SZiasztok ismét!
Éjszakázom egy kicsit miattatok
, mert nem bvírom, hogy nem írhatok! DE azt elõre is meg kell mondjam, tuti, hogy mindenkire nem fogok tudni reagálni
, de igyekszem minél több dologra!
Henke! SZájpenész: nekem anyukám ajánlotta és szerintem bevált: adj Barninak nagyon gyakran grapefruit- vagy narancslevet, nem sokat, mondjuk (fél)óránként egy kiskanállal (de lehet többet is), mert a szájában lévõ állandó savanyúságot utálja a gomba és kipusztul! Ettõl persze a melled azonnal nem lesz jobb, de talán napok múltán igen! Árminnak azóta sem tért vissza a penésze!
Emellett még homeobogyóztunk (csak ahhoz én túl rendszertelen vagyok) és glicerinbóraxoztam a mellemet (szintén rendszertelenül)
Kaják: Hát, én már szinte mindent adok Árminnak, amit mi eszünk - viszont mi elég egészségesen táplálkozunk magunbktól is (anyukámnak köszönhetõen
) - leszámítva egy-egy kilengést, de abban Ármin nem vehet részt!
TEhát mi nem eszünk semmilyen felvágottat, szalámit, kolbászt néha igen, abból Ármin nem kap. Hús késztermék-félébõl csak sonkát kap, de abból is csak a nagyon jó minõségûeket, amiben max. só és tartosító van, de abból sem sokat. Nem eszünk semmilyen konzervet, kivéve a halat, paradicsomkonzervet, ezekbõl kap, de nagyon megnézem, melyik fajtát veszem, amiben lehetõleg semmi adalék nincs. Kap joghurtot, kefirt, tejfölt és túrót, de sajtot, tejet, tejszínt nem és semmiféle ízesített joghurtot, pudingot sem (túrórudit sem, bár azt magamnak néha veszek
) Csokit eddig egyszer kapott egy körömnyi darabot, de amíg nem muszáj (vagyis amíg nem tudja, mi az), azt sem kap, utána is csak ritkán. Inni mostanában Kubu-t adok neki felesben higítva, de iszik gyümiteát, friss gyümileveket is. SZénsavasból vízzel már találkozott
. de nem nagyon ízlett neki! SZóval, amire azt mondjuk, hogy felnõtt étel/ital, azért hiába is hisztizne! Zöldséget kap mindent, amit fõzök, és fõzök is szinte naponta.
Laura! SZerintem tévhit az, hogy nem ehet egy gyerek naponta sütõtököt vagy srépát! Ha attól lesz sárga, az nem árt neki, napi 1 kg-t úgysem eszik meg! Tudomûásom szerint az A vitamin túladagolása miatt szoktak félni tõle, de csak pravitamin van benne, amit akkor alakít át a szervezet A vitaminná, ha kell neki! Ha nem kell, nem alakítja! Ármin mindennap kap répát, a nózija kicsit sárga is, de egészségesen sárga!
SZilvi! Ármin is alvás után ebédel (többnyire), nagyon ritkán éhes elõtte is, akkor persze kap enni
- ki mondta, hogy nem jó így?
Munka: hát, a "hogyan álljunk munkába" beszélgetésbe én is beszállnék a talin, mert bár most nagyon nem aktuális, de egyszer az lesz, addigra már még öregebb leszek, és hiába dolgoztam már, néhány itthon töltött év alatt rendesen leamortizálódik az ember tudása és hiába olvasok szakirodalmat is, azért a régebbi napi több órányi olvasást nem tudom hozni, szóval, a lemaradás egyre nõ pedig nem tettem le arról, hogy ha ovisok lesznek a gyerekek, akkor én meg dolgozhassak!
Menta! A házassági évfordulóhoz utólag is gratulálok, ez az egyforma párna pedig ollllyan romantikus!
Zafi! Nem tudtok kicsit kettesben meglógni Rékától? Nekem ilyen szempontból nagyon jót tett a szilveszter is, ma pedig moziban voltunk!
Vagy ha kettesben nem megy, akkor amíg a férjed vigyáz Rékára, akkor egyedül nem tudsz programot csinálnmi? Mi most ezt beszéltük meg - igaz, még nem kezdtük el!
Laura! A szülés meg a kórház miatt én is aggódom, hogy mi lersz Árminnal, mert azért még 6-7 óráûnál többre sosem hagytam senkire, akkor is úgy, hogy az idõ nagy részét átaludta, szóval, egyáltalán nem tudom! Ti legalább együtt laktok a szüleiddel! De az enyémek néhány évre vidékre költöztek, onnan jár be anyukám dolgozni is, de hát az nem olyan, hogyha megindul a szülés, néhány óra alatt nálunk tudna lenni
Anyósomra meg nem szívesen bízom hosszabb idõre, mert a fejébe vette, hogy amíg õ van vele, afddig "helyrehozza" a nevelését, amit mi elrontunk
. SZerdán délutánonként szokott rá vigyázni max. 4-5 órát, sokszor úgy, hogy én is otthon vagyok, csak házimunkázok, de csütörtök-pénteken szegény Ármin folyton azt mondogatja magának mindenre, hogy "ejnye-ejnye!", mert ezt hallja tõle
Hát, ennyi telt ma éjjel tõlem!
Jóéjszakát mindenkinek!
Márti+Ármin+
(17+4)