Jó kis nyűgös esténk volt, most alszik, de ki tudja meddig.
Hú de szép gyerekeink vannak! Fanni csábos bokája
, Ágoston nagy álmodozó szemei, és ahogy Bendegúz félbeszakítja az olvasást és belenéz a kamerába, hogy Mártianyu jó fotót tudjon csinálni
.
És Zita!!! A kapucnis pulcsis mosolygós kép tényleg szívdöglesztő, Jacknek csorgott a nyála
amikor megmutattam neki.
Mi is örököltünk egy kengurút, Babybjörn, állítólag egy vagyonba kerül, de én nem szeretem, majd leszakad a hátam, ha abban van Jack. A Nandu hordozókendőt sokkal jobban bírja a hátam, úgyhogy a talira is abban megyünk.
Tünde, amikor azt írtad, hogy Zita olyan nem hajlékony, azon gondolkodtam, hogy mi a hajlékony ellentéte, de a "hajlékatlan" és a "hajléktalan" után én is a "nem hajlékony"-nál maradtam
.
Most látom, hogy a kapucnis pulcsi Zitán, az valójában egy rugi. Jack is szereti megenni a ruháján lévő mintákat, ebből is látszik, hogy összeillenek
.
Tünde, álmomban Zitával beszélgettem a talin, és megbeszéltük, hogy megtanítja Jacket aludni. A vadférjed is ott volt, és amikor mondtam, hogy olyan ismerős nekem, azt mondta, hogy biztos a Fókuszban láttam, ő volt az aki a kertben Csipkerózsika alakúra nyírta a sövényt. És még fényképet is mutatott a sövényről. Ekkora baromságot
.
Lányok, hogy ti micsoda muffinmesterek vagytok
! Nálunk az a baj, hogy vadférj nem eszik meg semmilyen sütit, ezért nem is sütök, mert csak magamnak az olyan izé.
Ja, és Jack kikéri magának, ő igenis egy hűséges típus (az írek hűségesek)
. Itt egy kép, amikor Szlovákiában Zitáról álmodik
.
És még egy, hogy sepiában is szép
Manka és Jack