Sziasztok!
Melinda!
Csak most tudtam jönni,nem tudom Patrik mikor ébred,mert ma -szinte állandóan szopizunk-hangulata van.Pedig sokat alszik,de nyöszörög.
Szóval:Raulnál a tápszerre átállás nagyon megviselt mindkettőnket.
Emlékszem,hogy Ő sem akarta elfogadni,ordított én is sírtam,eltelt így pár óra,már az őrület határán voltam.
Járkáltam,kezemben a gyerek és a cumisüveg,majd egyszer váratlanul elkezdte inni az üvegből a tápszert.
Akkor a megkönnyebbüléstől hullottak a könnyeim,majd mikor a pici fiam elaludt végre azért,mert üvegből kellett kapja a tejet.Csak néztem Őt és dühös voltam magamra,hogy cserbenhagyott a testem.
Jó darabig küszködtünk még,több tápszert is kipróbáltunk,mire magtaláltuk azt,ami bevált,nálunk ez a Similac volt.Nem tudom létezik-e még,de ettől nem fájt a hasa és nem volt székrekedése,az ízével is ki voltam békülve.
Úgy gondolom nálunk a mensi visszatérése kavart be,mert akkortól kezdte elutasítani a cicit.Most is félek,hogy ez bármikor újra bekövetkezhet.
Tudom,mit érzel most,nagyon nehéz,mert mindent megteszel,de van,hogy a minden is kevés.
Remélem megoldódik a helyzet-tápszerrel,vagy cicivel-és megnyugszol.
Azért elküldöm mail-ben a számomat,sms-t tudunk bármikor váltani,ha kell,fel is hívhatsz,mert itt áltlában csak este vagyok.
De akkor ezerrel.
Gigi!
Hát nem tudod,hogy örültem,mikor láttam,hogy írtál!!!
Olivér még mindig nagyon szép!
Csatlakozom az előttem szólókhoz:hiányoztál,jó,hogy újra itt vagy!
Sys!
Igazad van,nekem is minden pénzt megérne,hogy együtt lehessek a gyerekemmel a kórházban!
El sem tudom képzelni,hogy akkor hagyjam magára,mikor a leginkább szüksége van rám!
Patrik születése előtti két hetet majdnem teljesen kórházban töltöttem+az öt nap a születése után.
Raul örömmel fogadta a babát,látszólag minden ok volt.
Észrevettem ugyan,hogy már nem olyan anyás,de mikor egyik este azt mondta lefekvéskor,hogy menjek ki a hálószobából,mert felesleges vagyok és amúgy sem érdeklem,nagyon rosszul esett.
Már nem rohant hozzám,ha hazajött az oviból.
Nem érdekeltem.
Ez elképzelhetetlen volt azelőtt számomra.
Most már majdnem olyan minden,mint régen,igyekszem sok időt eltölteni Vele,bevonni a baba körüli teendőkbe és vannak olyan dolgaink,amiket csak mi ketten csinálunk.
Urtica adagja 2x5/nap.
Dia!
Patrik is csinálja ezt a műköhögést,milyen huncutok is tudnak lenni már most!
Férjed biztos jót akart,gondolom még büszke is magára,hogy elaltatta Domit
Kíváncsi vagyok mikor kerülsz ágyikóba!
Évi!
Tudom,ez nem sokat segít,de kitartás és hidd el,hamarosan túllesztek ezen a nehéz időszakon!
Írj majd,mi van Veletek!
Anikó!
Én elég sok vizet engedtem a kádba,eleinte a combomon ült Patrik,nézelődött,szépen fokozatosan engedtem bele a vízbe.
Már nem volt számára teljesen ismeretlen a terep,mert szokta nézni előtte is,ahogy Raul fürdik.
Nagyon kíváncsi vagyok,Krisztikének hogy fog majd tetszeni!!!
Györesz!
Ízlett a répa a nagyfiúnak?
Azt hiszem egyenlőre csak hetente egyszer préselődünk be mindhárman a nagykádba.
Sofka!
Jobban vagy már?
Milyen kutyacsecsemőd lesz?
Jól tudom,hogy az Urtica hatásának a kifejlődéséhez kb.1 hét kell?
Csanikó!
Nagyon aranyosak a lányok,nagyobbik kész hölgy már!Megvetted a vasvillát,hogy el tudd majd zargatni a fiúkat?
Márti!
Remélem hamar elmúlik a köhögés!
Milyen köptetőt írt a doktornő?
Néha rámzuhan az érzés,hogy most aztán tényleg nélkülözhetetlen vagyok,ami tök jó,de ijesztő érzés is egyben.
Szóval azt a szabit én is kibírnám!
De furi lesz,hogy nem írsz majd,míg elutaztok!
Nem is csodálom,hogy tetszik Giginek a kisbaba a tükörben!
Lehet,hogy időnként túlpörög és azért nem tud elaludni?Nálunk volt már ilyen.
Patriknál rendeződött a kaki,már nem zöld és nem is naponta 100x van!
Féltem,hogy Raul majd féltékeny lesz,de olyan aranyosan pátyolgatja,simizi Patrikot,beszél Neki.Persze kölcsönös az érzés,mert a legszebb babamosolyt mindig Raul kapja.
Nem tudom milyen lesz később,de most nagyon elégedett vagyok a fiaimmal és olyan öröm nézni Őket!!!
Na,azt hiszem enyém a Szófosi Érem!
:
Remélem nem haragszotok!
Bocsánat,hogy nem írtam mindenkinek,így is hosszú lettem,de mindenkit puszilok!!!
Kata