Sziasztok!
Andi!
Megbeszéltem drága férjecskémmel, hogy a talira elviszünk Titeket Gigiékhez. Persze ha akarsz mehetsz Gigi férjével, de tudd, hogy van lehetőséged.
Gáborom eddig még a talit se tudta, ezért nem mertem délután megígérni, de most már minden oké. Úgyhogy most már nincs kifogás: jöttök!!!
Tényleg rossz lehet, ha még a pároddal is nehezen alakulnak mostanság a dolgok. Próbáljatok leülni beszélgetni, hátha egy kicsit így Õ is megnyugszik, ha látja, hogy ez Neked is mennyire rossz. Bár tudom, hogy mindennek több oldala van és nem könnyű, de hátha mindkettőtöknek jót tenne egy kiadós beszélgetés.
Anyukádnak szorítok, hogy rendeződjön a vérnyomása. Sajnos tudom milyen rossz az: anyu és apu is ezzel küszködik. Sok-sok puszit Neked.
Dia!
Jó ötlet ez a Városliget. Még gondolkodom rajta, csak a szopi ott elég nehezen menne. Marci mostanság óránként kéredzkedik szinte cicire és alig eszik valamicskét. Majd meglátom. Köszönjük az ötletet
Nem semmi húzata van Dominak
De ugye, aki félnapot koplal, az jót tud falatozni. Annyira kiváncsi lennék, hogy mi jár ilyenkor a kis fejükben, amikor egyszerűen nem akarnak enni, utána meg a fél világot megennék.
Marci is olyan kopasz, alig van haja. Anyukám nyugtat, hogy én is ilyen voltam, most meg annyi hajam van, hogy két emberkének is elég lenne
Bombanő fekete fogakkal
Plasztika után már biztos nem maradt pénz a fogorvosra
Hú, de gonosz vagyok!!!
Gigi!
Délután elfelejtettem megköszönni, hogy befogadod a csapatot. Hujj, de jó lesz. Naptárban már pirossal díszeleg a nagy esemény!
Tényleg a héten talizunk? Vagy már az e heted is foglalt?
Saxi!
Jesszusom, remélem nem sértődtél meg a telek miatt. Én nem is gondoltam volna, hogy mindenkit várnál. Vagy én vagyok figyelmetlen? A szép képekre visszagondolva én már most rohannék, mert itt minden van csak olyan szépség nem. Akkor ezt még megtárgyaljuk, oké?
Györesz!
Látom Te is csak este érsz ide.
Gyesbetegség? Annak a jelei sajna nálam is jelentkeznek néha-néha, most viszont elég gyakran. Régen azt hittem, hogy fogom élvezni az itthonlétet, erre néha már szabályszerűen vágyom a munkába. Nekem is nagyon hiányzik a társaság, remegve várom, hogy jöjjön haza a férjem a munkából. Például a holnapi nap felüdülés lesz számomra, mert megyünk a Corába vásárolni!!! Hujjé!!! Nem gondoltam volna, hogy ez is ünnepszámba fog nálam menni.
Hajvágás? Szegény Norbika, biztos nem értette mi van.
Te írtad, hogy fogsz a mobilodhoz kábelt venni, hogy felrakhass képeket, nem? Annyira kiváncsi vagyok a nagyfiúra, hogy mennyit változott.
Ma Sinlac+almát evett Marcikám vacsira. Csak úgy tátotta a száját. Öröm volt nézni
Igazság szerint én is megettem volna vacsorára, nagyon finomra sikeredett.
Marci a délelőtti alvása után, még lenyomott úgy 10 perc szunyát, de ennyi volt az összes. Levittem sétálni, de most az a legújabb, hogy akkor sem hajlandó aludni. Tegnap például a családi sétánk második felét végigbömbölte.
Pedig annyira vártam, hogy Gáborral sétáljunk.
Legújabb izgalmat okozó dolog, amit Marci művel, hogy rázza a fejét, mintha nem-et intene a fejével. Azt hittem utánoz, de amikor igen-t bólogattam, csak hangosan kacagott.
Megpiszkáltam a fülét, de nem fáj neki, úgyhogy nem tudom mi lehet ez. Van valaki, akinek szintén rázza a fejecskéjét a babócája?
Na most már megyek. Fürcsi, szunya.
Holnap is jövök, legalábbis remélem!!!
Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda