Sziasztok,
Huhh, sokat irtatok hetvegen, en meg gepkozelbe se jutottam, kicsit felfordulas volt nalunk. Szombaton itt voltak Anyosomek (Anyos, sogornom es a lanya), meg jott parom unokatestvere a ferjevel (korosztalyi ugras van, ok idosebbek joval, akkora fiuk van, mint parom
) Az oviban 25 eves unneples volt+gyereknap elorehozva, igy eleg sokat rohangasztam lurkokkal. Delelott fozes, bar mazlimra a nagyjat megcsinaltam penteken, a tobbit meg csinaltak a tobbiek, a ferfiak meg villanyszerelot jatszottak, atkabeleztek a lakas es muhely egy reszet
Delben kajalt mindenki, vittem lurkomat, sogornomet+lanyat az ovihoz, persze Zolikat is, ott neztuk egy ideig a musort, majd a picifiam almos lett, elindultam vele haza, nagyfiu maradt keresztanyjaval az ovinal. Zolika elaludt az autoban, itthon beraktam a babakocsit, vissza az ovihoz, hordozostol beleraktam, es ugy aludt a musorok alatt. Aztan ebredt, de vartunk, mert jott a nagyfiamek musora, azt megneztem, aztan ismet szaguldoztam haza a picivel, mert kajaido. Aztan itthon egy kicsit babaztak vele, majd ismet utrakeltem az ovihoz.. amikor megalltam az autoval, pindur reklamalt, hogy o aludna, igy mentem meg egy kort az autoval a varosban, majd ismet ovi, hordozo babakocsiba rak, es ismet igy aludt egy kicsit
Aztan vegre fel6 lett, osszeszedtem az ovis bandat es hazahoztam, mert Zolikanak 6 utan furdesido van. Nem is ragozom tovabb, kikeszultem
Jah, es en dilis, meg ezutan vegigneztem az eurovizios dalfesztivalt...
Vasarnap persze koran kelt a pindur, nem is aludt vissza, napkozben csak delelott aludt egy nagyot, igy az en pihenesem is kilove, csak delutan fekudtem egy felorat vele, igaz, o jatszott, aztan aludt felorat, ekkor en mar nem tudtam aludni. Este igy egy forro furdo utan mentem is az agyba
Nah, mesedelutan vege
Csak most olyan jo volt kiirni magambol
Tali ugyben meg nem tudok nyilatkozni, mert a junius meg erdekes lesz, foleg azert mert 6an van a nagyfiam szulinapja, es nem tudom, hogy mikor unnepeljuk, de gyanitom, hogy a 11-i hetvegen jonnek hozzank a rokonok. Szoval az a hetvege nekem nem jo.
Dia, Gigi
Jol neztek ki a kepeken, a sracok meg tunderiek a sapikban
Gigi, csalas, nem latszik a hajad
Dia, a korabbi kepeken milyen jol latszik mar Domi fogacskaja
Nalunk meg nem bujt ki, de varjhato hamarosan, erezni mar az inyeben a fogat
Kata,
Jajj, Patrik is barikas?
Kitartast..
Cici ugyben en se vagyok jol, mondtam paromnak, hogy le ne vegye a cicifixem, mert akkor a terdemnel talalja meg a veget a logoknak
Gyoresz,
Sokszor lesz meg, hogy ordit valamiert a lurko, mert akarja, de nem tudja megcsinalni! Ismeros helyzet
A kompot telleg imadjak a lurkok, es ha mar stabilan ul a gyerkoc, es a felallassal probalkozik, akkor szerintem hasznalhatja, ugysem egesz nap van benne, nem is orakat. Gyuszko is szerette nagyon
Csak sok hely kell hozza, es persze semmi kuszob vagy egyeb buktato.
Mensi ugyben en se allok jol, nekem kapasbol az elejetol megvan, szoval alig mult el a gyerekagyi folyas, mar jott is.. Mostmar jobb, eloszor tenyleg nagyon eros volt, nalad is be fog allni.
Marti,
En vallaltam a nehezitett palyat, szoval nem panaszkodom
Halistennek a fonokom nagyon jo fej, igy nincs gondom a meloval. Ha gondom lenne, akkor egyszeruen szolhatok neki, hogy most nem megy, es atveszi 1-2 napra a munkamat
Szoval imadnivalo ember
Andi,
Remelem, hogy talalkozunk nemsoka, es meselhetsz. Ha nem sikerulne, akkor irj mailt pls
Nah, tobbieknek most hatalmas puszi, megyek, mert ebred a lurkocam a hordozoban
1 oraja alszik, ez nagy szam
Mica