Halihó!
Rájöttem, hogy Jadinek is van egy gépe, úgyhogy innen is tudok írni
Nemrég értünk haza, Jaddel elmentünk a Szt. István parkba, ahol leültem egy napos padra. Odabicegett egy öreg hapsi, aztán rájöttem, hogy valszeg ő maga az ördög... Ráült a gyerek kabátjára, majd elkezdett kiabálni velem, hogy takarodj innen, ülj a földre, stb... Normális esetben felrúgtam volna a Marsra, de mostanában érzékenyebb vagyok az átlagnál, így csak szavakkal bombáztam, de neki ez sem volt elég, végig üvöltözött velem. Szóltam a biztonsági őrnek, erre semmi, majd hívtam a páromat... Ő is kultúráltan kezdte, hogy ennyi év nem volt elég megtanulni, hogy állapotos nőkkel, meg egyáltalán nőkkel nem kötekszünk, stb... De azt mondta, hogy nem érdekli. Csak azért nem fajult el a dolog, mert a párom nem akar egy ilyen barom miatt a sittre kerülni... Lehet, hogy most sokan megszóltok emiatt, de nem kívántam hosszú boldog éveket a tatának!
Aztán hazaérve beájultam az ágyba és aludtam egy órácskát-tőlem szokatlanul-de nagyon jól esett.
Mamy: Mi délután 17h-re megyünk, mert Jadi 16.30-ig van suliba és ő is szeretné látni a tesóját
Kár, hogy nem talizunk, de megvárhatsz, ha gondolod
Ákata, Rejo: Munka: igazatok van és még másfél hetet adtam magamnak. Csak elég nehéz lesz huszad-harmincad annyiból megélni, igazából még el sem tudom képzelni és ez nem túlzás.
Szkata: Nekem is ilyen a párom. Állandóan lebukok... De van egy bevállt módszerem: Édesen odabújok és megkérdezem, hogy mennyire szeret.Rögtön tudja, hogy akarok valamit és BEJÖTT! Sőt, édinek tartja...
Tök igazad van abban, amit írtál. Én is ilyen voltam-vagyok (kicsit kevesebb bulizással), de éppen ezért hihetetlen jó a kapcsolatom Jaddel, mindamellett, hogy anya vagyok, a barátnője is egyben. És én éppen erre vágytam
Ráadásul én hiszek abban, hogy rossz felfogás, hogy mi vagyunk a gyerekekért... Félreértés ne essék, én mindenre képes lennék értük, de klasszul össze lehet hozni azt, hogy mindenkinek jó legyen... Vannak barátaink, akik sehova se tudnak menni, mert a gyerek csak otthon tud enni, inni, aludni... Na én biztosan begolyóznék. Én az elejétől vittem magammal Jadet és ő is imásta, persze nem arra kell gondolni, hogy éjjel a diszkóba nyomtuk s technora
De Bencussal azt tervezem, hogy majd visz bulizni és néhol azt hiszik majd, hogy én vagyok a csaja
Csak vicceltem...
Suzeika: Én is remélem ,hogy jó kis képekkel és élménnyel térünk holnap haza... A csoki nagyon jó ötlet, nekem jöhet
Puszi