Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok
Máris itt...ne aggódj Zsu, azóta én sem találom a linket, aki elmentette, nyugodtan rakja fel harmadszor :lol:

Bár én házas vagyok, de nem tudok esküvői képpel szolgálni, mert én mindig utáltam az esküvőket, meg lakodalmakat, ezért nekem még menyasszonyi ruhám sem volt. Elmentünk négyen a polgármesteri hivatalba, aztán ott szépen összeadtak minket...na nem négyünket persze, ha valakinek felcsillant volna a szeme, hogy na lám ez a titka!
Aztán másnap elmentünk a templomba (nagyi kérésére)...ott már rengetegen voltunk (vagy 25-en, de a férjemnek van 6 (!!!) tesója, szóval ez nem túl sok) utána pedig mindenkit elhívtunk ebédelni egy étterembe, mondtuk, hogy háromkor haza lehet húzni, mert programunk van, és utána reggelig buliztunk a haverokkal :lol: :lol: Édes mi???
És én el se tudtam magamról képzelni, hogy majd menyasszonyi ruha, meg fátyol, meg mindenféle fehér kütyük, meg fényképész, meg csíz, úgyhogy nem nagyon vannak fényképek :lol: Varrattam egy hosszú ruhát, sajnos majdnem úgy nézett ki, mint egy menyasszonyi ruha, még fodrászhoz is elmentem(!!!), meg életemben először és utojára kisminkeltek :oops:
Jóvanna, én ilyen egyszerű lélek vagyok.... :oops:

Azért ha találok képet majd felrakom....de lehet, hogy inkább a kutyárol egy újabbat :lol:

marek

és hol marad a botrányos lávsztori?

Jutta

KépKép
jutta

ááááááá....inkább a képet.....annak még érni kell :lol: :oops: :lol: :roll:

marek

Már megint mit csinálok?!??! Kép

Ez lennék én....nem röhög!

marek

Marek! Te olyan hüje vagy, és olyan szép mennyasszony! Menj mááánnn a jujj és milyen kicsi vagyok és milyen csunya, meg nálunk a kutya a legszebb... hát te lökött vagy! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Haláltmegvető bátorsággal beálltam az autóval (csak az udvarba)...és úgy döntöttem, hogy itthon töltöm az éccakát egyedül. Eldöntöttem, hogy a rézfaszú bagoly sztory csak fikció, és nem lopnak el se a szépségemér, se az eszemér, és jelen pillanatban a lapos hasamér se :cry: Szóval itt leszek, hogy nektek se legyen könnyű :lol:

marek

Hajrá Marek!!! :lol:

Ha még emlékszel én vagyok a másik beszari... :oops:
és jelentem engem se loptak a múltkor el, sőt egy hét alatt majdnem megszoktam, hogy egyedül vagyok! Vagány vagyok mi? :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Ja, és van nekem egy kutyám, aki úgy megnyalogatja a betörő kezét, hogy az azonnal elmegy kezet mosni, arra meg már csak felébrednek a szomszédok. :roll:
Meg különben is, állva elférek a szekrényben, ha nagyon nagy lenne a baj legfeljebb állva alszok :lol:

marek

Jutta
te is képet ám :-)

Benne van a féleleme az emberben ,hogy ma már egyszer megtette.De azért egész más helyzet én nem csaptam be azzal,hogy szedem a tablettát,közbe meg minél elöbb gyereket.
Maját nagyon szereti és Bibit is nagyon várja.Bár a pociba nem sokat foglalkozik vele.

Marek
annyira te vagy ez a kép :-) szerintem tök jó

DE írd már le azt a storyt!!!!!!!Követelem Kép
Vendég

én a rézfaszú bagóktól félek,nálunk így mondják ,így sokkal félelmetesen hangzik :-) meg a pomogácsoktól húhúhúú
Vendég

Timi, nem azért írtam, hogy parázz... az azért tényleg más, hogy a csaj annó rá akart szedni, ez is ám érzelmi zsarolás a javából: bár nem akartál kölköt, de itt van a hasamban, tessék elvenni... :twisted: :twisted: :twisted:

Elég húzós, ha jön, jön persze, de vannak olyan kis dögök, akik direkt véletlen... na ettől én... hányós szmájl nincs?

Jutta

KépKép
jutta

Ne tessék itten még ötleteket adni. Én ilyenkor a légytől is beszarok. Elférek az ágy alatt is, de benéztem és ott nagyon nagy a por. Most akkor takarítsam ki, vagy maradjon a szekrény... :?

marek

Bocs Timi, most nem megy. Éppen vacsorálok. Még legalább százhúsz gramm szénhidrátot megehetek ma, úgyhogy egész éccaka kenyeret fogok zabálni :lol: :lol: :lol: Nehogy má ne legyen meg a 180g. Még hülyének nézem magam vagy mi....

marek

Jutta
igazából nem félek :-) csak ügye benne van az emberbe.

De nagyon kirafinált volt ez a cafka,eltartatta magát,iskolába járt,fizetettek neki mindent ,azt mondta gyógyszert szed közbe meg kiderült,hogy gyerekre pályázott,hogy tanulni se kelljen neki (az anyós mondta hogy talált jó pár tesztet a kukába,merthogy még azt se vitte ki a drága,azt mondta mert késik neki mindig),arról is hazudott hogy mennyi idős terhes ,na de mindegy,éli a kis világát immár hivatásos anyaként,hogy nehogy véletlenül dolgoznia kelljen.büszke lehet magára
na többet nem írok róla

Mareek
egyél fokhagymát az jó a rézfaszúak ellen
Vendég

Marek
pedig azért raktam fel ezt a pislogós kutyut
Vendég

Na, még bekukkkk fekvés előtt.

Marek, Timi:
csinik voltatok. :)

Marek:
naaaa, ez nem ér.... Tessék leírni a storyt. :roll: :lol:

Én mára ennyi, nagyon keményedik a hasam, lefekszem. Joéjt.

Holnap védőnő, doki. áúúúúúú.
Vendég

:shock: Kép
Vendég

áááááááááááááááááááááá inkább leírom!!!!! CSak ezt szedd le innen valahogy mert...mert ....................elfelejtettem... :cry:

marek

Marek, nagyon helyes vagy, te löködék :)
Ne tessék félni, olvass valami pöttyös könyvet :wink:

Amúgy meg rettenetesen szomorú vagyok, mert egyre inkább, sőt nagyon szeretnék veletek találkozni, már ott tartottam, hogy akár bevállalom, hogy életemben először átvezessek Pesten, erre.... brühühühü... jövő héten péntekre kolléganőm szabit vett ki és egyikőnknek mindig muszáj bent lenni, tehát én nem mehetek el (hééé, hol a könnyhullató smile?)

Na megyek, olvasok valami mesét a gyerkőcnek.

Kép
ebinc

Nyolc éve történt (asszem :roll: ). Egy hosszú, stabil, "boldog" kapcsolatban voltam épp. Imádtak, és én ettől megfulladtam meg hánytam egyszerre. Én mondtam meg hova megyünk, mit csinálunk, mikor van szex, mikor menjen haza, mikor jöjjön....gyönyörű volt :roll: Mindenki mondta, hogy megfogtam az isten lábát.....na ilyen kapcsolatból lépjé ki :shock: Elmenekültem Angliába egy évre, szerzett egy ösztöndíjat és utánam jött :shock: hurrá :x Ja, és a srác semmiben nem volt olyan mint én, nem olyan zenéket szeretett, nem olyan könyveket olvasott és nem szeretett bulizni. Sokszor volt az, hogy elmentünk együtt valahova, én öntöttem magamba a vodkát, ő meg édesen mosolygott és fogta a kezem :shock: És boldog volt....
Szegedre jártam főiskolára, ő pesti volt, a hétköznapok megmaradtak csak az enyémnek, akkor élhettem....És egy bulin összejöttem egy fiúval.....na most nem ő a férjem....ez benne a csavar. És képzeljétek el, ő is imádott......f*sza :twisted: És akkor ismerkedtem meg a mostani férjemmel.......tudtam, hogy ő kell nekem....verseket írt, meg novellákat, meg művelt volt, meg minden..........csakhát :roll: Fogtam és kidobtam a stabil, boldog kapcsolatomat....még aznap felhívtam a másik hódolót, hogy akkor most már talán hódoljon másnak :oops: és .........addigra a férjem azt hitte, hogy soha nem lesz bátorságom a dologhoz, és összejött egy csajjal........akkor meg arra várhattunk, hogy ő befejezze. Aztán szépen összeköltöztünk, rendeztünk világraszóló lakodalmat (ahogy már leírtam) és boldogan élünk ...... remélem jó sokáig. Ő nem hoz minden nap rózsát, meg nem mindig az van amit én akarok, meg nem csókolja meg a talajt a talpam alatt, de nem is az a fontos....
Mindig azon röhögünk, hogy én két pasit küldtem el miatta, pedig nem is vagyok ám én ilyen :oops:
Hát ez nem kerülne bele a Csók és könnybe, de ezt akartátok....
Most lehet engem is utálni, mer tudom, hogy ez gáz. Dehát....fiatalságbolondság....ahogy mondani szokták :lol:

marek

Látom, erre nem számítottatok és mindenki lelépett.... :oops: Gondoltam én, sőt mondtam is....de ti nem hallgattok a jó öreg pedagógusra, aki ugye megmondta előre....

marek

jó estét!
hát, csajok, én eddig folyamatosan röhögtem :lol: :lol: :lol:

Marek, tényleg jó a kép! wow. meg a sztori is. van dinamikája: vicces-komolyan kezdődik és komoly-vicces a vége. fasza :wink:

Lehel úti bababolt: http://www.babadiszkont.hu/cont.html
és zárva volt. :x szombaton 10kor nyit.

C&A: vannak borítékos rugik. az egyik leendő nagymamát is beszerveztem körülnézni, így kaptak a lurkók két-két borítékot. cukik, majd csinálok képet is... bár, ha Timi holnap nyaralni megy, ugye...

tali: Marek, akkor ugye jössz? mert akkor nem megyek el jövő péntekig a diszkontba, jó?

Timi, sz*rrá röhögtem magam a baglyon :lol: :lol: :lol: nagyon állat!!!

Kép
an°°di

khm khm
én spec itt vagyok
...
lelépjek? csak h igazad legyen... :twisted:

Kép
an°°di

Szerintem megyek a talira....szóltam a nyelviskolában, hogy a férjemnek jövő pénteken fontos programja van.... :oops: Jóvanna...fontos...vagy nem?

A bagoly télleg jó, de azóta nem győzöm cserélgetni a pelusokat, még jó, hogy vettem egy csomaggal :lol:

A sztorim is fergeteges...tom :oops: Nem adjuk ki őket? Tudjátok, hogy ezekre vevők az emberek??? Elnevezhetnénk a sorozatot valami szép női névvel, mondjuk dzsesszika vagy valami. Na?

marek

Mi a franc az a borítékos ruci? Bélyeg is kell rá? Már nem rugiba, meg bodiba rakjuk a gyereket, hanem borítékba, aztán jó lezárjuk, hogy ne jöjjön ki a hangja :? Azé ezt azé már mégse.... :roll:

marek

Marek, ne komolytalankodj már folyton, mert kénytelen leszek fordítani... azt meg nem akarhatod...
komolyan írtam, h jó a sztori. a tali meg perszehogy fontos. helyettesítés? láttunk már olyant. ki ne sz*rja le, ugye... majd helyettesít vki más.
dzsesszika.... mert? mi van az oráliával? akkor sztem férfiak is vennék, hm? ;)
és mekkora pelust vettél? :roll: :roll:

Jutta, én nem szedek kalciumot. tejet iszok ezeret. Jolka írta, h ő igen, mert múltkor a szoptatás tönkretette a fogait, és most előre felkészül... miért? kellene? vagy honnan jött ez? :roll: :roll:

Ebinc, hátha még változik vmi... és mégis tudsz jönni. az nem lehet? 8)

Kép
an°°di

Marek... kreatívabban, lécci ;) Zsu írta, h így hívják valószínűleg, nekem meg megtetszett, és találó is a név, mert szét lehet patentolni az egész rugit, és csak rá kell tenni a gyereket, beledugni a karokat a helyükre, és összepatentolni. violá, kész az újrapelenlázott csecsemő!
bélyeg... hát ízlés dolga... mostanában asszem ez az lsd vonal eléggé leáldozóban van... de ha gondolod, sztem a postán is feladhatod ebben... :wink:

Kép
an°°di

Én inkább babakocsiban szállíanám a gyermekem, ha nem haragszol. Ez a posta dolog eléggé szadizmus szerintem. Ménemmá galambpostán, akkor nem kell bélyeg, Timi küld egy galambot azt kész is... :lol: Mondjuk lehet, hogy jobban jár a gyerek, ha postán adom fel, mint ha beraknám az autóba és én vinném valahova :roll:

marek

Kálcium: én kálcium sandos-t (van ilyen?) ittam...c vitaminnal, de én azért, mert allergiára csak azt lehet használni terhesen...Aztán elfogyott, úgyhogy most inkább nem vagyok allergiás :lol:

Jó lesz az Orália, egészen elfeldkeztem erről a gyönyörűségről.... :oops:

marek

Azt mondja meg valaki, hogy ha elfogyott a dinnyém és még mindig ehetnék kb. 50g szénhidrátot, akkor mi a francot csináljak? Menjek el a nagybani piacra?!? :roll:

marek

Andi
hát én is egy csomót röhögtem ezen a rézfaszún ,még most is,tiszta hülye vagyok,Maja itt félálomba volt rajtam én meg vihogtam mint a hülye gyerek,pont mint most.Halálian néz ki.Egyébként az ex macskám totál így néz ki éjjel :-)Öreganyám fél is tőle rendesen :-)

délig vagyok,addig jöhetnek képek,sztoryk!!!!!!!!!!!!

Marek

ismerem ezt az érzést is ,ez az ül mosolyogva és nézi ahogy vedeled a vodkát :-)belém egy osztálytársam volt szerelmes,olyan kis béna volt :-) idézek

"-Jajj nem haragszol,hogy melléd ültettek?"
"Ne haragudj,hogy hozzád értem"
"Te is vajjal szereted a poopcornt?Én is ,én sosem bántanálak"

És az a tekinetet ahogy tudott nézni,meg amilyen leveleket írt,anyám.Én meg lubickoltam a verekedős kapcsolatomba,ő meg lehozta volna a csillagokat is.

hány galambot küldjek?vannak nyomorékok is azok is mehetnek?igaz csak 2 méter magasba tudnak repülni,de galambok,és van párjuk.

Lassan kiadhatjuk a Best of Nyári csemege 2007 őszi babákat

Már csak a rejtvényeket kell megszerkeszteni :-)
Vendég

harapj két falat kenyeret :-)
Vendég

Kell a francnak a kenyér, amikor dinnyét is ehetnék....márha lenne :twisted:

Best of mit?! :shock: :? Aztat én nem ismerem!....Kéne?

marek

én adtam a kiadványnak a nevet jó hogy nem ismered

és ha lerágnád a kidobált héjakról a maradék dinnyét????

na jó ,elteszem magam,túl sok szénmonoxidot szívtam
Vendég

Köszi a tippet...már megyek is a kukához! Hogy erre eddig nem gondoltam? Milyen ostoba vagyok!!!

marek

Timi, nagyon felpörögtél....
elképzeltelek azzal a kis amorózóval.. komolyan mondom, velünk, Csajokkal van a gond.. még a jó pasiban is találunk hibát...
;)
délig tanítok... majd visszaolvasol. én semmi okból fel nem kelek korábban reggel. bocccs. :twisted: :twisted:
most viszont le kell lépnem, mert én is bekeményedtem egy picit. nyomtam rá gyorsan 2 magneB6ot... pedig már hetek óta nem votl ilyen. de biztos azért, mert beindultak a kis szarosok... akkorákat rúgott valamelyikük belém, míg anyósomnak kívántunk boldog névnapot... és akkor sem hagyta/-ák abba, amikor mindenki megtaperolta őt/őket... nagy felvágósdi volt ma...
de nekem most már elég... vízszintben akarok lenni...
holnap majd dél után jövök...

Timi, nagyon vigyázz magadra, Bibikére, Majcira és pihenjetek, és ne stresszeljetek semmin. Szilárd jó időt mondott (kis esőt szombatra, de utána klassz lesz :D ). és egyél gofrit, meg túrós tésztát, meg lazulj, meg fürödj, meg amit csak akarsz..kényeztetsd egy kicsit magad!!!
aztán nem eltűnni!
a többieknek meg jóccakát! holnap is van nap vagymi

:arrow:

Kép
an°°di

Timi
Te mire használod a szénmonoxidot? Az minden kismamának kell, vagy csak akinek az orvos felírja? Olyan tudatlan vagyok!
Andi
Szedsz szénmonoxidot?

marek

Ajjaj! Erre a kérdésre már sose lesz válasz. Asszem én is mehetek a baglyokhoz....
Költői kérdés: Ha Andinak nincs tévéje, akkor honnan tudja, hogy mit mondott a Szilárd? Vagy talán rokonyok? :?

marek

Marek
ne röhögtess már :-)
kész vagyok,istenem mi lesz ma még velem :-)
azt hiszem bekattantam

vagy inkább meg

komolyra fordítva a szót ez a rohadt bgázbojler sokszor ereszt vagy nemtudom mit csinál,de az előbb kimentem a fürdőbe és majdnem elájultam.Hiába vettünk már hozzá érzékelőt eddig egyszer sípolt,pedig most is csípte a szemem a gázszag.

Andi
köszi,aranyosakat írtál,látszik figyelsz.A lángosra izgultam rá :-) alig várom,hogy holnap menjünk és tolhassam a képembe.

ha látnád a kis amorozót :-) tutira elkapna a röhögőgörcs,volt 3 szál haja az pedig lefésülve zselével a 2 méteres homlokára,térdig érő kezek,na bassza meg apék már meg vinnyogok a röhögéstől.tényleg elmegyek aludni

vigyázz a lurkókra meg magadra

pusz
Vendég

nem szedek szén-monoxidot, kéne? ;)
a rokonyoknak van tévéjük. meg mindenkinek.
éljen a lángos (csak ne kukából!!)!
:D :D :D
találtam újabb apróhirdetéseket... de ezt nem bírom tovább
főleg nem kettőtökkel egyszerre... nekem ez sok! :lol: :lol: :lol:
szasztok
:arrow:

Kép
an°°di

Timi
Ezzel a gázzal azé kéne valamit b*ni, mert ez így nem az igazi....De most komolyan. És nemcsak, hogy milyen hatással van rád :lol: :lol:, hanem a francba ebbe bele lehet halni, vagy összekeverem valamivel?

marek

Jó éjt Andi álmodj szépeket csak ne rézfaszúakkal

Marek
hát igen,de ha kihívjuk a szerelőt azt mondja ez ilyen kikell tisztítani és kész,kipucolja ,de ált. ugyanúgy jön a gáz.Kiszámíthatatlan,ált. elalszik a bojler,de néha csak betelíti a fürdőt.És ez a bigyó se nagyon akr sípolni

szülés közben én úgysem kaptam gázt ,majd beszívom itthon :?
Vendég

Jóvan, nem okoskodom, de azért vigyázz magatokra.....
Asszem én is elteszem magam, holnap meló....igaz, csak délután, de arra fel is kell készülni, meg nem ártana kimenni a piacra, mert hétvégén vendégek lesznek, kéne néhány cucc...Persze most tuti 10-kor kelek, de annyi baj legyen.

Jó éjszakát....ha nem találkoznánk addig, akkor jó utat és jó szórakozást, és pihend ki magad és ilyen hangulatban gyere vissza, mint ez a mai. :lol: :lol: :lol:

marek

Szisztok!

Tegnap mindenki dilibogyót nyelt este? :lol:

Marek meg vagy? Rézf@szuak?

No én tegnap bőgtem egyet, mert vki jól megijesztett, hogy 2000-es méhszájjal kürházban kellene feküdnöm...
Akkor most mi van? Az én orvosom nemtörődöm, vagy ő práztat túl?

Na a babanetes dokinak feltettem a kérdést, a párom meg feljv egy ismerős nődoki, ja én meg a védőnőt! Nem akarok korán szülni, féltem Dorkát!!! :cry: :cry: :cry:

Ma még megyek dolgonzi, de a begyűjtött infók alapján hétvégén apukával mérlegelünk! (Ja azóta cifra fosásom van és nuku étvágy, hogy aggódom, és fogyok! :shock: , no jó eddig többet híztam a kelleténél, de... terhesen azér...)

Bocsi, hogy kiöntöttem a parámat!

No para volnalat bezárom!!!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Jajj... :lol: komolyan. Ebből tényleg vmi könyvet kell kiadni. :lol: Alapból ilyen mindenki, vagy csak a hormonok? :lol: :lol:

Apropó: a kért smiley-k: Kép Kép
a hányósból ez volt a legkulturáltabb.. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

ma nem igazán leszek. Megyek oszálytalálkozóra. Bár az eddigi jelek szerint összvissz csak ketten leszünk... :P

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ÉLEK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (márha ez feldob valakit rajtam kívül)

Ja, és jó reggelt!

Jutta
Ne idegeskedj, de írd meg, ha tudsz valamit......Nem lesz gond!

Rita
Ezt már nem lehet a hormonokra fogni....sajnos alapból ilyen mindenki....vagy majdnem mindenki :lol: Nehéz minket elviselni, többen már le is léptek (de miért :? ). De nem ám megfutamodni! Vannak nekünk rossz napjaink is, amikor egymás virtuális vállán zokogunk (nem tudtam idevarázsolni a zokogós smiley-t :cry: ).

Timi
Nincs gáz ugye...? Nehogy nekem nyaralás előtt túladagolj!

marek

marek:

Kép

Azért örülök, hogy élsz. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Köszi Rita! Pont így szoktuk!

Most vettem észre, hogy annyira féltem tegnap, hogy semmi ajtót nem zártam be :oops: Minek azt? A baglyok úgyse az ajtón jönnek be! Nembaj! Cserébe apukám kiállt reggel az autóval (mer ugye én nem tudok tolatni) és ő meg az autót nem zárta be... :shock: Hát milyen család vagyunk mi?

marek

marek: jól nyomjátok... :lol: :lol: De te tudat alatt nem zártad be az ajtókat. Mert ha ugye rádtámadt volna éjjel az a bagoly akkor a zárt ajtón nehéz kimenni... :P :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?