Sziasztok!
Először is:
Babus
, nagyon örülök, hogy már otthon vagytok és minden rendben van. Csodaszép a kicsi fiad és nagyon jó fiú, hogy eszik-alszik és hagyja Anyukáját pihenni és babanetezni is.
Remélem, hogy minden ilyen nyugis marad! A szülésed valóban gyors volt (persze így kívülről könnyen beszélek), de a kitolás tényleg hosszúra nyúlt. Azért jó Neked, hogy már túl vagy rajta.
Ilona
, Nektek is nagy gratula, legyetek egészségesek és kívánok sok finom tejcsit a babunak!
A Te történetedet is várjuk majd, ha lesz egy kicsi időd írni.
Visszatérve a köldökzsinórvér levételi ügyünkre: még mindig nincs semmi fejlemény.
A cég, akivel szerződni szeretnénk a Sejtbank Kft, velük csináltattuk a Down szűrést is, elégedettek voltunk és megbízhatóak is.
Voltam tegnap az első NST-n, még semmi méhtevékenység, szerencsére a baba jól van, így 1 hét múlva ismétlés. Akkor lesz a Strepto B szűrés is. Remélem, negatív lesz. A szülésznőmhöz mentem az NST-re, jót beszélgettünk, tisztáztunk még egy-két dolgot, azt hiszem jó kezekben leszek nála.
Ma már hozzáfogtam a bébiruhák mosásának, és a pakolászásnak, olyan jó érzés. Szerencsére rengeteg ruhánk van és mind olyan, mintha új lenne, így csak egy garnitúra újat vettem, amiben majd hazajön a kislegény.
Ja, a vizsgám nem sikerült, de nem olyan nagy baj, úgyis úgy döntöttünk a férjemmel, hogy halasztok, így ezt a félévet is ismétlem, de a mostani vizsgáimat jövőre is elfogadják. Így lesz egy nyugodt évünk a picurkával.
Meg az sem utolsó szempont, hogy így nem kell majd tandíjat fizetni.
Lányok, én még mindig nem iszom a málnalevélteát, attól félek én is, nehogy túl gyors legyen a hatása, mert Apa a héten még éjjel-nappal dolgozik, nem kellene még szülni. De szombattól inni fogom. Megvan nekem a Bába válaszol című könyv, abban a teát a 34. héttől írja, de napi max 3-4 csészével, fokozatosan növelve az adagot. Ez a könyv a terhesség és a szülés minden szakaszára kitér, és minden esetre bemutatja a homeopátiás, stb gyógymódokat. Arra hívja fel a figyelmet, hogy a homeós bogyókat nem szabad úgy szedni, hogy "másnak is bevált" vagy "más is így szedte", mert minden szervezet és minden szülés más és annak ismeretében lehet megállapítani, hogy elyik szerből mennyit és milyen potenciában kell használni. Így én biztosan jól átgondolom, hogy melyiket vigyem majd magammal, mert a dokim és a szülésznőm nem értenek a homeopáiához. Azért bízom benne, hogy hasonlóan az elsőhöz, ez a szülés is gyors és "könnyű" lesz.
Leszek még, de most mennem kell.
Beatrix