Sziasztok!
Keresztelőt mi is tervezünk,mivel Anyósom szeretné, és a nagyok is meg vannak keresztelve. De mi is bonyi esetek vagyunk,mert nem esküdtünk templomban, sőt én meg sem vagyok keresztelve. Valahol majd csak sikerül, a lányokkal is találtunk egy rugalmas papot.
Székrekedés: Szerintem a hőmérőzéssel, és egyéb alulról ingerléssel vigyázzatok,mert hozzászokik a baba. Nekem annak idején a Veszprémi kórházban mondták.(Mi azt is megjártuk székrekedés miatt a Dórival)És a végén már csak a beöntés segített.
Amúgy erre is van homeobogyó, meg kéne próbálni érdeklődni a patikában. Dórinak is 2 hónaposan kezdődöt,és 9 évesen javult meg 1 hónapi bogyószedés után.
Most hívtam a patikus barátnőmet,azt mondta,hogy az ALUMINA 9CH-ból napi 2x1-2 bogyót meg lehetne próbálni kisbabának.(Vagy összetörni kanál közt,vagy egy kanál anyatejben feloldani(jó lassan oldódik)) Dórimnak is az Aalumina használt.
Karmen!
Nem kérték a tejhez az orvosi papírokat, Pestről jöttel le érte.
Nálunk az orvos nem ír fel senkinek anyatejet, mert megbüntették, mert sem beteg,sem koraszülött volt a baba,csak egyszerűen nem volt tejcsi az anyukájának és Ő felírta. Tudom,írtátok,hogy van aki viszi a tejet az egészséges kisbabának. Úgy látszik megyénként is eltérő. Biztos bekerült valami ellenőrzésbe.
Nekünk ágyra kötős babygym-ünk van. Uolyan mint amelyik lábon áll,de azt az ágyra kell kötni. Réka szereti,csapkodja,gyepálja. Szerintem már akkor is jó,ha csak nézegeti a baba.
Eszty!
Utólag is boldog névnapot kívánok!!
Fürdetés: Mi is a gyógyszertári fürdetőkrémet használjuk, nekünk bevált. Vizes kézzel lekenen Rékát a pólyázón(nagyon szereti) és utána kerül a vízbe. Ott már csak le kell mosni róla. Úgy csúszik mint egy halacska, de ügyes az Apukája,nem hagyja,hogy kicsússzon.
Csatlakozom Karmenhez, nagyon puha a bőre tőle.
Jonhson-t nem merném használni,még a nagyokat is kicsapja. Viszont most jelennek meg a Gabinak új babaápolási cuccai( a Zwitzal vette meg) és abban lesz hipoallargén,szinezék és illatmentes fürdető. Azt lehet,hogy kipróbálom.De egyenlőre még nálunk nincs a boltokban. Hintőport már vettem, az jó.
Az indulatokról: Én még a picire egyszer sem borultam ki,nem is szóltam rá erősebben.(Igaz alakalmat sem adott rá),meg aztán edzett idegeim vannak. A két nagy mellett a pici nem tudna olyant csinálni,amitől elveszteném a türelmemet. Velük viszont állandóan napirenden van a veszekedés, kiabálás.Néha lelkiismeret furdalásom van, de ahogy vissza tudnak szólni. Pedig a tehetetlenség jele,ha kiabálok, vagy netán kapnak egy átszállót.
1 hónap múlva megyünk nyaralni.Réka már 4 hónapot betölti akkor. Szerintetek,addig 1 hétre be lehet Őt tenni sportkocsiba? Majdnem visszintesig dönthető a támlája(Peg Perego Pliko), addig ugye nem lesz baja tőle? Mert a másik kocsit valószínüleg nem tudjuk berakni a sok cucc miatt.(Kiskád, utazóágy, és a többiek cuccai)
Móki!
Tényleg milyen kis tokás Andris!!!Tünemény!
Réka is digi-dagi,csak 60cm,és 6 kg hozzá.És hátul kopasz,mint egy nagypapa.
Mi lehet Mirrmurral? Már tuti babázik. Jó lenne,ha jelentkezne.
Kitty