Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ildi!

Én is pont dobostorta szeletet meg egy marcipános szeletet ettem. Igazából én jobban szeretem a házi sütiket. Akartam is sütit sütni, de a párom lebeszélt. Imádok sütiket sütni és elég gyakran szoktam is. Szerencsés vagyok,mert büntetlenül ehetekKép
Azóta BArnus is többször fel sírdogált, de remélem már csak elnyomja a mély álomKép
Azt nem is tudom, hogy kinek szurkolok igazából a megasztárba. Vagy a Gabi vagy a Karamellnek??? hmmm??? tulajdonképpen csak jó őket hallgatni.
Neked van kedvenced??

Szegény Dávid, meg tudom érteni ha nyűgös lesz a nyűzsgő családtól. Az ember még felnőtt fejjel is néha besokal, nem hogy ilyen kicsikéntKép
Csodálkozom, hogy a párom még nem követeli a helyét itt a gép előttKép
Zsó
gezso

Szia Zsó!

Gyorsan használjuk ki,hogy a párod még nem csapott le....

De irigyellek,hogy nem kell odafigyelned az alakodra,bezzeg én......
Komolyan mondom,amióta hormontúltengésem van,tök nehezen mennek le a kilókKép
55 kg-ról indultam mikor teherbe estem (165 cm vagyok) 85-ig meg se álltam.
Szerencsére már elég sok lement ahhoz képest,hogy mekkora voltam.Most már 62-65 vagyok kb.,de nagy nehézségek árán jutotttam el idáig. Úgye fogyoznom nem szabad a szopi miatt,így marad a kivárás (9 hónap alatt szedtem fel -9 hónap alatt adom le)
Tini koromban sokkal egyszerűbb volt,ha feljött 1-2 kg még fogyoznom sem kellett,szépen le is apadt és nem tapadt rám ennyire.Kép
Most ez a kis hájacska a pocimon és a combimon annyira ragaszkodik hozzám,hogy nem tudom levakarniKép

Én is szeretek sütni, csak mostanában hanyagolom éppen a kis hájacskáim miattKép
Majd 3 hó múlva visszatérhetünk rá,akkor telik le a 9 hó,addigra szép sovi leszek és akkor néha be csusszanhat egy két jó sütikeKép
Ha addig is tudsz jó kis recepteket, ami különleges vagy olyat amit sűrűn csinálsz,mert nagyon bevált,akkor annak szívesen fogadom a receptjét,Anikó küldi az adataimat és eltudod emilen küldeniKép

Nekem jelenleg nincs kedvencem a Megasztárba ,mindhármukat kedvelemKép

I.
ilgya1

Van egy új kiskutyánkKép

5 hetes,tegnap óta van nálunk.
Annyira édesKép
Kis rotweilerKép
Kép
ilgya1

Szia Ildi!

Hát mennem kellKép
A férjem kiolvasta a tudományt és most ki akarja próbálni...programozó...Kép
Majd a sütikre akkor később viszatérünk.
Mi holnap megyünk névnapot ünnepelni. Nem hiszem hogy fogok jönni.
Jó éjszakát nektek.
Zsó
gezso

Szia Judit!

SzegénykémKép

Velem is eljátszották ezt,csak anyám helyett,anyósomKép
Azt hiszik,hogy mindent jobban tudnakKép

Az anyák ösztönösen is tudják,hogy mi a teendő!
Nekünk nyugodtan "rinyálhatsz"
Annyiban tudunk segíteni,hogy meghallgatunkKép
Jó néha kiönteni az embernek a szívétKép
Hogy mi a legjobb Bencikének,azt úgyis te tudod!
Fel a fejjel!
ilgya1

Sok-sok jókedv tündért küldök nektekKép

Kép

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Már voltam reggel is, de nem jött be a babanet, gondolom n.s. Kép

Zsófi! Sütireceptek jöhetnek! Én is szeretek sütni, a család meg enni! Kép
Judit! Kép Alig hittem el amit írtál! Kép Igazad van, te vagy a legfontosabb a Bencinek, nálad a kaja, puszi, ölelés, tiszta pelus! Kép A "segítő" családot meg csukd ki nyugodtan legközelebb, meg tudod te oldani a problémákat! Kép
Nálunk is voltak etetés zűrök a Donátnál. A legtöbben azzal biztattak,hogy hat hétig bírjam ki, utána már bármit ehet a gyerek. Kép Anyósom is mondta, hogy a férjem egy gramm anyatejet sem kapott, hozták be neki a kórházba a frissen fejt tehéntejet, szép szál ember is lett belőle. Kép Én meg örlődtem közöttük, meg az elveim (az anyatej a legjobb a babának)közt, kész tortúra volt az anyatejhez jutásunk, fejni kellett, aztán később tápszert is kapott, öt hónapig bírtam így. Kép A lányomnál meg már becsuktam a füleimet. Senki nem érdekelt, mindent megpróbáltam, hogy Anna szopizzon, ami sikerült is! Annyi tejem lett, hogy tudtam fagyasztani, sőt egy darabig még Donát is kapott újra! Aztán jöttek a szövegek, hogy beteggé teszem azt a gyereket, ha nem adok neki normális ételt. Kép A szomszédban is volt egy Annával egyidős kislány, mondta is a nagymamája, hogy az félévesen már párizsis kenyeret eszik Piros Arannyal, erre én mondtam, hogy az enyém meg anyatejet kap, még mindig szopizik. Kép Mikor meg egy évesen is szopizott még Anna, ráadásul bárhol képesek voltunk ezt diszkréten megoldani, a rokonság annyira hozzászokott, hogy ismerőseiknek is büszkén újságolták, hogy én még azt a nagy gyereket szoptatom, de látszik is rajta, hogy jót kap az anyjától, olyan egészséges! Kép
Ezt azért írtam, hogy bátorítsalak titeket! Kép

Elküldöm, nem tudom itt van-e a n. s....
zichy

Ildi!
A Malackának tényleg jókedv-hangulata van!
zichy

Anikó!
Várom az adatokat! Én már gyanítottam, hogy vannak hasonlóságok köztünk.. Kép Jó ez a csapat! Lehet,hogy még valakit be kellene szervezni, hogy heten legyünk:: Kép

Megpróbálok képeket felrakni...
zichy

Sziasztok!

Most mégis sikerült ide jutnom a géphez. Kb 12-kor indulunk, a párom meg a kocsit porszívózza úgyhogy szabad a pályaKép
Judit!

Nyugodtan "rinyáljál" nekünk. Tényleg jó ha kiadja magábóla düht az ember. Az biztos, hogy én is kiakatam volna ha ezt csinálják velem. Tudom hogy nehéz, de próbálj erősen ragaszkodni a te elképzeléseidhez,és a sok sok okos tanácsot meg engedd el a füled mellett. Benci a te gyermeked és te tudod hogy mi a jó neki!!!

Ildi!

Nagyon édes a kiskutyátok. Nekünk két kutyánk van.
Az egyik rotweiler, már kb 10 éves,de olyan kedves kutyus. A másik meg német juhász ő is aranyos, de ő elég önfejű egy ebKép A párom hobbi szinten foglalkozott kutyakiképzéssel, úgyhogy nagyon szófogadó kutyusok.

Zita!
Majd írok pár receptet amik nekünk nagyon beváltak. Az is jó amiket te írtál a táplálásrólKép Nálunk is elhangzik néha egy-egy ilyen megjegyzés. Ti már 3 hónaposan a töltött káposztának a töltelékét ettéttek, meg szalonát brrrrrrKép Hát ha lesz tejcsim akkor Barnus 6 hónapos korig csak tejet fog kapni, és nem érdekelnek az ősök, meg a szomszéd!

Megyek készülődni. Azt nem tudom, hogy mit vegyek fel (örök női porbléma)Kép
Olyan furcsa idő van, szép napos meg minden, de a szél hűvös. Én meg fázós vagyok. Na kirámolom a szekrényemKépKép
További jó vasárnapot nektek!
Zsó
gezso

Szia Zita!

Milyen volt a buli?Kép

Várjuk a fótókat!!!Kép

Ildikó
ilgya1

Jól sikerült a tegnapi találka! Kép

Már tűkön ültünk,mert később jöttek a megbeszéltnél. Sajna nem mentünk velük délután a kerti partira, kellett menni ültetni, meg a párom polcokat csinált a konyhába, be akarta fejezni, hogy ma nyugodtan bemehessen melózni.Azért jól elment az a kis idő együtt. Persze fénykép alig van, mert lemerült az elem - már miért ne. Kép De a szüleik engedélyével teszek fel pár képet, hogyan hancúroztak a vendég gyerekek, meg az enyéim! Kép
Persze beállítani nem sikerült őket, de kegyesen megengedték, hogy fotózzam őket játék közben. Kép

KépKépKépKépKép
zichy

Szia Zsó!

Jó szórakozást nektek!Kép

Láttam a honlapotokat,ha előbb tudom,hogy ti is foglalkoztok ilyesmivel,nem keresgéltünk volna rotit majdnem 1 hónapig?!Kép
Mennyire megbízható kisgyerek mellé?,én úgy félek,olyan sok rosszat hall az ember.Kép
Eddig is két rotink volt,de nem volt kisgyerekKép
I.
ilgya1

Juj,de aranyosak!Kép

Oviban érzi magát az ember,ahogy a képeket nézegetemKépEnnyi játékot!!!Kép

Milyen jól eljátszanakKépMég mindig tündéri Anna és Donát!Kép

Barkácsolós férjKép
Vasárnap is dolgozó férjKép

Ildikó
ilgya1

Azért írok tőmondatokban,mert bármelyik percben felébredhet babóka!Kép
ilgya1

Na, ez jól fel lett rakva! Bezzeg a piszkozatban szépen egymás alatt jelentek meg! Kép

Zsófi! Ruhaügy Kép Kellemes délutánt nektek! Kép

Kutyusok... A kis pici roti nagyon édes! Kép
Nekünk egy berni pásztor és kuvasz elsőkeverék lánykutyánk van, már 6 éves. Persze a régi házban, a nagyapával. Kép Szuper kutyus, csak hát menő nő a környéken, és rendre .... őt a közeli kutyahapsik. Kép Be szoktuk oltatni,hogy ne legyen vemhes, mert már 3-szor kölykezett, általában 8-11 kiskutyát! Kép Először télen, akkor megfagytak a kicsik. Kép Aztán megint télen, pont, mikor Anna született, 3-at sikerült megmenteni, találtunk nekik gazdikat,de mire felnőttek, egyet sem akartak elvinni, így menhelyre kerültek. Kép Onnan elvitték őket. KépTavaly tavasszal megint kölykezett, kettő maradhatott meg, pedig nagyon jó alom volt. Azok a kicsik jó helyre kerültek, gyönyörűek, azóta is nagyon szereti őket a gazdáik.Kép Most a héten megint kölykezett szegény, hiába az injekció, de mi már nem találtunk egyet sem, a nagyapa megoldotta a problémát. Kép Annyira megvisel ez az egész. Utálom, ha állatkölyköket el kell altatni (van aki, más módon végzi ki őket), és bánt, hogy nem tudjuk jobban védeni a kutyánkat. Mikor tüzelt, volt, hogy szétszedte a kerítést (szomszédok nagy öröméreKép ), de ha sikerült bezárni, a környék kutyái jöttek és olyan cirkuszt csináltak az udvaron, hogy szörnyű! Az biztos, hogy tényleg a mi kutyánk a legszebb (meg a legjobb házőrző is) a faluban! Kép Ez az oltás meg rizikós, mert a ciklusához kéne igazítani, persze ez nehéz, főleg, hogy most csak hetente látjuk őt. Ha csúszik a dolog, hiába a szuri, megfogannak a kölykök. Kép
zichy

Ildi!
Sok a játék, mert nagy a rokonság! Kép
zichy

Ezek a képek még pénteken készültek. Ezért ment el az egész délután. Kép

KépKépKép
zichy

Zita!

Szépek lehetnek a kutyáitokKép
(Ezekkel a nőcikkel mindig csak a baj van!Kép)
HázőrzésKép

Mi azért ragaszkodunk a kanhoz,éppen a kis kölykök miatt.Persze a kanok talán nem annyira ragaszkodóak,mint a nőstények meg butábbak is, én úgy tudom( erről Zsó mesélhetne)Kép

Anyósomék mániája a roti,szépek,meg aranyosak,meg jó házőrzők,de megbizhatatlanok!
Akkármennyire szelídek,én félekKép
I.
ilgya1

Juj,most látom csak a képeket!!!
ilgya1

Olyan lassú vagyok,hogy az csudiKép

Milyen pogi ez?Kép

Hát van anyának segítsége az biztos !Kép
Mekkora szakértelemmel csinálja!!!Látszik,hogy nem most kezdteKépKépKép
I.
ilgya1

Ildi!
Sajna nem értek a rotikhoz, de ne féljél! Ha együtt nő fel a gyerekkel, biztos nem lesz gond!
A fiúkutyáról minket mindenki lebeszélt, meg a mostanit ajándékba kaptuk, így elfogadva , nem is választhattunk volna fiút.

Tényleg nagyon ügyes az Anna! Sokszor én is meglepődök, mert ilyen pici, de ösztönösen olyan jól mozog a konyhában, hogy sokszor csak lesünk a férjemmel! MEgpróbálom támogatni őket, ha jönnek segíteni, bár őszintén, jobban szeretem egyedül forgatni a fakanalat! Kép Most is annyira lelkes volt, hagytam őt, ráment a délután, de nagyon élvezte, később Donát is csatlakozott. Kép
Ez vajas pogácsa. Ez az egyetlen, ami eddig bevált. Küldhettek receptet, ha tudtok tutit!!! Kép
zichy

Judit! Kép

Tök jó, hogy felveszitek a Benci hangját! Kép
Nem tudom, mi lehet a babakocsival... Kép

Nem vagy negatív! Kép
zichy

Délután szép időnk volt, elmentünk anyukámmal meg a lurkókkal kirándulni. Olyan jó volt! Gyönyörű hely, friss levegő, rengeteg vidámkodás! Kép
A képeket az albumban találjátok : Donát és Anna-Nyírjes. Egy kis ízelítő a helyből... Kép

KépKépKép
zichy

Sziasztok!

Judit!
Egyetértek a Zitával nem vagy negatívKép

Kutya-piros hálós krumpliKép

Szegény kis Bencus! A babakocsi mumus nem akarja békén hagyniKép
Küldünk neki babakocsitündérkéket!Kép
Idő kérdéseKép
Tényleg szupi,hogy felveszitek Bencus hangjátKépKépKép

Zita!

Köszi a képeket!KépKépKép

Nagyon szép arra felétek!KépKépKép
Felüdülés volt nézni titeket,olyan harmóniát sugároztok,hogy még így is átjön, képernyőn keresztülKép

Nagyon csini vagy ám, neked se kell az alakoddal foglalkozni úgy látomKép
I.
ilgya1

A n.s. elnyelte a válaszomat...
zichy

Ildi!

Mindig olyan kedveseket írsz! Kép Köszi! Kép
Nagyon jó volt a kirándulás, kiviháncoltuk magunkat - innen a jó hangulat! Kép
Tényleg vannak jó helyek errefelé, lehet ám jönni kirándulni családostól!!! Kép

Alak: Most egy szavam sem lehet,az adottságokhoz képest csak szintet kell tartani. Kép

A kutyus most került hozzátok? Mi a neve?

Kellene már pihiznem, mind jó fáradtak vagyunk, igazán elkélne egy klassz film estére...

Sziasztok! Várjuk ám a hétvégi beszámolókat!
zichy

Ildi!
Majd elfelejtettem! Ma is megfordult a Dávid???
zichy

Még mindig én.. Kép
Anikó! Nekem a Word-ben nem másol.. Kép Próbáltam menteni, mert a n. s. üldöz, de nem sikerült. Kép

Ildi! Hétvégén kaptátok a kutyit. Kép Visszaolvastam. Kép

Olvastam, hogy Tóth Gabi esett ki. Kép Szerintem neki volt a legcsodásabb hangja, sajnálom. Kép

Azt hiszem , most már megyek, jó éjt mindenkinek!

Meséljetek majd, milyen volt a hétvége! (Ildi! Te sem írtad még!)
zichy

Szia Zita!

Aranyos vagy,hogy ezt mondodKép
(Így is gondolom)Kép

A kutyát pénteken hozta el apa, TatabányárólKépOlyan édiKép Még nincs neve szegénynek,nem tudjuk eldönteni,hog mi legyenKép
Mindenki mást akar, ki fogjuk sorsolniKép

Dávid azóta sem fordult át egyedülKép
Pedig már annyira örültemKépKépKép

KirándulásKép
Horgászni is lehet,ott a tónál?Kép
Apa nálunk szeret horgászni,így általában vízpart mellé szoktuk venni az iránytKép

Jó pihizést nektekKép

Klassz film?! Nekem is szólj,ha találsz.....

Ildikó
ilgya1

Megelőztél,már megint csigatempoztam...Kép
ilgya1

Buli részlet
KépKépKépKép

Anyaaaaaaaaaa,hol vagy????????
ilgya1

Kép

Vigyél már el innen!!!!!!!!!!!!!!!!!
ilgya1

Milyen homály vagyok?Miért?KépKépKép
ilgya1

Szia Judit!

Nagyon megviselte Bendeket a beiktatás?KépKépKép
Olyan cuki lehet,ahogy sóhajtozikKép

Köszi a megnyugtató szavaidat a megfordulással kapcsolatban,én már nem tudom mit gondoljak?!

Hormontúltengés esetén el is sírom magam,ahogy nézem őt......
Olyan ennivalóakKép

Olyan jó érzés anyának lenni!!!!!!!Kép(Nincs szebb dolog a világon)
Mikor még nem volt gyerekem nem is gondoltam,hogy ez ennyire megváltoztatja az embert.Kép
Minden átértékelődik,nem?Kép

Babakocsitündér küldés folyamatban,szerintem kb. két hét az átfutási ideje és odaérKépI.
ilgya1

Judit!Kösz a tippet a másolással kapcsolatban,amióta benyelt egy párszor a n.s.,azóta mindig másolóba teszem mielőtt elküldömKép

Az előbb nagyon jól jöttKépKépKép
ilgya1

Sziasztok!

Egy kicsit bekukkantottam én is. A mi napunk is jól sikerült, csak a Barnus olyan nyűgös volt ma, mint még soha. Már itthon kezdte, bíztam benne, hogy az autóban majd jól bealszik, de nemígy lett. Így az étteremben felváltva tudtunk enni a párommal, mert hol az ő, hol az én kezemben volt. Folyamamtosan sírt. Aztán nagy nehezen elaludt kb 30 percigKép Utána a kocsiban ettünk és kenguruval mentünk sétálnia városligetben. Egy jó ideig el volt, aztán már ismét sírdogált. De azért jól éreztük magunkat, az ikrek különösen élvezték.
Nem szoktam nagyon elfáradni, de eza foylamatos sírdogálás,és főleg az, hogy nem tudtam segíteni neki kicist elfárasztott lelkileg, agyilag. Szerencsére most nyugodtan szundizik 20 óra ótaKép Biztos őt is kifárasztotta a mai napKép

Zita én is megnéztem az albumot. Hangulatos a hely ahol jártatok, és persze ti nagyon édik vagytokKép

Ildi!
Jók a bulis képek. Úgy tűnik volt sok finomságKép

Judit!

Én is imádom nézni Barnust amikor aslzik. Sokszor le is fotózom. Annyira cukik ahogy durmolnakKép

Zsófi
gezso

Jó éjszakát mindenkinek!Kép
ilgya1

Sziasztok!
Végre itt vagyok. Mindent elolvastam majd később írok is de előszőr a képek.
Kép
Kép
Renike a versenyen. Nagyon szupi volt csak bemutatózott. Jól siekrült neki.
Kép
Kép
Kép
Reni és a csúszdák.
Kép
Nekem is ki kellet próbálnom. Nagyon féltem!!!!!!!
Kép
Elég nehéz volt tolni a kocsit főleg felfelé.
Kép
Kép
Bius is jól érezte magát.
Kép
Reni és a vattacukor
Kép
vasárnapra jutott egy kis tanulás is.
Kép
Kép
Bianka kikötözve. Szerintetek nagyon durva??????
Puszi.
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Anikó!

Szupik a képek. Biztos nagyon jó lehetett az a sok csúszda, ha te nem is, de a lányod gondolom élvezteKép
A kikötözés nem tűnik olyan durvának, főleg, hogy ilyen édesen alszik közben Bianka. Ha használ ez a módszer és nem tiltakozik ellene akkor szerintem ne aggódj.
Köszönöm a listát a címekről.

Sajnos ma híre sincs a tegnapi szép időnek. Nálunk hajnal óta esikKép
Azért szép napot mindenkinek. Majd be-be nézek napközben, ha Barnus engediKép
Zsófi
gezso

Sziasztok!KépKépKépKépKépKép

Elküldtem mindenkinek az adatokat, ha valami hiba van benne, szóljatok.

A recepteket természetesen közzé tenni a babaneten. Mi is szeretünk enni. Ez rajtam látszik is. Ti mind olyan szép soványak vagytok. Persze én kb hetedikes koromban voltam hatvanöt kiló. Sebaj ha egyszer nagyon beteg leszek lesz miből leadni. Addig meg jó így is. Persze majd ha nem szoptatók azért megeresztek majd egy fogyókúrát én is.

Roti. Nekünk is van egy interaktív Rotink. Az interneten vettük a Renivel. Az igazi kutyusoktól félünk mind a ketten.

Urtica 5 CH-t szedek és elég jónak bizonyul. Azért a tornát is kipróbálom.

Ildi!Buli nagyon szupi sok süti. Dávid nagyon ari és ügyesen forog gratulálunk. Voltatok az állatkertbe? Rokonság megőrítő. Mért nem értik, hogy a kicsik félnek az idegentől és a nyugalomhoz vannak szokva.

Zita! Nagyon szép ott felétek. Mi itt órákat utazunk azért hogy ilyen szépet láthassunk. Nyárra bevállalod az egész bandát ha elmegyünk hozzátok kempingezni??? Anna nagyon ügyes. Gratulálok, büszke mama lehetsz.

Judit, babakocsi te szegény. Nincs ötletem. Talán ha már majd ülni tud jobb lesz. Egész picinek se fogadta el a kocsit?

Anyósok és Anyák praktikus tanácsai. Ne húzzátok fel magatokat rajta. Hallgasd meg és csináld úgy, ahogy jónak látod. A hétvégén nekünk is sikerült összevesznünk az anyósékkal. Valahogy kibukott, hogy jobb lenne, ha hanyagolnák kicsit a babát. Mert nincs rá szüksége, hogy állandóan lihegjenek az arcába. Mondanom se kell milyen nagy csetepaté lett belőle. Már kikívánkozott belőlem is. Anyósom, ha alszik a gyerek tíz másodpercenként megnézi. Ha egy kicsit megrezzen már elkezd neki dumálni,, Mi van kicsim felébredtél. Nem akarsz többet aludni" Persze erre a gyerek tényleg felébred, pedig ép csak meg akar fordulni. Mindenki mocorog állmában. Nem??? Ha ébren van állandóan az hajtogatja ez gyerek nem akar már feküdni fel akar kelni meg, hogy kicsi neki már a kocsi nem fér benne el. A legjobb volt az amikor apósom fürdött, kivette a kezemből és azt mondta neki gyere megnézzük a papát, hogy fürdik. Na erre a Reni elkezdett röhögni és azt mondta ,, Majd pont a papa szőrös .......jára lesz a baba kíváncsi." Még szerencse, hogy anyósom nem hallotta már mert el ment már addigra. Vasárnap csak háromszor fakadt sírva amikor a nagymama elvitte magával a babát. Aztán jön vissza és mondja neki ,, ne sírjál, ott van anyukád" Nem értem mért kell ezt csinálni és mért nem érti a gyereknek rám van szüksége és nem lehet hurcolászni csak úgy. Megrémiszti az idegen arc és a környezet. Ebben a korban még csak a közvetlen környezetét is meri Apját Renit és engem. Azt mondták nem fogják ezentúl ezt csinálni. Hát kíváncsi leszek. KépKépKép

Üdv. Még jövök.KépKépKépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, vannak fényképek is, ezt szeretem! Kép Kép Kép

Nagyon bénázhatok, mert a kijelölésig megy a dolog, de másolni már nem tudok, arra nem reagál a gép... Muszáj leszek a férjemnek szólni, segítsen, mert amit írtatok, nálunk valamiért nem működik - vagy én nem csinálom jól. Kép

Addig is küldöm szakaszosan, bocsi! Kép
zichy

Ildi!

Homály Kép
Dávid nagyon helyes abban a sapiban! Kép
Sütihegyek, torta Kép Kép Kép
Ahol voltunk, Nyírjesben, ott eredetileg 7 tó található egymás mellett. Kép Természetesen horgászható. Kép Amit fényképeztem, abban nyáron fürdeni is lehet. Kép Egyébként most egyet lecsapoltak, mert felújítják, tisztítják a medrét. Az egész környék egy hatalmas erdős rész, ahogy írtam a tavakkal, sétálóutakkal, pihihelyekkel, de a széle ki van épülve, az már gyakorlatilag egy csinos kis üdülőfalu. Mindez kb.1-2 km-re a várostól. Kép

Anikó! Egyébként tényleg megfordult a fejemben, hogy milyen jó lenne, ha mind eljönnétek! Kép Egy napot biztos meg tudnánk oldani. Kép
zichy

Ildi!
Névsorsolás Kép Írd meg az eredményt! A miénket Anynek hívják, nem mi választottuk, de tetszik.

Dávid biztos csak kelleti magát! Hagy izguljon anya, aztán, mikor nem is gondolnád, megint előrukkol a produkcióval! Kép Kép Kép

Alvó babák Kép
Én is rengeteget bírok bennük gyönyörködni! OLyanok, mint a kis ártatlan bárányok! Kép (Bezzeg, mikor felébrednek! Kép )

Múltkor Donát olyan édesen magyarázott nekem. Erre én sírva fakadtam, ölelgettem, hogy mi lenne velem nélküle. Kép Nálam is bőven túltengenek a hormonok! Kép Ő megpuszilt, aztán higgadtan közölte, hogy jól van anya, most már nyugodj meg. Kép Kép Kép Kép
zichy

Sziasztok mindenkinek!

Csak bekukkantottam, ezer dolgom van!Kép

Köszi a címeket!Kép

ÜdülőfaluKép

KépekKép

Majd jövök,nekem is sok mondanivalóm van ám.

Puszi nektek!Ildikó

u.i.: Olvasni azért szánok rá időt,jó sokat írjatok!!!! (El felejtettem gyorsan gépelni,pedig anno tanultam a könyvelő sulibaKép)
ilgya1

Judit!

Örülök, hogy tetszenek a képek! Kép Köszi, amit írtál!!! Kép

Remélem jól bírja Benci nélküled! Gondolom, te nehezebben viseled majd. Kép Pedig ehhez hozzá kell szoknunk, mi lesz ha majd nősül és végleg elmegy???? Kép Ki vigyázott rá? Hagytál neki tartalék hamit?

Az Erzsébet királynőset én is elkezdtem nézni. De lementem hídba a filmen, olyan depressziót sugárzott magából! Kép De péntek -vasárnapig sosincs egy normális esti film. (Bár amúgy is ritkán nézünk tv műsort Kép )

Tóth Gabi Kép Pedig tényleg tehetséges és ari csaj! A hangja töredékével megelégednék Kép

Babakocsi Kép Bízzunk benne, hogy hamarosan hozzászokik Benedek!
zichy

Filmről jut eszembe!
Ildi! Egyébként az egyik kedvencem az Amélie csodálatos élete - de tegnap már nem akatam századszorra megnézni. Kép
zichy

Zsófi!
Örülök, hogy jól sikerült a hétvége! Kép
Ikrek Kép Megnéztem volna! Kép
Köszi a dícséretet! Kép
Ti is nagy sétálósok lehettek! KépApa is szokta Barnust kenguruzni?
Nálunk is esik. Kép Még jó, hogy ma kellene mosnom Kép

Most nézem, a lányom szépen elaludt a frissen húzott ágyban...Biztos az idő miatt! Kép
zichy

Anikó!
Reni szenzációs!!! Kép Nem semmi leányzó! Kép
Tanulni egyébként szeret?

Szuperek a képek, tuti jól érezhettétek magatokat! Kép A csúszdát én sem biztos, hogy bevállaltam volna, úgyhogy elismerésem! Kép

Babakocsival hegynek föl Kép - jó kis túra lehetett! Kép
Szerintem a fölös kilókon kár izgulni!(Azért én is ki tudok akadni a pocimon Kép ) A férjemen szokták számon tartani az ismerősök, hogy épp milyen az alkata, és látom rajta, hogy rosszul esik neki. Kép Ő mindig is macis kaliber volt, így szeretjük és kész. Kép Nem lehet mindenki egyforma, nem igaz? Egyébként ő fogyózott, mert pont az egészsége miatt kellett .(Magas vérnyomás veszélye 28 évesen!)Most lement a poci meg a toka, maradt az erős csont meg az izom, az ő alkatát nem lehet 60 kilóra lefaragni, van ilyen! Úgyhogy csak rugalmasan! Tetszik a hozzáállásod, Anikó! Kép

Anyósok! Kép Időnként tényleg nem árt velük beszélni! Nálunk a távolság segített, nem lehet egy rossz szavam sem! Anyukám más. Neki könyörögni kell, hogy jöjjön a gyerekekhez, mert olyan elfoglalt. Kép

Bianka Kép Még mindig csodaszép kislány! Szerintem sem gáz a kikötés. Gondolom a másik oldalán is épp olyan jól elvan, ez meg csak egy kis rásegítés az ő érdekében! Kép

Adatok Kép Nekem nem érkezett még meg! Kép
zichy

Évi!
Már nagyon-nagyon várjuk a beszámolódat!!!!!!!!! :Kép Kép Kép
zichy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?