Új privát üzeneted érkezett!

Tmarie
pontosan mit is csináltam?
Kép
szmercsa
27+0

ui: én is bekerülhetek a táblázatba?? Kép
szmercsa

Penna!
Nagyon romantikus és szép volt Párizs Kép

Lányok!
Az Áfp-val kapcsolatban: 1,3 az normális? Mik a határok???
tmarie

Tmarie!
Egy hosszú 7végére mentünk.
Nekem a dokim engedné az úszást, a kismamiknak az a legjobb sport, de csak hideg vízben.
Nagyon jól éreztük magunkat.Sokat sétáltunk jöttünk mentünk, és még a tavaszi fesztivál is pont most volt ott.Este élő zene, stb.
Nem egy Párizs, de nekünk most ez pont tökéletes volt.Így 23 hetesen nem igen akarok hosszú útra menni. Ezt is éppen elég volt kibírni.Csodálom a párom türelmét.Nehéz lehet bennünket ilyne nyüszisen elviselniKép

Kép
Kép
kismama2004

Szmercsa!
Most pl. ezt a pofit hogy tetted oda? Kép
tmarie

Bodza
ha csak előfizetőknek van jegy akkor nem aktuális, mert én sem vagyok előfizető.

Bocsi!
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Kismama!
A lényeg, hogy jól éreztétek magatokat! Kép
A séta is jól tesz a babának!

Mi akarunk majd még egy kis időre belföldön valahova elmenni, de már csak az üdülési csekk erejéig Kép Nem szeretnék már költekezni Kép
Babának szeretnék sokmindent venni.
tmarie

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van 2005.08.10 26 hét + 5 nap
Zsófy Első baba 2005.08.17 Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 25 hét + 5 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 25 hét + 3 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 24 hét + 5 nap
Vrucsincá Első baba 2005.08.26 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 24 hét + 3 nap
Falina Első baba 2005.08.26 Noémi Jázmin? Schöpf-Mérei 26 év / Bp III. 24 hét + 3 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 24 hét + 2 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Benjámin Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 24 hét + 2 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 23 hét + 4 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 23 hét + 3 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 23 hét + 0 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 Veszprémi 30év / Veszprém 22 hét + 5 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 22 hét + 4 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 22 hét + 4 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 22 hét + 2 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Szt. István 26év / Budapest 22 hét + 2 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 22 hét + 1 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Szent István 26 év / Veresegyháza 21 hét + 5 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 23 hét + 3 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Zsanett Szt. István 28 év / Bp XVII 21 hét + 3 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 21 hét + 4 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Szent István 25év / Bp XIII. 21 hét + 0 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Csenge Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 21 hét + 3 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 21 hét + 0 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 20 hét + 2 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 20 hét + 2 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Péterffy 25év / Bp XIII. 20 hét + 1 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 MÁV 31év / Újpest 19 hét + 6 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 19 hét + 0 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 20 hét + 1 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 18 hét + 6 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 19 hét + 0 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Szt. Imre 25 év / Bp. III. 18 hét + 1 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 18 hét + 0 nap
Hari Első baba 2005.10.12 Szt. István 29 év / Bp. XIX 18 hét + 2 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 17 hét + 4 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 17 hét + 3 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 15 hét + 5 nap
Pronee Első baba 2005.11.28 Szt. Imre 24 év / Bp 10 hét + 6 nap
</pre>
penna

Tmarie,
2004.aug.21

Kép

Kép
prüntyi

<pre>
Anyuka Baba/ pocak kora
Angelani 22 hét + 4 nap
Aniko47 26 hét + 5 nap
Baba76 23 hét + 4 nap
Benianyu 19 hét + 0 nap
Bkriszta 21 hét + 3 nap
Bodza 21 hét + 0 nap
Cirmike 20 hét + 2 nap
Csillám 25 hét + 3 nap
Davallia 17 hét + 4 nap
Dóri_bp 18 hét + 0 nap
Falina 24 hét + 3 nap
Gviki 21 hét + 3 nap
Hari 18 hét + 2 nap
Humi 20 hét + 2 nap
Jucc 18 hét + 6 nap
Kismama2004 22 hét + 5 nap
Kóbor 21 hét + 4 nap
Lucretia 21 hét + 0 nap
Mea 22 hét + 1 nap
Megann 22 hét + 2 nap
Minimi 22 hét + 2 nap
Nedinabp 22 hét + 4 nap
Nemesek 24 hét + 5 nap
Nyúlné 19 hét + 0 nap
Penna 19 hét + 6 nap
Pipacsvirág 20 hét + 1 nap
Pocakpacni 24 hét + 2 nap
Pocika 23 hét + 3 nap
Popoka 23 hét + 0 nap
Ppanna 17 hét + 3 nap
Pronee 10 hét + 6 nap
Prüntyi 21 hét + 5 nap
Rokica 24 hét + 2 nap
Sisotris 18 hét + 1 nap
Tmarie 20 hét + 1 nap
Uxi 15 hét + 5 nap
Vrucsincá 24 hét + 3 nap
Vukkocska 23 hét + 3 nap
Zsófy 25 hét + 5 nap</pre>
penna

Köszi Penna, hogy belekerültem a táblázatba. Kijavítanád a heteimet. 18+1-re, az a helyes.

Köszi
Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Tmarie,
nekem 1,2 és azt mondták, tökéletes. Asszem 0,8-1,8-ig, de ez csak emlékezetből. Az 1,3 tuti jó.
P
penna

Uxi,
Boldog születésnapot!

Lányok, én is a szemtelenül fiatalok közé tartozom akkor? Én februárban töltöttem a 26.-t Kép

Kép

Kép
prüntyi

Penna
köszi a táblit!

Tmarie
sztem mi már csak hosszú 7végékre megyünk ezen a nyáron.A többi a bébire megy.Kép

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Benianyu,
a gép a mensid alapján számol. Ez tuti, tehát javítsam át a mesidet is, vagy "csak" egy uh alapján? Mert az még sokat változhat, amiatt nem javítok.
Nekem pl pénteken a 4D-n még 19+3-at mondtak, ma a mávban 19+1-et, és az értékek nem lettek kisebbek, sőt. Úgyhogy az uh alapján a kor elég orvos-és kórházfüggő.
De ha akarod, kijavítom a mensidet 6 nappal későbbre, és akkor az alaján számol, nem gond, csak minden uh-nál nem akarom átírni az egészet, mert akkor naponta változna valakinek az adata.
Köszi
üdv
p
penna

Jaaaaaj,
én egyik táblában se vagyok benne Kép Hát milyen dolog ez??
Kép
szmercsa
27+0
szmercsa

Uxi!
Boldog szülinapot, a füled érjen bokáig! Kép

Benianyu!
Én csak októberben leszek 26 Kép Ja, és Bardóczy Zsolthoz járok, ő csak magánrendel. Ezen a héten kell érdeklődnöm AFP kapcsán, és 19-én megyek UH-ra. Már nagyon várom, csináltatunk képet, meg DVD-t is.

Angelani!
Hagymatea tuti meghűlésre, vírusra, bacira! Immunrendszert felturbózza rendesen, nekem legalábbis mindig bejött! Mi is mindig együtt alszunk, és még sosem voltunk egyszerre betegek. Bár általában évente cserélünk (egyik évben ő beteg, másik évben én Kép )
Maccsal kapcsolatban én is erre gondoltam, hogy a megváltozott energiaáramlást érzik ilyenkor, és azért hízelkednek, törleszkednek. Persze ehhez az is kell, hogy érezze, hogy szeretik és elfogadják őt Kép

Megann,
ez is csak a macs vérmérsékletén múlik ám! Engem levert egyszer kétszer nagyanyámék fekete, ötkilós kandúrja, úgyhogy jóól megtanultam, hogy csak kedvesen, aztán ha hagyja magát akkor lehet nyúzni is Kép

Óvodahelyzet suxx, mi szerintem nem is fogjuk beadni, inkább járok vele ide-oda, hogy azért legyen társaságban is, meg ha menni kell, akkor is csak fél napra visszük.
De ez még a (nem is olyan) távoli jövő zenéje Kép

Pusztok!

Sisotris
18+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Szmercsa!

Naggyon jók a smileyk!! Kép

Szóval amennyiben nem bánod, elmentem, és alkalmazom őket!
Viszont ha ez nem gáz, azt is elárulhatod, honnan vetted őket, mert teljesen beléjük zúgtam! KépKépKép

Sis
a telhetetlen

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Szilvi!

Hogy milyen igazad van, hogy a baj csőstöl jön! Már épp azt hittem, sikerült leszerelnem az összes magántanulómat, erre megjelenik az a hapsi, aki ugyan kifizetett nekem előre 80 órát, amiből kb 25-öt lejárt, aztán eltűnt a balfenéken tavaly ősszel, és most megint előkerült. Időközben én persze kerestem, de a harmadik próbálkozás után úgy voltam vele, majd előkerül ha akar. Hát most előkerült az istenadta, és be akart szervezni nemcsak egymagának, hanem egy négytagú csoport mellé tanitani. Persze időközben én elmentem teljes állásba egy céghez, nem vagyok már szabadúszó magántanár, elkezdtem egy továbbképzést, és terhes lettem. Most az, hogy hetente kétszer munka után még csoportot is tanitsak, mindamellé amit már csinálok, hát ettől égnek áll a hajam. Már egyszer mondtam neki, hogy szeretném a baba utánra halasztani a dolgot, de nem hagyja magát. Most azt találta ki, hogy házhoz jönnek, és akkor párommal együtt tanitsam őket. Nem is tudom, hogy szereljem le...

De ha neki egyszer ráért 6 hónapos szünetet tartani, akkor talán nekem is megengedhető lenne...nem?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sis,
nyugodtan mentsd le Kép Rakok fel mindig egy párat. A családban nem én vagyok a smiley bolond, a Mamám, én Tőle kapom, majd megpróbálom belőle kiszedni, hogy hol szerzi őket, oké? Kép

Kép
szmercsa
27+0
szmercsa

Most küldök egy párat Kép

KépKépKépKép
szmercsa
27+0
szmercsa

Sziasztok!

BodzaKép
nekem előfizetéssel jár a Kismama és nagyon szívesen odaadom neked a jegyet,de hogyan??????
Valami ötlet????Kép

UxiKép
Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!Kép

annamami
13+1
annamami

Penna, rendben, én sem szeretném, hogy állandóan át kelljen írnod. Pénteken megyek UH-ra, amit ott meghatároz a gép, azt fogom venni a számolandó hétnek és majd annak alapján, max. egyszer megkérlek, hogy írd át. Jó?

benianyu

Penna,
légyszi, tegyél be a táblicskába. Légyszi, légyszi!!

Kép

szmercsa
27+0
szmercsa

Sziasztok lányok, megyek a turiba, amit Angelani írt. Majd holnap beszámolok!

Pusz
Lucretia
lucretia

Sziasztok!

Penna!
Köszi a táblitKép

Megann!
Semmi, bajKép
Csak nem akarom, hogy azt higgyjétek, nem érdekelnek a problémáitok.
Hisz itt minden jót és (sajnos)rosszat is meg lehet osztani mindenkivel. A sajnos azért van,mert inkább csak a jóról kellene hallani. De vannak néha problémák isKép

Kismama!
Sajnos elég sok a házimunka, de ezt mindenkinek meg kell csinálni.
Anyukám beteg, ha a férjem éppen nem dolgozik, akkor besegít. De nem várhatom el tőle, hogy hulla fáradtan még takarítson.
De ma majdnem kész lettem mindennelKép
Azért köszi az aggódást, jól esikKép
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Most már teljesen sárga vagyok az irígységtőlKép Kép Kép

Sis!
Köszi a tippet. Azt elárulnád, hogy hogyan kell megcsinálni?
Bocsi, tudom már valahol ez le volt írva, de olyan szita az agyam. Most mennem kell a körzetihez táppénzes papírértKép
Honnan szeded ezeket a jó képeket, smiley-kat?
Mindig van valami jó cuccodKép

Davallia!
Örlök, hogy te is visszatértél!Kép

Na lépek a dokihoz!
Tuti ott kell ülnöm vagy 2órátKép

Sziasztok!
Angelani
22+0

Kép
angelani

Szmercsa!

Örök hálám üldözni fog! Kép

Angelani!

4-5 hagyma barna héját + 1 egész hagymát tegyél fel hideg vízben főni, forrástól számítva kb. 10-15 perc alatt kész. Egy másik edényben 4-5 evőkanál cukrot világosbarnára pirítasz, felöntöd a hagymateával, és addig kavargatod (még a tűz felett!), amíg fel nem oldódik. Melegen iható, napi kb egy liter hatásos.
A szmájlik nem tőlem származnak, most kaptam felhatalmazást Szmercsától a használatukra Kép

Sisotris
18+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Tmarie!

A 2. hópban még remekül ment a hosszú utazás, semmi gondom nem volt, mivel amúgy is tünetmentes kismama vagyok!Kép

Szmercsa,Sis!
Én is kivagyok ezektől a smile-któl!
Olyan édik, engem is érdekelne, hogy honnan vannakKépKépKép

Lányok, egy kérdés!
A babakocsikhoz kapható hordozók(amiket szettben árulnak), már önmagukban autósülések is, vagy csak becsatolhatók az autósülésbe???
Azért kérdezem mert az ebuy-on találtam olyan 3 kerekűt, aminek van hordozója, és kíváncsi lennék mennyire teljes a szett!
Tudjátok mit fel is teszek egy képet róla, mert annyira tetszik!

Megann

Kép

Kép
megann

Kép
Kép

Kép

Kép
megann

KépKép

Kép

Kép
megann

MegannKép

Szeintem az maga az autósülés is egybenKép
Jól néz kiKép

Mea
mea

De van ám ilyen színben is!
Végülis nekem kislányom leszKép
Kép

Kép

Kép
megann

Nagyon szép kocsi! Kép

Mi is néztünk hasonlót, de én ezt nem bírnám el gyerekestől Kép Mind1, majd találunk valamit Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

UXI!Kép

Boldog szülcsinapot!!!!!
Kép

Prüntyi!Kép
Mi az a dátum amit írtál?2004.aug.21.
Csak azért mert akkor volt a algzinkKépKépKép

Lányok!Kép

Én Chicco krémet használok terh.csíkok ellen és 300 ml és 5000Ft de már min. 2 hónapja használom és még csomó van benne.
Nagyon jó krém, nem zsírosKép
Nekem jobban bejön, mint a Milupa.
És ezt legalább 1 x kell venni és szerintem majdnem elég is lesz végig.
Pedig elég sokat teszek a pocimra meg combomra is.

Nektek van csíkotok már?
Szerintem még előttünk van annak az ideje nem?

Én 58 kg-nál tartok 52-ről 22. betöltött héten.
Nekem azt mondta védőnöm, hogy jó.

De most akkora lett már a pocakom!
HihetetlenKép és úgy rohan az idő.

Holnap megyek szüléselőkészítőre a SOTE II-re, kiváncsi vagyok.

Szerdán meg rendelésre az új dokimhoz.
Most fogom megkérdezni tőle, hogy elvállalja e a szülésemet.
Kiváncsi vagyok.Drukkoljatok, hogy minden simán menjen.

Vettem babaszobán fürdőruhát(terhes) ANITA márkájú és annyira édes, vil.kék kockásKép
2500Ft volt, szerintem megérte.
Meg farmert is, az is tök jó!
MUTTA és 4000 Ft volt.

Boltban ezek 2x 3x ennyibe kerülnek.

Ti még nem vettetek semmit onnan?(babaszoba.hu)

Mindenkienk szép délutántKép

Pusz

Mea(22+1)

Mea
mea

algzink=lagzinkKép

Mea
mea

Megann: ez a babakocsi nagyon szuper. a hordozó gyerekülés is egyben.
Nekünk Chicco van, 4 éve vettük, nagyonjó, szerettem használni.

Mea: nekem is Anita kismamás fürdőruhám van. Jó minőség, nagyon megérte az árát.

benianyu

Sziasztok!

Megann,
Azok a hordozók szerintem mind autósülések is. Általában újszülöttszűkítő is van hozzájuk, vagy külön meg kell venni. A képpel kapcsolatban amit feltettél lenne egy pár észrevételem, ha nem bajKép Nekünk is hasonló van (BébéConfort)de vettünk hozzá még egy mózekrészt is mert a kocsit csak 6hónapos kórtól ajánlották, mivel nem lehet teljesen ledönteni, vagyis le lehet, de nem újszülötnek való. Szerintem azért érdemes úgy venni babakocsit, hogy meg tudod nézni valahol élőben is.
Te írtad régebben, hogy belsőépítész segítségét is igénybe veszitek?

Pocikrém: Sajnos az én tapasztalataim nem túl jók ezzel kapcsolatban. Bálinttal végig krémeztem magam, és mégis a combom borzasztó csíkos lett, úgy néztem ki mint egy tigrisKép A cicimen is lett 1-2 de az szinte nem is látszik. A pocakomon nem lett egy sem. A kozmetikusom azt mondta, hogy ez pusztán alkati kérdés. Pl egy ismerősöm nem is kente magát, és nem is lett csíkja, ki érti ezt????

Mea,
Örülök, hogy sikerült dokit találnodKép

Uxi,
Boldog szülinapot! Kép

Penna,
Gratula az afp-hez. Megértelek ezzel a bizonytalansággal kapcsolatban, nálunk is ez a helyzet, én legközelebb 3hét múlva megyek dokihoz, és remélem akkor már tényleg rendesen látszani fog. Mondjuk azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy elégg reménykedek a lányba a 60%fiú ellenére isKép

Angelani,
jobbulást!Kép

Mennem kell, mert Bálint az újságjaimat "olvassa"

Edina
22+4

nedinabp

Mea!

Te nagyon ügyi vagy ezzel a babaszoba.hu dologgalKép
Gratulálok az uj szerzeményeidhezKép

Benianyu!
Ugye milyen szuper kis járgány!Kép
Majd meg is mutatom a férjemnek ha hazajön, hogy mit találtamKép

Megann 22+1

Kép

Kép
megann

Rokica
Nagyon veled érezek!Ne hagyd magad!De arra talán érdemes felkészülni, ha nem vállalod be, akkor vissza követeli a lovéját.Legalábbis a meg nem tartottak árát.Gondolom ezzel te is számoltál.Kép

Sis
nekem is ez a gondom a kocsival. Teljesen tanácstalan vagyok.Ma láttam azt a kocsit amit a Kismama alapján kinéztem magunknak."könnyű, aluvázas, csupán csak 15 kg."El vagyok keseredve mert nem tudom, hogyan fogom egyedül felcigőlni a 3-ra a kocsit és a gyereket. Te sem vagy jobb helyzetben csak annyival, hogy neked még van plusz egy emeletedKépKép.Minden esetre ha találtok könnyű kocsit, ami már az újszülöttnek is jó, azonnal kiabálj nekem is!!!!!

Angelina
nem is a drága jó férjedre gondoltam.....

Na lányok
holnapra drukkot kérek! Megyek cukros vizet inniKép

sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Igen Mea, nekünk is! Kép
Pont azt írtam feljebb neked, hogy ugyan akkor volt az esküvőnk, és erre Tmarie megkérdezte, hogy mikor is?

Kép

Kép
prüntyi

Megann
én is gondoltam arra, hgoy úgy rendelem meg a kocsit, hiszen sz ország egész területére ingyen kiszállítják.De! Azért valóban jobb előszőr élőben is látni azt hiszem.Ez a Symbaba teljes csalódás volt a számomra! Ha a 15 kg könnyű, akkor hány kilótól nevezzük nehéznek ezeket a kocsikat???De egyébként én is szimpatizálok a háromkerekű járgányokkal, csak hát túl nehéz.Egyébként ha már úgy rendeled, lehet, hogy kintről olcsóbb lenne.

Én egyébként úgy gondoltam, hogy elmegyünk a párommal felmérnia lehetőségeket, és utána a babaszobán körülnézek a használtak között.Akkor legalább tudom, hogy mit kell keresnem.

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!Kép

Prüntyi!Kép

Bocsánat, nem vettem észre, enm olvastam el onnanKép

De jó egy napon volt.Szupi!Kép

Megann!Kép

KöszikeKép
Tényleg szuper dolgokat lehet kifogni csak résen kell lenni mert gyorsan elkelnekKép

Lányok!Kép

Mindenféleképpen olyat vegyetek ami újszülöttnek is jó, vagy ahogy Edina írta akkor külön mózesrészt kell ha nem vízszintesre dönthető!

A miénk kétfunkciós, nem mózeskosaras, de vizszintesig dönthető.

Kismama!Kép

A Symbaba mondtam hogy nehéz lesz.
A háromkerekűk is azok szerintem.
Városba én a bolygosítható könnyebb szerkezetűeket ajánlom és több funkciósat.

A Symbaba, Bergon, Tako, Roan típusúak terepre valóak inkább.

Mea(22+1)

Tessék heteket írni!!!!Kép

Mea
mea

Hát lányok!

Ez a babakocsi dolog is olyan nehéz!
Mondjuk mi szerencsére addigra már kertes házban fogunk lakni(ha Isten is úgy akarja), tehát nekem nem kell cipelni emeleteket, de azért akkor sem mindegy a súlya, hiszen anyukám panelban lakik meg egyébként sincs mindenhol babakocsi felhajtó, vagy egyéb...

Kismama!
Igen én is kintről gondoltam ezeket, de rájöttem közben hogy eddig az UK. (azaz a brit oldalt) nézegettem, és sehol sem találom az EBAY USA beli oldalátKép
Olyan béna vagyok!
Pedig már egy csomó kisrucit is kinéztem, csak azzal nem számoltam, hogy az árak nem USA DOLLÁRBAN, HANEM ANGOL FONTBAN VANNAK!
Ugyhogy jó sok időm pocsékba ment!

Róki nem tudsz segíteni véletlenül, hogy hol a frászban találom meg az usa-beli ebuy-t???????

Megann22+1

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

KösziKép!

Uxi
15+5

KépKépKépKépKép
uxi

SziasztokKép

Köszi Sis, hogy hiányoltál, jól esett. Múlt hét csütörtök óta nem volt internetünk, nekem nagyon nehéz volt a babanet nélkül, próbáltam a telefonomon keresztül nézegetni titeket, de írni nem tudtam, meg nézni is csak ritkán, nagyon bonyolult telefonon keresztül, legalább is nekem.Kép

Elnézést attól aki szeretett volna infókat a gödöllői üzletről, de amellett, hogy nem tudtam írni, nem is voltam Gödöllőn.

Tornáról: én is csak itthon tornázgatok, illetve eddig még csak 1x sikerült, de legalább már van kazim. Az én dokim azt mondta, annyit mozogjak amennyi jól esik, de külön terhestornát meg felkészítőt nem ajánl. Az ő tapasztalatai szerint azok a nők szülnek legkönnyebben, akik életükben nem is hallottak ilyenekről. Gondolt itt a kissebbségre, ami nem degradáló rájuk nézve jelen esetben, csak példaként hozta őket fel. Úgyhogy én annyit mozgok, amennyi jól esik, és úgy megyek majd szülni, hogy lesz ami lesz...

Ma voltam a dokinál, meg van az AFP eredménye, minden rendben. A baba jó nagy, most már azt mondta 150%, hogy kislány. Úgyhogy ha lesz időd Penna és frissíted majd a táblát, akkor berózsaszínezel minket? Nevet is írhatsz, úgy néz ki Fanni Dóra lesz, de ez még változhat, mert valahogy nem vagyok még 100%-ig elégedettKép

Sis, Te csodát tettél a párommal, kicsit féltékeny is vagyok!!!! Eddig baromira nem érdekelte a babanet, de az első meséd óta kérdezgeti, hogy van-e még, írjak neked, hogy küldj még ilyet!!Kép Hát ez az én pasim.

Na most csak ennyit, de most már látok mindent és írni is tudok, vigyázzatok!!Kép

Ja, és az újakat üdvözlöm én is így utólag!
Hari 18+2

Kép
Kép
hari

sziasztok!

Rég jártam itt, egy hetet kórházban voltam alhasi görcsök miatt.

Volt néhány jó is, 2Uh, a legutóbbi 25.hetin 26hetesnek nézett ki Lilla, ami azt jelenti, hogy nagyot nőtt, a 24.hetin 24hetesnek mutatta a gép.
3 NST, azt nagyon utálta, mert óriásikat rúgott a mikrofonraKép
és minden este és reggel hallhattam a kis magzatocskám szívhangjait.KépKép jók voltak.

Mellettem egy 34hetes ikres kismami feküdt, jó tanácsokat kaptam csíkok ellen, egyszerű mandulaolajjal kell a pocit kenni, nagyon szuper, magas az e vitamin tartalma és nem zsírosít. azt használom, nagyon jól bevált.

a terheléses vércukorvizsgálatom eredménye is jó lett, remélem a babavárás hátralévő időszaka jól telik majd, sokat kell feküdnömKép de a babáért mindent!!!Nem kockátzatom a koraszülést!
Ti is vigyázzatok magatokra, főként a 20.hét után!

Penna!
Köszi a táblázatot, tökjóKép
a lányom neve Lilla lesz!

mindenkinek minden jót!

Zsófy
25+5
zsófy

Mea!
Megy a drukk, meg a pozitív ráhatás a dokira! Kép

Nedina,
csíkosodás valóban alkati kérdés. Az én combom-fenekem például 12-13 éves korom óta csíkos, akkor nőttem egy nagyot, a bőröm meg nem bírta a tempót Kép Akinek számít, annak úgyis szép vagyok KépKépKép

Kismama,
cukros ügyben együttérzés, és szorítás indult!

Hari Kép
Párommal sikítva kacagtunk a tiéden, mondd meg neki nyugodtan, hogy végignézzük a repertoárt, és ugyanígy feltöltjük majd szerverre.
Aztán csak győzzetek szórakozni!

Zsófy!
Üdv újra itthon! Megijedtünk rendesen, hogy mi lehet veled, de most már ezek szerint viszonylagos nyugság van. Pihenj sokat tényleg, és főleg ne idegeskedj!
Mandulaolajat én is hallottam, meg jojobaolajat is, mindkettő hatékony lehet.

Pusztok

Sisotris
18+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Megann:

www.ebay.com

De hogy fogsz fizetni? Nekem még nem sikerült velük egy magyar kredit kártyát elfogadtatni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sis
már akartam írni neked,csak kiment abbóla szita agyamból.A mesét meghallgattam a párommal együtt is, és így már én is tudtam rajta röhögni.Természetesen a páromnak elsőre tetszett.

Zsófi
jó, hogy újra otthon pihenhetsz! Megtudták mondani a dokik, hogy mitől volt a görcs és az alhasi fájdalom?Vigyázz magatokra!

Mea
nem felejtettem el, hogy már írtad, hogy nehéz a symbaba, de megláttam egy boltban és rákérdeztem a súlyára.DE ha erre azt írják, hogy könnyű, mit írnak a 8 kgós kocsikra? Pille?
Sziasztok
Szilvi
23

Kép
Kép
kismama2004

Ok, Sis! Mi már felkészülten várjukKép

Volt valaki közületek a Havannán lévő BIPPA üzletben? Ott vannak áruk, amit meg lehet venni, vagy csak rendelni lehet? Én is szeretnék már valamit venni a kislányunknak. Mondjuk egy ágyat, meg egy hordozót. Olyat, ami egyben autósülés. Meg persze még egy csomó mindent, de egyszerre nem megy.

Hari 18+2

Kép
Kép
hari

Zsófy,
Örülök, hogy minden rendben!

Sisotris,
Igen, a lényeg, hogy Apa szerint így is szép vagyokKép Így ismét gömbölyűnKép
Néha úgy érzem, hogy az utolsó 2évben csak gömbölyödömKép 2003 júniusában beköltözött Bálint a pocimba, majd márciusban megszületett, és decemberben megfogant a pocaklakóKép

Megann,és Lányok akik még kocsit néztek
A mi babakocsink is elég nehéz, de mivel én sem cipelem sehova, ezért nem ez volt a szempont. A csomagtartóba befér, bár nehezen. Ezt azért írom, mert először mi megrémültünk, mert alig birtam besúvasztani, ez is egy szempont. Mi is kertes házban lakunk, és ami még szempont lehet az az utak minősége, ahol sétálni fogtok. Nálunk szinte alig van aszfalt, így jó, hogy nagy kereke van a kocsinak. Szívesen segítek, ha van kérdésetek. Ja,érdemes az autósülést bepróbálni a kocsiba, vagy ha erre nincs mód, akkor mindenképp a helyszínen megnézni hogy kell jól rögzíteni. A Megatoysban van ilyen lehetőség.

Mea,
Ne izgulj, a doki akihez mész, tényleg jó fejKép Régebben ő volt mindig az uh-n, nekem végig ő nézte a Bálintot, és most is ő csinálta az első uh-t. Rendes, türelmes, mindenre válaszol, előzékeny...stb

Pusz,
Edina
22+4

nedinabp

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?