Sziasztok!
Olyan álmosnak érzem magam, hogy attól tartok itt fogok ülve elaludni. Ráadásul most lent ülök a recepción,mert a kolléganő szabin van. Elképzeltem, hogy előrebukik a fejem az asztalra, kinyílik a szám, csorog a nyálam és félhangosan hortyogok, miközben bejön valami bankos fazon tárgyalni hozzánk és keresi az ügyvezetőt..
Ja, és hadd tegyem hozzá, hogy a cég reklámszlogenje: "we wont rest!" (= vmi olyasmi, hogy mi nem pihenünk...!
/hülye amcsi multi cégnél ilyen f.szságokra van egy egész komoly marketingosztály. És emberek ebből élnek! Hihetetlen!/
Eszti! Ime egy válasz, én még melózgatok..
(Tegyük hozzá, igen csak felületesen, ahogy Gárdonyi mondaná: Csak a teste..) Hogy meddig, amig kmolyabb gondokat nem okoz. Múltkor már 2100 voltam, de még nem mondta a doki, hogy otthon kéne hevernem, úgyhogy kimélő üzemmódban maradtam, és majd jól meglátjuk meddig birom.
Mindenesetre ha otthon maradok csak ritkábban fogok tudni netezni
Hű, hát nem bánom, hogy gyorsan összeboronáltuk magunkat a párommal, ez az apasági mizéria elég macerásnak tűnik...
Vizesedés: Szerintem alkati kérdés is. Van akinek simán terhesség nélkül is hajlamos bedagani melegben mindene.. Azért vigyázzatok magatokra, inkább pihenjetek sokat! Ja és nem csak a só, de a cukor is megköti a vizet a szervezetben. Esetleg érdemes arra is odafigyelni.
Én továbbra is dinnye-rajongó vagyok, mondjon az orvos amit csak akar!
Orsi! Tündériek a kismanók, de majd "igaziban" lesznek a legédesebbek!
Reméljük, lesz időd és némi energiád még néha, és beugrasz netezni majd a szülés után is és akkor majd róluk is látunk képeket!
Liv! A keményedést szerintem is fel tudnád ismerni, mert nagyon jellegzetes. Olyankor nem csak úgy néz ki, hanem úgy is érzed, mintha kézilabdát nyeltél volna, mert körbe az egész méhed összehűzodik. Ha csak középen és oldalakon (akár mindkettőn egyszerre) keményebb, de vannak részek ahol nem (pl. alul a szeméremcsont felett) akkor az a babus. Most már Nálad is szép nagy manócska van a pociban, kisebb a helye, azért nyomodik a hasfalad.
Vevi: üdv nálunk.
Tudja valaki annak az alapítványnak a pontos nevét, esetleg címét, telcsiszámát, ahol az ingyenes babalégzésfigyelőt lehet igényelni? Utána szeretnék járni,hogy lehet intézni,de csak annyit tudok, hogy valami madarász u.-i alapítvány... Így ez azért kicsit homályos..
Egyetértek Esztivel: vigyázzatok magatokra és a babókra!
Pusz:
Macs