Sziasztok!
Nem kapta meg ma Véda az oltást, mert nagyon náthás. Viszont megmérték, és eléggé ledöbbentem: 2 hónapos és 6600 gramm!!! Megnéztem a kiskönyveket, Dani 4, Sári 5 hónaposan volt ekkora.. Pedig Véda se ötkilósan született, hanem 3.65-tel.
Nem mondta a doki, hogy kövér lenne, azt mondta, szép nagy baba.
Nagyon náthás szegényke, és mondta a doktornő, hogy leszívják az orrát, mert ők hatékonyabban tudják, mint én otthon. Mondtam, hogy jó, erre elvitték egy másik szobába, én nem tudtam vele menni, menni, mert Sárikám annyira sírt, hogy ott hagyom egyedül, hogy vele kellett maradnom. Hozzák vissza Védát, hát én így ordítani még sose láttam
Eddig még amikor nagy ritán sírt, mindig könnyek nélkül tette, most meg ömlött a könny a kis arcán, és annyira sírt, nem lehetett megvígasztalni, egész úton hazafelé is üvöltött. Nézem ám, hogy folyik a vér a gyerek orrából.. eléggé megijedtem, hogy mit műveltek ezek ott a gyerekemmel, gyorsan fel is hívtam itthonról a dokinénit. Azt mondja, ja, bocsi, felsértettem kicsit neki a szondával, amikor ledugtam. Majdnem mondtam, hogy legközelebb, mit hová dugjon....
Asszem oltáson kívül másért nem megyünk mostanában
Most már igyekszem visszaolvasni, és mindenkinek írni, mert soha nem válaszolok senkinek, és még kiutáltok
Norka!
Jó, hogy túl vagytok a szurikon!
Képek tök jók az albumban! Sajnos anyóslerázó ötletem nincs, ebben nincs gyakorlatom, mert az én anyósom lerázhatatlan
tök jó, hogy mindjárt költöztök! Családi strandolás jól hangzik
Zsuzsi!
Jó, hogy leírtad amiket mondtak neked a dokik fitymaszűkület ügyben, mert Daninak is van, és a mi dokink azt mondta, hogy "ezt majd meg kell oldani, de még ráér". Nekem biztatóan hangzik, hogy még később is elmúlhat... Viszont én nem merem huzogatni neki, mert félek, hogy fájdalmat okozok neki, meg ha bereped, stb az rosszabb, nem?
A kádunkat én is nagyon szeretem, már fürödtünk benne egyszerre 4 en is a 2 nagyobb gyerkőccel
Háát, ami a nosztalgiázást illeti, az itthon töltött babás évekre.. nekem is vannak kétségeim
Képek szuperek! Jó pasik a fiaid
Cici-felfújós sztori
Gömb!
Jó a kép, nagyon ügyes és aranyos a babóca!!!
Gombóc!
Római-parti séta
Én már egyáltalán nem élvezem a sétákat, három gyerekkel már az se élvezet, mert állandóan figyelnem kell, melyik merre rohan el
nosztalgiával gondolok a régi szép időkre, amikor még nagyokat lehetett sétálni babát tologatva...
Nyaralás miatt irigykedem!!
Sapi édes
Zulu!
Szerintem se nem pici, se nem sovány a profilodban levő kép alapján
Nagyon aranyos! És nagyon ügyes, hogy már ilyeneket tud!!
Balcsi miatt rátok is irigykedem!
Kangi!
Gratula a hosszú éjszakai alváshoz
Mit mondtak a pöttyökre?
Fülbevalóügyben osztom a véleményedet!
Írd meg gyorsan azt a dogát, aztán már túl leszel rajta!
Urszila!
Csipőszűrés.. jó, hogy írod, én elfelejtettem elvinni Védát..
Na, majd bepótoljuk valamikor.
Sapis kép tündéri
Maci2!
Nem maradt rajtad fölösleg?? Nagyon irigy vagyok!
Nyugodtan menjetek szerintem a velencei tóhoz, tök jó nektek!
Beu!
Legalább volt tegnap egy nyugodt estétek apával
Nekem elég ritkán sikerül
esténként nekem mindig kevesebb tejem van, Véda este több órán keresztül 15-20 percenként szopizik, és alig bír jóllakni.. de szépen átalussza az éjszakát, úgyhogy nem aggódok
Fini volt a dinnye?
Nem lett gond az oltástól? Lőrinc olyan ügyi, hogy nem sírt!
sapis képek
Psandi!
Balcsi miatt rátok is nagyon irigy vagyok!!!
Anyóst ne engedjétek oda, ha nem muszáj, bizony csak jobb az édes-hármasban
Orsoly!
Még semmiről sincs lemaradva Lackó
Na, lett túrós süti?
Zsuzsóc!
Üdv itt
Gyönyörű a kislányod!
Véda még nem tud semmit, nem tudom, mit kell tudnia egy 2 hónaposnak. Danim annak idején át tudott fordulni hasáról a hátára (Névtelen és X bebebeeee!!), deVéda nagyon nagy és valószínűleg lusta baba.
Angéla!
Neked is üdv
Gyere gyakran!
Jucus nagyon édes! Minek a becézése?
Toffifee!
Minden oké volt a dokinál?
Gratula Zsombi éjszaka-átalvásához!
Ja, látom már, hogy mi volt a dokinál
Örülök, hogy semmi baj..
Lakásfelújítók
Heni!
Dorina nagyon ügyes
Szuperek a képek!
Szerintem ráér a fülbevaló. Én személy szerint nem szeretem kisgyerekeken, pláne csecsemőkön az ékszert, de ez egyéni vélemény..
Kanállal majd megtanul enni, próbálkozzatok, előbb-utóbb sikerül! És nem kövér egyáltalán!!!!! Véda már 3 hónaposan több lesz ennél...
Györgyi, te kukkoló!
Réka egy tündér!
Nyaralás, de jó nektek!
Most már én is beszerzek egy ilyen medencét..
Franyó!
Jól telt a nap?
Manó!
Emma sincs még semmiről lemaradva! Legkésőbb másfél éves korukra minden egészséges baba utoléri egymást a fejlődésben, és akkor már tökmindegy, ki mikor kezdett mászni, vagy mikor ült fel, stb.
Momo!
Anyós
Nem semmi napod volt ma..remélem ma éjjel majd kipihenheted magad kicsit!
Huh, el se hiszem, hogy a végére értem!!!!
Új képek a hatalmas és náthás Védáról:
Anyakati