Nyolc éve történt (asszem
). Egy hosszú, stabil, "boldog" kapcsolatban voltam épp. Imádtak, és én ettől megfulladtam meg hánytam egyszerre. Én mondtam meg hova megyünk, mit csinálunk, mikor van szex, mikor menjen haza, mikor jöjjön....gyönyörű volt
Mindenki mondta, hogy megfogtam az isten lábát.....na ilyen kapcsolatból lépjé ki
Elmenekültem Angliába egy évre, szerzett egy ösztöndíjat és utánam jött
hurrá
Ja, és a srác semmiben nem volt olyan mint én, nem olyan zenéket szeretett, nem olyan könyveket olvasott és nem szeretett bulizni. Sokszor volt az, hogy elmentünk együtt valahova, én öntöttem magamba a vodkát, ő meg édesen mosolygott és fogta a kezem
És boldog volt....
Szegedre jártam főiskolára, ő pesti volt, a hétköznapok megmaradtak csak az enyémnek, akkor élhettem....És egy bulin összejöttem egy fiúval.....na most nem ő a férjem....ez benne a csavar. És képzeljétek el, ő is imádott......f*sza
És akkor ismerkedtem meg a mostani férjemmel.......tudtam, hogy ő kell nekem....verseket írt, meg novellákat, meg művelt volt, meg minden..........csakhát
Fogtam és kidobtam a stabil, boldog kapcsolatomat....még aznap felhívtam a másik hódolót, hogy akkor most már talán hódoljon másnak
és .........addigra a férjem azt hitte, hogy soha nem lesz bátorságom a dologhoz, és összejött egy csajjal........akkor meg arra várhattunk, hogy ő befejezze. Aztán szépen összeköltöztünk, rendeztünk világraszóló lakodalmat (ahogy már leírtam) és boldogan élünk ...... remélem jó sokáig. Ő nem hoz minden nap rózsát, meg nem mindig az van amit én akarok, meg nem csókolja meg a talajt a talpam alatt, de nem is az a fontos....
Mindig azon röhögünk, hogy én két pasit küldtem el miatta, pedig nem is vagyok ám én ilyen
Hát ez nem kerülne bele a Csók és könnybe, de ezt akartátok....
Most lehet engem is utálni, mer tudom, hogy ez gáz. Dehát....fiatalságbolondság....ahogy mondani szokták