Sziasztok!
Otyka megnéztem a képeiteket, nagyon nagyot nőtt Panna!
Hány kiló most? Rendbe jött így a hízása, hogy már mást is eszik nemcsak tejcit?
Mi jövő héten megyünk mérlegelésre, kíváncsi vagyok mi lesz. Szerintem egy dekát sem hízott...
Katica nektek jó nyaralást. Végülis kempingezni mentetek Ausztriába?? Mesélj majd, merre jártatok, hogy bírta Viki a túrát stb., stb... Azért irígyellek ám egy kicsit, főleg ha a hegyekbe mentetek!
Sancsi Enéh is nagyon édi-bédi!
Remélem, megkuksizhatom nemsokára élőben is!
Ti már az Up&Go pelust használjátok?? Hány kg most Enéh? Jól tudom, hogy 7 kg-tól lehet kapni ilyet?? Most én is nagyon gondolkodom rajta, hogy veszek, mert Aisa mániája, hogy teljesen leveszi magáról.
Ma reggel is feküdt a kiságyában, én még kómában a nagyban, hallom: egy tépőzár ki, aztán mégegy. MIre odanézek, a pelus már a kezében, kihúzta a popsi alól.
Hát nem semmi a csaj. Muszály vagyok ráadni egy kisgatyát, hogy ne vegye le napközben...
Szilpa sajnálom a cicigyulladást, de nagyon ügyes kisfiad van, hogy meggyógyított!
:) Hová jártok strandolni?? Mi itthon pancsolunk minden délután jobb híján.
Hát egy jó bulizás már nekem is jól esne. Kis alkohol (
), tánc, buli....Hmmmmmmmmmm, de rég is volt már.... Azért az ilyenek nagyon hiányoznak. És így, hogy Aisa megint kel éjszaka esély sincs rá, hogy lazázzunk egyszer együtt a párommal.
De ami késik nem múlik....majd egyszerre pótoljuk be a lemaradást, de akkor Aisa egy hétig a nagyszülőknél lesz!
Zseppy, nagyon édesek a gyermekeid! Az a kép nagyon tuti, amikor együtt fekszenek az ágyban. Nagyon keveset jössz mostanában..
Gondolom, hogy a nyári szünet miatt nem nagyon marad időd. De azért írhatnál egy pár sort majd.
Petra nagyon ügyes fiad van, hogy már így forgolódik. Gratula neki! És az tök jó, hogy nem sír, ha beszorul a keze. Mi mindig rohangálhattunk segíteni neki, vagy azért, hogy vissza fordítsuk!
Óóóó azok a régi szép idők!
Ez a hullahopp karika érdekelne engem is. Így hogy fel kell venni a fürdőruhát (no persze csak itthon merem
) rájöttem, hogy nagyon gázul néz ki a pocakom. Kaja terén még nem tudom visszafogni magam a szoptatás miatt (de jó, hogy van mire fogni
), és egy kis mozgás nem ártana. Majd megnézem a honlapjukat, lehet hogy rendelek egyet magamnak.
Nálunk annyi újdonság van, hogy Aisa elkezdett szépen lassan mászni.
Persze még nem mindig jön össze neki, sokszor elhasal, de napról napra többet tud megtenni. Olyan édes, csak annyit hallok sokszor, hogy csattan a kis keze a polifoamon.
Egész nap jön-megy, ha ott vagyok mellette, akkor persze engem használ járóka-rácsnak, egyfolytában belém (cici, fül, haj, fülbevaló stb.) kapaszkodik, és már nyomja is ki a fenekét, és áll fel.
A felülés is tök simán megy neki már, éjszaka is amikor felébredt már ült amikor mentem érte!
Most már a kiságyat is teljesen letettük, mert ma megint kétszer felállt tök egyedül a járókában. Szóval nincs mese, tényleg vége a nyugalomnak. De tök jó, örülök neki, hogy így fejlődik!
Azért rendesen lefáradok a nap végére mindig.
Éjszaka persze még mindig ébred, de kaja után szerencsére mindig visszaalszik hamar. Egy kicsit fáradt vagyok emiatt, de kezdem megszokni az újra- kelést.
Na, asszem ennyi.
Ja, a múltkori taliból nem lett még semmi.... Bepótoljuk valamikor, ha nem lesz ilyen dög-meleg, és mindenki itthon lesz?? Én már olyan kíváncsi vagyok az összes babára!
Jó éjt mindenkinek!