Sziasztok!
Jó sokat írtatok, alig győztem visszaolvasni.
Nagyon klassz volt a mai nap!!!
Nagyon jót taliztunk Gigiékkel (ugye, Gigi?
) Oli egy tündér, nagyon ügyesen ül és ha vízszintesbe kerül azonnal próbálná magát hasizomból felhúzni. A mobilra pedig rendesen rá van kattanva.
A fiúk nagyon rendesek voltak, mert cseréltek játékot, mert gondolom a sajátjukat már unták
Egy szóval: klassz volt!!!
Gigi!
Remélem a fentiekkel Te is egyetértesz. Ugye könnyebben hazataláltatok, mint ahogy ide hozzánk.
Anikó!
Fejrázás sajna nálunk nincs kapcsolatban a fáradtsággal, mert ha felkel és pelust cserélek, már a pelenkázon rángatja a fejecskéjét. Fogdosom a fülét, fáj-e Neki, de eddig semmi. Remélem nem is lesz.
Szegény Krisztike, hogy szenved a szemfogával. Ne haragudj, de nekünk minden különösebb probléma nélkül már kibújt a bal oldali. Tegnap vettem észre. Érdekes, hogy felül és alul van 3-3 foga, de a jobb oldalon még nem látok semmit. Most olyan kis féloldalas a fogsora
Férjednek boldog születésnapot kívánunk!!!
Sajnálom, hogy szenvedtek a szopival. Pedig úgy örültem, ahogy pár napja írtad, hogy van tejed rendesen. Hátha csak a "normális" ingadozás. Én észrevettem, hogy hó elején van kevesebb pár napig. Hátha Nálatok is visszaáll a rend. Szorítok!
Mica!
Gratulálok az 5 hónapos és 10 kilós Zolikának! Nem semmi súlya van a kissrácnak! "Csak" 80 dekát hízott, a végén még elfogy
Örülök, hogy jól viselte a szurit.
Annyira édesek a képen a fiúk, ahogy összebújtak. Gondolom, hogy meghatódtál, ahogy megláttad Õket.
Tök jó, hogy jöttök a talira!!! Hurrá!
Kata!
Gratulálok az 1. fogacskához!!!
További jobbulást Patriknak a barikák elzavarásához!!! Gyógypuszikat küldök Neki!
Cumisüveg? Hát ez tényleg gyerekfüggő dolog. Marci az elmúlt 3 hétben üvegből evett, folyamatosan fejtem, most 1 hete cicizik újra (kop-kop), egész jól megy Neki. Persze ő mindig szopiproblémás baba volt, úgyhogy ha most problémázik, már abszolúte nem az üvegre fogom.
Györesz!
Jobbulást Norbikának! Remélem gyorsan túllesztek ezen a fránya náthán.
Szomorúan hallom, hogy a tejcsi nem elég Norbikának. Reméelm találtok olyan tápszert, ami Norbikának is ízleni fog. Nekünk anno még BEBA HA-t írt fel a dokinéni, de ízre szörnyű volt, szagáról nem tudok nyilatkozni.
Munkába én se a munka, hanem inkább a társaság miatt mennék. Olyan szívesen látnálak Titeket is nálunk. Annyira rossz, hogy nincs nekem se jogsim, mert kocsi még lenne, és akkor reszkethetne mindenki, mert végiglátogatnék mindenkit
Köszi a fejrázásról a nyugtatást és az infot. Visszakeresek az őszieknél.
Szilvi!
Örülök,hogy Gergőke jól viselte az oltást. BCG újraoltás
Szép súlya van a legénykédnek!
Andi!
Szörnyű volt ez a sírás, amit írtál. Nagyon megijedtem, hogy mi lehet szegénykémmel. Remélem most már könnyebben fogja viselni a fogacskát. Puszi Nektek!
Zsófi!
Marci Hipp teát iszik, de néha már víz is lecsúszott a torkán. Kútfőből én is a kapható ivóleveket tudom ajánlani. Esetleg higíthatod vízzel, mert elég sűrűnek tűnnek. Sok szerencsét az iváshoz. Miből itatod Bencét?
Ettől a máshol altatástól én is tartok egy picit. Mi mondjuk nem tervezünk nagy nyaralást, max. 1-2 napot fogunk rokonoknál+húgoméknál tölteni. Az utazóágyban való altatás nem rossz ötlet szoktatásként.
Saxi!
Nagyon hasonlítanak a leányzók! Különösen a szép szemük!
Szegény Bogi, jó sokára sikeredett a BCG-je.
Örülök, hogy nem sértődtél meg. A talin majd megbeszéljük a telektalit!
Dia!
Szopi szabadban? Marcinál sajnos nem lehet tudni, hogy csak 2-t fog szippantani vagy rendesen fog szopizni. Itthon még előkapom egymás után akár többször is a ciciket, de a Ligetben? Ha megyünk, akkor legfeljebb viszek üvegben tejcsit. Nálunk már talán az se zavar be
Jó húzata van Dominak, nem hiába gyarapszik olyan szépen.
Barbi!
Hol vagy már? Ugye jól vagytok! Kérnénk egy kis életjelet! Puszi!
Megyek fürdetni.
Mindenkinek sok-sok puszi!
Melinda