Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó reggelt!
Ildi,
jó a recept. Milyen nagy tepsiben szoktad sütni? 7végén nekem is kreálni kell valamit, mert Ferinek névnapja lesz.
Cory,
jobbulást a gyerkőcnek!
Edit,
jó lehet Levi dumája. Lidi nem becézgeti a dolgokat, de a szomszéd kiscsaj igen pl.az apja keresztnevét is, ami elég vicces. :D Lidinél most a legújabb az, hogy mindennek az a vége: "Lidi is". :D
Vali,
merre vagy?

angi79

Angi, én ebben szoktam sütni:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50029888
, és a 30 centis változatában :)

Jó sütést, hidd el fini lesz :D
(aszalt gyümölcsöket is lehet bele tenni :wink: )

Hú, nekünk is van Feri haverunk, de most az ő lánya skarlátos, enyémek voltak-lesznek barisok, nem hinném, hogy összeengedjük őket hétvégén :roll:
így elmarad a buli. :wink:
vas

Ildi,
köszi a választ, nekem is pont ilyenem van. :)
angi79

Ildi:
köszi a receptet, most hétvégén ki is próbálom!
hűűű, ez a sminkes suli nagyon húzós... , de lehet hogy visszakeresnéd hamar az árát!! :) :wink:

Cory:
jobbulást Balu szemének!!!

Edit, Melitta:
édesek a becézgetős fiúk :lol:

nálunk nincs ilyen, Fannikához hasonlóan Bettina is mindenre azt mondja: "máris", meg mindent visszautánoz, még hosszú mondatokat is!

Dorina olyan édes volt, egyik nap azt mondta a nagyinak:
"Kati mama, nem szabad a Holdba nézni, mert megsüketülsz" :lol:

honnan vesznek ilyesmit?? :lol:

Még egy beszólás Patríciától, ami tavaly télen, egyik sötét este történt:

Apa: "Patrícia, menjél ki a kertbe és szedj egy kis paradicsomot!"
Patrícia: "Apa, ne már, ebben a sötétben?" ...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Az előbb Bettus ezt mondta:

tiga biga dele ki, tapsz tejet vajat, homama is madad :D
felismeri valaki ? :P

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

[quote="tünde_sződ"]
írta:
tünde_sződtiga biga dele ki, tapsz tejet vajat, homama is madad :D
felismeri valaki ? :P

mintha ismerős lenne valahonnan :wink: :wink: :wink: :wink:

aranyosak nagyon :wink:
paradicsomos is jó :lol:

Lehet hamar bejönne az ára, de egy profi sminkes dógozik ám éjjel-nappal(főleg éjjel), a sok barom fotózás...és társai :roll:
Lennék még mixer, de az is éjjel dolgozik :shock:
Én éjjel aludni szeretek!!! :D :D :D

Angi, akkor ha ez van neked is, akkor biztos sikerülni fog :D
vas

Uhhhh Tünde ettől mi még sehol sem vagyunk! :shock: Gratulálunk a kis szájhősnek! :)

Ildi
A H&M tele van Hello Kyttis cucokkal... papucs, zokni, táska egyebek...
Nekem volt egy ilyen gyerekkoromban de hogy honnan??? akkor ez itthon nem volt sláger...

Elkaptunk valami fosós nyavaját Árontól... nem is a fosi a vacak az nem is olyan durva de olyan hasgörcsökkel jár, hogy már aggódom nem hat-e ki a méhemre... és tök sokáig tart... előző héten férjem kinlódott most meg én de már tart egy hete...
Csak most jöttem rá, hogy ez Árontól jöhetett, mert amikor fosizott mindig fogdosta a pelusát mintha fájna a fütyije... biztos a hasa görsölt, csak ő egy hős...

bocs ha gusztustalan voltam...
mi a vacak lehet ez... ilyenem még sose volt...
...vagy ezek már a gyerekbetegségek sora amit a gyerekek röhögve átvészelnek a szülők meg belepusztulnak???

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csajok
Egy másik fórumon valakinek összeszedtem, hogy mit is jelent advent, a gyertyák a koszorúk... gondoltam érdekes lehet nektek is! :)

Advent

A keresztény kultúrkörben a december 25-ét, Jézus születésének napját megelőző négy hét az adventi időszak.
Az advent szó jelentése eljövetel (a latin „adventus Domini” kifejezésből származik, ami annyit tesz: „Úr eljövetele”).
Régebben egyes vidékeken nevezték ezt az időszakot „kisböjtnek” is. A lila szín is a bűnbánat szine... Az adventi idő alatti böjtölés szokása tulajdonképpen a húsvétot megelőző nagyböjtöt utánozza. (Húsvét előtt is van egy "rózsaszín Vasárnap amikor nem böjtölünk hanem örvendezünk :) )
Advent első vasárnapja, a keresztény egyházi év első napja, mindig november 27. és december 3. közé esik.

A világító gyertyák számának növekedése szimbolizálja a növekvő fényt, amelyet Isten Jézusban a várakozónak ad karácsonykor.

Kép

Ami most jön azt én sem tudtam:
Minden gyertya szimbolizál egy fogalmat: hit, remény, szeretet, öröm. Egyben a katolikus szimbolika szerint egy-egy személyre (vagy közösségre) is utalnak:

* Ádám és Éva – mint akiknek elsőként ígérte meg Isten a megváltást (hit)
* zsidó nép – akinek megígérte, hogy közülük származik a Messiás (remény)
* Szűz Mária – aki megszülte a fiút (öröm – rózsaszín gyertya)

* Keresztelő Szent János – aki hirdette Jézus eljövetelét, és készítette az utat az emberek szívéhez (szeretet)

Az első ilyen koszorút Johann Hinrich Wichern, az evangélikus szeretetszolgálat elindítója készítette. Az általa alapított szeretetotthonban fából készült koszorút készítettek, amelyre 23 gyertya került, ebből négy nagyobb a vasárnapokat, a 19 kisebb a hétköznapokat szimbolizálta. Manapság már csak négy gyertyát szokás a koszorúra tenni.

Az első Vasárnapnak én sem tudom a nevét... :azt hiszem nincs is neki
ez Advent első Vasárnapja
a második bronz Vasárnap
a harmadik ezüst Vasárnap ekkor gyújtjuk a rózsaszínt ez az örvendezés vasárnapja... előünnep
a negyedik az arany Vasárnap..

Három lila gyertya van, és egy rózsaszín, a rózsaszínnel szemköztlévővel kezdjük majd egy irányba elindulunk... templomban gyakran fehér szokott lenni mind a négy csak szalaggal jelölik.

Kép
Kép
Kép
mamacka

most látom hello kitty... :) megcseréltem... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés rólunk:

Párom, vasárnap óta kórházban van az intenzív osztályon, állapota azóta sem javult, AUTOIMMUN betegsége van, még nem tudják pontosan melyik típus. Megtámadta a szívét, tüdejét, máját, szemét.

Martinnak, vírusos torokgyulladása van. 40 fokos láz......+ írtó hisztis, gondolom az apa hiány is közrejátszik!

Én a helyzethez képest már jól vagyok, igaz ráment a gyomromra az idegeskedés és szinte minden kijön belőlem. A vérvizsgálatom eredménye nagyon gáz lett. Az orvos elájult a gyulladt visszereimtől a lábam folyamatosan dagad. Mivel segítségem nincs, még pihentetni sem tudom... na jó, nem folytatom.

Van jó hírem is. 80 %, hogy kislányunk lesz. Ő teljesen jól van, igaz folyamatosan védekező poziciót vett fel az ultrahang alatt. Gondolom a stress...

Röviden ennyi...

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Era: uhhh, ez nagyon durván hangzik. Nagyon drukkolok a párodnak, hgoy minél előbb jól legyen!
Martinnak jobbulást! Neked meg kitartást!!!
Kislányhoz gratulálok :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Era
ez nagyon durva! csak most derült ki?
Jaj Istenem... imádkozunk értetek! :(

A kislányhoz gratulálok...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Volt a családban már ilyen?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Era!

Nagyon szorítunk nektek! Ha tudunk segíteni, csak szólj! Martinnal lenni, stb.
Nálunk van a baráti körben ilyen, így ha rendeződiuk a helyzet és szeretnétek tájékozódni arról, hogy ő hogyan lett jobban, akkor szívesen megadom az elérhetőségeit, mert ő évekig szaladgált kuruzslókhoz, mire megtalálta a megoldást...

Melitta

Kép
nyf

Nem tudtok véletlenül Budapesten balkezes boltot?

cory
Budapest

Sziasztok

Balkezes bolt? Életemben nnem hallottam ilyet...

Nekünk nagyon jó kis napunk volt ma...

...koszorúkötéssel kezdtük... sikerült ötöt összehozni...nagyon kellett sietni, hogy odaérjünk a kiállításmegnyitóra, a Mikulás Kaláka már sajnos nem fért bele...
a kiállításon lehetett gyertyát mártani papírt hajtogatni, hímezni... unokatesóm gyerekei nagyon sokat alkottak.
És a kiállítás is hihetetlen színvonalas... olyan gyönyörű fa játékok vannak... leesett az állam (azt hiszem ez a pasas nyert) fa házikók, teljes berendezéssel, malom, fűrésztelep, különböző autók markolók... GYÖNYÖRŰ!!!
Ezen kívül remek társasjátékok, plüss babák egyebek... nagyon színvonalas volt az egész... még 3.-áig meg lehet nézni ha valakit érdekel!
Érdemes!
Képzeljétek én dícsérő oklevelet kaptam a mesekönyveimért. :)

Utánna még sikerült eljutnom a 2 in 1-ba és találtam gatyót!!! Nem gondoltam volna, hogy ezek ennyire kényelmesek!!! ma meg tagnap 70% leértékelés (utolsó pillanatban tudtam meg)volt így csak 3900 Ft volt egy gatya...
Annyira örülök neki mert ennyiért varratni sem tudtam volna és macerás lett volna eljutni...

De holnap is érdemes elmenni ha valakit érdekel mert nagy leértékelések vannak alapból is a két nap bónusz volt... minden 70% de amúgy is vannak 70% 50% 40% 30% 20%-os leértékelések...
Annak is örülök, hogy magyar termék... a C&A-ban is nézegettem, de annyira kényelmetlen volt és olyan idétlenül állt! :(

Majd teszek képet! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cory
nagyon jó az avatarod! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Era,
nagyon drukkolok Nektek!!! Jobbulást apának!!! Jobbulást Marinnak is. Neked sok-sok erőt és kitartást!
A kislányhoz gratulálok.

Cory,
www.balkezes.hu (Feri szerint Mo-on csak 1 ilyen bolt van)
vagy balkezes.lap.hu
angi79

Era: Jobbulást párodnak, és a kis Martinnak is! Neked pedig kitartást és sok erőt!!!Vigyázz magatokra!!!!!!!!! Remélem hogy kislányotok lesz a Pocaklakó!

Cory: tényleg édesek a csemetéid!!

Tünde: Bettus nagyon ügyes! Én felismertem!!! :wink: :wink: :wink: Te jegyzeteled a sok aranyköpést? :wink: :lol: Édesek a csajok.Még mindig azon mosolygok, hogy milyen jó Neked hogy váltassz, és azt fogod csinálni amit szeretnél. Ügyes vagy hogy belefogtál. Otthon lesz szalonod? Vagy elmész bérelsz valami jó helyen egy üzletet?

Mamacka: rendbe jöttetek már???Jól végigment rajtatok!

Ildi: örülök hogy Ti is résztvesztek ebben a cipősdobozos segítésben! Képzeld, mi azt hittük hogy itt berrettyóújfaluban is le tudjuk adni, mert itt is van ám nagy baptistaszeretetszolgálat meg minden izé bizé, aztán kiderült, hogy Debrecenbe tudjuk csak leadni! Mondjuk itt is van nagyon sok szegény, és lenne helye, nem értem miért nem tudnak itt is egy lerakatot csinálni! Most viszont összekötjük a kellemeset a hasznossal, mert holnap megyünk Debibe, és akkor egyúttal leadjuk a dobozainkat! :lol:
Vendég

Ildi,
naaaagyon fincsi lett a répatorta. Köszi a receptet.
Boscó,
mi a Mikulásgyárba szoktuk leadni a gyerekeknek szánt csomagunkat. Debrecen nagyon szép lehet most karácsonyi fényekben. :)
Tünde,
tényleg nagyon ügyi Bettus a mondókával. Rá mondjuk többszörösen is ragadnak a dolgok a tesók miatt. Dorina dumája meg haláli. :lol:
angi79

Era, mi újság a férjeddel? Sokat gondolok rátok. És kitartást!
Vendég

Era:
Nagyon aggódunk Értetek!!!
Kívánjuk , hogy minél előbb túl legyetek a nehézségeken és hogy a párod is hamar meggyógyuljon!!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat és a drukkokat!!!!
Külön köszönöm, hogy segítenétek Martinnra vigyázzni. :)
Szerencsére Martin meggyógyúlt , teljesen tünetmentes, bár az antibiotikumot még kapja.

Páromnál, még mindig nincs javulás, ráadásul ma a nyakán keresztűl levezettek vm. csövet, hogy a gyógyszer egyből a szívébe jusson. A sok gyógyszertől kialakult cukorbetegség és lisztérzékenység. Az előbbi állítólag átmeneti, de a 12-15-ös cukor, elég rémisztő.
Annyira gáz, hogy a férjem bent a kórházban zokog, hogy nem szeretgetheti a Martint, a Martin meg itthon tombol, hogy nincs apa.
Ez így nagyon nehéz, de amíg az intenzíven van nem találkozhatnak.
Clamidyát is találtak nála, úgyhogy az orvos javaslatára nekem is mennem kell a nőgyógyászhoz, hogy vizsgáljon meg alaposan, nehogy baja legyen a kicsinek.
Szóval, itt tartunk, de remélem legközelebb jobb hírekkel szolgálhatok!

Mamacka!
Gratulálok!!!
Nem, nincs a családban senkinek ilyen betegsége. Vagy csak még nem jött elő...!

Jó éjt,
ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Ja, elfelejtettem, hogy a barátnőm látott valahol röhögős ELMO-t 10 000 Ft-ért. Utánnajár, hogy van -e még és egyáltalán melyik üzletben is volt.
HA megvan a cím, megírom...

KépKép

KépKép
lingelera

Era
Jobbulást a párodnak...nagyon drukkolok!!!!!
Gratulálok a kislányhoz, vigyázz rá!

Mamacka:)
Jó volt olvasni az adventi leírásod...én sem tudtam

Megvagyunk, zajlik az élet ...most kezdjük a bölcsi második beszoktatós hetét.
Szófi kicsit nehezen viseli, hogy mindent kivesznek a kezéből, és várnia kell pl ebédnél, hogy Ő következzen....de remélem megszokja.
A babakonyhából nem igen lehet kihozzni, kint az udvaron pedig a csúszda a csúcs.

KépKép
csema

Én ebben a boltban láttam mindenféle Elmot.

cory
Budapest

Era, nagyon drukkolok a férjednek, hogy mielőbb felépüljön.
A kislányhoz gratulálok!

Mamacka, H&m-et tudom, köszi, de ott plüss figurát nem láttam, csak mindenféle kiegészítőt.

Angi, de jó, hogy sikerült a torta :D

Boscó, még nekünk össze kell csomagolni a cuccokat, aztán mehetnek a dobozba, és majd a páromék valahol leadják Pesten.

Mamacka, gratu az oklevélhez! :D
Fosti vírus elhagyott már benneteket??
vas

Era
Nagyon sajnálom... remélem hamarosan lesz javulás ... :cry: :cry: :cry: :cry:

Sziasztok
Egy gyors helyzetjelentés és rohanunk tovább...

Jelentem VAN KISKÖNYVEM!
Nem semmi...
Hallgattuk a kis szívét Áron és aptyuk is ott volt...
Minden rendben velem... megdícsért, hogy milyen vékony vagyok!
:shock:
70 kilót mért ami engem annyira nem győzött meg:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk csizmában meg egyebek... jó lenne itthonra is egy mérleg, hogy reggel éhgyomorra mérickéljek...

...egy csomó mindenről kikérdeztem a védőnőt...

Reggel sikerült csak elkészíteni a koszorút... ma van após szülinapja neki is csináltam egyett...
Majd fotózok... most rohanunk...

Marcsi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hello Csajok!
Tud valaki Mikulás ünnepséget (jó lenne ha lenne zene, Pötyi imádja) a Pagonyoson kívül?
Szeretném elvinni valahova Pötyit, de a Pagonyba nem tudok személyesen elmenni előtte. :(
Melitta! A Lurdyban nem lesz?
Mamacka! Miért ilyen soká lett kiskönyved? :shock:
Na rohanok, sül a kelt kalácsom. :roll:
Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

cory
Budapest

Sziasztok!

Keve megint tiszta takony, aludni is alig tud, mi meg egyáltalán nem. Dokinéni nem talált semmit, azt mondta, valószínűleg a fogzás miatt van, az ő szervezetét így viseli meg. Egyszerre nyolc foga jön. :cry: Popsija már egész szép, az is a fogzástól volt. Úgy sajnálom szegénykémet! Olyan rossz látni/hallani, hogy nem kap levegőt, és csak fekszik a sötétben nyitott szemmel éjszaka órákon keresztül! :cry:

Melitta!
Sajna így mi kihagyjuk ezen a héten is a játszóházat. Elvileg nincs semmi, mehetne közösségbe, de azért ki tudja?! :roll:

Bartika!
Én sajna nem tudok Mikulás-bulit, mi még azokra sem megyünk, ahová hivatalosak vagyunk, mert Keve fél a Mikulástól. Olyan édes! Legörbíti a száját, rázza a fejét, közben a tekintetét a Mikulásra szegezi, és félhangosan mondogatja, hogy nem-nem.

Csema!
Főzőcskézős Szofi édes lehet! Végül Annácska segített bölcsi-ügyben?

Era!
Drukkok mennek továbbra is! Sokat gondolunk Rátok!

Mamacka!
Adventi leírásod jól jött, köszi! Én ugyan a nagyját tudtam, de így összefoglalva kinyomtattam, és a gyertyagyújtás előtt Attila azt olvasta fel. Megbeszéltük, hogy ezentúl minden évben az első vasárnap ezt fogja felolvasni, nem árt, ha a gyerekek is hallják legalább évente egyszer. :wink:

Cory!
Gyerekek nagyon édesek! Ezt a képet már láttuk nagyban? Nem emlékszem... :wink:

Mi múlt héten voltunk orvosnál+UH-on. Dokinak mondtam, hogy úgy éreztem, mintha megpattant volna egy ér a lábamban, kiderült, hogy valóban ez történt. Kaptam egy érfalerősítőt rá, 15 napra 3000 forint! :evil: :shock: Még csak négy kilót sikeredett felszednem, de a babával minden oké. Méretei alapján napra pontosan annyi idősnek hozta ki a gép, mint amennyi valójában. :D És a legfontosabb: befordult 8), így elvileg nincs akadálya a sima szülésnek! A pofiját sajna nem mutatta úgy, mint Keve ennél a vizsgálatnál (ami napra pontosan ilyenkor volt 30+1), de az ritka jelenség is volt, még a szonográfus is meglepődött. Viszont pont próbálta bekapni a kezét, nyitogatta a száját, dugdosta a nyelvét, a fejével meg kapkodott a keze után. Utána a lábát is odadugta, de azt se sikerült elkapni. Nagy élmény volt! Még éjszaka itthon is azt nézegettük, és visítoztunk, hogy milyen kis aranyos! :lol:
Attilánál egyre több a terhességi tünet, most a hangulatváltások és a kívánósság mellé belépett a falánkság, és a rossz alvás is. :roll: :lol:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Bart
Miért kell előtte elmenni a Pagonyba??

Mert most voltam először védőnőnél... :) laza vagyok mint nyuszika...

Töltök pár fotót... koszorúkötéssel kezdtem a napot... már megint nem sikerült időben elkészülni... aztán védőnő, tök aranyos volt összevissza dícsért, hogy szép a pocakom meg csinos vagyok... ilyen kellene minden kismaminak... majd játékkiállítás ami szuper volt, olyan gyönyörű fajátékok voltak (teszek képet), utána elmentünk a Deáktéri karácsonyi vásárba... ittam forralt bort és ettünk kenyér lángost... ezután 2 in 1 megvettük az el tetetett szoknyát és pólót... anyumtól kapom karácsonyra... ez lesz a fotókon is...
Áronom majdnem kitörte a nyakát ugyanis kiborult a kocsiból, bennem megállt egy pillanatra az ütő... este apóst ünnepeltük szülinapján... Áronom is ünnepelt... ma 20 hónapos... pocakpacni ma 18 hetes...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Jó pörgős napotok volt! :D
Csini a pocid! Ezek mostani képek? :shock:
Áronnak hogy sikerült a babakocsis atrakciót összehozni? Jó, hogy nem lett baja! :wink:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Igen friss ropogós tegnapi képek! :)

Rá volt akasztva a kabát a tolókarra és lehúzta... ezért borult fel, de mivel ott volt a kabát puhára esett... és még időben odaértem talán valamit felfogtama zuhanásból de elég rémítő volt ahogy látom fejjel lefelé zuhanni hátracsapott fejjel... azt hittem kitöri a nyakát...
:cry: :cry: :cry: :cry:

Ma meg megyünk a lakáshoz...
Tegnap még két szobát is átrendeztünk anyóséknál most megint egy szobában alszunk a csemetével...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Tényleg csini a pocak! :)
Azért kell előtte is odamenni, mert személyesen lehet csak jelentkezni, plusz oda kell adni, amit a gyereknek szánsz, és amit később a Mikulástól kap meg személyesen. :roll:

De most úgy néz ki találtam egyet közel ide (Cory, mi Zuglóban lakunk, amiket Te írtál az nekem messzebb lenne, mint Szolnok :lol: - azért köszi! ). Az Aréna Plázában a Libriben is lesz koncert, meg a finn Mikulás... az pont elég lesz nekünk. :)

Senki más nem megy Miku ünnepségre? :oops:

Puszi:
Barti

UI: És egy friss kép Pötyiről. :wink:
Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika,
nagyon szép Pötyi. :) Én az Állatkerti játszóházat akartam javasolni. Mi megyünk a Mikuláshoz az én munkahelyemre vagy apáéra. Mindkét helyen dec 6-án jön a Télapó. Még nem tudom, hogy melyiket válasszuk.
Mamacka,
Lidi is kiesett a babakocsiból nyáron, mi is megijedtünk és elvittük röntgenre is, de nem lett semmi baja. Szép a pocid.
Era,
és ha a kórházba mész, akkor ki vigyáz Martinra? Továbbra is gyors gyógyulást a párodnak!
angi79

Sziasztok!

Mamacka: tényleg nagyon csini vagy! Jók a képek rólatok! Tényleg gyönyörűek a fajátékok!

Bartika: tényleg nagyon szép Pötyike! Mostmár nem mondhatod hogy fiús lányod van :lol: olyan keveset írsz mostanában :cry:

Angi: de jó hogy Ti választhattok hová menjetek Mikulásra.Nálunk lehet "rendelni" Mikulást(mert nekünk nincs munkahelyi ünnepség, hisz munkahelyünk sincs :lol: :roll: ) Dec.6-án este jön le házhoz, hozza azt az ajándékot, amit mi adunk neki oda, hogy adja oda a gyereknek... :lol:

tegnap az eső miatt nem mentünk Debrecenbe, pedig úgy készültünk. De csütörtökön ha minden úgy alakul megyünk, és remélem ott is összefutunk majd Mikulásokkal! :lol:

Lidke:sajnálom hogy Keve megint taknyos! Tudom nem vigasz, de Fannika sem akar kilábalni belőle. A mi dokink is a fogára gyanakszik.Mikor láthatunk rólad is pocakos képet???

Vali? Annácska?

Én ezekkel bíbelődöm mostanában! (ne röhögjetek, de kisvakond szája elég gyengére sikeredett! meg van közte ami még félkész állapotban van!Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
És a ráadás: Fannika napok óta szól ha kakálnia kell. Nem erőltettem, mindig tudta hol van a bili, és hozta A képen is épp nyomja :lol: Kép
Vendég

Sziasztok!

Mamacka!
Aztaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Az enyém sem sokkal nagyobb! Áronnal is nagy pocakod volt? Nekem Kevével ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓriási, de csak a vége felé. Most is nagyon beindult, de 18 hetesen még csak husinak látszott.
Miért rendeztetek át szobákat? Mégsem tudtok karácsonyra beköltözni? :(

Bartika!
Milyen nagylány lett Pötyi is! Nagyon szépséges! :D
Mikulásozni én nagyon szerettem volna menni, kaptunk is egy csomó helyre meghívást, de sajna majd csak jövőre.
Finn Mikulás!!! :D Nem rossz! 8) :wink:

Lidke
KépKép
kövecske

Bartika
Mi végül saját berkekben oldjuk meg... én Pagonyba mentem volna, de hívott egy ismerős család, hogy a nagypapa beöltözik! :)

Annyira aranyos a lányod... tiszta anyja a képen! :) már kész hölgy...

Fannibaba
Nagyon ühgyes vagy!

Lidke
Nemtudom, hogy nagynak számitott-e akkor, de most kb egy hónappal nagyobb mint két éve!
Én is ledöbbentem már tulajdonképpen nyolc hetesen is látszott...
A védőnő nagyon aranyos volt mert megdícsért, hogy vékony vagyok... ez azért jól esett még úgyis, hogy tudom, hogy nem... :) (sőtt azt mondta sovány :lol: :lol: :lol: )

De lehet, hogy sikerül, bár én már kételkedek...
Azért kellett mert kifejel az ágyból és így nemtudok nyugodtan aludni. Ha meg rendes ágyat kapna abból kisétálna és a szobája mellett van egy meredek lépcső amin simán lezuhanhat...

Mamik
Vásár 7-8-9
péntek szombat vasárnap!

GYERTEK!!!
Nagyon jó lesz!

Még egy csomó mindent kellene csinálni de már nincs hozzá erőm... a piros hordozók se lesznek most befejezve... műhimzőt keresnék a logóhoz, de nemtalálok a közelben... akivel beszéltem az azt mondta, hogy én vigyem az anyagot, de én nemtudom, hol lehet 5 centis himzéshez való szalagot venni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Boscó,
nagyon klasszak az alkotásaid. :) Fanni meg milyen ügyi a bilivel. Nekünk még nincs is bilink itthon... :oops: Lehet, hogy lassan kellene már vennem egyet. :wink:
Lidke,
jobbulást Kevének! Lidinek is megint folyik az orra. :( Azért 8 fognak a kinövesztése elég durva lehet.
angi79

mamik
Megjelent a verseskönyv!

http://www.ujkonyvpiac.hu/ujkonyvek.asp?p=1

Cartaphilus Kiadó
2143 Kistarcsa, Bem u. 13.

Ukulele
Kaláka verseskönyv gyerekeknek

Ár: 2200 Ft
56 oldal

A Kaláka együttes Ukulele címû
lemezének versei. Lipovszky-Drescher Mária különlegesen kedves, vidám rajzaival. Többek között: Weöres Sándor, Keszeli Ferenc, Tandori Dezsõ, Nemes Nagy Ágnes verseivel.
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok

Bartika
Tényleg jó régen írtál. Hogy álltok tesó ügyben?
Mi ma megyünk baba klubba, és ott fog jönni a Mikulás. Szerencsére nem kell messzire menni érte. :lol: Tavaly ajándékot is kaptunk, és nem mi vittük. Mi sütit, vagy gyümölcsöt viszünk enni.

Melitta
Jöttök??? :D

Mamacka
Tényleg nagyon csini a pocakod! :D Mikor költöztök a saját házba?

Ildi
Hát nagyon ronda ez a Kitty. :shock: :lol: Jó nagy feje van. Sose láttam eddig.
Sport szelet
50dkg darált keksz
30dkg darált dió
25dkg ráma
6 ek kakaó
1 cs van. cukor
½ dl rum
2dl tej
Tejet, rámát felforraljuk” beletesszük a cukrot, és a van. cukrot ,ha felforrt a rumot is.. A diót, kakaót összekeverjük és ráöntjük a löttyit. Az ikeás lapos tálba bele teszed ”nyomkodod” a masszát és mehet rá a csoki. Máz: 1 tábla étcsokis tortabevonót gőz fölött felolvasztani és ráönteni egyenletesen.
Én általában ennek a felét szoktam csinálni ,és akkora lesz, mint amit nálunk ettél.
A cukrot cserélheted édesítőszerrel.
Lányok tényleg nagyon finom!!!!!!
Remélem érthetően írtam. :wink:

Boscó
Gyönyörűek a kutyik!!!! :D
Fanni meg nagyon ügyes ,hogy szól. Hát tőlünk azt hiszem ez fényévekre áll. :wink:
Nagyon ügyi vagy! Én is szerettem volna ilyet, de béna vagyok hozzá. Viszont megcsináltam életem első adventi koszorúját. :lol:

Era
Én is nagyon sokat gondolok rátok. :(
Csak a legjobbakat tudom kívánni. Remélem legközelebb jó híreket, hozol.
Lánykához gratulálok! :D

Lidke
Pocak képet kérünk! :D
Fogacskád?
Kevének jobbulást.

Vali ,Anita,Vok és többiek???? :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Esti motorozás
Kép

Tévézés

Kép

Szórakozás
Kép

A nagy mű

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit, köszi :D
De a rum mennyiségét mégegyszer légyszi, mert én &frac12-t látok :shock:
Az milyen mértékegység??? :wink: :wink:
Köszi, meg is csinálom majd valamikor :wink:
Levi nagyon átszellemülve nézi a tv-t.
na, így Natasa kb. 3 másodpercig maradna. :lol:

Csúnya a Kitty?,
Nasi imádja.Itt egy fotó tegnapról, mert kapott marticát, és túl magasra tettem neki, hogy ne kaparja le, erre cseles módon odatolta a lábtartót , és felmászott simogatni őket :D
Kép

Este+éjjel meg kijöttek Olivéren is a baripöttyök :( :(
Na, szegény Natasa lesz au utólsó, akin papírforma szerint a legtöbb pöty lesz :roll: :(

Nagyon szép a koszorúd :wink:
Boscó, a te üvegmatricáid is nagyon jók, nem számít, hogy béna a szája, Fannika gondolom imádja őket így is :wink: :D A képen Kitty mellett a hóembert én csináltam, az se tökéletes, nem lett jó az egyik szeme, ott maradt neki :roll: )
vas

Natasa meg elkezdte imádni a macikat(végre van egy gyerekem, aki szereti a plüssállatokat!!!) :wink: :wink: :wink:

Így aludt egyik nap :D
Kép
vas

Féldeci :wink: :lol:

Jaj de ari Natasa. :lol: :lol:

Hogy kell csinálni ezeket a hóembereket vagy bármiket ,és hol lehet kapni ilyeneket? ilyet akarok !!!!!!!!!!!!!
:twisted: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Bili téma:
Levit annyira nem érdekli, hogy szerintem a szűkítőssel fogunk kezdeni. :wink: De ezt már lehet ,hogy írtam régebben.

Levi duma: Ha valami érdekes történik, azt mondja rá AZT A MINDENIT ,ha valami rossz akkor meg AJ-_JAJJ a hangsúlyt kéne hallanotok ,imádom ahogy mondja. :lol: :lol:

Na megyünk készülni a mikulásra :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mi sajnos nem megyünk mikulsá buliba sehova.Holnap lesz az oviba, baromi jó, ötletes, mert kimennek a gyerekek az Egyetemi erdőbe, és ott találkoznak a Télapóval, aztán egy másik fazon meg sárkányrepülőből szórja nekik a szaloncukrot :D
Hát erről lemaradunk :(
pedig Natasa is kapott volna csomagot :wink:

Edit, és milyen rum kell?
Rendes rum?
Vagy sütőrum?
Vagy aroma???????
A rendeset inkább megiszom én :wink:

SZerintem Nasit se érdekelné a bili,de Fannika nagyon ügyes, hogy odanyomja a kakit :wink:

Edit, én a sablonokat a netről nyomtattam ki még tavaly, festéket meg veszel bármilyen hobbi-kratív boltban.(akár játékboltban is van, meg még a tescóban is)
De vigyázz, vannak nagyon gagyi festéket, amiket nem lehet lehúzni ., vagy folynak össze-vissza :roll:
Ugyanúgy csinálom, ahogy boscó kéepin is látod, fehér papíron a sablon, be egy bugyiba, átrajzolni fekete kontúrral, ha megszáradt, lehet kitölteni színekkel.
A legjobb minőséegű festék a Nerchau.
Ezt eddig csak bricostore-ban, praktikerben láttam(vettem)

na, csá, :wink:
vas

Melitta
Melyik nap jönnél a vásárba?
Csak, hogy el ne felejtsem a Cd-t...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildi
Én sima rummal csinálom ,de amilyekkel akarod, azzal csinálod. :lol:
Hát ez a festés holnapra már nem lesz meg, na de majd jövőre előbb gondolkodok, bár nem vagyok benne biztos, hogy meg tudom csinálni. :oops: :D

Melitta
Anikó mondta, hogy folyik Zazi orra. :( Jobbulást nektek. Kár ,hogy nem tudtatok jönni. :(

Na a Mikulás elég gyenge volt, :lol: nem igen tudott szegény mit kezdeni ennyi nem beszélő gyerekkel. :lol: 80% -ban minden gyerek félt tőle. De ezt lehet, hogy Levi okozta, :wink: mert ő volt a harmadik, egyben az első, aki nem akart oda menni, és velem is alig akart, persze ezután mikulás ölébe végképp nem akart ülni, szegény Miki gyorsan oda adta a csomagot, erre Levi elkezdte visszadugdosni a zsákba, hogy neki az se kell. :oops: :lol: Na és a következő gyerek már szintén úgy csinált mint Levi .

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?