Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Már vagy egy éve járok ide a babanetre, de valamilyen kifürkészhetetlen okból kifolyólag csak most találtam rá erre a topicra. Korosztályilag pedig mi is ide tartozunk. A kisfiam ui. idén februárban született a Szent Imrében (kép róla a profilomban). Már 10 hónapos múlt, nagyon édes, és meglehetõsen lusta baba. Még mászni sem mászik, látszólag remekül elvan a "végiggurulom-a-szobát" módszerrel.Emiatt néha kicsit el vagyok keseredve, de hát sürgetni nem igen tudom Kép Amúgy rengeteget eszik és van már 8 foga.
Egyébként a XI. kerületben, Gazdagréten lakunk már vagy 2 és fél éve.
No ennyit így kezdetnek Kép

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Igika
igika

Sziasztok!

Hú, végre elaludt a fiamcskám, így van egy kis idõm.(Bár a takarítás még nálunk is hátra van!)
Edit! Zsuzsa!
Azt hiszem nekem valami óriási szerencsém van, ugyanis nekem a párom olyan szorgalmas (vagy jól nevelte anyósom), mint nektek apukátok, ugyanis mosogat, segít a takarításban és az ablakpucolás kizárólagosan az õ feladata. Most ide nagyon kéne egy smile, de még mindig nem tudok csinálni.

Norci, Borcsa!
Nagy-nagy gratula az ügyeskedésekhez! Most már tényleg el kell mennünk talira, ugyanis az én drága, lusta kicsi fiam, ahelyett, hogy megtanulná, hogyan üljön ill. álljon fel egyedül, inkább úgy el kezd visítani, hogy segítsek, hogy a dobhártyám nem bírja és inkább segítek. Hátha Luca és Vili megtanítja a kunsztokra!

Edit!
Én is szólni akartam, hogy kimaradtatok a táblázatból, de megelõztél! Nagyon örülök, hogy párod észbekapott és segített neked egy kicsit. Gratulálok Riki második fogacskájához!

Nyuszimanó!
Donci gyógyulgasson mihamarabb! Ugye jól olvastam, hogy itthon vagytok? Remélem jöttök majd talira, szerintem mindenki rettentõ kíváncsi rátok!

Szila!
Nagyon jó az új táblázat, tényleg nagyon ügyi vagy! Köszönöm szépen a karácsonyi üdvözlést, megkaptam! Gratulálok a szép gyarapodáshoz! Azt hiszem mi is minden egyes dkg-nak nagyon fogunk örülni az egy éves ellenõrzés elõtt! Nagyon jó ez a Titanic-os kép!
Már nekünk is van karácsonyfánk, párom egyik barátjától kaptuk ajándékba egy nagyon szép gyökeres ezüstfenyõt, amit tavasszal már ki tudunk majd ültetni a kertünkbe. Szóval dupla haszon és persze nagyon szép!

Cory!
Nagyon édes lehet Balu, ahogy segít! Látod, így legalább biztosan meglett párod nacija is.

Márti, Laura!
Hogy vagytok? Nõ már a poci? Laura érzed már a kis „albérlõt”?

Gorsi!
Gratulálok Peti harmadik fogacskájához!

Tikk!
Mielõbbi gyógyulást kívánok Hannának! Szegénykém már annyit betegeskedett, amióta bejött ez a rusnya idõ.

Most már elköszönök, mert vár a konyhaszekrény(szegénykém már lassan kiabál, hogy valaki mosson le!).
Mivel holnap valószínûleg nem tudok jönni, holnap leszünk 3 évesek a párommal és képzeljétek, elvisz vacsizni (igaz, hogy délután 4-kor), de inkább elõbb, mint folyamatosan

lekésve kívánunk NAGYON BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT! Bmárti PiciLacijának!

Sziasztok

Szilvi és Peti

Megyek, mert most már nem csak a szekrény, de a fiam is hangosan reklamál.
bszilvi

Sziasztok!

Boldog szülinapot Hangus! Kép
Boldog szülinapot PiciLaci! Kép

Nem tudom tudok-e még jönni addig, így NAGYON BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT kívánok mindenkinek! Kép

Vilike nevében köszönöm a gratulát a térdepléshez, bár szerintem a felállást nem fogja elsietni (bár apja se sokáig csinált semmit, aztán 6 és fél hónaposan felállt). Vili általában egyszer bemutatja, hogy ilyet is tud és kb. 2 hónapig nem vagy csak elévtve ismétli meg. Ha kellõ motiváció van, akkor viszont mászik, bár még nem túl gyorsan és nem a legkoordináltabban, de már mindent elér.

Norci
norci

Sziasztok! Ezt 20-án írtam, de nem ment a netem:

Én sem tudtam nagyon olvasgatni, de látom nagyon sokat fejlõdtek a babák!

Elõször is : Boldog-boldog szülinapot Tomi, Réka, Dani! (ide Halász Judit dalát képzeljétek el)

Vasárnap voltunk Kaláka koncerten, Dorka nagyon élvezte, fõleg a zenét és a sok gyereket, de el is fáradt a végére, úgy bealudt, hogy alva öltöztettem fel, mindenki rajtunk nevetett, hogy a nagy gyerekzsivalyban Dorka csak alszik-alszik...Tudjátok, nem szokása!Kép

Ma nyelvvizsgáztam én is, de én egy szót sem tanultam, ha ennek ellenére meglenne, akkor nagyon nagy mázlim van!

Voltunk mi is méreckedni: Dorka végre hizott, 8.24 kg és kb. 72 cm. Kb. szeptember óta nem volt hajlandó hízni, de most végre megtört a jég!

Lucának gratulálunk a felüléshez, ügyes kislány! Milyen gyorsan nõ!Kép

Orsi: gratulálok a fogakhoz! Nekünk is nõ éppen kettõ, de ezek a hátsók, nagyon szenved Dorka vele, piros a feneke. Ti hogy vagytok?

Takarítás: én elég gyorsan kikapok a férjemtõl, ha nincs megfelelõ rend, talán mostanában engedékenyebb. Az a baj, hogy rendetlenséget csak mi Dorka és én csinálunk, férjem minta rendes gyerek .

Szila: ez a Mikulás most a Supermanbõl vagy a Titanicból jött????Kép

Szila: köszi a táblázatot! majd megkérdezem, hogy lehetne élesen feltenni a szebb változatot, milyen fájlba van mentve?

Edit: Hogy ünneplitek a Karácsonyt, anyukád vagy más rokon lesz veletek? Mit fogsz fõzni, magyart vagy franciát? Depi elmúlt már?

Mág akartam sok mindenkinek válaszolni, de ülve elalszom, jó éjt!
vigyázzatok magatokra!
Zsuzsi és Dorottya
zsu26

sziasztok

zafi, barnas haja van picinek (mar amennyi van Kép), a szeme is sotet. nyugodt baba, nem is siros szerencsere. olyan kis erdeklodo termeszet. nem is tudtam, hogy van a termeszetnek koze allergiahoz.

zsuzsa, nekem is azt mondta a doki, hogy nem feltetlenul azert ekcemas, mert en az vagyok. apukaja - ferjem - meg szenanathas, amiatt is lehet.

ma voltam egy jo bioboltban, ott vettem csecsemoknek valo kencet, de jo lenne rajonni az okra is. ajanlottak egy termeszetgyogyaszt, de szerintem az is csak talalgathat, kizarasos modszerrel. most azt javasoltak, hagyjam el a tejtermekeket - meg szoptatok - hatha attol van. en meg imadom a tejet, sajtokat Kép

szila, nagyon szep a tablazat, hogy ilyen kis szines Kép

igika, legy udvozolve Kép
az en 'pici' (szerintem tobb 10kg-nal 9.5 honapos letere) fiam is lustacska, nem maszik, csak gurulgat Kép nem siettetjuk, eljon mindennek az ideje. a te picid is keson kezdett el forogni? adam csak 8 honaposan.

eszter

ja, tettem fel uj kepet a profilomba picurrol
adamama

Eszter és Igika!
Nem tudom tudjátok-e, hogy amelyik gyerek mászik, az lassabban kezd el járni. Amelyik gyerek kihagyja a mászás fázist, õk hamarabb kezdenek el járni.
A Miki fiam nem mászott, így õ kb 9 hónaposan már gyalogolt. Beus pici lány 8-9 hónaposan elkezdett mászni, de az istennek sem akart járni. Aztán kb 1 évesen elkezdett járni, de csak a járókában. Elmúlt 13 hónapos, és biztonságosan járt a járókában, de amikor kivettük a járókából, hogy ott is próbáljon meg járni, fogta magát, és elkezdett mászni. Aztán szinte egyik napról a másikra rájött, hogy kint a járókán kivül is nagyon jól lehet járni. S egyszercsak szintén szinte észrevétlenül elkezdett járni, amikor föladtam rá a cipõt, és egyáltalán nem is kellett fogni a kezét, úgy neki indult.
Ezt csak azért írtam le, hogy lássátok, még testvérek között is milyen különbség van.

Dzsili!
Megakartam nézni azt a web lapot, amit megadtál, de nem talál ilyet. Tudsz még valami címet esetleg? Elõre is köszi.

Sziasztok! Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Eszter, szia! Most már nyugodtabban, összeszedettebben tudok írni, nem rángatja a nadrágomat a Réka!Kép
Szóval szerintem kísérletezz, hogy kaja okozza-e, hátha kijön valami, nekünk semmi nem volt. Az jutott még közben eszembe, hogy a mosóporra is figyelni kell és ha lehet, ne használj öblítõt, vagy többször öblítsd ki a ruhákat. Szerintem ezt is ki kell tapasztalni.
Majd lehet, hogy így adagokban fog eszembe jutni még egy-két jó tanács Kép, persze nem a kisujjamból szívom, ezt mind a bõrgyogyi mondta!Kép

Réka is 9 hónaposan kezdett el mászni, ami a mörnyezetünket tekintve kicsit lemaradás volt, és mostanra meg már szalad! Onnan kezdve, hogy rájött a mászási technikára, szélsebesen fejlõdik!

Jóéjt!

Zafi
zafi

Zsuzsa

Mi Pusztaszabolcson lakunk, azért nem írom le sehová mert nem igen mond semmit így elsöre . Velencétöl 12 km, Dunaújváros és Székesfehérvár 35 km.

Azt hiszem Hasznos linkek címmel van itt Bababneten egy topic ott vannak címek én az elöbb leírt helyen szoktam keresgélni. Lehet hogy rosszul írtam valamit a keresQd sem találja?

Mozgás fejlQdés:
Nálam a Márk nem mászott 6 hónaposan állt, 9 hónaposan járt egyedül.
Máté mászott de csak 6 hónaposan kezdett el forogni 9 hónaposan állt fel ée egy évesen kezdett lépegetni. Ma sokkal mozgékonyabb és "ügyesebb" azért a zárójel mert ez nem igazán jó szó mint a bátyja.
Napsugár 6 hónaposan állt, és 10 hónaposan kezdett lépkedni amit pár nap alatt olyan szépen be gyakorolt, hogy már szinte fut.

Eszter
Remélhetöleg kinövitek az ekcémátokat nálunk Mátékám meg kruppos volt amit lévén már 6 éves szépen ki nött de 6 hónapos korától kellett mindíg figyelnünk meg kezelni Qt.
Nekünk is azt mondták ez a hajlam öröklödik, nem érdemes rágódni hogy kitöl mitöl miért ez van most már nincs mit tenni, amíg a kicsi fiam kórházba nem került mert majd meg fulladt azt sem tudtuk mi az a krupp sosem volt egyikünk családjában sem, mégis örökölte állítólag.

Szila
itt is köszi a kedves lapot, nagyon örültünk neki, kedves gondolat!

Pusszancs : Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Zsuzsa!
Gödöllôn a Fenyvesekben van telkünk(remélem igy hivjakKép).

Zsuzsi!
Köszi az érdeklôdésedet,azt hiszem tul vagyok a rossz hangulaton.Nem lesz nalunk rokon,csak a parom munkatarsa,aki szegény egyébként egyedül lenne szenteste.
Szilatol kaptam a receptet,amit fôzök majd szentestére.Mar nagyon megkostolnam!
Gratulalok a nyelvvizsgadhoz,biztos sikerült!Kép

Igika!
Szia!KépKépKép

Köszönjük a fogacskahoz a gratulaciokat!
Képzeljétek mar fent is latszik egy készülôdô fogika!
Ugy latszik most sokaig nyafisak leszünk.

Menta!
Riki is csinalja az oldalra fejhajtast!Nagyon édi!Kép

Tikk!
Hannanak és persze minden beteg babanak jobbulast kivanok!Kép

Bocsanat,ha valakit kihagytam,de ma mar megirtam egy csomo e-mailt és mar kissé faradt vagyok!

Jo éjt mindenkinek!

EDIT
edith16

Jaj!Ha holnap nem jönnék,akkor:

PICILACINAK nagyon boldog szülinapot kivanok!

Edit
edith16

Sziasztok!

Hát, ami azt illeti, teljesen ki vagyok pusztulva. Ma lesütöttem 1 kg mézeskalácsot a karácsonyfára; leszedtem, kimostam, visszaraktam a függönyöket (ablakot még nem pucoltamKép); sk. csomagolópapírt csináltam (krumplinyomdáztam sima csompapírra); és megcsinálta a decoupage képeket is, már csak lakkozni kell õket. A mézes akkor készült, amikor aludt Hanga, aztán a sütés közben felkelt, de a járókában tök jól elvolt mellettem. A többit meg akkor csináltam, mikor lefektettük a jányt. Most meg már jó álmos vagyok.

Bogancsi,
én is festettem bögrétKép a nagymamámnak és a nagypapámnak.

Menta,
Hanga is szokott ilyet csinálniKép.

Zsuzsa,
http://natloz.znet.hu az oldal címe, ahonnan tudsz letölteni animált gifeket. (Dzsili, elõször én is www-vel írtam, és nem jött be.)

Zsuzsi,
photoshopban csinálja Bence meg a táblázatot képnek. De ha más ötlet van, hogy néz ki élesebbe, akkor várom. Amúgy írtam Besztinek, hogy árulja el a titkot, hogy az õ táblázatuk, hogy készül.

Igika,
üdv itt, nálunk!

Norci,
köszönjük szépenKép.

BMárti,
PiciLacinak nagyon boldog elsõ születésnapot kívánunk!
Kép

<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker.
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Zsoldosné Egry Zsuzsanna Bea 2001.szeptember 25 Kistarcsa Gödöllõ István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker.
Ágci Gábor 2001.december 4 Szeged Szeged
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Igika Olivér 2002.február 11 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XI. ker.(Gazdagrét)
Borcsa Bátor 2002.február 25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Eszter Ádám 2002.március 7
Solya Máté 2002.március 8 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Jáhneszter(sztike) Anna Júlia 2002.március 25 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Zugló Judit Réka (7)
Edit Riki (Henrik Sándor) 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Nõi Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
Edit Riki (Henrik Sándor) 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Nõi Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.</pre>

Üdv
Szila
szila

Sziasztok!

BMárti: boldog szülinapot PiciLacinak! Kép

Szila: elõre is boldog szülinapot Hangának! Kép

25-én elutazunk hajnalban. Majd 27-én jövünk vissza! Legyetek jók és mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT!!!

cory, Balu és Csala

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory,
köszönjükKép!

Jó utat Nektek, és pihentjetek sokat!

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!

Szila
Szila

Szila!
Köszi az ötletet, meg is találtam. Majd ha lesz idõm megnézem tözetesebben. Most csak benéztem egy kicsit. Hangának nagyon boldog eslõ szülinapot kívánunk Beával együtt, a képet majd a napján küldjük.

PiciLacinak szintén nagyon sok boldog szülinapot kívánunk és most gondolj hozzás egy nagy tortát ide. Most nincs idõm keresgélni, mert felébredt a Bea, így tudom folytatni az elkezdett dolgomat.

Edit!
Akkor nagyon közel van hozzánk a telketek.
Este ha tudok jövök.
Sziasztok Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Köszönöm a kedves üdvözlõ szavakat, nagyon jól esett, hogy máris bekerültem a táblázatba Kép Kép KépSzila, köszi Kép!

eszter,
az én kisfiam most pont 10 kiló, biztosan a nagy súly is szerepet játszik a lustaságban, ekkora "tömeget" azért elég nehéz megmozgatni Kép. Igen, elég késõn kezdett el forogni, 7 hónaposan. Éppen tegnap vettük észre, hogy a gurulás mellett egyre többet és egyre ügyesebben kúszik.

Az ekcémával sajnos mi is küzdünk. Sajnos még mindig nem sikerült 100%-osan kideríteni, hogy mitõl is lehet. Volt, hogy annyira csúnya volt a bõre, hogy a doktornõnk skaráltgyanúsnak gondolta. Mi a tejre gyanakszunk, pedig semmi tejeset nem adok neki, még mindig szopizik napi 2-3 alkalommal. Próbáltam csökkenteni a tejes dolgokat az értrendemben, de nem tapasztaltam különösebb javulást.

zsuzsa,
köszi a vigasztaló szavakat Kép! Tudom én, hogy nem lehet siettetni a gyerekeket, mindegyik a saját ütemében kezdi el csinálgatni a dolgokat. Csak hát néha aggódom, hogy normális dolog-e ez a "lemaradás".

További kellemes karácsonyi készülõdést!

Igika
igika

Sziasztok!

[color=#aa00aa]
Kép

Cory! Jó utat, Boldog karácsonyt!

Most járt itt egy maestro, és gyönyörûre cserélte az ócska munkalapot meg mosogatót a konyhában! Hurrá! Hurrá!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Boldog születésnapot Daninak, PiciLacinak és Hangának!!! Majd kérjük szépen a beszámolókat! Kép

Igike! Üdv itt! Kép

Andysj! Neked is üdv újra közöttünk! Hol teleltetek? Hogy sikerült? Hogyan ünneplitek a karácsonyt?

Sztike! Köszönöm! Viszont szorítok neked! Igen, én is kb ilyen hatékonyan tanulok Kép Különösen, mert az én fiam olyan, hogy ha meglát egy könyvet a kezemben, hozza oda az övét, hogy igenis, abból olvassak! Van pl egy Zsipp-zsupp dalos könyve, kb 100 dallal, és addig nem áll fel, amíg végig nem énekeltem neki elejétõl a végéig... (Néha eldugom, a gonosz (b)anya!)

Közben összeszedtem egy kis mandulagyuszis megfázást, olyan 'jókat' alszom, alig birok nyelni... Család még jól van... Kép

Edit! Fogacskákhoz gratula! Képzeld, eredetileg mi is Gödöllõ Fenyves részén szerettünk volna telket, nagyon szép hely, aztán nem jött össze, mert amikor még volt eladó telek, nem volt pénzünk, utána pedig elfogytak a telkek... Anyósomnak végül sikerült odaköltöznie.

Borcsa, Norci, gratulálok a 'legkisebbek' fejlõdéséhez! Végre õk is függõleges pozícióban vehetnek majd részt a társasági életben! Kép

Képzeljétek, halvány fogalmam sincs, hová tegyük a fenyõfát! Tavaly az íróasztalon állt, de most odaköltözött a számítógép... Nekünk amúgy mûfenyõnk van évek óta. Nagyon élethû! Én nagyon sajnálom a rengeteg kivágott fácskát... Némelyik fajnak 10-15 évébe telik akkorára nõnie, amekkora... Na nem vagyok egy harcos zöld, de mégis. Kép

Most befejezem,

MINDENKINEK NAGYON KELLEMES, BÉKÉS KÉSZÜLÕDÉST, ÉS HASONLÓAN BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!

Henke
gesztenye

SZIASZTOK!

BOLDOG SZÜLINAPOT Daninak, PiciLacinak és Hangának! Kép

Végre tiszta a lakás, és meleg is van Kép... kicsit ránk jött a sírógörcsös röhögés, amikor egyszercsak a konvektorunk (az az 1 db) egyszerûen bekrepált... Kép Szerencsére van egy nagyon rendes gázszerelõ ismerõs, aki ma kijött, és megcsinálta... Addig anyóséknál voltunk. Kicsit pici volt a hely, de túléltük Kép Picimanó sokat volt messze tõlem, és nagyon nehezen bírtam... KépKép Viszont annyira édes volt mindig, amikor meglátott ... Kép

... fánk még nincs... mi sem tudjuk, hogy hova fogjuk rakni...

Henke
Gyógyulj meg hamar!!!

Cory
Jó utat!

...és mindenkinek BÉKÉS KARÁCSONYT!

Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

SZiasztok!

PiciLacinak nagyon boldog szülinapot! Kép

Különféle akadályok miatt csak most kezdhetek majd neki a sütésnek-fõzésnek-takarításnak, még van hátra jó két hétre való dolog karácsonyig Kép De fánk az már van, majdnem plafonig fog érni Kép Annnnyira kíváncsi vagyok, mit szól majd Ármin... KépKépKépKépKép

Utazóknak jó utat! (mi 25-én, 26-án és még 27-én is utazunk, mindig csak egy napra, remélem, megússzuk ónos esõ meg ilyenek nélkül!)

Mindenkinek nagyon-nagyon boldog karácsonyt! KépKépKép

Márti+Ármin+Kép
márti

PiciLaci!
Nagyon Boldog 1. Születésnapot!!!
Kép
Menta és Helenka
menta

sziasztok

zafi, beszeltem a bioboltban egy novel, azt mondta, ne egyek semmi fott kajat, csak nyers zoldsegeket es magokat, ha kajatol van adam ekcemaja, akkor ettol a dietatol el fog mulni. de kene csinalni kb. 7-8 hetig!
mosoport olyat hasznalok, ami erzekeny boru csecsemoknek valo, oblitot sem hasznalok, sot csak pamutot hordunk. koszi, hogy segitesz Kép

dzsili, mi az a krupp?
az allast ugy erted, hogy magatol all v. ha fogod a kezet? adam ugy szepen all, ha fogom, a jarokaban is megall maga, de csak ha fogja a szelet. mihelyst elengedi, zuhan Kép

zsuzsa, igen, hallottam en is ilyet. nem baj, ha kimarad a maszasi fazis? mert hallottam olyat, hogy kell az agyfejlodeshez az a hintazo mozgas, amit a maszas biztosit.

igika, en is aggodom, melyik anya nem Kép de latom, hogy csak elkezdte a gurulast is, meg ha kesobb is es remelem, hogy jol fog alakulni a tovabbi mozgasfejlodes is. amugy erdeklodo legenyke, az ertelmi fejlodesenel nem latok lemaradast szerencsere.

karacsony utan jovok ujra csak, mindenkinek szep, bekes karacsonyt Kép

eszter
adamama

jaj, a szulinaposokrol elfeledkeztem: boldog unneplest picilaci es hanga Kép

eszter
adamama

Sziasztok!

Elõször is pótolom a lemaradásomat, de megint napokig nem tudtam írni:
Rékának, Tominak és Daninak boldog szülimapot így megkésve is! Kép

PiciLaci! Boldog elsõ szülinapot! Kép

Szila! Hangának elõre is nagyon boldog szülinapot! Kép Zsófi megígérte, hogy a nevében is elfúj majd egy gyertyát a tortáján. Kép

Cory! Jó utat nektek! Kép

Rebi! Rossz lehetett fûtés nélkül. Kép A lényeg, hogy megint meleg van. Nálunk is meleg volt addig, amíg sült a süti... na jó, most sincs olyan nagyon hideg, de azért nem izzadunk...

Henke! Gyógyulj meg hamar! Tegyétek a fát a járókába.Kép Nekünk cserepes fenyõnk van, a tavalyit még nem ültettük ki. A kisasztalon lesz, és elég nehéz ahhoz, hogy a lányok leborítsák. És így magasabbnak is tûnik...

Borcsa! Lucának gratula a felüléshez! Kép Ugye mondtam én a talin, hogy már csak percek kérdése, és ücsörögni fog?

Én is jó fáradt vagyok, tegnap éjjel elkészült 12 rúd beigli, ma meg egy kis ráadás, mert maradt ki töltelék. Holnap anyukámékhoz megyünk, másnap este jövünk haza, még össze is kell pakolnom.

Betegeskedõknek küldök sok gyógypuszit.Kép
Mindenkinek NAGYON BOLDOG KARÁCSONY KÍVÁNUNK! KépKép
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Már jobban vagyunk, pontosabban ugyanolyan taknyosan, de nem lett rosszabb.Ez is valami. Ma a börgyógyásznál ültünk egy órát, mert nagyon piros lett az arca. Úgy néz ki allergiás lett valamelyik fürdetöre, úgyhogy marad a fürdetökrémezés és hetente csak kétszer az illatos fürdetö. Remélem elmúlik, kapott krémet, meg a fürdetökrémmel kell kenegetni.

Én amilyen jól álltam eddig az elökészületekkel, most ott tartok, hogy igaz mindent kivasaltam, meg kitakarítottam(persze ezt kezdhetem már újra) most szalad az egész konyha és nincs kedvem semmihez, kicsit elfáradtam, na de majd holnap újult erövel megcsinálom, lesz motiváció.KépKép

Cory! Jó utazást nektek!

Andi! Irigyellek, hogy ennyit sütöttél, jó munka lehetett, sajna nekem ez a sütö nem alkalmas sütésre, majd az új lakásban.Kép Szerencsére anyósom sütöje szuper.KépKép

Bszilvi! Megnéztem a képet Petiröl, hihetetlen mekkora lett. MÁr régen láttuk öt is.

Henke! Gyógyulást!

Szila! Megváltozott az e-mail címem, cska nem tudom átírni a profilban.Kép beke@hdsnet.hu

BMárti, Szila! Picilacinak és Hangának elöre nagyon sok boldog szülinapot kívánunk! Benneteket mikor látunk talin?Kép

Jóéjt mindenkinek, már csak egyet alszunk és itt a karácsony!Kép kellemes ünnepeket nektek!

pussz mindenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szepen koszonom a szulinapi megemlekezest! Nagyon meghatodtam.
Szep volt a szulinap, bar az unnepeltet nem igazan erdekeltek az ajandekok. Inkabb a lufik, a zenelos gyertya. Elfujni persze meg nem tudta a gyertyat.

Mindenkinek nagyon szep, kellemes karacsonyi unnepeket kivanunk!
Kép

BMarti!
Pici Lacinak boldog szulinapot kivanunk!
Kép

Danimama es Dani
danimama

Pici Laci!
Ismet megprobalom!

Kép
danimama

Sziasztok

Pici Laci
Boldog 1. születésnapot kívánunk neked!

Kép

Dzsili és Napsugár
dzsili

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

Anyuknak babáknak és nagyobbacskáknak valamint az apuknak!

Kép

Dzsili, Napsugár
és a fiúk: Márk Máté, Laci apu
dzsili

Kép

Borcsa + Réka + Luca

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap Riki csak hajnal 5-kor ébredt fel elôször.Egész nap kinlodtam,ugy fajt a cicim,mert éjjel becsomosodott.Raadasul egész nap alig akart szopizni.Nagy hévvel nekiallt,de par perc utan egy cici elég volt neki.
Most is fogok fejni lefekvés elôtt.Mar nem is tudom megmondani,mikor fejtem utoljara.Kép

Olyan aranyosak ezek a képek,amiket ide beraktok.Ez lesz a következô,amit meg fogok tanulni.Ha raérek.Kép

Sikerült nagyon jo jatékokat talalnunk Rikinek karacsonyra!

Lanyok!
Arra gondoltam,hogy aki tud,tegyen majd karacsonyos képet a profiljaba a babocajarol!Biztos aranyos képek készülnek!
Mit szoltok?Hülyeség?

Hat akkor mindenkinek nagyon boldog,békés Karacsonyt kivanunk és sok-sok ajandékot a fa ala!

Aki utazgat nagyon vigyazzon magara ebben a csuszos idôben!
Akik betegek,ôk pedig remélem meggyogyulnak majd a sok szeretettôl,ami ilyenkor sugarzik az ember körül!

Edit és Riki
edith16

Sziasztok!

Zsuzsa,
találtam neked még egy oldalt: http://www.animationlibrary.com/a-l/

Mindenkinek köszönöm a szülinapi jókívánságokatKép!

Henke,
nekem kiveszi a könyvet a kezembõl, és igen felnõttesen olvassaKép. Ha fordítva van, visszaállítja, hogy ne legyen fejjel lefelé. És tényleg úgy mozgatja a fejét, mintha olvasna.Kép

Ma akartam feltenni a tiszta függönyt, de leálltunk menyasszonyost játszani, mert nagyon tetszett Hangának, ha a függöny alá bújt.

Tikk,
email megy. Talira megpróbál BMártit is rávenni, és akkor együtt megyünk.Kép

Andi,
Lucának külön köszönet, és neki is nagyon boldog szülinapot!
Küldök neki Kép

Dzsili,
eszement jó ez a kép a karácsonyról (alkesz télapó+rénszarvasokKépKép)

Mi is mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánunk!
Kép

Szila&Hanga
szila

Ja, és Dzsili, én is találtam egy hasonló képet:

Kép

Szila
szila

Sziasztok!
Pici Lacinak és Hangának nagyon boldog születésnapot kivánunk!

Mindenkinek BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNUNK!!!

Mi is készülõdünk az ünnepre, de inkább lelkileg, mint munkávalKép .Meg nagyon élvezzük, hogy apa végre itthon van.
Puszi mindenkinek:Bea és Ajsi
bea

Sziasztok!

Boldog Szuletesnapot Pici Laci!
Kép

Boldog Szuletesnapot Hanga!
Kép

Mindenkinek Nagyon Boldog Karacsonyt Kivanunk!
Kép

Lassan megyek meg sutni-fozni, keszulodni az unnepre. Szerencsere az ajandekokat mar becsomagoltam es feldiszitettem a lakast, ami persze nagyon tetszik Madisonnak vagy talan meg se mert mindenarron leakarja szedni Kép

Puszi mindenkinek,
Andysj
andysj

Sziasztok!
Végre ide is eljutottam.Kép

Daninak, PiciLacinak és Hangának boldog születésnapot kívánunk! Már úgy várom, hogy mi is itt tartsunk!Kép

Borcsa
Gratulálunk a felüléshez.Kép

Edit
Gratulálunk a fogakhoz.Kép

Zsuzsa, Bszilvi
Köszi a gratulát a fogakhoz!

Eszter
Ekcéma miattKép
Ádám nagyon vidám ezen a képen.Kép

Menta
Peti kapaszkodva jár. Tegnap lépett kettõt egyedül, de utána az ölembe omlott.Kép Most hétvégén sokszor elengedte a kezünket, vagy ahova kapaszkodott éppen és egyedül állt, de elindulni még nem mer, csak látszik rajta a szándék. Magától akkor lép csak, ha mondjuk karnyújtásnyira vagyok és hívom, na akkor van 1-2 lépés, de ez nagyon ritka. Meglátod Helena is mindjárt itt fog tartani.Kép A spontán vigyorok és nevetések nálunk is mennek.Kép

Igika
Üdv köztünkKép

Zsuzsi
Köszi a gratulát a fogakhoz. Peti most mintha nem szenvedne, inkább vidámabb és mozgékonyabb pár napja, úgyhogy egyelõre megállunk a 3. fognál. Küldök gyógypuszit Dorka popsijára, hátha az segít.KépKépKép Petivel szerencsére nincs ilyen gond.

Hanna, Henke
Gyógyuljatok meg szentestére!!!Kép

Petit újabban képtelenség letenni mondjuk este 9-kor aludni. Jó, ha fél 11-kor elalszik, pedig nem húzzuk el a délutáni alvást. Tegnap jó, ha másfél órát aludt, du.5-ig, majd fél 11-kor nagy nehezen szopival elaltattam. De olyan virgonc volt még 10-kor, hogy ennek is örülhettem. Azt hiszem kezd eleven lenni a kisfiam.Kép
Tegnap kész katasztrófa voltam: néhány karcolás után végül elvágtam az ujjam, a vágást utána még 3x megütöttem, úgyhogy nem sok ragtapasz maradt itthon. Én hülye Petit bevittem a konyhába kendõben, erre persze odanyúlt egy forró lábashoz, szerencsére csak kicsit lett piros az egyik ujja. Ezek után kiborítottam az elõzõ estérõl megmaradt meggylevet a konyhaszekrényre, a falra, és mindenhova, Peti közben ordított. Este a vasalóval is megégettem magam, apával is összevitáztunk, Peti meg alig aludt. Ezek után nyugodtan várom a mai napot, ennél gázosabb nem nagyon lehet.

Nagyon boldog békés karácsonyt kívánunk nektek! Mi is elutazunk pár napra. Cory: jó utat!

KépGorsi és virgonc Peti
gorsi

Köszönöm a jókívánságokat! Segítettek! Ilyen hamar még sosem múlt el!!! Kép Már úgy izgulok! (És olyan fáradt vagyok, ANNYI mézeskalácsot sütöttem tegnap! Már úgy ment, mintha mindig ezt csináltam volna!)
Puszi mindenkinek,
gyógyult Heni
gesztenye

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szép, békés, boldog karácsonyt kívánunk sok-sok szeretettel!

PiciLacinak és Hangának pedig boldog 1. születésnapot!!!

bogancsiék

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Elõször is szeretnék mindenkinek NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET kívánni!
Azt hiszem, most már bejelentkezhetünk a mászók táborába, a szoba közepérõl már eljutott a szoba egyik sarkáig, igaz, hogy ehhez kellett vagy 5 perc, de hát minden kezdet nehéz.
Viszont megkapta a karácsonyi ajándékát(etetõszék), persze azért mást is kap, és annyira édesen ül benne, mint a nagyok. Sõt, ha nem adom elég gyorsan az ebédjét, még az asztalra is csap! Hát ilyen nagyfiú már az én gyerkõcöm is.
Megyek elolvaslak titeket, mert már megint két napos lemaradásban vagyok!
Puszilunk mindenkit és mindenkinek jó készülõdést kívánunk!
Megyek, mert még a karácsonyfánk cserepét is be kell csomagolnom, hogy szép legyen.

Sziasztok

Szilvi és Peti( a &#8222;nagyfiú&#8221;)
bszilvi

Sziasztok!

Valószínûleg most senki nem jár erre, csak van egy kis tartozásom!

BMárti Lacijának BOLDOG SZÜLINAPOT!

Szila Hangájának BOLDOG SZÜLINAPOT!

És mindenkinek békés, boldog ünnepeket!

Puszi,
Zafiék
zafi

SZiasztok!

Szila! Köszönjük, hogy ismét bekerültünk a táblázatba.

Henke! Mi is sütöttünk Jucussal mézeskalácsot elõszöe eddig, de rettenetesen kemény lett, az íze amelyiket meg tudtuk rágni finom volt. Azt mondta a leánykám majd a következõ, semmi sem sikerülhet elsõre, õ legalább optimista. Nem tudom mi lehetett a hiba. Most beraktam õket egy dobozba mert állitólag még megpuhulhatnak.

Igika! Mi is közel hasonló súllyal birunk, Ancsa ma 9 hónapos és 9.40. Remekül forog és tekereg maga körül mint az óramutató, de egy centit nem bir elöre haladni, nekünk is azt mondják, hogy semmi baja, csak kényelmes, én ezt el is hiszem még ha nehezen is, de azért nyugodtabb lennék, ha már kissé mászogatna. De reméljük az is menni fog, de ha ugy tetszik neki fel is állhat.Azt is hallottam, hogy akik nem másznak azoknál könnyebben elõfordulhat a dislexia, na a nagyobbik lányom semmeit nem mászott és már egész jó olvasástudással ment iskolába.

Mindannyiotoknak békés, nyugodt, áldott, szeretetteljes ünnepeket kivánunk.
Sztike
sztike

Sziasztok!

Most pótolom a dec.19-es archívumban az olvasási elmaradásaimat Kép
Nagyon jó volt a karácsonyozás a bátyáméknál. Sikerült megfelelõ ajándékokat vennem, jók voltak a méretek a pulcsiknak. A sógornõm finomakat fõzött és Tomi elõadta minden tudományát. Ebéd után meg békésen aludt másfél órát.
Az itthoni szentestének is nagy sikere volt Tominál. A karácsonyfa, a közös éneklés, a hangulat, a gyertyák és az ajándékok, amiket kapott - mind, mind nagyon tetszettek neki. Egy kis plüss mozdony a kedvence, ami ha földhöz vágják, jó 1 percen keresztül pöfög, sípol, dohog. Nagyon jópofa! Bár a férjem szerint nem fogjuk sokáig bírni Kép

Most jó csönd van, mindenki el van foglalva az ajándékaival, bár szerintem Dani alszik Kép

Nemsokára kivonulok Tomival egy kis sétára, aztán a délutáni alvása után megyünk anyósomékhoz karácsonyozni.

Kellemes együttlétet kívánok Nektek!
szeretettel:
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Köszönjük a szülinapi jókívánságokat! A buli jól sikerült, volt sok finom kaja, gyönyörû kisautó formájú torta, amibõl végül némi nagyanyai hümmögés hatására kapott az ünnepelt is. Azóta is megy a hasa, de igazán édes volt fülig csokitortásan... KépKép Kapott sok szép ajándékot, és volt köztük néhány olyan is, amit már oda is lehet adni neki... KépKép Ennyi gonoszkodás után a lényeg, hogy mindenki jól érezte és jól viselte magát. Annyi kaja maradt, hogy karácsonyi fõzõcskézésben már nem kell gondolkoznom, végiglustizhatom az ünnepet. Kép

Sajnos mégsincs igazán idõm végigolvasni mindazt, amit írtatok, ugyanis a számítógépünk olyan jó volt, hogy új alaplapot hozott neki a Jézuska, sõt, még CD írót is. Életem Párja meg olyan rendes hozzá, hogy ünnepi szabadidejét nem kímélve máris beépítené azt a szép új alaplapot, csak állnék már fel végre a gép elõl. Kép Szóval bizonytalan idõre búcsúzom... Kép

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!

BMárti és PiciLaci

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Szila!
Nagyon boldog elsõ szülinapot kívánok Hangának!

Edit!
Szerintem nagyon jó ötlet a karácsonyi fényképek berakása!

Szilvi és Peti( akinek nagyon tetszett a csillagszóró)
bszilvi

Sziasztok!

Csak egy rövid idõre tudok jönni, mert Papamackónak formatálnia kell a gépet, nem is olvaslak most benneteket, csak szeretnék - némileg megkésve - kívánni Istentõl megáldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket nektek és kedves családotoknak.

Szilveszterig pedig még jövök! Kép

Sziasztok: Laura+Tóni+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Szeretnék nagyon boldog 1.szülinapot kivanni Hanganak!Kép

Rikinek nagyon tetszett minden.
Apa rakott fel az ablakra karacsonyfaégôket,ami zenél is.
Riki teljesen elcsodalkozott rajta!
Az uj jatékaival még baratkozik.Kapott egy kisautot,aminek van sofôrje.Ha "megüti" a sofôr fejét,akkor a kisauto berregni kezd,villog a lampaja és elgurul.Na,ettôl félt egy kicsit Riki.Kapott egy egeret,aminek van salja,sapkaja és ha megnyomjuk a kezét,akkor elkezd totyogni,énekelni,röhögni.Ez tetszett neki,de sajnos ez még nem neki valo.Otthonrol küldték.
Készült kép a jatékaival,remélem sikerült,még nem néztem vissza.

Riki bekuszik utanunk a fürdôszobaba,konyhaba.Tegnap majdnem szivbajt kaptam,amikor meglattam este a vetkôztetésnél,hogy milyen mocskos a bodyja.Kép

BMarti!
Hasmenés!Kép

Mindenkinek tovabbi kellemes idôtôltést,csaladlatogatast,evést-ivast kivanok!

Edit
edith16

Sziasztok!
Hanga! Nagyon boldog elsõ szülinapot!
Kép
[color=#119911]
Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!
Hanga! Nagyon boldog elsõ szülinapot!
Kép
[color=#119911]
Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Ügyi voltam! Bocsi!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

SZila, Hanga! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOOOOOOT!!!!!!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Megkésve, de mi is nagy szeretettel kívánunk boldog szülinapot Hangának és Pici Lacinak és természetesen mindenkinek kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Nálunk nagyon jól sikerült a Karácsony, tudjátok az összes nagyszülõ és sógorom a várandós feleségével. Életemben nem fõztem ennyi emberre! Azért még 23-án kissé ki voltam akadva, mivel férjem egész hétvégén bulizott (karácsonyi buli kollégákkal, majd legénybúcsú), így 23-án este vásároltunk csak be. Mivel nem tudtam, hogy férjem megveszi-e a fát, egy barátunkkal hozattam egy fát. Na ebbõl lett egy kis megsértõdés, majd aztán nagy elképedés, mikor megszagoltuk a fát és húgy szagú volt. Ez 23-án éjjel derült ki, férjem neki állt elpasszolni a kapott fát és dühöngött: Minek az embernek ellenség, ha barátai is vannak-címszóval...Na a Tescoban szerencsére még hajnalban lehetett kapni fát, azt gyorsan feldíszítettük, közben megcsináltam a kaját, hogy mire hazaérünk az esküvõrõl (24-én délelõtt tanuk voltunk Szödligeten), csak be kelljen tenni a sütõbe. Igy hajnali 4-kor feküdtünk le és 6 -kor keltünk, mert rohantunk az esküvõre, majd vissza, akkor jöttek a rokonok, szerencsére mindenki segítõkész volt és kész lett idõre a kaja, mindenki kedves és meghatódott volt. Életem legszebb Karácsonya volt a mostani!Kép

Mára férjem kipurcant, hasmenés, láz, kellemes vírus...Kép De legalább nem kell dolgoznia!

Dóri minket azzal ajándékozott meg, hogy a nagy vendégség közepette elindult!Kép Nagyon örült a teletubbienak és hatalmas adagot evett a töltött pulykacombból!Kép Persze piros a popsija, mert a fogával még mindig szenved.Kép

Nézem az évi összefoglalót az Euronews-on, elég szomorú, jó sok borzalom történt ebben az évben isKép Ti nem sirtatok Karácsonykor?

Üdv: zsuzsiék

További kellemes Ünnepeket, pihenjetek, szeressétek egymást!
zsu26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?