Sziasztok!
Szuperül sikerült a mai nap, anyámat megszállta egy angyal
Nagyon szépen köszönöm annak aki gondolt ránk
A pici fiamnak meg van egy lakása
Vera!
Aztaaa, ez aztán a pocak
Tök jó hogy nem két résszből áll hanem szép formás babás, nekem fent a sok háj, alul meg a baba dudorodik, két hasam nő
CSöre!
Üdv itthon!
Jó lehetett horvátban
A tengeri cucc miatt meg ne aggódj, ha lett volna valami bajuk már tudnál róla, úgyhogy egészségedre!
Szerintem is egészségesek, mindenhol azt írják
A mávban volt az uh. Hát igen, az sem kutya hogy lesni kell hgoy valamit láss
Amúgy kezdek azon morfondírozni hogy lehet az a kevés izomka is átalakult hájjá rajtam ami eddig volt és bár az előző terhesség előtti állapotot mutatja a mérleg, mégis hájasabb vagyok
Így meg nincs értelme elmenni 4d-re ha megint alig látunk valamit
Asszem elmegyek belgyógyászatra nemsokára az sztkba, ismi az uh-s belgyógyis doki és mozizunk egyett
persze az nem 4d de ingyé lesz
Tünde!
Elképzeltem a szitud, jót nevettem
Szuper hogy ilyen jól oldottad meg ezt a kilós dolgot
Igazad van, ők vannak miértünk!
Csak van hogy ezt ők nem tudják
Kiváncsi vagyok bejön e a megérzésed... Sajna nálam csalt a teljesen más terhesség, tök más mégis fiú
báár még messze van a december...
Kriszti!
Lehet a nem megérzés is megérzés
NÁlatok is nagyon izgi
Mágnes!
A császi azért valószínű nálam mert az első is az volt, bár megpróbáljuk a természetest is ha úgy adódik, de mivel 99 % az esélyem egy ismételt terhességi magasvérnyomásra, így inkább a császi lesz a befutó. Bár sosem lehet tudni
A lepénynek ehhez semmi köze, csak azért nem örülök mert ilyenkor jobban kell figyelnie a dokinak császinál nehogy belevágjon a lepénybe
Én meg már most parázok hogy mi lesz ha....
Winni!
A dokim mindig úgy mondja hogy most pl. 18+2 vagyok akkor az betöltött 17. hét. És most ez a dokinő is így mondta
Hát ezért vagyok nem betöltött 18 hetes
Én csak 19+1 en leszek betöltött 18 hetes
Ti még nem tudjátok a baba nemét, ugye?
Izgi lesz a jövőhét hétfő
Hú, hát nem irigyellek titeket ezért a keresztcsontos fájásért, elég rossz lehet
Nekem most nem fáj semmim
a fejemet leszámítva, az extra frontérzékeny lett
A málnával mi a baj??????? Azt szopi alatt kell mellőzni nem terhesen
Én eszek mindent amit megkívánok
A tengeri gyümikről azt írja az "okos" kismama újság, hogy a fertőző májgyulladás miatt nem szabad mert tök koszos a tenger,stb. De ezek szerint akkor mindenki beteg lenne aki eszik belőlük, nem hiszek az ilyenekben