Új privát üzeneted érkezett!

Kata!

A férjek bulijáról még beszélni kéne,mert tényleg unatkozni fognak.
Majd még megkérdezem,hogy mit szeretne,hátha van valami ötlete.

Puszi,saxi.
saxi

Bocsi,ez kétszer ment el.

Saxi
saxi

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, alig győztem visszaolvasni.
Nagyon klassz volt a mai nap!!! Kép Nagyon jót taliztunk Gigiékkel (ugye, Gigi? Kép) Oli egy tündér, nagyon ügyesen ül és ha vízszintesbe kerül azonnal próbálná magát hasizomból felhúzni. A mobilra pedig rendesen rá van kattanva. Kép A fiúk nagyon rendesek voltak, mert cseréltek játékot, mert gondolom a sajátjukat már unták Kép
Egy szóval: klassz volt!!!

Gigi!
Remélem a fentiekkel Te is egyetértesz. Ugye könnyebben hazataláltatok, mint ahogy ide hozzánk. Kép

Anikó!
Fejrázás sajna nálunk nincs kapcsolatban a fáradtsággal, mert ha felkel és pelust cserélek, már a pelenkázon rángatja a fejecskéjét. Fogdosom a fülét, fáj-e Neki, de eddig semmi. Remélem nem is lesz.
Szegény Krisztike, hogy szenved a szemfogával. Ne haragudj, de nekünk minden különösebb probléma nélkül már kibújt a bal oldali. Tegnap vettem észre. Érdekes, hogy felül és alul van 3-3 foga, de a jobb oldalon még nem látok semmit. Most olyan kis féloldalas a fogsora Kép
Férjednek boldog születésnapot kívánunk!!!
Sajnálom, hogy szenvedtek a szopival. Pedig úgy örültem, ahogy pár napja írtad, hogy van tejed rendesen. Hátha csak a "normális" ingadozás. Én észrevettem, hogy hó elején van kevesebb pár napig. Hátha Nálatok is visszaáll a rend. Szorítok! Kép

Mica!
Gratulálok az 5 hónapos és 10 kilós Zolikának! Nem semmi súlya van a kissrácnak! "Csak" 80 dekát hízott, a végén még elfogy Kép
Örülök, hogy jól viselte a szurit.
Annyira édesek a képen a fiúk, ahogy összebújtak. Gondolom, hogy meghatódtál, ahogy megláttad Õket. Kép
Tök jó, hogy jöttök a talira!!! Hurrá!

Kata!
Gratulálok az 1. fogacskához!!! Kép További jobbulást Patriknak a barikák elzavarásához!!! Gyógypuszikat küldök Neki!
Cumisüveg? Hát ez tényleg gyerekfüggő dolog. Marci az elmúlt 3 hétben üvegből evett, folyamatosan fejtem, most 1 hete cicizik újra (kop-kop), egész jól megy Neki. Persze ő mindig szopiproblémás baba volt, úgyhogy ha most problémázik, már abszolúte nem az üvegre fogom.

Györesz!
Jobbulást Norbikának! Remélem gyorsan túllesztek ezen a fránya náthán.
Szomorúan hallom, hogy a tejcsi nem elég Norbikának. Reméelm találtok olyan tápszert, ami Norbikának is ízleni fog. Nekünk anno még BEBA HA-t írt fel a dokinéni, de ízre szörnyű volt, szagáról nem tudok nyilatkozni.
Munkába én se a munka, hanem inkább a társaság miatt mennék. Olyan szívesen látnálak Titeket is nálunk. Annyira rossz, hogy nincs nekem se jogsim, mert kocsi még lenne, és akkor reszkethetne mindenki, mert végiglátogatnék mindenkit Kép
Köszi a fejrázásról a nyugtatást és az infot. Visszakeresek az őszieknél.

Szilvi!
Örülök,hogy Gergőke jól viselte az oltást. BCG újraoltás Kép
Szép súlya van a legénykédnek! Kép

Andi!
Szörnyű volt ez a sírás, amit írtál. Nagyon megijedtem, hogy mi lehet szegénykémmel. Remélem most már könnyebben fogja viselni a fogacskát. Puszi Nektek!

Zsófi!
Marci Hipp teát iszik, de néha már víz is lecsúszott a torkán. Kútfőből én is a kapható ivóleveket tudom ajánlani. Esetleg higíthatod vízzel, mert elég sűrűnek tűnnek. Sok szerencsét az iváshoz. Miből itatod Bencét?
Ettől a máshol altatástól én is tartok egy picit. Mi mondjuk nem tervezünk nagy nyaralást, max. 1-2 napot fogunk rokonoknál+húgoméknál tölteni. Az utazóágyban való altatás nem rossz ötlet szoktatásként.

Saxi!
Nagyon hasonlítanak a leányzók! Különösen a szép szemük! Kép Szegény Bogi, jó sokára sikeredett a BCG-je. Kép
Örülök, hogy nem sértődtél meg. A talin majd megbeszéljük a telektalit! Kép

Dia!
Szopi szabadban? Marcinál sajnos nem lehet tudni, hogy csak 2-t fog szippantani vagy rendesen fog szopizni. Itthon még előkapom egymás után akár többször is a ciciket, de a Ligetben? Ha megyünk, akkor legfeljebb viszek üvegben tejcsit. Nálunk már talán az se zavar be Kép
Jó húzata van Dominak, nem hiába gyarapszik olyan szépen.

Barbi!
Hol vagy már? Ugye jól vagytok! Kérnénk egy kis életjelet! Puszi!

Megyek fürdetni.
Mindenkinek sok-sok puszi!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Pár képet csináltam. Elég elmosódottak, de nem én voltam a béna, hanem a babók elég mozgékonyak Kép

Pusz: Melinda

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Ma voltunk a dokinőnél Domi már 7640g és 71 cm.KépKép
Már Saxinak kipanaszkodtam magam"mert beszéltünk skype-nKép"de azért nektek is leírom.
Szóval hívtak ma a TB-től,mert a gyed-hez még hiányzik a magánnyugdíjpénztártól a belépési nyilatkozatom.KépHát persze,hogy sehol nemtalálom,pedig már a lakást felforgattam.KépFogalmam sincs mit csináljak,mert 2 napom van arra,hogy elintézzem mert hétfőn megyek "haza" 1 hétre.Most reggel menjek Domival a Dózsa Gy útra?Mi van ha órákig kell várni?És csak kenguruval merek elindulni babakocsival nem.Kép

Sys!
Szivesen talizok veletek,de a jövőhéten nem leszünk itthon.Aztán még időpontot is kellene megbeszélnünk,mert Domi úgy alszik,hogy 5-kor kelKépaztán 8 felé alszik 10-kor kel délben alszik a délután változó szokott lenni.
Arra Az UniósKépjátszótérre szoktunk menni.Kép

Andi!
Juj ez nagyon ijesztően hangzik!Kép
Szegény Noncsi.KépMegértem,hogy hirtelen nem tudtad mit csinálj!

Fogalmam sincs,hogy mikor megyünk Törekibe.KépAnnyira kilátástalan a helyzetünk kocsi nélkül.KépElegem van!
Én is szivesen odaadnám az ágyat Orfűre,de még Mezőn van és azt se tudom,hogy kerül fel.Kép
Ráadásul most jelentették be Mariannék,hogy jönnének szombaton 4-en aztán jön Timi is Pannával.Fogalmam sincs,hogy fogunk aludni,az bisztos,hogy Domi nem tud majd pihenni.De ha lemondjuk abból nagy sértődés lenne.De az nem baj,hogy ők olyan tapintatlanok,hogy egy 5 hónapos gyerek mellett vendégeskedjek nekik.KépSzóval ki vagyok!

Zsófi!
Én béby rostossal itatom Domit.Abból is csak a sütőtök-almalét és az őszilét fogadja el.Ma már csőrösből is ittunk.Kép

Saxi!
Köszi,hogy felhívtál!KépJó volt dumálni,igaz mindjárt letámattalak a problémámmal.KépBocsi!Juj de jó lenne már személyesen is talizni!Kép

Melinda,Gigi!
Élménybeszámoló hol marad?Kép

Márti,Györesz,Kata,Mica és a többiek sok sok puszi!Dia

Megyek vasalni!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Melinda!
Bocsi elkéstem.KépNagyon szupik a képek!Örülök,hogy jól éreztétek magatokat.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!

Nekem is szupi volt,hogy hallottam a hangodat.Semmi baj,hogy a problémáddal kezdted,tényleg nagyon gáz egy ilyen helyre kisbabával elindulni,érthető,hogy megpróbálsz megoldást találni.

Lányok, akinek van skype,és van kedve dumcsizni írjon mert tényleg nagyon jó így beszélni.
Persze azért az írást sem fogom abbahagyni.

Gigi,Melinda!

Nagyon aranyosak a gyerekek,látszik,hogy jól érezték magukat.De jó nektek,hogy taliztatok.

Még teszek fel a kedvenc képeimből,ha unjátok szóljatok.Ezt mindig odaírom,de eddig még nem mondtatok rá semmit.KépMost ráfáztok mert bombázlak benneteket a családommal.KépKépKép

Puszi,Saxi.
saxi

Jönnek a képek.Ezek mind Bogiról készültek mikor kicsi volt.Igazi élmény visszanézni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Ez a kép Balatonföldváron készült,2001 telén.
Nyáron mindig itt szoktunk fürödni, nagyon furcsa volt a sétány téli arca.

Most megyek mert reggel kelni kéne.
Szép álmokat nektek,puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!!

Gyors bejelentkezés!!

Melinda, Gigi
nagyon édik a srácok!! De jó de jó nektek!!
köszi a képeket!!

Móni
neked is köszi a képeket, olyan jó nézni őket.
Nagyon cuki Bogi, olyan szép. De mintha ezt már írtam volna!

Dia
remélem sikerül elintézned a papírokat, esetleg gyorsan telcsizzél reggel és kérd meg őket készítsék elő a papírt Domira való tekintettel, de szerintem nem lesznek olyan sokan. Reménykedjünk.

Én nagyon el vagyok havazna, anyu jön segíteni és nagyon élvezik egymást Gigivel, csak én irigykedem rájuk. Ez van.
Különben itt minden rendben. Gigi folyamatosan dumál egész nap, böbö nyenye anyaja és egyébb nyalánkságok, nagyon cuki. Viszont a kajcsi ismét nehezen megy állandóan csak a cici kell neki, de hát muszály rendes kaját is ennie.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

babyonboard

babyonboard

DiaKép!
Én - mivel vidéki is vagyok stb. - anno felhívtam a biztosítót, és telefonon megbeszéltem, hogy postán a belépési nyilatkozat záradékolt másolatát megküldik, és le is faxolták azt.Szerintem nem kell személyesen elmenni érte.Évi
bodza07

Sziasztok!

Dia!
Én sem találtam a nyugdijpénztáras papiromat, de felhívtam őket és elküldték postán.
Én az anyasági segélyemet nem kaptam meg még mindig pedig már elküldtem a hiányzó papirokat.
Nekem a délután már nem nagyon jó, mert megyek a lányért az oviba 3-kor és 5-kor meg már szopi van. De csak össze tudjuk majd hozni valahogy. De lakáson is talizhatunk majd ha gondolod.

Melinda, Gigi!
NAgyon aranyosak a srácok együtt. A következő talink már biztos nem lesz annyira nyugis mint az Andiéknál, de már úgy szeretném látni a babákat.

Saxi!
Szép kiscsaj Bogi is. Olyan jó visszanézni a régi képeket, nem? Én is mindig nosztalgiázom.

Kata!
Gergő is nehezen fogadta el a cumisüveget és egyenlőre csak a baby őszilevet issza meg, de a szopi megy ugyanúgy. Barikák hogy vannak? Megy a gyógypuszi! :-)

Megyek mert felkelt kis éhenkórászom.

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!
Elintézem végre ezt a fránya papírt.Elfaxolják az egri TB-nek,így nem kell bemennem.Kép

Sys!
OK,tőlem is talizhatunk majd lakáson is.Kép

Évi!
Köszi az infót.KépMerre laksz?Írsz magatokról bővebben?Kép

Márti!
Puszi.Kép

PuszPusz mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok

MelindaKép
A tegnapi nap tényleg nagyon jó volt. Így aztán repül az időKép El is felejtettem mesélni, hogy amikor elöző nap hívtál, ott ült mellettem a férjem. Leteszem a telefon, nagyon hallgat. Mondom neki, hogy nem is kérdezed meg, hogy hova megyünk. Errő mondja ő, hogy hallotta, hogy egy pasi hívottKépKép Tényleg mély a hangod, na de ennyireKép Visszafelé már sitty-sutty hazataláltunk.

A taliig megpróbálom a férjemet rábeszélni, hogy menjünk ki Ausztriába azért a csúzdás, hintás házikóért és akkor a nagyobb gyerekek is tudnának játszani ha elhozzátok őket. Szerintem a pasik maradhatnak. Van ping-pong asztalunk, hagy ugráljanak egy kicsitKép Nektek mi a véleményetek? (mármint, hogy kellenek e a pasik?)

ZsófiKép
A Viktor szerintem titeket is kihoz szívesen a Diáékkal ha szeretnél jönni. Rajtad múlik, jó lenne már megismerni.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Csak bejelentkezem. Nem vagyok jó passzban, Krisztikém tegnap óta semmit nem alszik, nem is eszik, rengeteg sír, néha már szönyen, sikítva, én is kivagyok, nem tudom mit csináljak vele. Bocsi lányok, azt hiszem egy darabig nem jövök, majd összeszedem magam, és akkor visszatérek.
Azért puszilok mindenkit
Anikó
pancsa2

Ja, még szerettem volna szólni, hogy nem tudtam megoldani a kijutást Gigiékhez, úgyhogy sajnos nem fogunk menni. Sajnálom, de ez az átka a kocsinélküliségnek. Remélem, legközelebb már itt Pesten lesz a tali és akkor végre én is meg tudlak titeket ismerni.
Puszi
Anikó
pancsa2

Szevasztok Csajszikák!

Tisztára bevagyok zsongva már a talival kapcsolatban.
De jó lesz.
Véleményem szerint maradjanak a pasik, hátha úgy összeboronáljuk őket, hogy még a végén jó kis barátságok születnek a dologból.
Na mit szóltok.
Ha nem bánjátok, én nem küldeném haza Gyurit, mert azért nem olyan közel van Dunaharaszti, igaz nem vészes kilométerben. Na mindegy majd az uram eldönti mit is akar.

Dia!

Édes vagy köszi, hogy te is odaadnád az utazóágyat, de pocok a héten már hozza nekünk.
Szóval nem irigyellek Mariannékkal kapcsolatban.
Tényleg egy kicsit jobban tekintettel lehetnének rád, hogy azért ennyi embert elaltatni, elszállásolni, etetni, nem egyszerű feladat.
De nézd a jó oldalát, lehet, hogy jól fogod magad velük érezni. Reméljük.
Azért Timinek és Pannának remélem örülsz. No meg hát mentek vasárnap gyereknapra, de jó nektek.
Mi apósomékhoz megyünk, nagy hatalmas medencét felfújni és felállítani hozzá mindent, azért vette, hogy kislánnyal ellegyek benne. Ja meg hintát festünk. Szóval tiszta játszótér lesz apósoméknál. Anyósom meg csak úgy vett nekem egy kosztümöt, ami természetesen leesik rólam, mert nem kérdezett meg, hogy akarok e kosztümöt és nem gondolta hogy ennyit fogytam. Tehát az övé lett, még jó hogy rá jó a méret.
Meg mondtam neki, hogy ne rendeljen semmit nekem, mert én fogyni akarok még, és így semmi értelme ruhákat összevásárolni. Szerencsére nem sértődött meg.
Nem tudom mi van velük, de mostanában olyan furcsán viselkednek, annyi mindent vesznek nekünk, hogy csak lesek.
Persze nagyon örülök a változásnak.
Képzeld este felhívtam anycit és a diétától lement róla 2 kg, a vérnyomása sokkal jobb és a pulzusa normálisra beállt, nagyon örült, hogy rávettem a diétára és most ahogy elnézem lesz akaratereje végigcsinálni.
Nos Törekibe kár, hogy nem tudunk egyenlőre menni, pedig nagyon jó lenne veletek egy kicsit csavarogni, bemennénk Siófokra, elmehetnénk hajókirándulni Tihanyba, stb, nagyon szupi lenne, de hát majd kialakul, remélem lesz alkalmunk rá.
Én nagyon mennék, Gyurinak is mondtam, ő is nagyon szeretne menni. Tudod Tamás hiányzik ám neki.
Te meg nekem.
Mit szólnál, ha jövőhéten megint csapnánk egy babázós napot, na van kedved hozzá?
De ne főzz semmit, elmehetnénk a kínaiba. Valami gazt eszem ott, vagy legalábbis ami nem hízlal. Amúgy is olyan rég ettem.
Van kedved? Ha igen írd meg hogy melyik nap lenne jó. ÉN ma felhívom az Ortopédiát, meg a Vese Uh-ot, és Noncsit jövőhéten el kellene vinnem valahogy. Remélem Gyuri kitud venni szabit rá.
Ja igen, ha jövőre van kedvetek Rómába kimenni szívesen veletek tartunk. Persze csak ha ti is így gondoljátok Tomival. Majd csak szeptemberben szeretnék terhes lenni, szóval előtte mehetünk.
No remélem azért felvidítottalak és írj, hogy mit gondolsz ezekről a dolgokról......

Anikó!

Na hát micsoda dolog ennyire negatívnak lenni.
Nem örülök egyáltalán hogy nem jössz a talira, de, én szívesen felajánlom, hogy elmegyünk Gyurival értetek. Befértek a kocsiba, Gyurival elmegyünk és eljöhetsz Gigihez és haza is viszünk.
Na mit szólsz?
Nem meglógni, jót fog tenni neked a tali és nekem is és már alig várom hogy talizzunk.
Légyszí szedd össze magad, lásd nekem is sikerült, természetesen sokat segítettél benne.
Krisztike miatt ne idegeskedj, lényeg hogy nyugodt maradj, mert akkor ő is sokkal jobban meg fog nyugodni.
Nálunk is gatya ez az inyfájás, van nyűgi rendesen minden nap ordít, visít, hol eszik, hol nem, de már nem idegesítem magam rajta, ez egy ilyen időszak.
Írj, hogy akkor mehetünk e értetek.

Sys!

Ha van kedvetek férjeddel szívesen látunk mi is benneteket, gyertek át nyugodtan, hétvégén, vagy amikor ráértek és uncsiztok, szívesen látunk.
Az én kis Bubukám, imádom, majd most jól megdögönyözöm nem menekülhet előlem.

Saxika!

Írtam neked e-mailt, a skyp cím: gy4ever erre keress majd rá. Mikor lépsz fel Skypra?
Most gyorsan tornázom kb. este 6-tól fönnt leszek.
Puszi

Gigi!

Hogy te milyen rendes lány vagy, képes vagy kimenni Ausztriába, hogy vegyetek olyan játszóbigyót, nem semmi nőci vagy hallod. De a férjed is tündéri lehet, hogy ennyi mindent megtesz neked, nagyon szeret téged.
Jajj már nagyon várom a talit.
Szerintem maradhatnának a pasik, ne érezzék hogy állandóan kizárjuk őket. Főleg hogy ha van ping-pong asztal, hát akkor tényleg ellenének mint a befőtt. Viszont akkor akár süthetnék 4 tepsi hagymáslepényt is. :-))))))
Reméljük összeboronáljuk őket.

Barbi!

Nahát micsoda dolog, írtam neked, még sem írsz minden okés veletek?
Jössz a talira ugye?! Mekkora Szonja, édes lehet már nagyon.
Írjál légyszí, még ha nem is tudsz, csak legalább pár sort.

Na pusszancs mindenkinek
Írjatok

ANDI
tandi

SziasztokKép!
Magunkról annyit, hogy zalaiak vagyunk, Noel január 3.-án született, most 6800 gramm, és kb 65 cm.Fogunk még nincs, de sokat nyüglődünk vele mi is, remélem hamarosan kibújik.Noelt 3 hónapos kora óta nem tudom szoptatni, kevés volt a tejem, el is utasította a cicit, és a fejés-nem evés stb. ördögi köre persze megtette a "hatását".A mai napig nehezen tudom ezt feldolgozni, hiszen úgy gondolom minden anya úgy készül a szülés utáni életre, hogy szoptatni fogja a gyermekét, ameddig csak lehet...Ha ez nem sikerül, akkor pedig ott vannak azok az emberek, akik a hülye kérdéseikkel, megjegyzéseikkel még tovább rontanak a helyzeten, de ebbe ne menjünk beleKép...
Mi most a "nem eszünk-hanem helyette is alszunk és alszunk" problémával küzdünk, bár tudom, hogy a sok alvásért többen irigykedhetnek.Akármit teszek, Noel nem hajlandó semmit enni, vagy csak minimálisat, fenn van kb. két órát és elalszik.A súlya két és fél hét alatt semmit nem nőttKép.Korábban örültem, ha napközban másfél órát aludt összesen, most meg kb. hatot alszik, de emellett végig alussza az éjszakát is.Mit csináljak vele?!
Anikó, Andi és akik sírós nyugtalan gyerkőcökkel küzdetekKép! Anélkül, hogy az észt osztanám, nálunk az oltások utáni láz nélküli nyüszis, sírós szitukban bevált a Viburcol homeopátiás kúp, ami kifejezetten nyugtalan gyerekeknek való. Na, haza megyekKép.Sziasztok!
bodza07

Sziasztok!

Köszi a tippeket, az itatással kapcsolatosan. Már voltam is a közértben és vettem alma, és alma-őszibarack italt. Az alma eddig bejött neki. Kép Kép Mi pohárból iszunk...azért még nem úgy, mint a nagyok, mert egy kicsi azért mellé szokott menni, de azért nem panaszkodhatom. Úgy örülök, mert nagyon féltem, hogy nem lesz mit vinni majd a hosszabb sétákra, és esetleg szomjas lesz.

Képzeljétek olyan édi ez a mütyür. Mostanság azt találta ki, hogy megpróbál többet fönt lenni...eddig csak egy órát bírt, de mióta a vasat szedjük (aztán lehet, hogy semmi köze hozzá), már a kettőt is egész jól bírja. De utána aztán álmos...és ilyenkor elaltatni. Ahogy leteszem, már fordul is hanyatt, és kiabál. Így Mumus Mamus odaül az ágy mellé, és simogatja a hátát...na és persze nem engedi elfordulni. Kép Kép Max. 1/4 óra és már alszik is.

Gigi
Mikor is lesz a tali. Arra emlékszem, hogy nálatok (a telken, ugye?). Tuti, hogy már 100* is olvashattam, de az időpont az egyáltalán nincs a fejemben. Kép Köszi a fuvar ajánlatot, de mi egy kicsit messze lakunk, így, ha megyünk, akkor majd megoldjuk mi. Nem hiszem, hogy szívesen átjönnétek Pest másik végébe (Újpestre) Kép

Bodza
Lehet, nem biztos, hogy Noelnek is vashiánya van. Nekünk is azért kellett elkezdeni, mert nem hízott eléggé...(heti 8-10 dkg). Persze szerintem most sem szopik többet, de én már adom neki a gyümölcsöt, meg a főzeléket, így nem izgat, hogy a szopi ideje nem hosszabbodott. Állítólag azért is alhat többet, ha vashiánya van, szóval szerintem kérdezd meg a dokitokat. Mi a Maltofert szedjük...ebből áll. csak annyi szívódik fel, amennyi szükséges. Szóval kárt áll. nem csinál. Na ez csak egy ötlet volt. Kép Kép
Ja, és az alvással szerintem nincs gond. Bence is átalussza az éjszakát, és nappal is alszik elég sokat... 6 órát egész biztos. Ezzel szerintem nincs baj, csak az evésre kéne Noelt rávenni.

Puszi mindenkinek,
Zsófi
nmzsx

ZsófiKép

A találkozó június 11.-én lesz, nálunk. Ez nem telek ( telek Saxiéknak vanKép) mi itt lakunk. Cím: Dunaharaszti Táncsics u. 7.
De addig még van idő, még párszor megkérdezhetedKép

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Bodza!

Osztom Zsófi véleményét, nálunk a vastéma bevállt.
Én is szedem a Maltofert a gyerek sokkal nyugisabb, de az inyfájás szerintem nem tartozik a nyűgis gyerekek közé, tudod mindenkinél máshogy reagál a szervezet, köszi a tippet, ari vagy, de az a helyzet, hogy ha mindig rászoktatom arra, hogy ha fáj valamilye rögtön gyógyszer, meg fájdalomcsillapító, akkor a szervezet hozzászokik és egy idő után már nincs hatása, így hát semmit sem használunk, csak a Dentinoxot, azt is napi kétszer. Nem merem többször, mert kamilla van benne, és állandóan viszket tőle a szájpadlása, gondolom ő is allergiás rá mint én.
Puszika neked, de ne törj le mert nem tudtál szopiztatni, inkább örülj, hogy van egy szép súlyban lévő bébikéd aranyos lehet nagyon.
Az én kislányom dec. 22-én született és 6900 gramm 66-67 cm körül jár már és szerintem a tiéd is szép súlyban van, szép nagy baba. Ne idegeskedj, biztos az időváltozás is közrejátszik, nyugi az én lányom sem mindig jóétvágyú. Melegük van, mint nekünk.
Mindig hallgass a saját ösztöneidre, ne hallgas te mások hülyeségeire, szerintem az anyák megérzik, hogy a kisbabájuknak mire is van szükségük.

Puszika:

ANDI
tandi

DiaKép

Nem tudok a freemailen írni. Pedig akartamKép Ne legyél hülye!!!!!!!Kép A jövőhéten találkozhatnánk ha akarod.

Mindig elfelejtem írni, hogy OLivér már eszik piskótát. Teljesen be van gerjedve érteKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Sys!
10 felé felébredt Domi,na gondoltam magamba meglocsolom az erkélyen a muskátlit és megkeresem a telcsi számod,hogy talizzunk.KépErre mire bementem a hálóba Domi a franciaágy közepén kiterülve és aludt.KépFél 3-kor ébredt fel,persze farkaséhes volt.KépÍgy nem lett semmi a taliból.Holnap pedig takarítok ezerrel és pakolászom be a rucikat a bőröndbe.Majd két hét múlva.Kép

Andi!
Jövőhét nem jó mert Mezőn leszünk,de azután jöhettek és csapunk megint egy babás napot.KépKínai kaja jöhet.Kép

Anikó!
Nagyon sajnálom Krisztikét!KépMi lehet vele?A foga?Jobbulást kivánok!Kép

Kata!
Veletek mizus?Múlik a himlő?

Jaj,már most rossz kedvem van ha arra gondolok,hogy egy hétig nem leszek net közelbe.KépHogyan fogok vissza olvasni egy hetet?Kép

Teszek fel két képet,az első tegnap készült amikor a dokinénihez mentünk,a második ma a játszóra menet.KépMindenkinek sok puszi!Dia
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!

Hát vigyázzatok magatokra, tiszta hülye vagyok el is felejtettem, hogy mész le Mezőre, ügyes légy, a lemenetelnél, és sok puszit küldünk Timinek, Pannának, Anyucidnak, meg Zolinak, és mindenki másnak, Józsiéknak is és Mariannéknak is.
Jók legyetek, vigyázz erre a nagyfiúra. Mekkora, most mutattam Gyurinak hogy milyen nagyot nőtt Domika. Nagyon husi és gyönyörű, hatalmasat nőtt.
Gigi mire írta hogy ne légy hülye?
Remélem nem csinálsz semmi marhaságot, már itt ideg leszek rögtön.
Képzeld Saxival Skypoztunk, nagyon édi ez a nőci, jót dumcsiztunk, nagyon jófej igaz?

Puszi Saxika!

Hogy vagy, majd jelentkezz ha van kedved pénteken is.
Lilike abbahagyta a sírást? Bogika keze meggyógyult? Egyem meg, olyan édes volt a hangja.
Képzeld amikor Lilike elkezdett sírni Noncsi is rázendített. Most altattam el. Jó mi?
Már néha kivagyok.

Na puszi lányok aludjatok jól, majd holnap jövök.
Dia azért írj még ha tudsz!

Sziasztok jóéjt:

ANDI
tandi

Andi!Kép
Mindenkinek átadom a puszidat.KépKépzeld Rafi most ballag oviból.Ugye,hogy repül az idő?Kép
Nincs semmi gond,Gigivel személyes problémám van.Kép
Ne ihedj meg!Kép
Tényleg nagyon aranyos Saxi,tegnap én is dumcsiztam vele.Én mondtam neki,hogy neked is van skyp-d.Én kapásból letámadtam szegényt az első beszélgetésünkön a problémámmal.KépKép

Nonó már jobban van?Puszilom Gyurit is Anyudat is és persze Nonónak egy nagy cuppanósat küldök!Kép

Saxi!
Jól kibeszéltünk Andival!Kép

Györesz!
Te merre vagy?Mi szoktunk az utolsók lenni!Remélem nincs baj!

Puszi,jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Bocsi,csak most értem ide.

Dia!

Jó pihenést,és nagyon vigyázzatok magatokra.
Nem haragszom amiért kibeszéltetek.KépKép

Andi!

Szuper volt beszélgetni,ha van kedved ezt megismételhetjük.
Mind a két lánykám elhalgatott,Liliánát elvittem fürödni,Bogi pedig addig mesét nézett.Gondolom nem vagy szokva ekkora ricsajhoz,de nálunk ha nem alszanak mindig így zajlik az élet.
Remélem Noncsi megnyugodott,puszika neki.Kép

Anikó!

Sajnálom,hogy nem vagytok jól,mielőbbi gyógyulást nektek,és sok sok gyógypuszit Krisztikének.

Gigi!

Nálunk megy apa puhítása,hogy elvigyen minket a talira.Remélem sikerül.
Csak nehogy sokba kerüljön nekem ez a puhítás és egy trónörökös legyen az eredmény.KépKépKép
Azthiszem megyek gyorsan odadobok még egy adag trüffelt.KépKépKép
Ha sikerül elmennem a talira esküszöm viszek magammal,hogy végre Ti is megkóstolhassátok ha már ennyit írok róla.KépKépKép

Mennem kell,mindenkinek nagyon sok puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Dia!
Itt vagyok és talán ma is az utolsó!Kép

Ne haragudjatok, ha most nem írok mindenkinek, de totál ki vagyok! Norbit mostanába iszonyú nehéz este elaltatni lehet bármilyen fáradt! Ma egész nap kint voltunk a római parton, éppen hogy aludt egy kicsit és mégis alig bírt elaludni most. Olyan mint aki nagyon szenved attól, hogy hulla fáradt, de nem bír elaludni, persze ilyenkor egyfolytába sír!
Tegnap már jobban volt, de ma délutánra megint tiszta takony lett, Velem együtt, Én is elég szarul vagyok!
Szóval a római parton iszonyú jó volt, egész nap egy szál badiba volt a gyerek és nagyon élvezte, folyamatosan dumált: ma-ma-ma-ma vagy ba-ba-ba-ba, ezt mondja mostanába megállás nélkül. Volt ott két kis kutya, hát odáig volt értük, majd kiugrott a kezemből, amikor meglátta Õket! Annyira jó volt kimozdulni!!! Úgyhogy már Én is nagyon várom a talit!

Márti!
Talival kapcsolatba, ugye mehetek Veletek?

Gigi!
Hű, ez a piskóta dolog Engem nagyon érdekel! Milyen piskótát adsz Neki? Én vettem Norbinak Biscottit. Egyszer adtam Neki rágcsálni, de mikor az első nagyobb darab a szájába maradt, akkor úgy döntöttem, hogy várunk még vele. Te nem félsz, hogy félrenyeli, vagy csak én vagyok ilyen paramama?
Humana HA tápszert kap Norbi, már esténként iszik egy keveset!

Kata!
Jobbulást Patriknak!
Már nem látom értelmét szaporítani a tejnek! Mivel már többször eszik egy nap mást, így úgy gondolom, hogy ezzel a tejcsiveel még kihúzhatom egy pár hétig, de akkor sem esek kétségbe, ha pár nap lesz belőle. Egyébként nem a tej mennyiségével volt a baj, hanem a minőségével, legalábbis a dokinéni szerint!

Bodza!
Ha lesz egy kis időm akkor beírlak a táblázatba!

Andi!
Nem tudom még, hogy hogy alakul a holnap, de ha sétálunk akkor csörgök!

Minden fogfájós babának küldök egy-egy fogtündért, az anyukáknak meg kitartást!

Szilvi, Mica, Zsófi, Anikó, Saxi, Melinda, Barbi!
Nektek is puszi!!!!!

Puszi, jó éjt!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

A mai napunk nagyon gáz volt. Marci se aludni, majd délután szopizni sem akart. Előrehoztuk a fürdetést is, hátha a fürcsi megnyugtatja. Na utána szopizott, de sajnos a lefektetése óta már vagy 5-ször felsírt. Remélem most már véglegesen le tudtuk tenni. Hulla vagyok. Aludni nem tudom, hogy fogok, mert itt a padlástérben kb. 30 fok van. Szörnyű! Kép Na jó tovább nem panaszkodom.

Csak átszaladtam az írásaitokon. Jó, hogy Ti tartjátok a frontot, mert látom többen nem írtunk ma. Remélem holnap már én is tudok jönni.

Anikó!
Sajnálom, hogy Te sem vagy jó passzban. Kitartást!!! Krisztikének minél előbbi fogacskákat!

Kata!
Jobbulást Patriknak!

GYöresz!
Már tegnap sem írtál, remélem ennyire nem rossz Norbika állapota. Jobbulást kívánok Neki!!! Sok-sok gyógypuszit küldök!

Dia!
Domi nagyon sportos kissrác! Tündéri még mindig! Kép
Kiváncsi vagyok, mikor kapjuk meg a GYED-et, mert párom is tegnap adta le a papírokat a Teve utcában.

Gigi!
Majd bemutatkozom férjednek a talin, hogy én voltam az a pasi, akivel beszéltél! Kép Tudom, hogy mély a hangom, de ennyire Kép

Andi!
Látom rendbejött a kezed, mert nem kis mennyiségeket írsz! Kép

Saxi!
Nagyon édes volt (és még most is az Kép ) Bogikád! Tessék puhítani a párod! És készítsd a trüffelt! Kép

Márti!
Jó kihavazódást! Kitartást Neked! Csak a május ilyen gázos, ugye? Abból meg már nincs sok hátra. Kép

Bodza!
Mióta nem akar enni Noel? Sajnos nálunk is vannak ilyen időszakok, Marci ilyenkor a cicit utasítja el és néha még üvegből sem fogadja el a kajcsit. Ha régóta nem hajlandó normálisan enni, akkor tényleg érdemes dokival beszélni. Drukkolok!
Alvással régen nálunk is ez volt a helyzet, hogy 2 óránál egyszerűen nem tudott tovább fenn lenni. Én még egész jól el lettem volna vele, mire látom, hogy nyúlik a szája és ahogy letettem, szinte 5 perc se telt bele, már aludt is. Most már visszasírom, mert két hete viszont alig alszik.

Zsófi!
Ha már nem kell az álommanó, akkor küldd át hozzánk egy kicsit, hogy többet aludjon Marcikám nappal. Köszike! Kép

Akinek nem írtam név szerint, bocsi, de örültem, hogy ennyit is össze tudtam hozni.

Mindenkinek sok-sok puszi! Jó éjszakát!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Györesz!

Látom megelőztél. Kép Jobbulást mindkettőtöknek.
Nálunk is ez van alvással kapcsolatban. Most este is tuti azért sír fel újra és újra, mert már olyan hulla, hogy nem tud aludni a fáradtságtól. Nem értem, miért nem akarnak/tudnak aludni nappal Kép
Ha tejcsidtől nem is hízott, de immunanyagokat csak kap még belőle. Ha csak egyszer-kétszer szopizik is, még szerintem az is hasznos ilyen szempontból. Kép

Sok-sok puszi a dumcsis Norbikának + mamájának!

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Dia, Andi!
Ha Dia hazajön csatlakozhatok a babás naphoz?
Nagyon aranyos Domi a képeken.
Andi! Elküldöd nekem mégegyszer az elérhetQségeket? Amikor a képek eltüntek akkor az is.

Melinda!
Szerintem az idQváltozást is megérzik a picik és azért is nyqgösebbek. A meleghez kitartást, ez még tetQzni is fog a hétvégén. Mondjuk én szeretem.

Györesz!
Hogy mentél a Rómaira? Gyalog? Nincs az CsepeltQl messze?

Reméljük a talira is jó idQ lesz.

Ez nem igaz már megint nincs hosszú ö meg ü betüm.

Most megyek, mert nagylányt készíteni kell az oviba.

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!
Sys!
Hát persze,hogy csatlakozhatsz a babás naphoz!Kép
Megbeszéljük ha hazajövök.Kép

Melinda!
Azt mondta a TB-s csaj,hogy júni elején várjam a pénzt.

Mindenkinek szép napot!Már látom,hogy ma nagyon meleg lesz.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Lányok!

Anyám annyit írtatok, hogy most nem győztem visszaolvasni.

Dia!

Oksi add át nekik a puszijainkat és mi köszönjük.
Anyuci is puszil titeket, mondta, hogy már rég látott benneteket, kíváncsi Domikára is.
Egyszer eljöhetnétek anyuhoz, Gyuri elmegy majd értetek. Nem volt otthon anyu, amikor egyszer átjöttetek anyuhoz, emlékszel?
Hát mekkor már Rafika, nagyon röpül az idő.
Nagyon vigyázz magatokra, remélem minden rendben lesz egy hétig és jól érzitek magatokat.
Én is benne vagyok, hogy Sys jöjjön és legyünk együtt a babás napunkon.
Jujj de jó lesz.
Kézpzeld Noncsit vinnem kell Vese Uh-ra 06. 24-én pénteken 9-re, annyira bevagyok szarva, hogy nem hiszed el. Nagyon féltem és remélem kinőtte vagy ki fogja nőni, ezt a nyavalyát. Istenem ha belegondolok miket írtak erről, rosszul vagyok, nagyon féltem őt.
Ortopédiára még nem tudom mikor, mert nem veszik fel azt a rohadt telefont.
Ráadásul ki kell hívnom a dokit, hogy hozzon két beutalót, vagy elmegyek érte én.
De én vagyok a barom, mert amikor most kinnt volt az öt hós oltásnál akkor elfelejtettem megíratni vele.
Na mindegy, már az agyam is lyukas, nem csak a gyomrom az éhségtől.
Fogytam hála az égnek, de nagyon nehezen megy.
Noncsi ma pont 7 kg. Úgy örültem neki.
Szóval talizunk de jó lesz siess haza.
Tényleg Tamás addig itthon marad? Nem semmi én nem bírnám ki Gyuri nélkül.
Nagyon hiányozna. Persze megértelek, hogy anyukád is hiányzik, hisz ritkán látod. Szóval nem könnyű neked sem.
Mi van munkahely ügyben Tomival? Minden rendben van?
Jajj csak megkapd a pénzt, nem semmi az a Teve utca. Tiszta káosz.

Sys!

Elküldöm a táblánkat újból okszika?
Beírom Gigi címét is. Meg a telcsiszámát is.
De jó lesz talizzunk együtt jövőhét utáni héten.
Klassz lesz majd meglátod, mi Diával nagyon elvoltunk, a gyerkőcök is élvezték a dolgot.
Kíváncsi vagyok most a 3 gyerkőc mit fog művelni egymással.
:-)))))))))

Melinda!

Jajj szegénykém, nem irigyellek, Marcikád is nyűgi, nyugi Noémi is eszméletlen amit mostanában csinál, olyan hisztis kislány lett, hogy még az apucija is meglepődött rajta.
Olyankor mindig erősebben szól rá, hogy kislányom, ez műbalhé fejezd be mert ezt nem vesszük ám be.
Ilyenkor mindig kineveti az apját, a kis rafkós.
Van eszük mi?
De jó hogy talizunk, már én is nagyon várom. Maradni fog Gábor a talin? Az én férjem valószínű.
Én is örülnék neki.

Györesz!

Oksika, ha úgy érzed, gyertek, csörögj, de ha inkább kifekszed ezt a takonykórt akkor jövőhéten is mehetünk, szegény Norbikád, ő is nyűgi.
Most nem tudom mi van, de minden bébicsek nyűgi.

Márti!

Hol vagy? Ne dolgozz ennyit, köszi az e-mailt ari vagy, te is bevagy havazva rendesen.
Szegénykém, de azért kapcsolódj is ki.
Ugye jöttök a talira?!

Saxika!

Oksi dumcsizzunk máskor is, apucit meg tessék rávenni, hogy jöjjetek.

Anikó!

Mi van veletek?
Írtam, hogy szívesen elviszünk a talira benneteket, mit szólsz, nem reagáltál rá?
Biztos jól vagy? Tessék összeszedni magad, te kis diéta - fittness guru, olyan ügyi vagy.
Irigykedem ám.
Krisztikédet pusszantom.

Na megyek mert megint hiszti van.....

Puszika nektek:

Andi
tandi

Hali Andi!
Ok talizunk ha haza jövünk!KépVigyázok picurra mint a szemem fényére!Kép
Munka ügyben Tamás válozatlan.Ervin tanítja OMH-ni,de Marjai még nem tudja,hogy azért tanítja Ervin mert ő lelép.KépMeglepi lesz.Kép
Szorítok az Uh-on,biztos nem lesz semmi baj!Már akartam is kérdezni,hogy mikor mentek.Az ortopédiára nem kell beutaló csak az a papír amit ott kaptatok.
Gratulálok Nonó súlyához!Kép

Tamás itthon marad majd szombaton jön utánunk.De ő örül,hogy most szalmaözvegy lesz és végre kialussza magát.KépKépPersze azért hiányzunk majd neki és ő is nekünk.De minden nap beszélünk telcsin.De akkor tuti hiányozni fogok neki amikor éhes lesz.KépKép

Jaj nagyon meleg van!KépDe Domit úgy látszik nem viseli meg úgy mint engem,mert most aludt 2 órát.Képpuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Hali Dia!

De jó hogy írtál, hiányozni fogsz nagyon nekem is.
Szegény Tomi, de azért gondolom örül, hogy ő is megy le, szeret ott lenni. Nem csodálom, már mi is mennénk, annyira szép helyen lakik Anyud, Zoli, Timi és Panna.
Irigylem is őket. Jó levegőn lesz Domika végre.
Fújj csúnya Pesti szmog.
Ervin jól csinálja, Marjai meg csessze meg, nem igaz?
Úgy nem bírom azt a manust.
Noncsi fél órája alszik hála az égnek, nagyon nyűgi ma.
Én mindjárt meghalok itt fönnt a panelban, olyan melegem van. Szép idő van, szívem szerint kimennék, csak meggyulladnánk mindketten.
Sőt főznöm is kell csinálok egy kis pulykanyak husilevest, meg sült hal lesz.
Szombat délelőtt elmegyünk a Lehel Diszkont bababoltba, veszünk Noéminek vastag szivacsot, már éppen ideje, de hát mióta mondom, meg stabilabb kengurút 12 kg-ig van 7.600 ft. Muszály mert Timié már tényleg nem stabil, azok az anyagok az oldalán elég vékonyak és félek mindig, hogy el ne szakadjon, mert akkor tuti leejtem Noncsit.
Jövő hétvégén meg Gyurinak megyünk cipőket venni.
Szegénykém rá soha marad pénz, de most megígértem neki, hogy ha megjön a pénz akkor elviszem a Westendbe ott nagyon klassz csini férficipők vannak, meg sportcipők is és hát nem érdekel mennyibe kerül, de úgy utálom, hogy leesik a lábáról egy év után minden. Persze aztán ki tudja, hogy a drágább jobb e?
Köszi, hogy írtad a papírt, meg is keresem.
Puszika nektek, ma azért még írj.

Szióka:

ANDI
tandi

Dia!

Most sikerült egyeztetnem Ortopédiára, 06. 30. csütörtök 12,40-re kell vinni Noncsit.
Hát ezen is túl vagyok ma.
Ennek roppantul örülök, de bevagyok rosálva rendesen.
De utálok odamenni fúj.

Puszi:

ANDI
tandi

Dia!

Bocsi, hogy ennyit zargatlak, te kimostad már a játszószőnyegét Dominak?
ÉN nem merem gépbe rakni, de hogy a túróba tisztítsam ki, van ötleted?

Puszi:

ANDI
tandi

Na mi van?Ma csak mi írkálunk?KépDomi most vágott be egy ü finomfőzeléket.KépMost pedig veszekedik a csörgővel.Kép
Igen jó lesz már a jó hegyi levegőn.KépZoli nem ott lakik TEEEEEE!Kép
Anyudhoz elmegyünk ha haza jövünk!Olyan jó dumcsizni vele.Kép
Sok sikert a vásárláshoz!KépTamásnak még rövid gatyát kell vennem.Most kapott cipőt,inget,pólókat,nyári vászon gatyát,farmert.Kép

Én ma nem főzök"pénteken nem szoktam".Holnap úgy is főzni kell mert jön a sereg.Kép

Domi most kakil,szegénykém olyan nyögésben van.KépKép

Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Hali!

Tényleg csak mi írkálunk, nahát ilyet.
Nem nagyon szokott ilyen lenni, lehet, hogy mindenki kidőlt a melegtől.
A levest már fölraktam, most rotyog, kislány is most kap finomfőzeléket, hát nem is tudom hogy fogja fogadni, mert múltkor nem nagyon ízlett neki.
Hát hol lakik Zoli, azt hittem együtt él anyuddal?
Milyen hülye vagyok. Mert egyszer amikor lennt voltunk ő is ott volt, azt hittem, hogy már együtt is élnek, miért ne?!
Na mindegy.
Mit fogsz főzni Mariannéknak?
Nem válaszoltál a játszószőnyeg takarítás ügyben.

Vasárnapra gondoltam egy kis csirkepörit csinálok nokival, bár én azt nem ehetek, de gyuri igen, ő imádja, aztán lehet, hogy lopok egy-két falatot az övéből.

Lányok!

Mi van veletek, írjatok!

Puszi mindenkinek

ANDI
tandi

A Gyuri nagybetűvel értendő, nahát már írni is elfelejtek helyesen.
tandi

Sziasztok!
Én is bekukkantok, már ha a kislányom engedi.

Andi!
Köszi szépen, de édes vagy. Akkor becsatlakozunk. Jobb szülinapi ajándék nem is kell, minthogy titeket megismerlek végre Kép
Jobban vagyok, jólesik, hogy érdeklődsz. Krisztikém is megjavult. Szedte ezt a homeos bogyeszt a fogára, ami nagyon szuper volt. Azt tudtam, hogy nem lehet állandóan szedni, mert fordított hatása lesz, de nem tudták megmondani, mi ez a sokáig. Hát 2 hétig szedte, és úgy látszik, ennyi az idő, ami belefér, mert szerintem ettől lett ennyire nyűgi meg izgága meg sírós. Tegnap óta nem kapja, jobban is van. Persze a fogacska fájogat, de ez most semmi. Olyan, mintha leállt volna a fogzással.
Képzeld, már 3 centit csökkent a derekam, meg a csípőm is, nagyon szuper, ha így haladok, szépen le fogom dobni a feleslegemet. Nekem bejött ez a választós diéta, mert lehet enni is, és gyorsan hozzá lehet szokni hogy mit mivel nem ehetek.

Györesz!
Jobbulást neked is meg Norbinak is a náthához. Szörnyű, hogy pont a legnagyobb melegben jött elő. Jó lehetett a Rómaiparton Kép

Márti!
Köszi, hogy foglalkozol velem, nagyon jólesett, mikor olvastam az e-mailed. Kép

Melinda!
Gratula a szemfogacskához, most nekünk leállt kicsit, én nem is bánom. Nagyon jó, hogy Marci ilyen jól viselte a kibújását.
Nálunk is dög meleg van, most éppen megy a légkondi, dehát ez csak akkor mehet, ha Kriszta nincs itt, mert félek, hogy ő megfázna benne. Úgyhogy marad a szenvedés.

Dia!
Jó kikapcsolódást nektek a jó levegőn. Jó lesz nagyon biztos.
Milyen súlya van ennek a fiúcskának. Lassan lehagyja Krisztikét, pedig 1 hónap van közöttük majdnem. Kép

Rólunk annyit, hogy apucija szülinapján megfordult hátról hasra is a kislánykám, azóta próbálgatja, de mindig kell neki anya keze is, biztos ami biztos, pedig nem is kell neki segítség, de így jobban érzi magát. Kép

Puszi mindenkinek, most ennyire futotta, muszáj mennem haladnom a dolgaimmal.
Anikó
pancsa2

Kedves Anikó!

Na jól van végre már hogy helyrejöttél, na látod megy ez neked mint a karikapcsapás.
Szóval akkor megyünk érted 11-én a férjemmel, bepakolunk benneteket és gyija Gigihez.
A lakcímedet tudom, úgy hogy nagy baj már nem lehet, szóval jössz és kész, de örülök.
Boldog Szülinapot előre is.
Ügyes Krisztike látod mondtam én, nincs semmi gond.
Mi most főzünk, aztán ebédelek, és kávé, és torna.
Aztán apával este séti meg picurral. De jó lesz.

Na jók legyetek örülök neked nagyon.

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Itt vagyok!!! Figyelem, hogy a barátosnék itt levelezgetnek egymással nagyüzemben. Gondoltam bekapcsolódom, bár nem leszek ilyen intenzív, mint Ti, mert Marci szerintem lassan ébredezik. 2 ÓRÁJA ALSZIK!!!!!! HURRÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!

Valóban itt punnyadok a melegben, de nekem sincs lelkierőm kimenni a még melegebbe. Szerintem 4-5 körül veszem a bátorságot és lemegyünk. Én nagyon nem szeretem ezt a meleget, ebben én sajna nem tudok mit élvezni. Bezzeg 17-18 évesen egész nap a strandon grilleztem magam, nem tudom, hogy bírtam. Én mostanság inkább a 22-25 fok körüli időt viselem jól.

Andi!
Mi baj van/volt Noncsi veséjével? Ha régebben írtad, akkor már nem emlékszem, bocsi. Szorítok, hogy minden oké legyen.
A játszószőnyeg takarításán/mosásán én is a napokban gondolkodtam, mert Marci állandóan összenyálazza és van már rajta büfi is. Úgyhogy lassan savanyú tej szagot fog árasztani Kép Mondjuk odáig nem jutottam el, hogy megnézzem a cimkéjét.
Most megnéztem, a miénket (más mint a Ti jó kis színesetek) 30 fokon lehet mosni. Szerintem Te is mosd valami kímélő programmal 30 fokon.
Ismerős, hogy kiröhögik az embert ezek a kis babók. Amikor összehúzom a szemöldököm, hogy most aztán már nyugi, ne hisztizzen, erre elmosolyogja magát. Erre mit tud csinálni az ember, hát ő is mosolyog. Tudják, hogy kell kezelni az embert. Kép Én felnőtt fejjel a mai napig nem tudom Kép
Nem tudom, hogy Gábor marad-e a talin, mert mindig elfelejtem Tőle megkérdezni, hogy tervez-e itthon valami melót. Sajnos sok minden felújítás vár még Rá a házon belül. Persze örülnék, ha végre Õ is kikapcsolódna végre. Nagyon ráfér. De ma összeszedem minden maradék eszemet és felteszem a nagy kérdést!

Dia!
Remélem tényleg igazuk lesz és egy-két héten belül jön a zsozsó! Kép
Szegény babók, már a kakilás sem olyan egyszerű nekik. Marci reggel is olyan nyögésekkel kakilt, de végre sikerült Neki. Kép Tegnap nem volt termés. Néha teljesen elvörösödik az erőlködésben. Kép

De rendesek vagytok, hogy Ti még főztök is. Én egyszerűen nem jutok el odáig. Ha Marci alszik, akkor az egyéb házimunkát végzem, és még azt se tudom rendesen megcsinálni, mert általában hamarabb kell. (A mai nap kivétel, csak ezt ugye az ember lánya előre nem tudja) Ha pedig fenn van, akkor mellette kell lennem, mert rögtön elkezd elégedetlenkedni. Én pedig nem tudok úgy főzni, hogy állandóan abbahagyom és egy kicsit nyugtatok a Kisördögön.

Saxi!
Sok-sok puszi a féléves Lilikének! Remélem ma nem nyügi és ő alszik, mint Marci. Kép

Szilvi!
Te biztos élvezkedsz ebben a kánikulában, hisz Te szereted. Kép

Többiek merre vagytok????

Puszi és kitartást ebben a hőségben: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Örülök,hogy már többen vagyunk aktívak!Kép
Domi ismét aludt 50 percet.KépTöbbet is aludhatot volna.Kép
És már a második kakánk is megvolt ma.Kép

Andi!
Én a szőnyeget még csak vizes ruhakefével tiszítottam.De nem koszos csak szöszös mert nem használja Domi.KépEste már el is teszem mert csak porfogó.Kép

Melinda!
Irgum-burgum ne csak olvasni tessék írni is!Kép
Ti mit esztek ha nem főzöl?Kép

Anikó!
Köszi,meg lesz a kikapcsolódás.KépMajd meglátogatom az általános osztálytásnőmet,barátnőmet és mindent kidumálunk.Juj de rég taliztunk!KépA lányai pedig babázhatnak.Igaz ők már nagyok 4 évesekKépikrek.

PuszPusz!Már csak este jövök!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Andi!
Úgy ahogy jobban vagyok, túlleszek majd ezen az időszakon, remélem semmi gond nem lesz és akkor minden rendben lesz.
Tényleg, én is meg akartam kérdezni. Mi baja Noémi veséjének?
Én már túlvagyok a tornán, tegnap meg megfőztem, úgyhogy már meg is ebédeltem. Kép

Melinda!
Krisztikém is néha olyan szörnyű bogyókat kakil. De nem látom, hogy fájna neki, és naponta többször is képes ezt eljátszani. Ma délelőtt kapott őszibarackot, mert már napok óta nem láttam tőle hígabb kakit. És délben produkált is gyorsan egyet. Õrület milyen anyagcseréje van a lányomnak Kép
Én is szoktam főzni, mert a diétánk miatt kell, és férjecském is csinálja velem. Persze sokszor mikor ő hazajön, este 7-kor kezdek neki.
Egyébként én is ez a max 25 fokot szeretem.
Mi voltunk kint délelőtt, mert gyogyótárba kellett mennünk, és 11-kor már elviselhetetlen meleg volt. Egy szál napozóban volt, de fél óránál többet nem bírtunk elviselni. Úgyhogy marad az 5 órási lemenetel majd, hogy legyünk egy kicsit levegőn. Féltem is, hogy nehogy kiszáradjon, ez a meleg nagyon nem tesz jót még a kislurkóknak.

Puszika
Anikó
pancsa2

Szia Anikó!

Örülök, hogy Te is itt vagy! Kép Annak még jobban örülök, hogy jössz a talira. Andiéktól nagyon rendi dolog, hogy elhozz Titeket. Én sajnos nem mertem megígérni, mert Érdtől nagyon messze van a XIII. kerület. Bár Csepeltől sem egy köpésre van. Annyira várom, már a talit. Két hét! De szerintem úgy el fog repülni, hogy csak na.
Gratulálok Krisztikének a forduláshoz. Kép Látod, igaza volt Mártinak: nem fáj annyira fogacska és rögtön talált magának valami elfoglaltságot, hát megfordult.
Klíma nálunk is van. Marci szobájában is, csak ugye nem merem úgy használni, amíg benn van a szobájában. Mindjárt bekukkantok és szerintem rosszul leszek,hogy milyen hullameleg van nála. Ahogy felébred, szerintem lehúzzuk a csíkot az alsó szintre, ott egy picit jobb a helyzet.

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Dia!
Látod, nem csak olvasok, írok is!!! Marci még mindig alszik már 2,5 órája alszik! Olyan édes, most néztem meg. Kép
Mit is eszünk? Általában hét elején a vasárnapi kajcsiból marad, aztán szenyó, füstli, virsli, pizza, fagyasztott miegymások stb. Persze akkor aggódnék, ha Gábor a munkahelyén sem enne meleget, de szerencsére ez meg van oldva. Én pedig mostanság készkajcsikat, pl. Globus kaják Norbi ajánlásával Kép

Olyat sikkantott most Marci, hogy megállt bennem az ütő. Szerencsére jókedvében, miután felkelt.

Anikó!
Marci viszonylag hígat kakil, még bogyója nem volt. De ezzel a közepes sűrűségűvel is jól megszenved, mi lesz később. Kép
Örülök, hogy nem találtok kényeskedőnek, lustának, hogy nem megyek le Marcival. Látom, Ti is inkább a késő délutánt preferáljátok ebben a hőségben.

Elfelejtettem írni, hogy Marci apájával is levegőzik. Pár napja együtt locsolják a friss telepítésű füvet. Mondtam is Gábornak, hogy azóta úgy érzem, zöldebb a fű Kép
Teszek fel róla két képet Kép

Marci egyébként annyira édes, ahogy felkelt. Nem mentem be, de hallgatom a gügyögését. Kép Biztos az állatkáinak meséli, hogy mit álmodott Kép Közben pedig nagyokat pukizik. Tényleg, nálatok is sokat eregetnek a babók? Marci egész nap! És néha veszedelmesen büdöseket. Már előre rettegek mit fog holnap a keresztelőjén csinálni. Egyet-kettőt odalő majd a tisztelendőnek! Kép

Puszi: Melinda

Kép
Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok csajokKép

Voltunk ma méreckedni. 9250 gramm és 74,5 cm. Azt mondta a dokinő, hogy egy egyéves gyerek hossza az övéKép A felső fogai jönnek azért ilyen nyügiKép Az ágyát is lejebb kell tennünk, mivel már ül. Azt mondta a dokinő, hogy innen már csak egy lépés, hogy feláll. Inkább nem várjuk meg a szalto mortálét.
Tényleg dög meleg van, 11 30-ra kellett mennünk a dokihoz, azt hittem megdöglöm. Majd olyan 5-6 körül megyünk a szokásos nagy sétánkra.

MelindaKép
Nagyon szorgalma pasijaid vannakKép És milyen jó vékony a férjed. Na majd meglátod Viktort...... Két Gábort kiteszKép Én esténként lefekvés elött kapcsolom be a klímát, de nem merem, hogy éjszaka menjen neki. Még jó, hogy van.

DiaKép
REmélem nem sértődtél meg, hogy nem írtam, de nem tudtam emilt írni. Ma egész délelött nem tudtam a netre csatlakozni.

SaxiKép
Füzzed apát!!!! És jó sok trüffert hozzál.Kép Bár még életmben nem ettem. Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Szasztok Lánykák!

Hát ne tudjátok meg ezt a hisztit, most jutottam odáig hogy megettem a két szelet sajtomat, fél uborka, 1 főtt tojásom és a natur joghurtom.
Most végre kávét töltök az agyamba.
Noncsi addig hisztizett, hogy megint a cicin aludt el, megint az inye. De most végre szunya.

Melinda!

Milyen kengurútok van, nagyon stabilnak látszik én holnap fogok venni, de nem tudom milyet vegyek.
Milyen márkával ellátottat. Illetve fogalmam sincs, hogy mit lehet kapni a Lehel Babadiszkontba.
A Hauck most 5.490 de csak 7 kg-ig, hát Noncsi azt már kinőtte, szóval van még 12 kg-ig 7.600 forintért.
Nagyon édes Gábor Marcival nagyon bírom amikor egy pasi babázik, hülye dolog de én olyankor olyan férfiasnak látom őket, kívánni valónak a férjecskémet. De psszt, ezt nem kell hogy ők tudják.

Melinda, Anikó!

Hát Noncsinak amikor terhességem 36-ik hetében jártam megállapították, hogy kétoldali vesenagyobbodása van. Normál mértékben szerencsére, és állítólag kinőheti. Most kell mennem vele kontrollra, nagyon fosok 24-én megyek de már szívem szerint hétfőn vinném, hogy megtudjam, hogy nincs semmi gond.
Nos ha van, akkor egy afféle kisműtétet végeznek, vagy antibiotikumos beavatkozás kell Zinattal.
Reméljük nincs gáz, elég sokat pisil, és már akkor megállapították, hogy a hugyhólyag ürül. Amikor pedig kiürült, akkor már nem is volt látható vesenagyobbodás. Szóval nem tudom mi lesz, de egyáltalán nem vagyok nyugodt. Annyira féltem őt.
Hát ennyi.

Puszi:

ANDI
tandi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?