Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Vali!
Hú, de utálom az ilyen engedélyhez kötött beszédet! Szegény gyerek!

Tünde!
Asztali dvd-írótok van? Azzal tudom.

Mennem kell, megjöttek a bátyámék.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Drága Lili és Levi!

Nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk nektek!

Kép

Kép

Kép

Kép
nancsika

Vali, én se voltam még 10 akkor :roll:

Ildi, nagyon vagány az aláírás
8)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lidke: Az a baj, hogy nem igazán tartják be a szabályokat! Ha azt mondja nekik a tanítónéni, hogy ne dumáljanak, akkor ne dumáljanak.
Én egyébként egyetértek azzal, hoyg ne zsibvásározzanak evés közben, mert akkor tuti az egész étterem zeng, és van rajtuk kívül még más osztály is ott egyidőben. Itthon sem szeretem ha kaja közben dumál, mert amúgy is olyan lassan eszik, mint a csiga, hátha meg még beszél is mellette ...
A suliban gondolom van egy "szintidő", ami egy osztályra van szánva, aztán aki bújt, aki nem ... vége az ebédben. Ott tuti nem várnak órákig, hogy a nagy dumálás közepette a kaját is megegye.

Anita: Aztaaaaa! Nem irigyellek! Én meg 12 vagy 13, de abban az időben :oops: :roll: ez teljesen normális volt. Kicsit felgyorsult a világ ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

A köszöntés:

Kép

Kép

ajándék, még becsomizva:
Kép

ajándék nyitás pizsiben (kicsit elcsúszott a nap):

Kép

egy kis játékelalvás előtt:

Kép

Ildi:köszi a fát :)

Vali: megteszi a kerti tuja is :) . Már előre félek ettőla korszaktól (mini pubertáns). 9 évesen mensi? Valamelyik kultúrában 12 évesen már szülnek is :shock:

Kép

Kép
pgyöngyi

Anita: Ilyen korán? Akkor tényleg van ilyen.

Na nézem a Fábryt,pusza

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Igazából nem nagyon tudok reagálni, mert csak kutyafutok:

Tünde jól értette, arra céloztam, hogy beszéljük most meg a tali ellenkezőjét és akkor meggyógyulnak a porontyok! :wink:
Merthogy a tali hallatára mind kidőltek...

LILINEK ÉS LEVINEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

Rólunk: ma voltunk vásárolni, végre vége a szobafogságnak alapon, erre Zazi fejreesett a bevásárlókocsiból. :shock: Olyan kocsiból, amiben nincs gyereknek hely. :shock: Csak ült belül, aztán meggondolta magát és ő is pakolni akart. Átlendült. Úgy esett fejre, mint egy fadarab. Semmi védekezés. Az esténket a balesetin töltöttük, s még jó, hogy apa csatlakozott, mert én be sem mehegtek a röntgenbe... Borzasztó! Végül hazaengedtek, mert mindent rendben találtak. Remélem így is marad.

Puszi mindenkinek!

Edit!
Már sétaképesek vagyunk!

Kép
Kép
~melitta~

melitta: Ezt még olvasni is borzasztó volt, nem, hogy átélni. Zazinak puszi a fejére

Kép

Kép
pgyöngyi

Melitta: Ez borzasztó :( Éjjel minden rendben volt?
Én a lépcsős akciónk után csak akkor bírtam megnyugodni, mikor éjszaka se volt semmi baja, és másnap "normálisan" ébredt :?
Gyógypuszik Zazi buksijára! :)

Gyöngyi: Naggggyon guszta a torta :) Saját gyártmány? Nyami-nyami :)

Miket kapott Lili? Az valami dínófarm?

Csajok! Kérek szépen menzihozó drukkokat! Tegnap kellett volna megjönnie, erre még ma sincs semmi :( Pedig olyan szépen beállt 29 napra, erre most keresztbetesz itt nekem a fagyasztásos akció előtt :evil: Azt hittem jövő héten túl leszek rajta, de így megint tolódik egy hetet :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali, menzihozó drukkokat kérsz, vagy inkább ne jöjjön meg??? :wink: :wink:És akor mi van, ha csúszik a fagyasztásos projekt pár (mondjuk 9) hónapot??? :D :D :D :D

Tényleg giccsparádé az aláírás? :roll:
Na, jó, csinálok másikat úgyis van két szülinaposom a közeljövőben :wink:

Hú, Anita 10 évesen? :shock:
Én meg 14 körül voltam :shock: , lassan érek(vagyis sokára, de akkor bepótolok mindnet :lol: )

na, húzok, vendégem jön :D

Lili cuki, és nyami a torta is, szép a duplo is :D

Hú, Zazit sajnálom :(
Szegényke, az a szerencse, hogy tényleg nem lett nagy baj
Olivér hétvégén az ikeában a kosár oldalán lógott, és magára rántotta, kapásból azt hittem eltöri ott a lábát(de nem lett semmi, sőt, még a tálkák se törtek szét :shock: , amik a kocsiban voltak
(bár egy pasi elkapta félúton a föld felé) :roll: :D
vas

Akkor az én lányom nem "mai gyerek": májusban lesz 13 és még nincs neki (hála az Égnek!! :D )
Belegondoltam mi lesz, ha mind a 4 nőnek a családban lesz, akkor rámegy a családi költségvetés... :lol:

Vali: drukk, biztos a hétvégére megérkezik... :wink:

Ildi:
akkor holnap fél 10 körül a Wörösmarty-n!!!! :)

Melitta:
sok mindent kibírnak ezek a rosszcsontok!! hihetetlen, hogy hirtelen milyen attrakciókat művelnek... :? :shock:

Gyöngyi:
nagyon cuki a lányod és jól néz ki a torta!!! :P

Hétvégén nem jövök, holnap ugye Ildivel randizunk, vasárnap meg megyünk szavazni... :wink:

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!!!!!! :) :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ildi: áááááááááááá, nem lehet itt semmi, kézzel-lábbal védekeztem ebben a hónapban is :oops: :roll:

Most meg miért csak két gyerekes vonalzód van?? Hát Levente már smafu???? Vagy direkt csak a két szülinapos-jelöltet tetted most fel? :wink: :D

Tünde: Nekem azt mondta a doki mikor megnézte Alizt a bukfenc után, hogy ezek a gyerekek még gumiból vannak, sokmindent túlélnek :shock: De azért én mégiscsak aggódtam rendesen, mert a feje az tuti nem gumi, az elég nagyot tud koppanni :?

Holnap okosodjatok ki nagyon, és várjuk a javaslatokat, hogy mivel kenegessük magunkat ezután! :D

Kérdés: Nézegettem kerti bútorokat, de nem tudom eldönteni, hogy milyet lenne érdemesebb venni. Nekem a fabútorok tetszenek, de ugye azok valszeg nem annyira strapabíróak mint a műanyagok. Többe is kerülnek, viszont nem akarom 2 év múlva lecserélni őket, mert nyikorog mindenhol. Meg azokat kapkodni kell be mindig, ha elered az eső??? Végső esetben a műanyagot is fel lehet dobni egy jópofa párnával. Szóval nem tudom ... :roll: Vélemény?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

na még beugrottam...

Vali:
nekünk műanyag van, de ez sem örökéletű (meg hát valljuk be, nem annyira esztétikus), sógoroméknak fa van (mondjuk tető alatt), de strapabírónak tűnik. A fánál arra kell figyelni, hogy jól le legyen kezelve!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vali, mit kötekedsz már a vonalzóimmal... :lol: :lol: :lol:
Aha, csak a két szülinapos fért el, nem engedte már fel a Leventét, azt írta ki, hogy túl hossz aláírás (majd legközelebb) :wink: (vagy még próbálkozok)

Oké, Tünde :wink:
(nekem is ugyanez a programm hétvégére) :wink: , vasárnp mi még szülinapozunk is egy kicsit Olivérrel

Kerti bútor:
nekünk fa van(skandináv fenyő), egy nagy rakás sz*r.(3 éves)
Már legalább ötször kellett megragasztani, az asztal szétvan ázva, ferdék rajt a lapok.
Műanyag szerintem elég gáz ..(nem akarok csúnyát írni), szóval gáz.... :lol: :lol: :lol: (a fehér műanyagról beszélek) :lol:
De vannak fémmel kombináltak, vagy van olyan is, ami fémlábú, és olyan, mintha fonott nád lenne az ülőke, (de műanyagos)
Van a teakfa is , az nagyon jól bírja, de jó drága is.. :wink:

mennem kell, dógom van.

az előbb jött a szomszédasszony, pofáztunk, és a konyhába meg leégett a tészta..........
Olllllyan büdi van............... :roll: :roll: :roll:
csá

vas

közben Tünde is ezt írta a műanyagról........... :D
vas

1 napos
Kép

1 éves

Kép

2 éves

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

sziasztok

Á, nem én csináltam a tortát, de én is tudok szépet ám :) csak nem volt időm

Vali: Nekünk fából van, nagyon dekoratív, tavaly raktuk össze, télen a garázsban volt, most szedtük elő és inognak a székek :shock: A műanyak meg elöregszik és kiszívja a nap, anyósomnak van fehér és elég rút már. Hajrá mensi :)

Ildi: lám, ilyen profi szakács is tud még meglepetéseket okozni nekem :) Na és sikerűlt kiszellőztetni?

Én meg késznek érzem magam a babaprojektre, erre most olvastam utána, hogy villanófényes szőrtelenítés alatt nem lehet az ember terhes, nekem meg még 2-szer mennem kell (basszus)

Na lerakom a csajkámat :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Edit: Azért ílevi egy csomót változott (vagy csak a kép csalóka). Lefoglalhatom még a Lilinek? :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Na és ha mondjuk nem fehér műanyag, hanem bordó??? Az is gáz???
Egyébként ezt nézegetem, meg kéne sasolni élőben is:

Kép

Edit: Nagyon jók ezek a képek :) A tortád is nagyon gusztaaaa :) Én ilyet képtelen lennék alkotni :(

Gyöngyi: Ez aztán a jó hír :D Nem is tudtam, hogy ennyire komolyan gondoltad :)
Az a 2 alkalom az mennyi időt vesz igénybe??
Majd mesélj már erről ... tényleg végleges a hatás?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Gyöngyi: Szerintem meg Levente nem is változott semmit, csak nagyobb lett :) De a vonásai ugyanazok :)
Simán fel lehet ismerni az újszülöttkori képen is. :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Na hol kezdjem :roll:

Lidke
Én bevinném Dévát megmutatni, és megmondanám neki, hogy mutasson még egy ilyen gyereket, aki ennyit hízott két hét alatt. ÁÁÁÁÁ az okoska Gizije :evil:

Levi is nagyon sokat aludt. :)
Szerintem, itt hasonlít Déva rá. Vagy nem ?? :roll: :wink: :?:

Kép

Egymás alá rakva lehet, hogy jobban látszana. :lol:

Anna
Veled majd személyesen megbeszéljük a dolgokat.
Én mondtam, hogy tiszta Peti. :lol:

Melitta
Ez szörnyen hangzik, :( délután mehetünk.
Na inkább mindjárt hívlak. :wink:

Vali
Én is fát vennék, bár nekünk is műanyag van, 8 éves és gyönyörű. :lol: És még márka jel is van rajta. Ez nem szokott lenni a műanyagokon. Igaz drága is volt, de meg érte. :wink: A szomszédba az olcsót vették, és már a második garnitúrát használják, de az is gusztustalan. :wink:

Gyöngyi
Szép a tortád! :) Te csináltad????? :D
Lilinek jó a dumája. Jó sok ajándékot kapott. :shock: :)

Ildi
Én arra gondoltam, hogy miért nem fog menni Nati bölcsibe, és az uradnak is tetszett az ötlet.
Na erre is válaszolsz???? :lol: :lol: :lol:

Tünde
Húúú nálatok ez tényleg sok pénz lesz. :wink: :shock:
Holnapra jó bulizást nektek. :)

Nekem 15 évesen jött meg :lol: Én nyertem :?: :?:

Valamit akartam még de nem jut az eszembe.
:roll:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Lidke
Lehet ,hogy csak a haja hasonlít rá :oops: :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Na ilyen lett volna Levi tortája is . :D Ezt a haverjának csináltam 1hete ,csak a haver buli betegség miatt elmaradt, és mi ettük meg a tortát. Már rosszul voltam a gondolatától, hogy két hét alatt a harmadik torta is mézes-krémes legyen.

Kép

Ez meg a Levi tortája és még finomabb volt :lol: :lol:

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Na megyek eszem is belőle :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit: tényleg nagyon klassz a torta és milyen gyors vagy, hogy csináltál új vonalzót. Na bénázok vele én is egy kicsit. Ha nem sikerűl S.O.S.

Kép

Kép
pgyöngyi

Edit, nagyon jók a torták!!! :D
Én asszem megint malakoff-ot csinálok.(legalábbis az egyiknek)
Baromi finom, könnyű, és baromi finom mégegyszer is!!
Akit érdkel van receptem :wink:

Levi szerintem is ugyanolyan, mint volt :D

Szóval a bölcsire vagy kíváncsi, mit alkottam???? :wink: :wink: :wink:
majd elmondom :wink: :wink: :wink: :wink:

És Levi tortája milyen ízű volt???

Vali, a fába az a lényeg, hogy JÓ minőségű legyen a fa, és tényleg legyen kezelve évente legalább kétszer.
meg jól bírja a napot, esőt...stb (na, ezért is kell kezelni)
( a miénk is nyikorgott, sőt, szét is esett, (és aki rajt ült, éppen őrá fogtuk, hogy széttörte :lol: :lol: , persze, jót röhögtünk rajta)
Bordó???Nem is tudom :roll:

Ez Obi-s a képen?
nekem nem tűnik valami meggyőzőnek.
A miénk Jysk-es, ott ne vegyetek :wink:

Aha, gyöngyi, most szellőztetek, még mindig.
Irtó büdös.
Az volt a gáz, hogy becsuktam a konyhaajtót, hogy Natasa nem menjen be, mikor forr a víz, persze, se hangok, se szag nem jött ki, mikor bementem, akkor eszméltem fel, hogy hoppá, ennek elforrt a vize :shock: Persze, leraktam az égett edényt a pultra, na, képzelhetitek milyen lett :shock:

Gyöngyi, hányszor voltál már a villanófényesen?
És mennyi szőr van még?
Látszik a hatás?? Mit csináltatsz?
Lábat, hónaljt??? :wink:
vas

Ildi: hónalj, nuni :) Egyszer voltam még csak. A hónajnál a fele kipotyogott, de a nuni csak foltokban. Pénteken megyek a másodikra és rá egy hónap múlva az utolsó kezelés. A lábon marad a gyanta :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Ildi
Oké! Nagyon kíváncsi vagyok. :D
Somlói torta volt. :)

Vali
Barátnőmnek az van és nagyon ronda, :? mert a por az eső minden látszik rajta ,ez a kékre és zöldre is vonatkozik. :wink: Csak a boltba szépek. :D

Gyöngyi
Én is kíváncsi vagyok erre a fényes szőrtelenítésre.
:shock: :lol:
Én hozzá se nyúltam a vonalzóhoz :oops: :oops: ,magától csinálta
:lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vali, szerintem műanyagban is vannak jó minőségűek, de a lényeg a lényeg: ha hosszan tartót akartok, akkor az a faja minőségű lesz (akár fa, akár műanyag), ezek meg általában drágábbak. :roll:
Hajrá mensi. :wink:

Zazi....jajj, jobbulást.

Edit, ecsém, de ügyes vagy torta téren. :) Ez gyönyörű. :) Levi meg tényleg nagyon hasonlít piciönmagára. :)

Ildi, receptet ide, de azonnal. :) :)
Vendég

Na, jól feldobtam a Levi témát. Oké, belátom, tényleg hasonlít. Mentségemre szolgáljon, hogy a laptopom monitorján szarakszik a világítás, vagy mi és elég gázul látok rajta. Mentség elfogadva? :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Edit: akkor a babafalvás vonalzó sokkal többet tud mint a Lilypie. :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Hát csajok ... én olyan bénának érzem magam :( Sztem még 80 éves koromban se fogok tudni iylen tortát kreálni, bármennyit is gyakorolnék :oops:
Komolyan mondom, hoyg esz a sárga irígység :o :oops:

Köszi a kertibútoros hsz-et. Most már totál nem tudom, hogy milyen legyen. de sztem olyan lesz, amire futja a pénzünkből :?

Edit: Megsúgnád halkan a tiétek márkáját?

Gyöngyi: Látom mindenki rákattant erre a szőrtelenítéses témára :D Engem is érdekel ám :wink:
Nuni??? De ott hol??? Csak oldalt a fazon, vagy ... :roll: Nem fáj?
Jó lett a vonalzó :)

Ildi: Jah, Obi-s. Mondom, hogy meg kell nézni valóságban is, mert a képen mindig minden tök jól néz ki, aztán mikor ott vagy, akkor látod, hogy egy nagy gagyi sz@r az egész :(

Elengedett a főnököm, megyek is, juhéééé :)

Jó hétvégét mindenkinek! :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

ilyen gyorsan jó lesz??? :wink:

Malakoff-torta

Hozzávalók:
A tésztához:
- 25 dkg Rama Sütőmargarin
- 20 dkg sárgabarack- vagy málnalekvár
- 55-60 db babapiskóta
- 20 dkg porcukor
- 1 evőkanál instant kávé
- 3-4 evőkanál kristálycukor
- 1 csomagőzni való vanília ízű pudingpor
- 5 dl tej
A sziruphoz:
- 2 evőkanál rum
- 4 evőkanál kristálycukor
- 1 dl víz
A díszítéshez:
- 5 dkg vékony lapocskákra vágott mandula
- 3 dl habtejszín

Elkészítése:
A tejet a pudingporral, a kristálycukorral és a kávéval lábasba töltjük, kevergetve pár perc alatt sűrűtre főzzük. A puha margarint először magában, majd a porcukorral keverjük habosra. A kihűlt kávés pudingot krémesre keverjük, majd kanalanként a cukros margarint is beledolgozzuk. A sziruphoz valókat fölforraljuk.Egy 24 cm átmérőjű tortaforma alját és oldalát folpackkal burkoljuk. Az alját babapiskótával kirakjuk úgy, hogy néhányat kettétörünk, így mindenhová jut belőle. Először a sziruppal, majd a kikevert lekvárral megkenjük. Ezután a krém egyharmadával egyenletesen megkenjük. Erre még két réteget építünk ugyanígy. Hűtőszekrényben egy éjszakán keresztül dermesztjük. Másnap kicsomagoljuk, a tetejét és az oldalát kemény habbá vert tejszínnel bevonjuk, és pirított mandulalapocskákkal is megszórjuk.

Ilyen lesz:
Kép
Az enyém szebb lett, mert én a tetejére is tettem tejszínhabot, és beszórtam csokireszelékkel, az oldalát meg mandulával.
Isteni!!! :D :D :D

Edit, somlói torta is nagyon jó!!! :D

Gyöngyi, szóval hónalj, nuni :wink:
Értem :wink: :wink: :wink:

vas

Vali, de belevágtál a nunitémaközepibe :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor, most jól összezavartunk bútorügyben :D

Tortát dehogynem tudsz, csak biztos nem próbáltál még valami frankót!! :D

Akkor jó hétvégét!
De kedves főnököd van :P (biztos látta, hogy netezel egész délelőtt) :lol: :lol:
vas

Edit, a marcipánfigurák ugyanazok a két tortán(tilos volt megenni?),
vagy pedig ezekből spájzolsz otthon több tucatot??????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Vali: nem vacakoltam, az egészet kértem eltüntetni. :) A villanáskor apró tűszúrást éreztem csak, de mikor az érzékenyebb helyek jöttek úgy ugrándoztam mintha defibrilláltak volna :D . Kb 10 perc volt az egész.
Jaj megyek, mert a Lili megint ki akarja szedni a billentyűket a helyéről
pusza

Kép

Kép
pgyöngyi

Azta, milyen gyöncike torták! Valaki nem vállalná be, h süt a fiamnak egyet? :) Se tehetségem, se időm... :(

Kép

Kép
nancsika

Ildi
A mézesre más dísz ment volna, :lol: csak nem ért át Zsámbokra , mert este lett lemondva a buli. Gondoltam feldíszítem a miénkkel és megörökítem nekik. :lol: Egyébként kidobtam őket, nem ette meg senki.

Melitta
Hívtalak a vonalason többször is. Merre jártatok??? :)

Gyöngyi
Akkor olyan pár lesz Lili és Levi, mint Tünde és Peti. Ők is egy napon születtek. :lol:

Bezsebeltem a torta dicséreteket. :D Köszi mindenkinek.
Mi lett volna ,ha még ettetek volna is belőle :lol: :lol:

Nancsi
Jó pénzért bármikor :wink: :lol:

Ki lesz a következő szülinapos???

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Azt hiszem a karmám, hogy Tibete menjek meditálni... Ma bedöglött a vezetékesünk is!!! Kontakthibás lett a drága. A mobilomat tegnap az esés előtt aktiválták újra: mintha rám járna a rúd...
Szóval, Edit! Nem jó a vezetékesünk. :shock: :(

Nunimustrát mégsem várunk el, de a végeredmény engem is érdekelne szép körmondatokban! :lol:

Zazi jól van. Éjjel sem volt semmi gond. Ma már egy kétméteres csúszdára kellett felpakolgatnom, úgyhogy -a pocakot kímélendő- most a jobb karomon két helyen van kiugorva az ín. Marha sz@r érzés és alig tudom mozgatni...
Huhh, mikor lesz ezeknek vége???

Lidke! Megkérdezhetem, hogy milyen felkészítésre jártál/ miket olvastál előtte? Mert egy-két gondolat megfogott, amikről mégcsak nem is hallottam, pedig nem ma kezdtem az ezotéria vájkálását. Ha gondolod priviben válaszolj nyugodtan, hogy ne offoljunk.

Vali, én tudok szuper ápolószereket kerticuccra: www.auro.hu Nekünk az egész ház ezzel van kenve. A kerítésünk is kertibútor olajjal lesz csak kezelve és azt mondják elegendő. Tapasztalatom még nincs. Eddig a verébdeszka az, amit ér az időjárás, de az megúszta a telet. Úgyhogy hajrá! :) Na persze egy jó ápolószer sem old meg mindent.

Tünde, Ildi! Okosodjatok, hogy szépüljünk! :lol: :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
~melitta~

Persze Tibetbe... akartam volt írni.

Kép
Kép
~melitta~

Sziasztok!

Első kőrben: Lili és Levi! Naaaagyon boldog szülinapot tőlünk is! :D:D
Szép torták voltak! :D

Edit!
Hááát, titokban cukrász vagy, ugye??? :D:D
Levi még mindig cuki! :D:D

Gyöngyi!
Wow... akkor egy darabig nagyon hasonlítani fogtok a lánykáddal... :oops: :lol: És ez mennyire végleges??? És szoklká sztó it?

Ildi!
Van még valami egyszerű tortád, de babapiskóta nélküli? Nagyon nem szeressem... Jó lenne valami igazi tortát kerálni majd Hannának!
Jó okosodást, meg szülinapozást nektek!

Vali!
Nekünk sötétkék műanyagunk van. Már vagy 6 évesek, de nagyon bírják. Egyszerű Auchan-Tesco akciós volt.... Lehet, hogy csak ki kell fogni. :D:D

na, megyek. :D Majd még jövök...

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Ildi, ma csinálom a Malakoff tortát, Esztiféle lesz, mert mi annyira a kávét nem csípjük a sütikben, így az kimarad, és lesz vaníliás. :) Szerintem így sem lesz rossz. :wink:

Újabban pedig a kenyérsütésre is rátértem, szuper jókat csinálok. :)
Vendég

Gyöngyi, az egész nuniszőrt leszedeted ezzel a lézeressel? De hogyan? Nekem ez olyan intim dolog.... :roll: És akkor frankón sosem fog nőni? Vagy időnként ezt meg kell ismételni??
Ne csak pár szóban légyszi, látod, mindenkit érdekel!!!!!!! :lol: 8)
Vendég

Hellóka

Na akkor részletezem :)

A kezelés előtt két nappal le kell borotválni az érintett területet. A kezelés napján már van egy kis "borosta" :) . Az a lényege az eljárásnak, hogy növekedési fázisban érje a szőrzetet a fényvillanás. Ha jól emlékszem, az egyik hónomon 4 a másikon 6 villanást csináltak (a nunit nem számoltam). A szőrzet utána ugyanúgy nővekszik tovább, de a 2. 3. hétre rá el kezd kipotyogni a nagyja. Azért kell többször is megismételni a kezelést, mert nem mindegyik szőrszál van olyan növekedési fázisban a kezeléskor, ahogy kéne (ezek a szálak nem potyognak ki). Nálunk 500 forint 1 villanás, de néztem Pestet,ott konkrét árak vannak.

Eszti: hát engem is feszélyezett egy kicsit, de aztán feloldódtam. Meggyőztem magam, hogy ez se kínosabb, mint egy nőgyógyászati vizsgálat :) Meg a kozmetikusom egy sötét napszemüveg van a kezeléskor, és így nam volt olyan gázos

Kép

Kép
pgyöngyi

http://www.veglegesszortelenites.com/

Itt találtam egy kisfilmet is a kezelésről, így talán könnyebb elképzelni

Kép

Kép
pgyöngyi

Ok, így már értem. :wink:
Gyöngyi, szétcsúszott a fejed az avataron.... :wink:
Vendég

Ne is mond,2 napja tökölök vele, és ez sikerűlt kihozni. Még próbálkozok azért, de nem akartam üresen hagyni a fénykép helyét :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Hajrá :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát, én most buktam teljesen ki! Beleolvastam a februári meg a januári babások topikjába, mindkét helyen az a téma, hogy hogyan fegyelmezik a néhány hetes babáikat! Én vagyok túl érzékeny? Mi soha nem hagytuk sírni a gyerekeket, és nem érzem úgy, hogy a Keve egy elkényeztetett, haszontalan valaki lenne! Sőt! Itt meg a négyhetes babát két és fél órán át hagyják "hisztizni". :evil:

Szőrtelenítés nálam meg van oldva! Lábamon nagyon gyenge, és szőke a szőr, lassan is nő, úgyhogy csak ritkán kell vele foglalkoznom. 8) Hónaljról egy perc alatt lekapom borotvával, a nuniról meg csak akkor, ha fürdőruhát húzok, akkor is hetekig hallgatom, hogy miért nyúltam hozzá! :shock: :lol: Jól kell férjhez menni! :lol: Mondjuk egy görög pasihoz, ők a szőrös nőket szeretik. Szoktam is kérdezni Attilát, hogy hogy szerethetett belém?! :lol:

Olgo!
Hát, sajnos sok szülészeten ez az eljárás, én sem láttam a Kevét mikor megszületett, csak másnap reggel, akkor is úgy, hogy leléptem az intenzívről. Azért itt az is felháborító, hogy azt mondták a lánynak, hogy ne nézzen le. Máshol ennyi idő után már "vígan szaladgál" akit műtöttek.

Elkényeztetett lánykám idetolakodott, pedig fél órája fejezte be a szopit. :roll: :lol: Este még jövök.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Melitta: Na csak óvatosan azzal az emelgetéssel, nehogy idő előtt baj legyen! Hány kilónál tart most Zazi??

Nancsika: Alex teljesen rendbejött?

Edit: Isten biza én inkább fizetek neked egy ilyen tortáért, mint a cukrásznak! Mondj árat! :wink: :D

Eszti: Te nem dobsz fel egy képet a remekművedről??? :wink:

Gyöngyi: Teljesen felcsigáztál ezzel a szőrtelenítéses témával :oops: Nagyon kéne már egy tali, hogy rendesen kifaggassalak, mert nekem még vannak ám kérdéseim, de valahogy nem igazán itt fejteném ki :roll:

Lidke: Azzal a pár szőke szőrszállal te nem vagy szőrösnek nevezhető :wink: Mondjuk nálunk sem igazán apát zavarja, inkább engem. Ő csak néha szokta megjegyezni a lábamra mikor meglátja - főleg télen, akkor inkább kimarad egy-egy alkalom a nadrágviselés miatt - , hogy na mi van Csubakka! :oops: :oops: :oops: :? :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?