõnadrágot (miután két napig lyukas térdûben járt oviba Kép).
pussz mindenkinek
Zsóka

Zsóka
zsóka

Pm, nekem jobb lenne a vacsi, csak, mert este nyugodtabb vagyok a gyerekek miatt, hogy nem ölik meg az ApjukatKép Az szóba sem jöhet, hogy vki másra bízzuk a gyerekeket. Meg akkor nem olyan látványos az eltünésem.. Szóval, ha szavazás lenne, akkor inkább az este.
Többiek???

JaminaKépKépKép Mi lassan ott tartunk, hogy ha fiú, akkor Zalán (igaz, Jancsi is az, de hát nem bajKép), ha meg lány, akkor Zalánka..KépKép És mindehhez a becézett névhez még hozzáképzelek egy 190 cm.-t, meg 80-90 kg.-ot...Na, az lesz a gyerekkel a kib**ásKép Bár, a minap hallottam, hogy vkiknek megszületett az ikerlányaik: Eperke és Szederke..Megfontolandó!!!KépKép

B.VERÁVAL MI VAN???? Olyan régen nem írt...

És CsKati fog jönni a züllésre??

Pusssz:

Verus

Kép
verus

Sziasztok!
Verus!
Sokan örülnének itt ha csak így egy kiflitõl el lehetne kapni a terhességet!!!KépKépKépKépKép
A többi duma sem semmi!Kép

Én csak este tudok menni zülleni.

Délután mennünk kell a dokinéninkhez , mert Blankus este a frászt hozta rám. Egy kis véres nyák volt a pelusba a kakihoz keveredve.Kép Nincs láza és semmi más panasz , kivéve egy kis nátha. Kaki és trutyi zóta nem volt. Elég ideges vagyok , de csak nem lesz komoly baj!

Zsóka!
Szorítok a párodért!

Andi!
Mi van a férjed lábával?
Anikó!
És a te férjedével?

Napocska!
Lánykádnak boldog szülinapot kívánok!!!

Mindenkinek további jó napot kívánok!

Kanga
Kanga-Zsebibabák

Verus!
Ide nekem azt a kiflit! KépKépKép

Kanga!
Köszi a szorítást!
Zsóka

Zsóka
zsóka

Zsóka!
Te kis butus elõbb érjen haza a párod és csak utánna kérd el azt a "fertõzõ" kiflit!!!KépKépKép
Kanga
Kanga-Zsebibabák

Kanga,
Azt hittem, elég csak a kifli KépKépKép. Jó akkor is, ha már kemény és száraz. Kép
Zsóka

Zsóka
zsóka

Pankamama!

Nekünk mindegy, hogy ebéd vagy vacsi, alkalmazkodunk a többiekhez.
Verus, az a kifli haláliKép.
Kanga, drukkolok, hogy minden rendben legyen. Majd írd meg a fejleményeket!
Jamina, remélem nem lesz neked túl megerõltetõ a költözködés. Én tavaly 20 hetes terhesen eléggé ki voltam akadva tõleKép.
Én nem is merek elõhozakodni a nevekkel a férjemnek. Tavaly minimum 1 oldalas listát kellett benyújtanom, hogy legyen mibõl válogatniaKép. Mondanom se kell, nehéz volt megegyezni.
Verus, Évi jó hallani, hogy nem csak az én gyerekem ilyen alulfejlett 1 éves korára (bár lehet, hogy a 8,1 kg-ot azért felülmúlja egy hajszállal)Kép.
Most rohanok is megtömni a gyereket, hátha hízik még a jövõ keddi megmérettetésigKép.

Üdv
Momo
Momo

Sziasztok!

Köszönöm, hogy hiányoltatok!

Verus!
Voltam én is UH-on, és úgy látszik, nekünk mindig szerencsénk van, mert ez a baba is megmutatta magát!

Kiváncsiak vagytok? Kép

Egyébként volt egy kis gond, barnás váladék még az UH-ot megelõzõ héten. Este mentünk be a kórházba (Szt. Margit), és az ügyeletes orvos tüzetesen és lelkiismeretesen megnézett mindent, UH-ot is csinált, így egy héten belül kétszer is láthattam a kisbabánkat. Mindkétszer élénken mozgott, simogatta a térdét, arcát, a második UH-on gyönyörûen látszottak a kis ujjcsontjai, mindene rendben!
Végül arra jutott az orvos, hogy valami apró ér pattanhatott meg, az okozhatta ezt a minimális barnás valamit. Rutascorbint kaptam (amirõl P.Ildi már felvilágosított! Kép )

Zalán fiam öt éves lett!!!!!!!

Most éppen a névválasztás fázisában vagyunk, és nehezen születik meg a kompromisszum. Majd még beszámolok!

PILdi!
Mirõl is ígértem még beszámolót? Mostanában egyáltalán nem volt idõm netezni, és elmaradtam az események követésében!

PM!
Mi is úgy voltunk, mint Ildiék (mikor beszél már ez a gyerek?), most meg fogmosás közben is jár a szája egyfolytában! Kép Pedig fiú!

Puszi: Judó
judó

Sziasztok

Judo en nagyon kivancsi vagyok. Azt hittem addig csiagozl hogy megis leirod de sajnos nem Kép. Elarulod vagy titok?

Jamina jo koltozest neekd es mar nagyon varom hogy ujra legyen neted es ujra kozottunk legyel.

Kanga koszonom.

Zsoka remelem hamarosan megoldodok ferjed haza utja.

Ha mar Verus ilyen edes geyrek mondasokat irt akkro en se maradok le. Szabina naga 7 evevel elegge erdekesen beszel magyarul. O mar felel eletet itt elte le. Nagyon sok szo van amit nem ismer, igy megprobal egy egy ritkan hasznalt szot emlekezetbol elmondani nem sok sikerel. De nagyon aranyos elszolasai vannak Ket kedvencem az utobbi dobol :
Beszelgetunk babak eteteserol. Szabina megallapitotta hogy a babak ehetnek mamatejet vagy vegyszert. Vegyszer alatt o a tapszert ertete.
Masik elszlasa, szegenykem tegnap szulinapi vendegsegre jol lebetegedet lazas volt. O ha lazas akkro faj a feje. Jott es mondta hogy fajfejése van.

Jo zulleste nektek.
Regen jelentekzokkel mi ujsag? Igencsak hosszu listat lehetne sajnos irni Kép

Liannam meg a regi. Komoly gondot okoz 3 jatek babakocsi egyszerer tolasa neki.. De nem birom megertetni vele hogy egyesevel kene tologatni a babakocsit. Lehet tud valamit a holgy es jovojere gyakorol? Egyebkent egy tunder es egy boszi egybe es egy igazai hisztigyar. Olyan visitast tud rendeni ha valami nem sikerul hogy csuda, de termeszetesen segitseget nem szabad elfogadnija.

Jo idot nektek es keves betegseget

Napocska
NApocska

Sziasztok,
Felhívott Zoli kollégája, áttetetik a jyegyet, 16-án érnek haza. magam alatt vagyok. KépKép
Nem is írok többet, megyek a kádba, a forró víz mindig feldob.
(na egy elõnye azért van: pont ma jött meg... Kép, addigra legalább tettre készen várom Kép)
Zsóka

Zsóka
zsóka

Zsóka!
Akkor addíg legalább lesz idõd gyûjteni Verus kiflieit!Kép
Mostmár két hét és itt van!!!Kép Erre gondolj és vágd a centit!

Judó!
Nem vagy semmi! Itt hagysz minket anélkül , hogy elmondanád , hogy ki lakik a hasadban?! Kép Gyorsan tessék visszajönni és beszámolni!Kép

Napocska!
Hát ezértkap Blankus mamatejet! Nehogymá' vegyszert adjak neki!Kép

Apropó Blanka! Köszönöm az érdeklõdést! Azt mondta a doktornéni , hogy felsõlégúti mifenéje van és ettõl lehetett az a csúnyaság a pelusba. Azóta nem kakilt így nem tudom lesz e még.

Pusszantok mindenkit!
Kanga
Kanga-Zsebibabák

Ehh, most láttam, milyen kétértelmûen fogalmaztam (viszont senki sem vette észre Kép). Szóval jó nekem a kifli is, akkor is MEGESZEM ha száraz és kemény. KépKép

Kanga,
majd írok Verusnak, reggelenként egyí csücsköt hagyjon meg és küldje el emilben Kép.

Tegnap este kétmaréknyi kakit halásztam ki a fürdõvízbõl. Kép Emesének nasgyon tele vlt a hasa. Kép
Zsóka

Zsóka
zsóka

Lányok, egyszerû a válasz, Judó a friss kismamás topikban, ma 10h 28-nál elárulta!!! ÉN már tudom!

(amúgy Judó, az UH beszámolóról volt szó)

Ildi

Ildi
pildi

Igen én is pont most olvastam a Frisseknél!!
Már én is tudom!!!!!!!!!!!!KépKépKép
Az énkis drágám ma fél 12-kor kelt!!! Remélem kialudta a betegségét!!!
Különben egyhuzamban azt próbálom neki megmagyarázni , hogy egy négy hónapos babusnak nem fér a szájába egy cici és két kicsi ököl! De idáig hiába , csak próbálkozik!Kép
Azt imádom a legjobban ,hogy amikor közelítek a cickóval és az ujja a szájában , akkor õrülten kezdi szopni azt. Alig lehet kivenni a szájából,csak az jut az eszébe , hogy most szopizni kell sebesen,de hogy elõbb lekéne cserélni az ujjacskát a cicire ,az nem.Kép
Mennem kell!
Üdv
Kanga

Kanga
Kanga-Zsebibabák

Sziasztok!

PIldi, Kanga!
De aranyosak vagytok, hogy ott is felfedeztetek! Kép

Szóval KISFIÚ lesz õ is, és annyira örültem, hogy folytak a könnyeim, mikor kiderült. (Szerintem ha lány, akkor is így lett volna, inkább attól lettem olyan vidám hirtelen, hogy mindene rendben van!)

De ugye, Ildi, elõfordul, hogy 100%-os esetek is másképpen végzõdnek, emlékszel Katára?
Azért elég egyértelmûen látszott, ki is nagyította az UH-os hölgy, ahogy terpesztett a kisbabánk. Kisfiam is nagyon örül, hogy tud majd focizni a kisöcsivel.

Verus!
A Zalánka, mint lánynév nekünk is felmerült! Kép Kép Kép
26. heti terheléses vércukorra kaptál idõpontot, vagy majd hívni kell a terhesgondozót???

Puszi: Judó
judó

Zsóka, én észrevettemKépKép Bevallom õszintén nem gondoltam volna, hogy ilyen kapósak lesznek a kiflikékKépKép
Züllésre gyüjtögetem a meghagyott csücsköket, lehet jelentkezni, ki kér???KépKépKép

Kanga, remélem Blanka jobban van!!

Judó, nem kell kérni, hétfõtõl csütörtökig kell menni a szokásos idõpontokban. esetleg randizhatunk.., nem?
Gratulálok a legújabb fiatokhozKépKép Képzelheted, hogy nálunk micsoda harc megy (így az ötödiknél), hogy mi is legyen szegény Béluskának a neve..és mi még azt sem tudjuk mi lesz!!

PM, akkor mi lesz?? Ebéd vagy vacsi?
Többiek, tessék nyilatkozni!!

Jó éjt, puszi:

Verus

Kép
verus

PM!
Megnéztem térképen és visszaszívom a múltkorit Kép Az étterem az egyetlen betanult budapesti útvonalam mentén helyezkedik el Kép Szuper!!! Úgyhogy jó az este is, bekötött szemmel is odatalálok (na azért nem, jaj Istenem, tanulhatom megint az utat.....)

Pusszantás mindenkinek!

Edóka
Edóka

Sziasztok!

Nekünk jobb az este a züllésre. Csak az a kérdés, hogy mit jelent, hogy addig maradhatunk, ameddig akarunk, mert én nem biztos, hogy 8-ra oda tudok érni. És azért szeretnék minél több idõt tölteni Veletek! Barátnõt holnap megkérdezem, hogy jön-e.

Jamina!
Drukk a költözéshez. Én is pocakosan költöztem januárban, hááát... Viszont tök jó volt sajátban lenni végre!

Verus!
KépKépKép
Picikéért irigy vagyok! Olyan jó, amikor így látszanak a pici kis "alkatrészei" az UH-n.

Kanga!
Örülök, hogy rendezõdött a vérestrutyi-ügy. Nálunk így kezdõdött a tejallergiaKép De elõtte nekünk is mondták a náthát.
Ez az ujjszopis trükk nálunk is megvanKép

Judó!
Gratula pici fiúcskához!!! Ezt a csigázást!!! Még jó, hogy Ildi leleplezettKép
Mellesleg nálunk Hanna is ilyen száz százalékos fiúnak indult...Kép

Napocska!
VegyszerKép

Jó éjt és puszi: Pele
Pele

Pele!
Blankus csak anyatejcit kap és én meg nem ihatok tejet.Így még azzal sem találkozott.
Most csak ennyi , mert itt ül a csajszi az ölemben és így elég kényelmetlen.
Kanga
Kanga-Zsebibabák

Sziasztok,
az aranyköpések fantasztikusak!!! Kép Abus is gazdagította a gyûjteményt tegnap:
Apa: Képzeljétek, anya vesz nekem egy monitort a szülinapomra!
Ruben: Én is veszek neked monitort!
Rebeka: Én is!
Abus: Én is veszek neked monitojtááááát!!! Kép

Ja, és még nem is dicsekedtem: (nem, én nem várok babát Kép) Képzeljétek, Ráhel múlt héten felállt!!! Még felülni nem tud... (Teljesen biztonságosan ül, csak nem magától, de felállni, azt igen.)

Kisfiúhoz gratula!!! Kép

Bulizni tényleg jobb este, bár mióta Ráhel akár 8-szor is képes felsírni (vagyis szopizni) éjjelente, kicsit félek. De sebaj, majd csak megoldjuk. Bocsi, ha valakirõl elfelejtkeztem, most mennem kell. (A párom csak péntek este jön haza vagy délután... Kép Tudom, Zsóka te örülnél, ha a helyemben lennél, de nekem akkor is nehéz. Majd csak kihúzzuk valahogy. Kép) Puszi:

Virág
Virág (fiore)

Kanga,
Nem lehet, hogy be van repedve a végbele a kicsinek? Attól is lehet pici vér a székletben...

Virág,
elhiszem, hogy neháéz. Négy gyerekkel... nem tudom, mennyit bírnék ki...

Zsóka

Zsóka
zsóka

Zsóka!
Szerencsére azóta sem volt ilyen panasz.Nem hiszem hogy repedés , mert nyálkás váladék volt. De egyre jobban van.Olyannyira , hogy telibe nyomta a pelust ma , meg az egész ruházatát amíg az u.hugom vigyázott rá.Kép Hadd szokja!!!Kép

Voltunk ma a Corában (B.kalász) és képzeljétek , van babaszoba.Benne egy mosdó és a kellékek , pelenkázó , mikró!!! , egy szék és egy fotel féle a szopihoz. Persze zárva , hogy más ne menjen be. A kulcs a gyerekmegõrzõben. Magadra zárhatod az ajtót is. Nagyon szép! Blankával ki is próbáltuk! Neki is tetszett! Kép
Most távozom , mert lassan menni kell szülõire! Kép

Kanga
Kanga-Zsebibabák

Sziasztooooook!

Itt vagyok és olvasok. Én sajna nem minden nap, mert mostanában álomkóros vagyok...

Züllés: este. Csakis. Nekem legalábbis, aki javasolta ezt a züllést akkor lenne jó és már úgy várom KépKép Lili nálunk már nem cicizik este, így korán indulnék, de lehet, hogy PM-nél húzzuk meg magunkat.

PM! Nem lesz gond, ha 1-ig maradunk? Vagy tovább? Ezt azért kérdezd meg.

Verus! Kifli téma isteni KépKép Zalánka név is jó KépKép. Fogilag hogy álltok Jancsival?

Az agyam szita szerintem én már csak bõvebb a talin leszek, mert mostanában nem vagyok a toppon. Rólunk annyit, hogy Lili babaánál elkezdõdött a "Ajikó (ez vagyok én) mi ez?" korszak és egyre többször kérdezi. Mindenre. De hálistennek csak egyszer, mert próbálom szájbarágósan és hosszan magyarázni. Spórolok magamnak idõt, remélem.

Pusz:

Anikó
Gerianikó

Sziasztok!

Gerikém! Gyanús vagy Te nekem! Álomkór? Nekem a babavárás elsõ 3 hónapjában mindig le akart esni a fejem... Csak nem? Sikerült a babaprojekt?Kép

Judó, pont írni akartam, hogy szerintem lány leszKép Gratula a kisfiúhoz!

Verus, azt mondják a kislányok szégyellõsek, nehezen mutatják meg magukat... Lehet, hogy mégis Zalánka lesz?Kép
Ja, és ez a "nem akarok terhes lenni" ez nagyon édes voltKép

Kanga, én is gondoltam a Zsóka által felvetett repedésre, hallottam már ilyet, de úgy látom közben rendezõdött a helyzet.

Virág, Ráhel már áll? Jó ég, ez aztán fejlõdés! Nagy gratula!

Napocska! VegyszerKép Szerintem ez szállóigévé fogja itt köztünk kinõni magátKép

Mi voltunk lagziba. Felejthetõ volt. Fõleg a zenekar. Brrr... Azért jó volt kikapcsolódni.
Csongi jól elvolt a nagyinál, itthon meg két napig "örjöngött". Ha meghallja, hogy nem megyek, anya fõz, már a plafonon van tõleKép
És megint folyik az orra. Ez már egész õsszel-télen így lesz? Úúúgy uuutálom!

Sziasztok

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron

Kanga,
örülök, hogy jobban va a lurkó.

Anikó,
Csak nem? Álomkór nekem is gyanús lenne, olyankor én is csak alunni szokok Kép.

megyek ovlasni,
pussz
Zsóka

Zsóka
zsóka

Anikó! Nekem is gyanús vagy, fõleg a sejtelmes sok pont miatt a mondat végén.... Kép
Pankamama! Tényleg konkretizálni kellene, hogy mit jelent az "addig maradhatunk, ameddig jólesik" kitétel!

Lányok! Aki késztetést érez Gólyahír számára babaholmik adományozására, az a züllésre elhozhatja, Trabanttal megyek!

Mellesleg van 6 db Monapel pelusom eladó, plusz extra betétek, és 1 db XL-es külsõ, nem légáteresztõs. Természetesen használtak, de normális állapotban, és természetesen teljesen jutányos áron Kép

Nem írom még a keres-kínálba, elõbb nektek ajánlom.

Zsóka!
Szerintem nekünk van olyan overál, amit oda tudunk adni a fiadnak, de utánanézek azért.

Virág! Kitartás!
És ráérõs idõdben segíthetnél "álmodni"! Kép

Pussz
Edó
Edóka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?