Sziasztok!
Hát, én most buktam teljesen ki! Beleolvastam a februári meg a januári babások topikjába, mindkét helyen az a téma, hogy hogyan fegyelmezik a néhány hetes babáikat! Én vagyok túl érzékeny? Mi soha nem hagytuk sírni a gyerekeket, és nem érzem úgy, hogy a Keve egy elkényeztetett, haszontalan valaki lenne! Sőt! Itt meg a négyhetes babát két és fél órán át hagyják "hisztizni".
Szőrtelenítés nálam meg van oldva! Lábamon nagyon gyenge, és szőke a szőr, lassan is nő, úgyhogy csak ritkán kell vele foglalkoznom.
Hónaljról egy perc alatt lekapom borotvával, a nuniról meg csak akkor, ha fürdőruhát húzok, akkor is hetekig hallgatom, hogy miért nyúltam hozzá!
Jól kell férjhez menni!
Mondjuk egy görög pasihoz, ők a szőrös nőket szeretik. Szoktam is kérdezni Attilát, hogy hogy szerethetett belém?!
Olgo!
Hát, sajnos sok szülészeten ez az eljárás, én sem láttam a Kevét mikor megszületett, csak másnap reggel, akkor is úgy, hogy leléptem az intenzívről. Azért itt az is felháborító, hogy azt mondták a lánynak, hogy ne nézzen le. Máshol ennyi idő után már "vígan szaladgál" akit műtöttek.
Elkényeztetett lánykám idetolakodott, pedig fél órája fejezte be a szopit.
Este még jövök.