Sziasztok!
Gyorsan írok, mert a kis drágám szerintem mindjárt kel, délelőttönként nem egy nagy alvó
Először is köszi mindenkinek a dicséretet, szerintem is tündér egy kiscsajszink van.
Andi!
Jó fáradt lehetsz. Nem irigyellek. Én már annyira hozzászoktam, hogy átalusszuk az éjszakát, hogy ha belegondolok az elmúlt két napodba, már attól fáradt leszek
Remélem, sikerül végre képeket felrakni neked is, hogy lássuk Noémit mi is
Én annyira szeretek gyönyörködni mindenki kicsi babájában.
Györesz!
Nagyon belehúztál. Már én is alig várom, hogy tornázhassak. A tejcsid nem csökkent tőle?
Mi egyébként Johnson's samponját használjuk, azzal kezdtük, bejött, és annál maradtunk.
Minket is elért az, hogy ha nem látja anyát a szobában, akkor visítás, szóval szem előtt kell hogy legyek neki. Jól emlékszem, hogy te írtad, hogy nálatok is ez volt vagy van?
Márti!
Én is mikor nézem a képeket, olyan sokszor ráismerek mozdulatokra más babájánál, hogy Krisztike is így csinálja.
Milyen édesek tudnak lenni. Nekünk mostanában ki van készítve a fényképezőgép, hogy ha valamit csinál, azonnal meg tudjuk örökíteni, főleg napközben, mikor apa nem is látja.
Fogacska simán előfordulhat. Én már az elején észrevettem, hogy olyan tüneteket produkál, mint mikor a hasa fájt, annyi különbséggel, hogy nem húzza úgy a lábát. Szegényeknek miért kell így megszenvedni a fogacskát????
Dia!
Szerintem Mártitól akartad kérdezni a biztosítást
Mi is még csak gondolkozunk rajta. De ha úgy döntünk, hogy kötünk neki, van egy fickó, aki tanácsadó, és rajta keresztül szoktuk intézni a biztosítást. Mert ő eljön a feleségével, és elmondanak minden lehetőséget, és utána együtt szoktunk választani.
Milyen édes lehet Domi is, ahogy szövegel az állatkáival.
Mi mostanában nem tudjuk nagyon egyedül hagyni, max mikor felkel, mert különben reklamál. Aztán ha látja, hogy a szobában vagyunk, akkor már eljátszik egyedül, de ott kell lenni, különben összedől a világ
Melinda!
Simán lehet a foga. Mikor elkezdtünk nyáladzani és rágni nagyon, akkor én mondtam, hogy tutira már az. A dokinéni meg mindenki leintett, hogy hülyeség. Aztán mikor kijött megnézte, és azt mondta, hogy nahát, ez a fogacska
Egyébként meg akár 2-3 hónappal hamarabb már elkezdhet viszketni az ínye, és ez is okozhatja.
Sok szopi, és meglátod vissza fog jönni ez a tejcsi.
Egyébként én nem aggódok a tejcsi miatt, a mennyiség, ami szokott lenni, az megvan, délelőtt 200-akat eszik meg, csak délutánra fogy el szinte teljesen. De ezen nem aggódok már. Semmi értelme, én ilyen vagyok
Kata!
Merre vagy? Tegnap nem jöttél. Remélem minden rendben van.
És minden kis betegeskedő csöppségnek és anyucinak küldöm ezt a gyógypuszit, hogy minél hamarabb meggyógyuljanak:
Tegnap este lemértem, hogy hogy eszik. Két ciciből 40 perc alatt kiszívott 130-at. Utána még csináltam neki tápszert, abból még mellé bepuszilt
még 130 tápszert is. Nem semmi huzatja van a kislányomnak. Cserébe reggel fél 7-kor szokás szerint a kakira kelt fel. Annyit sikerült csinálnia, hogy még ágynemüt is húznunk kellett neki
Ja, és ma a pelenkázón oldalt volt fordulva, és képzeljétek, sikerült neki átfordulni egyedül. Csak néztem. Persze jött a sírás, mert meglepődött nagyon, meg a keze is beakadt. Nagyon kis ügyes volt. Bár ez inkább még véletlen volt, úgy gondolom.
És még azt is elmesélem, hogy este masszázskor szokott hason lenni egy kicsit, 3-4 percet, és tegnap elkezdett repülőzni közben a lábacskájával, és ki is nyomta magát rendesen fekvőtámaszba. Nagyon édes volt.
Ha valakinek nem írtam bocsi, meg a helyesírás vagy elírások miatt is.
Puszi mindenkinek
Anikó