Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mica!

Majd ha személyesen talizunk mesélek, tényleg hosszú történet és elég kacifántos a helyzet, majd szeretnék tőletek tanácsot kérni, mert nem tudom mit tegyek egy-két dologban.
Puszi neked és ne hajtsd magad, tudod te is csak egyszer élsz.

Dia!

Köszi az infot szerintem is tök hülyeséget mondott, nem akarom Noncsit a kórházban látni.
De jó hogy Domi ilyeneket eszik már.
Noémi ma evett először húslevest és sárgarépát.
Anyunál.

Gigi!

Okszi melyik hétvégét dobjuk föl szerinted?
Nekem június végig jó, ahogy érzed és ráérsz jelölj meg egy szombatot mondjuk lehetne júni 3-ik hete, ha esetleg jó a többieknek.
Olikád nem semmi, jó sokat eszik, és nem sokára szalad. Istenem hogy megy az idő.

Györesz!

Sebaj olyan bomba csajszi leszel, hogy csak lesünk majd mind mint a Moziban.
Föl a fejjel, a cici miatt ne bánkódj, az enyém is összement és már nincs annyi tejcsim amennyi volt, van de már kevesebb és állítólag ez normális.

Hát már alig várom csajok, hogy újból talizzunk.

Gigi!

Írd mit vigyek?

Sok puszika nektek és jóéjt, lehet, hogy csak hétfőn jövök, mert holnap anyunál ebéd, aztán vasárnap leszünk 1 éves házasok és vasárnap lesz Noémi 5 hónapos bébike, hétfőn pedig 7 éve élünk együtt a férjecskémmel.

Szóval izgi lesz ......

Pussz pussz

ANDI
tandi

Gigi!

Amit Dia megjelölt nekem is jó mindkét időpont!

Többiek?

Puszika:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Nekem jó mindkét időpont!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Itt csücsülök a gép előtt és várom, hogy írjon valaki, de sehol senki!Kép

Melinda mi van Veletek, hogyhogy nem írsz?

Kata, Barbi, Szilvi, Anikó hol vagytok????

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Györesz
Melindáéknál ma nem volt áram
Barbiéknál meg valami telefon gond van.

Tali
szerintem inkább a 2.vagy 3. szombat legyen mert addigra Katáéknál is kiderül Patriknak sikerül-e megúsznia a barikat.

Andi
primör szerintem is tele van vegyszerekkel, esetleg a néniktől a piacon lehet venni ami nincs tele vele. Bár ki tudja.
Amikor apa otthon volt és felénk sem néztél akkor azért az erkély kövezésén kívül sikerült elmennetek valahová?

Saxi
te egy hős vagy. Ráadásul előbb utóbb el is fog fogyni ha nem vigyázol!
Gyönyörűek még mindig a lányok!

Dia Gigi
de jó nektek, csak irigykedem

Gigi
sikerült a GYED igénylés?

Mica
jaj te is szegény, readásul te halmozottan hátrányos helyzetben vagy neked 2 csemete mellett kell melóznod, egy mellett is katasztrófa. Konyha ismerős, nálunk is sokszor ilyen a helyzet.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Emlékszetek Dodóra? Régen elkezdett írni hozzánk amikor még mi is pocakosak voltunk, de szegénynek elment a babája! Olvasgattam egy kicsit másik topikokba és megtaláltam Õt, novemberre várja a babáját! Úgy örültem!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Gyoreszdraga!

Itt is koszonom, hogy ilyen kedvesen emlekszel ram, es drukkoltal nekem szepen csendben.
Nagyon jol esik, meg hogy igy orulsz, hogy most sikerult. Remelem most nem lesz semmi baj, egyelore tenyleg semmi. Nagyon jol vagyok, elvezem a babasodast!!!!! Es mar el is felejtettem a majusi szomorkodast, aranyos vagy!!!! Mindenesetre nem volt semmi ez a 3 ev, amin vegigmentunk...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Szia Dodo!
Hátha még bekukkantassz ide! Mégegyszer nagyon gratulálok és nagyon sok egészséget és boldogságot a kívánok a kis jövevényhez!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!!!!!

Látom azért Valakiknek hiányoztam! Kép De nem mindenkinek, irgum-burgum!!!! Kép
Ma áramszünet volt, de egyébként az elmúlt hetem maga volt a káosz! Marci abszolúte nem hajlandó aludni napközben, hasonló alvókája kezd lenni mint Norbikának: egyszerre max. 1 órát alszik (de akkor már boldog vagyok), úgyhogy napi 3 óránál nincs több alvása napközben. Gondolhatjátok az mire elég nekem...
Viszont, ahogy elnézem, felül a meglevő két foga mellé a közeljövőben várható még 2.

Nem olvastam vissza, csak a mait, de holnap estefelé szeretnék jönni és akkor mindenkinek próbálok írni. Megyek mert hullafáradt vagyok.

Mindenkinek szép napos szombatot!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Most lettem kész a konyhában,lányok már 8-kor elaludtak én azóta robotolok,hogy végre minden a helyén legyen.
Mindenkinek köszi az elismerést,remélem ilyen ütemben mennek lefelé továbra is a kilók.Szerintem a vízhajtó hatása a zöldségeknek megtette a magáét,mert napok óta rengeteget járok pisilni.

Dia!

4 napja csinálom a diétát,azóta ment le 2 kiló.
Tényleg nem is figyeltem,hogy bébiételben nincs is céklás.Pedig általában szeretik a babák.

A talihoz még nem tudok hozzászólni.
Most megyek aludni mert különben reggel nem tudok felkelni.

Dodo!

Azthiszem még nem találkoztunk itt,de én is elvesztettem már két babát.
Ezért tiszta szívből kívánom,hogy minden rendben legyen ezzel a terhességgel.Jó egészséget és gyönyörű kisbabát kívánok neked!

Mindenkit puszilok,szép álmokat,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Én már csak ilyenkor jutok géphez.
Itt őrület van,Patrik alig alszik,ma du.4-től este 11-ig nyűglődött-sírdogált,de az előbb vissza kellett ringatnom,mert nagy bömbölés volt.Kép
Nem tudom mi van Vele.Lehet,hogy mégsem marad örökre fogatlan??Kép

Tali nagyon jó lenne,szervezzétek olyan időpontra,ami a többségnek jó,megpróbálok alkalmazkodni,Ruszlán beosztásától függ a dolog,hogy tudjon Raulra vigyázni,na meg ha Mica bevállal ismét...szóval sok a ha.Nekem egyedül a 18.-a ami biztos nem jó,akkor lesz osztálytalim.
De jó lenne megint látni Benneteket és a babákat!!!Kép

Láttam szóba jött a cici téma,hát nekem már mínuszos melltartót kell vennem.KépKép
Inkább csak olyan két kis lebernyegem van,nem cicim.De ha lefelé húzom a bőrt a hátamon,akkor egész hetykék tudnak lenni!Kép

Husit Raulnak úgy csináltam,hogy miután megfőztem leturmixoltam és jégkockatartóba öntöttem,lefagyasztottam.Aztán mindig kivettem egy-két,később három kockát is a főzelékéhez és felmelegítettem.

Azt hiszem ideje aludnom,holnap lesz Ruszlán szülinapi bulija és nem kellene elaludnom.Kép

Dodo!Kép
Én is kiszúrtalak már a másik topikban,nagyon örültem mikor olvastalak.KépKépKép
Szorítok!

Mindenkinek sok puszi!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

AndiKép
Köszönjük a névnapi jókívánságokat!!!!
Sajnos mostanában már nem nagyon jut időm írogatni ide, és mióta volt a tali annyira összekovácsolódott a csapat és olyan sokat írtok, hogy teljesen le vagyok maradva. De azért nagyon jól esik, hogy még van akinek eszébe jutunk.Kép

Bernát mostanában rendkívül nyűgös alig tudok tőle valamit csinálni, állandóan a lábamba csimpaszkodik és addig nyüszög míg föl nem veszem. Napközben már csak 2x alszik, kb 1-1,5 órát és este 8-9 körül alszik el. Kajálással még mindig gondban vagyunk, a gyümölcsöket eszi, de a zöldségeket nem, csak akkor, ha a mi levesünkből van kivéve, de úgy meg nem merek sokat adni, max. 5-6 karika s.répát, mert az sózott, fűszerezett. Egyébként minden olyat szeret, ami nem babakaja. Babakocsit utálja, ott is csak nyűglödik, állandóan ki akar szállni, de ha kiveszem sokáig kézben sem szeret lenni, úgyhogy mindig van valami gond, ami miatt lehet méltatlankodni. Remélem hamar elmúlik ez a korszak, hogy igazán semmi sem jó neki! Egyébként nagyon barátságos kisbaba. Hát most röviden ennyit rólunk!

Minden babának akinek az utóbbi időben nem kívántam, most kívánok pótlólag boldog hófordulót, illetve névnapot!Kép
Ja, és gratulálok a sok-sok ügyességhez amiket produkálnak a babák!Kép

Puszi,

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Jó reggelt!

Na akkor a 18.-a kizárva Katák miatt. Volt szó még itt 11.-ről. Nekem tényleg mindegy.

KataKép
Jó szülinapozást.! Ha gondolod a nagyfiút is elhozhatod, a kertben szerintem el lenne, igaz játszótér még nincs.

MártiKép
A barátnőm kitölti nekem a gyedes papírt, aztán csak el kéne jutni leadni.

DiaKép
Tegnap jól éreztem magam. Viszont lehet, hogy a holnapi nap ugrik, mert most néztem meg a Malév honlapját és ott azt írják, hogy reggel 8:45-kor jön a gép. A Viktor eddig estéről beszélt. Vele még nem tudtam beszélni, úgyhogy nem tom mi lesz. Ahogy megtudok vmit, hívlak.

AndiKép
Hagymás lepényt mindenképp hozzál!Kép

Na megyek mert Olivér a pelenkákat rágja.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!!!

Kata
hát ez a cici téma elég murisan hangzott. Én félve várom milyen lesz majd az enyém, reménykedek, hogy nem lesz gáz. Az anyunak szinte hibátlan még most is, igaz én csak 5 hétig szoptam. Ha nagyon gáz lesz jön a szike, mert valahogy engem mindig is zavart az üres kicsi cici. Ha már kicsit kaptam akkor az legalább legyen szép, na majd kiderül. De nagyon parázok előre a műtéttől, s főleg ami utána jön.
Tényleg jó lenne ha Raul is jönne, már nagyon szivesen megismerném, csak ne mondja azt, hogy nénik.

Gigi
örülök, hogy bevállalsz bennünket, igyekszünk majd jól viselkedni. Szerintem már nem lesz olyan nyugis a hangulat mint az Andiéknál volt.
Legfeljebb a lányom segít a kertépítésben vagy rongálásban nektek.

Dino
jó, hogy jöttél. Minden babának van nyűgös időszaka, s egyszer csak kinövi.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Györesz!
Birom,hogy Te is és Én is tegnap a gép előtt ültünk és vártuk,hogy írjon valaki.KépKár,hogy nem tudtunk egymásról.KépKellene csinálnod skype-t,akkor látnánk egymást,hogy be van kapcsolva a gépe.aztán azon is lehet írogatni,telefonálni ingyen.Kép

Gigi!
Sajnálom,ha nem jöttök holnap!KépMost szólt Viki,hogy ő is kijön a szigetre.így tudtatok volna dumálni is.Na mindegy,azért majd szólj ha Viktor szólt!Ok?KépRemélem vett Dominak motort?!KépKép
Puszilom a mindig mosolygós barátomat!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Az én lányom egy hatalmas rosszcsont!!
Ugye multkor lerámolta az újságokat és egyiket meg is tépázta, újságok eltéve.
Tegnap fogta és kiszedte a virágcserépből a földet, virág elbarikádozva.
A szekrényajtókat folyamatosan nyitogatja. Nem tudom elvinni a szekrényeket.
Ma csinálom neki a hamikat aludt a kiságybában, gondoltam oké felkel semmi gáz nem lehet.
Ja gondoltam én!
Bementem megnézni békésen cumizgatott az ágyban.
Főzök tovább, furcsa hangot hallok bemegyek hozzá, hajam az összes égnek állt amikor megláttam, hogy leszedte az ágya szélére erősített forgóját. Játékok tartóval együtt szana szét az ágyban, és a kis házat amivel fel lehet húzni+ a fő tartó bigyókát ölelgeti. Jól leszidtam csináltam róla képet és visszaállítottam a helyére, tök nehéz volt föl rakni is, hogy tudta leszedni.
Komolyan nem semmi amiket művel.
Most a járókába száműztem.
Bele tettem és felültettem a kapaszkodóhoz, fú nagyon csípte, persze pár perc után elengedte és eldölt. S jött a reklamáció, hogy vissza akar ülni.
Képzeljétek el csináltam neki ismét spenótot, de ezt most le fogom fagyasztani mert a héten már kapott, és spárgát főzök most épp.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

De jó megint felmerült a tali. Nekem eddig úgy néz ki, hogy bármelyik szombat jó júniusban.

Kata!
Ha elhozod Rault elviszem én is Renit. Hátha egymásra találnak.

Szörnyű éjszakám volt. Kislányomat istápoltam hajnali 3-ig, mert annyira köhögött. Szegénykém még hányt is tőle. Mára már egy fokkal jobb a helyzet már nem köhög percenként.

Képzeljétek tegnapelöttre bacsomósodott a bal cicim és annyira fájt, hogy majdnem bepisiltem, de nem tudtam kimaszírozni és a szopizás is iszonyúan fájt. Aztán tegnap reggel szopizásnál kiengedett viszont a bimbón meg megjelent egy fehér hólyag. Úgy emlékszem valakinek már volt ilyen. Mit csináljak?

Dodo!
Én is gratulálok a babához és vigyázz magadra!

Saxi!
Gratula a 2 kilóhoz. Én nem biztos, hogy bírnám ezt a káposztaleves dolgot, habár még nem próbáltam. Azért leírod hogy hogy kell elkészíteni?

Most megyek mert holnap keresztelő és elő kell készíteni egy pár kaját. Majd csinálunk képeket.

Sok puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!

Melinda!
Látod Én hiányoltalak!Kép
Napi 3 óra alvás? Én még annak is örülnék! Norbi ma egész nap 1 órát aludt!
Mostmár biztos, hogy Norbi nem követi Marcit fogzásba! Nálunk a helyzet változatlan fog ügyben!Kép

Saxi!
Elvesztettél két babát? Nagyon sajnálom! Gondolom már kiheverted, hiszen van két gyönyörű kislányod!

Kata!
Lehet, hogy tényleg épp a fogát növeszti Patrik?Kép
Nagyon jót nevettem ahogy leírtad, hogy Te hogy állsz cicivel! Tök jó fej vagy!

Dino!
Írhatnál gyakrabban is!
Norbi is egyre inkább előnybe részesíti a sós kajcsikat! Ma csináltam külön Neki egy kis húslevest csirkemellből egy kicsi jódozott sóval, tettem bele, petrezsejmet, zeller levelet, sárgarépát, fehérrépát, krumplit, paradicsomot. Amikor kész lett összeturmixoltam a zöldséget, meg a husit és lével felengettem, hogy egy kicsit hígabb legyen. Norbi több mint egy üvegnyit megevett, imádta! A többi húslevest feltettem a mélyhűtőbe és gondoltam, hogy ha bármit csinálok, akkor azzal tudom hígítani és biztos jobb íze lesz a kajcsiknak Tőle!

Márti!
A spárgát hogy csinálod, mivel? Én még soha nem ettem spárgát, az finom?
Tényleg hihetetlen amit Gigi csinál! Mostmár annyira nagyon felcsigáztál, már nagyon kiváncsi vagyok Rá!!!

Dia!
Mi az a skype? Én kicsit hülye vagyok ehhez!

Szilvi!
Reninek jobbulást! Várjuk a képeket a keresztelőről!

Már olyan rég nem kivántam egy babának sem boldog hófordulót, úgyhogy gyorsan teszek fel egy táblázatot, mert nem vagyok képbe!

Norbi ma előszőr felállt a kiságyába, de abban a pillanatban vissza is huppant és persze elkezdett mérgesen sírni, hogy nem sikerült!
Ma nagyon megijedtem már megint! Norbi ült az ágyon és hátrafelé nyult a cumijáért és valahogy úgy borult el, hogy a keze maga alá gyűrődött valahogy kicsavarodva és még roppant is egy nagyot. Norbi elkezdett üvölteni és ahogy felkaptam olyan furán lógott a keze, hogy meg voltam róla győződve, hogy kifordult a válla, de szerencsére csak pánikoltam, mert nem történt semmi, csak az ijedtség volt nagy. Biztos fájt Neki, mert elég hosszan és keservesen sírt, de szerencsére szépen mozgatta a kezét és nem esett semmi baja!

Jaj, lányok, Nekem még annyira nem hiányzott ez a mensi. Totál ki vagyok Tőle, komolyan annyira vérzek mint szülés után, így még soha nem volt meg! Még igazán ráért volna!

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17.
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Évi Roland 2004. december 1. XVIII. Pestimre
Martin 1997. január 7.
Vivien 1994. október 7.
Melinda Marci 2004. december 6. Érd
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Zsófi Bence 2004.december 11. Bp.IV.
Csanikó Bianka 2004. december 17. Csepel
Renáta 1995. augusztus 24.
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Hajni Milán 2004. december 22. Hatvan
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Judit Lackó 2005. január 9. Gyál
Sys Gergő 2005. január 13. Kispest
Renáta 2000. október 28.
Bogcsi Szonja 2005. január 16. Dunakeszi</pre>

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Akkor most bepótolom:

Sofka!
Boldog hófordulót Tamásnak!Kép

Kata!
Boldog féléves szülinapot Patriknak!Kép

Gombóc!
Boldog hófordulót Nándinak!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Dia

Viktor nem hívott és én sem tudom elérniKép úgyhogy az lesz, hogy reggel kimegyünk a reptérre. Ha nem jön akkor meg megyünk a szigetre. De máskor nem jöhet, mert csak ez az egy gép jön holnap......
Voltamm ma fodrásznál, jól megtépázottKép

Na csajok június 11-hez mit szóltok?

Írtam már, hogy Olivér egyedül ül?Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Györesz!
A skype ilyen internetes,csevegős bizbasz.KépKell hozzá egy mikrofonos fejhalgató/Tescoba 1500ft/és le kell tölteni a programot a skype.com -ról.Lehet dumcsizni mintha telefonálnánk,lehet levelezni ezt mind egyszerre többen is lehet.Ja,és azt is látod ki van éppen a gépnél.Szóval tök jó dolog,csak ugye én nem tudom használni mert Nektek többieknek nincs ilyen.Kép

Gigi!
Szerinted Viktor ma már nem telefonál?Ha igen,légyszi jelentkezz!Tök jó lenne együtt menni,lenni.Most jöttünk haza az Europarkból mert meghívattam magam fagyizni Tamással.Kép"Tegnap elfelejtettünk venni.Kép"
Aztán beugrottam a DM-be.Képzeld sokkal fincsibb bébiételek vannak ott és csak 139ft.Legközelebb oda megyünk.Jó?Kép
Megtépázott a fodrász?KépGondolom egy centit vágattál.KépKép

Én is meséltem Tamásnak,hogy milyen ügyesen ül Oli egyedül és,hogy már nyújtotta felém a karját,hogy vegyem fel.KépKép

Nekem a 11.-e jó!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Vállig ér a hajamKépHolnap majd meglátod. Ja és van skypenk is!!!!!!!!!!Kép

Csajok, közültetek nem jön senki holnap a szigetre?

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!
Válig ér a hajad??????????????? Nem sajnáltad levágatni? Bár biztos jól áll!Kép
Mikor mentek a szigetre? Diával és a gyerkőcökkel?

Puszi

Kép
Kép
györesz

Tényleg Lányok!
Aki tud jöjjön ki a szigetre!Juj de jó lenne!Kép
A törpék 11-kor kajálnak nálunk és utána indulunk.
Györesz tudod a számom,ha jöttök és,hogy megtaláljuk egymást.KépPuszi Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Nem igérek semmit, mert nem tudom lesz-e kedvem egyedül útnak indulni, de tudom a számod és ha kedvem támadna, akkor hívlak!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
OK!KépDe jó lenne ha eljönnél!Kép
Teszek fel képet a legényről.Puszi.Dia
Íme a légiós sapka.Kép

Juj de finom a lábam!Kép

Íme a két güzüm!Kép
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!!

Andi
Noéminek minden minden jót kívánok félés évfordulójára.
Hihetetlen, hogy már Noncsi is ekkora.

Dia
én a MSN Messengert használom, az is dettó, csak magyar nyelvű.
Domi írtó édi, s tényleg légiós a sapka, cuki benne.

Györesz
nagyon ügyi Norbika, szerintem mostmár egyrre sűrűbben fogja ezt ismételgetni, hú és akkor mostmár pár nap és megteszi majd az első lépéseket is. hihetetlen 1 éve még a pocinkat fogdostuk és újjongtunk ha valami mozgást észleltünk, most meg.
Azt hiszem a babák nagyon rugalmasak ezért vészelnek át sok ilyen ficamítást, szerencsére. Hát Norbika is tud produkálni dolgokat.

Puszi mindenkinek
Márti

Gigi
egyenlőre a 11 nekünk is jó.
Hát nagyon kíváncsi vagyok az új frizudra.
Olika nagyon ügyi az üléssel.
márti05

Sziasztok!

Dia!
Azt hiszem nem fogok menni, mert nem merek útnak indulni! Annyira vérzek, hogy hihetetlen, mint szülés után! Úgyhogy nem vagyok a toppon!
Nagyon édes Domi! Nekünk is van ilyen sapink, csak kékbe és azt hiszem, hogy vehettem volna egy kicsit nagyobbat is!

Andi!
Boldog hófordulót Noéminek!Kép

Márti!
Már egy lila folt is van Norbi térdén, de nem tudom, hogy azt hogy szerezte és állandóan lefejeli a falat vagy a kiságy rácsát!Kép
Azt hiszem kicsit elszámoltad magad, Noncsi dec. 22-én született, 5 hós!Kép

Szép napot mindenkinek
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Sajnálom, hogy nem jössz. Képzeld, rólatok álmodtam és álmomban már járt Norbika!Kép Tegnap én is ráadtam Olivérre a légiós sapit és kapásból ki kellett vágni belőle a gumit, mert úgy szorította a fejétKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Györesz!
Én is nagyon sajnálom,hogy nem tudsz jönni!Kép
De megértelek,én is ilyenkor legszívesebben még a lakásból se mozdultam volna ki.KépKönnyebb napokat kivánok!Kép
Sapi:Háááát én is vehettem volna nagyobbat belőle.Úgy látszik mindenki megjárja ezzel a sapival.KépDe úgy tetszik!Kép
Este jövök képekkel,akkor Gigi frizuráját is megláthatod.Kép

Márti!
Köszi a dicséretet!Kép

Gigi!
Te még gépezel?Tessék autóba ülni és gyertek!Kép

Puszi mindenkinek!Szép napot!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sys!Kata!
Láttam a srácok is jelentkeztek a szépségversenyre.Lányok!Légyszi szavazzunk egymás csemetéjére.Oxi?Köszi.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Andi
bocsi, mindig is a számolás volt a gyenge pontom.

Györesz
köszike, artam mailt

Márti
márti05

Sziasztok!

Gigi!
Velünk álmodsz, de aranyos vagy!Kép Hát még pár hónap és az álmod valóra válik!Kép
Szívesen mentem volna a szigetre Én is, de ez a nyavaja közbe szólt, majd legközelebb!
Nekem nem gumis a sapi hátul, hanem megkötős, de még így is kicsinek tűnik!

Dia!
Nagyon várom a képeket!

Mártinak már írtam, de nektek is panaszkodok egy kicsit!
Az én eddig alig síró fiacskám egyre hisztisebb, akaratosabb. Ha valami nem úgy történik ahogy Õ elképzelte, akkor jön a sírás-rívás! Állandóan állni akar és ha ezt nem tudja egyedül megvalósítani, akkor kiköveteli, hogy segítsünk, de hát nem állhat egész nap és hát ez nem tetszik Neki. Ha le merem fektetni, akkor is hisztizik. Ha csak éppen hozzákoccan a feje a kiságy rácsához akkor is rázendít, szóval nagyon sokszor, még valahogy szoknia kell a gyűrődést!

Barátnőm oda adta a bébi kompjukat! Tudom, hogy sokan azt mondják, hogy nem jó használni, de Én úgy döntöttem, hogy ha már ingyen van, akkor nem fosztom meg a fiamat ettől a játéktól, mert imádja! Persze nem teszem bele gyakran, mert ismerem az ellenérveket, de amikor beleteszem, akkor annyira édes, egyfolytába brümmög, mintha kocsiba ülne és egyre ügyesebben löki magát, nagyon tetszik Neki!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Megnyugtatlak,nem csak Norbika hisztis Domi is az!Kép
Gigi tanusíthatja,hogy mennyire az.Õ morog és kimerevíti magát,hogy akkor is vegyél ki a kocsiból stb....Teljesen kiakaszt vele!

Mi is kaptunk bébikompot,szerintem majd használni fogjuk.Most azért nem dobom el,mert valakik ellene vannak!

Én már a motorra leszek kiváncsi,hogy mit szól hozzá Domi.Biztos ő is brümmögni fog.Kép

Nos jöjjenek a képek!KépNagyon jó volt a szigeten,szerencsére jó idő volt.Kép

Ja,a mi sapink gumis is és kötős is.Mondta Gigi,hogy vágjam ki a gumit mert vágta Domi fejét.Na,így meg két számmal nagyobb lett a fejére.KépEzért kicsit furán áll a fején.Kép
Puszi.Dia
KépKépKép
KépKépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Csajok köszi a képeket, olyan jó kedvem lett tőlük, olyan jó látni rajtatok, hogy milyen jól érzitek magatokat.
Domi amikor alszik a kocsiban hatalmas.
tulajdon képpen az összes kép szuper. de jó volt nektek.
A gyerkőcök is gyönyörűek. Puszi nekik.

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Nagyon jók a képek, sajnálom, hogy nem tudtam menni!
Ti aztán jól becsaptatok, nem is látni Gigi új haját! Én kiengedve szeretném látni! Gigiiiiiii lógsz egy képpel!Kép Nagyon ügyin csücsül Oli!
Domira meg mindig rácsodálkozok, hogy milyen nagy már! Nem tudom miért él benne az a kép, amikor még olyan picike volt?!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Lehet,hogy pár napig nem fordulok elő:Patrik sem úszta meg a bárányhimlőt.KépKépKép
Nem is tudom miért hittem,hogy megúszhatja.Most abban bízok,hogy enyhébb lefolyású lesz,mint Raulnak.
Mostanában bátrabban kajcsizunk,kapott már almát,sütőtököt,barackot,krumplit,tejpépet,és ma -mivel az én nagykakilós fiam kétnaponta présel csak valamit kínkeservvel- kipróbáltuk a szilvát.Eddig még semmire nem fintorgott,nagyon élvezi az evést.
Csak a cicizéssel vannak gondok:a balt teljesen elutasítja,a jobb is csak ímmel-ámmal kell Neki.

Minden hófordulós babát puszilok az Anyukájával együtt!Kép

Györesz!
Gratulálok a felálláshoz!!!Most már egyre ügyesebben fogja csinálni!Raulnak is sok ilyen ijesztő "balesete" volt,de szerintem tényleg igaz,hogy a részegeknek és a gyerekeknek külön védőangyaluk van!Kép
Mjd túllesztek ezen a hisztin,ami nagyobb korában jö,az sokkal rosszabb!Gondolom most jól megvigasztaltalak!Kép
Engem sújt a mensi már a legrégebben.Már nem is bánkódok miatta,sőt,megkönnyebbülök tőle minden hónapban!Kép

Szilvi!
Hogy sikerült a keresztelő?Kérünk képeket!!
Ha megyek a talira,lehet,hogy viszem Rault,szólok,ha biztos!Kép

Gigi!
De ügyes Olivér,hogy már szépen ül egyedül!!!KépNagyon aranyos a képeken!
Én is szeretnék fotót a kiengedett hajadról!

Dia!
Örülök,hogy ilyen jól sikerült a szigetezés!
Domi nagyon tetszik a légiós sapijában!És nélküle is!Kép

Márti!
Nekem is van msn-em,ha több időnk lesz jó lenne majd úgy is dumcsizni!Mi a véleményed?Kép
Nem semmi,hogy már miket csinál Gigi!Aranyos lehet nagyon!

Melinda!
Merre jársz?
Jól vagytok?

Anikó,Saxi-és még sorolhatnám!
Írjatok!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok Lányok!

Jajj nagyon szupi volt a hétvégénk, csodásan éreztük magunkat férjemmel, szépen telt az egy éves házassági évfordulónk. Noémi is már nagyon ügyes már tud ülni magától, persze csak egy rövid ideig mert utána eldől :-)))))
Egyébként meg rettenetes hisztis. Igazi akaratos kislány. Hát elfogja érni amit akar, az bizti.

Gigi!

Még nem tudom, hogy tudunk e menni a talira, mert férjem nem biztos, hogy el tud vinni. Ez van. :-(((
Szóval még kérdőjel? Oli nagyon édes és nagyon nagy fiúcska és nagyon nagyon ügyi ahogy ül.

Dia!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat,jó nektek.
Igazából annak is örülök, hogy Gigiben megtaláltad a barátnőt és mentek mindenhová, legalább nem vagy egyedül.
Nekem marad az egyedüllét továbbra is, de már megszoktam, jól elvagyok, szórakoztatom magam tornával és természetesen átmentem kecskébe mostanában szinte csak zöldségen gyümölcsön és halon élek. De lement már 3 kg, még hátra van 7kg.
A talira ha esetleg nem tudok menni bocsi.
Mostanában amúgy sincs jó hangulatom.
Nem szúrom el másét sem.

Na lányok, elhúztam, legyetek jók, megyek takarítani aztán anyucihoz napozni, de jó lesz.
Legalább valami jó is történik, este megint belehúzom, mert ma élünk együtt férjemmel 7 éve.

Asszem igen negatív vagyok de ezt senki ne vegye magára majd jobb kedvem lesz, de föl kell dolgoznom egy-két dolgot............

Köszönöm annak aki gondolt rám és Noémire.
Arik vagytok jólesett.

Sziasztok sok puszika:

ANDI
tandi

Sziasztok,

Huhh, sokat irtatok hetvegen, en meg gepkozelbe se jutottam, kicsit felfordulas volt nalunk. Szombaton itt voltak Anyosomek (Anyos, sogornom es a lanya), meg jott parom unokatestvere a ferjevel (korosztalyi ugras van, ok idosebbek joval, akkora fiuk van, mint paromKép) Az oviban 25 eves unneples volt+gyereknap elorehozva, igy eleg sokat rohangasztam lurkokkal. Delelott fozes, bar mazlimra a nagyjat megcsinaltam penteken, a tobbit meg csinaltak a tobbiek, a ferfiak meg villanyszerelot jatszottak, atkabeleztek a lakas es muhely egy reszetKép Delben kajalt mindenki, vittem lurkomat, sogornomet+lanyat az ovihoz, persze Zolikat is, ott neztuk egy ideig a musort, majd a picifiam almos lett, elindultam vele haza, nagyfiu maradt keresztanyjaval az ovinal. Zolika elaludt az autoban, itthon beraktam a babakocsit, vissza az ovihoz, hordozostol beleraktam, es ugy aludt a musorok alatt. Aztan ebredt, de vartunk, mert jott a nagyfiamek musora, azt megneztem, aztan ismet szaguldoztam haza a picivel, mert kajaido. Aztan itthon egy kicsit babaztak vele, majd ismet utrakeltem az ovihoz.. amikor megalltam az autoval, pindur reklamalt, hogy o aludna, igy mentem meg egy kort az autoval a varosban, majd ismet ovi, hordozo babakocsiba rak, es ismet igy aludt egy kicsitKép Aztan vegre fel6 lett, osszeszedtem az ovis bandat es hazahoztam, mert Zolikanak 6 utan furdesido van. Nem is ragozom tovabb, kikeszultemKép Jah, es en dilis, meg ezutan vegigneztem az eurovizios dalfesztivalt...
Vasarnap persze koran kelt a pindur, nem is aludt vissza, napkozben csak delelott aludt egy nagyot, igy az en pihenesem is kilove, csak delutan fekudtem egy felorat vele, igaz, o jatszott, aztan aludt felorat, ekkor en mar nem tudtam aludni. Este igy egy forro furdo utan mentem is az agybaKép
Nah, mesedelutan vegeKép Csak most olyan jo volt kiirni magambolKép

Tali ugyben meg nem tudok nyilatkozni, mert a junius meg erdekes lesz, foleg azert mert 6an van a nagyfiam szulinapja, es nem tudom, hogy mikor unnepeljuk, de gyanitom, hogy a 11-i hetvegen jonnek hozzank a rokonok. Szoval az a hetvege nekem nem jo.

Dia, Gigi
Jol neztek ki a kepeken, a sracok meg tunderiek a sapikbanKép Gigi, csalas, nem latszik a hajadKép
Dia, a korabbi kepeken milyen jol latszik mar Domi fogacskajaKép Nalunk meg nem bujt ki, de varjhato hamarosan, erezni mar az inyeben a fogatKép

Kata,
Jajj, Patrik is barikas?Kép Kitartast..
Cici ugyben en se vagyok jol, mondtam paromnak, hogy le ne vegye a cicifixem, mert akkor a terdemnel talalja meg a veget a logoknakKép

Gyoresz,
Sokszor lesz meg, hogy ordit valamiert a lurko, mert akarja, de nem tudja megcsinalni! Ismeros helyzetKép A kompot telleg imadjak a lurkok, es ha mar stabilan ul a gyerkoc, es a felallassal probalkozik, akkor szerintem hasznalhatja, ugysem egesz nap van benne, nem is orakat. Gyuszko is szerette nagyonKép Csak sok hely kell hozza, es persze semmi kuszob vagy egyeb buktato.
Mensi ugyben en se allok jol, nekem kapasbol az elejetol megvan, szoval alig mult el a gyerekagyi folyas, mar jott is.. Mostmar jobb, eloszor tenyleg nagyon eros volt, nalad is be fog allni.

Marti,
En vallaltam a nehezitett palyat, szoval nem panaszkodomKép Halistennek a fonokom nagyon jo fej, igy nincs gondom a meloval. Ha gondom lenne, akkor egyszeruen szolhatok neki, hogy most nem megy, es atveszi 1-2 napra a munkamatKép Szoval imadnivalo emberKép

Andi,
Remelem, hogy talalkozunk nemsoka, es meselhetsz. Ha nem sikerulne, akkor irj mailt plsKép

Nah, tobbieknek most hatalmas puszi, megyek, mert ebred a lurkocam a hordozobanKép 1 oraja alszik, ez nagy szamKép

Mica
mica

Sziasztok!

Nagy sokára végre újra itt vagyok. Csak szombattól tudtam visszaolvasni, többre nem volt lehetőségem. Marcival is kezdenek sűrűsödni a dolgok, ő is egyre hisztisebb, akaratosabb és persze aludni nem nagyon akar. Bár a mai nap eddig mennyeinek számít, hisz ma már aludt kb. 2 órát!!! Ja és éjjel abszolúte nem kelt fel: leraktam fél 10 körül és reggel fél 7-kor kelt. Én persze nem aludtam jól, mert fél 4-kor felkeltem, hogy mi van már, miért nem keltett eddig. Persze utána óránként felébredtem és füleltem, hogy miért nem hallom a sírást, még át is mentem megnézni, mert aggódtam. Horkolva alukált Kép Vissza a szobába: ott a párom horkolt Kép A cicim persze reggelre olyan volt mint két kőszikla, mint régen Marci 1-2 hónapos korában, sőt még akkor sem volt ilyen.

Kata!
Itt vagyok!!! Kép Patriknak megkésve kívánok minden jót féléves szülinapjához! Gyors gyógyulást a barikórból!!! Puszi Neki! Remélem tudsz jönni a talira, hozd Rault is, kíváncsi vagyok a kissrácra.
Cicihasonlaton jót nevettem anyukámmal együtt. Szombaton beleolvastunk egy-két hozzászólásba és épp ott volt a Tiéd is. Kép Én is félek a szopi utáni végeredménytől, mert előtte sem voltam egy Pamela Andersen és félek, hogy üres semmik maradnak a mostani cickók helyén.

Andi!
Gratulálok az 5 hónapos Noémihez! Nagyon ügyeske már látom Õ is. Kép
Sajnálom, hogy ilyen rossz passzban vagy. Remélem hamar kilábalsz belőle! Semmiképp nem tudsz jönni a talira? Biztos jót tenne Neked! Kiváncsi vagyok Rátok!
Boldog 1. házassági évfordulót! Sosem fogom elfelejteni a mi elsőnket, mert épp akkor mentünk a genetikai ultrahangra és minden rendben talált a doki, úgyhogy ez volt a legszebb évfordulós ajándékunk! Kép

Györesz!
Köszi a naptej nevét! Mindenképp 60-asat fogok venni, mert itthon találtam egy 45-set, de tegnap ennek ellenére eléggé lekapta a nap. Kép
Hihetetlen, hogy Norbika már állni akar! Annyira nagyfiú már! Nagyon ügyi! Aranyos lehet, ahogy brümmög a bébikompban. Kép
A kézkifordulása szörnyen hangzott Kép Én is megijedtem volna rendesen a helyedben.
Mensi Kép Tök rossz, hogy a nagy semmi után, most ennyire meg van, már előre félek mi vár rám. Én minden hasfájásnál "várom", hogy mi lesz, de eddig még semmi... De ugye tudjuk, ami késik, nem múlik Kép

Márti!
Gigi tényleg jó eleven. Kép Hihetetlen, hogy már Õ is mikre nem képes. Lehet barikádozni lassan mindent. Kép Kép Látom jó műszaki beállítottságú Gigi, de azt hiszem Marci is az lesz: pár napja hallom, hogy nem igen akar elaludni, de egész jól el volt az ágyában. Kb. 5-10 perc után bemegyek és mit látok? Nézegeti, vizsgálgatja a bébiőrzőjét. Azt hittem, hogy szívbajt kapok, mert ugye az árammal működik. Azóta bizony nem a kiságyában tartjuk...
Hogy csináltad végül a spárgát? Holnap én is szeretnék venni.

Szilvi!
Reni jobban van már? Remélem meggyógyult! Sok puszi Neki!
Fehér hólyagom nekem volt. Gondolom azóta már rendbejöttél. Nekem csak úgy tudott kiürülni a csomó a cicimből, ha a fehér hólyagocskát törölközővel ledörzsöltem és így nem állta útját a tejnek. Utána is nagyon figyelni kellett rá, nehogy "benőjjön" újra. Egyébként egy-két hete megismétlődött az eset, úgyhogy Te is figyelj rá!
Hogy sikerült a keresztelő? Hogy öltöztetted Gergőt? Azért kérdezem, mert nekünk most szombaton lesz és ugye kinn 30 fok lesz, benn pedig elég hüvi van a templomban.

Gigi!
Nem láttam a hajad a képeken! Csalás!!! A taliig titkolni akarod?
Oli nagyon, de nagyon ügyes, ahogy ül. Tündéri volt a képeken. Jó fejek voltak a kis légiósok! Kép

Dia!
Tündéri falat még mindig Domi! Ilyen légiós sapit akarok én is Marcinak. Most legalább nagyon figyelek a méretezésére. Irigyellek Benneteket ám a Sziget miatt! Nagyon klassz lehetett!

Mica!
Jó kis hétvégéd volt. Az enyém talán nem volt ennyire sűrű, de így se tudtam hol áll a fejem...
Drukkolok a fogacskához! Kép

Anikó!
Hol vagy? Neked is csikorgatja néha Krisztike a fogait? Marci igen és szörnyű hallgatni. Most is azt csinálja itt az ölemben Kép

Azt hiszem elég hosszú levelet írtam. Egyenlőre bedugulok, mert kezd belőlem sok lenni.

Mindenkinek puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!

Mica
huhhh nem vagy semmi!!! Még olvasva is fárasztó volta programod, hátmég végigi csinálni, te kis száguldó anyóca.

Andi
kitartás, mindjárt szabadabb leszek és akkor Györesszel meglátogatunk és ha jó lesz az idő akkor megyünk a partra hozzátok és jókat fogunk pletyizni, röhögcsélni és miegyéb.
Irigykedem a napozás és a torna miatt, nekem marad a számítógép és a szoba.
Szóval vágd a centit mindjárt fölszabadítunk az unalom alól és magány alól.
Sok sok puszi külön neked és csak neked!!!

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok

Na a hajam nem egy nagy durranás, úgyhogy nincs fénykép. Személyesen akarok mindenkit elborzasztani.Kép

KataKép
BárányhímlőKép

MicaKép
Nem semmi hétvégéd volt. Tényleg még olvasni is sok volt. Remélem ízzítod a Mica mobilt júni 11-re! Aztán Katáékat sem otthon felejteniKép

GyöreszKép
Olivér is egyre zizisebb. Bár ő nagyon rendes kissrác, de a mobil telefonért meg van hülyülve. Ha azt valaki elmerészeli venni, akkor annak annyi. Meg már nagyon unja a fekvés, állandóan felülne, de hát az még nem megy neki. Ülni viszont már tényleg nagyon jól tud, bár néha eldől mint a krumpliszsák, de nem zavartatja magát.

AndiKép
Ha csak azért nem jöttök mert nem tud kihozni a férjed, akkor azon könnyen segíthetünk. A Viktor úgyis bemegy a Diáékért és akkor titeket is fel tud venni. Addigra meg már úgyis olyan vékony leszel, hogy simán beférsz a két gyerekülés közé. Nekem is jó volt kimozdúlni amikor nálatok volt a tali, had viszonozzam már!!!!!!!!!!!!Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Napok óta nincs net.-nálunk,azért nem tudtam jönni.Most végre van megint úgyhogy gyorsan írok.Ma mind a két gyerekem tiszta gáz,biztos a hidegfrontot érzik.

Györesz!

Igen nekem is volt két vetélésem Liliána előtt.Az igaz,hogy van két szép gyerekem de azokat a terhességeket soha nem fogom elfelejteni.Mind a kettőnél volt már kiskönyven és ultrahangos képem is.Szóval nagyon nehéz,sokszor eszembe jutnak,hogy mi lett volna ha megmarad az a két baba.

Kata!

Nagyon sajnálom,hogy megint betegek vagytok.Az égiek már küldhetnének szebb napokat is felétek.

Gigi,Dia!

skype nekünk is van és szoktuk is használni,szerintem jó találmány.
Nagyon jók lettek a képek,tündériek a fiúk.Örülök,hogy ilyen jól éreztétek magatokat.

Szilvi!

Káposztaleves:

6 fej hagyma
1 nagy fej káposzta
2-3 zellergmó
4 közepes sárgarépa
2 petrezselyem gyökér
2 zöldpaprika
2 kisdobozos sűrített paradicsom
4 leveskocka
bazsalikom(szárított)

A hozzávalókat közepes nagyságúra felvágni,beletenni egy nagy fazékba,annyi vizet ráönteni,hogy ellepje.Azután nagy lángon forralni 5-10 percig,utána kis lángon kb. 30 perc alatt puhára főzni.
Annyit ehetsz belőle amennyit akarsz,mert nem visz kalóriát a szervezetbe.
Én nem főzöm meg az egészet mert rengeteg,és 3-4 napnál tovább nem tudod enni mert megundorodsz,úgy szoktam,hogy egy hét leves egy hét szigorú diéta aztán megint leves.

Úgy szeretnék menni a talira,most már eldőlt,hogy 11-én lesz vagy még csak beszélgettek róla?

Tandi,Gigi!

Ti megigértétek,hogy jöttök a telekre vagy már nincs is kedvetek?KépKépKép
Persze boldog lennék,ha mindenki tudna jönni,de sajna én a világ végén lakom.Kép

Most mennem kell.
Mindenkinek sok puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Tegnap Domi 7-kor elaludt fürcsi nélkül és reggel 5-kor kelt fel.KépSzóval jó kifáradt a szigeten.
Aztán reggeli szopi után nem volt hajlandó 2-ig enni semmitKépcsak időnként rájött a sírhatnék.Már kezdtem megijedni,hogynem fog enni egész nap mire gondoltam adok neki brokkoli-pulykahusit mert a múltkor izlett neki.Na,az egész üveggel megette.KépMár jó éhes lehetett.Kép

Györesz!
Mondtam Giginek,hogy így semmit nem láttok majd a hajából.......Kép
Gigi is mindig azt mondja,hogy annyira pici volt Domi és most mekkora!?Kép

Saxi!
Én is ezt a káposztalevest ettem.Kép
Ha Gigi elvisz akkor mi is szivesen megyünk a telekre.KépPersze csak ha meghívsz!Kép

Andi!
Ne,hogy azt hidd,mert most egy párszor elvitt Gigi ide-oda,hogy én nem vagyok egyedül!Pl:Ma is egyedül ültem a játszón Domival mint egy rakás szerencsétlenség.KépTe legalább Anyudnál vagy Anyóséknál kertben lehetsz.De én?Akkor jutok zöldbe ha valaki elvisz oda.Na,kinek van jobb dolga?Sajnálom,hogy még mindig rossz hangulatod van!Nem javul Anyud?Puszilom!KépA talin ott a helyed!KépIrgum-burgum!KépNoncsi,hogy van?

Mica!
Igen jó nagy kapafoga lesz Dominak.KépGigivel ép beszéltük,hogy nagyobb mint az Olié.Kép

Anikó!
Itthon jutott eszembe,hogy Te ott laksz a szigettől nem messze.Ugye?A Kikánál??Jó lett volna talizni!

Melinda!
Nekem is tetszik ez a légiós sapi.Ha Te is veszel akkor a tali tele lesz légiós fickókkal.KépKép
Mikor taliztok Gigivel?Kép

Kata!
Sajnálom,hogy Patrik is elkapta a himlőt!KépKitartást Neked!Hiányzol!A talira remélem meggyógyul és tudtok jönni,legalább Rault is megismerem.Kép

Márti!
Köszi a dicséretet!Kép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jaj!Elfelejtettem írni,hogy mi Domival és a nővéremékkel a Városligetbe leszünk vasárnap/gyereknap/,és valószínű,hogy Gigiék is jönnek.Akinek van kedve jöjjön ki!Ott is lehet egy mini talit csinálni.KépNa?????Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Lányok!

Jajj olyan édesek vagytok, hogy felvidítotok, tényleg szar passzban vagyok mostanság, semmi nem jön össze nekem.
Itt ülök egyedül és ma vagyunk 7 éve együtt a férjemmel és tök szar, mert nincs itthon dolgozik és majd talán 10 órakor beesik az ajtón.
Az ünnepi vacsimat egyedül fogyasztom.
Sajnos tényleg szarul jönnek össze a dolgaim mostanában.

Gigi!

Köszi ari vagy, megpróbálom valahogy összehozni a dolgot, remélem azért sikerül kimenni hozzád.
Dehogy leszek én olyan vékony, van mit fogynom rendesen már úgy utálom magam.
Tulképp magammal is bajom van, ezért is vagyok szar kedvű.
Na mindegy tényleg nem rimánkodok itt mint egy hülye ovis, inkább összeszedem magam.

Saxi!

Persze hogy van kedvem kimenni hozzátok a telekre, még egyeztessünk időpontot.
Júni vége júli első hétvégéje jó nekem.
Neked?
Jó kis kirándulás lesz. :-)))))
Úristen nem vagy semmi ilyen diétát csináltál, hát én azért nem merek ennyire, de az enyém is elég kemény, mondjuk van benne minden.
Hús, hal, sok zöldség, tojás és joghurt.
Semmi kenyér, semmi cukor és alkohol.
Csak ásványvíz és kávé.
Eddig még csak 2,5 - 3 kg ment le rólam de hátra van a neheze. Fújj de gyűlölöm magam.

Mica!

Remélem el tudok menni Gigihez és akkor elmesélem hogy mi a túró folyik mostanában körülöttem, kész diliház az egész.
Már nagyon elegem van abból, hogy semmi nem úgy jön össze ahogy elgondoltam. De hát ez van, ez egy ilyen időszak most.
Mondjuk én olyan vagyok, hogy hamar túlteszem magam a dolgokon legalábbis igyekszem.

Márti!

Édes vagy nagyon, várlak benneteket, tőlem mehetünk ahová csak akartok, már nagyon kivagyok a bezártságtól meg attól hogy anyun kívül nem tudok mással beszélgetni.

Sok sok sok puszika nektek és többiek, nektek is.

ANDI
tandi

Melinda!

Bocsi, de hülye vagyok, nagyon édi vagy hogy te is írtál nekem, köszi.
Szóval mit szólsz hogy itt ülök, jó este mi?
Arika vagy nagyon, megpróbálok menni a talira mert szeretnék, de férjem sincs mostanában a legjobb állapotban, tiszta ideg, hogy soha nem vagyunk együtt, még hétvégén sem. Ilyet még nem láttam, hogy mindig van valami.
Puszika neked

Dia!

Köszi, ari vagy, Noncsi jól van, de te elfelejtettél minket pont Te.
Még annyit sem kívántál hogy Boldog Hófordulót, hát milyen barátnő az ilyen.
Meg is haragudtam ám rád......., na jó csak egy picit.
Á de mindegy, kisebb gondom is nagyobb ennél.
Anyu szarul van, de rávettem a diétára, mert 170-es volt már megint a vérnyomása és 150-es a pulzusa. Kész ideg vagyok már.
Tali, hát attól függ drága férjem milyen állapotban lesz, a helyzet az, hogy baromi szar kedve van attól, hogy annyit kell rohangálnia és güriznie mint egy állat és többnyire már meg sem merek szólalni, szegényt nagyon sajnálom, enyhén szólva kivan. Na meg persze féltem is, mert úgy felkrenkeli az idegeit, hogy attól félek szívinfarktust kap. Nem győzöm nyugtatni, gondolhatod, hol a gyerekemet nyugtatom hol őt és én ilyenkor kiszaladnék az erkélyre és olyat üvöltenék, mert a feszültségtől az agyam szétmegy.
Ma is dolgozik, még mindig, azt mondta, hogy talán 10 felé hazaesik, jó ünneplés mi?
Kertes ház? Néha már inkább vágyom más emberekre, tudod a nagyszülőkkel is besokall ám az ember, állandóan figyelnem kell és elfáradok kétszer annyira, mint ha egyedül vagyok Noémivel.
Noncsi nagyon nyűgös ma, kivagyok már tőle.
Egész egyszerűen végig bőgte a napot és hisztizik mindenért.
Szerintem ez az idő mindenkit kicsinál már.
Jelenleg a lakásban 28 fok van, mindjárt meggyulladok.

Na szóval megpróbálok jobb kedvre derülni lányok, remélem sikerül.

Sok puszi és aludjon mindenki jól, bár ebben a kánikulában inkább beköltöznék egész éjjelre a hűtőbe.

Sziasztok és holnap jövök közétek.

ANDI
tandi

Lányok!

Úgy örülök, férjem mindjárt itthon, még is csak együtt vacsizunk, de jó lesz.
Minden jó ha vége jó.
Most egy kicsit jobb kedvem lett.

Sok puszi nektek.

ANDI
tandi

Szia Andi!
Megmondom őszintén két ok miatt nem írtam hófordulóra Noncsinak,utólag is bocsika!Kép
1)Szerintem semmi értelme nincs.Majd az évforduló,az lesz valami.
2)Sokszor azt se tudom milyen nap van,hányadika van.Azt pedig pláne nem,hogy ki mikor született.Kép"Na jó,Noncsit tudom.Kép"
Szóval ha valaki 8.án nem kiván hófordulót Dominak nem fogok megsértődni!Kép
Aztán én is megsértődhettem volna,mert nem kivántál boldog házassági évfordulót!KépA miénk előbb volt!KépKép

Anyudnak nem kellene elmenni egy alapos tetőtől-talpig kivizsgálásra?Sajnálom,hogy nem javul!KépÉdesanya nincs mostanában a toppon,rengeteget melózik.Kép

Megértelek,hogy ha a nagyszülőkkel van Nonó jobban oda figyelsz!Most voltak itt Anyósomék és én már be se megyek a szobába,mert mindig görcsbe van a hasam ha látom,hogy fogják Domit stb.....Tamás volt a felvigyázó:KépÉrdekes, Édesanyától nem féltem.Õ stabillabban tartja,fogja.Igaz,neki már van tapasztalata.Kép

Jó ünneplést!KépBár lehet,hogy bedőltök az ágyba és az lesz az ünnep,hogy talán 1 órával többet alhattok.KépDe Te biztos kapsz valamit.Én semmit nem kaptam 15.én.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Andi!
Veled kezdem, mert nem is gondoltam, hogy Te is annyira egyedül érzed magad, ha ezt tudtam volna már rég rajtad lógok, ugyanis a napokba egyre inkább ki vagyok borúlva amiatt, hogy nincs társaságom, csak anyuék vannak, nincs senki aki velem egy korosztály és tudnék találkozni Vele, mindenkinek családja van, elfoglalt, stb. A barátnőm ma meg is állapította, hogy kezd gyesbetegségem lenni! Tudom, hogy már egy jó párszor megbeszéltük, hogy talizunk csak mindig közbe jött valami! A héten csütörtökön nem leszünk itthon, de a többi napon szívesen sétálok felétek és ha van kedved, akkor csavaroghatnánk együtt! Én multkor is hívtalak! Mi általába ebéd után indulunk nagyobb sétára, ez kb. 2 körül van, de azért változó!

Kata!
Nagyon sajnálom, hogy Patrik nem úszta meg a bárányhimlőt! Drukkolok, hogy enyhe lefolyású legyen! Viszont ha túl lesztek rajta, akkor egy gondal kevesebb!Kép
Hiszti: hát igen számitok is rá, hogy ez még csak a kezdet!Kép

Mica!
Te aztán jócskán pörögtél szombaton! Nem semmi mennyi energiád van! MInden elismerésem!Kép

Melinda!
Látom nálatok is egyre több a hiszti! Nem rég még csak ettek, aludtak, mostmeg hihetetlen ahogy az akaratukat akarják érvényesíteni és mint olvasod a tapasztalt anyukákat ez még csak a kezdet!Kép

Szilvi!
Engem is nagyon érdekelne, hogy mibe öltöztetted Gergőt a kereszelőn!

Gigi!
Norbi mostmár úgy hintázik ülés közben, mint ahogy a talin Oli az öledben, épp ezért néha még Õ is elborul, de Õ olyan kis érzékeny, hogy egyből elkezd bömbölni!Kép

Saxi!
Biztos borzasztó volt átélni két kisbaba elvesztését és remélem egyszer túl tudod tenni rajta magad! Gondolom milyen boldog lehettél, amikor ezek után megszületett Liliána!Kép

Dia!
A brokkolis kajcsi Norbinak is nagyon izlett! Jó kis evőkéje van Dominak, hogy egy egész üveggel megevett!

Úgy örülök, hogy senki nem hurrogott le komp ügyben! Tényleg nincs benne sokat Norbi, de imádja, egyre ügyesebben halad vele, nagyon élvezi, hogy el tud jutni egyik helyről a másikra!

Ma egy kicsit le kellett vágni Norbi haját a fülénél, mert eléggé rálógott és Norbit láthatóan zavarta, gondolom csikizte! Hát nem volt egyszerű, úgy üvöltött, hogy csak na, nem is tudom mi lesz, ha majd az egészet le kell vágni.

Mostanába az éjszakáink megint elég sz...k! Többször felsír Norbi, hogy kiesett a cumija és van, hogy nem is bír visszaaludni és sírdogál, ilyenkor átviszem magamhoz és velem alszik reggelig! Remélem nem fog nagyon hozzászokni, de nincs jobb ötletem!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?