Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kép

Ezt kapja Áronom karácsonyra!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép
Bob és Bobeket is lehet kapni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Ildi!
Natika nagyon szép kis nőci lett! Lesz a pasikkal gondja Apának!
Barihimlő-fronton mi újság nálatok? Hatnak a homeós bogyók?

Era!
Jó nagy pocakod van! :D Nekem a 16. héten még egyik sem látszott, csak ha valaki tudta, hogy van mit nézni.

Mamacka!
Te pocid is szépen alakul!
A lakással már ilyen jól álltok? Drukkolok, hogy már ott tudjatok karácsonyozni, de azért nehogy túlhajtsd magad!

Melitta!
Zazi-duma óriási! :lol: Talihoz nekünk is lenne kedvünk, akár a Lurdyban, akár máshol.

Tünde!
Szegény lányokon jól végigsöpör ez a nyavalya! :cry: Most már Patríciának is jobbulást!
Én is cipelem Kevét, csak tömegközlekedésre ne kelljen szállni! Nem adják ám át a helyet! Elnézegetik, ahogy nagy hassal, gyerekkel a kezemben (esetleg csomaggal) állok a mozgó járművön! :cry:

Angi!
Én sem vagyok cumi-elvevés párti, szerintem ez megviseli a gyerek lelkét. Azt szoktam mondani, hogy majd leteszi előbb-utóbb, hiszen egy felnőttet sem láttam még cumizni.
Keve szeptember elején kapott egy cumit, amit októberben le akartunk cserélni, de nem fogadta el az újat, pedig ugyan olyan volt, valamiért elkezdett a régihez ragaszkodni. Két hete rohantunk a védőnőhöz, Kevét kocsiba tettem, ő meg elkérte a cumiját. Mondtam neki, hogy vigyázzon rá. Mikor odaértünk, már nem volt meg, kérdeztem tőle, hogy hova tette, erre mutat a kocsi mellé, hogy oda-oda. Aztán még ki is szállt, úgy is mutogatta, hogy oda. Szegény azt hitte, hogy ottmaradt a levegőben. Mondtam neki, hogy hazafele megpróbáljuk megkeresni, meg hogy emlékszik-e, hogy szóltam, hogy vigyázzon rá. Bólogatott. Nem lett meg a cumija. Mikor hazaértünk, odaadtam neki az újat, megint emlékeztettem, hogy az övét ő maga elvesztette, és fölajánlottam neki, hogy ha szeretne cumizni, használhatja az újat. Kipróbálta, de nem tetszett neki, betette a játékai közé. Már első este sem kérte. Szerintem azért viselte ilyen jól, mert egyrészt tudta, hogy ő hagyta el a cumit, másrészt dönthetett, hogy cumizik-e az újjal, vagy sem, így az ő választása volt.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Rólunk:
Tegnap délután Keve kakilt, szólt is közben. Rögtön tisztába tettem, de addigra úgy kimarta a popsiját, hogy tiszta hólyag lett, az egyik még vérezni is kezdett mikor törölgettem, a gyerek meg úgy ordított, mint még soha. Rohantunk vele az orvoshoz, kaptunk rá valami spéci krémet, ami csak mára lett kész. Még nem tudom, azóta mi újság, mert alvás előtt bekentem, aztán jöttem dolgozni. Valószínűleg csak éjszaka, vagy hajnalban fogok hazatámolyogni.

Keve kitalálta, hogy ha a kistesó fiú lesz, hívjuk Elmónak. :shock: :lol: Azóta következetesen így is szólítja.
Cumi nekem azért hiányzik, mert nem vettük fel, ahogy Keve próbálja a köldökömön át betuszkolni a kistesónak (a legféltettebb kincsét).

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Lidke! Ez a kaki rosszul hangzik... Akkor megyünk játszani valamelyik nap? Rád bízom, hogy mikor. Csak a hétfő és a péntek délután nem jó nekem.
Cory?
Mamacka! Naná, hogy bemegyek! :)

Melitta

Kép
nyf

Melitta: ha senki nem betegszik le, akkor nekünk jók a délelőttök. A délutánokat nem tudom bevállalni, mert 3 gyerekkel már nagyon húzós anyagilag.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Lidke,
szerintem ez a cumis dolog teljesen rendben van így, mert megértette Keve, hogy miért nincs, ráadásul ő vesztette el. Amúgy nagyon okos kisfiad van! Az Elmos dolgon jót nevettem :D . :D A "cumibeadás" se semmi. :) Remélem javulgat Keve a krémtől!

Ma nagyon szép az idő, menjetek sétálni!
Betegeknek jobbulást! Lidi már csak picit köhög.

Jó 7végét!
angi79

Mikulás a Pagonyban!

A Mikulás természetesen idén is meg tud látogatni minket a Pagonyban - ráadásul egyszerre mind a kettőben (hogy ezt hogyan csinálja, azt sajnos nem árulta el nekünk sem). Mindenesetre december 6-án, csütörtökön délután 3 órakor érkezik és egészen este 7-ig tud maradni. Az ajándékokat egyenként adja majd át a gyerekeknek, beszélget velük, szülői kívánságra megdicséri (neadjisten megdorgálja) őket.

Ahogy az tavaly is történt, az ajándékok átadása mellett programokkal is szórakoztatjuk a gyerekeket, idén kizárólag énekes-hangszeres foglalkozásokat tartunk, amelyen végig részt vesz a Télapó is. Ehhez természetesen turnusokra van szükség, amelyekre előre kell jelentkezni. Hogy a Télapó minden gyerekkel külön-külön is tudjon foglalkozni, egy-egy turnusban maximum 20 gyereket tudunk fogadni. Ezért kérjük, hogy minél hamarabb (legkésőbb december 4-ig) személyesen jelentkezzenek az üzletekben. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy csak személyes jelentkezést tudunk elfogadni, hiszen ekkor kerül sor arra, hogy a szülő a kiválasztott ajándékot otthagyja a Pagonyban - hiszen az ajándékokat a korábbi évekhez hasonlóan összeállíthatják a Pagony kínálatából, ezeket mi becsomagoljuk, és átadjuk a Mikulásnak, aki a könyv vagy játék mellé mandarint, mogyorót, szaloncukrot és apró meglepetéseket is tesz.

A Mikulás-ünnepség ára: 750 Ft.
Szeretettel várjuk az egész családot!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Bocsánat, hoyg megint eltüntem..jövök majd ígérem, ha rendeződnek a dolgok körülöttem.
Annácska köszönöm, és írtam Neked választ.
Jelenleg a 13.kerületben lakunk, egy nagyon szépen megcsinált kifestett lakásban, amit a gyerekeimnek és magamnak csináltam meg, hogy egy meleg otthonba kerűljenek.
Megbeszélés szerint másfél-két évre volt minimum megbeszélve hogy kiveszem. ehhez képest másfél hónap után eladták a fejem felől és a gyerekek feje felől.
Most lakást kell találnom, és mindent újra kezdenem előről, és lehetőség szerint itt mert nem szeretném az amúgy is problémás Krisztiánt mégegy iskolaváltással terhelni, épp elég lesz a környezetváltásSad( Annácskának is írtam...kiborultam nem kicsit és az emberekben való hitem eléggé megingott.
Ezért nem tudok most jönni.
Puszi:
Mariann
UI:
OLy annyira nem is jó helyre írtam Nektek...néztem mennyi új név Mamacka nevét láttam...mire felfedeztem ez nem is az én helyem:)
Hú de süsü vagyok....
Szóval amint tudok jövök!!!!
Pusz mindenkinek!

KépKép
csema

Szia Csema
Remélem hamar találtok új lakást! :(

Miért nem jó helyre írtál???

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka:) Köszönöm!
Mert a 2006 áprilisi babákhoz írtam a tavaszi helyett:))
Mennem kell!
Vok:)
Holnap reggel7-től este 7-ig bent vagyok!!!
Sőt jövő szombaton is dolgozok!
Ha bárkinek hétköznap nyolctól- háromig van valami ötlete bármi másodállásra számomra annak nagyon örülnék:)

KépKép
csema

Era

Nézd mit találtam... épp visszaolvasgattam

22 hetes 2 napos vagy a képen! :)

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Nagyon vacakul vagyok, úgyhogy most csak Melittának:
Jövő hét sajna nem hiszem, hogy összejön, kedden kiműtötték egy fogamat, aminek a helye tegnapra begyulladt. Baba miatt nem tudnak mit csinálni, már az egész alsó állkapcsom, fülem, torkom kegyetlenül fáj. Attilát a gyerekorvos táppénzre vette, bizonytalan időre.

Lidke
KépKép
kövecske

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Ezúton szeretném megköszönni bizalmukat azoknak a kedves látogatóknak, akik már írtak. Bízom benne, hogy sikerült megfelelő lelki támaszt nyújtanom azok számára, akiknek erre volt szüksége, és megoldást találni és kivitelezni azt mások esetében.

Továbbra is várom leveleiket a pszichotanacs@freemail.hu címre. További információkat a www.pszichologia.mlap.hu oldalon olvashatnak. Újabb értékes, érdekes gyerekdalok stb. kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra – érdemes ellátogatni és kinek mi tetszik letölteni.

A legjobbakat kívánva: Nisreen
nisreen

Era: azta mekkora poci!!!Édes a fiacskád ahogy szereti a pocaklakót!De az emelgetést nem sokáig bírod majd igaz?

Lidke: Jobban van Keve? Elmó-n nagyot nevettem. És nagyon értelmes a kisfiad hogy így megérti miért nincs cumika! :lol: És te hogy vagy?

Tünde: hogy vagytok? Csajok? Ügyes vagy az 5-ös doli miatt!!

Ildi: Natasa tényleg gyönyörű, kár hogy nem bírja a hajgumit a hajában!

Lányok mit tegyek?Fannikát alig tudom lefoglalni, állandóan kapcsolná be a tévét, ha meg nem tudja, akkor egyfolytában mondja hogy BIBI. Ez egy mesehős, a boszorkány. Bármit csinálunk együtt, nagyon hamar megunja, és Tv-t nézne!

Csema: eszméletlen milyen gerinctelen emberek vannak! Emberségből megbukott üzenem neki! Remélem hamarosan sikerül megoldani ezeket a problémákat!
Vendég

Felteszem nektek is! ;)

Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.

Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft

Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 14&start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildi, Leventének nagyon boldog születésnapot itt is :wink: :D (puskáztam :D)

Ági, nyelvvizsgával mizújs? Mikor mégy? Botinak is volt ilyen időszaka, ráadásul úgy, h előtte szinte nem is TV-zett. Majd átmegy Fannikán, ahogy egyre jobban lekötik a játékok. Nálunk pár hete megy, h ennyire nagyon elautózgat, eljátszogat Botuci.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Csema, borzasztóan sajnálom :( :cry:

Angi, Lidike hogy van?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Remélem, végül nem a mai nap lesz a játszóházazás, mert a pasim elviszi az autót, úgyhogy én nem tudok menni.

cory
Budapest

Anita,
köszi kérdésed, jobban van. Még köhög, ezért nem viszem gyerekek közé egyelőre. Tök jó Boti vonalzós képe. Feltehetnéd nagyban is. :) Köszi a mailt, írok ma.
Boscó,
Lidi is rá van kattanva Némóra. Megtalálta a dvd-t és azóta állandóan azt akarja nézni. Amikor beteg volt akkor még okés volt a dolog, mert legalább pihent, de most ... Én megpróbálom minimálisra korlátozni a tv-nézést. Megvonni nem fogom teljesen.
Csema,
sajnálom. Ez a lakásdolog dühítő. :twisted: Drukk, hogy újra találj valami nagyon klassz kis lakást!!
Ildi,
Leventének boldog 8. szülinapot!

angi79

A seprűvénákról
Sok nő nem is sejti, hogy a lábán megjelenő kékesen vagy vörösen áttűnő seprűszerűen elágazódó vénák a visszeresség enyhe, elsősorban kozmetikailag zavaró formáját jelentik, s hogy remekül kezelhetők egy injekciós kezeléssel.
Seprűvénáknak a nők combján vagy ritkábban lábszárán megjelenő vöröses vagy kékesen áttűnő hálózatos értágulatokat nevezzük. Ez tulajdonképpen a visszeresség egyik enyhe, panaszt, fájdalmat szinte sosem okozó, de annál nagyobb kozmetikai problémát jelentő formája. Ezek az erek a bőr felső rétegében helyezkednek el, átmérőjük a normál méret többszöröse is lehet. Seprűvénák kialakulásához öröklött hajlam kell, de megjelenése az élet során nem egyenletes, gyakran például valamilyen hormonális változáshoz köthető. Sokan fedezik fel az első jeleket a terhesség idején, vagy fogamzásgátló szedésekor vagy menopauza idején. A tájékozatlan emberek csak beletörődve csóválják a fejüket, amikor a fenti tüneteket észlelik magukon, s kiszabják magukra a büntetést, hogy mostantól csak nadrágot vagy hosszú szoknyát viselnek, a fürdőruha meg szóba se jöhet.

De szerencsére van megoldás! A scleroterápia, azaz a seprűvénák injekciós kezelése, azon az elven alapul, hogy egy olyan anyagot fecskendezünk közvetlenül a kitágult erekbe, amelynek hatására az érfal összetapad. Ezzel a tágult érszakaszt kirekesztjük a keringésből, s ezáltal az láthatatlanná válik. A kezelés eredményességét azzal lehet fokozni, hogy a kezelés után néhány napig, illetve a vastagabb erek esetén néhány hétig kompressziós pólyát vagy kompressziós harisnyát hord a páciens, mert ez összenyomja az ereket, s ezzel segíti az összetapadást. Az, hogy egy alkalommal hány injekciót kap a beteg, illetve, hogy hány kezelés szükséges, az attól függ, hogy hol helyezkednek el, és milyen kiterjedésűek a seprűvénák. A kezelést úgy kell időzíteni, hogy még nyár előtt befejeződjön, mert napfény nem érheti a kezelt területet.

Amikor az ember mérlegeli, hogy aláveti-e magát egy terápiának, több szempontot is átgondol. Általánosságban ki lehet jelenteni, hogy a megfelelő számú kezelés után elérhető átlagosan 70-80%-os javulás igen jelentősen befolyásolja a megjelenést. Sajnos azt tudomásul kell venni, hogy a scleroterápia csak tüneti kezelés, a seprűvénáknak oki kezelése nincsen. A kezelés csak a már meglévő értágulatokat tünteti el, de nincs hatása arra, hogy a jövőben kialakulnak-e még hasonló tünetek. Akinek erős a hajlama - ezt legjobban a szülők és nagyszülők lábán lehet lemérni -, annak valószínűleg lesz még hasonló problémája, bár nem úgy, hogy a kezelt erek jönnek ismét elő, hanem újak jelennek meg. Mégis, azt gondolom, hogy az ápolt megjelenésnek része az is, hogy az ember felvegye a harcot az idővel, a kizárólag kozmetikailag zavaró elváltozásait is kezeltesse, s ne törődjön bele, hogy az évek során egyre több ilyen zavaró apróság lepje el a testét.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szegény Lidi, akkor jól elhúzódik neki :(
Boti egyébként most végre rákattant a Kisvakondra (Thomas meg Verdák után sokkal jobb :wink:), meg a Synfollies-t (így írják?) szereti. Mondjuk ezt nem bánom.

Angi, kérésed.... :D

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nagggyon komoly ez a nézés... :)
Vendég

Anita:
nagyon nagyfiú lett Boti és szuper helyes :wink: :)

Ildi:
nagyon boldog szülinapot Leventének!!!!

Angi:
Bettina is köhög még, amúgy nálunk is mindenki meggyógyult már, Dorina ment is ma oviba. (ez azt is jelenti, hogy majd hozza az újabb bacikat...)

Én nem csinálok gondot a tv-ből, mert egy csomószor megyünk ide-oda, olvasunk, játszunk, akkor meg hadd nézzék a tv-t kicsit, főleg ha normális mesét is lehet.
azért bevallom akkor is jó a tv, ha épp olyan dolgom van, amit feltétlen el akarok végezni és nem tudom mással lekötni őket :?
szerintem nem lehet folyton szuper tevékenységeket találni a gyerekeknek (vagy csak én vagyok béna :roll: )

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Anita,
naaaaaaaagyon helyes Boti. És micsoda nézés. :D Lidiről szinte soha nem készül olyan kép, ahol oda is néz...
Tünde,
én is ezt gondolom a tv-ről, amit Te. Én nem tudok úgy főzni, hogy ott van a lábam alatt. Már próbáltuk, de abból az lett, hogy beütötte magát, fel kellett vennem, a kaja meg odaégett. :( De lehet, hogy én vagyok a béna. Amúgy mi is rengeteget mesekönyvezünk, mondókázunk, énekelünk, gyurmázunk, rajzolunk. Tehát szerintem csak arra kell figyelni, hogy ne csak tv legyen, hanem ezek is.
Te adsz még Rhinathiolt Bettusnak?
angi79

Köszi, aranyosak vagytok. Angi,én sem tudok olyan képet csinálni, ahol idenéz. Ezt is a tesóm csinálta szombaton.

Tünde, akkor Bettusnak is jobbulást!

Amúgy néha nekem is jól jön, h elvan a TV előtt is egy kicsit Boti. :oops: De mióta jobban lekötik a játékok, már nem egész nap akarja a Thomast nézni :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ehhez képest az én fiamat egy percig sem érdekli a mese. Volt már, hogy bekapcsoltam, pl. kisvakondot (könyvben a kedvence), vagy Thomas mesét, vagy a Sympholliest, de egyiket sem nézte. Bezzeg a könyvek, azok nagyon. Az egyetlen, amivel egy picit pihentetni tudom, ha mesélek, könyvet nézegetünk. :)

Tünde, és mikor leszel kozmetikus? Szóval mikor végzel? És nyitsz egy szalont, vagy mi lesz?? :)

Annácska, mi újság a leletekkel? Jelentkezz. :)

Csema, elszomorít, ami veletek történik, minden szempontból. :( Sosem gondoltam volna, hogy ez fog történni a családoddal.

Lidke, hogy van Keve?

Kép
Vendég

Kép Szófi első napja a bölcsiben 1

Kép 2.

Kép főz

Kép és eszi:)

KépKép
csema

Angi:
igen, még kap rinathiolt, és ma kapja az utolsó ab adagot
Egyáltalán nem vagy béna, nem lehet úgy mindent megcsinálni, ha ott lóg a lábadon
Nálunk is van olyan nap (pl. amikor betegebb volt és itthon voltunk csak), hogy a fenekembe mászott és csüngött a lábamon, persze ilyenkor ölelgetem meg játszunk, de leültettem kicsit a mese elé is...

Eszti:
ha a könyvekkel egyedül is ilyen jól elvan, akkor örülj neki!!! :)
mondjuk Bencus nem is szokott egy helyben sokáig ülni, nem? :wink: :D

2 éves a suli, úgyhogy 2009-ben végzek és nagyon szeretnék saját szalont nyitni. Nem szeretnék úgy dolgozni, hogy pl. egy főnök mondja meg milyen anyaggal dolgozzak, mit csináljak, stb.

Én pl. a gyantázást cukorgyantával fogom , ami soha nem okoz allergiát, szőrbenövést.
Olyan dolgokat is szeretnék , amit nem minden kozmetikus csinál (mikrodermabrázió, fogyasztás, relax masszázsok, gyerekfelügyelet...)

Anita:
köszi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

gyors leszek, mert Cicalány felébrdet, viszont megszeretném köszönni, hogy köszöntöttétek Leventét :D
Köszönjük szépen, nagyon édesek vagytok!!
Anita, az iwiw-en is köszi :D :D

aztán majd jövök holnap, írok,most rohanunk..................... :roll: :roll:
vas

Tünde, akkor már meg is lesz 2009-től az első törzsvendéged. :)

ÁÁ, nem egyedül van el a könyvekkel, hanem velem együtt. :lol: Ő mutogat, én mesélek, vagy fordítva. :)
Mi viszont együtt szoktunk főzni, azt tudok vele is, hál istennek. :) Van főzőkészlete és mindig főz velem. Meg sokszor felültetem a pultra, na azt nagyon szereti. :)
Vendég

Sziasztok!

Tünde
Milyen az a cukorgyanta?
Pont most láttam valahol kiírva...
Van köze a cukorhoz, vagy most teljes butaságot kérdeztem?

Ildi
Leventét Isten éltesse!

Csema
Nagyon szép a kicsi!

Eszti
Nagyon vagány a kis motoros... :)

Anita
Boti pedig nagyon kis elszánt... :)

ESIK A HÓ

Tv
A tv engem aggaszt, arra nem akarom rászoktatni, de dvd-n válogatott meséket azt mi is nézetünk vele, csak szerintem pl a minimax kész horror... Áron még a kockásfülű nyúlon is bőgött... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tünde, Angi: Én is leültetem amikor nagyon láb alatt van,. pl. amikor főzök, vagy mosogatok! Nem úgy értettem hogy egyáltalán nem akarom hogy nézze a mesét, csak az aggaszt hogy ami eddig közösen eltöltött idő volt, már azt is lecserélné inkább mesére! :lol: :roll: Amúgy Fannika sem mindent néz meg, neki is vannak kedvenc dvd-i. Nem akarom én mindig rátukmálni magam a szuper jó tevékenységeimmel! :wink: :wink: Ma kifejezetten jól elvolt, piskótát sütött velem!megérezte hogy panaszkodtam! :lol:

Csema. Édes Szófi a képeken!!!

Eszti: vagány a kis motoros pasid!

Anita: Boti meg eszméletlen milyen szúrós tekintettel tud nézni!

Mamacka: Írtam Neked Pü-t. Nem kaptad meg? Csak azért kérdezem, mert a dvd már kész, postáznám!Puszi!
Vendég

Nem figyeltem... megnézem.. de aranyos vagy...

Egy kis illúzióromboló karácsonyi kép:
...apósom fája tavasz közeledtével így nézett ki :lol: :lol: :lol:
Kép
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Újabb képek a hordozóról most kaptam a boldog tulajdonos mamájától...

A boldog tulajdonos Sebi
Kép Kép Kép Kép Kép

Ildi
Tényleg ti még használjátok az Ergot?
Egy kismami keres használtan...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, jelen pillanatban nem használjuk, de eladni nem akarom még, mert pl. nyáron is baromi jó volt, mikor nyaraltunk, hol Olivér volt benne , hol Natasa. :wink:
Jövő nyárig tuti nem adom el.
Most nem használom a télikabátok miatt, kicsit macerás lenne belarakni.... :roll: :roll:
szétfagynék, mire kiszállok a kocsiból, felrakom, Nasit beletuszkolom, aztán vissza a kabátom.....
Na, majd tavasszal

De te nagyon ügyi vagy a varrással :wink:
meg a biznisszel is :wink:
Após karácsonyfája gyönyörűszép :shock: :lol: :lol: :lol:
Levente köszöni szépen :wink: mindenkinek :!:

Csema, nagyon elszomorító a történetetek, rettenetesen sajnálom.
Szóficica nagyon csajos :wink:

Anita, nagyon vagesz a nézés tényleg :lol:

Tünde, persze, Te leszel a legjobb :D :D :D
Én meg profisminkbe gondolkodok :roll:
(de ez is csak terv)
valamit kezdeni kéne magammal :wink:
helloKittyt én is a WestEnd-be láttam 4.5 ezerért :shock:
Annyiért nem kő :shock:

Boscó, sajnos nem bírja a gumit a hajában, mindig kiszedi, a csatot már eltűri kicsit tovább, úgy irigyellek benneteket Fannika csodás haja miatt, meg ahogy be van coffozva...stb-
Csodaszép :D
De egyszer talán az én tyúkomnak is megjön az esze, aztán hagyja begumizni :wink:

én csajom nem nagy tv-s, de én se csinálok belőle gondot, ha éppen megy :roll: Olivér, Levente ők jobban szeretik nézni, Natasát annyira nem érdekli,
teletubbiest is elnézni 2 percig, hellokittyt, elmot, de nem izgatja sokáig.(még), aztán majd biztos eljön az idő, mikor nem tudom elvakarni a tv elől :lol: :lol:
vas

Sárgarépatorta szeletelés előtt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
(Natasa már piszkálja, Olivér csak egy cukrot akar róla, Levente csak bámulja) :lol: :lol: :lol:
vas

Mamacka:

Cukorgyanta
A kozmetikai piacon lévő eljárások és anyagok közül a legkorszerűbb és leghatékonyabb szőrtelenítő eszköz a cukorgyanta. Cukorból és vízből készült főzet, amely bőrbarát, természetes összetevőket tartalmaz, így a velük szembeni allergia kizárt. A szőr növekedésével azonos irányban, a lehető legkisebb fájdalmat okozva tökéletesen eltávolítja a szőrt, az egész rövidet, sőt akár a bőr alá nőtt szőrszálakat is, mert nem a szőrszálnövekedés irányával ellentétesen történik a szőrtelenítés. A bőr a kezelést követően selymessé válik. A szőrszál hosszabb ideig nő vissza és 1/3-dal kevesebb, mint általában.

Ildi:
hajrá profismink!!!!
nekünk a suliban februárban kezdődik a sminktanfolyam egy profi smink és maszkmesternél:
http://www.sminkiskola.com/

Csema:
nagyon édes a kiscsaj, ilyen jól elvan a bölcsiben?? :)

Mamacka:
ha dvd-t néz a is tv nézésnek számít :D :wink:
nekem nincs bajom a minimax-al :oops: , szerintem még ott vannak a legnormálisabb mesék (Thomas, lovasklub -ezt Patrícia nézi, hunyor-major..)

Ildi:
ízlett a torta a gyerekenek?? recept???!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok

Szülinaposoknak, Névnaposoknak
Nagyon Boldogot így utólag!!! :D :D :D

Lányok ,fiúk gyönyörűek! :D :D :D :D :D :D

Lidke
Hogy vagy???? Nagyon rosszul hangzik, :( remélem már jobban vagy :)

Tünde
Simán megélsz majd a topiból. :lol: Ez a gyanta nekem is új, kíváncsi leszek rá milyen.

Melitta
Megkapta Zazi az oltást? :)

Ildi
Dobjál már egy képet a Kittyről ,mert nem tudom miről beszéltek, és erre is kíváncsi vagyok. :lol:

Mamacka
Karácsonyfa nagyon jó. :lol:

Anna
Írhatnál valamit, de inkább hívlak az a biztos. :wink:

Boscó
Vizsga?? :?: :) Minden kutyus elkelt??? :?: :)

Levi sajna most kezd lebetegedni. :cry:
Elhasználtam az 50%-os kedvezményem a C&A-BA ,így 2700-ért vettem egy síruhát. :lol: Mondjuk 5400-et is megért simán. Már nagyon sokat beszél Levi,de ő is inkább csak házon belül nyomja, mások előtt csend van. Tévét van, hogy nézi, de sokszor elmegy közbe játszani. A mini-max egyáltalán nem érdekli a Thomas és a Tabikák a nyerő. :lol: Mesék csak addig érdeklik, amíg lapozza, nézi és mondja, :shock: :D hogy mit lát, de elolvasni nem hagyja. :?
Legújabb mindent k-zik Levi :bácsika, aútóka, Marcika, Henika, :lol: :lol: Másnál is van így??,

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Tünde, akkor én is jelentkezem a kezelendők sorába. Én is cukorgyantát használok és inkább természetes kozmetikai szereket. Csak gyorsan végezd el! :wink:

JÁTSZÓHÁZ:
Mi csütörtökön délelőtt megyünk a Lurdyba. Szívesen találkozunk bármelyikőtökkel! Kb. 10-től leszünk ott.
Ki jön? :)

Mamacka! Majd írd meg, hogy hol lesz a vásár és mikortól!

Csema! Még nem is reagáltam a történtekre: sok erőt kívánok neked/nektek és mielőbbi megoldást! Ha hallok valamit, természetesen szólni fogok!

Melitta

Kép
nyf

Edit! Zazi is Zazikává avanzsált!!! :lol: És gombocska, bogárka, krumplicska, hamika...
Az oltást holnap este kapja meg, mert bent alszunk a húgomnál és odajön a doktornéni. Így sajna nem tudlak elvinni játszani, de a jövő héten igen! A monitor sajnos nem fog kelleni, mert konkrétan nincs mit nézni rajta :lol: mert internetre nem futja jelenleg a horror fűtésdíj miatt. Próbáld eladni, aztán ha nem kel el még meglátjuk. Jó?

Puszi,

Melitta

Kép
nyf

Edit: Nem mente, el novemberben vizsgázni, majd január lesz belőle! 7-ből 3-nak nincs gazdija! Pedig olyan gyönyörűek!

Ezt az iwiw üzenőfalon találtam!http://www.ciposdoboz.hu
Bocsi hogy ide is beraktam! :oops: :oops:
Kutyik:
Kép
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Balunak kötőhártyagyulladása van, úgyhogy nálunk játszóház kilőve :(

cory
Budapest

Cory, sajnálom! Megyünk a jövő héten is, addigra összeszedni magatokat!!! :wink:
És Eszter, ti is! :lol:

Melitta

Kép
nyf

Tünde
Úgy értettem, hogy kontroll nélkül nem tv-zünk!
Én a minimaxon néha elég horror dolgokat látok ha csak leültetném elé biztos kiakadna...

Vásár

Dec 7-9 Iparművészeti Múzeum!

Dec1-3-ig pedig játékkiállítás játszóházzal... nekem is lesz kiállítva három mesekönyv! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tünde, mi nagyon szeretjük a sárgarépatortát :D (már baromi sokszor csináltam, és mindig valami újat is teszek bele)
Receptet majd bepötyögöm :wink:
Smiktanfolyamokat már nézegettem, egyedül amit izginek találok, a Temesváry Károly iskolája, de ott 360!!!!!ezer a tandíj :shock:
Így egynelőre tengődöm tovább :wink: :wink:

Boscó, nagyon édik a kutyik, meg Fannika is tünemény(szokás szerint)

Cory, jobbulást!!
Honnan szedte össze a kötőhártyagyuszit??? :roll:

Szerintem is csak a minimax az egyetlen oylan csatorna, ami nézhető.
A horrorisztikus dolgok pl. aFoxKids-en, Jetix, Cartoon Network-ön vannak.
Persze az én fiúgyerekeimet nagyon izgatná.
Néha megnézhetnek belőle részeket, de a szörnyes, lövöldözős....stb-ről menthetetlenül elkpacsolaom.
Ezért nincs az e meleten atv-ben más, csak dvd nézés.(még sunyiban azt néznék) :roll:
Csak a nappaliban lehet tv csatornákat nézni, ott meg azért ellenőrzés alatt vannak.
vas

Edit, ez HelloKitty:

www.hellokitty.lap.hu

Kép
Kép

Biztos láttad már, mindenhol ez van(kiscsajok nagyon csípik)
na, most ugrott be, Pólusban is láttam már a Jégpálya mellett egy csomófélét :roll:
(majd megnézem)
vas

Nálunk Levente volt a becézgetős, de ő nem a "ka, ke" kicsinyítőt használta, henem azt hitte, mivel ő Leven"te", ezért ezt így kell.
Így lettem egy ideig "Anyata", apja meg "Apata"
meg volt Mamata, papata....stb
Édi volt nagyon. :D

Boscó, cipősdobozosat én is ismerem, mi már a hét elején összeszedtünk egy csomó játékot, ami nem kell, már csak be kell csomagolni, és mehet a gyerekeknek :D
Nagyon kedves dolognak tartom ezt :)

Edit, amit nyáron csináltál az a rumos-csokis süti, annak dobd már át a receptjét valahogyan(akár itt, akár privi, email, iwiw, ...)
köszke!!! :D
vas

Répatorta

5 db tojás
2 pohár finomliszt(300 ml)
1 pohár cukor
2 csomag vaníliás cukor
1,5 cs. sütőpor
50 dkg reszelt sárgarépa
10 dkg apróra vágott dió(én daráltat is szoktam, meg vágottat is)
1/2 pohár étolaj
(én még teszek bele cukrozott narancshéjat is)

A tojásárgákat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk az étolajat, a reszelt sárgarépát, diót, vaníliás cukrot, sütőporos lisztet, és végül a felvert tojásfehérjét.
Könynedén összekeverjük, és kikent sütőformába tesszük.

Előmelegített sütőben 50 percig sütjük 180 fokon.

Tetejére lehet tenni:
-én most marcipánnal vontam be
-aztán csináltam már rá porcukrot citromlével (vagy gyümölcslével) összekeverve ,
-sima porcukor ráhintve
-csokibevonó....stb
vas

KÉZ-MŰ - Iparművészek karácsonyi vására

Helyszín: Iparművészeti Múzeum - Budapest
Dátum: 2007. december 7-9
IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM
ELÉRHETŐSÉGEI
Budapest IX. Üllői út 33-37

Telefon: 456-5100
Tel/fax: 217-5838
Titkárság: 217-3272

Közönség: 456-5171
Honlap:www.imm.hu
E-mail:muzeum@imm.hu

Ez a régi hagyományokra visszatekintő vásár abban különbözik a karácsony előtt városszerte megrendezett vásároktól, hogy a közönség egyedül itt találkozhat közvetlenül a művésszel, a tárgy alkotójával. Így, még ha nem is vásárolnak, egy-egy személyes találkozás élményével gazdagabban térhetnek haza a múzeumból.

A látogatók a háromnapos rendezvény folyamán naponta kétszer – délelőtt és délután - felcsendülő zenét hallgatva, forralt bort szürcsölgetve gyönyörködhetnek az iparművészek által feldíszített hatalmas karácsonyfában.

Szombaton és vasárnap szeretettel várjuk a gyerekeket is, akik karácsonyfadísz, ablakdísz, apró ajándékok elkészítését tanulhatják meg, és elsajátíthatják a csomagolás fortélyait is

Kép

2007. december 1-2-3.
II. Gyermek-játék nemzedékek a gyermekekért
Az Iparművészeti Múzeum, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete és a Magyar Formatervezési Tanács 2007. december 1-jén 14 órakor nyitja meg a "II. Gyermek-játék nemzedékek a gyermekekért" című pályázati kiállítását. A tárlat nyitva tartása alatt játszóház működik a művészek irányításával.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?