Végre tudom folytatni!
Olgo!
De jó, hogy minden rendben veletek! Heni hogy bírja, hogy feküdnöd kell?
Nekünk volt egy szuper pszichológia tanárnőnk, nála tanultuk a szülők pszichológiáját. Ismerősöd jó, hogy tudta vállalni, hogy nem szereti a gyerekét, mert így lehet segíteni, de sajnos a többség (mert sokan nem szeretik) még önmagának se meri bevallani az ilyesmit a társadalmi előítéletek, elvárások miatt.
Ugyanez a tanárnő azt is mondta az alvás-ébredés kapcsán, hogy vannak bagoly-típusok és pacsirta-típusok. Nektek ezek szerint egy kis baglyotok van!
Heni nagyon ügyes a nem-hisztivel! Nálunk sajnos csak az használ, ha nem vesszük észre a cirkuszt, vagy ha átvisszük a másik szobába és otthagyjuk. Pár napja elkezdett egy olyan hisztit, hogy dühében minden erejéből sikítani kezd, és közben belenéz a szemünkbe. Ez meg olyan vicces, hogy mindig kinevetem szegényt, ő meg próbálkozik még párszor, aztán megsértődik.
Ezen az anyós rácsap a kezére dolgon én nagyon kiakadtam volna! Jó, hogy már beszélnek, Keve is mindig mindennel lebuktatja a szüleimet!
Heni nagyon édes, gyönyörű szeme van!
Cory!
Lizi is modellnek készül?
Ildi!
Köszi, Keve jól van, ma már nem is nyavalygott!
UH: Kb. egy éve elromlott az asztali dvd-írónk. Mondtam Attilának, hogy vigye el szervízbe, ha nem tudják megcsinálni, akkor meg vegyünk egy újat, mert nekem arra szükségem van. Na, azóta se vitte el, így az UH felvételeket sem tudtam átírni dvd-re. Mikor kórházban voltam Attila kérdezte, hogy van-e kazi, amire felvehet. Mondtam, hogy ennek a VÉGÉRE, de vigyázzon, nehogy letörölje az UH-okat. Mondta, hogy oké, nem törli. Így sikerült. A legjobb, hogy állítja, hogy ő ellenőrizte, hogy a felvétel mögé vegyen fel!
Vali!
Persze, tudom ezeket a dolgokat, hogy miért ne beszéljenek, csak egy gyereknek annyira hosszú egy nap, és olyan sokat kell hallgatnia. Nálunk halkan lehetett beszélni kaja közben. Mondjuk én eleve más szemléletű iskolába jártam.
Szőr: Én sem szeretem magamon, de azt sem, ha Attila morog, hogy miért nyúltam hozzá.
Csubakka:
Menzihozó drukkoknak lett eredményük?
Melitta!
Szegény Zazi! Még így olvasva is borzasztó, gondolom, te is hogy megijedhettél! Azóta minden rendben?
Felkészítésre a Szent Imre Mona Lisa csoportjába jártam, azt mindenkinek ajánlom aki babát vár!
http://www.imreszul.neologik.hu/Main/Me ... enu/Relax/
Könyvek: Főleg Ina May Gaskin: Útmutató szüléshezt olvastam, akartam belőle emlékeztető jegyzeteket is írni, hogy hátha ott szükségem lesz valamire okos tanácsra, de nem írtam végül. Lehet, hogy jól jött volna!
A másik könyv Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol volt, de ebbe csak a végén néztem bele, főleg a szülésindítás miatt.
Megírod priviben, hogy mik fogtak meg?
Edit!
Levinek milyen kis huncut pofija van még mindig!
Kis csibész!
Olyan édes!!!
A képen tényleg hasonlítottak, csak Levinek pasisabbak a vonásai!
Torták is gyönyörűek, receptjeiket bedobod te is a közösbe?