Tali,
Többség dönt alapon akkor a Mikkamakkában lesz
. Beszti, köszi, hogy leírtad a paramétereket.
Macsek,
Lili is azt szereti ha meleg az ételkéje. Ha kicsit hidegebb, kevesebbet eszik meg belõle.
Az újdonságot én úgy szoktam bevezetni, hogy 2-3 kanállal teszek olyanba amit már kapott. Aztán legközelebb ha minden ok, akkor mehet több is bele.
Lilinek is nagyon csúnya volt a nyaka, míg nagyon picike volt. Aztán ahogy elkezdett hasalni, úgy egycsapásra elmúlt. Mert így jól szellõzik neki. Azért én minden este be szoktam neki kenni nagyon vékonyan egy gyógyszertári nyugtató krémmel, úgy hogy hason van, mert háton nem engedi.
Képzeljétek a párom ma beszélt a pécsi kezelõorvosával, és a doki azt mondta, hogy szigorúan tartsuk be Lilinél a 2 évet. Mármint, hogy addig ne kapjon glutént
. Már kezdtem az 1 évre számítani, mert mindenki azt mondta itt Pesten, hogy elég ennyit várni. Így valszeg kivárjuk a 2 évet, mert nagyon megbízunk abban a dokiban, csak nehéz lesz majd kiváltani addig ezeket a dolgokat. De majd megoldjuk.
Gumicukor,
Nagyon jól néz ki a babakocsitok.
Tök jó, hogy együtt tudtok minden nap sétálni a pároddal.
Nyuszi,
De aranyos vagy, tényleg kaphatok a palántákból? Csak majd mond el hogyan gondozzam õket
.
Péntekkel kapcsolatban, mit szólnál ha kenguruznánk a Mega toys-ig? Azt talán jobban bírja Emi. Nekem egy dolog változott a péntekkel kapcsolatban, estére vendégek jelentkeztek be, de õk csak 6-ra jönnek. 5-ig teljesen ráérek. Akkor majd SMS-ez, hogy mikor és hova jöttök. Most olvasom, hogy írtál, máris olvasom.
Kryss,
Én kis mohó
, de hihetetlen, hogy kizárólag csak a fogakra gyúr mostanában.
Lili most a vasalóba szerelmes, egyszer meglátta magát a talpában és azóta imádja, majdnem kiugrik a kezembõl amikor meglátja.
Panda,
Köszi a gratulát.
Lilinek most úgy mûködik a kajcsi, hogy szopi, rá 15-20 percre fõzi, kicsi víz, aztán büfi és kéri még a cicit. Persze õ sem eszik meg annyit mint egyébként, de igényli. Néha csodálkozom is, hogy hova fér még belé
.
Sasha,
Én hetente egyfélét vezetek be. Szerintem egyenlõre elég ha 1 étkezést iktatsz be, aztán pár hét múlva mégegyet. Lili már két hónapja kap gyümiket, zöldségeket és még mindig csak 1x egy nap. Igaz mi ilyen téren nagyon csiga lassan haladunk, kicsit direkt is
. De men látom még nagyon rajta, hogy többet igényelne.
Ági,
Én azért döntöttem úgy, hogy most beadatjuk az oltást Lilinek, mert ha jól tudom egész életre védettséget ad, akkor pedig essünk túl rajta minél elõbb.
Igen, a börze itt Újpesten április 12-én lesz, de tegnap megkaptam a Kismamát és lesz megint nagy börze a BNV területén május 11-én.
Gomb,
Ok, várom a mailt.
Persze simán lehet ott szoptatni, e miatt ne aggódj. De van ott minden, pl. micro, aki mást szeretne adni a babájának.
Puszi,
Ilke