Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Üdv Az újakna!

Uxi!
Boldog szülinapot!Igazán fiatal vagy, irigyellek.

Ma végre eljutottam fodrászhoz, 3 órát ücsörögtem, mert melírozott.

Senki nem reagált, hogy mi a fenéért nem tudom azt az átok képet feltenni?

Zsófy!

Örülök, hogy otthon vagytok már.

Kriszta
21+3

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!Kép

Tettem fel pocis képet az albumomba(Mea albuma) ha esetleg érdekel valakitKép

Zsófy!Kép

De jó, hogy írtál.Csajol izgultak márKép
Vigyázz magatokra!!!!Kép

Na megyek lassan pihizni kicsitKép

Mea
mea

Szmercsa
utsó mensi, kiírt dátum, neme, neve, tesó neve, szülinapja, korod, lakhelyed, kórházad.
Írd le ezeket, és beteszlek.
mikor legutóbb kérdeztem, még nem akartál bekerülniKép, de bárkit beteszek, aki öszeszedi az adatait.
Bocsi, de emiatt böngészgetni, meg gyűjtögetni, hogy ki-mit írt magáról - azt nem szeretnék.Kép
köszi
üdv
p 19+6
penna

Megann, jól néz ki a 3 kerekű, de én nem tudok olyan kocsit tolni, aminek nem bolygó az első kereke. Minden kanyarodásnál le kell nyomni a karját (azaz megemelni az első kerekét) és úgy fordítani. Sztem tök kényelmetlen, és rövid tologatás után (barátnőm babája anno) megfájdult a csuklóm.
Lépcsőházba, liftbe, kis üzletbe meg lehetetlenség bemenni vele. Egyenes terepen szuper, mert fél kézzel tolod, de amint kis kanyar van vagy gödröt akarsz kerülni, már gáz.
De van barátnőm, aki meg a bolygót utálja. Csak a 3 kerekűt még bolygósítani sem lehet, gondold meg azért...
(Bocs, hogy belekotyogok, én ezért vetettem el a 3 kerekűt)
üdv
p
penna

Sziasztok lányok!
Elmentem du. a Bakáts téri turiba, amit Angelani írt. Nos, tényleg nem drágák a cuccok, és most pl. jó sok kismama-gatyó volt, de a legtöbb ruha azért elég használtas volt. (Nem olyan, mint mondjuk a Ruhagalériában, bár azok drágábbak is.) Gatyók voltak 500-tól 3000-ig.Volt két vagy hárpm felső ami szintén jó kismaminak. Van viszont rengeteg bébiruci, bár újszülött éppen nem volt (bár én csak a fiú ruhákat néztem jobban a babócának, lehet, hogy lány volt.) A sztori: vettem egy 6 hónapos korig (!)szolgáló kombidresszt (bodynak is hívják asszem), édi kis mintás és Micimaci van rajta, de a nyakánál sajna sárga kicsit,pedig úgy néztem, majd kiguvadt a szemem, de csak itthon vettem észre.Kép És gyanítom, nem is jön ki mosásnál. Amúgy 350 Ft volt, és ezt leszámítva tök újnak látszik, nincs is szétmosva. Na, hát ilyen az én szerencsém.Kép Hát mindegy, azért majd megpróbálkozom egy mosással. Apuci még nem ért haza, majd biztos jól ki fog nevetni, ha elmesélemKépAzért majd be fogok máskor is nézni, biztos akadnak majd jó cuccok.
Szép estét mindenkinek
Lucretia
21
lucretia

Holnap teszek fel képet a mi babakocsinkról (az irodai gépemen van). Igaz, elég drága volt, már 4 éve is. A szüleim vették, első unoka, mindent bele alapon.
Nem tudom, hogy az árát megérte-e, de az biztos, hogy nagyon hasznos.

Nem nehéz, könnyen összecsukható, jól elfér az autóban. Egy kattintással levehető a mózeskosár és rátehető a hordozó és átalakítható sporkocsivá utána. Bolygós kerekei vannak.

Egyetértek, hogy célszerű a mózeskosár, vagy legalább a teljesen vízszintesbe helyezhető támla. Beni pl. sokszor hason aludt a babakocsiban is.
Ráadásul ugye ősszel fognak születni a pocaklakóink, fontos, hogy jó melegben tudjuk őket tologatni ősszel és télen, mert akkor is ki fogunk menni az utcára. Nekünk jó mély a mózeskosár rész, műanyagból, nem fúj be a szél.

Ez jó hosszú tanulmány lett, bocs.

Benianyu
18+2

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Lányok!

Boccs a tudatlanságomért, de mit is jelent az hogy bolygósítható????

Akkor Nedinabp, neked 3 kerekű van és bolygósítható a kereke???

Penna!
Ne viccelj, ezért tartunk titeketKépKépKép, többgyerekes kismamikat, hogy minket zöldfülűeket felvilágosítson, vagy letérítsetek minket a marsi pályáról, ha esetleg nagyon elszállnánkKépKép
Minden hozzászólásért hálás vagyok!Kép

Hát ha jobban belegondolok, akárhogy is tetszik a 3 kerekű változat, a kényelmet nem adom fel csak a "dilim" miatt!
De még jól meghányom-vetem a kérdést, szerencsére még nem vagyok lekésve semmirőlKépKépKép
A férjem is csak junius közepén megy az USA-ba ugyhogy addig még bőven van időmKépKépKép

Zsófy!
Jól ránkijesztettél, pihenj sokatKépKép
És ha tudsz néha jönni gyere, mert nagyon izgultunk értedKép

Lucretia!
Ezek szerint nem vagy valami rutinos turis, mi??
Ne keseredj el, nagyon bele lehet ám jönniKép
A következő biztos jobban és jobban fog sikerülniKép

Róki!
Fizetni úgy tudunk, hogy van amerikai(Bank of America, Wachowia) bankkártyánk.Mivel a férjemnek van kinti cége, ingatlana stb, ezért már szinte kétlakinak mondanám magunkat!És mivel én feleség vagyok, nekem is jár egy csomó minden pl társkártya, hozzátartozói vízum stb..de ezt már biztos te jobban tudodKép
Egyébként én tiszta béna vagyokKép
ebuy-t írtam ebay helyettKépKép

Na most kezdhetem a böngészést előlrőlKépKépKép
No nem bajKép
Kíváncsi leszek mit találokKép

Megann 22+1

Kép

Kép
megann

Hohó! Az tök jó! Nekem is van amerikai számlám, de nekem internet banknál, és azt nem fogadják el a szemetek... meg mostanában állandóan küldözgetnek nekem emailt hogy valami baj van a paypal accountommal, pedig soha nem is tudtam használni... mert nem fogadták el a bankszámlámat...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hát lehet hogy korán örültem Rókica, kb tizedannyi cucc van az USA-ebay-on mint az angolon!KépKép
Ki gondolta volnaKépKép
Baby-ruhák pl egyálatlán nincsenekKépKépKép
Amikor kint voltunk, tudam jól vásárolni, jelenleg is azokba a terhes gatyókba járok amiket kint vettem jutányos áron, de mivel én most nem megyek a férjemmel, rá meg nem nagyon merek bízni ilyesmit(hiszen ő is csak egy férfi=útál vásárolgatni) nem megyek többre a bankkártyámmal, mint Te a tiéddelKépKépKépKépKép
Úgyhogy lehet, hogy marad a hazai pálya...

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Látom, pillanatnyilag az aktuális téma a babacuccok beszerzése. Nem bánom, hogy a legtöbb holmit örökli a kicsi Balázstól, de azért irigykedem is a bevásárló-körutakért! Nekünk is kell majd egy-két dolog, de előbb az SZJA-t kell befizetni Kép
Ma voltunk félidős UH-n, és azon kívül,hogy kiderült: minden OK, bár pár nappal kisebb, mint eddig látták, azt is megtudtuk, hogy újra kisfiunk lesz! Nem tudom, mennyire leszek elnyomva ennyi pasi által... Viszont fiúnevet még mindig nem tudunk, nem tudunk megegyezni legalábbis. Balázs folyamatosan azt hajtogatja, Réka legyen Kép / ha lány lenne, Réka lenne/.

További jó böngészést, vásárlást mindenkinek!
Judit
jucc

Sziasztok!

Megann,
A bolygósítható azt jelenti, hogy pl: a miénken van egy gomb és az által lehet szabályozni, hogy az első kerekek kanyarodjanak-e. Van olyan kocsi amin nem lehet szabályozni, tehát egyfolytában kanyarog a kerék, vagy épp nem kanyarog.

Judit,
Gratulálok a kisfiúhozKép
Nálunk is pont ez a helyzet, a tesó mindent örökölni fog Bálinttól.

Szép napot!

Edina
22+5

nedinabp

Szép jó reggelt!

Tegnap már megint betettem magamnak valahogy és felfújódott hatalmasra a hasam és fájt fájt fájt. Azt hittem van még rá amerikából hozott csodaszerem, de nincs. Kép Tudtok ilyen emésztési problémákra valamit amit kismamáknak is szabad alkalmazni, mert nem szeretném még egyszer átélni. Nincs székrekedésem és nincs "szelelési problémám" (elnézést), csak felpuffad a hasam és fáj. Azt hiszem talán a sóhoz van köze, úgyhogy megpróbálom korlátozni magam... valaki borsmenta teát ajánlott, azt most próbálom. Más ötlet?

Ja, és azoknak akik tudnak angolul és érdekel, megpenditettem a "terhesvitamin hizlal és óriásbébit csinál" témát az amerikai fórumokon, mert ezt már többedszerre hallom magyar kismamáktól. De ott lehurrogtak vele, hogy hülyeség. Hol az igazság?

http://www.livejournal.com/community/altparent/1464258.html

http://www.livejournal.com/community/august2005/78848.html

http://www.livejournal.com/community/september_05/25747.html

http://www.livejournal.com/community/pregnant/5182646.html

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ja, és ma vagyok 24 hetes. Kép Ami azért szuper, mert ha jól tudom, innentől kezdve életképes a baba, ha nagyon ki akarna jönni. Azért jó lenne ha bent maradna amig teljesen el nem készül.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jucc:

Gratula a kisfiúhoz, bár azt kell hogy mondjam, hogy Réka az nagyon jó név lenne kislánynak! Természetesen ezt minden elfogultság nélkül mondom. Kép

rokica (Réka)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
Jó sokat írtatokKép

Megann!
Tök jól néz ki a kocsiKép

Edina!
Köszi, de ma újabb torokfájásra ébredtem.
Húha, ebbeől beti leszKép

Kismama!
Kép
NE tudd, meg, hogy ma megint mennyi helyre kell mennenKép
Már nem bíromKép

Hari!
Végre visszatértélKép Kép Kép
Sajnos vannak még rajtad kívül, akik eltüntekKép
Vajon velük mi lehet?
De örülök a kiscsajnakKép Gratula!

Zsófy!
Már úgy aggódtunk érted!
Boldogok vagyunk, hogy jól vagytok!
Sokat pihizzél! És néha csak ücsörögj a net előttKép

Kriszta!
Bocsi! Milyen képet nem tudtál feltenni?

Lucretia!
Sorry, de még én sem voltam abban az üzletben.
Én csak a hirdetést továbbítottam ide, mert úgy beszéltük meg, hogy ha valaki tud valamit, akkor jelez. Próbáld meg vanish-el, vagy valami más fehérítővel csak a nyakát kimosni. Ha kijön, akkor utána mosd ki az egészet, hogy a fehérítő is kimosódjon belőle.

Jucc!
Gratula a kis kukishoz!Kép

Most mennem kell hajat mosni, összepakolni. Bemenni a melóhelyemre, utána az egyik, majd a másik bankba. Végül dokihoz is.
Szerintem éjszakára fogok hazaérniKép
Még főznöm is kell valamitKép
Sziasztok!
Angelani
22+1

Kép
angelani

Mea!
Gyönyörű a képKép

Puszi lányok!
Angelani

Kép
angelani

Angelani!Kép

KösziKép

Szerintem is a bolygosítható jó boltokba, bevásárlóközpontokba stb.

Mi vidéken lakunk és nekem ez nem olyan fontos, mert ált. csak sétálni viszem és azt is egyenes úton és nem göröngyösön szerencsére.
mi azért vettünk nagy kerekűt, és fix kerekűt.

De láttam azt a szupi többfunkcióst és olyan könnyen lehetett tolni a bolygókerekeivelKép de sajnos terepre az nem olyan klasszKép

Úgy hogy nekem akkor lesz rossz, ha el kell menni mondjuk bevásárlóközpontba és ott nem lesz jó a babakocsink.

De én nem tervezem sokat hurcolni a kicsit boltokba stb. ha nem muszáj.
Aztán ki tudja, lehet hogy örülni fogok ha kimozdulhatok vele végreKép

Ma megyek előadásra a kórházba, majd mesélek este!

Puszillak Titeket!

Mea(22+2)

Mea
mea

<!--attachment: babakocsi-222244.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*118.1*A+mi+babakocsink*babakocsi%2ebmp --><center><pre>
KépA mi babakocsink
babakocsi.bmp (118.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

benianyu

Jó reggelt mindenkinek!

Angelani! Semmi gond, ugyan már, csak azt akartam vázolni, hogy amikor az embert elkapja a harci hév, akkor mik történnek.Kép (Tudtam, hogy nem fogok onnan úgy kijönni, hogy ne vegyek valamit.Kép Biztos vagyok benne, hogy folttisztítóval ki fog jönni, semmi jelentősége. Nagyon szép ruciKép Apucival elábrándoztunk felette tegnap! Szóval köszi a tippet!! Nem tudom, tudjátok-e, hogy a Múzeum körúton az Astoriánál is van egy új turi,(asszem Gizmo) volt néhány kismamaruci múlt héten, mikor voltam, és vannak bébiruhák is. Meg van egy másik új turi is, majdnem mellette, ott is vannak babaruhák. Lehet, hogy ma be is megyek. (Bár célszerűbb volna, ha újszülött ruhákat vennék inkábbKép

Szép napot mindenkinek
Lucretia
21
lucretia

Sziasztok lányok!
Írtam az előbb néhány sort, elszállt :-(((
a kép felrakása sem sikerült :-((((
még egyszer hátha

Kép

benianyu

Jucc, gratula a kisfiúhoz.
Nálunk is ugyanez a helyzet, férfi uralom lesz, Beni kisöcsit kap.
Így viszont az összes ruháját örökölheti, mindent szépen elraktam, amiket az első félévben hordott szinte újszerűek és olyan szépek.
Már alig várom, hogy elővegyem őket.

Lucretia, ne izgulj a folt miatt, valahogy ki fog jönni és utána rögtön össze is lehet majd foltozni újra néhány büfivel. :-))))

benianyu

Szisaztok!

Benianyu!

Nagyon szuper a járgányKépKép
Mit is mondtál, milyen márkájú???
Gondolom, a babakocsiból sprotosat is lehet csinálni, ugye??
Egyébként kislánynak milyen színűt illik venni???
Mert hogy a legtöbbje sötétkék stb....gondolom praktikussági szempontok miatt!

Rókica!
Egyébként megtaláltam a rucikat is az ebay-on, pl szállítással együtt 10USD-ért (használtat) már 7-10 darabos kollekciókat is lehet kapni!
Csak még nem tudom mit csináljak, vegyek ujakat, vagy használatakat is nézzek???

Gratulálok a 24 héthez, nem is tudtam, hogy innentől már életképes!KépKépKép
Azért én óvatosan számolok, én most vagyok a 23. héten szeptember 11 re vagyok kiírva, úgyogy én még ugy számolok, hogy május 11-én töltöm be az 5. hónapot!

Na ez a babakocsi tényleg kifog rajtam, nekem olyan kellene aminek állítható a kereke azzal a bizonyos gommbal, hogy jó legyen bevásárlóközpontba is meg terepre is!És legyen 3 kerekű, és legyen mózeses+babahordozós+ledönthetős és persze sportos is!
Milyen telhetetlen vagyok, miKépKépKépKép

Megann 22+2

Kép

Kép
megann

Megann,
A babakocsi Chicco márkájú. Amíg mózeskosárban toljuk a picúrt addig felé néz a fogantyú tolásnál (hű, de értelmeteln), utána pedig az alsó részből lesz a sportkocsi, 4 fokozatban dönthető támlával és ellenkező irányba kerül ezáltal a tolókar.
Szerintem kislánynak is lehet kék mintájú babakocsija. Nekünk kék és narancssárga kockás, ezt a képet csak levettem a honlapról. Szerintem elég sok színben van.

Benianyu
18+3

benianyu

Sziasztok!
Még indulás előtt benéztemKép

Lucretia!
Nincs semmi gondKép
Engem is érdekelne az olcsó rucikKép
Sajnos a használt dolgokban lehetnek "hibák", hiszen használtak.Kép

Benianyu!
Tök szupi ez a kocsi!

Már kezdek attól félni, hogy a mienk nem is olyan jóKép

Megann!
Háát, neked nem lesz könnyű a kocsiválsztásKép
De lehet, hogy csak így elsőre tűnik annak.
Tuti megtalálod a megfelelőt.
Az igazság az, hogy ez inkább pénztárca függő.
Mindent meg lehet találni csak pénz kérdése.

Sziasztok!
Szép napot minenkinek!
Angelani
22+1

Kép
angelani

Na képzeljétek, annak örömére, hogy 24 hetes lettem, hánytam egy jót. Gyorsan haza is jöttem a munkahelyemről (mert már bent voltam). Azért 24 hetesen ezt már nem illik. De azóta tök jól vagyok, beugrottam a piacra hazafelé menet "egy kis kifliért" és hazatértem egy fél kuglóffal. Kép Ennyit a rosszullétről.

Apropó kifli. Nem izlenek ezek a porhanyós, omladozós, morzsázós, levegős kiflik. Én a jó tömény szivacsosat szeretem, és olyat már nem is lehet kapni. Tkp azt hiszem azt szeretném ha kenyértésztából készülne.

Megann!

Sztem vegyél használtat is, ha jó áron adják.

Benianyu!

Nagyon jóképű babakocsi! :D Nekem tetszik. Szerintem is lehet kislánynak kék a babakocsija. Fiúnak rózsaszin már húzósabb, de én nem vagyok ilyen szinkódolós... az én lányom tuti nem lesz állandóan csipkés habos rózsaszinben. Bár apja már kezd csábulni egy-két rózsaszin darab felé, de én annyira nem is szeretem a rózsaszint. De biztos kapunk ajándékba. Mindenesetre a babakocsi nálunk is kék kockás.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Angelani, nem azért raktam be, hogy elbizonytalanodj. De tényleg :-)))

Benianyu

benianyu

Rokica, ha nekem lányom lett volna, ő sem lett volna rózsaszin csipkés cuccokban. Én nem az a fajta anyuka vagyok, nem tetszik. Lehet kislánynak lányos cuccokat venni, piros-sárga-narncssárga stb. színekben is.
De fiú lesz (éljen!) így maradhat minden kék!

Benianyu

benianyu

Benianyu!Kép

Na ilyet láttam a Meagatoysban annak idején, erről beszéltem.Hihetetelen könnyű tolni jó terepesn.
Csak nem nálunkKép

Gratulálok hozzá!!!!Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Irigy vagyok Kép Mindenki tudja napra pontosan, hogy mennyi idős a baba a pociban, nekem meg még a hét sem biztos...Kép ( 14-15 )

Én is nézegetttem babakocsikat, de ahogy elnézem elég nehéz lesz a választás. Ismerősök azt mondják, hogy a 3 kerekűvel sokkal könnyebb a közlekedés. Valaki pedig azt, hogy nem sok értelme van a többfunkciósnak, mert jobb az ha minden külön van. Mi is most várjuk az első babánkat, tehát tapasztalat 0. Azt hiszem az előző havi ( áprilisi) Kismama újságban tök jól le van írva néhágy babakocsi ára, funkciói, előnyei, képek stb.

A babaruha vásárlás nálam még nem kezdődött meg. Talán ha már tudom h kisfiú vagy kislány lesz.

Most viszont kiságy és pelenkázó lázban égek. Gyönyörűek vannak, persze horrorisztikus áron, de azt hiszem nem fog érdekelni, elvégre nem 1 gyereket szeretnénk. Kép Egyenlőre leragadtam ott hogy milyen szépek, de odáig még nem jutottam el,hogy a praktikusságát is nézzem. Egyáltalán azt sem tudom , mit kell ilyenkor nézni Kép

Üdv mindenkinek

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Ágy ügyben egy tanács, ha szabad....
Mi olyat vettünk, amelyiknél két rácsot ki lehet venni, ha már nagyobb a baba, 1,5-2 éves kor körül. Önállóan tud már ki-be közlekedni, de még nem heverő, amiről esetleg még leesik. Nálunk bevált.

benianyu

Sziasztok lányok!

Megjöttem a cukorterhelésről.KépNem jött ki!én győztemKépPedig volt egy rossz pillanat.
4xszúrtak, picit fájt, de ki lehet bírni!
Már délután mehetek az eredményért.Nagyon kíváncsi vagyok!Drukkoljatok, hogy minden ok legyen.De ha minden ok, akkor miért lett hirtelen sok a magzatvíz...???KépNa mind1!Ezen majd ráérek később gondolkozni.

Benianyu
jó a kocsi!Minnyi pénz ez??

Ha nekem lányom lenne én sem csipkébe és habos-babos ruhákba járatnám!De lehet nálunk fiúka lesz.Mintha azt lehetne látni a videón, de a dokiba belefolytottam a szót, mikor el akarta mondaniKép.h

Rokica
te szedtél/szedsz terhesvitamint? Én tuti azért szedtem fel az első időben már 4kg-ót,mikor abba hagytam akkor már nem is kellett mindig ennem!A hízás is abba maradt egy időre.

Én még nem szántam rá magam, hogy vegyek a kőcnek vmit, se újat se régit.Mi még csak a gondolatok szintjén tartunk.Kép
Sziasztok
Szilvi
23

Kép
Kép
kismama2004

Anide:

Szerintem pelenkázóban azt nézd, milyen magasan van a teteje, először is. Ha túl magas, az se jó, ha túl alacsony, akkor meg hajolgatni kell. Meg hogy befér-e oda ahova rakni akarod. Kép Ezek az alapok. Aztán szerintem egyéni hogy ki hogy gondolja, milyen pakolórendszer kéne bele. Ha jól látom, a legtöbbje olyan, hogy a tetején van egy lap ami sokkal hátrébb nyúlik mint maga a szekrény teste, gondolom ezeknél a lapot majd később le lehet szedni és egyszerű komód lesz belőle. Azt is nézheted, van-e oldalpereme, de ez is már izlés kérdése.

Szerintem a legfontosabb a magasság, hogy a hozzád mérve hol van a felülete, hogy kényelmes legyen rajta birkózni a gyerekkel. Pláne majd ha nagyobb lesz és tiltakozik. Állitólag messze a legbiztonságosabb pelenkázó felület a padló, onnan tuti nem gurul le. Kép Persze csak a derekad birja...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Babakocsibol mar lassan egesz jo kimuvelodunk, de mi a helyzet a hordozokkal, hordozokendokkel? Nekem jonak tunik az utobbi, de tapasztalat szinten nulla. Valakinek van?
Es meg egy kerdes: vannak hordozhato kisagyak, nekunk eleg soklaki lesz a gyerek neha (Algir -Bp- nagyszulok) szoval kellene ilyesmi megoldas. De jok ezek? Nem borulekony vagy ilyesmi?
16+4

Kép

Kép
ppanna

Anide

én sem tartom számon, hogy pont hány napnál tartok.Sztem felesleges mert az uhán mindig változik.Az elején én is követtem, de mikor a 4.uhán voltunk meguntam, hogy megint másképp kell számolni.Én most csak a heteket számolom.
A Kismama újszágban lévő infóra én is azt gondoltam, hogy jó, de mikor kinéztem 1et, mert éppen könnyű, akkkor kiderült, hogy a könnyű 15kg-ót jelent.Nekem az nem tartozik a könnyűek közé.
A legjobb ha nyakatokba veszitek a várost és körülnéztek,persze az itt elnhangzott infók sokat segítenek.

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Ppanna

nálunkk az ismerettségi körben van hordozható ágy.Elégedettek vele.Sztem érdemes ennél is nézni, hogy állítható legyen a fekvőmagassága.Mi is akarunk venni, mert a miénk is soklaki lesz, és mindenképpen állítható fekvőfelületet szeretnék.

Kép
Kép
kismama2004

Koszi Kismama, remeltem hogy megbizhato, mar csak azt nem tudom, hany kellene Kép

Ti egyebkent mar tudjatok, hogy egy szobaban vagy kulon fogtok alaudni a babaval?
En eddig ugy gondoltam, hogy kulon, de meglepodtem, hogy a Kismamaban tobb helyen azt irjak, hogy jobb ha egyutt. De ismerosok tapasztalata szerint, azok a gyerekek, akik kulon szobaban vannak, sokkal hamarabb atalusszak az ejszakat. Hmm?

Kép

Kép
ppanna

sziasztok!

egy kicsit ideülökKép

Nedinabp, BKriszta, Megann, Angelani, Sistoris!!!
Köszönöm szépen a jókívánságokat és, hogy gondoltatok ránk!
Nagyon nagyon nagyon jólesett!!!!
TökjóKép
Azt hiszem ha komolyan veszem a dolgot és sokat pihenek, márpedig ezt teszem, nem lesz semmi bajKép vagyis remélem!

Kismama,
köszönöm neked is!Kép
a stressztől voltak/vannak valószínűleg, mert nagyon érzékeny lettem mások lelkiállapotára is, és sok problémával foglalkoztam. Már nagyon igyekszem optimista lenni és nem izgulni, idegeskedni, szerencsére nagyon szuper a családom, segítenek, támogatnak! Meg hát itt van a jó öreg Pipolphen, az is enyhíti a görcsöket, ha baj van.

Sok-sok puszit küldökKép

Sok jót és egészséget kívánok én is nektek!

Zsófy
25+6 vagy 26-1 Kép
zsófy

Sziasztok!
WOW! Mennyi üzi!Kép

Látom, lassan túllépünk a babakocsin és kiságy után nézünkKép
Ez tetszik!
Nekünk is pelenkázós a kiságy. Hozzám mérve a magassága pont jó lesz (160cm vagyok).
Az ágy utána ifjúsági ággyá alakítható. Van 3 polc, egy kis ágyneműtartó és pelenkázó. A pelenkázó elég nagy, de nem lóg ki semilyen irányban. Úgy sajnálom, ohgy nincs képem róla. Én marha kitöröltemKép

Anide!
Bocsi! Légy üdvözölveKép
Jó babavárást!

Húú, már megint lépnem kell. A feneKép
Mehetek a másik bankba, utána a dokihoz. De már megfőztem és megjártam az egyik bankot meg az auchantKép

Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani
22+1

Kép
angelani

Az amerikai hölgyek adtak egy pár ötletet emésztési zavarokkal kapcsolatban:

borsmenta (levél vagy tea)
szódabikarbóna
papaja (száritott vagy friss)
gyömbér (tea, friss, száritott, kandirozott)
petrezselyem tea
zellerszár
citromlé/almaecet (egy teáskanál magában vagy vizben oldva)
milk of magnesia (ha valaki tudja, mi ez magyarul, megköszönném)
forró viz

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica
kezet foghatunkKépmost fejeztem be az ebédemet, és már a wc-ben van.23-24 hetesen.
Na jól van, megyek wc-t takarítani, jól néz ki a makarónitólKép
Bocs lányok a jó témáért.
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Hordozókendő/hordozózsák:

Mi a nyári babásokkal elmentünk hordozókendő tanfolyamra, de őszintén szólva én már a második megkötési módnál lemaradtam... azonkivül vastagnak tűnt az anyag, és nem biztos, hogy szivesen magamra csavarnám a nyárvégi hőségben babástul. Persze akiknek jó a csomókötő kézügyessége, azok esküsznek rá. Ami most tetszik nekem az ez a babazsák ami újszülött kortól használható:

http://www.printerfair.hu/~pn_robinson/bababolt/snug.htm

Együttalvás:

Én biztos hogy első időben magam mellé teszem a babát, legalábbis velünk egy szobába. Képzeld hogy igény szerint szoptatsz, és kétóránként felkelsz, átcaplatsz a babaszobába, gubbasztasz a széken amig a baba szopik, visszacsempészed a kiságyba, visszacaplatsz a saját ágyadba, és ezt ismétled ad infinitum. Ráadásul mikor nő a baba, akkor hirtelen még többet akar szopizni, még gyakrabban. Mennyivel egyszerűbb ha ott van melletted, csak kiteregeted neki a melled, és már alusztok tovább nyugisan mindketten. Majd ha már nem kell éjjelente szoptatni és magától átalussza az éjszakát, berakom a saját szobájába. Szerintem nekünk az elején az egész kiságy bent lesz a hálóban.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hordozókendő:
a nyári topikosok közül jópáran részt vettek hordozókendős 1 alkalmas tanfolyamon. Több érdeklődőnek össze kell jönni és egy bizonyos létszám meglétével a megbeszélt időpontban lehet menni, de ne kérdezzétek a címet. Sajna elfelejtettem... Rókica talán emlékszik ill. a nyári topikosokat kell kérdezni, de elköltöztek innen. Címüket megtaláljátok a régi topikjukban.

Babakocsi:
még én sem tudtam eldönteni, mi lesz a tuti...

Zsófi:
ezek a görcsök váratlanul jelentkeztek? Feküdj sokat!
Cukros lötyi:
Ma voltam terheléses vércukor vizsgálaton. Nekem teába keverék, így egész türhető volt a cukros lötyi. Sokkal durvábbra számítottam. Viszont, képzeljétek otthon hagytam a kiváltott cukrot és még csak nem is vágtam, h. mit szeretne tőlem kérni a nővérke... Kép Kaptam tőlök, mert mindig tartanak 1t ilyen esetekre. Kép Hihetetlen milyen szitaagyú lettem így várandósan. Kép

Falina 24+4
falina

Angelina

nem semmi vagy, egy igazi kis motoregérKépKép

Ppanna
azért utazóágy mert azt cipeled mindenhová, az ára elég drága egy jó és állítható fekvőfelületűnke ahhoz, hogy többet vegyen belőle az ember sztem.

Mikor még nem volta a pocakomban a bébi, én is azt gondoltam, hogy külön leszünk tőle.DE most már együtt akarom tölteni vele az első pár hónapot mindenképpen.A párom sem tiltakozik márKép

Nem vagyok benne biztos hogy hamarabb átalusszák, legalábbis az élet nem ezt igazolja a környezetemben. CSak azt látom hogy egyre jobban fárad a kismama, és előbb utóbb a saját ágyukban köt ki a gyermek. Na ezt viszont nem akarom, most.... De hát az élet az kiszámíthatatlan.Kép

Kép
Kép
kismama2004

Kismama, csak vicceltem , persze eleg egy hordozoagy!Kép
Hat igen ez az egyutt alvas szerintem is eleg ketelu dolog, mert praktikus, de en olyat is latok, ahol mar tok nagy a baba, de meg mindig a szulok szobajaban van, mert nem akar mar egyedul lenni. Es allitolag ha erzi hogy ott az anyukaja, akkor tobbet reklamal, hogy foglalkozzanak vele. Viszont apuk hogy birjak, ha ott sir fel mindig?
Tapasztaltak mit mondanak?
Rokica jo ez a babazsak is, meg nem is hallottam rola. Na nem mintha el lennek kesve Kép

Kép

Kép
ppanna

Sziasztok!

Köszi a sok sok választ, tanácsot. Kép
A pelenkázó magassága eszembe sem jutott! De nagyon jó h mondtátok, mert már most fáj a derekam... mi lesz később Kép

Az együtt-külön alvásról: Elég sokat morfondíroztam rajta, különösen azért mert ettől tettük függővé, hogy az idén vagy csak jövőre csináljuk meg a tetőtér másik felét, ami ugye nem kis melóval ill. koszal,porral jár. Kép De maradt a jövő tavasz, így az első fél évben velünk, majd a saját szobájában alszik. Nekem már a gondolat is megnyugató hogy a közelemben lesz + ha éjszaka fel kell hozzá kelni szerintem praktikusabb ha ott van 5 lépésre. Szerencsére elég nagy a hálónk, így még egy kényelmes fotel is befér a szoptatáshoz Kép Ja és persze nem elhanyagolandó, hogy Apa is jobban " ki tudja venni a részét " az éjszakákból.

Sajna mennem kell.
Szorítsatok, mert most mondom meg a dokimnak, hogy másikat választok! Nehéz nagyon!Kép

Üdv mindenkinek, vigyázzatok magatokra IS! Kép

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok Kép
Megjöttem, áramszünet volt, most kapcsolták vissza, teljes karbantartás. Nem szeretem a kényszerpihiket, de ez jól esett.
Angelani,
még mindig drukkolok, hogy ne legyél beteg. Én már kezdem embernek érezni magam, szerintem már túl vagyok rajta.
Kép

Annyi mindent írtatok, hogy nem is tudok reagálni.
szmercsa
Megyek dógozni egy kicsit Kép
szmercsa

Sziasztok!

Rokica,Kismama fel a fejjel. Én az első lányomnál még a szülőágyon is hánytam. Azt mondom ettőlnagyobb baj soha se legyen.

Kiságy: a májusi Kismama újságban volt egy szórólap, azon van néhány aranyos.
Nálunk lehet, hogy apa fogja csinálni, hogy minden igénynek megfeleljen. Õ csinálta nappaliba is a bútorokat, meg még néhány helyre.Nem ez a szakmája /hiradástechnikai üzemmérnök és biztonságtechnikai szakember, ha valakinek riasztó kell vagy távfelügyeletre van szüksége szóljon ez volt a rekálámhelye,/

Angelina!
Látom Te is egy jövő menúő emberke vagy. Én is most értem haza, körbeautóztam a fél várost. Du megint húzok be. Voltam a Viking harisnyagyár mintaboltjában és olyan gyönyörű pici zoknik voltak, hogy az csak na. Lassan 10 éve ott vásárolok, jó a minőség, ár és választék.
III. ker. Szentendrei út 39. Csak ajánlani tudom, ha van valakinek vállalkozóija 20% kedv. jár 5000,-Ft-osvásárlás felett.
Mi lehet az oka, hogy mindig nemtudok még képet küldeni? Segítsen valaki.

Kriszta
21+4

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Új vagyok, mind a fórumon, mind a babavárásban (pro forma 2005. szept. 27.). Kérdésem, hogy jár-e valaki Gödöllőn mamatornára, hova, mikor, milyen,stb.

Köszi, és mindenkinek jó bababvárást:

Márta
dudukly
Isaszeg

Szia Penna,
a táblázattal kapcsolatosan.
Köszi, hogy beteszel Kép Nem emlékszem rá, hogy nem akartam volna, nem lehet, hogy összekeversz valakivel?? na mind1 KépTehát:
utcsó mensi: 2004.11.08.
Kiírt dátum: habár még nem írtak ki, de legyen 2005.08.15.
neme: kisfiúcska Kép
Neve: én Bátorkát szeretnék, a párom még nem döntött (nehéz ügy Kép, szerintem ez a legnehezebb része)
Tesó: nincs
Korom: 25év
lakhely: Budakalász
Kórház: szent jános
Asszem ennyi Kép És még egyszer köszi, hogy fáradozol.

Kép
szmercsa
szmercsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?