Új privát üzeneted érkezett!

Köszi
jammie

Sziasztok!
Megjöttem a mai fárasztásból, hát "kicsit" beszabadultam a Götz boltba, nem mertem felhívni a páromat, hogy mit és mennyit vettem, majd este itthon kész tények elé állítom!!! De főleg nyári cuccokat találtam, de nagoyn cuki kis póló gatya garnitúrák voltak, meg még egy csomó minden.

Babus,
Örülök, hogy otthon vagytok és minden renben, a történet leírva is mesebeli, Kristóf pedig tényleg nagyon rendes kisfiú, hogy még pihenni is hagyja a mamáját!

Jimbone,
holnap megkérdezem Neked itt a kucorgón a gyógynövényes boltot, a málnalevélről, nála vettem egy hete, de akkor ez volt az utolsó.

Mi még mindig egyben vagyunk, bár ma extra lusta a fiam!!! Lehet, hogy érez valamit? Jó lenne, de fájásaim nincsenek!
tamesz+ubul óriás bébi (38+1)/még Babus szerint is nagy a pocakom, pedig az övé sem volt kicsi:-(((/

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Zsuzsa
Ha megírod a címed, én szívesen elküldöm neked a megmaradt málnalevélteát. Van egy bontatlan csomag és egy éppen megkezdett csomagKép

Timurr
Abszolút nem fáj a gátsebemKép Én már szülés után 3-4 órával felültem törökülésbe az ágyamra. Épp jött be egy kolléganőm és döbbenten kérdezte, én meg mi a fenét csinálok ittKép, hisz elvileg ülni se kéne tudnomKép
Persze egyszer-egyszer voltak fájdalmasabb óráim, de igazándiból vígan járok-kelekKép Nem igazán látszik rajtam, hogy mostanság szültemKép

Most evett a törpém, 90gr-ot, elképesztő ez a srácKép Hová fér benne ennyi kajaKép És még utána is keresett volna tovább, szopizta a kezemet is, de már megállj parancsoltam neki, most épp cumival kábítja magát álombaKép Ettől este 8-ig tuti kómában leszKép
Anyukám már elkezdett aggódni, hogy mi van, ha túleszi majd magát. De szerintem szoptatott babánál ilyen nem lehetséges. Hisz ha nem bírja már tovább, akkor abbahagyja. Meghát nem 3 óránként eszi meg ezt a rengeteg mennyiséget, hanem 4-5 óránként. És hiába álltunk meg 70-nél, ha ő tágra nyitott szemekkel keresett tovább. Ő ennyit igényel, ez van. Szerintem. Be akarja hozni a lemaradástKép

Babus

Kép
babus2005

Tamesz
Tudod, közvetlenül szülés előtt extra mód belustulnak a babákKép

Kép
babus2005

Babus,
hát igen, szaladjak el a kórházba én is??? vagy mit javasolsz????:-)))

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Babus!

Megegyszer gratulalok, nagyon ugyes voltal, tok jo, hogy ilyen jo gyerek a Kristof! Az kar, hogy apuci lemaradt a szulesrol, el tudom kepzelni mekkora csalodas lehetett neki amikor reggel ilyen hirre ebredt!
Kezdek en is nagyon kivancsi lenni, hogy ki lesz a kovetkezo?
Nalunk osszesen 1 napot tartanak bennt a korhazban, ugyhogy majd en jelentkezem, ha lenne valami (nem hiszem, hogy egyhamar lesz, semmi jele egyelore) mert a ferjem ugyis csak angolul tudna megirni. Kép

Agi

Nekem a 35. heten volt egy UH es ott 2860 grammnak saccoltak. Hat mekkora lesz igy a vegere?!? Jajj!

Kép
Kép
agi

Babus:
Nagyon meghato amit irtal. Nagyon orulok,hogy viszonylag hamar tul voltal rajta.Kristof ugyes kis baba hogy ilyen jol tudtal tole aludni ejjel.Tenyleg es a sajat kis birodalmaban aludt ejjel?
Megegyszer garatulalok nektekKépMegkerdezhetem ki a dokid? privibe is johet aztan irok ra. ineszter@mailbox.hu elore is koszi.

Timka szoritok,hogy meg kicsit birja a pocilakodKép

Bocsi hogy mostanaban nem sokat reagalok de igerem bepotolom.

Es mindent elolvasok es szurkolok,a masodik helyezetnekKép
neszi

Jammie: http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/toxoplazma.htm

Toxoplazmarol olvashatsz itt
neszi

Jammie:
Ha toxoplazma-specifikus immunglobulin G-t találnak, ez azt jelzi, hogy lezajlott már a fertőzés. Ha IgM és/vagy IgA is jelen van, az pillanatnyilag fennálló fertőzésre utal. Ennek bizonyítéka még, ha a következő vizsgálatnál emelkedik az IgG mennyisége is.

ezt most olvastam az nlc-n.
neszi

Na, ha szülés előtt extra lusták lesznek a babák, akkor én megint rohanjak be a kórházba? És ha nem indul meg a szülés és bent tartanak megint? Neeeeem akarok kórházba menni szülés előtt, csak ha már tényleg kell menni...

Zsana
Bocs, hogy ott hagytunk, de én nagyon nem bírtam már az álldogálást és el is álmosodtam, meg is éheztem.
Azért jó volt találkozni! a tanfolyam meg nem volt egy nagy durranás. Majd igazi babával izgalmasabb lesz, de még elgondolkodom, hogy kell-e nekem egyáltalán ilyen kendő. Majd kérek valakitől ajándékba...

Na megyek pihizni, mert Fanni baba mindjárt kirúgja az oldalamat, annyira eleven.

Timka
timka

Jóestét!

Milyen csendes lett a topic ma este, mindenki elment szülni csak engem hagytatok itthon???:-))
Na jó ez rossz vicc tudom, mert csak én akarok még menni, Ti még ráértek!!!
A párom szerint rossz felé próbálkozik kijönni a gyerek, mert már akkorákat dudorodik a hasam, hogy félő ott jön ki, de megfejtette a problémát, sajnos tőle örökölte a tájékozódási képességét a gyerek, ezért nem talál ki a pocakból! Na ilyenkor mit kell tenni?
Szép álmokat!
Szerintem reggel megint jövök!
tamesz+ubul

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Én is csak csodálkozom, hogy sehol senki...
Tamesz, szerintem ne akarj még szülni! Ez valami Murphys dolog nálad! aki akarna szülni annak még 2 hétig is bent kucorog a pocijába, aki meg ki akarja várni a februárt (pl. Babus), annak hamarabb jön.
De már ferbuár van! Emlékszem, Babus, hogy írogatta, hogy februárt akar! Hát itt van, de neki már van babója!
Ebben a hónapban jó pár babóca megérkezik! Előbb-utóbb Marcellka is megtalálja a helyes utat! Kitartás!

Timka
timka

Sziasztok!

Én is itt vagyok, nem mentem szülni. Ne félj Tamesz én nem akarok beelőzni. Egyelőre aludni szeretnék majd egy jót, de ez valahogy nem jön össze, pedig a nagylány alszik este, csak ezek a pisitúrák... EGyébként lehet Timka igazat mond, mert Zsanit én 2 héttel túlhordtam de a 38.től már szerettem volna szülni...

na megyek kidőlni...

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Neszi
Majd megírom mail-ben a dokim nevétKép

Amúgy még nem a kis birodalmában aludt Kristóf, hanem velünk a nappaliban, ebben a járókában:

Kép

És még egy pár kép a srácról:

Hú, de jóllaktam:
Kép

Szundítok egy hatalmasat:
Kép

Az első pancsizás itthon:
Kép

Apu, légyszi ne bénázzál már:
Kép

Babus+Kristóf

Kép
babus2005

Sziasztok Kép

Újabb baba érkezett az éjjel:
Ilonanna örömmel tudatja, hogy ma reggel megszületett a kisfiuk, Márton. 3400 gr, 54 cm, mindketten jól vannak Kép

Lirian
lirian

Jóreggelt!
Timka, Nadine,
köszi a biztatást, akkor most elhatározom, hogy NEM AKAROK SZÜLNI!!! Na most jó lesz????

Ilona
gratulálunk Mártonhoz, jó egészséget, sok tejcsit ls mégtöbb boldogságto Nektek, szép nagy baba lett!!!
Süt a nap, séta idő van!
tamesz+Marcell 38+2

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Ilona,
GRATULÁLOK!KépKépKép
nyetus76

Ilona nagyon nagy gratula a babahoz jo egeszseget es sok tejcsit kivanok nektek!!
Es varjuk majd a beszamolot es persze kepeketKép
neszi

Babus!

Nagyon édi a bababirodalom, hol vettétek azt a takaró feletti kék csodát, én is szeretnék olyat. Tündéri, ahogy elveszik abban a nagy ágyban a kis Manó. Úgy látom a fürdetést még szokni kell, de nagyon gyakorlott kézzel fogod, majd hozzászokik.
Olyan jó, hogy már otthon vagytok és élvezitek a babázást, nagyon gyorsan eltelt a szülés körüli időszak, már én is szeretnék túl lenni az egészen.
Szóval én még olyan ágy feletti díszt nem láttam és szeretném ha megtudnád irni, hogy hol vettétek.
Köszi
Patri
patri

Sziasztok!

Ilonának gratulálunk! Hihetetlen, hogy mindenki milyen gyorsan, ügyesen tágul. Ilona is tegnap este még irogatott, most meg már dajkál!

Babus
Öröm nézni/olvasni, hogy ilyen jól vagytok, csak így tovább!

Timka
Nem maradtatok le semmiről, utána még unalmasabb volt. Én maradtam végig, mert jött értem a párom.
Azért nem bántam meg, hogy elmentem, így legalább újabb két embert megismertem a topikból Kép
zsana75

Ilona

Nagy-nagy gratula!!!Kép
Képet akarunk!!!Kép

Patri
Az egy komplett játszószőnyeg, azzal a takaróval van egyben, amin fekszik. A Brendon-ban vettük, elég húzós áruk van ezeknek, ez 14oooFt volt. De nagyon kis praktikus, plüss és mindene csörög, zörög, sípolKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Meg tudja valaki mondani, hol van a Götz kiárusítás pontosan?
bocs, ha feljebb írtátok, most nem tudok visszaolvasni.
Köszi előre is

Zsu
31+0
tothzsuzsi

Sziasztok!

Először is:

Babus Kép, nagyon örülök, hogy már otthon vagytok és minden rendben van. Csodaszép a kicsi fiad és nagyon jó fiú, hogy eszik-alszik és hagyja Anyukáját pihenni és babanetezni is. Kép Remélem, hogy minden ilyen nyugis marad! A szülésed valóban gyors volt (persze így kívülről könnyen beszélek), de a kitolás tényleg hosszúra nyúlt. Azért jó Neked, hogy már túl vagy rajta. Kép

Ilona Kép, Nektek is nagy gratula, legyetek egészségesek és kívánok sok finom tejcsit a babunak! Kép A Te történetedet is várjuk majd, ha lesz egy kicsi időd írni.

Visszatérve a köldökzsinórvér levételi ügyünkre: még mindig nincs semmi fejlemény. Kép A cég, akivel szerződni szeretnénk a Sejtbank Kft, velük csináltattuk a Down szűrést is, elégedettek voltunk és megbízhatóak is.

Voltam tegnap az első NST-n, még semmi méhtevékenység, szerencsére a baba jól van, így 1 hét múlva ismétlés. Akkor lesz a Strepto B szűrés is. Remélem, negatív lesz. A szülésznőmhöz mentem az NST-re, jót beszélgettünk, tisztáztunk még egy-két dolgot, azt hiszem jó kezekben leszek nála. Kép
Ma már hozzáfogtam a bébiruhák mosásának, és a pakolászásnak, olyan jó érzés. Szerencsére rengeteg ruhánk van és mind olyan, mintha új lenne, így csak egy garnitúra újat vettem, amiben majd hazajön a kislegény. Kép

Ja, a vizsgám nem sikerült, de nem olyan nagy baj, úgyis úgy döntöttünk a férjemmel, hogy halasztok, így ezt a félévet is ismétlem, de a mostani vizsgáimat jövőre is elfogadják. Így lesz egy nyugodt évünk a picurkával. Kép Meg az sem utolsó szempont, hogy így nem kell majd tandíjat fizetni.

Lányok, én még mindig nem iszom a málnalevélteát, attól félek én is, nehogy túl gyors legyen a hatása, mert Apa a héten még éjjel-nappal dolgozik, nem kellene még szülni. De szombattól inni fogom. Megvan nekem a Bába válaszol című könyv, abban a teát a 34. héttől írja, de napi max 3-4 csészével, fokozatosan növelve az adagot. Ez a könyv a terhesség és a szülés minden szakaszára kitér, és minden esetre bemutatja a homeopátiás, stb gyógymódokat. Arra hívja fel a figyelmet, hogy a homeós bogyókat nem szabad úgy szedni, hogy "másnak is bevált" vagy "más is így szedte", mert minden szervezet és minden szülés más és annak ismeretében lehet megállapítani, hogy elyik szerből mennyit és milyen potenciában kell használni. Így én biztosan jól átgondolom, hogy melyiket vigyem majd magammal, mert a dokim és a szülésznőm nem értenek a homeopáiához. Azért bízom benne, hogy hasonlóan az elsőhöz, ez a szülés is gyors és "könnyű" lesz. Kép

Leszek még, de most mennem kell.

Beatrix
beatrix28

Sziasztok!

Lányok itt vannak a képek Ilona kisfiáról!

http://babanet.hu/album/main.php?album=3787&page=2&PHPSESSID=f36f3382fc7b7e458d4 9d1139d83b124

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

TóthZsuzsi,
a Götz X. kerületben a Bihari utca 8. szám alatt, ez az utca az Ecseri és a köbányai útat köti össze, Van egy MATÁVCOM épület az egyik sarkon, ez pedig vele szemben van a másik sarkon a villamos sínek mellett!
Minden nap raknak ki cuccokat, tegnap is folyamatosan pakoltak a csajok!

Babus,
még mindig gyönyörű a fiad, teljesen el vagyok tőle ájulva!!!

Patri,
nekünk is van hasonló, csak sötétkék és sárga és kerek az alapja, de mi 3400-ért vettük a KIKÁban valami akciós volt!!!

Beatrix,
én már lassan 4. hete iszom a málnalevélteát és még mindig itt növesztem a pocakomat, úgy tűnik ez nagyon egyénfüggő lehet!!!!

Nálunk ma ubul minimális aktivitást mutat, már kezdek aggódni!!! Lassan én is beparázok rendesen!!! Megyek ebédelek, hátha az segít!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Nadine,
köszi a képeket, nem sok látszik a pöttömből, de jó kis nyugis hajasbabának tűnik!!!
Mégegyszer gratu Ilonának!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Nagyon szép a Marci babaKép

Beatrix
Nekem szerda este 8 körül a CTG-n még semmi méhtevékenység nem volt, mégis reggel 5-re megszületett KristófKép
Málnalevélteát is alig ittam, talán 5 napig, és akkor is csak napi 1 pohárral, mert fájt tőle a gyomrom.
Szerintem nincs erre a szülés megindulásra semmi recept. Hányszor írtam, hogy még a végén az lesz belőle, hogy aki hetekig szenved, az majd túlhordja a babáját, aki meg tök jól van, mint én, az meg szépen titokban megszülKép
Nálam aztán semmi magyarázat nincs arra, miért lett meg Kristófom hamarabb. Szülés előtt 2 nappal éreztem életemben először pocakkeményedést, 1 nappal előtte éreztem jóslófájásokat. A dokim csak arra kért, február 23.-ig szüljünk, mert akkor elutazik 3 hétre, akkor még ő sem gondolta, hogy mindez másfél nap múlva megtörténik. Talán csak kíváncsi volt a srác, szerette volna látni a havat. De mindegy már, kint van, épen, egészségesen és gyönyörűenKép

Ma volt nálunk a dokinéni és a védőnő, megvizslatták a srácomat és egybehagzóan állították, gyönyörű és ami még fontosabb makkegészséges kisbabaKép
Még mindig mintababa, degeszre eszi magát, aztán 4 órákat alszikKép Éjszaka isKép, ettünk 2-kor és reggel fél 7-kor, közben pedig jókat szundítottunkKép Hihetetlen, de mindenre van időm mellette. Ilyen kipihent kismamit is ritkán látniKép Az előbb már itt panaszkodtam, hogy unatkozom. És még a számítógépet is lefoglalta apuci. De most elment a városba, így végre netezhetek a srácom délben evett, így 4-ig min. alszikKép

Mutizok még képeketKép

Sziasztok csajok!!!
Kép

Hú, de elálmosodtam:
Kép

Így alszom ezekben a percekben:
Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Köszönjük a kedves fogadtatást.Kép

Babus
Olyan jó volt olvasni a szüléstörténetedet. Overálos kép nagyon jó.Kép Én is ilyen nyugis kisbabát akarok.Kép

IlonaKép
Gratulálunk, sok-sok tejcsit kívánunk.Kép Marci nagyon aranyos kis hajasbaba.

Ma voltam a cukros vérvételen, holnapra lesz eredmény, annyira izgulok miatta, remélem ok lesz.

Ez az uh-os súlybecslés annyira nem mérvadó, ne izguljatok miatta, a program a BPD-ből számolja. Kisfiamat 34+1 hetesen 2707g-nak saccolta a gép és 39 hetesen 3250g-al született.

Nem tudjátok, hogy a götzben meddig tart ez a kiárúsítás?

4D-s uh-on volt köztületek valaki a Hattyúházban?

Panka

panka

Babus
Nagyon aranyos Kristóf,rakj fel mindig képet amikor tudsz,hadd gyönyörködjünk benne.Megkérdezhetem,hogy mekkora pocid maradt?

Képzeljétek ma a vérnyomásom "csak" 140/85 volt a terhesgondozóban.És hivatalosan is táppénzen vagyok.Ma az egyk kismamának 7.2 lett a kajálás utáni cukra,és azt mondták neki rábízzák,hogy tovább megy-e,érdekes engem 7.1-el egyből küldtek tovább,aztán mégtovább.

Gratulálok Ilonának,nagyon szép a kis Marci.

Timurr
Vendég

Annyira cuki ez a picifiú. És milyen jó kreol bőre van. Nem fog leégni a nyáron.
GRatulálok Ilona kisfiának is, ő is csodaszép.

Kép

KépKép
búzaszem

Timurr

Van még pocim, de napról napra kisebbKép
és a súlyom isKép, 72-vel mentünk be szülni, 65-tel jöttem haza, tegnap már csak 64 voltam, ma még nem mérekeztemKép De meg vagyok elégedve magammalKép (fő az önbizalomKép), és apuci is hasonló véleményen vanKép Ennyi nekem bőven elégKép

Nálunk az UH-os súlybecslés nagyon bejöttKép 2705 gr-ra saccolták kedden este, másnap pedig 2700 gr-mal született megKép

Babus

Kép
babus2005

Búzaszem
Egy picit besárgult, attól van ilyen színeKép

Neszi
Írtam mailtKép

Babus

Kép
babus2005

Tamesz

köszi az infot a Götz-ről.

Babus, nagyon cuki a kisfiad! Sok örömet, jó egészséget kívánok hozzá!

Ilonana, nagy gratula Marci babához! Nektek is jó egészséget kívánok!

Szerintetek ki lesz a következő babázó topiktárs?
Állítólag jön az újabb havazás, vajon meghozza Tamesznek Ubulkát, vagy beelőzi valaki más, akire nem is gondolunk? Kezd nagyon izgi lenni, lassan eljutunk oda, hogy minden nap születik egy picurka. Kép Kép Kép

Zsu
tothzsuzsi

Babus! Kép

Pont ezt akartam kérdezni Tőled, mármint a CTG-s dolgot. Nekem az első szülés előtti NST-ken szépen látszik időről-időre, hogy egyre jobban dolgozik a méhem, persze fájdalom nélkül, csak keményedve. Most mindegy hogy lesz, csak még minimum hétfőig bírja ki bent a pocaklakó. Kép Addig Apa nagyon dolgozik.
Kristóf baba GYÖNYÖRŰ, és tegyél csak fel képet, ahányszor csak fotózod. Jó gyönyörködni benne. Kép
Örülök, hogy jól vagy, és ilyen jó a hangulatod. Kép

Beatrix
beatrix28

Jelentem én már feladtam a szülési türelmetlenkedésemet és ingerenciámat, mai naptól meghosszabbítottam egy elefántbébi kihordási idejéig a terhességemet (az 20 hónap)! Szóval hajrá csajok!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Babus:koszi a mailt megkaptamKép meg mindig nagy szep a KristofKép sot gyonyoruKépNagy szerencsed van hogy ilyen minta baba remlejuk igy is marad.

Ilona Marcija is nagy edesKép

A kovetkezo babat pedig varjuk sok szeretettel.Kép
neszi

Beatrix

Sajnos ahányszor csak fotózzuk, annyiszor nem tudok feltenni képet, mert legalább napi 30 képet csinálunk rólaKép Lassan már egy új winchesterre lesz szükségünk, mert nem fér a gépenKép

Tamesz
KitartásKép
Egyszer ki kell, hogy bújjon!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

Tamesz,jön majd ha jönni akar!Persze nagy a szám így a 36. hét elején!Kép
Babus,Dini is ilyen volt mint Kristóf.Evett,aludt és én is teljesen kipihentem magam.Életemben nem néztem annyit sorozatokat meg egy csomó könyvet kiolvastam.Sajna akkor még nem volt netünk.Nálunk ez 9 hónapig tartott.Azóta viszont nincs megállás.Kiváncsian várom milyen lesz majd Kamilla de nem bánnám ha hasonló lenne.Mondogatom is neki mindennap.Kép
puszi
nyetus76

Babus
Nagyon GYÖNYÖRŰ a kicsi Kristóf! És tök jó, hogy hagyja anyut pihenni. Kiváncsi vagyok Fanni babám örökli-e az én nyugis természetemet vagy olyan hisztis lesz mint az apja volt kis korában.
Bár azt mondják, ha az anyukának nyugis volt a terhessége, akkor kiegyensúlyott lesz a baba is.

Ma voltam kozmetikusnál és egész emberi kinézetem lett.
A Götz bababoltba is kilátogattam, tényleg csúcs szuper áraik vannak. Kár, hogy kicsiknek való rucik nem nagyon vannak. Vettem egy 56-os plüss nacit+hozzá való kabátkát, egy nagyobbacska rugit, egy 68-as rugit, plüss borítású csörgőt, egy tök jó takarót, egy szintén nagyobbacska polót és összesen fizettem 3700 Ft körül. csak a takaró eredeti ára volt 3900 Ft.
Meg fog szünni ez a bolt is, azért van ez a nagy kiárúsítás.
Nem tudjátok véletlenül, hogy meddig tart?

Timka
timka

Voltam én is a götz boltban, de nem volt valami nagy szerencsém.
Többnyire lány ruhák vannak, meg nagyobbak, meg nyáriak, szoval csak olyan nem nagyon, ami nekem kellett volna Kép.
Mondjuk én nem tudtam, hogy egyszerre csak öt vevő lehet bent, ezért várakoznom is kellett. Az emeletre nem is engedtek fel. Sok ruha a földön van dobozokban, nekem meg a hajolás/gugolás nem annyira megy. Nekem rugik kellenének még, na az egyáltalán nem volt Kép.
Talán egy-két hét múlva visszanézek, mondjuk babát szerintem nagyon megéri venni.
zsana75

Timka Kép
Az egyik vevő tudni vélte, hogy valaki felvásárolja az egész készletet, és hamarosan be fognak zárni, de az eladó erről nem tudott.
Én csak egy nadrágot és egy pólót vettem (csak, hogy vegyek valamit) 714 Ft, ez tényleg jó.
Mondjuk volt előttem egy nő, aki 12000 Ft-ot fizetett, alig bírta elvinni. Kép
zsana75

Sziasztok!

Nagyon-nagyon gyönyörűek a babákKép Remélem nem előzök be senkit, én még pár hétig szeretnék egyben maradni.. Kedden megyünk dokihoz, szerintem lesz ultrahang is, kíváncsi vagyok, mennyit nőtt a Picurka! 32 hetesen 2100 grammosra saccolták!
Jó lehet a Götz bolt, azért ilyenkor szívesen élnék Pesten! Még úgy szeretnék egyszer Pestre menni vásárolni, de nem tudom 2,5 óra autózást be merjek-e vállalni..
Eszter
(34+4)
wester2004

Tamesz!
Bevillant a megoldás, hogy mit kellene tenned azárt, hogy Marcellka megszülessen!
Szeretkezzetek a pároddal! A férfiak spermája tartalmaz oxitocint meg a mozgás is hatásos lehet!

Barátnőmnek anno a doki mondta, hogy ha nagyon akarja, hogy jöjjön a baba próbáljanak meg szeretkezni!
Ő szept.25-re volt kiírva (ekkor töltötte be a 40. hetet), de azt mondták neki, hogy a 38. héttől jöhet a baba, így tűkön ülve várta a szeptember 11-et, azt hitte akkor fog szülni. Persze csak szept. 24-én született meg a kislánya!
Én ők már AZT is kipróbálták!
HAJRÁ!!!

Timka
timka

Timka,
köszi a tippet, már egy ideje ezt is bevetjük, de eddig eredménytelenül!!! Két napig a héten már hülyére pörögtem és mászkáltam magam, de mivel ez sem segített, ma csak pihiztem és aludtam egész nap!!!! Ja már lépcsőztem is!!!
Valami egyéb tipp???
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz!

Elhiszem, hogy már nagyon várod a babát (én is, pedig én még csak 35+1 vagyok), de hidd el, biztos jó még neki, ha bent van, azért nem jön. Elvileg még ráér és addig is fejlöödik. Minden esetre azért szorítok nektek, hogy mielööbb baba legyen.

Gatulálok Ilonáéknak is a csöppséghez! Igaz nem látni túl sokat látni az albumban, de cukik vagytok!

Kristóf baba változatlanul nagyon édes és szép! Ilyet még nem is hallottam, hogy valakinek a baba mellett is van ideje. Szerencséd van Babus, remélem így is marad. Várjuk a fejleményeket.

Lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de az NST ugyanaz, mint a CTG?

Üdv.:

Maya és Gellért
35+1
maya29

Tamesz
Esetleg megmászhatnátok a Gellért hegyet! Kép
Az aluszékonyság már jó jel!
A szervezet készül a szülésre. A tanfolyamon azt mondták nekünk, hogy szülés előtt a kismama álmosabb.
Nemtom mennyi igazság van ebben, szerintem egyéntől függ.
Marcell baba hogy van? még mindig lusti? Az én Fannim nagyon aktív, remélem holnap reggel is ilyen jó kiscsaj lesz a CTG vizsgálaton.
Pénteken mentek legközelebb dokihoz? - jajj, de kiváncsi vagyok már hogy mit mond nektek a doki.

Maya,
szerintem az NST ugyanaz mint a CTG, de én se tudom biztosra.

Timka
timka

Jóreggelt!
Maya,
tudom, hogy jó helyen van, csak nagyon növekszik és inkább szeretnék hagyományos úton szülni, nem kimondottan császárral, márpedig, ha nagyon nagy lesz, akkor ez felejthető!!! Holnap este megyünk a dokihoz, sajnos attól félek már legalább 3,60-3,70Kg lesz.

Timka,
Na ez már biztató, az aluszkonyság tegnap teljes mértékben megvolt, Marcellnek azért megvan bőven a 10 magzatmozágsa, de önmagához képest sokkal nyugisabb, este sem ugrál má annyit a pocakomban!!!
Várom Ti mit "alkottatok" ma reggel a CTG-n!!! Izgat a dolog!!!
tamesz+marcell 38+3

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!
Nem is tudom ki írta már, de van egy új rendelet, hogy minden táppénzen dekkolót behívnak felülvizsgálatra a háziorvoshoz, hát tényleg igaz az új rendelet, engem most hívott az enyém, hogy február 14-én mennem kell, feltéve ha még egy darabban leszünk, mert elvileg aznapra vagyok kiírva!!!
Nevetséges, hogy nem hiszi el a TB hogy az akkor már 40. hetet is betöltött kismamának joga van betegállományban lennie, főleg, hogy 12 év munkaviszonyom alatt most használom ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy itthon tölthetem várakozással teli napjaimat két elhalt terhesség után???
Hát normálisak ezek???
na nem dühöngök, mindenképpen remélem, hogy addigra már kibújik a fiúnk!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Maya
Volt már szó erről az NST-CTG dologról, de pontosan nem bírtam megjegyezni. Lényegében ugyan az, talán az NST-n még valamit néznek pluszban, de úgy emlékszem, nincs különösebb jelentősége, hogy melyiket csinálják.
Te mikor mész először? Gondolom, neked a rendelőben csinálja a doki, ugye?
A kórházi pakkot összeállítottad már? Esetleg megírhatnád, hogy miket viszel.
Asszem én is láttalak a múltkor a szülésfelkészítőn (ha jársz egyáltalán), de én nem voltam olyan bátor, hogy odamenjek. Kép

Tamesz
A dokid nem engedi, hogy egy bizonyos súly felett próbálkozz a normál szüléssel? Mert ugye, ha jól tágulsz...meg az sem biztos, hogy a feje is nagy. Szerintem igyad a málnalevél teát, és bízz benne, hogy ügyesen fogsz tágulni!
Esetleg szervezz valami halaszthatatlan programot (a szülésen kívül Kép) és hátha akkor közbejön. Kép

Timka
Rémes amit az aluszékonyságról írsz. Lehet, hogy akkor én a szülést is végig fogom aludni???
Reggel nyolckor kelek és este kilencnél tovább nem bírom. Lehet ezt még fokozni???
Fannika mit produkált a CTG-n?

Zsana (34+4)
zsana75

Tamesz
Azt hittem, ez csak valami vidéki dolog, mert ha jól emlékszem, eddig csak vidékiek írták.
A dolog érdekessége, hogy én tegnap voltam a háziorvosnál felveteni magam táppénzre. Mondom neki, hogy akkor ugye a 36. hét végéig kérném, mert úgy tudom, utána már nem lehet táppénz, csak TGYÁS. Erre ő azt mondta, hogy neki még senki nem szólt, hogy ezt nem lehet, úgyhogy táppénz végig. Én meg csak pislogtam.
Mondjuk azt hiszem, nem élek a lehetőséggel, mert a munkahelyemen nem hiszem, hogy örülnének neki.
Ezek után kíváncsi vagyok, ide mikor ér el az ellenőrzés?
zsana75

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?