Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Lehet, hogy igazad lesz....Milyen jól működik a tudatalattim...tyűűű! Lehet, hogy kéne kezdeni valamit ezzel a képességemmel...de mit is :?

Lassan felöltözök és elmegyek a piacra dinnyét venni, mert már a kukában sincs semmi :cry:

Azért még benézek előtte....

marek

még a héjja sincs a kukában??? :shock: :lol: :lol:

Nekem is kéne dinnyét venni, csak az a gáz, hogy egy nap alatt betermelek egy 7 kilósat... A kert végében meg ami van még talán egy uzsira sem elég... brühü.. Nem baj majd megfűzöm apát, hogy cipeljen nekem haza egy nagyot.. :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

csak úgy
Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Kert végében? Még dinnye is? :shock: Akkor nem is a piacra megyek, hanem hozzátok :lol:

Majd jövök, addig is....ne rosszalkodjatok és ne vegyétek be megint a dilibogyót :lol:

marek

igen, de még egy kisebb focilabda méretet sem ért el... De van még eper, málna, krumpli, répa, meg bab is, csak azt ellepte a gaz :oops:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jó reggelt!

Volt itt pörgés este, látom :D
Mi el voltunk foglalva a vásárolgatással, tehát ebből (is) kimaradtam, de sebaj. Kapott Ádámka 3 rugdalózóz, 1 bébi szettet, amibe egy rugi, body, sapi, kocsicipő, előke tartozik. Meg, egy hálózsákot. Hát, az vmi hihetetlenül édes :D
Az esküvői képeken, igazán szépek vagytok. Monnyuk, Ebi ruhája nekem sem tetszik, de az legyen a legkevesebb...
Timi: érezzétek nagyon jól magatokat, pihenj sokat, szeretgesd meg apát. Hova is mentek? és mennyi időre?
Jutta: sztem ennyire azért nem vészes a dolog. Sok kismama küszködik ezzel és az esetek nagyrészében, nem szülnek elöbb.
Mindenesetre, érdeklődj utánna hozzáértőtől.
Én szedek Kálciumot. Ezt a hagyományos, élelmiszer boltokban kapható, pezsgőtabletta verzióját. Egyenlőre.

Kép
Kép
gabcii

Gabci
De jó nektek, hogy ennyi mindent vetettek....én még mindig szinte semmit :cry: De nemsoká jönnek a régi robogómér és annak az árát babaruhákra fogom költeni :lol: Na nehogymá ne tehessem meg!!! Nekünk úgyse hoz senki ajándékba, mindenkit megsértettünk az esküvővel :lol:
Az emberek már csak ilyen érzékenyek...a fene érti ezt...én meg direkt örülök, ha nem hívnak meg egy lakodalomba....komolyan nagyon hálás tudok lenni érte :lol:

marek

Hogy a fene a nagy hozzáértésemnek!
Nem tudom lekicsinyíteni a képeket :evil: :evil:
Pedig, tudom, hogy tartozom jó sokkal, csináltam is, dehát neeem tudom kivitelezni.
Nálunk apuka a zseni, én meg ennyire hülye vagyok hozzá :evil:
Marek, nyugi, nagyon kis része van csak meg a babacuccoknak, még a lakás sincs átrendezve, és minnyá szülök...
Pánikolok is, hogy kész legyünk mindennel.

Kép
Kép
gabcii

Jaaa, és a dinnyétől ti nem vizesedtek???
Rita, 7 kikós miii?
Én egy szeletet megeszek, aztán tiszta mozsár lábakkal kelek fel az asztaltól.

Kép
Kép
gabcii

kilós=kilós

Kép
Kép
gabcii

ehh, inkább vissza fekszem kicsit.
Sz@rul indul ez a nap

Tehát, akkor: kikós=kilós

Kép
Kép
gabcii

Én kipisilem a maradék dinnyét :oops: De én eddig még semmitől nem vizesedtem....fene érti, pedig engem mindig minden elér :twisted: Nem baj...eljön még az én időm :cry:

Egész hétvégén vendégeim lesznek, ki kék takarítani egy kicsit....de úgyis ilyen lesz, mire elmennek, akkor meg minek törjem magam :oops: :?

marek

hali
túl éltük az éjszakát,látom Marek is és megse látogatták a bagók.

Búcsuzom egy hétre,szorítsatok,hogy ne legyen rossz idő

köszi

vigyázzatok magatokra

pusszancs Kép
Vendég

jah ezt még megmutatom,olcsó és jó hordozó a tescóba
http://www.tesco.hu/popupimage.php?oid= ... 4799230cba
Vendég

Sziaaaaaaaaaaaaa!!
Küldünk nektek sok meleget, az se baj, ha itt nem is marad!
Jó pihenést! :lol: :lol: :lol:

marek

Sziasztok! :)

Jöttem panaszkodni. :cry:
Védőnőnél voltam, 4 hét alatt +3.5 kg. :shock:
A vérnyomim magas, vizesedek.
Szval jól lelettem cseszve. :oops:
Most megyek dokihoz, ha nem jönnénk akkor kinyírt a doki érte. :roll:
Vendég

Szia Timi, jó nyaralást!!!!

Jutta, nekem a pezsgőtablettás dolgok nem válnak be, mert utálok minden pezsgős dolgot, nekem a dokim egy Tovita nevű kalciumot irt, recept nélkül lehet kapni, természetes tojáshéjból készül. Az alap változatot vedd, ne a vitaminnal (asszem D) kombináltat.

Marek, tényleg hüje vagy és tényleg csini :) Az esküvőről hasonló nézetem van, azért nem megyek férjhez. A Szex és New York-nak volt egy olyan része, hogy a Carrie felpróbált egy menyasszonyi ruhát, és kiütést kapott. Hát igy lenne ez nálam is :lol:

Andi, azt irta Móni is, hogy a Lehel úti zárva van, csak asszem nem irta, hogy meddig. A boriték body-t meg a teszveszről tanultam. Na, milyen művelt vagyok?

Marek, kapd el azt a baglyot és hozd el, megsütjük a talin parázson :lol:

Gabcii, muti képet a rucikról. Valszeg .jpg formátuma van a képnek és azt Microsoft Photo Editor progival nyitod ki. Van ott egy olyan a fenti legördülő sorban, hogy Image (balról 4.), válaszd ki Resize (felülről 2.) és a 100%-ot nyomkodd lefelé, nyomj OK-t és utána mentsél egyet. Ezt ismételd, amig el nem fogadja a méretet. Ha más programod van, add meg, talán tudok segiteni.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sziasztok! elmarad az órám. fasza. helyette fordíthatok. hurrá :?

Marek, én is örülök, h élsz. ;) robogót babaruhára cserélek... nem rossz. az eddigi legjobb, amit újságban láttam, az cserpékályha babakocsira volt... ez sem rossz, sőt!
majd nyomok képet a borítékról, vagy elviszema talira, vagy Zsu megmutatja, ő miket szerzett már be.

az én napom nem indult ilyen fergetegesen: jól összevesztünk egy diákkal a reggeli csoportban. fas*omatmán, minek jön be másnaposan, nem? kekecbugyi meg minden...és nem érti a viccet sem.. :evil: :evil: :evil:
és mindent elejtek: a tejet a liftben, a táskámat az után, a fülhallgatómat a villamoson... és nem tudok már vmi guminősen hajolgatni...

Hajni... az sok hízás??? én sztem tartok már vagy +10nél, ha nem az OBIs mérleget vesszük alapul, mert akkor ugye -5 :P
én is vizesedek, de csak bokacsont alatt, és nem is ettem dinnyét hetek óta :evil: vennem kell, hátha attól elmúlik...?

Timinek jó időt! innen is viheti, panelba nem kő :D

Kép
an°°di

Sziasztok!

Szerencsém van. :D Nem vizesedek. Viszont sokat pisilek tőle. De nem érdekel mert imádom. Egy nap megeszem egy 7 kilós dinnyét. De akkor szinte semmi mást. Bár anyum csinált koviubit néha azt eszem mellé + utána egy pohárka tej. :oops: :roll: Na le sem tagadhatom, hogy terhes vagyok... :lol: 8)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Csajok, ki kell öntenem a lelkem, egész reggel sirtam.
Ti mind azt irjátok, hogy Apuka a Ti hasatokat puszilgatja, simogatja, és ez a normális. De nálunk ilyen nincs :( Mondta a párom, hogy ő nem érzi még át a helyzetet, ezt el is fogadtam. De tegnap úgy keményedett a hasam, hogy fetrengtem a kanapén összegörnyedve, és még akkor se volt képes megsimogatni. Úgy szemlél, mint egy kivülálló. Nem durva ez?
Vasárnap elutazik, most irtam neki egy levelet, amiben kiöntöm a szivem. Beleirtam azt is, ha szakitani akar, mert már nem szeret, vagy valami, akkor mondja meg azt is. Túlélem. Majd becsempészem a bőröndjébe, hogy csak ott tudja elolvasni, és legyen ideje gondolkodni.
Biztos az is gond, hogy nincs szex az emlitett okok miatt.
Na ez van. Elkapott a depresszió. Megyek és lehúzom magam a WC-n.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

jaj és ide kérek meleget. :( Fázommm :cry:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

A bagoly csak nyomokban tartalmaz szénhidrátot....akkor én ezzel járulok hozzá a tali sikeréhez :lol: De ugye nem nekem kell legyilkolni? Mer azt azé már mégse! Majd együtt föláldozzuk, eljárunk valami sámántáncot és közben mindenki a saját méhszájára, vérnyomására, cukorszintjére mittoménmégmilyen nyavajájára gondol.... :lol: Na? Ez milyen?
Többiek! Nem jött meg a kedvetek? Vagy ebben sem hisztek, nemcsak a reikiben? :shock:

De most komolyan....aki nem tud főzni és egész nap autóval járja Pestet az mivel járulhat hozzá a talihoz a bagolyon kívül? Vigyek innivalót? Mindenféle light és cukros szénsavmentes rostos és szűrt lónyálat? Meg ásványvizet? Meg még mit tudok vinni? De ez a kérdés most komoly!!!(még ha néha ez nem is jön le nektek :cry: )

marek

Zsu, másnál is van ilyen gond. az egyik ikerterhes csajszi írta, h apuka alig várja, h visszakapja a feleségét, és ugyanúgy akar szexelni, mint előtte, de a csajszinak semmi kedve, meg talán nem is lehet.
de ha belegondolsz, nem lehet könnyű egy kívülállónak (akinek soha nem lehet gyereke, nem is volt, és el sem tudja képzelni, mi is ez... nem mintha én el tudtam volna ezelőtt) belevonnia magát ebbe az állapotba...
szerintem ahogy növekszik Panna, egyre inkább kénytelen lesz szembesülni azzal, h változol, változik az életetek, a szerepek bővülnek, stb...
szerintem. de lehet, h teljesen baromság.
a wc-n meg ne húzd le magad, mert eldugul... ;) inkább valami vigasztevékenységet találj ki... vásárlás? fagyizás? séta? mozi?

Kép
an°°di

zsuzsa:
ne húzd le magad.. Úgy sem férnél be a pocakod miatt. Egyébként a pasi az egy külön állatfaj. Ha ők lennének terhesek akkor megállna a világ. Az én kicsi páromtól is kiakadok soxor. Jó nem kell hogy agyon féltsen, de egy kicsi kényeztetés jól esne néha. De nem. Simán elnézi, hogy egyedül etetem a két 40 kilós ugrálós neveletlen kutyánkat. Általában hasbaugrálnak.. Ő nem eteti őket, mert nem szeret kutyát etetni, mert ugrálnak... A csirketápról meg ne is szóljak. Múltkor közölte velem, hogy nem hoz kukoricát, mert ciki, de mivel itthon vagyok egész nap el tudok menni a domb tetejére azinnen kb 1 km-re lévő takarmányboltba és hátizsákban el tudom hozni 10-20 kilónként a kukoricát. Na ennyit erről.. Szóval pasi. De imádom mindezek ellenére is. :D El kell fogadni, hogy ők ilyenek.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Marek, mivel én is megyek ugyebár veletek (khmkhm), én sem viszek semmit. majd beugrunk veresen a sarki kisboltba, és veszünk ropit, oszt jóva'
sámáncucc sztem jöhet, főleg így, h mindenkiben mozognak kis emberek...jobb, mint a 11 lábujj, meg ez már megvan ;)
az én gyerekeim megint buliznak... :D

Kép
an°°di

Zsu
Nemá!!! Én is azt érzem, hogy apuka nem teljesen van még felkészülve. Legtöbb férfi csak akkor érzi át amikor megszületik a gyerkőc. Én ebben bízok, remélem bejön. Nálatok is csak ez van!!! És tény, hogy baromi rosszul viselik, ha ninccs szex...nyűgösek na! Ne írjál már ilyeneket, hogy szakítani akar....mér akarna?!?! :twisted:

marek

marek: merre lax??

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Eladtam a robogót!!! :lol: :lol: :lol: A cserépkályhát is adjam el? :? De azt úgy szeretem...jó meleget ad télen :roll: Mi lenne, ha eladnám az uram vadiúj méregdrága bicaját? Úgyis kirándulni van :wink: Mondjuk azért nem ér annyit, mint a cserépkályha :cry:

marek

De még annyi sincs benne, hogy legalább akkor kényeztessen, amikor szarul vagyok? A múltkor meg azt mondta, hogy ezzel a hassal úgy nézek ki, mint a nagymamám. Hát köszi. Egy terhes nőnek az egoja ilyenkor amúgy is a béka segge alatt.
Hát szerethet még az ilyen???? :cry:

A talira ne készüljetek semmivel, majd én vásárolok, nem tart semeddig. Senki ne hozzon semmit. Gondoltam, hogy valami egyszerű kaját még főzök is. Elég béna vagyok, de alap dolgokat szakácskönyvből meg tudok csinálni.
Szeretitek pl a paprikás krumplit kovi ubival? Abból lehet nagyobb adagot főzni :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, és ezt mondtad neki szóban is vagy csak a levélben?
mennyi időre utazik el? lesz ideje ezt végiggondolni, nem? :roll:

én szerintem kb évek óta nem ettem paprikás krumplit...pedig imádom. jöhet! :D

Marek, én is nagy bicajos vagyok (nem most): bicajt elsinkófálni nem ér!!! az nálam pl válóok lenne min. ;)

Kép
an°°di

Zsu
Naná, hogy szeret! De ezt én most nem tudom neked bebizonyítani. Nekem is néha jólesne, ha nem nézné a fotelből, hogy hajolgatok (nemcsak Andinak nem mennek már ezek a dolgok), meg néha megkérdezné, hogy mi van velem :cry: De ilyenek! Attól még szeretnek, csak máshogy vannak összerakva.......

Azt meg felejtsd el, hogy nem viszünk semmit. Akkor mi visszük a lónyálat meg a rágcsit, Móni hozza a nyelvet, a többiek meg majd feliratkoznak a listára...szerintem a rakott nyelvet nem lehet felülmúlni mondjuk :wink: Viszont biztos elpusztítjuk amit főzöl.... :wink:

marek

Szóban nem, de azért irtam le, hogy gondolja is végig, ne csak rávágjon valamit. 1 hétre megy el, az szerintem elég. Azt is beleirtam a levélbe, hogy ne is hivjon fel az egy hét alatt.

Többiek, paprikáskrumpli?

Rita, Te el tudsz jönni a fórumtalira jövő hét pénteken? Látom Te Pesti vagy.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

zsuzsa: ari vagy. :D Köszi a meghívást. :D Őrbottyáni vagyok. :) Merre lesz a tali?

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

kijavítottam a lakhelyet. :) Tavaly augusztusban költöztünk el panelból kertesbe

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Marek, jó, hogy igy tudsz hozzáállni, bár gondolom a férjed azért néha tudtodra adja, hogy szeret. Nekem mostanában nem. Állandóan dolgozik, ha ittnon van, akkor a kertet buzizza, vagy barkácsolgat. Na mindegy, nem panaszkodom. Majd meglátjuk mit lép a levélre.

Tényleg komolyan gondoltam, hogy ne hozzatok semmit! Úgyse a kaja a lényeg. Eszünk-iszunk, ami lesz. Neked bejön a paprikás krumpli?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nemá Rita! Akkor szomszédok vagyunk :)
Én Veresen lakom, nálunk lesz a tali :)
Akkor nincs mentség, itt a helyed!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Mármint nekem? Naná!

marek

kenyér nélkül... perszehogy :D

Kép
an°°di

Most mentem ebédelni, aztán bevásárolni, majd benézek még délután.

Ma is megyek még tanítani....tök jó az új csoportom! Négy óra egy délután a végére olyan fáradtak, hogy lóg a nyelvük, de nagyon pörögnek! :lol:

marek

zsu: :D:D oké Akkor ha nem baj hogy megyek akkor megyek.. :? elég hülyén hangzik nem? :D Viszont nem gáz, ha viszek egy hisztis kis két évest? Nálunk meg ez a bibi, hogy apa imádja a lányát, de ha neki kell egy órát vigyáznia rá akkor 2 percenként hívogat, hogy hol vagyok és mikor jövök. Tehát ha szívesen láttok még így is.. Cserébe sütök sütit. :D Abban állítólag jó vagyok

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita, dehogy baj, szivesen látjuk a törpét. Legalább gyakorol mindenki gy kicsit :lol:
A süti jöhet, csak Marek elől majd eldugjuk :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Még mindig itt rontom a levegőt,de már csak percek kérdése :-)

Zsu csak neked
enyém férj se foglalkozik Bibvel :-( Majával azért smizte a pocakot meg várta ,hogy mozogjon,most meg semmi türelme :-( inkább játszik Majával.Amikor szóvá tettem totál felháborodott,hogy ő szereti őt is,de majd ráér vele foglalkozni ,hogyha kint lesz.pedig nekem olyan jól esne,mert én már küldön kislényként gondolok rá,ő meg mint az én testrészemre kb.
A másik kedvencem amikor egész nap panaszkodom,hogy milyen rosszul vagyok,nem bírok enni semmit,hányingerem van,erre azt mondja a terhesség nem betegség.Óh istenem mondom csak legyél beteg körbe röhöglek az tuti.Szívesen átadnám neki édes terhemet egy pár napra amikor is nőgyógyászhoz megyek,vért vesznek,egész nap hányingerem van és szédülök.DE a szülést is szívesen átruházom neki,hadd kínlódjon.Kár ,hogy nem lehet

na sziasztok
Kép
Vendég

sziaaaaaaaa Timiiiiiiiiiiii :D

Kép
an°°di

timurr: az én párom ha néha nyavajgok kicsit mindíg azt mondja, hogy "Te akartad.." Nem tom. De azt hiszem mi úgy tanultuk anno, hogy egy gyerekhez 2 ember kell nem? :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Timi, édes vagy, kicsit megnyugodtam, de azért a levelet megkapja :evil:
Úgy látszik hogy nem mindenkinél olyan a terhesség, mint a mesében, hogy apuka egész nap lóg anyuka pocakján. Hát ez van.

Timi, felejts el mindent és mindenkit, csak a kis családoddal foglalkozz, apukával sokat és jó nyaralást! :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na megyek én is. Sütöm a krumplimat, altatom a gyerekemet és készülök az osztálytalira. Puszi mindenkinek. Jaj. Marek: Milyen sütit ehetsz?? Vagy semmilyet? 1-2 falatkát??

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Aludtam, most itt, de a hangulatom nem az igazi. Látom, nem vagyok ezzel egyedül
Zsu. a terhes nők időnkénti depije természetes, csakhát baromi kellemetlen tud lenni. és, ezen már én is gondolkodtam, hogy a pasik nem elég érzékenyek( vagy mi vagyunk túlságosan is azok)
és a kettő ilyenkor, marha nagy lelki válságokat szül. Valszeg az lehet a gond, hogy apukáknak, szinte ugyanúgy megy tovább a mindennapi élet, mint eddig, de nekünk, meg fenekestől felfordul. Meg ott a bizonytalanság, hogy ezután meg mi a franc is lesz.
Biztos szeret a bárod, és már mért akarna lepattanni??
Én azt gondolom, hogy merész vagy ezzel a levéllel, pont mikor távol vagytok egymástól akkorra időzíteni.
Én leültetném itthon és elmondanám neki, mit érzek.
Hú, de okos vagyok, pedig nálunk sem tök idill a dolog.
Velem apuka megértő, mindent megcsinálna helyettem, odafigyel, csakhát mindezt akkor tudja csak, ha itthon van, az meg ritka.
Be is jelentkezhetne ideiglenes lakcímre a munkahelyére.
Hogy utálom én ezt!!! Jóvan, nyüszögésből ennyi. Nézzétek el nekem, de ma olyan dilinyós vagyok.
És köszi Zsu, egyenlőre asse tudom miről beszélsz a képátalakítással kapcsolatban, de bevizsgálom. Annyi tiszta, hogy igen, Jpeg

Kép
Kép
gabcii

Timi, neked meg nagyon jó utat. Vigyázz magatokra és jó nyaralást, meg minden

Kép
Kép
gabcii

én is lelépek... nem bírom ezt a nyűgös-hisztis társaságot! :evil:
...
:twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
nem is azért, hanem már megint majd' elalszom. és aszonták, h nincs is fronthatás... japersze. mindegy, én mindentől függetlenül dülöngélek. egy óra múlva jövök vissza. addig bekenem a lábam a frissen szerzett dm-es babylove lábfrissítő krémmel, felpolcolom, és szunya :D
mert hát ki kényeztesse a kismamát, ha nem... ő saját maga? ne mondjátok már, h a pasi/k változott/-tak csak ennyit. sztem Mi is sokkal többet várunk el... és a hormonok, meg a nehezedés, meg az eltűnt derekak (Jolkának igaza van: nincs derekam sem már :? ), a kellemetlen alvási pozíciók, a gyakori pisilés, a hízás, az esetleges vizesedés... és tök jó lenne, ha a pasik ilyenkor kicsit érzékenyebbre hangolódnának. de nem, mert velük/bennük ilyesmik nem történnek.

fujjj, agymenés, fujj
inkább egy kis szieszta, mielőtt vki lelő
csá csajok!
még jövök háháháááááá :twisted: :twisted: :twisted:
:arrow:

Kép
an°°di

Gabcii, ilyen gondom nekem sincs, mert Apuka nagyon figyelmes, még vásárolni sem hagy egyedül elmenni, egy liter vizet nem emelhetek fel. Van takaritónő, ha a köztes időben meg kosz van, akkor ő takarit. Tényleg mindent megcsinál. Szóval nem ezen van a hangsúly. De igazad lehet, nekem már a szülés és Panna körül forognak a gondolataim, neki meg ott a munka reggel 8-tól este 8-9-ig :x És a törődés, kényeztetés elmarad :cry:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?