Pocó
Sajnálom, hogy nem vagy jól, és tudom, hogy nem vígasztal de egy immáron másfél hónapja anyuka ismerősöm mesélt hasonlót még pocakos korában. Ő sem tudta mitől volt, csak nagyon rosszul volt egy-másfél órán keresztül, a végén hányt egy nagyot, és ezután szépen lecsengtek a hasfájós görcsök és jobban lett. Nem vérzett utána, nem voltak keményedései. A babája pedig teljesen egészséges
Szóval lehet, hogy tényleg csak az emelés, vagy egy félig gyanús étel miatt volt az egész roham.
Szerintem azért most figyelgesd magad, mert ha bármi szokatlant érzel a következő órákban, napokban, inkább fordulj orvoshoz!
Gyomorrontásra a buboréktalanított kólát, ropit és banánt javasolta a dokim - és bevált. A kóla sava lerendez minden nem odaillőt a gyomorban, a ropival pótolod az elvesztett sót, a banánban pedig fontos kálium van, ami a hasmenéssel nagyon kiürül a szervezetből. A férjemnél is ezt alkalmaztam, amikor lázas, hasmenéses volt és hányt. A kólát kortyolgatni kezdte, evett rá ropit és banánt, és pár óra leforgása alatt jobban lett.
Szerintem ha kajától voltál rosszul, akkor ez a "kúra" helyrerak
Drukkolok, hogy ne legyen semmi komolyabb!!
Eszti: még én is melózom, de már csak egy hétig. Légzésfigyelőm nem lesz, csak ha a baba állapota miatt indokolt. De azt majd akkor beszerzi a férjem
Csajok! A kisfiam majd kiugrik a hasamból. Nem tudom, hogy nem a mai kajálásom miatt-e
Eddig dinnyét, nektarint, sárgabarackot és meggyet ettem, és ittam egy kis kávécskát. Lehet, hogy a gyümölcssav csípi a sejhaját?
Nem tudom, minden esetre már vagy másfél órája tombol
Csirkesz