Sziasztok csajszik
Sygnum:
Köszönöm a bíztató szavakat! Igazából nem a császár miatt keseredtem el, hanem mert ott kell hagynom a munkahelyemet.. ami kicsit ambivalens érzéseket kelt bennem, mert örülök neki hogy pihenhetek, viszont valahol picit úgy érzem, hogy cserben hagyom őket, mivel azt mondtam eredetileg, hogy május végéig szeretnék maradni. Hát ez nem fog összejönni, március eleje lesz belőle.. Tegnap párom vigasztalt és mondta hogy szerinte ezen ne rágódjak, ha ezt nem értik meg, akkor úgy kell nekik.. tökéletesen igaza van, csak hát ez akkor is olyan rossz érzés, tudod.. de ez van! A baba és az egészségem fontosabb bárminél..
A hasfájásod ha olyan, amilyennek leírtad, szerintem teljesen normális.. főleg ha nem tartott hosszú ideig és nem erősödött.. a rövid ideig tartó fájásokkal nem is kell szinte foglalkozni, kivéve ha nagyon erősek, én úgy tudom.
Giggancs:
Neked is nagyon köszönöm a bátorító szavakat! Érzéstelenítéssel szeretném csináltatni, de nem feltétlenül az volt az elsődleges szempontom, hogy mindenáron a fejem mellé tegyék a kiskrampuszt, hanem hogy a babámnak ne ártsak az altatással.. ennyi kellemetlenséget megér a dolog
Most nem értem, hogy is van ez? Elkezdek vajúdni.. de mikor dönt úgy az orvos, hogy "na akkor mostmár vágunk"? Ezzel nem vagyok teljesen képben
Mesélhetnél róla!
Ami még megnyugtat engem az az, hogy úgy tudom apuci is bent lehet a császár alatt is.. tehát láthatja, sőt a kezébe is veheti a kiskrampuszkát, amíg engem rendbetesznek.. engem ez az érzés nagyon megnyugtatna, ezt feltétlenül mondani fogom az orvosnak azt hiszem
Oxigen:
A sérvam alul van lumbális 5-6. csigolya között. Az orvosomnál rákérdeztem én is ilyesmikre, de azt mondta teljesen fölösleges, mivel statikusan terhelem a porckorongomat.. ő a fekvést javallotta és a nagyon nagyon kíméletes életmódot
Mj__Móni:
Neked is köszi a bíztatást
Imádlak titeket! Mindig olyan kedvesen és bíztatóan irtok
Sokkal jobban érzem magamat!
Johanna:
Ha te igy gyakran elmész amellett a bolt mellett, esetleg megkérhetlek rá, hogy majd hozzál nekem egy olyan párnát? Én arrafelé sosem járok igazából
Esetleg megbeszélhetnénk, hogy valahol összefutunk és teázunk egyet, dumcsizunk, feltehetőleg úgysem lakunk egymástól távol, ha te is a szentimrébe jársz
Vagy esetleg, ha előadásra megyünk.. egyáltalán nem sürgős, júliusban szülök
Gemini:
Én a súlygyarapodásról azt olvastam a szakirodalomban, hogy elvileg egy normális terhesség alatt az első harmadban maximum 2-3 kilót kell felszedni, a második harmadban a 2/3-át az egésznek, hetente fél kilót körülbelül, de összesen legalább 4 kilót. Azt irja a könyv, hogy ha a 16.-20. hét között nincs súlygyarapodás, mindenféleképpen keresse fel az ember az orvosát emiatt.. szóval én azért rákérdeznék a védőnőnél, biztos ami biztos. Szerencsére én sem nagyon hizok, de azért három hetente egy kilót gyarapodok. Ez megnyugtató mindenféle szempontból.. nem túl gyors a súlygyarapodásom, de nem is túl lassú szerintem. Nagyon remélem, hogy ilyen ütemben is marad végig és nem hízok meg nagyon (főleg a gerincem miatt).
20:22: Baromi nagyot rugott belém kiskrampusz bal oldalt
Vikó:
neked is köszi a megnyugtatást
De azért mostmár világosítsatok fel: Nem vajúdtatják a kismamát császárnál? Mostmár totál elvesztettem a fonalat
Pipocska:
Imádlak, téged főleg
Mostmár egyre jobban kezdek megnyugodni, ahogy olvasom végig a hozzászólásaitokat és a megnyugtatásokat. A császárt azért csinálják spinálissal, mert az epidurális érzéstelenítés felületesebb, műtéthez mindig spinálisat használnak. A gerincorvosom meg is mutatta az MRI felvételemen, hogy melyiket hogy szúrják be, az epidurális az kivülre kerül, a spinális belülre (jobban nem tudom mondani).. a spinális tovább is hat, úgy tudom. Nem tudom pontosan, mert epidurál még nem érzéstelenítettek engem, viszont amikor a térdemet műtötték akkor is spinális érzéstelenítést kaptam.. kellemetlen volt, de nem vészes.. és három perc múlva már abszolút nem éreztem a lábamból semmit.. 10 perccel később pedig már rákötöttek infúzióra és megkaptam az érszorítót a lábamra.. kb. 15 perc múlva már műtöttek is és 24 órával később kezdett elmúlni az érzéstelenítés hatása.. áldott jó dolog volt ez akkor, hidd el
Igaz pisilni sem tudtam, de a katéter is túlélhető teljesen.
Aniko:
mire eljutottam az írásodhoz, már teljesen jó kedvem lett
Vanda:
Az augmentin (lévén, hogy antibiotikum fajta) egyik mellékhatása LEHET hányinger, hányás, fejfájás, bőrviszketés.. de ez nem azt jelenti, hogy te hányni fogsz tőle. Én Ospent szedek és fáj tőle a fejem. De tudom, hogy használ, mert korábban is ez használt nekem, amikor hasonló fertőzésem volt, mint most.
Ma itthon pihentem és tanultam is egy picit
Viszont a gerincem nagyon fáj, pedig alig csináltam ma valamit.. a hasam viszont hatalmas.. gondolom ezzel is összefüggésben van, hogy napról napra nehezebben bírok mindent..
De kitartok bőszen
Szerencsére párom sokat segít.. meg anyukám is, amikor éppen nem halálra idegesít engem
ezer pussz mindenkinek
hanee (18+0)