Sziasztok!
Ildi!
Natika nagyon szép kis nőci lett! Lesz a pasikkal gondja Apának!
Barihimlő-fronton mi újság nálatok? Hatnak a homeós bogyók?
Era!
Jó nagy pocakod van!
Nekem a 16. héten még egyik sem látszott, csak ha valaki tudta, hogy van mit nézni.
Mamacka!
Te pocid is szépen alakul!
A lakással már ilyen jól álltok? Drukkolok, hogy már ott tudjatok karácsonyozni, de azért nehogy túlhajtsd magad!
Melitta!
Zazi-duma óriási!
Talihoz nekünk is lenne kedvünk, akár a Lurdyban, akár máshol.
Tünde!
Szegény lányokon jól végigsöpör ez a nyavalya!
Most már Patríciának is jobbulást!
Én is cipelem Kevét, csak tömegközlekedésre ne kelljen szállni! Nem adják ám át a helyet! Elnézegetik, ahogy nagy hassal, gyerekkel a kezemben (esetleg csomaggal) állok a mozgó járművön!
Angi!
Én sem vagyok cumi-elvevés párti, szerintem ez megviseli a gyerek lelkét. Azt szoktam mondani, hogy majd leteszi előbb-utóbb, hiszen egy felnőttet sem láttam még cumizni.
Keve szeptember elején kapott egy cumit, amit októberben le akartunk cserélni, de nem fogadta el az újat, pedig ugyan olyan volt, valamiért elkezdett a régihez ragaszkodni. Két hete rohantunk a védőnőhöz, Kevét kocsiba tettem, ő meg elkérte a cumiját. Mondtam neki, hogy vigyázzon rá. Mikor odaértünk, már nem volt meg, kérdeztem tőle, hogy hova tette, erre mutat a kocsi mellé, hogy oda-oda. Aztán még ki is szállt, úgy is mutogatta, hogy oda. Szegény azt hitte, hogy ottmaradt a levegőben. Mondtam neki, hogy hazafele megpróbáljuk megkeresni, meg hogy emlékszik-e, hogy szóltam, hogy vigyázzon rá. Bólogatott. Nem lett meg a cumija. Mikor hazaértünk, odaadtam neki az újat, megint emlékeztettem, hogy az övét ő maga elvesztette, és fölajánlottam neki, hogy ha szeretne cumizni, használhatja az újat. Kipróbálta, de nem tetszett neki, betette a játékai közé. Már első este sem kérte. Szerintem azért viselte ilyen jól, mert egyrészt tudta, hogy ő hagyta el a cumit, másrészt dönthetett, hogy cumizik-e az újjal, vagy sem, így az ő választása volt.