Új privát üzeneted érkezett!

Úgy felbosszantottam magam, idejön a lenti szomszéd hogy milyen sokat fürdünk (ezt meg honnan tudja), egyszer én egyszer a párom zuhanyozott le, ez neki sok??
Elküldtem a fenébe....Az gondolom még nem tünt fel neki hogy babát várok...hát ha kell napi százszor is lezuhanyzok, ez az átka a társas házaknak.Jövőre úgyis építkezni fogunk.
Most igyekszem megnyugodni.
fantikbaba

Noémi,
Jaj, azok a drága szomszédok...!
Hát ami azt illeti, én is tudnék mesélni! De bosszankodás helyett inkább csak mosolyogni tudok amikor arra gondolok, szegénykéknek ez az egyetlen szórakozásuk, hogy másokba beleköthetnek. Szóval csak nyugi és további jó sok pancsolást kívánok !
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Szia Motiot!
örülök, hogy megvagy és nem történt semmi baj, már aggódtam!
Volt már nekem is, hogy úgy keményedtem, hogy azt hittem itt a vég, de szerencsére a méhszájam nagyon bírta a strapát! A méhszájad neked is zárva maradt?
Pihenj nagyon sokat és vigyázzatok magatokra!

Puszi
Györesz 26+1

Kép
Kép
györesz

Motiot!
Remélem a pihenés és a bogyók segítenek, tényleg használ az otthoni pihenés, főleg így hogy az idő is enyhül talán. Nekem a vérnyomim volt magas a munkahelyen, mióta itthon vagyok teljesen normális.Én még nem voltam CTG-n, de hamarosan minden héten kell mennem rá.
Keményedéseim nekem is vannak, de akkor a megnézium eddig mindig segített, napi egy bogyó, és sok magnéziumos ásványvíz.
Szerintem ahogy telnek a hetek ez gyakrabban lesz.
Vigyázzatok magatokra!
Puszi
Noémi
fantikbaba

LivKép,KataKép
A Krioban ezek a vizsgálatok kellenek a köldökzsinór vér levételéhez:

Szükséges szurovizsgálatok: HIV, Hep B és C, szifilisz, és CMV.

A terhesség 30. hete utáni leletek szükségesek ilyen esetben.

120.000 Ft a levétel, és évi 12.000 Ft az őrzés.

Sajnos a szerződés buktatóit nem ismerem, én is örülnék neki, ha valami jogi végzettségű valaki rávillágítana a buktatókra.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat,
Köszi szépen. Gyorsan nekiálltam egy kicsit számolni:
Sejtbank: 340,000 Ft (tartalmazza a levételt, kiszállítást, tároláshoz való előkészítést, 20 évig való tárolást).
Krió: 120,000 Ft (levétel) + 12,000 Ft/év (tárolás) 20 évre ez a tárolás 240,000 Ft, összesen 360,000 Ft.
Csak gyanítom, hogy a 12,000 Ft-ot azért fokozatosan emelnék az infláció mértékének megfelelően, tehát összességében még a Sejtbank tűnik így olcsóbbnak.
Na jó, tudom, csak legyen valakinek hirtelen 340,000 Ft-ja erre.

Pusz,
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Lányok, ti mennyit híztatok eddig? Én kedden leszek 28 hetes, és az előbb döbbentem láttam a mérlegen, hogy 10 kg-ot híztam. Ez nagyon meglep, egyrészt, mert évek óta 48 kg vagyok (voltam), soha nem kellett odafigyelnem arra, hogy mit eszem, másrészt pedig abszolút nem látszik rajtam ez a 10 kg, csak a hasam növekszik, minden más olyan, mint volt. Soha nem kellett törődnöm a súlyommal, és az az igazság, hogy most sem szeretnék, annak ellenére, hogy tudom, a 40. hétre a 12 kg plusz az ideális - hát, nekem több lesz.
Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Liv,
Én eddig kb. 5-6 kilót híztam (46-ról indultam), ugyanúgy, mint az első terhességnél. Akkor szintén 46-ról indultam és 56 kg-val szültem. Ez teljesen alkati dolog. Anyukám (hárman voltunk testvérek) az első két gyereknél ugyanúgy volt mint én, aztán az Öcsémnél (harmadik gyerek) felszedett 20 kg-t. Jól meg is lepődött. Aztán szülés után nem sokkal le is adta a felesleget (persze volt rohangálnivalója 3 kisgyerek mellett: 3 éves, 2 éves + az újszülött).
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Liv Kép
A 12 kg azokra vonatkozik, akiken már van egy kis tartlék Kép Ami rajtad egészen biztosan nem volt a terhesség előtt. Ne aggódj a 10 kg miatt, szerintem ez teljesen elfogadható.

Én 60 kg voltam terhesség előtt, és most 64-65 kg vagyok, és a 23. hétben vagyunk.

Én vagyok az egyetlen aki 50 kg fölött volt a terhesség előtt??? Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
22+4

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, biztos, hogy nem te voltál az egyetlen, aki 50 fölöttről indult. Kép
Különben meg kit érdekelnek a kilók? Az a lényeg, hogy a Kismaczkók jól legyenek. Kép Kép Kép
Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!
Én is bőven 50 kg fölöttről indultam. 60 kg-ról és most vagyok 68 kg és pénteken töltöm be a 27. hetet. A dokim azt mondta, hogy nála a 13-14 kg az ideális hízás, tehát még hízhatok 6 kg-ot. Ezt annyira nem lehet kiszámítani, mert én pl. az elején semmit nem híztam, aztán 5 hét alatt 4,5 kg-ot, most pedig 6 hét alatt 1,5 kg ment rám. Honnan tudjam, hogy az elkövetkező 13 hétbe mennyit fogok hízni? Főleg, hogy a babuci súlya még csak most kezd igazán gyarapodni! Szerintem ha 20 alatt meg bírunk állni, akkor az nem okozhat gondot! A lényeg tényleg a babák egészsége!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Na, voltunk tegnap dokibácsinál. Az utóbbi egy hónapban nem híztam semmit!!Kép JuhééjjjKép
Orsi: érdekesen festenék 50 kilósan a 183 cm-hezKépKép most 76 kg vagyok, 70-ről indultam, és kedden töltjük a 31. hetet.
Ez annak köszönhető, hogy a kicsit emelkedett cukorszint miatt szénhidrát-diétát javasolt az orvos, ami nem szigorú, tehát 170 grammost jelent, hanem csökkentett bevitelt. Ezek szerint működik a dologKép még a dinnyekajálás ellenére isKép
Viszont a pocakom nagyon sokat nőtt az utóbbi 2-3 hétben, tehát a baba fejlődik rendesen.

Amúgy érdekes volt a vizsgálat, mert ugye uh nem volt, mert szerdán néztünk, de szívhangot szeretett volna hallgatni a doki, hogy rendben van-e. Kismazsolánk viszont ezt nem akartaKép 3-szor is rákeresett az ultrahang-fejjel, mert mindig elment a doppler alólKép én meg fogtam az oldalamat, mert úgy rugdosott a babóKép

Őssejt: nemsemmi, az origo-n olvastam, hogy mennyibe fog kerülni, egy kismama Svájcban fogja tároltatni, kb. hasonló összegért. Biztos, hogy hasznos dolog, de ezt sajnos nem mindenki engedheti meg magának.

Noémi: szomszédokKép most én is naponta kétszer fürdök, reggel és este, napközben csak azért nem, mert az irodában van légkondi, és nem izzadok.
De aug. 2-től itthon vagyok, és ha akkor is meleg lesz, bizony többször fogok pacsálniKép

SZép estét nektek!

Lau
30+5
Motiot: nagy szerencse, hogy orvost váltottál, és kitartást a pihenéshez, nagyon vigyázz magadra, magatokra!!
lau

Én is a "bűvös" 50 felett kezdtem, 57 kg-val, most a 34. hét elején 65 kg vagyok, egy hónapja áll a mérleg mutatója, csak a pocak nő és mozog Kép lehet hogy ez is a szénhidrát diéta jó oldala. A hétvégén megettem egy szelet dinnyét Kép
Kiszámoltam minden gramjátKép Szerencsére nem vitte fel a cukrom.
Holnap lesz méhszájvizsgálatom, remélem még 3000, sokat cipekedtem, takarítottam.Sajna emiatt a héten nem tudok a Madarász utcába se menni, de a jövőhéten el szeretnék nézni a légzésfigyeléssel kapcsolatos előadásra.
A pocaklakó érzi az időváltozást, olyan erőseket mozog, hogy néha már kicsit fáj, de már meg tudom különböztetni a lábát, talpát, térdeit és a kezétKép
Noémi
34+1
fantikbaba

OrsiKép
Ne izgulj, én 63kg-ról indultam, és most 69 kg vagyok, tehát 6 kg felugrott a 28. hétig. Ebből 3 kg a legutóbbi 4 hétben jött fel, pedig nem eszem többet mint eddig.Kép És még előttem van biztos a nagy hízás. Nem akartam 10 kg-nál többet hízni, de nem fogok azért diétázni, fő, hogy a gyerkőcök jól legyenek. Eleinte én nem híztam, de most beindult.Kép

KataKép
Ha a pénz időértékét is számolod, akkor a Krio olcsóbb, hiszen nem kell előre kifizetned 20 évre a tárolást. Sajnos ez még így is sok, nem sok család engedheti meg magának, az amúgy is költséges babavállalás és ennek vonzatai mellett.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat,
Igen, sokféleképpen meg lehet közelíteni ezt a dolgot, de akárhogy is nézzük, így is sok, úgy is sok.
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Hízás témához: én 58-ról indultam, most vagyok 65, a 28. hét elején, úgyhogy nyugi Orsi!

Szülésznőválasztáshoz: ahol lehet, szerintem nem árt választani, ugyanis nem csak lelki támasz, de egy csomó eü dolgot (beöntés és társaik)ő intéz, tehát meg lehet vele beszélni, hogy az ember mi az amit semmikép sem akar, már ha van ilyen. Persze az is igaz, hogy szakmailag valószínűleg mindegyik remek, tehát nem részesül az rosszabb ellátásban, aki nem választ, max egy műszakváltás kavarhat be, így 2 szülésznő is látja az embert, de ez nem feltétlenül hátrány.
Én is az Uzsokiban fogok szülni, ott nem lehet választani, úgyhogy leegyszerűsödött a kérdés:-)
Őssejt levétel: nem semmi, szép kis költségei vannak! Nem tudom, mióta lehet ilyet egyáltalán csinálni, (nem itt Magyarországon, hanem a világban) de tudtok olyan esetről, amikor ezeket a sejteket már használták is?
Ha igen, légyszi írjátok meg az észosztó honlap elérhetőségét, mert szeretnék többet tudni erről!

Eszti
koczkapaczi

Sziasztok!

Remelem mindenkinek jo volt a hetvegeje.
Mi voltunk UH-n raktam is fel kepeket a http://kep.tar.hu/magika cimre.
Ha erdekel valakit nezzetek meg. Kép
Mar 1719 gramm.
Voltunk vasarolni is.
Vettunk agyat, meg indent ami kell.
Mar csak matrac kell meg egy par takaro.
Meg a babyorzo.
Juj most nagyon boldog vagyok. Kép
Remelem mindenki ilyen boldog.
Kép
Mondjuk a legtobb cuccot azt a sogornom adta nekunk. Kép
Vendég

Tettem fel kepet a profilomba is. Kép

Magi
Vendég

Magika!
Megnéztem a képet a profilodban! Nagyon édes, bájos kis arca van a babuszkának!!! Én is el akarok menni. Uccsó uh. június 03-án volt, azóta nem, és csak aug.05-re kaptam a Bajcsyban időpontot. Szerintetek van rá esély, hogy itt Pesten vmelyik 3d-4d rendelőben a hétre beférjek? Melyiket ajánljátok? Én eddig csak Debrecenben voltam ilyenen.
Vendég

Sziasztok lányok!
Szóba került a köldökzsinórvér levételével kapcsolatos szerződés. Én büntetőjogász vagyok, a polgári joghoz nem sok közöm van, igaz tanultam, vizsgáztam belőle párszor, de a gyakorlatban sosem foglalkoztam vele. Szóval kb. annyit értek hozzá, mint nőgyógyász a szemészeti problémákhoz.Kép

Azt viszont szívesen leírom, hogy mit olvastam ki a szerződésből. Szóval nekem kicsit a szerződéses kapcsolat eleje és vége aggályos. Ha jól értem, akkor a szülésnél jelen lévő orvos veszi le a köldökzsinórvért. Itt a probléma: egy nőgyógyász tudja-e, hogyan kell. Fogalmam sincs, hogy ez milyen procedúra, azt sem, hogy az orvosok erről mit tudnak. Csak azt tudom, hogy a nőgyógyászok 90 %-ának a lombikról sincs gőze sem, pedig azt már csinálják vagy 15 éve…KépTehát ha eleve rosszul veszik le a vért, vagy a nőgyógyász mégsem veszi le, akkor egyrészt ugrik a soha vissza nem térő lehetőség, másrészt pedig e megrendelő bukik 50 ezer forintot.A 2.1 pont értelmében a tárolóegység díja 30 ezer, a szállítás díja 20 ezer, ezeket sikertelen eltárolás esetén is ki kell fizetni (2.3) A 6.2 pont végén van egy felelősségi szabály a szülészre vonatkozóan, miszerint a szülész-orvos, szakasszisztens, eü.-i intézmény nem tehetők felelőssé a mintavétel sikertelensége illetve a Minta elégtelensége mennyisége miatt, ha a szülés alkalmával a körülmények a megfelelő köldökzsinórvér gyűjtést nem tették lehetővé.
Szerintem ez a szerződés egyáltalán nem rendelkezhet a vért levevők felelősségéről, mert csak a szerződést aláírok részére állapíthat meg jogokat és kötelezettségeket. Tehát nem tudom, hogy a szülész felelősségét egy külön szerződésben kellene szabályozni, vagy ez is foglalkozási szabálynak minősül-e. Azt viszont nem hiszem, hogy ha tutira a szülész hibájából hiúsúlna meg a vérlevétel, akkor hajlandó lenne megfizetni az 50 ezer forintot, sőt esetleg még kártérítést is az elszállt lehetőség miatt. Szóval én inkább azt gyanítom, hogy ilyenkor a szülésznek semmi felelőssége nem lenne.

Másik probléma: mi van, ha a Sejtbank jogutód nélkül megszűnik? A 4.3 pont értelmében a Sejtbank harmadik személyre is átruházhatja a jogait és kötelezettségeit, erről a Megrendelőt tájékoztatja. A Megrendelő a szerződés aláírásával ehhez hozzájárul. Ez a pont azonban feltételesen fogalmaz, „átruházhatja a Sejtbank a jogait és kötelezettségeit”, tehát tényleg nem világos, mi lenne jogutód nélküli megszűnés esetén.

Utolsó kérdés: felhasználható lenne az őssejt? Tudom, volt nemrég erről szó, talán az Alkotmánybíróság is állást foglalt, de őszintén szólva ezt nem kísértem annyira figyelemmel. Persze ez még az évek folyamán változhat is.

Liv, Neked mik az aggályaid? Papzsó, ha foglalkozol azerződésekkel és van időd, kedved, Te is leírhatnád a véleményedet.

Szóval ezeket amiket írtam, ne vegyétek tuti biztosnak! Ja még annyi: az ilyen előre megírt szerződésekbe beleszólni nem lehet, tehát ha valami nem tetszik, akkor eldönthetjük, hogy mégiscsak aláírjuk vagy nem. Miattunk nem fogják módosítani.

Más: én bőven 50 kiló felett kezdtem és már most 14 kiló plussznál tartok. Majd lemegy, remélem.

Bocs, hogy hosszú voltam. Szép napot mindenkinek!
eszter28

Eszter 28. Köszi a szakmai tájékoztatást, valamelyest tisztult a kép!

Trompipi: én 3D (4D) ultrahangról a Bartók Béla úton tudok, de ott elég hosszú, 2-3 hét a várakozási idő.
Azt hiszem a a kismama.lap.hu-n fennt vannak 4D-s ultrahangot készítő rendelők címei telefonszámmal, ha van időd, hívd végig őket, hátha beférsz valahova a hétre. Más, jobb ötletem sajnos nincs!

Eszti
koczkapaczi

Eszter Kép
Magadról nem is írsz ???? Irgum-burgum Kép

Trompipi Kép
Mi a Bartók úti Praxisban voltunk többször is. De érdekes, mert nekem mindig 1 héten belül adtak időpontot.

A vérlevételhez. Tudtommal a vérlevétel olyan, mint egy sima vérvétel, mivel a köldökzsinórban lévő vénát szúrják meg, így én nem gondolom, hogy olyan nagyon el lehetne rontani.
Én beszéltem erről a dokimmal, és ő rendszeresen csinál ilyet, így remélem ezzel nálunk nem lesz gond.
Felhasználás. Azt nem tudom, hogy fagyasztott őssejtből vagy frissből, de tudom, hogy többször is történt már felhasználás pl. csontvelő átültetés helyett, rákos betegeknél.

Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen 50 kg felett Kép Kép Kép Kép
Egyébként érdekes, mert én is pont úgy híztam, mint Györesz Kép az első 17 hétben 1 kg, majd a 21. hétig +4 kg, és azóta meg nem híztam semmit... ezek szerint ez a hízás dolog nem valami egyenletesen történik.

LÁNYOK Kép VÉGRE HŰVÖS AZ IDŐ!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Imádom!!!!

Orsi + 2 Kismaczkó
22+5

Orsi
KépKépKép
icsilya

illetve a fogamzás/várandósság/ szülés várandósság mappában van 3D topic, 07.25-i az ucsó hozzászólás, esetleg még oda nézz be!

Üdv mindenkienek!
koczkapaczi

Sziasztok!

Szülésznő: Az én dokim kifejezetten ajánlotta, hogy válasszak szülésznőt, sőt inkább szülésznőt, mint dokit. Azt mondta, hogy a szülésznő van bent a legtöbbet a kismamával, és ő tud a legtöbbet segíteni. Pénteken sikerült is találkoznom a választott szülésznővel, aki nagyon aranyos, és olyan lelkesen beszélt a szülésről, hogy a végén a férjecském közöltem velem, hogy már a kedvet kapott a szülésre.

Motitot!
Vigyázz magadatokra, pihenj sokat.

Őssejt: csatlakozom Lau-hoz. Biztos, hogy jó, de ennyit mi sem tudunk kifizetni. Örülünk, hogy minden meg lesz a babának, pláne, hogy majdnem mindent be kell szereznünk, mert nem kapunk semmit. Ez is kész vagyona vizsgálatok mellett, de őssejtre még ennyit nem jut. Őszintén szólva reménykedem abban is, hogy ha még is gond lenne akkor már egy fejlettebb orvostudomány tud majd segíteni.

Magika!
Aranyos a kisfiad! KépJól látom, hogy két kis lába van az arca előtt?

Trompipi!
Próbáld meg a Praxist felhívni, hátha van még szabad időpontjuk.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

Mocskos szar éjszakám volt, sikerült vagy 1 és 1/2 órát aludnom 10 perces részletekben.. Most aztán teljesen k.o. vagyok. Kép

Megint jó pár téma felötlött...
Szülésznő: Nálunk érdemes, mert vannak gátvédelemben jártas homeopatikus szereket használó szülésznők. Amúgy azt mondják, hogy tulajdonképpen mindenkinek inkább szülésznőt kéne választani, nem orvost, mert ők vannak szinte végig az emberrel, a doki szinte nem csinál semmit. Esetleg kaszabol, és varr. - Mondom, állítólag, részemről tapasztalat zérus.
Sajnos bármennyire szeretnék homeopatikusan, szuper gátvédelemmel és tündér aranyos szülésznővel szülni, nem tudok még nekik is huszon-harmincon ezreket kidobni, úgyhogy ez ugrott. Kép

Őssejt: pillanatnyilag hiába veteti le az ember az őssejtet, nem használhatják fel, mert a hatályos törvények egyetlen államban sem engedik felhasználni őket, mint ahogy klónozni is csak illegálisan lehet /ha lehet/. Ezen kívül én hiszek benne, hogy valóban annyit fog változni az orvostudomány, hogy mire engedélyezik az őssejt használatát, addigra már egyéb úton is megoldható lesz a probléma.. (Teljesen szubjektív véleményem, minden komolyabb tudományos alap nélkülözése mellett. Kép )

Kilók: 59-ről indultunk, most valahol 69 és 70 között ingadozunk. - Elfogyasztott dinnye/víz mennyiségétől függően. Kép És kereken 34 hetesek vagyunk. És nem érdekel hány kilós vagyok, nem most fogok fogyózni. Kép Majd ráérek utána Kép

Motiot!
Örülök, hogy jeletnkeztél, vigyázz magadra, köszönjük a híreket rólatok. Most akkor már tényleg pihensz, igaz?!

Magi!
Tündéri a picurka, és jól sikerült elkapni a képet róla! Kép

CSajócák, már csak 6-ot kell aludni és talizunk!
Aug. 1. 15 h Margitsziget, Margithídi bejárónál a nagy szökőkútnál!
El ne feljtsétek! Kép

Pusz:

Macs
maccs

Orsi, magamról azért nem írtam, mert ma du. megyek orvoshoz. Amúgy jól vagyok, a legények is mozgolódnak sokszor.

Láttam az indexen a kismackóidat. Nagyon jó lett a kép!Kép Megkérdezhetem, mitől fekete a háttér? Újsághirdetésekben láttam a tiedhez hasonló képeket és azt gondoltam, meg lettek machinálva (szép magyarosanKép) Mert amiket nekünk csináltak a Praxisban, azok nem ilyenek voltak. Mindehol a méhlepény látszott, ami olyan színű, mint a babák, nem nagyon lehetett eldönteni, honnan kezdődnek a babókák.
Másrészt akkor még 3 babám volt, mégis csak 20 perc volt a vizsgálat. Persze az ára is. De ha azt vesszük, hogy az egyik babával súlyos gondok voltak, akkor ez az idő nagyon kevés.Másrészt a probléma okáról sem tudtunk meg semmit. Tehát nekem ez a 4D nem jött be, sem egészségügyi, sem látvány szempontjából.Kép
Persze én nem Gy. M.-nél voltam.
eszter28

Moszi, Trompipi, Macs!

Koszonom.
A kepen egy db talp lathato es a feje mellett meg a keze van. Kép

Hizas: En 63-64 kg volt a kezdet. Most 74-75 vagyok. Mar egy honapja nem hiztam semmit. Kép
Szerencsere! Kép
De erzeseim szerint nem hiztam sehova mashova, mint a hasamra. Kép

Magi
Vendég

Ha meleg lesz akkor a szőkőkútbanKép
Én is a 34-et kezdemKép
fantikbaba

Eszter Kép
A képek nekünk ilyenek, nem tudom, mitől. Nem machináltunk rajta semmit Kép
Mi eddig mindig GyMnél voltunk, és így tényleg nagy élmény. Most, hogy ilyen jók lettek a képek, ő is el volt ájulva a fiúktól, hogy ilyen szépen megmutatják magukat.

Du. várjuk a beszámolót! Biztosan minden rendben lesz! Kép

Orsi + 2 Kismaczkó

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi /és kismaczkók! / Kép

Mi is GYM-mél voltunk, és szerintem is egy tündéri fazon, a babánkat agyon dícsérte, mondtam is kis páromnak, hogy biztos mindenkinél ezt csinálja, /csak nem mond olyan fúj de kis gnóm vagy../ de akkor is nagyon jól esik a dícséret! Kép

Megy mindjárt a profilba a kép Kép

Macs
maccs

Trompipi,
Praxis-túrán mi Dr. Hajdu Krisztinánál voltunk, őt is nagyon tudom ajánlani. Nem egy agyonbabusgatós-típus, de ahogy korábban olvastam róla - mivel személyesen nem ismertük -, abszolut alapos és profi. Amikor felhívtam őket, direkt hozzá kértem időpontot. Ő hétvégén van a Praxisban, egyébként a Szabolcs u.-i kórházban dolgozik.

HKata

Kép

Kép
anyamanya

Magika!
Tündéri a kisfiad! Nagyon szép szája van! Egészen meglepődtem, hogy milyen szépen kirajzolódik már így UH-n is! Biztos nagyon szép kisfiú lesz!

Györesz 26+3

Kép
Kép
györesz

Gyorgyesz!

Ebbol is latszik, hogy tiszta apja lesz. Nekem tok kicsi keskeny ajkaim vannak, papanak meg jo nagy. Mikor meglattam egybol ez jutott eszembe, hogy tiszta apja lesz. Kép

en szombaton voltam reggel 8:40-re mentunk UH-ra Praxis rendelo GY.M.-volt.
Szegeny teljesen ki volt. Van piercingem es nem tudom kivenni, igy oda volt meg vissza, hogy nehogy toknkre menjen az UH feje. Erre mondtam neki, hogy oda teszem az ujjam es akkor nem fogja bantani. Hat jol at is ultrahangozta az ujjam. Kép
Szegeny azon is kivolt, hogy teljesen hatat forditott a baba, es az arcat bele nyomta a lepenybe.
Probalkozott minden hogyan, meg az oldalamra is fektetett, de semmi.
10 perc utan modtam neki, hogy akkor felkeltem, mert szegeny ketsegbe volt esve, de olyan aranyos volt.
Megraztam a pocim, kicsit meg is bokodtem, erre a baba felebredt es utana meg ugy mozgott, hogy azert volt teljesen oda.
A videon pislog is meg tatog, mosolyog, a kezeit mozgatja stb...
Teljesen oda volt nalunk is, hogy mennyire fel lehet kelteni. Kép
En is csak ajanlani tudom, mert nagyon lelkiismeretes es rendes. Kép

Magi
Vendég

Györesz!

Olvastam a másik topicon a jó hírt, örülök neked!

Remélem a keményedéseid is jobban vannak!

Macs
maccs

Gyorgyesz!

Mi a jo hir???

Magi
Vendég

Őssejt: Magyarországon még nem használtak fel őssejtet gyógyításra. Én külföldi esetnél hallottam, hogy a leukémiát gyógyították vele. Itthon nekem fenntartásaim vannak, hogy ez menne.

EszterKép
Mi is GYM-nél voltunk. Meg voltunk elégedve vele, bár nekünk sem tudott ilyen képeket csinálni mint Orsinak. A méhlepény mindenhol a baba színében takar. Mondjuk nem is ez volt a legfontosabb, hanem, hogy a 28. heti szűrővizsgálatokat elvégezte. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek.

LányokKép
A Corában lehet kapni Chicco hidegsterilizáló folyadékot 1100 Ft körül, a bébi cuccoknál. Szerintem érdemes venni, azoknak, akik nem akarnak anyatejet leadni, mert ott nem fogadják el, ezt a fertőtlenítést.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

3-ra megyek a dokihoz. Most kicsit izgulok, mert a másik topikban olvastam, hogy nem jó a nagy uh. Eddig mindig azon nézett meg. Remélem azért a kisebb gépen is látni fogjuk a babákat. Kíváncsi vagyok, most mekkorára saccolja a gép őket, a méreteik alapján.
Délután megírom mi volt. Addig is, hogy ne unatkozzatok, itt egy táblácska.

<pre>
NICK HETEK NAPOK BABA NEME NEVE SZÜLÉS IDEJE SZÜLÉS HELYE
Bellana 38 4 egy kisfiú Gergely 2004.08.05 Jávorszky Ödön kórház
Kormi 36 0 egy kisfiú Benedek/Domonkos 2004.08.23 Bajcsy kórház
Babs 34 5 egy baba Péter Johannes, Anna Catherina 2004.09.01 Máv Kórház
Noémi 34 4 egy baba Heléna/Alex 2004.09.02 Máv Kórház
Betti 34 0 egy baba 2004.09.06 Toldi Ferenc kórház
Macs 34 0 egy kislány Lili 2004.09.06 Kútvölgyi kórház
Pocó 33 6 egy baba 2004.09.07 Dél-Pesti kórház
Ildikó 33 5 két kisfiú 2004.09.08 Kiskunhalas
R.Edit 33 2 egy kisfiú Bálint 2004.09.11 Szt.Imre Kórház
Patricia 33 1 egy baba 2004.09.12
Beszti 33 0 egy baba Hanna/Ruben 2004.09.13 Máv Kórház
Zsófi 32 3 egy kislány Rozi 2004.09.17 Sote 2-es Klinika
Brius 32 2 egy kisfiú Brandon 2004.09.18 USA Milwaukee
Csengo 32 2 egy kisfiú Miklós 2004.09.18 Szt.Margit kórház
Trompipi 32 2 egy kislány Lili 2004.09.18 Bajcsy kórház
Orsoly 32 2 egy kisfiú 2004.09.18 Sote 2-es Klinika
Alice 32 2 egy baba 2004.09.18 Kútvölgyi kórház
Bea 31 6 egy baba 2004.09.21 Uzsóki Kórház
Dino 31 5 egy kisfiú Bernát 2004.09.22 Schöpf-Mérei kórház
Kata 31 3 egy kislány Dorka 2004.09.24 Máv Kórház
Mágika 31 3 egy kisfiú Zoltán Tamás, 2004.09.24 Máv Kórház
Moszi 31 3 egy kislány Viktoria Anasztázia, 2004.09.24 Szt.Imre Kórház
Csirkesz 31 2 egy kisfiú Botond 2004.09.25 Uzsoki úti kórház
Momo 31 1 egy kislány Emese 2004.09.26 Szt.István kóház
Linato 31 1 egy kisfiú, egy kislány Ruben Márk, Lorena Liza 2004.09.26 Szt.István kóház
Laura 30 6 egy kisfiú Balázs Krisztián, 2004.09.28 Uzsoki úti kórház
G.-né Kriszti 30 4 egy kislány 2004.09.30 Mezőtúri kórház
Zsuzsa 30 1 egy baba 2004.10.03 Kistarcsa
Krisztinke 30 0 egy baba 2004.10.04 Péterfy kórház
Moncsi 29 6 egy kisfiú Gábriel 2004.10.05 Barcelona Institut Dexeus
Persela 29 5 egy baba 2004.10.06 Uzsoki úti kórház
Niki 29 0 egy kislány 2004.10.11 Szt. Margit kórház
Judy 28 6 egy kisfiú 2004.10.12 Kútvölgyi kórház
Macsek 28 6 egy kisfiú Márk 2004.10.12 Szt.Imre Kórház
Bibi 28 4 egy baba Zsófia/Zsolt 2004.10.14 Szt.István kóház
Koczkapaczi 28 2 egy baba 2004.10.16 Uzsoki úti kórház
Cateye 28 0 két kisfiú, Olivér, Sámuel 2004.10.18 Schöpf-Mérei kórház
Liv 27 5 egy kisfiú Dávid 2004.10.20 Kútvölgyi kórház
L.Bori 27 3 egy baba Eszter/Dániel 2004.10.22 Szt.Imre Kórház
Motiot 27 2 egy kisfiú Ábel (Emese) 2004.10.23 Stuttgart/Németország
H.Kata 27 1 egy kisfiú Marcell 2004.10.24 Máv Kórház
Eszter 26 4 két kisfiú Ferenc, Péter 2004.10.28 Sote 1-es Klinika
Szila 26 4 egy baba 2004.10.28 Péterfy kórház
Györesz 26 3 egy kisfiú Norbi 2004.10.29 Kútvölgyi kórház
Iboly 26 1 egy kisfiú Dániel 2004.10.31 Budai Honvéd Kórház
Marica 24 6 egy baba Róbert/Mariann 2004.11.09 Szegedi Klinika
Edina 24 5 egy baba 2004.11.10 Sote 2-es Klinika
Orsi 22 5 két kisfiú Máté, Levente 2004.11.24 Sote 2-es Klinika
Babóca 19 5 egy baba 2004.12.15 Schöpf-Mérei kórház</pre>
linato

Eszter, köszi, hogy leírtad a véleményed a szerződésről! Majd még egyszer jó alaposan átolvasom, és utána mondom az aggályaimat, de elsőre nagy kérdésnek tűnik, mi van a kft. esetleges megszűnése esetén.

Olyan szépek a babák a profilokban!

Holnap tudom meg a vércukorvizsgálat eredményét. Nagyon remélem, hogy rendben lesz, és nem kell diétáznom, mert még sose kellett odafigyelnem arra, hogy mit és mennyit eszem, úgyhogy ez nem lenne könnyű, nem is beszélve arról, hogy mi lenne velem napi fél dinnye nélkül. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Liv! Szorítunk, de biztos minden rendben lesz!
Köszönjük a dicséretet! KépMajd meglátod a Tied is ilyen kis tündér lesz! Kép Bár azt írtad, hogy voltál múltkor 3D-n.. Nem tudsz képet feltenni?

Magi! Friss kismamás topicban visszaolvasva megtudhatod a rosszat is és a jót is Györesszel kapcs.

Macs
maccs

Maccs, nekem is van képem, csak sajnos én béna vagyok ahhoz, hogy feltegyem. Kép De majd megfűzöm a férjem, hogy segítsen.
(Viszont a videón tök jófej a baba, amikor már unja az uh-t, elkezdi nyújtogatni a nyelvét, hogy hagyjuk már békén. Kép )
Liv

Kép

Kép
liv

Nos elolvastam Gyorgyesz tortenetet.
Nem is tudom mit mondjak ra.
Ha engem igy otthagyna a papa belepusztulnek.
Nem is merek ra gondolni. Kép

Szoval elismeresem Gyorgyesznek, megmindenkinek, aki ezt el tudja viselni. Kép

Nem is irok hozza semmit, mert nem tudok.
Csak annyit, hogy annyira boldog lettem a jo hir olvasasa utan, hogy azota is bogok. Kép

Bizti a depressziom. Kép

Magi
Vendég

Liv! Várjuk a sztárfotót! Kép Fűzd csak meg apucit minnél hamarabb! Kép

Magi! Aki boldog nem depis! Kép Tessék örülni! Kép De úgy istenigazán, nem pityergünk a jó híreken! Kép

Györesz!
Neked meg még jól jöhet a sztori: eladhatod valami Hollywood-i filmgyárosnak Etyekre, és szép kis összeget kasszírozhatsz belőle, pláne így hogy happy end a vége! Kép
/Bocs, hogy ezzel poénkodok, de hidd el tényleg örülök nektek!/

Macs
maccs

Sziasztok lányok Kép
Péntek óta nem voltam és az elmúlt 1,5 órában semmit nem termeltem a cégnek, mert próbáltam visszaolvasni Kép
Próbálok reagálni először a nekem feltett kérdésekre, bocs ha kihagyok valamit.

Moszi Kép
Köszi a hasméret dícséretet, de azért hadd válaszoljak, hogy neked sem kicsi Kép A fiúcska 31 és fél hetesen volt olyan 2,2 kg körüli a japán (aul becsülő)UH adatokkal Kép
Holnap torna? Én megyek.

Bibi Kép
Almanap? Bjött? Hgy bírtad? Én elég jól. Az első héten ment kb. 1 kiló almával, a másodikon már kellett ennem hozzá néhány szem Korpovit kekszet, mert kopogtak a szemeim. Mindig kedden tartom, úhgyhogy holnap derül ki, a héten hogy viselem.

Bori Kép Én elégedett vagyok a masszőrömmel, már jó ideje járok hozzá (terhesség előtt is mindig mentem). Sokféle masszázst csinál, de nem az az erős fajta, inkább kellemes, ellazító típusokat. Így a terheség alatt két részből áll egy óra masszázs, fél óra hát, ami egy széken lovaglóülésben történik (mert hasra nem bírok feküdni) majd fél óra talpmasszázs. Én teljesen megbízom a csajban, neki ez az élete, mindenféle természetes gyógymódok és társai "guru", ráadásul nem én vagyok az első kismamája, tudja mit lehet stimulálni és mit nem. Most beszéltem vele, hogy megadhatom-e a számát. Óradíját, címét, nevét mobilszámát és az én nevemet, hogy hivatkozhass rám, megírom emailben.
És ha úgy döntesz kipróbálod, remélem neked is bejön.

Képzeljétek, most beszéltem a szülésznőmmel, akivel a 18. terhességi héten egyeztettünk, hogy akkor ő lesz a választottam. El sem hiszem, hogy jövő héten már mennem kell az első NST-re. Annyira furcsa, de valahogy olyan boldog érzés. És most el kezdtem izgulni, mert már lassan "finish"-elünk.

Édesek a kölkök a profilokban Kép
Györesz Kép Én is olvastalak. Örülök nektek, csak így tovább Kép

Sziasztok, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Bori Kép
Nincs email címed megadva a profilodban??!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Jövő héten kell mennem a MÁV-ba löttyivásra (terheléses vércukor). Lehet, hogy nagyon hülye kérdésnek tűnik, de poharat adnak, vagy vinnem kell? Vagy igyak tenyérből?! Jaj, ne!!!
Előre is köszi a válaszokat,
HKata

Kép

Kép
anyamanya

HKata:

adnak poharat, ha glükózoldatot kell innod, vigyél egy fél citromot és csavard bele, így olyan, mintha limonádét innál!
koczkapaczi

HKata!
Nem adnak poharat, vigyél vizet egy fél literes üvegben, előtte megveheted a cukrot (patikában 75 gr glukózt kérj)és össze is keverheted, egy citrom levét is belerakhatod.Én is ott ittam és a kész lötyit magammal vittem.
Noémi
fantikbaba

Eszti, Noémi,:-))
Nem is vártam, hogy ilyen hamar választ kapok. Hi-hi.... Na jó, akkor inkább viszek...
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Macs, Magika, Edit!
Köszi nektek is az együttérzést! Én is örülök, de igazán boldog csak akkor leszek, ha innentől már minden oké lesz, és a kispapa nem bolondul meg mégegyszer, mert azt már nem bírnám ki! Remélem a legjobbakat és megpróbálok én is mindent megtenni, hogy jobb legyen!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Jobban jársz, ha viszel, mert hülyén jönne ki, hogy a glükóz oldat mellé az általam ajánlott fél citromot is kénytelen lennél a kezedbe csavarni
:-)))
koczkapaczi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?