Új privát üzeneted érkezett!

winnie:
Én kérdeztem, hogy tudnak -e nemet mondani, de azt mondta, ilyenkor mén nagyot lehet tévedni, így meg sem nézte... :?
Azért egy próbát tehetett volna.... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Mágnes:fel a fejjel :) így legalább izgulhatunk még rajta :)
megvan ennek is a varázsa
és hátha a köv UH-n már meg is mondják :) Addig meg továbbra is szólítjátok Zsebinek :)

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Tünde, tegnap én is paramamiztam egyet, hogy már jó lenne több mocorgi, és hogy bizti baj van, aztán én is rájöttem, hogy ugyan már mi lenne, egyrészt ha lenne, az vagy kiderülne, másbaj meg inkább később lehet, így mára megnyugodtam :)
na meg előbb nekem is megköszönte Pöttömke a finom nasit, amit leküldtem neki :)

Mági, de nem értem, vérvételből nem tudják rögtön megmondani? vagy mondjuk nem értek én ehhez....

KépKép

KépKép
winnie27

sziasztok.

Úgy látom én még nem írtam ide és remélem jöhetek. November 26-ra vagyok papíron kiírva de én szerintem dec 1-je lesz így én kezdem iten majd a szülést? Már ha jöhetek. :wink: :wink: :wink: :wink:
mindenkinek gratulálok a csöpségekhez a pociban. Van pár emberke akiket ismizek már más topikokból :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

krisztina:
hát, hogy megmutatja-e magát köv. uh-ra...:) Annával a 25. héten tudtuk meg, hogy csajszi, igaz, csak lánynevünk volt, annyora éreztük.
Most azon veszem észre magam, hogy sokszor kisfiúként gondolok rá..:)

wiinie:
ez nem olxan fajta vérvétel, amelyikből megnézik a nemét. Itt a down, és a 13-18. -s triszómiát zárják ki. Amire te gondolsz, azt amnioval együtt csinálják.

Vera:
üdv itt is:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok csajok! :)

Winnie!Én is úgy gondolom,ha valami gond lenne,akkor tuti,hogy jelezne valahogy a szervezetem! :? Most az a remény sugár csillog előttem,hogy a tanácsadónkba hoznak új szívhang kütyüt,és szerintem 1 héten 2x tuti ott leszek a védőnénimnél,hogy hallgassuk meg a Kis Szökevény szívét :lol: :lol: :lol: :lol:

Mágnes!Következő uh-ra mikor mész?18 hetesen?Akkor már tuti jól látható a baba neme!Addig is egy kis izgalom nem árt :lol:
Nálunk is már tűkön ül a két kicsi,hogy mikor telik már le a 2 hét,és megnézzük,hogy mi lesz a baba :lol: A lányom lányt szeretne,a fiam kisfiút.Meg is jegyezte,hogy anya szerintem inkább szüljél mindkettőt és így nem fogunk összeveszni a Jázminnal :lol: :lol:

Vera!Jól számoltam??Ötödik baba?Gratulálok! :D

Kép
tünde733

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, most sincs sok időm, sőt semennyi, mennem kell főzni :? Látom mindenkivel minden ok, ennek nagyon örülök!!

Vera, üdv itt!

Nagyon csinik vagytok, én inkább megkímélek mindenkit a pocifotómtól :wink: Bár hatalmas de az inkább háj ami látszik :lol: :oops: Meg is kérdezték a minap hogy nem tervezzük a kistesót :twisted:

Velünk minden ok, afp védőnéni szerint tökéletes, kedden megyünk a genetikai uh-ra a kórházba. Végül is a kórház mellett döntöttem, így is a Hajdú Krisztinához megyünk, így nem félek hogy elnéz valamit, az istenhegyin is hozzá mentünk volna :P

Jövőhét szerdán nagyon-nagyon stresszes napunk lesz sajnos :cry: Légyszi szurkoljatok hogy sikerüljön aláíratni az adás-vételit (Ricsi örökölt egy fél lakást és a másik felét szeretnénk megvenni de a másik tulaj kezeletlen skizofrén és nem hajlnadó aláírni a szerződést pedig már minden le volt egyeztetve, tegnap előtt bekattant megint sajnos -mellesleg az anyámról van szó :cry: - ) Ha nem írja alá akkor hosszú per vár ránk, nagy pocival, aztán meg ugye a picivel rohangálni a tárgyalásokra...belegondolni sem merek :cry: Bocsi hogy ezt leírtam, de sajnos ezek töltök ki szinte minden percét a napjaimnak :(

Megyek főzni mert éhen maradunk 8)
Jók legyetek :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok!

Vera!! Üdvözletem, nagyon szép a családod :) gratulálok a kis csemetéhez :)

Momi: szurkolunk neked!! tényleg nem lenne jó tárgyalásokra rohangálni :shock:

Tünde: Nem fogadod meg a gyerekeid tippjét? Nagyon aranyosak :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Momi!Szorítok nektek!sajnos tudom milyen érzés,mikor saját anyádra sem számíthatsz :shock: :(

Krisztina!Három gyerek mellé,még egy ikreeek?, :shock: :lol: Húú akkor már tényleg sokkot kaptam volna :lol: :lol: :lol: Ezen már nem lehet változtatni.Egy bébi lesz :D Egy kicsit nehéz megmagyarázni nekik,hogy akár fiú,akár lány lesz a baba,az a lényeg,hogy egészséges legyen :)

Kép
tünde733

Hát ha ikreknél tartunk: szerintem olyan édik....igaz dupla öröm -dupla gond
Biztos vagyok benne, hogy nem olyan könnyű ellátni és nevelgetni őket, mint az elsőre gondolnánk... dehát ha azt mondta volna a doki UH-n, hogy ketten vannak, biztos fülig szalad volna a szám. Tünde : Igaz nálunk 2 tesó várja a kicsit itthon, nálatok meg 3 :)

Már egy másik topikban leírtam, de nektek is elpanaszolom: a kisebbik fiú papírgalacsinokat dugott az orrába :shock: :oops:
Sikerült kiszedni, de olyan lelkifurdalásom lett, miért nem figyeltem oda jobban :oops:
Hasonló rosszaságok voltak nálatok is? Én a nagyobbik fiúval ezeket azért megúsztam...

Üdv, Kriszti

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Sziasztok!

Krisztina!Én ezeken a dugdosásokon már túl vagyok! :lol: :lol: Jázmin egyszer legyelt egy kvarcóra elemet :!: 2 napot vártunk mig előjött :lol: Ádám míg kisebb volt dugott gyöngyöt,főtt tojás darabot az orrába :lol: István fiam nem csinált ilyeneket,csak őt hetenként kellett vinnünk a balesetire,mert mindig történt vele valami.Olyan 8 éves lehetett mikot kint játszott az udvaron.Éktelen nagy ordítással jön be,a homlokából ömlik a vér. :shock: Kérdeztem,hogy mit csináltál?Erre azt válaszolta,hogy becsukott szemmel rohangált a gyümölcsfák között ,és az egyiknek nekiment :? akkor egy kicsit meg voltunk rémülve,de másnap jöt nevetett már Ő is rajta :lol:
Az a lényeg,hogy ne ess pánikba!Szerintem ezek a dolgok mindenkivel megtörténnek.Ne legyen lelkiismeretfurdalásod!Azért még biztos nagyon jó anya vagy!!!! :)
tünde733

Hali

Üdv a pocaklakóknak és anyukájuknak.

Szépek a mami pocik, én még lógok a képpel :roll:

Lassan gyógyul Viki, sajna tovább tart, mint gondoltam.

Üdv harivera, hatalmas családod van/lesz. Gratula!

Momi: én is hozzá megyek a jövő héten uh-ra. Sajnálom, hogy gázos az anyud :(

Most kezd izgivé válni a dolog, heteken belül kiderülhet, hogy kinek milyen nemű lesz a babókája. Már nagyon várom :D

Nekem csütörtökön afp és terheléses cukor. Remélem most bent marad az elixír. Annyira utálom, Vikivel mindkétszer kitaccsoltam :oops:

Ma ettől az időjárástól folyamatosan aludnék, írtó gáz, hogy leesik a fejem :shock:

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Krisztina:
A lányom katicát evett... Csak azt hallottam, hogy nyammog, és mondja, hogy nyam-nyam, hm-hm... :) Megpróbáltam kiszedni a szájából, de nem engedte, úgyhogy feladtam, és megette. Ebédre ezután semmit sem evett, végül is a fehérjebevitel megvolt...:)

tünde:
igen, 18 hetesre megyek legközelebb, és éppen ma jöttem rá, hogy akkor már nem látom "egészben" a babát, akkora lesz. :) Minden esetre furcsa lesz, mert 6 hét különbség lesz 2 uh között

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!Szerintem az a 6 hét nagyon sok!Miért nem tudják 2 hetente megnézni,mint a terhesség végén? :? Vagy csak mi vagyunk túl kiváncsiak? :) :oops:

Katica!Éppen ma gondoltam rád!Sajnálom Vikit,hogy ilyen lassan gyógyul! :cry:
Nekem ma volt AFP,de a terheléses cukorvizsgálatról még nem szóltak :?
tünde733

Sziasztok!

Nálunk is beindult Pöttömke, kis torkoska, a kaják után rendszeresne bejelentkezik és megköszöni a finom falatokat. :) tök jó!!!

TÜnde, Kriszta, nálunk szerencsére ilyen dugdosás még nincs, Réka egyelőre nyugodtabb fajta ilyen területben. MOndjuk a szájába viszont vesz mindent, homok, kő, stb, attól mondjuk kivagyok, de egyéb testnyílásait még nem fedezte fel szerencsére :)

Mági, nekem is 5 hét kül a 2 UH között, meg most a doki sem kívánt közben látni, hogy minden ok, így nála sem kuksizhatok, nekem is furi, de az 5-ből már 4 letelt :) :) :)

Időjárás, na engem is kikészített, de azért, mert ki sem tudtunk mozdulni, na én ettől golyóztam be majdnem :)

Amúgy meg eddig én azért emelgettem rendeden, Rékust is, meg egyéb nem olyan nehezet, ha éppen kellett, mostanában kezd jelezni a szervezetem, hogy nem esik már jól, meg fáj a derekam, úgyhogy nekem is vissza kell fogni...

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!
Tök jó idő van!Olyan őszies!Elegem van már a 40 fokból! :x

Winnie!Az Én derekam is majd' leszakad!Persze csak akkor ha egésznap melózok :oops: :)
Meg is jegyezte a barátnőm tegnap,hogy milyen jó háziasszony vok,mert csilli-villi az egész lakás! :lol: Na erre Én azt mondtam,hogy nem jó,hanem hülye vagyok,hogy nem tudok a fenekemen ülni! :)
tünde733

Nekem a keresztcsontom fáj iszonyatosan, néha nem tudok felkelni... Remélem ez nem durvul el jobban...

Hát ien 6 hét szerintem is sok, de biztos csak nekünk :) Annával hozzá voltam szokva a rengeteg uh-hoz, most fura, hogy eseménytelen terhességem van :) (gyorsan le is kopogtam)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Megint csak gyors bekukk, vendégek vannak nálunk de leléptem egy kicsit bnetezni :oops: :D

Megvolt a genetikai uh. Rettenetes csalódás volt az egész. De a lényeg hogy a baba jól van a dokinő szerint, ezt kb. 3 perc alatt állapította meg és abban még az is benne volt hogy szörnyűlködött hogy milyen kövér vagyok :evil: :oops: És az sem tetszett neki hogy nem betöltött 18 hetesen mentem ami ugye jövőhéten lenne. De a dokim most mondta, mindegy állítólag betöltött 17 hetesnek megfelelő méretekkel rendelkezik a baba ami pont jó 18+1 hetesen :P Életemben még ilyen gáz uh-n nem voltam, alig lehetett valamit látni, és egy icipici monitoron nézte a dokinő (az én itthoni monitorom nagyobb :shock: ), fura hogy egy kórház ilyet megengedhet genetikai szürés címszóval. :roll: 2006-ban a rókusban voltam genetikain, ott még a gerincét, minden csontját, újjperceit is szépen lehetett látni a Ricsinek, itt meg csak a nagy fekete pacákat, és még képet sem kaptunk bár nagy értelme nem lett volna :? Viszont ficánkolt, először fejjel lefelé volt a drága, majd gondolt egyet és megfordult, és a popóját mutatta, így a dokinő kiszurta, idézem a "kardját" :shock: :lol: Úgyhogy valószínű öcsikénk lesz :D :D És a dokinővel sem voltam megelégedve, valamiért sokkal többet, jobbat vártam Hajdú Krisztinától...lehet még korán volt, 7,25-kor :roll: :lol: Jajj, és még az is kiderült hogy a lepény már nincs a méhszájon egyáltalán!!!! :D :D :D Viszont mellsőfali lett, aminek a császi nagy valószínűsége miatt nem örülök, de hát ez van :)

Megpróbálok kicsit később megint lelépni, most visszamegyek mert a Ricsi nagyon anázik :wink: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!
Megvolt a nyaralás... jó volt, bár az úszás nem esett olyan jól, mint gondoltam ...
Pocifotó? Én sehol sem vagyok hozzátok képest :D Igaz, ahogy elnézem, zömmel nagyobbak a babóitok :) Azért már kerekedek :) szépen komótosan, de egyelőre kis puha háj :oops: Azért majd nyomok egy fotót, csak le kell töltsem a nyaralásos képeket, mert tele a kártya. Bár lehet, hogy készült rólam olyan, amin látszik :)
Momi: lehet, hogy jól jártam, hogy a doktornő pont szabin volt, amikor a 12 hetes UH-ra mentem? Olyan erősen pozitív benyomást az előző kettőnél sem tett rám, de azért nem 3 perces átszaladás volt. Melyik kórházban voltál? A MÁV-ban a múltkor egész rendesen lehetett látni a képet... már amennyire ki tudtam tekeredni, hogy lássam a monitort. A kövérségről meg: annak idején a 100 kilós védőnőm megjegyezte, hogy 20 hetes terhesen a 4 (!) kiló hízás, ami azt jelenti, hogy összesen 58 kiló, sok, nagy a hasam, és kövér vagyok... erről ennyit.
Most mindenesetre innentájról indulok :oops: (+-2)
Tünde: lányom és fiam ugyanígy áll hozzá a baba neméhez :D hát ezek szerint ilyenek... mondtam nekik, hogy nekem teljesen mindegy, csak egészséges legyen, de szerintem fiú :)
Krisztina: nem rajtad múlik, mikor csinálnak butaságot :) nekem ilyen még nem volt, de volt sok más :) most éppen a 19 fokban pucéran állnak a kertben, és slaggal locsolják egymást meg saraznak... ezt most vettem észre, megyek is szétcsapni köztük... uff... 2 kiló sár van rajtuk :( már zuhiznak... Szóval nyugi... most én robbanok :evil:
Na sziasztok, megyek nyugodni ...
Csöre

Csöre
csöre74

Momi!
Lehet a front miatt nem voltak hangulatban az uh-on :x :?
Emlékszem mikor Ádámmal felvittek a szülőszobára egy kis mini hálóing volt rajtam..végignézett a kis nővérke és megkérdezte:Anyuka hány kilót hízott?Én meg büszkén mondtam:30-at! :lol: A nővérke kiszaladt ezzel a mondattal:gyeretek gyorsan!Ez az anyuka 30 kilót hízott! :lol: :lol: Amilyen nagy pofám van,én meg beszéltam nekik,hogy fényképet nem akar valamelyikük? :oops: :lol: :lol: :lol:
Ne hagyd magad!Én felveszem azt a stílust,ahogy velem beszélnek!Nem hagyom magam,Ők vannak értünk,nem igaz??

Csőre!Merre voltatok?Gyerkőcöknek tetszett?
Én is úgy érzem fiú lesz a Kis Szökevény :lol:
tünde733

Tünde: Horvátországban Korculán. Tetszett a gyerekeknek, egész nap vízben voltak, lányom megmutatta, milyen jól úszik (nálam már jobban, pedig azért én sem az a nagymamis kinnafejrózsássapiban stílus vagyok, mint az Apjuk :)), kirándultunk is Dubrovnikba (na ez azért rendesen kicsavart), megismerkedtek egy francia kislánnyal, úgyhogy végre használhattam az eddig lappangó francia "tudásomat" :) meg sok tengeri kütyüt ettünk (lécci ne írjátok meg, hogy nem szabad... nem tudom, hogy szabad-e, és már úgyis mindegy :)) Viszont marha hosszú az út, az is rendesen megkínzott :(
Csak Apjuk hiányzott először a lányomnak, aztán a fiam is rázendített (szüleimmel voltunk, Apa nem tudott szabit kivenni).
És az előzőeknél érezted, hogy lány vagy fiú? Bejött? Én mindkettőnél lánynak éreztem, hát 50%-os sikerarány :) vagy csak lányt szerettem volna. Azért örülök, hogy fiú, fantasztikus jó fej, de ugyanez lányban nem lenne olyan frankó :)
Azért elképzelem azt a nővérkét... igazad van, ők vannak miértünk... lányommal 64 kilóval mentem be szülni, akkor azért néztek végig rajtam... ezeknek semmi sem jó. Hát, most garantáltan több leszek :) de nem gond, az a lényeg, hogy Kispocoknak jó legyen, nem?

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Momi: sajnálom, hogy olyan rosszul sült el az UH-d :(
Még nekem sincs képem, azzal vigasztalom magam, hogy picit később egy 4d-st megpróbálunk majd összehozni
De szuper! Kisfiú! milyen jó, hogy ezt elárulta a dokinő!!!

Csöre: örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás! Nem tudom pontosan, de szerintem a sok tengeri kütyü inkább egészséges, nem? Minden híradás állandóan azzal van kiakadva, hogy a magyarok milyen kevés effajta ételt esznek, és hogy mennyire hiányzik a táplálkozásunkból..

Én mindkettő gyerkőcnél úgy éreztem, hogy fiú, vagy arra vágytam és akkor bejött... most nincsen ilyenfajta megérzésem :wink: majd meglátjuk

Tünde: tök jó, hogy így kiállsz magadért, neked van igazad... olyan nagy faxnit csinálnak a várandósságból, ha valaki keveset hízik, netán fogy egy kicsit, azt amiatt fektetik be, ha valaki a kívánatosnál többet hízik, akkor meg az baj. Pedig ugyanúgy egészéges lehet véleményem szerint ha valaki 5 kilót szed fel, mintha 30-at: ha minden egyéb rendben van

Mágnes: ahogy olvastam, hogy neked is a keresztcsontod fáj, azt hittem lehidalok...eddig nem volt ilyen gondom, de mostanában nekem is az a bajom, hogy ülésből, illetve háton fekvésből alig bírok felkelni :shock:

Üdv, Kriszti

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Vera:szépen látszik, hogy babás-pocak!! :D
bfkrisztina

Kriszti:
Szerinted ez lehet a későbbiekben gáz??? Nem tudom egyáltalán majd mondjam-e a dokinak..

Vera:
ez aztán tényleg pocak :)

momi:
A mellső falinál miért nagy a császár valószínűsége? Vagy valamilyen speciális eset van nálad?
Mert Annával nekem is mellső fali volt, most is az, és Annát teljesen természetes úton szültem.

Hízás:
Amikor cukros lettem, elküldtek a belgyógyásthoz, aki meg van róla győződve, hogy aki cukros lesz, az azért, mert zabál. Mondta is rögtön, hogy kevesebbet kellene nassolni, és mennyit híztam. Mikor mondtam, hogy 8 kilót (33. hét), akkor mindjárt más okot keresett...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Mági, nekem is szokott fájni a keresztcsontom, fájt Rékával is, durvább a "durvánál" nem lett, de én is beragadtam néhány mozdulatban, kicsit be kellett járatni, aztán 1-2 perc múlva már bírtam menni. Tudom, nem bíztató, de ez van... :? most még egyelőre nem olyan gyakran.... csak sajna szülés után sem múlt el teljesen.... ez amiatt van, hogy a terhesség alatt rendeződnek át ott a csontok, ízületek a medencében, vagy mi. De ha pöttömke megszületik, és majd odajutok, lehet, h el fogok menni vmi speckó masszázsra, v csontkovácshoz, h csináljanak vele valamit... a masszőröm szerint az segít majd.

Momi, gáz ez az uh.... de legalább minden ok...de hogyhogy nem vagy betöltött 18 hetes? Nekem márc 17 az utsó mensim, tegnap töltöttem be a 17-et, jövő hétfőn leszek 18, akkor megyek uhra. meg a vonalzód ia azt mondja.

na megyek, apa álmos :)

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

Csöre!Biztos nagyon szuper lehetett!Sajnos ez ismerős,hogy Apa nélkül megyünk nyaralni :? A tengeri kütyük miatt szerintem ne aggódj!Amit először megkívántam az a garnéla rák volt :) Azóta is hetenként benyomok egy adagot :lol: Na meg a szusi... :lol
Az első terhességemnél ezer %-ra megmondtam,hogy fiú!A másodiknál,egész más volt a terhességem,és ezért "tudtam",hogy lány lesz.Na a harmadiknál ráhibáztam,mert azt mondtam,hogy lány.De Ő fiú lett. :D Most megint "érzem",hogy fiú :) Na de 2 hét múlva kiderül!

Vera!Gratulálok!Ez aztán az igazi pocak! :)

Na lányok léptem,mert a fiamnak fontos gépezése akadt! :lol:
tünde733

Vera, szépen látszik a baba :D amint látom, azért nálam minimum 5 héttel előbbre jársz :) (nem a pocid, hanem a vonalzód alapján :D) ő is kisfiú lesz? vagy nem akarjátok előre tudni?

Lányok, nekem a keresztcsontommal semmi gond, az előzőeknél a combim fájt masszívan, ahogy csúsztam széjjel, remélem, elég széjjel maradtam, és már nem leszek szélesebb :) (csak hogy most ne fájjon) viszont a derekam az majd leszakad teljes szélességében... ami biztos nem a nagy súlyfelesleg miatt van, mert azóta sem híztam igazán, ugyanabban a sávban mozgok, mint a baba előtt... Mágnes, szerintem mondd a dokinak, hátha van ötlete ellene... igaz, én eddig csak a házidokimnak mondtam, és ő azt mondta, hogy tűrjem :(

Én is remélem, hogy egészségesek ezek a tengeri vackok :) én a kagylót és a tintahalat nyomtam ezerrel :) és ott még talán frissek is voltak... csak félek már minden kajatémától, mert a másik fórumon a málnáról derült ki, hogy nem kéne, én meg vagy 3 kilót megettem 2 nap alatt

Na szép estét :)

Csöre

Csöre
csöre74

Sziasztok!

én egy afp eredménnyel lettem ma gazdagabb, 0,9 :)
és a derekam nekem is egyre durvább...
még szeretek is háton aludni, jól esik, meg ha nem is úgy akarnék, éllej átfordulok, arrló meg nem tehetek, na de felkelni utána alig tudok.... :?

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

:D Szuperül sikerült a mai nap, anyámat megszállta egy angyal :D Nagyon szépen köszönöm annak aki gondolt ránk :wink: :D A pici fiamnak meg van egy lakása :lol: :lol:

Vera!

Aztaaa, ez aztán a pocak :D :D Tök jó hogy nem két résszből áll hanem szép formás babás, nekem fent a sok háj, alul meg a baba dudorodik, két hasam nő :lol:

CSöre!

Üdv itthon! :wink: Jó lehetett horvátban :D A tengeri cucc miatt meg ne aggódj, ha lett volna valami bajuk már tudnál róla, úgyhogy egészségedre! :wink: :D Szerintem is egészségesek, mindenhol azt írják :)
A mávban volt az uh. Hát igen, az sem kutya hogy lesni kell hgoy valamit láss :shock: :?

Amúgy kezdek azon morfondírozni hogy lehet az a kevés izomka is átalakult hájjá rajtam ami eddig volt és bár az előző terhesség előtti állapotot mutatja a mérleg, mégis hájasabb vagyok :roll: Így meg nincs értelme elmenni 4d-re ha megint alig látunk valamit :roll: Asszem elmegyek belgyógyászatra nemsokára az sztkba, ismi az uh-s belgyógyis doki és mozizunk egyett :lol: persze az nem 4d de ingyé lesz :D

Tünde!

:lol: :lol: Elképzeltem a szitud, jót nevettem :lol: Szuper hogy ilyen jól oldottad meg ezt a kilós dolgot :wink: :D Igazad van, ők vannak miértünk! :D Csak van hogy ezt ők nem tudják :x

Kiváncsi vagyok bejön e a megérzésed... Sajna nálam csalt a teljesen más terhesség, tök más mégis fiú :lol: :shock: :lol: báár még messze van a december... :lol:

Kriszti!

Lehet a nem megérzés is megérzés :wink: :D NÁlatok is nagyon izgi :D

Mágnes!

A császi azért valószínű nálam mert az első is az volt, bár megpróbáljuk a természetest is ha úgy adódik, de mivel 99 % az esélyem egy ismételt terhességi magasvérnyomásra, így inkább a császi lesz a befutó. Bár sosem lehet tudni :P A lepénynek ehhez semmi köze, csak azért nem örülök mert ilyenkor jobban kell figyelnie a dokinak császinál nehogy belevágjon a lepénybe :? Én meg már most parázok hogy mi lesz ha.... :oops:

Winni!

A dokim mindig úgy mondja hogy most pl. 18+2 vagyok akkor az betöltött 17. hét. És most ez a dokinő is így mondta :roll: Hát ezért vagyok nem betöltött 18 hetes :wink: :roll: Én csak 19+1 en leszek betöltött 18 hetes :lol:

Ti még nem tudjátok a baba nemét, ugye? :roll: Izgi lesz a jövőhét hétfő :D

Hú, hát nem irigyellek titeket ezért a keresztcsontos fájásért, elég rossz lehet :( Nekem most nem fáj semmim :) a fejemet leszámítva, az extra frontérzékeny lett :(

A málnával mi a baj??????? Azt szopi alatt kell mellőzni nem terhesen :roll: Én eszek mindent amit megkívánok 8)

A tengeri gyümikről azt írja az "okos" kismama újság, hogy a fertőző májgyulladás miatt nem szabad mert tök koszos a tenger,stb. De ezek szerint akkor mindenki beteg lenne aki eszik belőlük, nem hiszek az ilyenekben 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Winnie!

Bocsi, lehagytam az e betűt az előbb :oops:

Gratula az afp-hez!!! :D :D

Háton aludni nekem is jól esne, de kb. 2-3 napja ha hanyatt fekszem elkezd szúrni majd fájni a méhem alja-közepe :shock: :( Oldalt meg már párnáznom kell, húzódik és még hol van a vége :shock: :lol:

Megyek aluszkázni, szép álmokat a még kukucskálóknak :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Winnie!Gratulálok az AFP eredményhez! :)

Csőre!Mi a baj a málnával???? :shock: Amióta érik kint a kertben,mind Én ettem meg! :? Kb napi 1 kilót! :shock:
A férjem azt mondta,hogy ha lány lesz a baba legyen a neve Málna :lol:

Momi!Gratula nektek is!Tök jó,hogy ha nagyobb lesz Ricsi már könnyebben kezdi a kis életét :)

Kép
tünde733

Sziasztok!

Mágnes: arra gondoltam már én is, nehogy a szülésnél, a kitolási szakban okozzon valami gondot ez a keresztcsontos dolog (vagy ne rosszabbodjon a növekvő pocó idején)- de az még messzebb van, úgyhogy én nem hiszem, hogy szólok az orvosnak, legalábbis egyelőre...
Azért ha te megemlíted neki, kíváncsi leszek a válaszra :wink: hátha csak ugyanaz lesz, mint Csörénél: tűrjük :D

Momi: ez szuper! Örülök a jó hírnek :D

Málnát én is ettem ezerrel, eddig még nem hallottam, hogy várandósság alatt gond lenne :shock:
És amit megkívánok, azt meg is szoktam enni, elvileg úgyis jelzi a szervezetünk, hogy mire van szüksége :wink:

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Na jó, lányok, meggyőztetek, nem aggódom sem a málna, sem a tengeri kütyük miatt :) A málna a 2009 januári kismamik fórumon merült fel, de pletyó szinten, és igazán nem indokolta senki, max. a higéniával, dehát meg lehet mosni alaposan is... azt tudom, hogy szoptatás alatt nem lehet bogyósakat, meg a gyereknek adni 2 éves koráig (kivéve, ha kiszolgálja magát a gyerek amikor nem látod :))
Momi: hát igen, ha már van babád, akkor lazábbak a hasi szövetek, vagy mik, nekem is hájasabb a pocim, mint az első két gyerek előtt, és nem is sikerült ledolgozni (igaz, nem is nagyon próbáltam :D), amikor egy betegség miatt eléggé lefogytam, a kis párnácskák ottmaradtak, ami kicsit vicces volt :) tudom, lehet mondani, hogy szándék kérdése, lehet, hogy tényleg le lehetett volna dolgozni, de nekem nem ér annyit, hogy szétkínozzam magam :)
Háton egyébként nekem is szúrkál, húzódik, meg a derekam is iszonyú... marad a hason és oldalt...
ezt a hetek dolgot még mindig nem értem: nekem a doki mindig azt a hetet írja rá a papírra, amit betöltöttem, tehát most 15 hét 0 napnál grav s 15-öt....
Ja és gratula a lakáshoz :) nagyon klassz :)
Uff, hogy kezdünk dobálózni ezekkel az afp értékekkel meg hasonlókkal, utána kéne néznem a refenrecia értékeknek... teljesen elfelejtettem a 7 év alatt... :? és még ott nem tartunk Kispocokkal :) mindenesetre azt sejtem Winnie soraiból, hogy csak jü lehet, gratula :) és a felkeléshez: én gurulok az ágy szélére, igyekezve, hogy le tudjak fordulni a megfelelő pózban :) de még csak a derékfájás indokolja
képzeljétek, Kispocok rendkívül aktív az utóbbi két napban :D, már el voltam kenődve, hogy várni kell még a pocifocira, és erre rázendített :) na nem foci, hanem bukfenc, és "faltól-falig" úszás :D utóbbi nagyon vicces, amikor egyszer a köldökömnél érzem, utána meg rögtön egészen lent, ahogy ütközik :) na nem állandóan csinálja, de elég gyakran ahhoz, hogy nyugodt legyek :oops:

Csöre
csöre74

na hova tűnt mindenki?

voltam a barinőmmel uhun és engem is megkuksiztak. Háát láttunk 3 tök egyenes fehér vonalat de utána a szonis nő azt mondta hogy az nem az mert feljebb ott a köldökzsinór. tényleg láttam a zsinórt feljebb de az sötétebb volt és ugye az spirálisan tekereg nem egyenesen. így szerintem megmutatta magát :lol: :lol:

Kép
Kép
ez a popsija meg a combja és a lába oldalról de nem látni dudorodó részt közötte kikandikálva :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, ne csigázz, ilyenkor este már nem tudok keresztrejtvényt fejteni, és sajnos én sem látok semmit a képen :) (na jó, a 4D-sen felismerem a kis formáját, de nem azon van a lényeg, ugye?) Már olyan nagy baba :) Bocsi, lehet, ha holnap megnézem, előrébb leszek :oops:

Csöre
csöre74

Momi, én sem értem még mindig ezeket a hét számításokat, szerintem még mindig azért 18 + 1, mert betöltött 18 és 1 nap, no de mindegy :) ha két héttel visszább mondanám, akkor érteném, hogy nem utsó mensitől számol, hanem fogamzástól, na de így ez magas nekem :)

Vera, az uh képen én sem látok semmit :oops: ebben nem vagyok túl jó, nekem agyon kell magyarázni :)

mit lehet enni, mit nem, én ezen annyira nem parázok, annyit mondanak, ha az ember mindenre hallgatna, nem ehetne semmit. A tényleg gáz dolgokra figyelek, de szerintem ha nem eszel egy-két kilót eygszerre semmiből :), na meg jól kezet mosol előtte, akkor nagy gáz nem lehet...

KépKép

KépKép
winnie27

Vera: köszi, így sokkal jobb :D akkor gratula a csajócához :)

Csöre
csöre74

Vera!Gratula a csajszihoz! :D Mit szóltak hozzá a fiúk?

Kép
tünde733

Sziasztok!

Én holnap megyek uh-ra, kiváncsi vagyok, pöttömke is megmutatja-e magát, hát remélem :) :) :)

Wow, Vera, most néztem végig a vonalzódat, na igen, nem csodálom, hog várják a csajszit :) drukkdrukk!
Nekem egy ismerősöméknak 3 fiú után érkezett a csajszi, és ők is most várják az 5.-et :)

Nekem du fájdogált a hasam, ettől kicsit azért megijedtem, pihiztem, nem emelgettem Rékust, most elmúlt...

RÉkám meg benáthásodott, ő 2 nap alatt túl lett rajta, én meg bezzeg már köhögök is... :? remélem én is hamar túl leszek rajta azért...

KépKép

KépKép
winnie27

Vera: nem csodálom :) ennyi pasi után én is csak akkor hinném, ha a kezemben van :)
Winnie: szurkolok, hát 18 hetesen azért még elég bizonytalan, ekkor talán még csak a tuti fiút mondják meg, nem? Vagy 4D-sre mész? A nátha miatt jobbulást

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Nálunk is Jázmin beteg lett :? Tüszös mandula gyuszi :? Eddig még megúsztam,hogy nem szedtem össze tőlük a bacikat...

Csöre!Szerintem azért már 18 hetesen simán látni lehet a baba nemét. :) Alig várom már én is,hogy megjöjjön a héten az AFP eredmény,utána megyünk uhura :)
tünde733

Tünde, én csütörtökön megyek, de akkor még csak 16 hetes lesz, két hétre rá meg generikai UH (a 18 hetes). Hacsak nem tuti fiú, nem fogom elhinni :) nem akarok még egy döbbenést, mint kicsi fiamnál :D Nincs vonalzód: hanyadik héten jársz? Jobbulást Jázminnak is. Ebben a hülye időben nem csoda, ha megbetegednek :(

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Vera: szépek a képek a babáról :D , tényleg drukkolok, hogy kisasszony legyen :)

Winnie: szerintem ennyi idősen már jelzi a szervezeted, hogy mi a sok... én is azt veszem észre, hogy olyankor egy kis pihenés kell...
Magnéziumot lehet esetleg szedni, ha jól tudom - ha máskor is van ilyen szerintem kérdezz rá a védőnőtől vagy az orvostól

Csöre: hogy van az, hogy te most is, meg 18 hetesen is mész UH-ra?
jómagam ma voltam tanácsadáson, meg elküldtek az AFP-s vérvételre, és majd 2 hét múlva hívhatom az orvosomat az UH kapcsán...
(és még csak egyetlen képem sincs idáig a csöppről :( )

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Krisztina: az úgy van, hogy a dokimnak a magánban van UH, és amikor megyek, akkor megnézetem. Azért nem kell külön fizetni, és ennyi kell a kis lelkemnek, hogy ne izguljam szanaszét magam :oops: De genetikai UH-ra a kórházba kell majd menni, vagy olyan intézménybe (pl. az Istenhegyi-re), amit elfogad a kórház. A dokit az AFP meg a genetika UH pontos egyeztetése miatt csütörtökre beszéltem meg. Képeket már én sem kapok, de ha viszek dvd-t, akkor felveszik nekem a teljes vizsgálatot. Na ez nem olyan több órás vizsgálat, csak pár perc, de legalább Apa és a gyerekek is látják a kistesót :) Van már egy dvd (13 hetes vizsgálat) és egy kép (10 hetes).
Ma nekem is fáj a pocó, meg a derekam is, úgyhogy megint para, amíg el nem múlik :( azért kicsit megnyugtat a buborékolás odalent, de jobban örülnék, ha már a kis tappancsa dudorodna az oldalamon :oops: A magnézium egyébként tényleg mehet, sőt, ajánlott is görcsök esetén, de nekem nem görcsöl, hanem fájdogál, azért persze szedem, hátha... De végülis elég gyakran fáj sajnos, nem extra ez a mai sem :(

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Tökös kis legénykénk van! :) :) :) eléggé látsoztt, még én is láttam :) kaptunk képet is a kukkancsról, de scannelni kéne, majd ha odajutok, felrakom.
Amúgy minden ok vele, méretek megfelelők.
Egy káz lehet, méhlepény a hátsó falon, de közel a méhszájhoz. Remélem nem megy lejjebb.... :?

amúgy magnéziumot én is szedek, köszi, Kriszta, pezsitablettában nyomom minden nap az elejétől... az nálam alap. MÉgha - tuti pszichésen - de hányingerem is van tőle...

KépKép

KépKép
winnie27

Winnie: akkor magneB6 vagy béres-féle magnézium + B6, a B6 jó hányinger ellen, és segítik egymás beépülését talán... Gratula a fiúcskához :) hát, csak nem megy lentebb az a lepény... mit mondott a doki, szokott? Eddig csak olyat hallottam, hogy a méhszájról "felmászik" ha az elején lent van.

Csöre
csöre74

Hali

Momi: én csütörtökön megyek uh-ra a dokinőhöz, remélem jó kedve lesz :roll:

Tünde: jó gyerekmesehősnév a Málna :lol:

Csőre: Afp referenciaérték tudomásom szerint 0,7-2,5 között a jó.

Vera: gratula a csajszihoz!

Winni: én is elkaptam Wikitől ezt a náthás+köhögős nyavaját. Ilyen az anyák sorsa. Gratula a fiadhoz.

Ha jól számolom, eddig a fiúk vezetnek, majd egyenleget vonhatunk, ha mindenki megtudja a nemét a gyereknek :D

Nekem 1,1 lett az Afp-m, ami szintén jó, a terheléses cukim is jó, ha az uh is rendben lesz, akkor egy ideig csak növekednünk kell :D

Jó pocakosodást mindenkinek!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?