Új privát üzeneted érkezett!

Szia Györesz!
Látom mi tartjuk a frontot.Kép
Én is azért lógok még itt,mert szeretném megnézni a rettegés fokát,és próbálok ébren maradni.Kép
Haj:Hát nektek legalább van miből vágni.KépDomi még mindig kopri.Kép
Tali:Akartam is javasolni,hogy talizzatok Andival,hisz ott laktok nem messze egymástól.Kép
Cumi:Képzeld,ma napközben csak úgy aludt el Domi,ha odaadtam a cumiját.KépEddig nem nagyon cumizott.Még a játszón is csak úgy cuppogot vele.Kép

Jaj,ezt elmesélem!
Ma a játszón volt egy gyönyörű anyuka."Megszoktam ám a szép nőket is nézni és irigykedek.KépKép"
Szóval gyönyörű hosszú hullámos haja volt.Bomba alak,nagyon szép bőr/nem volt narancsosKép/szép barna volt.Kis farmer /ép,hogy a fenekét takarta/gatya,kis top,sportcipő.Még azt is megjegyeztem magamba,hogy még a lába is annyira formás.....Oda ült mellém.Aztán jött a kisfia üvöltve ő pedig rászólt,hogy ne kiabáljon mert alszik a kisfiú."Ez volt Domi.Kép"Na de ne szólalt volna meg!Lányok tiszta rohadtak,feketék voltak a fogai.Azt hiszem előlről hiányzott is.KépOlyan illózió romboló volt!KépNa az enyém se rikító fehér,de ennyire nem gáz.Kép
Lányok!Gonosz vagyok?KépNem tehetek róla,hogy megláttam!KépKép
Na jó,befejezem a sületlenségeimet!KépMindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziaszok!

Tandi!

Na azért, már azt hittem nem is akarsz jönni.KépDe nem akarlak terhelni,ha esetleg nincs kedve a férjednek akkor nem muszáj.De ha úgy gondolod,hogy egy közös kikapcsolódás én nagyon örülnék.Az időpontok szerintem jók,de majd még pontosítunk.
Nagyon örülök,hogy mégis összejön az ünneplés.
Sok boldogságot nektek.

Dia!

Már egy párszor meghívtam a csapatot,de egy két emberke kivételével nem szólt hozzá senki,így gondoltam nem eröltetem.Persze,hogy Téged is meghívlak,nagyon örülnék,ha Te is el tudnál jönni.
Na mi van ezzel a skype-val?Te használod?Mi így szoktunk beszélni anyóssal,én örülök mert addig sem jut eszébe meglátogatni.

Most mennem kell,mindenkinek jó éjszakát.
Saxi
saxi

Sziasztok!

Andi!
Megbeszéltem drága férjecskémmel, hogy a talira elviszünk Titeket Gigiékhez. Persze ha akarsz mehetsz Gigi férjével, de tudd, hogy van lehetőséged. Kép Gáborom eddig még a talit se tudta, ezért nem mertem délután megígérni, de most már minden oké. Úgyhogy most már nincs kifogás: jöttök!!!
Tényleg rossz lehet, ha még a pároddal is nehezen alakulnak mostanság a dolgok. Próbáljatok leülni beszélgetni, hátha egy kicsit így Õ is megnyugszik, ha látja, hogy ez Neked is mennyire rossz. Bár tudom, hogy mindennek több oldala van és nem könnyű, de hátha mindkettőtöknek jót tenne egy kiadós beszélgetés.
Anyukádnak szorítok, hogy rendeződjön a vérnyomása. Sajnos tudom milyen rossz az: anyu és apu is ezzel küszködik. Sok-sok puszit Neked.

Dia!
Jó ötlet ez a Városliget. Még gondolkodom rajta, csak a szopi ott elég nehezen menne. Marci mostanság óránként kéredzkedik szinte cicire és alig eszik valamicskét. Majd meglátom. Köszönjük az ötletet Kép
Nem semmi húzata van Dominak Kép De ugye, aki félnapot koplal, az jót tud falatozni. Annyira kiváncsi lennék, hogy mi jár ilyenkor a kis fejükben, amikor egyszerűen nem akarnak enni, utána meg a fél világot megennék.
Marci is olyan kopasz, alig van haja. Anyukám nyugtat, hogy én is ilyen voltam, most meg annyi hajam van, hogy két emberkének is elég lenne Kép
Bombanő fekete fogakkal Kép Plasztika után már biztos nem maradt pénz a fogorvosra Kép Hú, de gonosz vagyok!!!

Gigi!
Délután elfelejtettem megköszönni, hogy befogadod a csapatot. Hujj, de jó lesz. Naptárban már pirossal díszeleg a nagy esemény! Kép
Tényleg a héten talizunk? Vagy már az e heted is foglalt? Kép

Saxi!
Jesszusom, remélem nem sértődtél meg a telek miatt. Én nem is gondoltam volna, hogy mindenkit várnál. Vagy én vagyok figyelmetlen? A szép képekre visszagondolva én már most rohannék, mert itt minden van csak olyan szépség nem. Akkor ezt még megtárgyaljuk, oké?

Györesz!
Látom Te is csak este érsz ide.
Gyesbetegség? Annak a jelei sajna nálam is jelentkeznek néha-néha, most viszont elég gyakran. Régen azt hittem, hogy fogom élvezni az itthonlétet, erre néha már szabályszerűen vágyom a munkába. Nekem is nagyon hiányzik a társaság, remegve várom, hogy jöjjön haza a férjem a munkából. Például a holnapi nap felüdülés lesz számomra, mert megyünk a Corába vásárolni!!! Hujjé!!! Nem gondoltam volna, hogy ez is ünnepszámba fog nálam menni.
Hajvágás? Szegény Norbika, biztos nem értette mi van. Kép Te írtad, hogy fogsz a mobilodhoz kábelt venni, hogy felrakhass képeket, nem? Annyira kiváncsi vagyok a nagyfiúra, hogy mennyit változott.
Ma Sinlac+almát evett Marcikám vacsira. Csak úgy tátotta a száját. Öröm volt nézni Kép Igazság szerint én is megettem volna vacsorára, nagyon finomra sikeredett.

Marci a délelőtti alvása után, még lenyomott úgy 10 perc szunyát, de ennyi volt az összes. Levittem sétálni, de most az a legújabb, hogy akkor sem hajlandó aludni. Tegnap például a családi sétánk második felét végigbömbölte. Kép Pedig annyira vártam, hogy Gáborral sétáljunk.

Legújabb izgalmat okozó dolog, amit Marci művel, hogy rázza a fejét, mintha nem-et intene a fejével. Azt hittem utánoz, de amikor igen-t bólogattam, csak hangosan kacagott. Kép Megpiszkáltam a fülét, de nem fáj neki, úgyhogy nem tudom mi lehet ez. Van valaki, akinek szintén rázza a fejecskéjét a babócája?

Na most már megyek. Fürcsi, szunya.
Holnap is jövök, legalábbis remélem!!! Kép
Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Saxi!
Írd meg a skype címed!Vagy keress rá a tomdoki névre és csörögj rám.De általában csak este van bekapcsolva folyamatosan a gépünk.Hétvégén egész nap bevan.KépPuszi Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Lányok!

Először is nagyon köszönöm mindegyikőtöknek, hogy ennyire a szívetekbe zártok, rájöttem, hogy egy picit mindegyikőnk egyedül van.
Lehet, hogy ez a gyermekneveléssel együtt jár?!
Most már megpróbálok mindenhez másképp viszonyulni, mert azt hiszem föl kell nőnöm még egy picit a dolgokhoz.
Sokkal jobb kedvem van, főleg attól, hogy írtatok nekem, meg hogy mindenki azért egy picit szeret engem.

Dia!

Nem haragszom egyáltalán, én is így vagyok ezekkel a napokkal, hogy sokszor azt sem tudom milyen nap van.
Egyébként Nagyon Boldog Házassági Évfordulót kívánok neked és Tominak, remélem tényleg boldogok vagytok és sokáig azok is lesztek Domikával együtt.
Anyunak mondtam hagyja ott a munkahelyét mert nem hiszem, hogy kőkemény viszeres lábakkal és vérnyomás problémákkal végig kellene állni napi 16 órát egy Múzeumban és azt sem engedik meg, hogy leüljön és nem ehet, neki pedig muszály időben, szóval nem neki való már ez. Mondtam, hogy mi segítünk ahogy csak tudunk, de tudod hogy milyen akaratos és makacs, egész egyszerűen nem akarja abbahagyni, amíg meg nem történik a baj. De hát én beszélhetek, marad az idegeskedés.
Mondjuk megszokhatnám hisz 15 éve kűzd ezzel a betegséggel. A viszerét pedig kétszer műtötték, most kellene harmadszorra.
Anyudat sem irigylem, ő is olyan mint anyci, az is az egész életét kimelózza. De mondjuk anyukád meg is őrülne, ha nem dolgozhatna éjjel-nappal.
Gyuri megbékélt, sikerült megcsinálni a nyomtatót végre rájött a hibára felhívott elnézést kért és rohant haza, 9-re hazaért és együtt tudtunk ünnepelni. Jó volt nagyon és hozott egy doboz milkás jégkrémet, csak hogy vígasztaljon.
Megígérte, hogy elvisz Gigihez, és neharagudjak, de mostanában szar passzban van, tényleg baromi sokat dolgozik.
Bátyámék elhívtak minket Orfűre nyaralni egy hétre augusztus 6-tól 14-ig.
Először nemet mondtam, de rájöttem, hogy Gyurinak muszály pihenni és kikapcsolódni, meg Orfű a kedvenc helyem. Szóval úgy döntöttünk megyünk.
Igaz sokba lesz, Noncsinak egy csomó mindent kell vennem. Ha belegondolok, hogy 5 garnítúra ruhát használ el naponta, akkor 8 napra 40 db ruhát kell vinnem, meg egy hordozható ágyat, abba vinnem kell szivacsot, meg kengurút, a babakocsit, ágyneműt, kajákat, etetőszéket, babahordozót amibe a kocsiba ül, mert ugye 250 km-re megyünk 4 órás út és még Isten tudja, hogy mit. Szóval faja, és akkor még a magunk cucca és ez csak egy hét.
Ti hogy fogjátok megoldani ha mentek Rómába? Neked is egy csomó mindent kell vinned majd.
Igaz hogy a 8-ik hónapot fogjuk kezdeni, de hát akkor még csak ülni fog és mászni, talán fel is áll, bár nem hiszem, de enni fogalmam sincs, hogy mit fog, lehet, hogy már a mi kajcsinkat. Nem tudom.
Mikor megyünk Törekibe együtt?
Július, augusztus, nektek mikor lesz jó?
Hogy oldod meg Domival az alvást? Viszel te is neki ágyat?
Ha még is szeretnétek velünk lenni Törekibe akkor biztos hogy viszem oda is az ágyikót, tényleg klassz, csak még meg kell vennem. Sajna nem férnék el Noncsival egy ágyban és hát nem is igazán akarom kitenni ennek, inkább legyen ott is saját ágyikója nem?
Jajj de sokmindent kell még vennem, nem semmi lesz.
Még olyan hintácskát is szeretnék mint amilyen Domikának van nagyon klassz.
Képzeld, Gyuri mondta, hogy jövő nyáron vagy év vége felé jöjjön a következő kisbaba. Nagyon örültem neki, igazából én is azt mondom, hogy másfél két év regenerálódás untig elég, addig ledobok 12 kilót és tőlem jöhet a kissrác.
Reméljük kisfiú lesz. Jó lenne.
Most azzal telnek a hétvégék majd, hogy vásárolunk Gyurival, neki cipőket, nekem meg majd ha leadtam 7-8 kg akkor rucikat. Noncsinak meg ugye a szokásos 100 ezer db ruci.
Gigihez tudok menni nagyon örültem amikor Gyuri tegnap este mondta, hogy Andi ne törj le elviszlek és érted is megyek.
Igazából nem ő volt a hibás én is rossz passzban vagyok, szóval nem akartam elszúrni tényleg mások jó kedvét.
De azt hiszem jól fog esni egy kis beszélgetés babázás.
Te milyen teát adsz Dominak, vagy miket iszik?
Noncsi a hibiszkuszos teát elkezdte kihányni, az őszibarackost azt szereti. De olyan uncsi, vajon mit adjak még neki?
Finomfőzelék bejött, de a 10-ik kanálnál elkezdett fintorogni. Lehet, hogy még sem olyan jó neki.
Majd írj nekem. Puszi

Gigi!

Viszem a hagymás lepényt, de most két tepsivel csinálok az a biztos, mert volt keletje múltkor.

Melinda!

Édes vagy, de tényleg elvisz a férjem, igazából meg tudtunk mindent beszélni, tudod el is hiszem hogy kivan, ő is másképp tervezte az együttlétet.
De ti nagyon édesek vagytok, és mondd meg a férjednek hogy előre is köszönöm neki, hogy ennyire rendes. Remélem tényleg el tudok menni a talira jó lenne, nagyon hiányoztok és már olyan jó lenne beszélgetni, játszani a gyerkőcökkel.
Szar napjaim vannak de most ez egy ilyen időszak volt.
Sok minden történt egyszerre, és valójában magammal nem voltam kibékülve. Rájöttem, hogy vannak dolgok amikben egész egyszerűen nem tudok dönteni, álltam mint egy szamár a hegyen és már bőgtem a tehetetlenségemtől. Tiszta hülye vagyok.
De azt hiszem minden anya átesik ezen.

Saxi!

Persze hogy megyünk, mint a vihar, már Gyurinak szóltam, hogy nagyon szeretnék eljutni hozzád is
a címed ugye meg van, a táblámban, időpontot egyeztetünk és megyünk mint a szél.
De jó lesz.
Nagyon sajnálom hogy elvesztettél kisbabákat, nem is tudtam, nem írtad soha. De hála az Istennek, hogy Liliána megszületett.
A fogyókúrádat úgy csináltad végig hogy közben szoptattál? Mert akkor nem vagy semmi. Még jó hogy nem apadt el a tejed.
A káposztalevessel én fogytam csináltam négy napig és 3 kiló lement rólam, de a gyomrom kikészült benne teljesen. Akkor eldöntöttem, hogy egyhangú étkezésnek nincs értelme, mert földobom a pacskert.
De te nagyon ügyes vagy és van kitartásod rendesen. Azért vigyázz magadra ezekkel a kúrákkal, sokáig nem jó egyik sem. Na hát nem beszélve arról, hogy még a végén itt elfogysz drágám. :-)))))

Györesz!

Köszönöm, hogy ennyire aranyos vagy, nekem jó a héten, pénteken, ma takarítanom kell még, nem sikerült befejezni a munkát tegnap, holnap védőnő jön, csütörtök ugye neked nem jó, de a péntek tuti hogy jó mind a kettőnknek. Legalábbis remélem.
Csörögj és gyere és mehetünk amerre csak akarod.
Vagy írj hogy mikor jártok erre pénteken. Úgy készülök.

Márti!

Pénteken ha van kedved gyere te is.
Állítólag nyári meleget mondanak csak ma és holnap lesz szar időnk még.
Na mit szólsz?

Anikó!

Hol a túróban vagy?
Megígérted tudod, jogsi, autó és jössz értem.
Ugye nem felejtetted el.
Tessék nekem e-mailt írni mi van veletek?
Remélem minden rendben van?!

Kata!

Szurkolok, hogy túl legyetek ezen a sok rossz dolgon, remélem hamar rendbejöttök és ti is eltudtok jönni a talira. Szóval nem irigyellek, nálatok is zajlik az élet rendesen. Elfogysz, szegénykém, úgy sajnállak, látod én fogyni akarok, te meg hízni, ez egy iszonyatos állapot.

Mica!

Hol vagy, ne dolgozz már annyit.
Jó fej főnököd lehet....... :-)))))))
Régen az én főnöknőm is ilyen volt.
Aki a barátnőm lett csak kár hogy messze van tőlem. Hiányzik is nagyon. Remélem azt fogja írni nekem a napokban, hogy végre 6 inszemináció után összejött a baba. Eddig még nem jött meg neki.
Mi van Zolikával?
Tényleg nem tudsz jönni a talira :-((((((

Barbi!

Ne lógj ennyit, tessék írni, jössz a talira, mi van Szonjával, olyan régen írtál, bár biztos sokfelé mentek, ti kis menősek, állandóan csak mentek. Puszi

Dino!

Köszike, hogy írtál, attól még, hogy mi egy összeszokott csapat vagyunk jöhetnél közénk, nem baj, hogy nem tudsz visszaolvasni, nem is lehet ennyit, főleg, amennyit most én írtam, de legalább írj, hogy mi van veletek? Engem érdekelnétek.

Na jó lángol a klavi, írjatok csajok.

Többiek titeket is puszillak és gyertek írjatok.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Na túl vagyunk a keresztelőn. Nagyon jól sikerült minden. Gergő is elég jól bírta. A locsolásnál sem sírt csak érdeklődve nézett. Aztán 11-kot már fáradt volt ott a templomba és elkezdett nyüglődni. Hátra mentem vele beleraktam a babakocsiba és végigaludta a misét.
Utánna meg kerti parti volt a keresztszülőknél. Hm, finomabbnál finomabb husikák. Úgy bezabáltam, hogy a vacsit már ki is hagytam.
Majd a levél végén teszek fel képeket is.

Márti! Nekem is messengerem van. HA van kedved dumcsizhatunk azon is.

Dia, Gigi!
Aranyosak nagyon a gyerkőcök együtt meg Ti is.
Én is vettem a börzén egy tök jó sapit a Gergőnek, de el volt számozva és nem lett jó. Úgyhogy most ezerrel keresek olyat. Ti hol vettétek a sapit?
Mikor szoktál lemenni a térre Domival? És főként hova? Elnézhetünk mi is arra.

Györesz!
Nagyon ügyes Norbika már hogy feláll. Gergő semmit nem akar csinálni. Egyszer-kétszer oldalra fordult de már azt sem.

Egyébként a keresztelőre a Kőbazárban vettünk ruhát. Fehér plüss kis azsúros mellény rávarrással szatén nyakkendővel.

Most megyek, mert Éhes a kis hapsi

És íme a képek:

Kép
Kép
és a keresztszülők
Kép

Sok puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Péntek óta nem voltam, de annyit írtatok, hogy csak rézben értem a hsz-ok végére.

Pénteken mi szokás szerint edzésen voltunk Kép Kép. Jól hangzik mi...anyuval neveztük így el a babaúszást. Kép Így olyan komolyan hangzik. Kép Kép
Megint nagyon élvezte. Most azt tanultuk, hogy hogyan kell a partról a vízbe ugrani. Ki kellett ültetni a picúrokat a medence szélére, és onnan be a vízbe. Persze fogtuk őket, de azért úgy kellett csinálni, hogy csobbanjanak. Ezt is nagyon élvezte a Mini Darnyi. Kép Kép Olyan jó, úgy örülök. De jól kezdődött ám az úszás. Még itthon (szerencsére) észrevettem, hogy a fürdőruhám kapcsa eltört, gyorsan telefonáltam anyunak, hogy hozza az ő f.ruháját. Kicsit nagy volt, de nem vészes. Az egy bordó egybe részes ruha. Ez azért fontos, mert remekül látszik rajta, ha szárazon összepisil a gyerekem. Kép És így is volt. Torna alatt bepisilt, és anyuci hasán lett egy jó nagy sötét folt. Kép Kép
Egyébként képzeljétek tegnap adtam Bencének sütőtök - s.répa baby papit és nagyon ízlett neki! Úgy örültem!!!!! Olyan nagyfiús már!

De kár, hogy nem láttam, hogy mentek a szigetre, mert én is terveztem, csak végül meggondoltam magam. Jó lett volna találkozni.

Most megyek, mert fölébredt a picúr!
Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok lányok! Már a terhességem óta olvaslak benneteket, bár nem csatlakoztam hozzátok. Nagyon sok hasznos infót kaptam a topikból. A kisfiam Noel öt hónapos, sajnos szoptatni már nem tudom, tápszert kap, és püréket. Most azonban teljesen elbizonytalanodtam. Olvastam, hogy ti Sinlac pépet is adtok a gyerkőcöknek. Én is kértem az orvost, hogy írjon fel, de ő azt mondta, hogy ez a pép csak az anyatejes babáknak van, akiket az édesnyjuk már nem tud megfelelő mennyíségű tejjel szoptatni. Diánál olvastam, hogy ő tápszert is ad Dominak. Kérdésem az, hogy a ti orvosotok is tesz ilyen megkülönböztetést, amikor a pépet írja fel? Mert én úgy gondolom, hogy Noel attól még hogy tápszeres baba lett, pépet is jó lenne ha enne. A boltokban vény nélkül kapható pépeket,mert tejpor van benne, és Noel pedig eddig BebaHA tápszert kapott, nem merem neki adni.Megköszönöm ha segítetek!
bodza07

SziasztokKép

MelindaKép

Ha nektek jó akkor holnap meglátogatnánk. Kicsit megnyugudtam amikor írtad, hogy te is vágyódsz már "emberek" közé. Nehogy félreérts, csak nekem emiatt mindig lelkiismeretfurdalásom volt (van). Na mindegy, majd holnap kivesézzük. Már ha jó nektek.

AndiKép
Örülök, hogy jobban vagy kicsit. A hagymás lepénynek meg még jobban örülökKép

DiaKép
Bomba nőKép

SzilviKép
Nagyon csini Gergő a rucijában.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök, hogy még élünk. A hétvége egy rohanás volt, ha van egy kis időm, akkor meg Krisztikét kell vigasztalni, most még éjszaka is felkel néha, annyira fáj ez a szemfoga, ahogy jön. Szörnyű.
Nem tudtam még olvasni sem csütörtök óta. Ha sikerül letennem végre Krisztikémet, lehet, hogy még jövök majd. NAgyon remélem.
A nekem szóló hozzászólasokat azért visszaolvastam.

Melinda!
Igen, Krisztike is csikorog, féltem is a fogait, hogy elkopnak. És a hangja valami szörnyű Kép

Andi!
Majd írok, édes vagy hogy hiányolsz.

Dia!
Igen, itt lakunk a Kikánál, bár nem tudom, hogy merre voltatok, de szívesen mentem volna én is, ha Krisztikém engedi.

Kata, Andi, Hajni!
Nektek pedig sok boldog hófordulót a Picuroknak így utólag is Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök, hogy még élünk. A hétvége egy rohanás volt, ha van egy kis időm, akkor meg Krisztikét kell vigasztalni, most még éjszaka is felkel néha, annyira fáj ez a szemfoga, ahogy jön. Szörnyű.
Nem tudtam még olvasni sem csütörtök óta. Ha sikerül letennem végre Krisztikémet, lehet, hogy még jövök majd. NAgyon remélem.

Melinda!
Igen, Krisztike is csikorog, féltem is a fogait, hogy elkopnak. És a hangja valami szörnyű Kép

Andi!

Dia!
Igen, itt lakunk a Kikánál, bár nem tudom, hogy merre voltatok, de szívesen mentem volna én is, ha Krisztikém engedi.

Kata, Andi, Hajni!

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Ma éjjel ismét aludhattam volna végig, de persze nem tudtam. Marci ismét csak reggel fél 6-kor kelt. Én éjjel ablakokat csukogattam ezerrel, mert nálunk olyan szélvihar van, hogy hihetetlen. Most raktam le aludni, remélem kibírja, amíg írok és vasalok egyet Kép

Gigi!
Oké, nekünk jó a holnap. Kép Akkor vesézgetjük egy kicsit a dolgokat. Szerintem mindkettőnkre ráfér Kép Útvonalat mondjam vagy mutassam? Kép Beszélünk vagy ide írjam?

Andi!
Örülök, hogy a tegnapi nap is jól végződött. Annak meg pláne örülök, hogy most már biztos jösz a talira. Majd egy jót beszélgetünk! Puszi!!! Kép

Zsófi!
Ugye milyen klassz etetni ezeket a kisfickókat? Én is annyira élvezem! Mostanában "csak" üveges kajcsikat adtam Neki, de most rá akarok kapcsolni inkább az itthoni főzőcskére, nehogy teljesen megszokja az üveges kajcsi ízét. Kép

Szilvi!
Nagyon csini volt Gergő. Kép Marcinak ma szeretnék venni valami csinosabb rucit, de szerintem nem lesz ilyen jól öltözött, mint Gergő. Kép Nem volt hideg Neki a templomban? Mert én ezen parázok, hogy a kinti 30 fokban leizzad és úgy viszem majd a hideg templomba.
A másik parám, hogy nehogy rossz passzban legyen, mert ha ő rázendít és ordít, abban nincs köszönet Kép Nekünk szombaton lesz és nem mise alatt, úgyhogy azt a negyedórát valahogy csak kibekkeljük.

Bodza!
Györesz mellett szerintem én adok még Marcinak Sinlac pépet. Nekem van elegendő tejem, de én se mertem Neki tejpépet adni, inkább ezzel kezdtük. Igazán nem értem, hogy miért nem írja fel a dokid és miért mondja, hogy anyatejes babáknak ajánlott. Például a dobozán épp van egy javasolt napi étrend a babóknak és ott épp a BEBAHA-s tápszer mellett adják a babáknak (persze mert ez is Nestlé termék Kép ).
És ne "csak" olvass, ha tudsz, írj!!! Én is kb. 3 hónapja írogatok, előtte én is csak olvastam. Nekem is nagyon sokat segítettek már akkor is a lányok. Tök jó, hogy vagyunk egymásnak! Kép

Megyek vasalni Kép
Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Zolika tul van a torturan, 5hos szurikat megkapta. Amiket ket nyikkanassal fogadottKép A dokino megjegyezte, hogy ezeket o mar fel se vesziKép Kint a vedono meg is kerdezte, hogy kapott oltast, merthogy csend vanKép
Adatok: 10150g, 67cmKép

Tegnap este, furdes utan, szopi elott, megkertem a nagyfiamat, hogy figyeljen Zolikara (aki fekudt a nagyagyon a hatan), mert nekem meg kellett egy ketbetus helyre mennem. Mikor bementem, az alabbi kep fogadott:
Kép

Olebe vette a pindurt, es simogattaKép

Mos puszi, rohanok, amig alszik, melozom egy kicsitKép

Mica
mica

Sziasztok!

Melinda!

Andi!

Dia!

Kata, Andi, Hajni!

Puszi
Anikó
pancsa2

Bocis lányok, nem értem, miért ment el ennyiszer a hozzászólásom, most nézem
pancsa2

Sziasztok!

Én is csak kutyafuttában:eddig elviselhető a himlő,bár mára több pötty behólyagosodott és úgy látom viszketnek.De jó lenne,ha vége lenne!!!Tudom,mi már legalább túlleszünk ezen,de ez engem majd kb. egy hét múlva vígasztal csak!Kép

Szilvi!
Gratula a keresztelőhöz,képek nagyon jók!
Nekem is van msn-em,csak időm nincs mostanában,de ha gondolod levelezhetünk ott is valamiko9r,esetleg Mártival hármasban!Kép

Bodza!
Én is Sinlac-tejpépet adok Patriknak,a mi dokinőnk nem szólt semmit,igaz és elküldtem a férjemet és mondtam,hogy írassa fel,punktum!Itt így működnek a dolgok,ez van,hogy jó,de legtöbbször nem az.
Örülnénk,ha írnál!Kép

Andi!
Nyugi,ezen tényleg át kell esni,most nagy felelősség van rajtad.Ehhez hozzá kell szokni,és Neked ez sikerülni fog!!!Mire jön a kisfiatok már muszáj edzettnek lenned,kettővel bonyolódnak tovább a dolgok.Kép
Anyuékhoz alig vittem valamit Patriknak,mert ha mindent bepakoltam volna,amit eredetileg terveztem egy hétre,akkor mi már nem férünk be az autóba.KépRuhácskái a melegben hamar megszáradnak,szóval szerintem nem kell olyan sokat vinni.Ahová mentek nincs gyerkőc?Kiskád,járóka,vagy ágy nem akad?
Biztos jó lesz majd!

Ennyi voltam most,felébredt a pöttyös labda.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Melinda

Hát nem vagyok valami tájékozott Érden.Nem tom, hogy kéne. Van az az áruház, nem messze a vonattól, azt tudom, hol van. Max veszek a benzinkúton térképet. Itt a telcsiszámom: 30 3070277. Megbeszélhetnénk a részleteket.

Puszi

KépKép
gigi28

Na újra itt vagyok. Még nem tudtam végigolvasni, mert nagyon sokat írtatok, de amit elolvastam, ahhoz igyekszem hozzászólni. Kép

Gigi!
Nagyon aranyos vagy, hogy befogadod a csapatot. Pont a születésnapomra tettétek, úgyhogy lehet, hogy nekem nem jó ez az időpont, mert előfordulhat, hogy most fognak megünnepelni. Meg persze én nem is tudok hogy kijutni, kocsi híján. De ez van, lassan hozzászokok.
Oli nagyon ügyes már, hogy ül. Kép Látom, az én kislányom van egyedül lemaradva, ő még semmit sem csinál mégcsak nem is forog, csak hasról hátra továbbra is.

Andi!
Neked küldtem mailt, de itt is puszi neked, jólesett, hogy hiányoltál Kép

Melinda!
Ugye milyen szörnyű a csikorgás? Én nagyon kivagyok tőle. Készülj fel, hogy a szemfogak nagyon szörnyűek lesznek, ha elindulnak kifelé. És mennyire nehezen jönnek ki, őrület.
Képzeld, szinte teljesen elapad a tejcsim, bele vagyok betegedve. Krisztike szopna, de nincs mit. Mostmár fejek is, hogy hátha beindulna. Na látod, ennyire szar a kedvem meg minden, ezért is nem jövök, tiszta negatív lennék itt nektek...

Kata!
Barikák Kép Szegény Patrik. Remélem, gyorsan túllesz rajta. Küldök neki gyógypuszit Kép

Márti!
Gigi szörnyen ügyes. Pedig csak 2 héttel fiatalabb Krisztikémnél. Már kezdek aggódni, hogy ennyire nem csinál semmit. Remélem, semmi gond nincs vele.

Györesz!
Norbi is szörnyen ügyes, hogy a felállással próbálkozik. Kép

Na most szaladok, Picurim felkelt.
Puszi mindenkinek, akinek nem írtam, annak is.
Anikó
pancsa2

Melinda!
Még írni akartam, hogy Krisztike is rázza a fejét így, nagyon durván néha, és én azt figyeltem meg, hogy akkor csinálja ezt, ha már nagyon fáradt. Úgyhogy ilyenkor jön az alvás szigorúan. Nálatok nincs ilyen összefüggés. Az ágyában is így altatja vissza magát, mikor álmából felébred és még álmos, és néha elfordul teljesen, olyan hévvel rázza. Kép Szóval szerintem természetes.

Dia!
Férjecskémnek most lesz szerdán a szülinapja, és vasárnap jönnek hozzánk vendégek. Most jutott eszembe, pedig írni akartam, hogy mi is ki fogunk menni. Aztán még lehet, hogy valamikor délután kinézünk. Ti hány óra felé tervezitek a kimenetelt?

Puszi
Anikó
pancsa2

Melinda!
Még írni akartam, hogy Krisztike is rázza a fejét így, nagyon durván néha, és én azt figyeltem meg, hogy akkor csinálja ezt, ha már nagyon fáradt. Úgyhogy ilyenkor jön az alvás szigorúan. Nálatok nincs ilyen összefüggés. Az ágyában is így altatja vissza magát, mikor álmából felébred és még álmos, és néha elfordul teljesen, olyan hévvel rázza. Kép Szóval szerintem természetes.

Dia!
Férjecskémnek most lesz szerdán a szülinapja, és vasárnap jönnek hozzánk vendégek. Most jutott eszembe, pedig írni akartam, hogy mi is ki fogunk menni. Aztán még lehet, hogy valamikor délután kinézünk. Ti hány óra felé tervezitek a kimenetelt?

Puszi
Anikó
pancsa2

Ez hihetetlen. Most is kétszer küldte el. Nem is értem, hogy miért. Lehet, hogy nálam van a hiba? Na mind1, bocsi lányok mégegyszer.
pancsa2

Sziasztok!!

Anikó
vannak lustább babák Krisztike is lehet, hogy közéjük tartozik. Ráadásul ugye mostanában a fogmanók folyamatosan kínozzák szegénykét, elég neki a megpróbáltatásokból. A mi doki nénink azt szokta mondani soha se máshoz, hanem saját magához kell mérni a gyerekeket, magához képest fejlődjön. S míg nálunk fog egy szál sincs addig nálatok fél fogsor kinn van már, Gigi így ráért forgolódni. Szóval no para.
Pedig erre a talira muszály eljönnöd!!!
Nélküled nem tali a tali és egyszer kaptál már igazolást több nincs!!
Mostanában olyan ritkán írsz, hogy a 2 és 3x küldött leveleid bele férnek a keretedbe.
Nincs para!!! tessék pozitív lenni!!
És tessék leírni a nyavalyákat is itt sok hason szőrű anya van összezsúfolva tudod mi is ugyanezekkel küszködünk és ki is érthetne meg jobban mint mi.
Dokihoz mikor is mész?
Ja akartam írni csak mindig elfelejtettem az én sebem totál normális már alig látszik és nem érzek semmi furcsát rajta. Egyetlen bajom van most másodszorra gyulladt be a kinőni akaró szőr rajta, a heggen nem tud áttörni, de ez legyen a legnagyobb bajom vele.

Puszi puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Na túl vagyunka 4 hós oltáson. Egész jól viselte Gergő nem is lázasodott be, de most 1/2 6-kor kellett neki kúpot adnom mert látszott hogy nagyon fáj neki. Úgy sírt szegénykém.
Meg is mérték 7520 gramm. Nagyon jól fejlődik a kis drágám.

Melinda!
Köszi a tanácsot a hólyagról, de nem kellett vele semmit csinálnom mert a tejcsi jött akadálytalanul és nem is fájt már a szopizás. Mostanra meg elmúlt.
Az jó ha nem kínozzák Marcit még a misével is.

Akkor most végül is mikor lesz a tali?

Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!

Gigi!
Akkor a megbeszéltek szerint az útvonal: a városközpontban a körforgalmban jobbra kell fordulni. Itt jobb kézre lesz Neked az a bizonyos áruház. Egyenesen kell menned, így kétszer fogsz áthaladni vasúti kereszteződésen, majd tovább egyenesen, amíg egy éles bal kanyarhoz érsz. A kanyarnál van egy SPAR áruház építkezése is. Na itt a kanyarban jobbra van egy utca, ahol fordulj le. Az utca végéig gyere, ahol ismét jobbra kell fordulni, majd kb. 20 méter után balra. Ez lesz a Csaba utca, ami egy hosszú, leaszfaltozott út (Érden ritkaságszámba megy Kép ). A Csaba utcán jössz felfelé, ahol a 4. utcán kell balra fordulnod. Nem tévesztheted el, mert itt a sarkon lesz egy kocsma. Most már a mi utcánkban vagy: Botond utca. Az első bal sarkon van a mi házunk. A Botond utcára csak egy garázskapunk néz és ott díszeleg a házon a házszám: 46. A kerítés zöld. Fordulj balra és ott találod magad, ahol a madár se jár Kép A csengő jól el van dugva. Én úgy is tűkön fogok már ülni és várlak, de ha nem mennék ki, akkor csöngess meg a telefonomon. Számom: 30/3050013.
Remélem érthető volt a leírás. Kép

Lehet, hogy nem jövök már ma. De bármi megtörténhet. Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Csak annyira jöttem,hogy elmondjam:KIBÚJT PATRIK ELSÕ FOGA!Kép

De már megyek is,még mindkét gyerek ébren van,Ruszlán is érkezik hamarosan...

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

KataKép

Gratula az első foghoz. Látod a barik előcsalogattákKép

SzilviKép

Találkozó június 11.-én lesz nálunk Dunaharasztin. Gergőnek puszi a combjára.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Magunkkal kezdem:
Norbi ma reggel úgy kelt, hogy nem kapott levegőt a takonytól és mostmár köhög is! Elvittem a dokihoz, szerencsére a torka nem piros és eddig láza sincs, csak szegénykét megviseli a nátha, de majdcsak elmúlik. Kaptunk orrcseppet és szívom Neki ezerrel! Más: három hét alatt egy dekát sem hízott Norbi, pedig eszik rendesen és szopik is. Mondta a dokinéni, hogy szopi után adjak Neki tápszert, mert a tejem már nulla. Na megpróbáltam napközbe, de nagyon fintorgott és nem kellett Neki, viszont most este fürcsi után megivott 60 ml-t és még szopott is. Tettem a tápszerhez egy nagyon kicsi gyümölcslevet, talán azért fogadta el, mert különben még a szaga is rossz! (Humana HA) Így most szopizott reggel 6-kor, 9-kor, meg most este! Nagyon úgy tűnik, hogy szépen lassan elmarad a szopi, főleg ha tápszert is kap majd rendszeresen, de már beletörődtem!

Dia!
Domi eddig nem is cumizott? És cumival is ringatnod kell, hogy elaludjon? Mert Norbit igen!

Melinda!
Én azért még munkába nem vágyok, csak társaságba és nem is egyedül hanem gyerekkel. Kár hogy nekem nincs jogsim, se kocsim, mert akkor Én is meglátogatnálak!
Én írtam a kábelről, de nem veszek, mert elég drága és most le vagyok égve, mint mostanába mindig!Kép
Én is szeretem a Sinlacot, mindig benyomom amit Norbi hagy, sőt el is kenődök, ha nem hagy Nekem!Kép
Irigyellek az éjszaka átalvásért, Nobi megint visszatért a felkelésre, nem tudom miért állandóan vissza kell adnom Neki a cumit!
Fejrázás: multkor az őszi topikba olvastam hogy több baba is rázza a fejét, úgyhogy ne aggódj, normális!

Andi!
Ha nem romlik Norbi állapota, akkor oké a péntek!
Úgy irigyellek a nyaralás miatt, ha kéne Én felpakolnám az egész lakást, csak kimozdulhassak egy-két hétre, de nagyon úgy tűnik, hogy idén sem nagyon lesz nyaralás, talán egy-két nap!

Szilvi!
Nagyon édes Gergő és nagyon csini a keresztelőruciba!Kép
Remélem az oltást továbbra is jól viseli!

Zsófi!
Ügyes Bence, hogy ennyire jól bírja az úszást és mindenre jól reagál! Biztos minden alkalom nagy öröm! Azért is ügyes, hogy már eszeget!

Márti!
Zsófiról jutott eszembe, hogy Ti hogy álltok az úszással? Ti nem tudtok képeket csinálni az usziba?

Bodza!
Elég hülye a dokitok, már bocsi, de nehogy már Õ szabja meg, hogy Te mit akarsz adni a gyerekednek! Tényleg úgy van ahogy Melinda írja, hogy a dobozon tápszer mellé ajánlják! Mondd meg a dokidnak, hogy Neked márpedig írjon fel és kész!
Te meg írjál nyugodtan máskor is!!!!!!Kép

Anikó!
Osztom Márti véleményét! Ha Neked folyamatosan fájna valamid, nem hiszem, hogy olyan hű de nagy kedved lenne ugrabugrálni, hát még forgolódni!Kép

Mica!
Nagyon édesek a tesók! A nagyfiad nagyon szép gyerkőc!!!Kép
Nagyon nagy ZOlika! Még mindig nem lassult le a hízása? Remélem Õ is jól viseli továbbra is az oltást!

Kata!
Szegény Patrik, úgy sajnálom, milyen rossz lehet, ha még viszket is Neki! Tényleg most is olyan rázókeverékkel kell kenni, mint régen, hogy ne viszkedjen?
Gratulálok az első fogacskához!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Sys!
A Kazinczi utca előtt van egy nagy játszótér"ma volt a jó reggelt MagyarországbanKép".Ide járunk le.De ha neked nincs messze,szivesen taliznánk veletek.Kép
Nagyon tetszik a keresztelői kép!Kép

Andi!
Örülök,hogy mentek kikapcsolódni!Kell már Gyurinak is a feltöltődés!
Mi júli 23.án megyünk Mezőre lagziba,aztán ott maradunk egy hétre mert Tamás 25.-től lesz szabin.A második hetet még nem tudom hol töltjük.Rómába nem hiszem,hogy az idén megyünk,mert oda nem nyaralni hanem várostnézni mennénk azt pedig most még törpével nem lehet.Kép
Nem tudom mikor megyünk Törekibe,mert most még hidegek az éjszakák Dominak és Nonónak ott aludni.Nekünk van utazóágy azt visszük.
Ital:Én már vettem Mecsek baby teát de nem kell Dominak.Aztán vettem Hipp granulátum teát édesköményest majd almásat egyik se kell neki.Most baby rostoslevet adok neki de ebből is csak a sima őszilét vagy a kedvenc sütőtök-alma levet issza meg.KépA kis válogatós!Kép
Kaja:Ami nagyon bejön Dominak az a sütőtök-alma,alma-banán,alma-banán-csirkehusi,Hipp-es finomfőzelék,zöldséges rizs csirke vagy sertéshusival,na és most a toppon a brokkolis-pulyka van nála.KépSzóval mi már sok félét eszünk.KépDe mindig az kellene neki amit én eszek.KépElőszeretettel csemegézik a túrórudimból.Kép
Örülök,hogy mégis jössz a talira!Kép
Puszilom Gyurit és Noncsit is!

Anikó!
Az Árpád-Híd felőli oldalon volt a kocsi letéve a lakótelepen.Amúgy a szigetet bejártuk nem volt egy fix pontunk."x terítettünk le plédet,ott tovább időztünk.1)Szökőkút volt.2)A szálloda mellett.
Még nem tudom mikor megyünk vasárnap a ligetbe,de valószínű,hogy a 11 órai kaja után.Kép

Mica!
Gratulálok Zolika súlyához!KépSzép nagy legény!Kép

Szia Bodza!
A mi dokinőnk nem tesz különbséget.Kérem írjon fel tápszert és ír!Én pépet nem adok neki,ha nem a bébipürére gondolsz.De Domi még 2x van,hogy 3x szopizik is.Hááát,nem tudom segítettem e valamit?Kép

Gigi!
Jó szórakozást holnapra!KépÉlménybeszámolót kérünk!Kép

Melinda!
A ligetbe viszünk plédet.Én simán megszoptatom Domit ha arról van szó.Persze lehet,hogy Te szégyellős vagy.KépAkkor addig beülsz a kocsiba és pelust teszel az ablakra.Na mit szólsz?Kép

Ma velünk nem történt semmi különös.Talán annyi,hogy kapott Domi egy új szandit mert ami volt az leesik a lábáról.Tényleg Gigi!Ha elfogadod szivesen odaadom Olinak mert az ő lábára jó.KépTudod az a kék amitt mutattam?
Aztán még az volt,hogy nagyon sokat aludt ma Domi"cumivalKép".Aztán délután kapott egy fél ü őszib-pulykahusit azt bevágta,majd láttam,hogy még éhes és rá bevágott még egy fél ü zöldséges rizst csirkehusival."Ezek maradékok voltak."De az volt a poén,hogy még evett volna.KépDe már nem mertem még egy harmadik féle kaját is adni neki,felbontva pedig már nem volt semmi.KépEgy zabagép lett a fiam!Kép

Mindenkinek szép álmokat!KépPuszi Dia.
Akinek nem írtam külön HATALMAS puszit küldök!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!
Eddig mindig kiköpte Domi a cumit.KépVan,hogy úgy alszik,hogy a karomra fektetem viszintesen be a cumit és én tv-t nézek ő pedig elalszik magától.KépVan,hogy kicsit ringatni kell.Ma úgy is aludt,hogy hanyatt feküdt a franciaágyon cumi be én mellé feküdtem és úgy aludt el.Igaz,néha kinyitotta a szemét,de csak,hogy megnézze ott vagyok e még mellette.Kép"A kis rafkós.Kép"

Jobbulást kivánok Norbikának!
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Ma nagyon gázos napunk volt.A gyerekek nagyon nyugtalanok,még Bogi is.Semmit nem tudtam csinálni tőlük.Most fejeztem be a konyhában a munkát meg egy kicsit elrámoltam mert szaladt az egész lakás.Ráadásul a párom 12-órázik így még rá sem számíthatok.

Dia!

Bocs,hogy nem csörgettelek meg de még eddig nem jutottam a géphez.
A skype cím: kese_1 keress rá

Melinda!

Dehogy sértődtem meg,nem megy az olyan könnyen nálam.
Akkor most leírom érthetően:
MINDENKIT SZERETETTEL VÁROK A TELEKRE!!!KépKépKépKép,
ha valakinek kedve van tudjátok hol értek el.

Most megyek aludni,mindenkinek sok puszi,szép álmokat,Saxi.
saxi

Sziasztok lányok!
Melinda,Kata,Györesz és Dia köszönöm a válaszotokat ! Valóban elég hülye a dokink, valószínüleg cserélünk. Addig is vény nélkül, de vettem Sinlacot, bár az ára miatt - a 70%-os ártámogatás elmaradt ugye- dobtam egy hátast. A pépet kipróbáltam, és Noel nagyon szereti, egy jó adagot megevett belőle...Egyébként nálunk az járja, hogy a gyerek - ha már elmúlt négy hónapos-egyen krumplifőzeléket, amit később persze fel lehet turbózni más zöldséggel. Na, ahogy a kicsi fiam viszonyul ehhez, szerintem úgy fog megtanulni járni, hogy a krumplifőzelék elől menekül...Egyébként a Hippes cuccokat nagyon szereti ő is, főleg amiben alma is van.
Dia!
A Noel a mai napig nem fogadja el a cumit, ami azért is fura nekem, mert ő ugye üvegből eszik. Amikor nagyon fáradt, a bal kezének a hüvelyk ujját szopogatja, és így alszik el.De így legalább az nem esik le tőle!
Még egyszer köszi a válaszokat!Évi
bodza07

DiaKép

Köszi, elfogadjuk örömmel a szandált, láttad, hogy a fehér mekkora Olivér lábára. Tegnap voltunk az Auchanban és 9500 Ft-ért lehet kapni elktromos motort. Ti már ne vegyetek, de a tesód még be tudná szerezni gyereknapra.

GyöreszKép
A HA tápok nagyon büdösek. Esetleg meg lehetne próbálni a Humanát, annak abszolút nincs kellemetlen szaga. A szopi miatt ne legyen bűntudatod. Mit szóljak én a három hónapommal???
A mászkálással meg én is úgy vagyok, hogy leginkább Olivérrel szeretem. De én pár órára vissza fogok menni dolgozni. Terápiás céllalKép

SaxiKép
Ugye jöttök 11.-én? Nagyon lapítaszKépKép Szeretném bemutatni Olikának a jövedőbelijétKép
A telekre lemenetelt majd megbeszéljük nálunk.

MelindaKép
Vigyázz megyünk!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Márti!
Igen, tudom hogy magához kell viszonyítani, de tényleg rossz, hogy mindenkinek ilyen kis aktív és forgó babája van, nekem meg semmi. Persze addig a jó nekem, addig nem csinál semmi rosszat Kép Bár az is igaz, hogy fogakban meg jeleskedik szegénykém. Én azt mondom, inkább forogna. Dehát ő inkább fogzik Kép
A talira valószínűleg az időpontot még meg is tudom oldani, de a kijutást már nem. Na igen, amíg nem vesszük meg a kocsit, ami még nyáron meg fog valamikor történni, addig nem igazán vagyok mobilis. Kép
A szopigondom egyébként azért van szerintem, mert nem nagyon hajlandó enni a drága szívem, max reggel, aztán úgy kell rátukmálni a cicit. Kép

Évi!
Tegnap el is felejtettem írni neked. Üdv közöttünk Kép
Az én dokinénim azért nem ajánlotta nekünk a pépet, mert nagyon sokat hízott Krisztikém, és azt mondja, az még jobban felfújná. De lehet, hogy mostmár én is fogok neki iratni. Egyébként este a Bebe HA tejpépet eszi, és ezt tutira hülyeség, hogy együtt nem lehet. Jobb is, ha dokit váltotok.

Dia!
Hát, úgy néz ki, hogy anyósomékhoz vagyunk hivatalosak vasárnapra. A férjemnek ma van szülinapja, és azt ünnepeljük meg, úgyhogy ezért nem tudunk kimenni. De bármikor ha mentek a városligetbe, vagy ide a környékre, akkor szóljál, mi is szívesen csatlakoznánk Kép
Nagyon jó evőkéje van Dominak. Nem semmi Kép

Györesz!
Jobbulást Norbinak. Szegényke. Ma remélem, már jobban van.
Látom, ti is egyre inkább nem szopiztok. Sajnos nekem is nulla kezd lenni a tejem. Most próbálom fejéssel felturbózni, de nem veszem észre, hogy több lenne. Végülis ha reggel még szopik, én annak is örülök, de azért minden kaja előtt megpróbálok még adni neki.

Saxi!
Ez a hülye idő nagyon nyugtalanná teszi a babákat. Krisztikém is eléggé nyugtalan, főleg ma. Olyan sírással kelt reggel. Pedig ez rá nem jellemző.

Kata!
Gratulálunk a fogacskákhoz!!! Kép
A barikák meg gyorsan távozzanak tőletek. Jobbulást Patriknak.

Velünk semmi különös nem történt tegnap óta, de ha jól hallom, most viszont felkelt végre. Megyek, hátha szopizik kicsit megint Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok,

Az ejszakat nyugosseg es laz nelkul vegigvittuk, az oltas helye csak picit piros most, meg borogatom neki. Kedve jo, tegnap delutan olyan volt, mint egy kiskutya, folyamatosan morgott es harapottKépKép

viszont jo hir, parom azt mondta, hogy nehogymar ne menjek a talira, a szulinapozast meg tudjuk maskor is oldani, lehet, hogy mar most hetvegen jonnek anyukamek is, anyosomek meg megoldjak nelkulem is a dolgotKép

Szoval Gigi, kerek pontos cimet, hogy beazonositsam elore a terkepen az utvonalat!Kép

Kata,
Gratula a fogacskahoz, latod, megiscsak hamarabb lett, mint ZolikanakKép Barikakat tessek elterelni vegre, latod, eletem ertelme zavar talizni, szoval megint mehetunk bulizniKép

Saxi,
Kitartast, sajnos ez a dilis idojaras-valtozas nem tesz jot a babaknak, es a mamak idegeinek sem.

Gyoresz,
Jobbulast a nathabol!
Hat a gyarapodasa lassul, csak nem olyan utemben, ahogy a dokineni szeretneKép Mar csak 800at hizott, nem 1kg-otKépKépKép

Dia,
Koszi a gratulat, Zolika erdeme, en csak etetem, ahogy keriKép Mondjuk a sulyat mar kezdi erezni a derekam, de parom azt mondta, hogy Gyuszkonal ezt 6kg-nal kezdtem, tehat ne aggodjakKép

Szilvi,
Nagyon csinos volt GergoKép
Remelem jol telt az ejszakatok, nem volt utana lazas a nagyfiu. Azt mondjak, hogy a 4hos oltas a legrosszabb.

Andi,
Latod, a parom megoldotta a dolgot, tudunk majd talin beszelni! Remelem, hogy nem jon kozbe semmi.

Nah, hirtelen ennyi, akinek nem irtam, bocsi, ez is nagy szam reszemrol, hogy vegre reagalni tudtamKép

Mica
mica

MicaKép

Pontos cím: Dunaharaszti, Táncsics u.7. Könnyű idetalálni, szeritnem nem lesz semmi gond.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi,

Koszi, neztem, tenyleg egyszeru lesz, mert mi a Nemedi ut felol jovunk majd be, Alsonemedi felolKép

Mica
mica

Sziasztok!
Gigi!
Mi mikor talizunk?KépA motor Pannának nem annyira fontos"már".Meg az Apja is lehurrogta,hogy nem kell neki mert Pannának már járni,biciglizni kell.Mondjuk van benne valami.

Évi!
domi se fogadott el eddig egy cumit se pedig vettem jó párat neki.Aztán kipróbáltam a NUK cumit és azt elfogadja.Olyan a szájban mintha cici lenne.KépAz elhagyást megoldottuk cumicsipesszel.Kép
Sok sikert!Kép

Saxi!
Küldtem a skype címemet.Kép

Anikó!
Szólok ha ép arra csavargunk Gigivel!Kép

Mindenkinek szép napot!Este jövök!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Velünk csak annyi történt, hogy Noémi két órán keresztül üvöltött visítva és turkált egyfolytában a szájába. Annyira sírt, hogy sehogy nem sikerült megnyugtatnom, a végére elkezdett lelilulni és rángatózott, hörgött, aztán majd megfulladt a levegővel felszívott nyáltól ami a légcsőjébe került.
Bőgtem mint az állat, mert olyan idétlenül álltam és nem tudtam hogy mit csináljak.
Még a fogpor sem segített, sem a Dentinox, nem kellett a cici és sehol nem maradt meg, a karomban sem.
Szóval kikészültem ezerrel. Aztán egyszercsak elaludt a cicin, mert addig erőltettem, amíg végre sikerült, de ott tartottam, hogy kihívom az orvost.
Én még így gyereket szenvedni az életben nem láttam.
Nem tudom ma mi vár rám, de a gyomrom már görcsben van ha erre gondolok.

Dia!

Köszike az infokat, hát majd eldöntitek hogy mikor mentek Törekibe, szóljatok, akkor veletek tartunk.
Pocok ad hordozható ágyat. Tök rendes volt.
Véletlenül meghallotta, hogy Gyuri miről beszél Tesómmal és ezért felajánlotta, hogy ha megyünk nyaralni ezzel is segíthet, hogy ne kelljen megvenni.
Domi jó sok mindent eszik már.
Már Noncsi is kap ilyeneket, de csak uzsira.
Én még annyira nem akarok hozzátápizni, ráérünk, van tej bőven. Napi 6-7-szer szopizik még, képzeld még mindig 3 óránként. Hihetetlen.
Azért néha jó lenne ha csak napi 3x tenné ezt meg.
Kicsit szusszanhatnék. De annyira igényel.

Jelenleg most még csönd van, ki tudja meddig.

Bodza!

Tényleg nem semmi a dokinőd, az én dokim férfi, és marha jó fej.
De ő például tápszert semmi képpen nem írna fel.
Azt mondta, hogy kislányom szopizzon féléves koráig, mást ne nagyon adjak neki, aztán tápláljak hozzá gyümivel és utána jöhet a főzelék, husi.
Ajánlotta még a tejpépet, gyümölcsöset.
De tápszert semmiképpen nem.
Mondjuk én az egészet nem értem, mindenki mást mondd, még jó hogy ennyi orvos van, meg védőnő és körzeti. Isten tudja hogy kire hallgassunk.
Én úgy döntöttem magamra hallgatok, és az anyukámra, meg a nagyszülőkre.
Nem mondanak hülyeséget, mérlegelek egy-két dolog között és választom a középutat, így senki nem sértődik meg a családban.
Persze ha nincs elég tej akkor természetesn muszály hozzátápizni, de nem is értem, hogy miért ők döntik el, hogy neked mi a jó. Miért nem lehet kiválasztani az anyukáknak.

Mica!

De jó hogy jössz a talira, majd megint jókat dumcsizunk. Örülök neki.

Gigi!

A címedet én is fölírtam, úgy néz ki, hogy tényleg tudok menni, hála az égnek.

Györesz!

Norbikát puszikálom, és jobbulást nektek, ha úgy érzed, hogy gáz van, inkább maradj vele otthon, de ha jöttök pénteken, szívesen megyek sétálni, vagy ahová szeretnéd.

Márti!

Ha Györesz esetleg nem tudna jönni, te azért jöhetsz ha gondolod.
De annak örülnék a legjobban ha mindketten tudnátok jönni.

Anikó!

Köszi hogy írtál, nagyon ügyi vagy a fogyikúrát illetően, és tényleg nem lehet rossz amit írtál, így ki is lehet bírni.
Remélem sikerül neked is végre a kívánt alakot megformálnod. Szurkolok neked a többi dologban.
Reméljük minden rendben zajlik majd. Puszi neked.
Föl a fejjel.

Sok pusza nektek és akinek véletlenül nem írtam neharagudjatok.

Megyek összeállítom a salimat, este jövök remélem.

Sok puszika:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Andi
Jujj, ez nagyon borzasztóan hangzik!!! Kép Kép Még olvasni is szörnyű volt. Szegény Picúr!!!!
Melyik foga az, ami ennyire megkínozza? Remélem nem lesz több ilyen! Miért kell szegény gyerkőcöknek így megszenvedni mindennel...nehéz az élet! Lehet, hogy hülyeséget mondok, de lehet, hogy meg lehetne próbálni a borogatást. Hátha! Az a fog fájásnál is elég jó tud lenni, hátha valamennyire hűsítené neki az ínyét. (Vagy esetleg pálinka. Kép Kép )

Lányok, ti mivel itatjátok a gyerkőcöket. Bence ugyan még szopizik, és még a hozzátápi nem váltott ki egy étkezést sem...csak nem igazán szereti a vízet, meg a teát, így nincs sok ötletem, ha majd nem iszik tejcsit, akkor milyen folyadékot fogok belediktálni. Egyenlőre most én csinálok neki almalevet...ezt imádja. De az olyan hamar megerjed, hogy magunkal nem tudjuk vinni, ha megyünk valahova. Vagy vigyem mindenhova a reszelőt is? Kép Kép Adjatok valami ötletet légyszí!

Képzeljétek férjem szombaton jön haza! Olyan jó! Úgy várom már!

Ja, még valami! Láttam Dia írt a nyaralásról, és már én is nagyon mennék, ehhez kérdés, hogy ti voltatok már a picikkel idegenériában úgy, hogy ott aludtatok? Mert mi még nem, és kicsit aggódok, hogy mi lesz, ha nem fog aludni. Persze most veszünk egy utazó ágyat, aztán elmegyünk valamelyik nagyiékhoz aludni, hogy kipróbáljuk, hogy bírja...de az mégis ismerős közeg. Szerintetek lehet, hogy megzavarja az idegen környezet, és nem fog aludni?

Ja, és képzeljétek. Tegnap óta adok vasat Bencének, mert a doki szerint lehet, hogy azért alszik sokat, mert esetleg vashiányos. Na, tegnap adtam neki, és többet aludt, mint mostanában! Kép Ez elég vicces! Meg azért is kapja, mert csak heti 8-10 dkg-ot hízik, és áll. még többet kéne. De hiába mondtam a dokinak, hogy nem rajtam múlik, egyszerűen nem eszik többet, azt mondta, hogy hátha ettől többet fog. Kíváncsi leszek. Egyenlőre semmi változás nincs. Ezért is kezdtem el a főzeléket adni, hogy még kapjon valami pluszt. Egyébként szerintem gyönyörű baba, és egyáltalán nem vékony, szerintem pont jó. Én nem szeretném, hogy kövér legyen. Szóval nagyon kis egészségesnek néz ki (meg az is), de férjem és a doki megnyugtatására adok neki vasat. Áll. ez olyan, hogy csak annyi szívódik fel, amennyi szükséges.

Puszi mindenkinek,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Hál istennek nem volt semmi gond Gergővel. A 1/2 6-os kúp után aludt este 8-ig utánna fürcsi, kajcsi és aludt reggel 6-ig. Egyébként jó kedvű úgy látszik már nem fáj neki a lába. De tegnap úgy sírt szegénykém. Úgy látszik jól viseli a dolgokat. remélem a többi is ilyen lesz. Ráadásul nekünk 6 hónaposan is lesz, mert a BCG-t újra kell kapnia mert nem érett be neki.

Gigi!
Én is felírtam a címet. remélem a párom nem pont akkor megy hétvégézni a volt kollégáival.

Györesz!
Jobbulást Norbikának!

Kata!
Gratula a fogacskához. Hogy viseli a barikat?

Dia!
És mikor szoktatok lent lenni? Mi általában délelött megyünk le 10-1/2 11 körül és kb 1-ig vagyunk lent, mert utánna szopi. Nem vagytok olyan messze egy jó kis séta. szerintem kb 1/2 óra vagy még annyi sem. Az az a szép nagy játszótér ugye? Azt még nem tudom, hogy a hét többi része hogy alakul, de ha most nem akkor a jövő héten összefutunk.

Mica!
Nem semmi Zolika súlya. Nem is csodálom hogy már érzi a derekad. Nagyon aranyosak a gyerkőcök ahogy összebújtak.

Akinek nem írtam most személy szerint azt is sokszor puszilom! Már alig várom a talit.

Szilvi
sys

Sziasztok!

Zsófi!

Gondolhatod, hogy a frász belémállt, nem tudtam mit tegyek, és annyira sírtam, hogy már el kellett hogy forduljak, mert szegénynek a szemében láttam valamit, és ettől kiborultam.
Azt láttam, hogy anya segíts nagyon fáj, és közben meg sajnált hogy én is vele sírok.
Nagyon rossz érzés. Annyira szeretem, néha úgy szorítom magamhoz, hogy majd összetöröm ezt a kis manófült.
Hát te szegény, se tea, próbáld meg az ivólét, vagy turmixolj neki céklát, sárgarépával, őszibarackkal majd ha már lesz a piacon és babánturmixot, csinálj úgy, hogy a saját tejcsiddel. Nagyon fincsi.
Lehet kapni DM-ben nagyon ficsni sütőtöklét, almalét, különböző rostos bébileveleket.
Hátha. Én a milupás teát adom Noncsinak, a hibiszkuszos csipkebogyós, C-vitaminost, meg az őszibarackosat, imádja mindkettőt és tényleg nagyon fincsi édes.
Azt hiszem a gyerekek az édes ízeket imádják.
Hát sajna csak ennyit tudtam segíteni, nem tudom, hogy mit tégy, de próbálj meg több ivólevet hátha bejön valamelyik.
A sütőtökkel vigyázz mert besárgulnak, meg a répától is.
ÉN is elfelejtettem és négy napig sütőtököt evett Noémi, hála az égnek nem lett semmi tőle.
Az orvos jót mosolygott rajtam, a fene a dolgát.
Köszi a tippet, fogfájásenyhítésre.
Ki is próbálom.

Szilvi!

Én is várom a talit, főleg Gergő miatt.
Imádom az én kis Bubumat.
:-)))))

Sok pusza nektek lányok majd még jövök.

ANDI
tandi

Sziasztok!

Zsófi!

Ha adod a vasat ne lepődj meg,hogy fekete lessz a kakija,és lehet, hogy keményebb is.Én Boginak adtam annó mert Õ sem volt egy igazán jó evő,és nagyon migijedtem amikor korom fekete bogyók voltak a pelusban.

Andi!

Szegény,biztos frász kaptál.Nekem Bogi sírt ennyire a fogzásnál,én fel is hívtam a dokinőt és azt mondta,hogy adjak neki Germicid'C,végbélkúpot attól megnyugszik és csillapitja a fájdalmát is.Nekem bejött mert az elég gyorsan hat.

Bocsi lányok nem akarom az észt osztani,csak azért írom le ezeket hátha segít valakinek.

Dia!

Ha a párom hazajön és kicsit több időm lessz akkor megcsörgetlek.A címet megtaláltam csak tegnap már nagyon késő volt.

Gigi!

Nem lapítok,én írtam,hogy szeretnék menni,és azt is kérdeztem,hogy a 11.-e már fix időpont vagy csak beszéltek róla,de nem válaszolt senki így gondoltam nem hozom szóba többet.KépPersze,hogy megyek ha tudok de sajnos nem csak rajtam múlik.
A címet is felírtam,hogy később ne kelljen keresgélnem.
Csak azt nem tudom a párom mit fog addig csinálni,mert nincs arra senki ismerősünk.
Már én is kiváncsi vagyok a jövendőbeli vejemre.KépKép

Györesz!

Remélem Norbika már jobban van.Megy neki a gyógypuszi.Kép

Anikó!

Hát én is meglepődtem mennyire tud sírni a lányom,igazán rá sem jellemző de az utóbbi napokban bepótolja a lemaradását.Semmi nem jó, akármit csinálok vele csak nyűglődik és sír.
Remélem hamarosan változik a program mert ez nagyon kikészít.

Mica!

Tényleg úgy van ahogy írtad,hogy az anyukák idegeit legalább annyira megviseli ez a hülye idő.
Nagyon édik a gyerekek,Bogi is hasonlóan tud vigyázni a hugicájára.

Kata!

Pöttyös labda jól van?KépGratula a fogacskához.

Szilvi!

Gergőnek puszi,remélem a következő BCG már sikerül.Bogit háromszor oltották mire pozitív lett.

Lányok,ma Liliánát kengurúban etettem mert mindenhol órdított.Nem tudom meddig bírom még.Kép
Most is itt lóg rajtam a kengurúban,már majd le szakad a hátam.Kép

Előkerült egy pár régi kép a Bogirol.Felteszem összehasonlításnak.

Kép
Boglárka 6 hónapos.

Kép
Liliána 5és fél hónapos.

Most mennem kell,szép napot nektek,ha tudok még jövök.
Puszi,Saxi.
saxi

Szia Saxi!

Köszi a segítséget, megpróbálom, ha megint jön ez az ordítás akkor felteszem neki a kúpot.
Férjem kolléganője Panadolt adott a gyereknek, de szerintem azt nem lehet adni egy kisbabának.
Na mindegy.
A te tipped viszont jó lehet.
Köszike.

Bogika nagyon hasonlít Lilire.
Édes pofik nagyon
Jujj gyere a talira és akkor jót dumcsizunk, de jó lenne, ha jönnél.
Aztán megyünk hozzátok. Izgi lesz.
Puszika

ANDI
tandi

Zsófi!
Nálunk a Nestle almalé, és az alma-szőlőlé vált be, a sűrűbb ivóleveket Noel nem szereti. Teából a Hipp gyerekteát issza. De ha van Bencének kedvenc pűréje, azt bébivízzel higíthatnád, így az íze ismerős lenne, talán elfogadná BenceKép.Évi
bodza07

Szia Andi!

A Panadol-ból van kimondottan baby szuszpenzió,az is láz és fájdalomcsillapító,és már 3-hós kortól adható.Nekem van otthon mind a kettő,a szirup is nagyon jó de szerintem a kúp gyorsabban hat.Különben a gyerekek szivesen megisszák a szirupot mert finom eper íze van.

Remélem tudok menni a talira,nagyon jó lenne.

Puszi,Saxi.
saxi

Saxi!

Le se tagadhatnák egymást a gyerkőcök.

Andi!
Szoktunk nevetni a hasonlatodon, mert Gergő amikor olyan bambán néz akkor tényleg úgy néz ki mint a Bubu maci.

Most megyek adok Gergőnek egy kis alma-narancsot.

Pusszancs
Szilvi
sys

Sziasztok!

Tetőzik a himlő,szerintem még holnap is nehéz napunk lesz.KépPersze nem enyhébb az egész,mint Raulnál.Ráadásul a foga is kínozza,gondolom most fáj a legjobban az ínye.Csak kézben alszik el,sokat sír és nem akar szopizni.
Tényleg vége lehetne már!
Kérdés:szerintetek,ha cumisüvegből itatom Patrikot,az befolyásolja a szopi-kedvet?Szenvedünk csak ezzel a csőrös pohárral,de nálam mumus a cumisüveg.

Andi!
Én is szoktam Patriknak Panadol szirupot adni,nagyon szereti.Kép
Néha előfordul nálunk is ilyen borzasztó sírás,ami beválik,ha megmosom az arcát.De volt olyan,hogy megfürdettem,attól megnyugodott szépen és jobb kedve lett.
Küldök Noncsinak egy nagy jókedvrederítő-puszit!Kép

Zsófi!
Én még általában párolom az almát,annak a levét nagyon szereti Patrik.Egyenlőre itt tarunk.Kép
Számolod,hányat kell aludni szombatig??Kép
Patriknak nem okoz gondot a máshol elalvás.

Szilvi!
Bcg újraoltás.Kép
Viszont jó,hogy ügyesen átvészeltétek a szurit!!Kép

Saxi!
Én is gondolkodtam,ha esetleg Ruszlán vinne a talira mihez kezdene,míg nem indulunk haza?Kép
Lányok szerintem is hasonlítanak,ill.egyik szebb,mint a másik!!Kép

Györesz!
Jobbulást Norbikának!Gyógypuszi megy!Kép
Akkor a tejszaporítás,több szopi,stb.már nem megoldható?Szerintem ha tápszert kap nem gond,Õ már olyan nagy fiú!
Raulom három hónap után tápszert kapott,mégis a legszebb,legokosabb nagyfiú a világon!Kép
A cinkes rázókeveréket már nem szabad használni,mentolos hintópor van helyette.Baromira sok marad a gyereken belőle.

Mica!
Ha bevállalsz,ismét szívesen mennénk a Mica-trans-szal!KépPárod nagyon rendes!Kép
Hogy álltok a hozzátápival?Bár úgy tűnik nem sok szükség van rá!Kép

Anikó!
Ha nagyon aggaszt,próbáld meg a forgás elősegítésére,amit egyszer leírtam Diának!Ha nem találod leírom újra,amint lezajlik ez az őrület nálunk!
Most nálnuk is cici elutasítás van a fog miatt,ez új nekem.

Dia!
Hát,nem semmi étvágya van a fiadnak!!!Kép

Megyek fejni.Mini-cickóim kősziklákká váltak.(Vagyis csak a sűrűbben használt jobb.)

Puszi mindenkinek!Melinda,Neked is!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Dia!

Próbáltalak megcsörgetni de nem sikerült.KépA gép szerint nem vagy bekapcsolva.
Lehet,hogy én bénáztam?Pedig már sokszor használtam.

Ha van valami ötleted írj.
Köszi,Saxi.
saxi

Kata!

Sajnálom,hogy még mindíg szenvedtek.Remélem hamarosan jobb napjaitok lesznek.
A cumisüvegből iváshoz hozzászólva.Szerintem gyerekfüggő a dolog,van amelyik rászokik és van amelyik nem.Simán kanállal próbáltad már?

Puszi,Saxi.
saxi

Kata!

A férjek bulijáról még beszélni kéne,mert tényleg unatkozni fognak.
Majd még megkérdezem,hogy mit szeretne,hátha van valami ötlete.

Puszi,saxi.
saxi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?