Új privát üzeneted érkezett!

CatKép
Köszi, augusztusban majd kinézek oda is. A gyapjú hálózsákot miért csak téli babáknak ajánlják? Vagy ezt nem is a szobában alváshoz, hanem kimondottan sétára fejlesztették ki?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Judy! Nem is tudtam, hogy Te is Tóth dokis vagy! Kép mondjuk a doki még nem emlegette a súlyomat, azt mondta egész normális. (33. hét 10,5 kg plusz). Igyekszem nem túl zabálni magam, de én azért biztos nem most állok neki a fogyókúrának... Kép Majd utána, ha látom, hogy mennyi maradt rajta a seggemen!Kép

Mellbimbót a védőnőm szerint edzeni kell a szopira, úgyhogy masszírozzam és dörzsölgessem szorgalmasan! Kép Már múltkor is ezt mondta. /Én úgy tudom, hogy a mellmasszír méhösszehúzáshoz és a szülés beindulásához vezethet!/

Cat! Kösz az infot! Kép Megyünk megnézzük! Kép

Csirkesz! Kép Ja vagy úgy! Kép Csak lehet hogy a Te hostodat a cég nem fizetné, apa meg túl skót hogy ilyenre pénzt adjon ki! Kép
Petunia: A leírásod alapján valószínűleg valamilyen levéltetű /valószínűleg gyapjas - az fehér/ hamizza a virágaidat! A legjobb és legkörnyezetkimélőbb megoldásom ami nálam mindig bejön: nikotinos permetezés. Elkészítése: Szerezz kb. 10-15 db cigarettacsikket, vagy végy egy doboz cigit, és abból 3-4 szálat áztass be kb. 1 dc vízbe. 1 nap után tégy hozzá még 9dc vízet /= össz 1 liter/. Ha nagyon sárga a víz, akkor lehet tovább hígitani. Spriccelőbe leszűrve beleöntöm /hogy ne tömödjön el/ és rápermetezem a virágra. A levelek alját se hagyd ki! Sőt! Buktató: ha túl tömény, akkor kicsit kiégetheti a levelet, sárgás elszíneződés jelenhet meg rajta. Elkerülése: A permet szine csak annyira legyen sötét, mint pl az almalé. Vigyázz, hogy csak akkor permetezz amikor már nem tűzi a nap a leveleket, kora reggel, vagy késő este a hűvösebb időszakokban!

Editke! Kép Kösz hogy hiányoztam! Hát igen.. Mintha már említették volna az ismerőseim hogy kissé bőbeszédű vagyok! Kép

Pocó! Nekem a 20. héttől nézi minden alkalommal.

Macs
maccs

Sziasztok Csajok!

Mostanában alig tudok jönni a sok meló miatt. Már csak bő 1 hónap van a robotból. Utálom a mostani meleget, munkahelyen a klíma jó, de az utazás rémálom! Ráadásul múltkor a metrón felszállt egy pasi egy ici-pici csöppséggel a kezében, kb. 1 hónapos lehetett, ki adta át neki a helyet, természetesen én a jól látható pocakommal, és mindenki békésen szemlélte a szitut. No comment.

Csirkesz, az én petúniáim is ragadnak, nem tudom miért. A díszpetrezselymemet tetvek eszik, bezzeg a menta már nem kell neki. És szépen nő a paradicsomunk!!! Mindez egy panellakás erkélyén! Kép Kép

Cickók: az enyémek 90C-nél tartanak és gyűlölöm a melltartókat! Idegesítenek, bármilyen kényelmes is, nap végén alig várom, hogy letépjem magamról. Azt is utálom, hogy ha nem húzom ki magam rendesen, pl. otthon punnyadok, akkor a melleim összeérnek a hasammal. Kép

Méhszáj: nekem is minden alkalommal nézi a doki.

Már a 28-dik héten vagyok, de csak a jövő héten kell mennem terheléses cukorra. Tök fura, hogy ilyen későn küld a doki. Remélem, nem lesz túl magas az érték, sajna mostanában elkezdtem kívánni az édességet. Ráadásul esténként még lecsúszik kb. 1/2 kg őszibarack, meg egy fél sárgadinnye is és ezeknek sem alacsony a cukortartalmuk. Ti mennyi gyümit, édességet esztek?

Üdv mindenkinek és vigyázzatok magatokra!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Csirkesz! Én már régóta használom nappalra is, de akkor kizárólag alul hajlatban szoktam bepúderezni.. mondjuk így is izzad.. Néha bemegyek a mosdóba és megmosogatom, szárazra törlöm, néha meg hozok másik melltartót és azt cserélem ki.
maccs

Én 85 E-vel kezdtem, most 90 F-nél tartok...

Ki tudja, mekkora szopis melltartót kell majd venni, ha már most ekkorák a melleim?

Bori
lbori

<pre>
NICK HETEK NAPOK BABA NEME NEVE SZÜLÉS IDEJE SZÜLÉS HELYE
Bellana 37 6 egy kisfiú Gergely 2004.08.05 Jávorszky Ödön kórház
Kormi 35 2 egy kisfiú Benedek/Domonkos 2004.08.23 Bajcsy kórház
Babs 34 0 egy baba Péter Johannes, Anna Catherina 2004.09.01 Máv Kórház
Noémi 33 6 egy baba Heléna/Alex 2004.09.02 Máv Kórház
Betti 33 2 egy baba 2004.09.06 Toldi Ferenc kórház
Macs 33 2 egy kislány Lili 2004.09.06 Kútvölgyi kórház
Pocó 33 1 egy baba 2004.09.07 Dél-Pesti kórház
Ildikó 33 0 két kisfiú 2004.09.08 Kiskunhalas
R.Edit 32 4 egy kisfiú Bálint 2004.09.11 Szt.Imre Kórház
Patricia 32 3 egy baba 2004.09.12
Beszti 32 0 egy baba Hanna/ 2004.09.15 Máv Kórház
Zsófi 31 5 egy kislány Rozi 2004.09.17 Sote 2-es Klinika
Brius 31 4 egy kisfiú Brandon 2004.09.18 USA Milwaukee
Csengo 31 4 egy kisfiú Miklós 2004.09.18 Szt.Margit kórház
Trompipi 31 4 egy kislány Lili 2004.09.18 Bajcsy kórház
Orsoly 31 4 egy kisfiú 2004.09.18 Sote 2-es Klinika
Alice 31 4 egy baba 2004.09.18 Kútvölgyi kórház
Bea 31 1 egy baba 2004.09.21 Uzsóki Kórház
Dino 31 0 egy kisfiú Bernát 2004.09.22 Schöpf-Mérei kórház
Kata 30 5 egy kislány Dorka 2004.09.24 Máv Kórház
Mágika 30 5 egy kisfiú Zoltán Tamás, 2004.09.24 Máv Kórház
Moszi 30 5 egy kislány Viktoria Anasztázia, 2004.09.24 Szt.Imre Kórház
Csirkesz 30 4 egy kisfiú Botond 2004.09.25 Uzsoki úti kórház
Momo 30 3 egy kislány Emese 2004.09.26 Szt.István kóház
Linato 30 3 egy kisfiú, egy kislány Ruben Márk, Lorena Liza 2004.09.26 Szt.István kóház
Laura 30 1 egy kisfiú Balázs Krisztián, 2004.09.28 Uzsoki úti kórház
G.-né Kriszti 29 6 egy kislány 2004.09.30 Mezőtúri kórház
Zsuzsa 29 3 egy baba 2004.10.03 Kistarcsa
Krisztinke 29 2 egy baba 2004.10.04 Péterfy kórház
Moncsi 29 1 egy kisfiú Gábriel 2004.10.05 Barcelona Institut Dexeus
Persela 29 0 egy baba 2004.10.06 Uzsoki úti kórház
Niki 28 2 egy kislány 2004.10.11 Szt. Margit kórház
Judy 28 1 egy kisfiú 2004.10.12 Kútvölgyi kórház
Macsek 28 1 egy kisfiú Márk 2004.10.12 Szt.Imre Kórház
Bibi 27 6 egy baba Zsófia/Zsolt 2004.10.14 Szt.István kóház
Cateye 27 2 két kisfiú, Olivér, Sámuel 2004.10.18 Schöpf-Mérei kórház
Liv 27 0 egy kisfiú Dávid 2004.10.20 Kútvölgyi kórház
L.Bori 26 5 egy baba Eszter/Dániel 2004.10.22 Szt.Imre Kórház
Motiot 26 4 egy kisfiú Ábel (Emese) 2004.10.23 Stuttgart/Németország
H.Kata 26 3 egy kisfiú Marcell 2004.10.24 Máv Kórház
Eszter 25 6 két kisfiú Ferenc, Péter 2004.10.28 Sote 1-es Klinika
Szila 25 6 egy baba 2004.10.28 Péterfy kórház
Györesz 25 5 egy kisfiú Norbi 2004.10.29 Kútvölgyi kórház
Iboly 25 3 egy kisfiú Dániel 2004.10.31 Budai Honvéd Kórház
Marica 24 1 egy baba Róbert/Mariann 2004.11.09 Szegedi Klinika
Edina 24 0 egy baba 2004.11.10 Sote 2-es Klinika
Orsi 22 0 két kisfiú Máté, Levente 2004.11.24 Sote 2-es Klinika
Babóca 19 0 egy baba 2004.12.15 Schöpf-Mérei kórház
</pre>

Nekem eddig egyszer néztek méhszájat a 26 héten. Illetve legelőször 8 hetesen amikor megállapították a pocakosságom. Akkor kétszer. Pedig ikrekKép
linato

Linato, köszi, hogy beírtál a táblázatba!
Bori
lbori

MacsKép
Köszi a petuniás tippet. Meló után rohanok és veszek cigit. Már előre látom a megdöbbent arcokat, amint cigit kérek a boltban. Gondolom a cigi márkája mindegy. De elhatároztam, hogy a közbotrány miatt csak úgy fogom kérni, hogy "a legóccsóbb dobozbó aggyon má' eggyet"Kép, majd reszkető kézzel gyorsan kibontom, és egy szálat a fülem mögé fogok dugni.
Már csak arra kell ügyelnem, hogy a dohánylevet olyan helyre rejtsem el, hogy apa ne találja meg a hostesslányoktól hazatérveKépKép Neki azt hiszem ugyanúgy megártana, mint a levéltetveknek. És akkor nem maradna apukája kicsi Döbröginek...

Mennyi idő után várható a javulás a növénykéimen, ha sikerül az attrakció?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Macsek!
Ismerős a BKV sztorid, csak én egy idős nénivel kapcsolatosan voltam így.
Én már régóta nem tudok meg lenni édesség nélkül. Ha nem ehetnék belepusztulnék. Ennek ellenér tökéletes lett a vércukrom. Ne aggódj. A szervezeted és a baba tudja mire van szükséged.

Bori!
Bennem is felmerült ez a kérdés, amikor a kezdeti 85C helyett 85F-st kellett vennem. Szerencsére azóta nem nőtt tovább, ugyanis a D-ről F-re kb. 1,5 hónap alatt kellett váltanom.
Remélem a gyártók gondolnak majd ránk is szoptatós melltartóval és nem csak D,E kosaras kismamákra.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Csajok!
Mikor érdemes szopis melltartót venni? Mármint mikor fogom úgy érezni, hogy na ennyi, és nem tovább, a cicik ekkorák maradnak. Szülés előtt mennyivel szerezzek be ilyet? Gondolom utána egy darabig úgy sem megyek fehérnemű boltbaKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Cat, nincs véletlenul képed errol a hálózsákról?
(látom mindjárt töltöd a 28. hetet, csak így tovább! Kép)

Soraya
soraya

Lányok!
Honnan tudjátok, ha csuklik a baba?
Du-án volt néhány másodperces ütemes pocirázkodós, de nem igazán mocorgás, és az egész pocim beleremegett. Lehet hogy csuklott?

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Linato üdv a gép előtt, köszi, hogy ennyire aktívan gondozod a listát. Olyan fura látni, hogy már alig van hátra a szülésig Kép

Maccs! Közben már érkezett matrac ügyben válasz, én az RS-t tudtam, ott mindent méretre vágnak: 13000 ft egységesen.

Pocó! Nekem a doki mindig megnézi a méhszájat, ha nem uh-ra megyek (ott elég régen voltam, így Rozit régen láttunk Kép ) Hétfőn újra megyek hozzá, remélem utána most már lesz majd uh is Kép

Dolgozók! Őszinte részvétem, én itthon is alig élek a nagy meleg miatt. Igaz csak két napja tart, de a lefüggönyözött szobából azóta csak hajnalban és esténként lépek ki, ha lehet Kép Tegnap vérvételről hazafele jövet a buszon majd beájultam az emberszagtól Kép

Maccs! A cigis ötlet nagyon tetszik, remélem továbbadhatom Kép

puszi mindenkinek, hajrá babák!

zsófi
papzso

Nekem a cickóim úgy egy hónapja semmit nem nőttek. Akkor vettünk egy 95 F méretűt, úgy, hogy kicsit még nagy volt, azóta sem nőttek bele a cickók, így én bízom abban, hogy ez a végleges méretem Kép Azaz max szopi alatt Kép

Édesség ügyben nálam a csokifagyi tejesen átvette az uralmat, megőrülök érte, úgy szeretem mostanság, főleg, hogy ennyire meleg van.
Persze minden gyümi is jöhet, nem válogatok Kép
papzso

Pocó: nekem még csak egyszer, a 24. héten néztek méhszájat, a dokim most szabadságon, legközelebb két hét múlva megyek, tudósítalak, hogy nézett-e.

Linato: tök jó, hogy csináltál ilyen táblázatot, ha nem nagy macera, légyszi vegyél fel, bár meglehetősen új vagyok itt.
Adatok:
hetek: 27 napok: 3 egy baba, szülés várható ideje: 2004. 10.16.
kórház: Uzsoki kórház
koczkapaczi

Csirkesz, nekem tapasztalt anyukák azt mondták, hogy szopis melltartót csak szülés után vegyek, amikor megvolt a tejbelövelés, mert akkor még akkorát tudnak nőni a cickók, hogy az ember el se hiszi. Kép

Kép

Kép
macsek11

SorayaKép
Sajnos nincs képem a hálózsákokról.Kép Én is csak megrendeltem őket, és 1,5 hét múlva szállítják. Kb.10 fajta anyagból lehetett választani. A gyapjú belsejű az gyönyörű szép volt, mert kívülről is valami bioanyagból van. Szoktalak ám nézni a nyári kismamik között. Hú most nagyon irigyellek, mert nálatok biztos jó hűvös van!!!!!!KépKép

CsirkeszKép
Az alváshoz van az a gyapjú hálózsák, de szerintem egész hűvös szobában is jó, mert bazi vastag.

Cat

Cat
Kép
cateye

Szia KoczkapacziKép
Ezek szerint sikerült beszélni a kórházi védőnővel?

Csirkesz: érdekes lesz a szitu a cigivásárlásnál, majd írd meg a fejleményeketKép

Moszi: én egyik oldalon - ahol a popója van - szoktam érezni kis ütemes rezgést, sőt, látni is.

Lau
lau

Cat, és ha kész lesznek, tudsz esetleg fotózni? Nagyon jó ez az ár, lehet hogy hozatnék anyuékkal mikor jönnek szeptemberben! (nekunk kellenek az ilyen gyapju meleg cuccok)
Igen, itt most max 20 fok van, nem tudom ti hogyan bírjátok Kép Kuldök egy kis huvöset KépKép

Kriszta
soraya

Soraya!
Ne kis hűvöset küldj hanem nagyotKép
Ma voltam függyöny vásárlási tortúrán, kinyúltamKép
Én is novetex-es hálózsákot vettem, 62-68ast, kb 2000 Ft volt a babadiszkontban, barack-fehér pepita alapon macis, rövid ujju, lefotózom ha gondolod.
Még akarok egy plüss hálózsákot is, azt a piacon veszek azt hiszem ott is 2000 Ft körüli az ára (Orczy Kínai piac).
Ohh annyi minden kell még....
Hamarosan itt a férj uram....nem irigylem azokat akik még dolgoznak.
Állítólag hétvégén már "csak" 30 fok lesz.
Lehetne 25 is.
Noémi
fantikbaba

Csirkesz!
Muris lesz! Kép Majd tudósíts! /Márka mindegy!/ Én szoktam apának venni, az igazi, legerősebb, tenyeres-talpas szofit szívja, hát hülyén tudnak nézni amikor benyögöm, hogy "...és még 3 doboz szofit is"! Kép

Papzso! Azért kösz a tippet, közben megkérdeztem 70x140-ig 12100 Ft a novotextnél egységesen.
Naná, hogy továbbadhatod, nem kérek jogvédelmi díjat! Kép
Én tavaly 20 tő epret neveltem ezzel a módszerrel az erkélyen, retek + sárgarépa + zeller.+ virágok! Kép Idén már azokról az eprekről lakmároztunk, csak közben kiültettem őket a telekre! Kép
maccs

Macsek11!

De ha csak szülés után veszel szopisat mit viszel a kórházba? Vagy ott hogy oldod meg?

Koczkapaczi!
Üdv. Nincs valami rövidebb megszólítási lehetőséged?! Kép

Macs
maccs

Bocs, nem válaszoltam a kérdésre: pár napon belül menekülnek a mocskok.. Ha véletlen mégsem tűnik el mind, lehet ismételni. Én úgy szoktam, hogy először rendesen meglocsozom vele a növénykéimet, aztán 1-2 nap kivárás, és utána 2naponta 2-3 felületes spriccelés. Ha valahol látod esetleg, hogy csomókban vannak a tetvek (a levél fonákján vagy az elágazásokban szoktak lenni) akkor ott esetleg kis ronggyal le is lehet mosni ezzel a lével a dögöket. De ezt csak nagyobb levelű virágoknál szoktam, pl. jukka, diffenbachia.
Próbálkoztam a boltban kapható vegyszerekkel is de azok még átmenetileg sem mindig hatottak.. Kép
Macs
maccs

Meleg: nem vagyok túl jóban vele, az a baj, hogy nem igazán tudok tőle semmit sem csinálni, mert rögtön folyik rólam a víz...

Maccs!

Továbbra is nem. Nem kell edzeni, akárhányszor is mondja a védőnőd.

Linato!

Nálunk viszont még mindig kétesélyes a dolog, Hanna mellé beírhatod fiúnévnek Rúbent.KépKép
Viszont a hivatalos dátum 2 nappal előrébb jött, szept. 13-ára. Ezt is írd át légyszi!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Noémi, ok, kuldöm KépA fotót pedig megköszönném Kép

Moszi, az utemes dolog az a csuklás KépKép

Maccs, tényleg hallgass Besztire, ne engedd a cicidet piszkálni.

Soraya
soraya

Előre nem érdemes szoptatós melltartót venni szerintem. Nekem kb az össz cicinővés fele történt meg szülésig, a másik fele szülés után. Ahhoz képest most már lehagytam az anno végleges méretet KépKépKép Pár napot csak ki lehet bírni szopis melltartó nélkül, nekem sem volt a kórházban, elrohanni meg csak el tudtok egy-két órára a babó mellett is. Vagy vannak a katalógusos rendelhetők is, állítólag azok is jók.

Pocó

Kép
Kép
pocó

Pocó, nekem eddig, azt hiszem, háromszor nézte az orvos a méhszájat, még fogja nézni számításaim szerint legalább kétszer, és úgy tudom, a terhesség alatt összesen legalább háromszor ajánlott megnézni, hogy rendben van-e.

Lbori, szerintem - biztos, ami biztos - inkább ne cipekedj.

Macsek, én régebben ki nem állhattam az édességeket, semmi süti, semmi csoki, most viszont már hetek óta naponta csokizok, vagy sütizek (sose gondoltam volna magamról), nem viszem túlzásba, de azért kicsit megnőtt az édességigényem, a fél görögdinnye pedig a minimum naponta.

Csuklás: nekem percekig tart ez az ütemes mozgás, van, hogy nagyobbakat csuklik (olyankor néha kicsit be is dühödik, és rugdos meg fel-alá járkál mellé Kép ), de van, hogy egyáltalán nem érzem a kezemmel, csak belülről.

Liv

Kép

Kép
liv

KépKép
Itt a hálózsák, a fotók sikerülhettek volna jobban isKép
Beszti!
Mi sem tudjuk biztosraKép A doki szerint ebben a mostani pózában képtelenség megállapítani, a fenekét azért megcsodáltukKép
Liv!
Csukláskor néha itt is be dühödik.Kép

Olyan rosszul aludtam az éjszaka, mostanában olyan hányinger szerű légszomjam van, vagy a melegtől vagy a méh megnövekedett méretétől.
Eddig jó alvó voltam, ennek vége.
Noémi
fantikbaba

Kinyitva (zipzáras)
Kép
fantikbaba

NoémiKép
Köszi, hogy lefotóztad. A miénk is ilyen, csak más mintával. Szerintem nagyon megéri az árát.Kép

SorayaKép
Mi a fenti képen látható textilt rendeltük meg, más mintával, viszont Neked nagyon ajánlom a gyapjú belsejűt. Ha megyek a cuccért, megkérdezem majd az árát, és kérek róla képet. Szerintem látatlanban is megrendelheted a szüleidtől, mert nagyon klassz, ha bízol az ízlésemben. Natúr színú a külseje, és belül gyapjú. Sokkal szebb mint a mi textilünk, bár biztos az ára is "szebb". A kérdés a mérete, mert nem tudom, hogy Ti mekkorák lesztek már télen, de lehet minden méretben rendelni, csak Neked kell kitalálni, hogy mi kell. Nektek már a 62-68-as kicsi lesz télen szerintem.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Noémi!
Nagyon aranyos a hálózsák, amit vettél. Azt meg látom, hogy nem aludtál jól, reggel hétkor is csak egy kismama lehet az, aki képeket szkennel a többi kíváncsiskodónakKép

Tegnap igen pörgős voltam. Megvarrtam a gyerekszoba sötétítő függönyét, és ki is mostam, hogy finom öblítő illatúan tehessem fel az ablakra. Ez azt jelenti, hogy ma vasalás, és függönyben gyönyörködésKépKép
Utána megvarrom a saját hálószobánkra is a függönyt. Csak az a hiba, hogy most elkapott a varrhatnék, és nem tudom mit is varrjak még, hogy hasaznos is legyen, meg az újdonsült "varrásigényemet" is kielégítsem.

Tegnap végül nem vettem cigitKép Az történt ugyanis, hogy egy kolleganőmmel együtt mentünk hazafelé, és mindeketten beugrottunk a boltba ami útba esett. Ő kaját vett, én meg csak cigit akartam. Úgyhogy végigjártam vele a Kaiser's minden sorát, amíg összeszedte a vacsorához valókat, majd beálltunk a sorba fizetni. A pénztáros nőci - mivel nekem semmi sem volt a kezemben - nem is foglalkozott velem, hanem a kolleganőm után, a mögöttem álló nő cuccait kezdte el beütni.
De én bájosan közbeszóltam, elnézést, én is szeretnék vásárolniKépKép
Morgott egyet, duzzogott kettőt és stornozta a bevitt cuccosokat. Majd hangosan szusszantva gyilkos tekintettel rám nézett: igggeen?!
-Melyik a legolcsóbb cigaretta?
Vállat vont és átkiáltott a szomszéd pénztárba:
-Marikám, itt a kismama azt kérdezi, hogy melyik a legolcsóbb cigaretta. Majd jött a válasz: Symphonia, de elől a shop-ban van Főnix, az még olcsóbb!
Na erre a körbekiabálásra persze minden pénztáros kisasszony engem nézett, a mögöttem állók pusmogni kezdtek (felháborító, szégyen, stb..)
Megköszöntem és elindultam a shop felé, amikor a kolleganőm azt mondta, hogy ő nem hajlandó többet égni velem (látja, hogy én is belevörösödtem a szitubaKép), inkább ad 5 szál cigit a saját készletéből, ha az megfelel nekem.
Hát így lett nekem cigim. Este aztán beáztattam, és reggel büszkén mutattam apának, hogy milyen extra koktélt kevertem.
Láttátok volna az arckifejezését!! "Na de Csirkeszkém, azért, mert nem vagyok itthon este, még nem kell rögtön meghibbanni! Na gyere, majd én kiborítom. Miért tetszik neked ez a franc, itt a konyhában?" (a cigiket ugyanis egy kicsi üvegvázába tettem, azt meg fel a polcra. Szegénykém meg azt hitte, hogy újradizájnolom a konyhátKépKép)
Így jártam én a cigivel, mindenki hülyének nézett miattaKép De ma reggel, amikor eljöttem otthonról és elvonultam a petuniák előtt olyan gyilkos élvezettel néztem végig a kis tetveimen, hogy csak naKép Estig még élvezhetik a napsütést, de aztán jövök én...Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok,

köszönöm a fotókat Noémi, nagyon rendi vagy KépKép
Cat, neked meg az ár megkérdezést, tényleg jó lenne az a natúr-gyapjú, bízom az izlésedben.Kép Nem tudod, hosszúujjut is csinálnak vajon?
Nekem eddig 1 hálózsákom van, 70-es, 4500 Ft volt..mondjuk ennek lecipzározhato az ujja.
Kép

Kriszta
soraya

KrisztaKép
Megkérdezem az árát, és azt is, hogy hosszú újjal gyártanak-e. Egyébként a Tied egyáltalán nem volt drága, szerintem e körül van a gyapjú ára is.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Csirkesz cigi Kép Kép Kép
Szopis melltartó. Nekem is azt mondták a kismama melltartó boltban, hogy szülés után vegyek, pedig nekik aztán igazán érdekük lett volna eladni Kép

Soraya Kép De jó, hogy őszi topikozol is egy picit, így nem kell mindig a neved után kutatnom a nyáriakban Kép

Moszi Kép
Csináltam magamról egy mai fotót, hogy a babaklubban megismerjük egymást, de nem találom a digit gép átjátszó zsinorját Kép
Ha megvan szólok és beteszem a fotót, de mindenesetre én 5-re érek oda (terveim szerint) és egy fehér térdig érő vászonszoknya vaqn rajtam és egy kék színű fehér foltos trikó. Ja, és hosszú derékig érő sötétbarna hajam van.
Pussz,
Edit
Moszi Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Cat, köszi-köszi KépKép Ha ilyen ár körul lesz gyapjú, az nagyon jó! (mondjam hogy nálunk 50-60euro egy hálózsák? Kép)

Edit Kép láttam itt is lesz olyan aki augusztus végére van kiírva mint én, gondoltam jövök néha belekotyogni Kép
soraya

Soraya Kép
Nálatok már rengeteg a babaKép
Itt meg te vagy az elöljáró Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Csirkesz: szerintem ebből lesz a következő Fókusz-riportKépKép Hogy a kismamák milyen egészségtelenül élnek a terhesség alatt és milyen rossz ez a babának!!Kép
Biztos kíváncsi voltál a reakciókra, azért nem kérted meg a barátnődet a vásárlássalKépKép

Edit: most itt irigykedem a hosszú derékig érő hajad miatt!!!Kép

Kriszta, Noémi: nagyon édesek ezek a hálózsákok!Kép

Lau
30+2
lau

KrisztaKép
Felhívtam Őket, és megkérdeztem. A lehetőségek teljes tárháza van, olyan anyagból rendelheted meg amilyenből akarod. 10 nap a gyártási idő. Kérheted kívül belül gyapjúból is. A 62-68-as méretű 4.550 Ft körül van (anyagfüggő), a 74-80-as 4.890,- Ft. Egészen 140-es méretig gyártják, és mindig egy picit drágább a nagyobb. Lehet úgy is rendelni, hogy a NoémiKép által feltett mintás anyag kívül, és gyapjú belül. Sajnos hosszú újjal nem gyártják.Kép Nekem a boltban kitett sima natúr/gyapjú hálózsák tetszett. Azért változó picit az ára, mert gyapjúból is lehet többfélével kérni. Azt hiszem ezt a szülőkre kell majd bíznod.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Lau Kép
Tudod milyen meleg az??!! Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Cat, köszi, nagyon-nagyon aranyos vagy!!!! Kép Ráizzítom a szuloket a témára Kép Puszi!!

Edit, na igen Kép 16 baba van eddig Kép
Szöszinek mellgyulladása lett, olvastátok? Kép Remélem hamar túl lesz rajta.
soraya

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy már szoptatokKép
Viszont, ami érdekes, eddig nem volt előtej-csepegésem. Ákosnál volt, most azért remélem, hogy nem ez fogja eldönteni, hogy lesz-e tejem vagy sem.

Edit: gondolom, akkor is tök jó lehetKép

Soraya: már 16 baba?? Hu, régen olvastalak TiteketKép

Lau
lau

Jó reggelt! Kép

Csirkesz, jó cigis sztori.. Kép Sejtettük, hogy nem lesz egyszerű menet.

Nagyon jó pofik a kis hálózsákok! Kép

Beszti, Soraya! Szerencsére nem hagyom magam befolyásolni.Bevallom őszintén, hogy legszívesebben elküldeném melegebb éghajlatokra, de nem tehetem, mert nem akarom, hogy bekavarjon ( pl. nem engedi, hogy hazaadják a babust a kórházból).Úgyhogy ott szépen meghallgatom, utána meg nektek panaszkodok! Kép

Soraya!
Mindig szívesen látunk, gyere csak gyere! Kép

Macs

U.i.: Teszek fel egy jó sötét képet a "virágállványomról" /kiskádállvány/! Kép
Kép
maccs

Sziasztok!

rövidebb név: Eszti, látom a Beszti már foglalt:-(

Csirkesz: tényleg jó a cigis sztorid, majd számolj be az eredményről!
Irigyellek a lelkes varrogatásért és csinosítgatásért, nekem munka után max bevásárolni van erőm:-(

A hálózsákok tényleg jók, aki rendel, készítse fel az üzletet egy nagyobb rohamra:-))!

Sziasztok
Eszti
koczkapaczi

Edit!
Én barna naciban és fekete kismama felsőben leszek. Ugyanaz a fazon, mint a képen a profilomban.

Úgy tűnik nekem nem kell majd hálózsákot vennem. Kaptam a nővéremtől vékonyabbakat és tegnap egy kolleganőtől vásároltam ilyet, pontosabban kaptam, mert ma fizetek az összes holmiért. Volt benne 2 édes hálózsák, ami jó vastag neki télére. Az igaza, hogy ujjatlanok, de Cat gyapjú zsákján felbuzdulva, lehet, hogy majd varok neki egy meleg, hosszú ujjút.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

LányokKép
Mennyire lehet könnyű hálózsákot varrni? Mert arra gondoltam, hogy veszek télre a manónak gyapjú hálózsákot, viszont őszre varrnék neki kisebbet pamutból, vatelin béléssel.
Vagy nehéz, és inkább ne álljak neki?? Mert kedvem, az lenne hozzáKép

Koczkapaczi EsztiKép
Nehogy azt hidd, hogy eddig a normál hétköznapokon is ilyen voltam. Most valahogy összegyűlt bennem az energia, és nem győzök morfondírozni babázós dolgokon. Visszafogni meg végképp nem bírom magam. Majd ha porszívózni kellene, vagy ruhát vasalni, húznám napokig, mire nekiállnék.KépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Moszi Kép

Sajnos az átjátszó zsinór nincs meg (otthon hagytam), így csak egy korábbi képet találtam a gépemen, amit fel tudok tenni. Ez még márciusban készült, de azért remélem annyira sokat nem változtam, hogy nem fogsz megismerni Kép

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok lányok!

Ezek a hálózsákok nagyon klasszak. Éppen tegnap voltam a barátnőméknél, két hónapos a lánya. Felhomályosított, hogy mit érdemes venni és mit nem. Ő nagyon panaszkodott az elől cipzáras hálózsákra, mert akár fel-akár le van húzva a cipzás, a kicsi arcát, bőrét irritálja. Szóval ő is az oldalt cipzárasra vagy gombosra voksol.

Hű, ma bemerészkedtem a patikába Tena betétet venni szülésre. Cat, biztos, hogy a Tena Lady SUPER-t ajánlottátok????????????? Mert az hatalmas!!!!!!Kép Elrettentésül: hossza 38 cm, szélessége 15
Kicsit furcsán is nézett rám a gyógyszertáros néni, így a hálós bugyit szóba se mertem már hozni. Viszont elképzelem, milyen lehetKép Kép

Cat, Orsi, akartam venni Ca Sandozt is, de a gyógyszerész megmutatta, hogy a számítógépük szerint a kálcium alkalmazása magnéziummal nem ajánlott vagy tilos. Szó szerint ez volt a gépben. Tudtok erről valamit? Eddig csak egy doboz Ca Sandozt szedtem be.

CsirkeszKép, már nem rajongsz az extrém vasalásért? Kép
eszter28

Eszter Kép

Én is beújítottam Tena betétet. Vettem egy csomag Super-t és egy csomag Normalt meg 2 db hálós bugyit. Rám egyáltalán nem néztek furán. Mit nézeget a gyógyszerészed? Adjon, amit kérsz! Kép Kép Kép
Tényleg hatalmas, de inkább legyen nagy, minthogy percenként kelljen cserélni, ha tényleg bő vérzésem lesz. Bugyi elég mókás, de kényelmes.
Vettemn még Garmastan, Bepanthen és Neogranormon kenőcsöt és ott hagytam több mint 6 rókát a patikában Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

EditKép
Csatlakozom Lauhoz, és mostantól én is irigykedem a hajadra. Nem adod nekem csak a felét??Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Edit, köszi, akkor megnyugodtam.Kép A ciki igazán az volt, hogy a táskámba nem fért el a nagy csomag betét, alig tudtam valahogy álcázni hazáig.Kép
A bugyi is a patikában kapható? Többféle méret van belőle?
eszter28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?