Na jó reggelt Csajok!
Volt ám termelés a 4 nap alatt
Jegyzeteltem, hogy kinek mit válaszoljak vissza. Akkor apránként:
Ákata: lázmérő: szerintem már a lányok megválaszolták a kérdésed. Szerintem kezdetben mindenképp a végbeles megoldást kell alkalmazni, mert az a legmegbízhatóbb... de ez a porszívós orrkifújásnál jobb
Amúgy meg javaslom a fülhőmérőt, az nagyon bababarát...
Szkata:
küldöm a listákat, miért pityeregtél, amin írtam? A tesóm miatt???
Taki: átküldheted hozzám is a "szorgos hangyákat"
Leboyer könyvet én is megkaptam, azt mondta a kolléganőm, hogy nagyon jó, csak egy kicsit nehéz a könyv
SimiGabi: valami miatt azt írtam fel, hogy köszönöm. Szerintem a szalagom miatt bíztattál
Boróka, Rolex, Siba, Juborka: mondthatnám hogy belépek a kilóklubba veletek
Hétvégén anyósom is megjegyezte, hogy igen, igen gömbölyödött a fenekem... Na nálam ez plusz 5-6 kilót jelent
mi lesz később... Azért ti jóval előrébb vagytok, mint én.
Melba: nagyon jó úszni. Élvezem, de most az idő nem engedi, hogy ússzak, mert ugye szabadtéri az uszoda és hát az elmúlt napok időjárása nem nagyon kedvezett
Edzés meg jó Apával... Már csak izmokat mozgatom át...
Rolex: esküvői ruha: nem láttad tegnap a Hugh Grant filmet. Mondtam is a páromnak, ha netán 8. hónapban vesz el, akkor nálunk is ilyen megoldás kell, olyan tunika jellegű ruha volt a csajon, de rövid, mert neki volt lába hozzá, nekem nincs... Na mindegy, javaslom, hogy várj, ahogy a többiek is mondták
Mi azt beszéltük meg, hogy semmi felhajtás, mi ketten, a 2 tanú, és utána pedig beülünk sült kolbászt enni....
Ülés: erre is találtatok választ. Amúgy lehet előre tenni a gyereket az anyósülésre, de akkor is csak úgy, ha a légzsákot kikapcsolod! Amúgy sokszor szerintem jobb, ha melletted van, mert nem kell mindig megállnod, ha sír és megnyugtatóbb neki, ha látja a mamát... De ez saját vélemény
Krisszi: aranyos volt, hogy tetszik Andriska neve... Még nálunk kérdéses, hogy ez lesz e a végleges név, de most vagy Andriskának, vagy Borsónak hívjuk a picurit...
Praxis: mondani akartam, ha valaki megy, akkor tudja itt a babaneten regisztrálni magát és kap kedvezményt. AZt hiszem 1000 ft, nem nagy pénz, de ezután a sok vizsgálat után, már mosolygok, hogy ezeken is tudunk spórolni. Ja, és miután regisztráltad magad, aztán kell bejelentkezned és mondani, hogy babaneten regisztráltad magad!
Táppénz: mi van ezzel?? Hogy kell lebonyolítani, ha kiíratom magam???
SZkata: Gipszkartonos az egyik rokonom. Szerintem szépen dolgozik, ha érdekel megadom a számát.
Daubner: jajajaj aki oda beteszi a lábát.... A tökmagos pogi és társai
Folsav, vas: a kelkáposztában, spenót, spárga, stb nagyon sok van... érdemes ezeket is beletenni az étrendbe
Hirtelen ennyi jutott az eszembe
örülök, hogy jól sikerült a találka, jövő héten nem szervezünk ennek örömére megint egyet
Tudjátok, azoknak akik lemaradtak
Bunny