Sziasztok!
Keve megint tiszta takony, aludni is alig tud, mi meg egyáltalán nem. Dokinéni nem talált semmit, azt mondta, valószínűleg a fogzás miatt van, az ő szervezetét így viseli meg. Egyszerre nyolc foga jön.
Popsija már egész szép, az is a fogzástól volt. Úgy sajnálom szegénykémet! Olyan rossz látni/hallani, hogy nem kap levegőt, és csak fekszik a sötétben nyitott szemmel éjszaka órákon keresztül!
Melitta!
Sajna így mi kihagyjuk ezen a héten is a játszóházat. Elvileg nincs semmi, mehetne közösségbe, de azért ki tudja?!
Bartika!
Én sajna nem tudok Mikulás-bulit, mi még azokra sem megyünk, ahová hivatalosak vagyunk, mert Keve fél a Mikulástól. Olyan édes! Legörbíti a száját, rázza a fejét, közben a tekintetét a Mikulásra szegezi, és félhangosan mondogatja, hogy nem-nem.
Csema!
Főzőcskézős Szofi édes lehet! Végül Annácska segített bölcsi-ügyben?
Era!
Drukkok mennek továbbra is! Sokat gondolunk Rátok!
Mamacka!
Adventi leírásod jól jött, köszi! Én ugyan a nagyját tudtam, de így összefoglalva kinyomtattam, és a gyertyagyújtás előtt Attila azt olvasta fel. Megbeszéltük, hogy ezentúl minden évben az első vasárnap ezt fogja felolvasni, nem árt, ha a gyerekek is hallják legalább évente egyszer.
Cory!
Gyerekek nagyon édesek! Ezt a képet már láttuk nagyban? Nem emlékszem...
Mi múlt héten voltunk orvosnál+UH-on. Dokinak mondtam, hogy úgy éreztem, mintha megpattant volna egy ér a lábamban, kiderült, hogy valóban ez történt. Kaptam egy érfalerősítőt rá, 15 napra 3000 forint!
Még csak négy kilót sikeredett felszednem, de a babával minden oké. Méretei alapján napra pontosan annyi idősnek hozta ki a gép, mint amennyi valójában.
És a legfontosabb: befordult
, így elvileg nincs akadálya a sima szülésnek! A pofiját sajna nem mutatta úgy, mint Keve ennél a vizsgálatnál (ami napra pontosan ilyenkor volt 30+1), de az ritka jelenség is volt, még a szonográfus is meglepődött. Viszont pont próbálta bekapni a kezét, nyitogatta a száját, dugdosta a nyelvét, a fejével meg kapkodott a keze után. Utána a lábát is odadugta, de azt se sikerült elkapni. Nagy élmény volt! Még éjszaka itthon is azt nézegettük, és visítoztunk, hogy milyen kis aranyos!
Attilánál egyre több a terhességi tünet, most a hangulatváltások és a kívánósság mellé belépett a falánkság, és a rossz alvás is.