Sziasztok
Köszi Sis, hogy hiányoltál, jól esett. Múlt hét csütörtök óta nem volt internetünk, nekem nagyon nehéz volt a babanet nélkül, próbáltam a telefonomon keresztül nézegetni titeket, de írni nem tudtam, meg nézni is csak ritkán, nagyon bonyolult telefonon keresztül, legalább is nekem.
Elnézést attól aki szeretett volna infókat a gödöllői üzletről, de amellett, hogy nem tudtam írni, nem is voltam Gödöllőn.
Tornáról: én is csak itthon tornázgatok, illetve eddig még csak 1x sikerült, de legalább már van kazim. Az én dokim azt mondta, annyit mozogjak amennyi jól esik, de külön terhestornát meg felkészítőt nem ajánl. Az ő tapasztalatai szerint azok a nők szülnek legkönnyebben, akik életükben nem is hallottak ilyenekről. Gondolt itt a kissebbségre, ami nem degradáló rájuk nézve jelen esetben, csak példaként hozta őket fel. Úgyhogy én annyit mozgok, amennyi jól esik, és úgy megyek majd szülni, hogy lesz ami lesz...
Ma voltam a dokinál, meg van az AFP eredménye, minden rendben. A baba jó nagy, most már azt mondta 150%, hogy kislány. Úgyhogy ha lesz időd Penna és frissíted majd a táblát, akkor berózsaszínezel minket? Nevet is írhatsz, úgy néz ki Fanni Dóra lesz, de ez még változhat, mert valahogy nem vagyok még 100%-ig elégedett
Sis, Te csodát tettél a párommal, kicsit féltékeny is vagyok!!!! Eddig baromira nem érdekelte a babanet, de az első meséd óta kérdezgeti, hogy van-e még, írjak neked, hogy küldj még ilyet!!
Hát ez az én pasim.
Na most csak ennyit, de most már látok mindent és írni is tudok, vigyázzatok!!
Ja, és az újakat üdvözlöm én is így utólag!
Hari 18+2