Sziasztok!
Én is benézek, bár az én fogzó kis bogárkám nem sok időt hagy, nagyon anyaigényes most. Bár az apukája nagyon ügyesen el tudja bolondítani szerencsére. De ha elkezd neki fájni, akkor semmi sincs ami megnyugtassa, maximum a cicike
Györesz!
Írt fel a dokinéni valami ecsetelőt, ki is váltottuk, de sajnos nekünk ez nem jött be. A rágóka sem tetszik neki, attól még jobban fáj neki. De ami bejött, az az ujjam
meg a csörgői, azokat nagyon szereti rágni.
Most hallottam, hogy talán ha nagyon fáj nekik ,akkor lehet adni panadol szirupot. Kedden jön a dokinéni, és ha azt mondja hogy lehet neki adni, akkor nem fogom hagyni, hogy órákat szenvedjen szegényke. És azt hiszem, kipróbáljuk ezt a borostyánkő nyakláncot is, hátha bejön neki. Majd meglátjuk.
De édes lehetett Norbika, ahogy barátkozott a másik babócával. Én már annyira kíváncsi vagyok, hogy Krisztike mit kezdeni egy másik kicsibabával
Dia!
Ez a lepény tök jól hangzik, én is meg fogom csinálni.
Domi olyan kis édes fiúcska.
És te is jól nézel ki, ne panaszkodj itt nekem. Nem csak a vékony nők szépek, a lényeg, hogy sugározzon belőled a boldogság és a jókedv.
Egyébként megnyugtatásképpen mondom, sajnos rajtam is van olyan 20 kiló fölösleg, ami már terhesség előtt is megvolt. De én ilyen alkat vagyok, a férjecském is így szeret, úgyhogy úgy vagyok vele, hogy akkor én így is jó vagyok
Persze azért már lájtosan elkezdtem mozogni. Egyszer már sikerült 15 kilótól megszabadulnom, szerintem ettől a maradék 20-tól is menni fog.
Olyan jó, hogy mostmár te is többet tudsz jönni. Mellesleg annyira hiányoztál már innen. Amíg terhesek voltunk, te írogattál a legtöbbet, de tudom, a baba mellett nehéz idejönni, néha én is csak elolvasgatni tudom, hogy mit írtatok.
Márti!
Annyira jó, hogy így élvezi Gigi az úszást. Irigykedem.
Krisztikémnek szerintem nem igazán jönne be, ő fél a nagy vízben. Imád fürdeni, de ezt inkább relaxációnak használja, tök jó ellazul a vízben. Nem az a pancsis kiscsaj.
Remélem, Gigi lábujja helyrejön gyorsan. Puszi neki rá, hogy gyorsan helyrejöjjön
Sys!
Nagyon aranyos kisfiacskád van. Sőt mi több nagyon aranyosak vagytok mindketten.
Dino!
Remélem, a férjed gyorsan befejezi a szakdogát és fogsz tudni te is jönni.
Kata!
Remélem kiélvezted a kis nyugit kettesben a kisfiacskáddal
Én is megkérdem a doktornénit, mit lehet adni, mert tegnapelőtt is meg tegnap is nagyon sokáig szenvedett, és nagyon durván sokat sírt, és nem csak pityergett, hanem szinte ordított. Majd megszakadt a szívem. Most minden fognál ez lesz? Ez nagyon szörnyű. A én kis happy babám, aki mostanában szinte nem is sírt semmit. De majd csak túlleszünk rajta.
Na azt hiszem, most ennyire futotta, mert nagyon fáradt vagyok, gyorsan fürcsizek és szaladok aludni.
Puszi mindenkinek
Anikó