Sziasztok,
köszönöm a válaszokat. Ezeket a dolgokat már mind végigpróbáltuk ...
De pénteken voltunk a doki néninknél a kórházban és ott megkért egy csecsem?s n?vért, hogy törölje ki ? Elli száját. C vitaminnal csinálta és a kisasszony nem is sírt! Mondjuk csinált neki m?sört a vövérke, bohóckodott sokat. sikerült neki teljesen letörölni mindenhonnan a penészt. Csak sajna estére visszajött. Pedig törlöm neki én is minden kaja elött(kivéve hajnalban) Nekem bezzeg üvölt, mint akit nyúznak. Ha már látja, hogy az ujjamra tekerem a gézt, szorítja össze a száját. Én hiába bohockodm neki, nem érdekli.
Kryss,
ha minden igaz, holnap megkapom a krémet,a mit javasoltál. Ha elfelejtik, akkor majd jöv? héten megveszem én . Remélem, nekünk is beválik.
Tényleg, meg szerettem volna kérdezni töled, hoyg hol érdemes Bécsben gyerekcuccokat venni? Autósülést, babakocsit, utazóágyat meg ruhát akarunk nézni. Eddig a Gutwein-ban vásároltunk, illetve ruhát a C&A meg a H&M-ben. Ha esteleg ismersz jó helyeket, légyszi írd meg ?ket.
Tali,
én nagyon szívesen mennék, de nem tudom, összejön e. MErt pénteken reggel elutazunk és valamikor össze kell csomagolnom.
Sasha,
én is már lassan egy hónapja kutyulom a pépeket, de még Elli is cak egyszer eszik egy nap mást. Már ha a sürítöt nem számoljuk. Viszont most már ? is simán benyom egy egész adagot. És bár én is szoptatom elötte, azt vettem észre, hogy alig kortyol párart, atzaán már várja a kanalas cuccot. De ez csak a délel?tti nagy alvás után van így, a többi alkalommal cicizik szépen.
Szóval ebb?l csak azt akalrtam kihozni, hogy a lányom is olyan szívesen fogadta/ja a kajákat mint Gábor és nem kellett neki túl sok id?, hogy rájöjjön arra, hogy az jobban ízlik neki, mint a tejecske. Szóval szerintem ne siettesd a többi kaja bevezetését.
Én gondolkodtam rajta, hogy lassan kellene még egy pürés étkezés, de mivel ez túl jój sikerült, inkább várok még vele. Nem akarom, hogy esetleg elválassza magát id? elött.
Ilke,
gondolom, ti ismertek minden olyan kaját, amit egy liszérzékeny ehet.
De a környékünkön gyártanak egy kenyér, meg süteménypor (Emese) ha gondolod, megnézhetem, ha legközelenbb a szüleimhez megyek, hátha abban nincs szója. ÉS akkor azt elöbb is kaphatná Lili. Mellesleg szerintem ezek még elég ehet?k is, de hát ez csak az én véleményem. Én is gondolkozom azon, hogy egy éves koráig inkább ilyeneket veszek Ellinek. Vagy szerinted ez túlzás?
Manó,
Ellinek is hullik a haja, de neki szépen lassan cserél?dik, A kezdeti sötét lassan átmegy sz?késbe. Kopasz nem volt, csak mostanában mintha kicsit felgyorsult volna a dolog. De szerinterm ez teljesen normális.
Képzeljétek tegnap Elli elaludt magától. Ebéd után betettem az ágyába amíg felöltöztem a sétához, ? meg dünnyögött magában. Aztán amikor mentem, be akkor láttam, hogy elaudt. Keze-lába kinn logott a rácson és horkolt.
Nincs valakinek ötltete, hogy mit?l lehet az, hoyg egyáltalán nem marad meg felkeve a lányom.? Ha leteszem a földre/járókába azonnal elkezd üvölteni. Ha nem vagyok ott mellette, akkor elkezd játszani, elfoglalja magát egy adarbig. De ha észrevesz, akkor újra nekiáll üvölteni. És ezt játsza minden egyes alkalommal. Aztán egy id? után teljesen kiakad és kénytelen vagyok felvenni és megnyugtatni. Ma odáig vitte ezt a dolgot, hogy hiába ültem le vele a földre, nem volt hajlandó elmaradni így sem. Csak ha felvettem az ölembe. Ott viszont nagyon jó kedve volt, folyamatosan dumált meg kacarászott.
Elvileg nem lehet elkényeztetni egy pici babát, de azt hiszem, nekem mégis sikerült.
Szerintetek hogyn tudnám leszoktatni err?l? MErt ez szintiszta hiszti szerintem. És emelett rettent? akaratos is a kislány. És nagyon anyás.
A legújabb az az, hogy fürdetésnél is visít, mint akit nyúznak. De nem a vízzel van baja (mert úszáson nem kiabál, s?t ) hanem a vizszintessel szerintem. Hiába próbálok vele játszani, elterelni a figyelmét nem megy. Jó lenne együtt fürödni vele, de nekünk csak zuhanytálcánk van sajnos és így nem megy.
Egyszer?en semmi ötletem nincs, hogy mi lehet vele. És a fura az egészben az, hoyg az etet?székében egész jól eljátszadozik és tök jókedv?.
Felülni még nem tud egyedül, de ha felültetem, akkor elég jól tartja magát. Csak én meg nem nagyon akarom felültetni, fáéltem a gerincét. Az etet?székben is el van döntve az ülése és nincs is túl sokta benne.
Bocsánat a kisregényért, csak már megint egyedül vagyok (férj dolgozik, most hívott, még nem is tud hazajönni
) és sok az id?m.
Macsek