Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Vas ILdi,
jobbulást Olinak! Nati nagyon cuki a macival és ahogy simogatja Kittyt. :D Lidi Julcsi babával szokott aludni.
Babetta,
jó télapózást! Levinek tök jó képei vannak, főleg a tornázós klassz. :) A dumcsija is haláli lehet. :)
Lidi mostanában azt kérdezi tőlem: "anya, mit csinálsz?" Ezt naponta többször. :D

Mindenki pucolja ki a csizmáit ma este. :wink: Kép
angi79

Edit: hát jót nevettem Levi Mikulásos sztoriján! Édes lehetett!Szerintem Fanni is fog félni, de majd holnap kiderül ha eljön a Télapó! A receptet ki fogom próbálni, de engem is a rum izgatott a legjobban!Meg az, hogy kb. mennyi lesz ebből?Megéri kínlódni vele?(lehet hülye kérdés volt) :oops: :wink: Ahogy Tv-zik Levi, tipikus férfi!Zabálnivaló!Meg a dumája is! Nem nehéz egyáltalán az üvegfestés. Úgy csináld ahogy Ildi mondta! Csak érzéssel kell, mert amúgy egybefolyik, meg minden. Én bénáztam az elején, de mostmár elég jól megy! Nyugodtan vágj bele, karácsonyra is készíthetsz még, nagyon jó minták vannak a neten!

Ildi: Nagyon édes Nati ahogy alszik! Szegény Olivér! Kár hogy lemaradtok a "Mikulásról" :cry:

Ma kapta meg Fannika a18 hós oltást. Olyan hős, nem sírt, csak nagyot nézett, hogy most miért veszi mindenki őt körül,aztán amikor megkapta a szurit, csak annyit mondott apa-anya, (mindketten ott voltunk) és mutatta a szuri helyét. Nagyon megdícsérte a dokinéni is! Mire számíthatok? Lázas lesz?
Vendég

Bosco
Megkaptam a vakondot!
Nagyon aranyos vagy! képzeld ki volt bontva :shock:
Áronomat megviselte a 18 hós sírt sokat fájlalta a helyét napokig... és hőemelkedése volt.

Levi aranyos volt, hogy visszadta... az ember mindig jobbra számít :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Sorry, hogy eltűntem, de mint mindig most is úúúszom a napjaim forgatagában... :D

Era!
Az ajánlat még mindig áll!!!! Ha kell segíteni, szólj!
Van valami javulás?????

Babetta!
Olyan drága vagy, hogy hiányoltál! :D Minden nap olvasom ám a topikot, csak írni nincsen erőm... Olyan cuki a pasid, komolyan. :D Szegény Mikulás... :D:D Ezt is szokni kell :lol: :lol: Naaaaagyon szép lett a koszorúd!!! :D Csinálhatsz nekem is egyet jövőre! :D:D :lol:

Mamacka!
Azta!!!!! Nem emlékszem, hogy ekkora pocid lett volna Áronnal. :D:D Hogy bírod? Lábaid? Derekad? Mekkora mértre a kicsi? Vagy uh-n se voltál még? A védőnő meg úgy se kell... :D Kinél fogsz szülni?
Gratu a mesekönyvhöz!!!! :D:D Remélem a kendőzés is beindul majd! :D:D Drukkolok!!

Angi!
Édes lehet Lidi! :D Meddig akarsz Lidivel angolra járni? Otthon is kell gyakorloni? Tesód? Feri?

Boscó!
Tök jól néznek ki a matricák! :D Ne értékeld magad alul! :D:D Bár, ha igazán tanárnénis szertenék lenni, leszúrnálak, hogy ehelyett lazán tanulhattál volna egy kis nyelvet... :lol: :lol: :oops:
A lányod még mindig zabálni való! :D:D Hogy álltok kutyi ügyeben? Elkelt már a többi is?

Ildi!
Jajjj, a rémálmaim egyikre a bárányhimlő.... Kitartást a kicsiknek és persze neked is! A homeós bogyik nem segítettek????

Csema!
Hívlak majd!!! Lehet, hogy most 7végén benézek hozzád. A skarlát miatt nem akartam bemenni.... Sikerült valami lakást találni? Már körbekérdeztem,d e sajna nem tudok semmit... :(

Tünde!
És hol akarsz szalont??? Valahol közelebb??? Én is járnék hozzád, de nekem a világ másik felén laksz... :D:D:D

Eszti!
Te is jól eltűntél! Mi van veletek? Meló? Peti? Bence? Te?

Lidke!
Uhhh, ez az ércucc nem hangzik jól!!! Lehet kívülről is kenni vedgesztenye krémmel. Az nem árt a babának sem. Van már nevetek? Vagy írtad és lecsúsztam róla? :D
Kevéről kép??? :D:D Pocakról is kérünk ám!!! :D:D
Hanna skarlátos volt. Szerencsére időben észrevettem a tübeteit és nagyon hamar kihívtam a dokit és kapott gyorsan antibikát... Anyum volt vele majdnem végig, nekem sajna a szakmunkások miatt dolgoznom kellett, és csak 2 napot tudtam vele lenni... Már 3 nap után sokkal jobban volt. :D Viszont úgy döntöttem,h ogy a 18 hós oltását csak a téli szünet előtt kapja meg, hogy ha véletlen belázasodna, hogy ne legyen még ezzel is anyu itthon...szegénykém teljesen kikészült az egész napos gyerekpesztrálástól. Persze Hanna jól ki is használta a nagyanyját!! :D:D:D
A bölcsit még minidg nagyon szereti. 2 hét kihagyás után hétfőn levetkőztettem, leraktam és még csak nem is köszönt, úgy húzott be játszani... :lol: :lol: És csak hogy jellemezzem a szülőket: azzal várt az Andi néni, hogy az egyik gyrek tesója bárányhimlős (persze ott volt, mert ő még nem az és egyébként is csak féltestvérek és nem élnek együtt... no comment), ja, egyébként múlt héten szájfájós betegség volt, de csak ketten kapták meg.... nem akartam ám felrobban... ááááááááááá, na de mindegy. Annyira jó, hogy már csak ilyen kevés idő van a szünetig. Úúúúgy lennék Hannával otthon egész nap, hogy el se tudom mondani...
Viszont Hanna is nagyon szépen bilizik. Szól, hogy pisi, és gyorsan vetkőzetni kell és pisil. :D Kaki is szokott sikerülni, de azt még nem érzi, csak ha épp rajta ül, akkor belesikerül.
Hanna már a "mi ez?" korszakot kezdi... olyan kis cukin mutogat mindenre, persze jó sokszor. És már van kedvenc száma is. Most ép p a Grillus albumról a "Borz". Ha napjában nem hallgatjuk meg 5x, akkor nem kerek a világ. Olyankor követelőzik: Bojz, Bojz, Bojz... hozza a távirányítót (persze a hifijét) és addig ismétli, amíg nem mondom, hogy oké. Akkor jön a inta... (a hinta), mert a Borzat CSAK hintázá közben jó hallagtani :lol: :lol: Nagyon sok állta nevet ismer, de még nem mondatozik, "csak" mondja egymás után a főneveket és néha egy egy igét. :D

Remélem most már kicsit sűrűbben tudok majd jönni, de nem fűzök hozzá túl sok reményt....

Eszter
Kép
Kép
vok

Angi
Amit még imádok, napi tízszer mondja legalább: Kukásautó jön ma????? :lol:
Na persze ma jön és ilyenkor egész délután, este, az ablakba állunk nehogy lemaradjunk.
Most így kérdezte: kukás jön ma? Válaszolt is rá: nem jött :lol:

Boscó
Karácsony már eszembe se jutott. :oops: És honnan kell letölteni? :wink:

Nem kell vele kínlódni, mert 5perc alatt kész van és nagyon finom. Eddig akárki kóstolta mindenki kérte a receptet. :lol:

Ma már nagyon sokat írtam, most nem jövök 2 hétig.
:lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Eszter
Nálunk a Tigris a király és nem 5 x, hanem 10 x. kell meghallgatni :lol: a másik favorit a Banyabál :lol: :lol: Levi azt mondja, hogy nene ”zene „az elején nem értettem. :oops: Mi nagyon szeretjük a Grillust :D

Levi olyan anyás, hogy ha ilyen marad, nem fogom tudni ott hagyni az oviba. :( Kezdek félni ,remélem addig változik ez. Most is itt toporog ,hogy menjünk az ablakhoz kukást nézni. :wink:
Hú hát jól hangzik ez a betegség sorozat. :shock: :?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vok: De jó hogy írtál!!! sajnálom hogy Hanna beteg volt, és hogy nem tudtál vele lenni!!! Viszont tök jó hogy jól elvan a bölcsiben! és ügyes ő is hogy bilizik!!!

Mamacka. :evil: :evil: Én voltam a hibás, mert nem cellux-oztam le!!!!csak simán leragasztottam a borítékot és kész! Hány lemez volt benne???Mert én 2 db-ot tettem bele! remélem tetszik majd Áronnak! Még nem is gratuláltam a könyvhöz és az oklevélhez! Nagyon ügyes vagy!!!!

Era: mizujs hogy van a kedvesed? Hogy vagytok??
Vali Annácska és a többiek?
Vendég

Ildi, nem akarsz csinálni egy ilyen üvegmatrica készítő tanfolyást nekem meg Editnek?
Bizti egyszerű, de én nem merek nekifogni. :oops: :lol:
Vendég

Vok
Hát kb egy hónappal nagyobb a pocakom mint Áronnal... hétfőn megyünk genetikai uh-ra akkor tudok adatokat is... ilyenkor 160-és 200 gramm között vannak...
De azért Era se semmi! :)
Szerintem csak egyszerűen ki van nyúlva a pocak, ezért ilyen nagy.
Egyenlőre egyáltalán meg sem érzem... de Áronnal végig olyan volt mintha nem is lenne pocakom... egyedül az alvással akadtak a végén gondok...
Most még félig hason alszom...
olyank 3-4 kiló van rajtam... igaz Áronnal ilyenkor még nem híztam... :oops:

Ma hozom el a verseskönyveket nagyon izgulok!
Csak harmincat merek kivinni a vásárba mert ha a nyakamon marad az drága mulatság lenne... de ha meg viszik akkor sajnálni fogom, hogy...
Tegnap délután bélyeges bulin voltunk... kaptunk ajándékokat.. félpucér nők táncoltak és volt koktél show... ezekről sajnos lekéstünk... de a finom svédasztalról még jutott nekünk is és ittam két koktélt! (sajnos csak alkoholmenteset... :( de ez az én formám... Áronnal is voltam egy hasonló alkalmon... legszívesebben végiginnám az egész itallapot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Anyósom Mikulása megjött tegnap este...
A szaloncukrot betömte Áronom... :oops:

...még annyira nem lepődik meg tavaly a karácsonyfa sem izgatta túlzottan... igaz idén már csodálkozott, hogy mik azok a csomagok az ablakban...

Mi ma reggel adjuk oda vagy a délutáni Mikulás,még eldöntöm... egyenlőre horpasztanak a fiúk...

Kép
egy éve...

Legyen vidám Mikulásos napotok! :)

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti, jöhettek,csinálok nektek tanfolyamot, de cserébe kaptok karácsonyra jó kis baripöttyöket :wink: :wink: :wink:
Jó lesz?????? :wink:
Szegény oLivér oylan szinten pöttyös, hogy mindig elámulok, amikor ránézek.
levente kutyafüle volt hozzá képest.
Lehet bejön a "többedik gyerek, több pötty" diagnózis.
Viszont akkor Natasa egy merő pötty lesz, nem lesz rajt szabad bőrfelület :shock:
óóóóóóóó................... :shock: :shock: :shock: :shock:

Eszter, d eigen, kapnak bogyókat, hát nem tudom mennyit segít.
Leventének ugye baromi könnyű lefolyású volt.
Lehet Oli rengeteg pöttye is eltűnik azért hamar tőlük.
Jó kis betegségek vannak nálatok is :shock:

Edit, figyu, azt írtad rakjam bele a cukor, meg a vaníliás cukor keverékét, de azt kihagytad cukorból mennyi kell :roll: :roll: :roll: :roll:
10 deka elég???
Hétvégén nagy ünneplés lesz, meg akarom csinálni :)
Jó volt a Mikulásos sztori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk tegnap este megjött a Télapó(úgya akartuk, hogy az összes gyerek egyszerre találja meg a csomagot, és ez csak este volt kivitelezhető)
De ma reggel már csokit reggeliztek :wink: :roll: :roll:
vas

A verseskönyv amit illusztráltam!
Mától lehet kapni az Alexandria könyvesboltokban.
Illetve én is kiviszem az Iparművészeti Karácsonyi vásárba a babahordozókkal együtt!

Nagyon jó szokott lenni gyertek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Happy Télapó napot, és sok-sok ajándékot mindnen kis (meg nagy)csizmába!!!!!

Kép Kép
vas

Ildi
Látom figyelsz :shock: :lol:
Sikerült jól leírnom. :oops:
30dkg cukor a nagy adagba ,lehet azért hagytam le ,mert én édesítővel csinálom. :wink:

Eszti
Ez pedig jó ötlet volt. :lol: :lol: Na majd húsvétra!!! Oké Ildi?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Figyelek ám :wink:
akkor 30 deka a nagyhoz, köszi :wink:
(vagy édesítő, vagy akár fruktóz is, jó , nem???)

Akkor húsvétkor matricázunk, meg tojást is patkolunk???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ns, csá
vas

Sziasztok!

Túlteljesítem a kvótát... hehe most lyukas órám lesz. :D

Mindnekinek sok-sok kismikulást kívánok! :D:D

Eszti, Edit!
Üvegmatricázni viszont hozzám jöhettek. Nagyon szépeket csináltam eddig is. :D:D Van alapanyagom is, bár, egy két színt szerintem frissítenem kell már. Nekünk a fürdőszobában vannal aranyos figurák. Ariel, Ficánka, dalmata kutyus, micimacó, malacka, Szenilla, dinoszaurusz... :D Meg persze vannk karácsonyi, meg húsvéti figuráim is elrakva tavalyról. :D

Boscó!
Ha megyünk majd Debrecenbe, összefutunk??? :D Van egy barátom, aki ott lakik és meghívásunk van a következő disznóvágársa... :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Bujáki Lívia
Téli kívánság

Kedves, öreg télapóka
Azért írok levelet
Rakj bele a kis csizmámba
Mindent, amit szeretek!

Papírból egy kishajót,
Csokoládét, pralinét,
Ha az öcskös nagyon kéri
Nekiadom a felét.

A babámnak küldj ruhákat,
Rádióba elemet,
Vigasztalj meg cukorkával
Minden síró gyereket.

És cserébe, hogyha kérek,
Én is adok valamit
Soha többé hangos szóval
Nem bántom meg a mamit.

Szót fogadok a papának,
Megeszem a vacsorát
Nem nyafogok, ha vasárnap
Nem kirándul a család.

Kedves, öreg télapóka
Zárom ezt a levelet,
Pattanj gyorsan a szánkóra
Repüld át a hegyeket.

Nagy csomagot hozzon nékem
Deli, táltos paripa
Gyere át a mindenségen
Csókol téged: Marika

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hoztam képeket...
Bélyegbuli... lehet Áronom italába került az alkohol??? :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mikulás
Kép Kép Kép

Julcsival
szerelem-szerelem...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Boldog Mikulás napot!
Kép

Nálunk az éjszaka járt a Mikulás és reggel aztán volt nagy meglepetés. :) Délután megnézzük élőben is a Mikulást apa munkahelyén.

Vok,
sajnálom ezt a skarlátot. Durva. Meg a szülők is, hogy betegen beviszik a gyereket. Sajnos az ált. iskolába is hozták betegen őket. Angolon ma voltunk. Gyakorolni? :D Ez vicces. Vannak cd-ék azokat hallgatjuk itthon miközben játszunk valamit.
Hanna nagyon ügyi a bilivel! Csak ámulok.
Mamacka,
gratula a könyvhöz! Nagyon szép. Áron meg milyen cuki a kiscsajjal. :)
Ildi,
szegény Oli. :( Hogy viseli? Reméljük Nati valami enyhébb verziót kap el.
Edit,
Lidi is anyás. Szombaton kettesben volt apával és sírt neki is. Gondolom ez változik még.
angi79

sziasztok!

Angi, de édes Lidike!! :D
Olivér egyenlőre jól viseli, bár éjjel többször sírt.
egyenlőre nem vakarózik, bár nem tudom melyik stádiumban viszket.
De baromi sok van neki.Sírni tudnék mindegyik pillanatban, amikor látom :(
De nem szabad előtte mutatnom, hogy baromira sajnálom.
Hát, nem tudom Natasán mennyi lesz :?
Majd lefényképezem Olivért, de készüljetek fel egy nagyon PöttyösOlira :roll:
Olyan kedves volt az óvónéni, kihozta a csomagot az oviból Olivérnek, meg Natika is kapott.
(persze ebéd közben, rántott husinak annyi volt :lol: )
Aztán tesóm meg postán küldött nekik, így még a postás is hozott Télapó csomagot :D
Nagyon jó napjuk volt.

Mamacka, nagyon helyesek vagytok, Áron is látom csajozik, meg piál :wink: :D
Könyvhöz gratulálok én is :D

Tünde, milyen könyvből tanultok?????
nekem is fel kéne frissíteni a tanulmányaimat.
Mit érdemes most megvenni??? :wink:

Era, hogy vagytok?????

Vali!!!!! :D :D
Hol kujtorogsz????
Képzeld, rendeltem az uram szülinapjára(szombaton lesz) a táskaplázától egy szép övet.
Ma kéne hozniuk, 8-tól 12-ig terjedő intervallumban(és ez már másfél óra csúszás :roll: )
Remélem azért ideérnek, és szép lesz a cucc, bár, ha nem tetszik, akkor visszaviszik :wink:

Annácska :!: :!: :!:
Te is hol vagy?
ennyi a tanulnivaló???
Mikor mész vizsgálatra legközelebb?
Most valamikor nem?????

Évi:!: :D
Veletek mi a helyzet??????

meg még sorolhatnám tovább a neveket..........(Anita is régen voltál)

na, puszi :D
vas

Tünde, megtaláltam párat(ezekből tanultok???)
http://www.muszakikiado.hu/keres/keres= ... &x=46&y=12

vas

Köszönjük!

Remélem Annácskával nincs semmi baj... :(

Ildi
[quote]M írta:amacka, nagyon helyesek vagytok, Áron is látom csajozik, meg piál Wink Very Happy
Könyvhöz gratulálok én is Very Happy

Ja-ja! :)
Uhh szegény kis pettyesek... :(

Angi
Olyan cuki ez a kép! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Senkinek sem kell bemutatnunk, mégis, mindig jól esik felsorolni, mi minden fűződik a nevéhez: Boribon, Kippkopp, Laci és az oroszlán, A csúnya kislány, Télapó és Ezüstmackó... Marék Veronika idén decemberben ünnepli 70. születésnapját. December 10-e éjfélig meghosszabítva minden Marék Veronika könyvre 23% kedvezmény.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Le se írtam mi történt velem hétfőn:

Péntek este óta fájt az első felső fogaim fölött lévő íny, de mint állat.
Csak fájdalomcsillapítón éltem azóta. :roll:
Hétfőn reggel felhívtam, és mehettem(2 gyerekkel, esőbe,be Pestre, az Őrs közelébe) :shock:

Kicsit fostam(rettentően fostam), mert nekem elöl 4 korona van(vagy híd, mittudom én), és attól tartottam, hogy le kell szedni, és lecsiszolja, vési... stb.
Végig görcsben voltam a kocsiba. :?
Aztán megröntgenezte, és a 3 gyökérből, ami még van ott, mind a három totál bevan gyulladva.

A 4. fog fölött nincs gyökér, mert az 18 éves koromban kitörött, és azért kellett pótolni. :(
Szóval, 3 gyökérből, 3 tök gyulladt.
Ebből kettőnek nekiesett, kaptam szurit, na , akkor már bőgtem, úgy fájt, de utána jobb lett. :cry:
Most fel van nyitva kettő, hadd jöjjön ki belőle a dzsuva.
Jövő héten betömi.
Nem kellett leszedni az egészet(ettől fostam legjobban), hanem átfúrta a koronát.
A harmadik viszont nagyon gáz, azzal csak január elején fog foglalkozni, de lehet, hogy inkább a szájsebész :o
Úgy jöttem haza, mint egy agyonszilikonozott szájú :lol:
Totál feldagadva a szám :lol:

Na, ez volt a hétfői eset, azóta már tök jól vagyok, szerencsére nem fáj már semmim, szedem az antibigyót, mert kaptam rá bikaerős adagot, hogy levigye a gyulladást
Most előre fosok a következő hétfőtől :roll:
Aztán meg a január elejétől :roll:

vas

Jjj Ildi ez durva... sajnos én is ismerem a szájsebészetet, ráadásul nekem is az első fogammal van gond... olyan szar... annyira szégyenlem, hogy csak féloldalasan meg alig-alig merek mosolyogni, pedig mindig tökre vigyáztam rá... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jajjj akart lenni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: Melitta nem tud bejelentkezni valamiért ide, azt üzeni, hogy valszeg pénteken megy.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Era!
Ha van egy kis időd, írj, hogy hogy van a férjed! Továbbra is nagyon szurkolunk, hogy gyorsan rendbejöjjön!!!
Te hogy vagy?

Ildi!
Gyerekeidnek sok-sok gyógymanót, neked meg kitartást! Karácsonyra már rendben lesztek! Barátnőm gyerekei két éve pont karácsonyra lettek bárányhimlősek, nem is tudtunk akkor találkozni.
Natika nagyon édi a macijával!!! :D
Fogaiddal történteket most nagyon át tudom érezni! :( Szájsebésztől ne parázz nem olyan szörnyű, nekem az egy hét alatt amíg szenvedtem, még az volt a "legkellemesebb". Ott csak az állkapcsomra hittem, hogy eltörik, de nem lett baja. Oda azért ne vigyél gyereket! Nem biztos, hogy jót tesz a lelkének, ha azt látja, hogy kalapáccsal, vésővel verik szét az anyja száját! :roll: :cry: Biztos, hogy vésni kell majd? :(

Edit!
De édes lehetett Levi, ahogy dugdossa vissza a csomagot! Olyan kis önérzetesek ezek a gyerekek!
Annak meg örülj, hogy anyás! Keve nem igazán, bár mikor terhes lettem, kiegyenlítődött a dolog, már nem éreztette velem, hogy csak megtűrt személy vagyok. Most mikor a fogammal volt a probléma majdnem egy hétig Attila volt vele, én csak feküdtem a kanapén. Akkor nagyon aranyos volt, jött puszilgatni, simizni néha, de azóta megint nagyon apás. Nekem nagyon fáj, hogy pl. orrszívás után Attilához bújik vigasztalódni, ha meg én akarom felvenni, akkor engem ellök. :cry: :cry: :cry:

Boscó!
Fannika egy kis hős az oltással! :D Bilizéshez is gratula neki! :D

Eszter!
De jó, hogy jöttél! Krémet kipróbálom, köszi! Ezt gyógyszertárban lehet kapni?
Nevek: Alena / Fülöp. A Fülöp új, eddig a Zalán volt a befutó, csak egyedül nem olyan jó szórakozás keresgélni, Attila meg nem vesz részt a fiúnév választásban, így még ez is változhat majd, ha lesz egy kis időm böngészni.
Hanna nagyon ügyes a bilizéssel!!! :D
Skarlátot sajnálom, nyáron Keve is majdnem az lett, ő is kapott antibiotikumot, bár nálunk más tünet még nem volt, csak a fejét vakarta. Én meg paraanyu vagyok, úgyhogy elvittem doktornénihez, így derült ki. Az a rossz, hogy ezt többször is meg lehet kapni, nem válik védetté a gyerek, ha már átesett rajta. :evil:
Képeket hozok a napokban, csak nem jutok a géphez amin a program van. Hannáról is tehetnél párat, őt se láttuk ezer éve, pedig biztos ő is nagyon nagylány lett!

Mamacka!
Mi az a bélyeges buli? Áron nagyon aranyos! :D Te meg nem vagy kövér, csak a pocakod nagy! Nem csak bókolt a védőnő! :D Szerintem ez alkat kérdése. Nekem 10 hetesen mindkettő látszott, aztán átrendeződött, és kb. a 18. hétig semmi. Most az elején más volt a formája a hasamnak, elég amorf volt, de ez talán azért lehetett, mert három kilóval többről indultam, mint Kevével, és én leginkább hasra hízok. Mindegy. A lényeg, hogy most már kikupálódott a formája.

Angi!
Lidike tüneményes! Hogy tetszett neki a Mikulás?

Mikulás: Majd jövőre. Mondtam este a Kevének, hogy tisztítsuk ki a cipőjét, és tegyük az ablakba, hátha hoz neki bele a Mikulás ajándékot. Hát, szegénykém annyira fél tőle, hogy már erre elpityeredte magát, és mondta, hogy nem jössz (nem jön). Így a mi Mikulásunk csak "elküldte" neki a csomagját. :wink: :(

Bilizés: Lehet, hogy már menne, mert 11 hónapos kora óta szól, ha kakil, és kb. 3 hónapja már előtte, de azt beszéltük meg Attilával, hogy majd csak akkor próbálkozunk, ha a gyerek a kistesó érkezése után már önmagára talált. Nem akarjuk, hogy egy esetleges visszaesést (ami elég gyakori a kistesó érkezésekor) úgy tudjon be, hogy az is a baba hibája, hogy neki nem megy olyan jól, mint előtte.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

jó reggelt(egy frankó alig alvós éjszaka után amennyire jó lehet :roll: :wink: )
Hát Olivér hozta a formáját, 5-10 percenként nyöszögött, vakarózott, fetrengett az ágyban(mellettem), olyan volt mint egy bolhás kutya, aki ugye nem tud vakarórni kézzel.
Akkor meguntam, visszaköltöztem az uram mellé, kb. fél órát aludtam, megint bőgés, visszamentem....folytatás.....
Hú, aztán éjjel be is pisilt...
Szóval nagyon durva éjszakánk volt.
Natasán is kijöttek a pöttyök, de nem tudom mikor, mert a nunusán 2 napja már ott volt 2 pötty, a nyaka, válla hajlatában is, amik ma reggelre már folyadékkal teltek.
A hátán meg egy folyadékosat találtam tegnap este.
Hú......, mit nem adnék, ha neki is olyan enyhe lefolyású lenne, mint Leventének :roll:
Lidke, szájsebészhez csak akkor kell menem, ha afogorvos enm tudja megcsinálni(de remélem igen, mert profi)
Meg akkor se vésőzi szét, "csak" felvágja az ínyemet, és kikanalazza a gyulladást :shock:
na, ha nem sikerül, akkor jön a véső................... :shock: :shock: :shock:
de ez a hármas számú variáció.
legyünk optimisták, és elsőre sikerülni fog a fogorvosnál :)

A bilizésnél jó ötlet, hogy vártok, igen, sajnos kicsit visszaesnek mindneféle téren szegénykék. :wink:
Alena tök szép név :D

Táskaplázás pasi befutott du.4 órakor(nem is kapott egy forint jattot se :wink: :wink: :wink: )
vas

Sziasztok,

köszi a hiányolást Ildi :D

Era, gondolok Rátok sokat, mióta olvastam, mi a helyzet nálatok. Sok erőt kívánok Neked, párodnak mielőbbi felépülést, és remélem, Martinnak már nem is kell kívánnom jobbulást, mert meggyógyult. Ha nem, akkor persze gyógymanók. Ha van kis időd, erőd, gyere, mesélj, hogy vagytok! Csajszikához gratula!

Mamac, gratulok a könyvhöz! Vásárhoz sok sikert! Képek, mint mindig szépek, pocakod nagyon szép és tényleg csini vagy!

Ildikém, jajjjjj, remélem, hamar elhúznak tőletek a barik. Olinak extra sok puszi, remélem, Nasinak is enyhébb lefolyású lesz. Be vannak amúgy oltva? (Csak,h Leventének ilyen enyhébb volt.) Ezek a futárok :twisted: , de gyűlölök várni rájuk.
Csajod gyönyörűség! Ja, és persze neked is jobbulást!
Jó karis recepttel megdobsz? :wink: Halászléhez... ne lazac....

Edit, köszi a receptet. Figyusz, édesítő esetén mennyi megy bele? Meg úgy ált. (Ildi, neked is szól), ha édesítőt akarok használni cukor helyett, mi az arány?
A fiad nagyon cukor!

Angi, annyira szép ez a Lidike! Cuki a mikusapiban. Meggyógyulst teljesen? Ferinek utólag is sok boldogságot névnapja alkalmából. Tényleg tesód hogy van? Sajnálom, h Lidi sírt Ferinek. Sajna Boti mostanában nem akar elaludni az apjával, szal átérzem. Ő is extraanyás. Persze élvezem, csak sajnálom Tibit, h sokszor ellöki magától Boti :( Mondjuk nagyon sokat dolgozik, sztem ez is benne lehet....
Milyen volt a Mikulás-ünnepség?

Ági, Fannika nagyon ügyes a bilikézéssel. Tök szépek az üvegfestések. Én még nem próbáltam, mert tisztában vagyok a kézügyességemmel.... :?
És persze továbbra is szépséges nagylány!

VokEszter, sajnálom a betegségeket. Hanna is nagyon ügyike a bilizéssel! Elhiszem, h szeretnél otthon lenni a csajjal, de most már mindjárt itt a téli szünet, hurrá!

Lidke, tök jól gondoljátok sztem ezt a bilizést! Keve nagyon cuki lehet! 31. hét, húúúú, nemsokára visszaszámlálás :)

Tünde, Bettus nagyon ügyes a mondókával. Boti még "csak" szavakat sorol egymás után: főneveket meg egy igét belecsempész :D Most kezd mondatokat alkotni, de még csak ilyen szinten: - múlt héten: pápá, Apa....stb, ami a hétre: szia, Apává avanzsált :D Hogy vannak a csajok? Vizsgák?

Annácskáékról tud valaki? Én is aggódom ám értük!

Mikulás itt is járt. Boti fogadtatása vegyes volt. Délelőtt a zenebölcsiben nagyon bátor volt, a kapott szaloncukrot visszaadta, majd pár perc múlva, csak visszament a Mikuláshoz, és elkérte, hozzátéve,h anyának adja oda :D Délután meg szintén zenebölcsis szervezésben voltunk Miku-ünnepségen. Ott annyi volt a gond,h nem győzte kivárni,h mikor kapja ő a csomagot, ezért egy-két gyerkőt letepert a földre. Nem durván, csak már unatkozott, és megölelgette őke, épp a Mikulás előtt. :shock: :D Itt már jobban húzódozott a Télapótól, bizti nem volt olyan szimpi :D, azóta is azt emlegeti,h Pépó (télapó) szakáll (közben mutatja :D) neeeem. Oti (boti) fé(l)tél. :D:D:D

Majd dobok fel képet is, csak a másik gépen van.

Én is hiányolok többeket! Merre vagytok: Vali, Annácska, Évi, Meli, Csillus, Eszti??????

Szép napot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory, ez a vers nagyon tetszett! Köszi,h felraktad!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Melitta nem jött.

De ő igen!

Na ki ő???

Kép Kép

Olyan gyönyörű! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lidke
Bélyegeket is szoktam tervezni és karácsonykor szokott ilyen összeröffenés lenni... most még engem külön is ünnepeltek mert idén töltöttem a 30-at.
Köszi... végülis annyira nem vagyok kétségbeesve... Áronom után is lefogytam a kilencvennapossal, csak egy kis akaraterő kellett hozzá...

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lidke
Áronom keresztneve Fülöp! :)
Nekem nagyon tetszik... mi úgy akarjuk, hogy az összes kölkec védőszentje Fülöp atya lesz, mert szeretnénk ha egy vidám szent nevét viselnék... a lányok ezért lesznek Teréz a keresztségben...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mivel nincs nagy pörgés megoldom a találóskérdést...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hello! :)

Ezer éve nem voltam, csak olvasó üzemmódban nyomom, valahogy az írás mind elmarad. :oops: Főleg most, hogy beindultak a vizsgák. :?
Anita, köszönöm a hiányolást :) És emlékszem a múltkor boscó is hiányolt :)

Gyerkőcök, pocakok nagyon helyesek, nemsemmi, hogy hamarosan előbújnak a pocaktesók :)

Velünk minden oké, Dominó nődögél, még nem beszél, csak szavakat, de abból már nagyon sokat, nem szobatiszta, még nem is próbálkozunk :) De egy tündér :D

Kistesó is jól van, pocak nől ezerrel, jövőhéten megyünk az AFP-re, Annácskáékhoz hasonlóan a kombinált tesztesre, mert az előző eredmény nekünk sem lett túl fényes.

cory, ez a vers csúcs :)

Mikulás nálunk is járt, apa személyében, de Domka nem ismerte fel :wink: Édesen betessékelte, kipakoltatta a puttonyt, aztán kikísérte, és játszott egy jó nagyot a kapott konyhai szettel. Szakács lesz a fiam, akárki meglássa :D Nemám autó, hanem evőeszközök, tányérok, műanyag zöldségek. Órákat elszöszmötöl velük. :D

Hozok képet is,
kellemes karácsonyi készülődést mindenkinek :)

faby

Jaj a képek lemaradtak:

Kép

Kép

Kép

faby

Két Dominó is egymás után!

És mindkettő milyen szép! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

És milyen göndör :)
indianyo

Sziasztok!

Hát, ha senki, akkor majd én! :D

Mindkét Dominó csodaszép! :D

Faby!
Mi volt a baj az AFP-n? Én úgy utálom ezt a vizsgálatot! Most nem is tudom az eredményét, mondtam a dokinak, hogy ne mondjon semmit, mert nem akarok esetlegesen még ezen is idegeskedni. (Akkor voltak a kiütéseim is).
Belenéztem a blogotokba, Dominó csúcs, milyen aranyos, és persze bátor is! Jó, hogy neki tetszett a Mikulás!
Pocakod is szép, megint elképedtem, hogy másnak már az elején is nő! Én mindkét AFP-n csak kapkodtam a fejem, hogy a többieknek már "mekkora" hasuk van, aztán jött a pánik, hogy biztos baj van. :wink: :roll:

Ildi!
Drukk, hogy Natikán gyorsan átmenjen a bari! Remélem, nem lett rosszabb! Mindhármuknak sok gyógymanó! Levente már teljesen rendben van?
Fogorvosnál akkor csak nem lesz semmi komolyabb! Mikor kell legközelebb menned?

Anita!
Hős Boti a Télapóval! :D Képeket ne felejtsd el!
Igen, 31+2! Én kb. a hatodik hét óta visszaszámolok :oops: , bár most talán valamivel gyorsabban megy az idő, mint Kevével. Nem rajongok ezért az időszakért! Én már azt várom, hogy a készterméket hozzuk haza!

Mamacka!
Én meg már rosszra gondoltam a bélyeges bulival! :lol:
Áron nagyon édes, ő is milyen nagyfiú lett!!! :D
Keve keresztségi nevei Bálint Mór. Bálint atyához jártam gyerekkorom óta, és imádtam, ritka jó fej volt! Fiatalon vagy színész, vagy pap akart lenni, végül pap lett, de azért a színészkedést se adta föl. :lol: Volt egy stílusa... :lol: Akárhová költöztünk, mindig visszajártunk hozzá, de sajnos még a Keve születése előtt meghalt. Az új pap ott nem volt ilyen magával ragadó, úgyhogy a terhesség vége felé már ide hozzánk jártunk, ahova tartozunk lakcím szerint. Az Atya gondolkodásmódja itt is hasonló, csak elég száraz az előadásmódja. Mikor Keve megszületett, és mentem le megbeszélni a keresztelőt. Mondtam, hogy a Bálint nevet szeretném, de azt mondták, hogy azt nem lehet, csak magyar védőszentet. A listáról nekem nagyon bejött a Mór, de gondoltam, hogy Attilának nem tetszene, így mást választottam. Akkor jártam először a sekrestyében. Mikor indultam kifele, megláttam, hogy az ÉN Bálint atyám fényképe ki van téve!!! Döbbenetemben megkérdeztem, hogy hogyhogy, így derült ki, hogy az itteni Atyával a legjobb barátok voltak! :D Kicsi a világ! :D Hazaértem, meséltem Attilának, hogy mi volt, és mikor odaértem, hogy Mór is volt a nevek listáján, kiderült, hogy neki is nagyon tetszik! A keresztelő előtt behívtak minket a sekrestyébe, hogy szereztek engedélyt a Bálint név adására, de magyar is kell mellé, ha akarunk még azon is változtathatunk. Így lett Bálint Mór! :D

Rólunk:
Keve most már csüng a kistesón, és minden baba-témán, pedig nem mondogatjuk neki. Naponta legalább tízszer odarohan, közben kiabál, hogy kittetó-kittetó, levetkőzteti a hasamat, és elkezdi ölelgetni, puszilgatni. Néha játékokat is hoz neki, néha csak a cumisüvegéből "itatja", és beszél hozzá!kiszúrta, hogy Attila csak egy pillanatra megsimizte a hasamat, erre odarohant, és elkezdett sírni, mert ő nem érte el. Leguggoltam, akkor megölelgette, és megnyugodott.
Adtunk neki egy babát, hogy szokja a baba kinézetét, jelenlétét. Most már úgy rajong a babáért, hogy ha vele játszunk, hozza, és mondja, hogy baba is! Ma úgy kellett vele énekelnünk, hogy ő Attila ölében, a baba pedig szigorúan az én ölemben. Mikor egy kicsit nem figyelt, eltettem a babát, de persze rögtön hiányolta. Mondtam, hogy elment aludni, erre szegény rohant az ágyhoz keresni, és már pityergett is, hogy nem találta ott. Mondtam Attilának, hogy az jó lesz, ha szoptatás közben majd nem csak a Kevét kell szórakoztatnom, hanem a babáját is! :? :roll:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Akkor hozok képeket is, csak, hogy teljen az oldal. :wink:

Ha lányom lesz, ebben jön haza a kórházból! Olyan gyönyörű!

Kép

Kép Szerelem...

Kép Kép
Kép Maguktól sétálgatnak kézenfogva!

Kép
Kép 31+1
Kép Kép

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Lidke,
nekem pont ilyen pocakom volt Lidivel. :wink: A pulcsi nagyon szép. Milyen édes Keve a kiscsajjal.

A kis Dominók igazán helyes kispasik.

Faby,
És tényleg nem ismerte fel apukáját a Mikulás személyében? Milyen kis udvarias Dominó.
Anita,
köszi a névnapos köszöntést Ferinek. :) De kis bátor legényke Boti. Akkor a 2. Télapó biztos nagyon unszimpi lehetett neki. :( Köszi, tesóm is jól van, ideiglenesen dolgozik. Tibit sajnálom a sok munka miatt...
Ildi,
hogy vannak a barisok? Gondolom nehezen viselik. Gyógyulást nekik, neked meg kitartást! Milyen az öv, amit renedeltél? Tetszett apának? Boldog szülinapot neki!

Mi csütörtökön voltunk apa munkahelyén a Télapónál. Láttam, hogy vannak jó gyerekek is. :wink: Szóval Lidi ott abszolút nem tartott igényt rám. Bebújt a dekorációs kandallóba, beleült a kisbébik hordozójába és Mikitől se félt. Bábelőadás volt, amit néha nézett, de hosszú volt neki.

Mindenkinek szép 2.adventi vasárnapot!

angi79

Sziasztok!

Indianyó, nagyon édes Dominó, a hatalmas barna szemeivel. :)

kövecske, hú, szép nagy már a pocid :) És a szerelmespár is aranyos!

Angi, úgy tűnt, nem ismerte fel. Mondjuk a szakáll teljesen elfedte az arcát, a sapka a szemébe húzva, és hüle mély hangon dörmögött :lol: Úgyhogy elvileg simán bevette, hogy ő a Télapó. De lehet, hogy csak játszik velünk. ;)

Szép estét!

faby

Ildi: Boldog névnapot Natikának!!!!! :lol: Hogy vannak a kis himlősök???Tényleg hogy tetszett az öv? Láttad már hogy vannak nagyon jó Hello Kittys ablakfestéshez való minták?? Fogas sztorid iszonyat!!! Kitartás! Én most kezdtem el gyűjtögetni a fogsoromra! hamarosan már nem a sajátom lesz a számban! :roll: :cry: :cry: :cry:

Faby: Igen, tényleg hiányoltalak! Nem ám eltűnni!!!! Nagyon édes Dominó!!! Tetszett a Mikus sztori, még a blogban olvastam róla!Édes!!! :lol:

Indianyó: A Te Domkád is nagyon édes!!! Igazi szúrós tekintetű pasika!!!
:lol:

Lidke: nagyon édes a kispulcsi. És a hódító nagyfiad is!!! És csinike a pocakod! Már nincs sok hátra, és találkoztok a pindurkával!

Angi: Lidi tényleg gyönyörűűűűű!!!!!!!Jó hogy ő sem félt a Mikulástól!

Mamacka: legközelebb alkoholos koktéllal fogunk koccintani(ha szoktak egyáltalán koccintani vele) Szegénykém mindig kimaradsz a jóból! De kárpótol Téged a kis családod!!! Olyan jók a képek rólatok! Gratulálok a könyvhöz! Sikert aratott?

Rólunk: Nálunk is járt a Télapó, egy ismerős személyében! Az első reakciója az volt Fannikának, hogy úgy mászott fel az ölembe, mint mókus a fára! A lábával is szorított!! De aztán nagyon hamar megbarátkozott vele, mert igazán kedves volt a Télapó. Betessékelte, leültette, és tényleg tök jól elvolt vele. Nagyon sokat emlegeti azóta is! Fannikának folyamatosan bővül a szókincse, most az a menő ha nem figyel rá egyből az apja amikor szól neki hogy apa, akkor jön az hogy ALBI. Mondja a barátnője nevét is, hogy VIVI. Tegnap meg mondta hogy GÁZ. :shock: Imádom ahogy beszél. Jövőhéten viszik el a kiskutyáinkat! Nagyon összenő velünk mindegik ennyi idő után. Rossz lesz ha elviszik őket!
Fannika és a kiskutyák: Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Baris Natikának boldog névnapot!

Boscó!
De édes Fannika a kutyikkal! Biztosan neki is hiányozni fognak! Ügyi a szókincs-fejlesztéssel is! Néha nálunk is vannak olyan szavak, amikre csak nézünk, hogy hol hallhatta a gyerek. Kevére ha nem figyel rögtön az Apuci mikor szólítja, akkor jön, hogy "szivem"! :lol:
Te fogaiddal mi a baj?
Koktél, és egyéb alkohol-ügyben engem is lehet sajnálni! Én sem ittam kb. 1000 napja! :cry:

Angi!
Akkor a pocak-formát jelnek veszem! :wink: (Bár Kevével is ilyesmi volt, mondogatják is most is, hogy ez fiús pocak! :twisted: )

Lidke
KépKép
kövecske

Lidke
Nagyon szép a pocid! Enyém is ilyen repedtke!
Így akkor Kevének a ti Bálint atyátok a védőszentje! :wink: mondhattad volna az atyának, hogy már van magyar Bálint szent az atya személyében! (tudom ez még így nem legális, de azért igaz!) Amúgy én Fülöp nevü magyar szentről sem tudok, de nálunk nem volt kikötés, hogy magyar legyen...
Egyik barátunk fia Mór!

A vásár jó volt... kb 22 db könyvet adtam el, 5 hordozót, pár babzsák madarat, díszeket, kb 6db madaras kerámia csengőt... csak piszkosul elfáradtam...
Majd teszek képeket!
Áron is jól érezte magát... alvás időben durmolt vagy három órát a karácsonyfa alatt...

Képzeljétek valaki nagy jót tett velem, kölcsönadott egy mérleget! Egészen helyreállt az önbizalmam, hogy nem 70 csak 66,5 kiló vagyok! :) és még azt is hozzátette, hogy ez pontos!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Képek a vásárról
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mikulásos képekkel még tartozom...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Melitta
Kinn volt a cd... remélem nincs baj!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Natasa nagyon szépen köszöni a névnapi kösziket mindnenkinek :D
Angi, uram nevében is köszi :wink:

Lidke, éppen ma voltam a fogorvosnál, 2 gyökértömést beletett, szerdán meg betömi véglegesen.
Aztán januárban megyek a 3.számú fogammal, aminek a gyökerében valószínű ciszta van, nem biztos, hogy meg tudja csinálni, na, akkor jön a szájsebész :roll: :roll:
Frankó lesz :shock:
nagyon helyes a pocakod, és bakker, már csak 2 hónapod van hátra??? :shock:
nagyon izgi!!!

Boscó, tényleg mi is van a te fogaiddal is,???
Fannika csuda helyes a kutyikkal :D

Edit, megcsináltam a Sportszeletet, (felét), de semmi se maradt belőle.
Szombaton meg mini sacher tortácskákat csináltam(nagyon jó lett)

Anita édes milyen receptre vágysz a halászléhez(lazachoz??) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

na, pusz, lefekszem aludni egy kicsit, baromi fáradt vagyok, megviselnek a fogorvosos napok :roll:
vas

Baripöttyösök köszi jól vannak, asszem lecsengőbe van a dolog(Natasán szerencsére nem jött ki túl sok pötty)
Olivéré is szépen gyógyul(neki a sok pöttye ellenére talán az volt a szerencséje, hogy kicsik voltak a pöttyök, így gyorsan, és szépen gyógyul)

na, pá :D :D :D
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?