Sziasztok!
Nikie
A sima Mini méretű nardrág pelenkák mellé én vettem egy csomag Libero Newborn-t ami olyan köldökvédős pelenka. Olyan aranyos és kicsi a pelus! Majd ezt viszem be a korházba is. De hozzá kell tennem, hogy ez általában 3,5 kg-os babáig javasolják. Ha karcsu a baba pocija akkor talán 4 kg-ig is jó lehet.
Ha nagyobb banánk lesz, akkor odaajándékozom valamelyik kismamának. Megfigyeltétek már, hogy általában a lánybabák kerek pocakuak, a fiuk pedig szélesebb melkassal és sokkal vékonykább csipővel születnek?
Ezért a fiu babák tovább tudják horani a pelenkákat, mert derékban később növik ki.
Kivéve, ha már olyan sokat pisil, hogy nem szivja be és egyel nagyobb méretre kell váltani.
Lányom még mindig beteg.
Ugy kiakadtam rajta, mert mint kiderült a László korházban összszedett egy másik virust. Az amivel bementünk, azzal gyógyultan távozott, mert a leletei mind negativak voltak. Két napra rá azonban iszonyatos vizes hasmenés és sugárban hányás kapta el. Sajnos tegnap már itatni sem tudtam, mert nem birta befogadni.
Beszéltem a kórházzal, a körzeti orvossal is és csak vonogatták a vállukat. A korház azt mondta vigyem vissza és bekötnek egy infuziot. Gyógyszert nem adnak, mert ez virus. De nem tudtják garantálni, hogy legyengült szervezetével nem szed össze egy 3. betegséget.
Óh, anyám!
Inkább itthon maradtunk és én itatom. Ez állitolag rövidebb lefolyásu. Mára már jobban van egy kicsit.
Voltam tegnap nőgyogyásznál és azt mondta, hogy talán már nem kapom el, ha eddig megusztam. Egyébként nem feltétlenül inditja be egy ilyen hasmenéses virus a szülést.
De azért irok jót is:
Az UH szerint már 2kg-s a baba és azt mondta a doki, hogy a "nagyobbfajtából" való.
Láttam a fekete-fehér képernyőn a pofiját is! Egész éjjel vele álmondtam, most már tudok hozzá arcot is kötni.
Bogi
Örülök, hogy ilyen jól állsz a cukorral! Nagyon stramm kis csaj vagy!
Jó hogy irtad a méhszály számokat, mert eddig azt hittem, hogy csak 3000= 3cm. Nem tudtam, hogy a százasok a tágulást mutatják.
Ja! Eddig nekem is 3000! Bár ma voltam nagybevásárolni és többször le kellett gugolnom, mert kifáradtam és keményedett a hasam. Néha ugy éreztem, hogy talán kezdödnek a fájások. aztán érdekes módon itthon már elmult.
És mi még csak most kezdtük a karácsonyi bolyongást.
(eddig egyiptom és a gyerek betegsége kötött le)
JA! Hamár igy belejöttem az irogatásba, akkor irok a nyaralásról is.
Szóval helyszin: Egyiptom, Sinai fsz déli csücske, Vörös tenger partja.
A szálloda szuperfényűző volt és all inclusive ellátás. Azt hittem, hogy nagyon sokat fogunk hizni, de egyikünk sem lett kövérebb. Talán én felszedtem fél kilót, de lehet, hogy amugyis feljött volna.
Sokat sétáltunk és mégtöbbet uszkálam a tengerben.
A levegő 30 fokos volt enyhe szellővel, a tenger meg kb. 25 fokos. A parton a sekély vizben meg még melegebb.
Nagyon barna lettem! ( a saját hófehér bőrömhoz képest) Mindennap pipával buvárkodtunk és érdekesebbnél érdekesebb helyeket fedeztünk fel. Legnagyobb élményem egy igazi bátorság próba volt nekem.
Ehhez tudni kell, hogy szörnyű tériszonyom van, ezért a vizben a mélységtől is félek. Befizettünk egy hajókázós buvárturára (én nem palackoztam a pocak miatt, csak pipával) ami egy nagyon hires vizi nemzeti parkba vitt, ahol a világ legszebb koralljai és halai vannak.
Később kiderült , hogy egyben cápa obszervatóium is és most ebben a hónapban van a cápa szezon (mert télen hidegebb a viz és most jönnek) Annyira védett a környék hogy a hajók nem köthettek ki a parton csak bennt a mély vizben. Innen kellett csoportosan (a cápák miatt nagy tömegben) kiuszni a korallzátonyokig ahol már "csak" 15-25 méteres a viz.
Amint beugrottam és lenéztem, megállt bennem az ütőér! Lefelé csak feketeség és tenger feneke sehol!!! A nap sugarai látszottak egy darabig amig lefelé utat tönek a sötétbe, de azok is eltüntek egyszer. Erre bekapcsoltam a saját "lábhajtóművemet" és Tom és Jerryhez hasonló gyorsasággal, sem jobbra sem balra, nem tekingetve, elindultam a korall zátonyok felé. Ahol már látszott a fenék kezdtem megnyugodni.
Aztán tényleg felejthetetlen élményben volt részem.
Ja a visszauszáshoz szintén kellett koncentrálnom
Volt előnye is az uszkálásoknak. A hasam sokkal jobb tartásu lett. Alváskor, oldalfekvésben most egyáltalán nem zuhan le oldalra.
Bocs, hogy ennyit irtam.
Fiona
32+2