Sziasztok!
Era!
Ha van egy kis időd, írj, hogy hogy van a férjed! Továbbra is nagyon szurkolunk, hogy gyorsan rendbejöjjön!!!
Te hogy vagy?
Ildi!
Gyerekeidnek sok-sok gyógymanót, neked meg kitartást! Karácsonyra már rendben lesztek! Barátnőm gyerekei két éve pont karácsonyra lettek bárányhimlősek, nem is tudtunk akkor találkozni.
Natika nagyon édi a macijával!!!
Fogaiddal történteket most nagyon át tudom érezni!
Szájsebésztől ne parázz nem olyan szörnyű, nekem az egy hét alatt amíg szenvedtem, még az volt a "legkellemesebb". Ott csak az állkapcsomra hittem, hogy eltörik, de nem lett baja. Oda azért ne vigyél gyereket! Nem biztos, hogy jót tesz a lelkének, ha azt látja, hogy kalapáccsal, vésővel verik szét az anyja száját!
Biztos, hogy vésni kell majd?
Edit!
De édes lehetett Levi, ahogy dugdossa vissza a csomagot! Olyan kis önérzetesek ezek a gyerekek!
Annak meg örülj, hogy anyás! Keve nem igazán, bár mikor terhes lettem, kiegyenlítődött a dolog, már nem éreztette velem, hogy csak megtűrt személy vagyok. Most mikor a fogammal volt a probléma majdnem egy hétig Attila volt vele, én csak feküdtem a kanapén. Akkor nagyon aranyos volt, jött puszilgatni, simizni néha, de azóta megint nagyon apás. Nekem nagyon fáj, hogy pl. orrszívás után Attilához bújik vigasztalódni, ha meg én akarom felvenni, akkor engem ellök.
Boscó!
Fannika egy kis hős az oltással!
Bilizéshez is gratula neki!
Eszter!
De jó, hogy jöttél! Krémet kipróbálom, köszi! Ezt gyógyszertárban lehet kapni?
Nevek: Alena / Fülöp. A Fülöp új, eddig a Zalán volt a befutó, csak egyedül nem olyan jó szórakozás keresgélni, Attila meg nem vesz részt a fiúnév választásban, így még ez is változhat majd, ha lesz egy kis időm böngészni.
Hanna nagyon ügyes a bilizéssel!!!
Skarlátot sajnálom, nyáron Keve is majdnem az lett, ő is kapott antibiotikumot, bár nálunk más tünet még nem volt, csak a fejét vakarta. Én meg paraanyu vagyok, úgyhogy elvittem doktornénihez, így derült ki. Az a rossz, hogy ezt többször is meg lehet kapni, nem válik védetté a gyerek, ha már átesett rajta.
Képeket hozok a napokban, csak nem jutok a géphez amin a program van. Hannáról is tehetnél párat, őt se láttuk ezer éve, pedig biztos ő is nagyon nagylány lett!
Mamacka!
Mi az a bélyeges buli? Áron nagyon aranyos!
Te meg nem vagy kövér, csak a pocakod nagy! Nem csak bókolt a védőnő!
Szerintem ez alkat kérdése. Nekem 10 hetesen mindkettő látszott, aztán átrendeződött, és kb. a 18. hétig semmi. Most az elején más volt a formája a hasamnak, elég amorf volt, de ez talán azért lehetett, mert három kilóval többről indultam, mint Kevével, és én leginkább hasra hízok. Mindegy. A lényeg, hogy most már kikupálódott a formája.
Angi!
Lidike tüneményes! Hogy tetszett neki a Mikulás?
Mikulás: Majd jövőre. Mondtam este a Kevének, hogy tisztítsuk ki a cipőjét, és tegyük az ablakba, hátha hoz neki bele a Mikulás ajándékot. Hát, szegénykém annyira fél tőle, hogy már erre elpityeredte magát, és mondta, hogy nem jössz (nem jön). Így a mi Mikulásunk csak "elküldte" neki a csomagját.
Bilizés: Lehet, hogy már menne, mert 11 hónapos kora óta szól, ha kakil, és kb. 3 hónapja már előtte, de azt beszéltük meg Attilával, hogy majd csak akkor próbálkozunk, ha a gyerek a kistesó érkezése után már önmagára talált. Nem akarjuk, hogy egy esetleges visszaesést (ami elég gyakori a kistesó érkezésekor) úgy tudjon be, hogy az is a baba hibája, hogy neki nem megy olyan jól, mint előtte.