Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Livi: Tüncinek is nagyon boldog névnapot! :D

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi: Na nehogy már azt hidd, hogy ezzel a sok hsz-el most letudtad pár napig! :wink: Tessék csak jönni, és írogatni bátran, én szeretem olvasni az írásaid :D

Anita: Titeket aztán jól megtalált a fogmanó :roll: Most már küldjétek erre is, mert Aliznak még mindig csak 6 foga van :?

Melitta: Ügyi vagy a vizsgákkal, egy nagy-nagy kalappal mára is!
Holnaptól aztán hawaii :lol:
Cseresznyemag köpködős-gejzír fakasztós Zaziról kép nincs csak telós videó??

Angi: Én is ezt utálom, hogy ha keresek Aliznak valami göncöt, tuti, hogy csak 1 számmal kisebbet, vagy 1 számmal nagyobbat találok :( Vincével dettó. Valahogy mindig az én gyerekem méreteit hordja az összes kölyök :roll:
Húúúúú egy andalgós-összebújós séta kettesben már nekem is nagyon hiányzik :oops:

Meli: Mizu Bogival??? Neki javul már az alvókája??

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Tünci-baba!
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked!

Tünde!
Boldog szülinapot, boldog névnapot!
Ilyenkor duplán kapsz ajándékot? :wink:

Faby!
Annyian már lehet jót bulizni! :wink: 8)

Vali!
Mi most a szandállal vagyunk úgy, hogy nincs a Keve méretében sehol. Na, majd ma!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Tündéknek nagyon boldog névnapot! Tündeanyunak külön boldog születésnapot is!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Nagyon helyesek a gyerkőcök!! :)

Melitta,
gratula a vizsgákhoz!! :) Ügyes vagy!

Nancsika,
neked jobbulást a derekadra!! Gyakran van ilyen? :(

Eszter,
na, látod, akkor ezt a szuris dolgot pont neked találták ki! :wink:

Angi,
Boldog névnapot kívánok neked! :)

Tünde,
neked pedig boldog szülinapot is és névnapot is! :)

Ildikó,
lemaradtam... :oops: milyen gond van a kis fogakkal? :(

Bartika, oh, azok a babakocsik... :D figyu :wink: :
Kép

KépKép
viol81

Kedves Tündék és Tündikék!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk nektek mi is! (és a szülinapost is Isten éltesse sokáig!!!)

Mindenkit köszöntünk akinek névnapja és születésnapja volt a napokban, mert ezzel adósotok vagyok ám! De remélem megértitek!!!!

Cseresznye: Imádja Fannibaba! Mutat a fára és mindja hogy nyami! A nincs és az apa nálunk már tök jól megy. És Fanni is lépeget önállóan mostmár 2-3-4 lépést! Aztán leguggol!!!

Na sziasztok! Ne felejtsetek el hétfőn! Aztán jövök remélem sűrűn! Szép napot és hétvégét mindenkinek!
Vendég

Vali!

Egy hét alatt két fogacskát növesztett a drágám :roll: :? :D Ugyhogy nem dicsekszem az éjszakáinkkal. És ma reggel szájbanmaratás közben találtam egy kis csücsköt, ami épp csak még át nem törte az inyét, de már nagyon ott van, ugyhogy még kilátásban van jó pár kis éjszaka :oops:

Jött az eső, osztán meg bújnak mint a bolond gombák :wink: :lol: :D
Vendég

Jaj, elküldtem, de nem akartam :oops: (még)

Édesek ezek a babák nagyon :)

Cseresznye: Boglárka is evett már, de csikarta a hasát. Pont olyan mint én. Nem is adtam neki többett.

Boscó:
Kalappal!!!!!!!
Nálunk fizetés nap hétfő. Ha nem utalják át a pénzt, téged szidlak, jó :wink:

Na, pusszantás!
Vendég

Tünci babácska!
Kép
Vendég

És gratula Fannikának a lépegetéshez!!!
Vendég

Tünde! Nagyon sok boldogságot neked!

Engem kivágtak a szigorlatról... folyt. köv. :( beletrafáltam. Pech.

Most lépünk a Balcsira. Puszi és szép hétvégét mindenkinek!

Vali, Anita! Hétfőn dobok cseresznyés képeket! :)

Melitta

Kép
nyf

Köszönöm szépen a köszöntéseket!!!!!!

Angi: Neked is boldog névnapot!

Szelivi:
Tündikének boldog névnapot!!!!

Kép

később jövök, most tortázunk (ugye Peti is ma született, de most nem kell ám köszönteni! :) )

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Boldog szülinapot Peti!!!! :wink: :wink: :wink:

KépKép
viol81

Melitta,
mi történt??

KépKép
viol81

Lidke: Kaptatok ma szandit Kevének?

Viol: Cuki Dorka a kis babakocsijával :) Máskor tessék jól bekötni azt a szegény babát, nehogy megint így járjon :wink: :lol:

Meli: Húha ... Bogi is jól belehúz most a fognövesztésbe :shock: Ha így halad, belátható időn belül kint lesz mind, és végre alhattok :D

Boscó: Ügyes legyél hétfőn, nagyon szorítok! :)

Melitta: Sajnálom a vizsgát :( Ehhh mekkora bosszúság, hogy pont az uccsón hasalsz el :(
Mikor mehetsz ismételni?
Jó Balcsizást a hétvégére :)

Tünde: Aztaaaaa ... akkor ma jó nagy buli van nálatok :D :D :D
Sok boldog szülinapot kívánunk sörapukának is! :)

Ma bepróbálkoztam a cseresznyével Aliznál ... kis darabot adtam a szájába, de fintorgott, és kiköpte. Illetve el sem fogadta :(
Lehet, hogy ő lesz az egyetlen itt a topikban, aki utálni fogja???? :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Petit is Isten éltesse :wink: :D

Boscó, hajrááááá!!!

Viol, édes ez a Dorka csaj!

Melitta, sajnálom :( Fel a fejjel! Mikor van uv?

Déli alvás után cserivel vártam Botit. Kis darabokban nem kellett neki. Kapott egy egész szemet, hogy majd figyelek, és kikapom a magom, de szerencsére magától kiejtette. Aztán picit megtréfáltam. Sikerült jól kettéválasztanom (félig), magot kikaptam, összeillesztettem a félig szétválasztott cserkót, és picinyem azt hitte, most jól egész szemeket majszol :cool: Hiába, na, még csak 15 hós :D Na, kora estétől rotyogtat is jókorákat :cool: :wink:

Jó éjt!

Cory, mizújs? MIkor mégy megint?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vali: igen, nálunk 3 in 1 van ilyenkor :lol:
vasárnap lesz nagy családi buli, remélem iszunk is :wink:

Viol:
nagyon-nagyon szép a kis hisztised!!! :D olyan hosszú szempillái vannak, hogy tuti leveszi majd a pasikat a lábáról!! :P

Meli:
a tortád jól néz ki... :wink: :wink: :lol:
majd ha kijönnek a fogak, biztos lesznek nyugis éjszakák!! kitartás!!

Ildi:
szuper koktélok! egész kedvet kaptam hozzá!!
a jegeskávé meg jól sikerült, Esztiék voltak nálunk a minap (jöttek a szandiért) ők is megkóstolták

Eszti:
jut eszembe, mi van Veletek??? jól vagytok???

Melitta:
írtam privit

Nancsi:
Neked is!

Anita:
akkor jöttök júni közepén?? mert szervezni kéne a talit! :)

Boscó:
utána meg Nektek!!

most iszom valamit... :oops: :)

Mindenkinek jó Éjt és kellemes hétvégét!!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Viol!
De édes Dorka! :D

Boscó!
Hétfőn megy a drukk!
Fannikának gratula a lépésekhez! :D

Meli!
Júúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!! Ez a fognövesztés nem hangzik túl jól! Szegény Boglárka! :cry: Használtok rá valamit?

Melitta!
Annyira sajnálom! Mi történt? Mikor lesz a következő?

Tünde!
Egy napon van a szülinapotok? Petinek is gratula! :D

Vali!
IGEN! Van szandink! :D :D :D Abban az üzletben kaptunk, amit Bartika javasolt.
Keve is utálja a cserit!

Bartika!
Köszi a tippet! :D

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Jó reggelt!

Anita, boldog névnapot! :D

Viol, nagyon aranyos a kis babakocsitologatód! A baba büntetésből került a földre? :)

bosco, Fannikának gratu a lépkedéshez! :)

Melitta, szigorlatot sajnálom. :( Nekem most lesz egy matek szig, aztán egy közgáz szig, közben egyéb vizsgák, hát engem is ki fognak vágni, az tuti. :? :lol:

Cseresznye: amit kaptunk tegnap anyukámtól cserkót, nem volt a lefjobb még, úgyhogy csak pár szemet kapott Domka, és áttértünk a meggyre. Azt imádja. Én félben adom neki, félek hogy nagyon ráharap a magra, vagy ilyesmi. Paraanyu. :lol:

Szép napot!

faby

Anita,
boldog névnapot kívánunk Neked!!!
Szép napot!
Kép
angi79

Anita: Nagyon boldog névnapot kívánunk! :D

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Anita!
Boldog névnapot kívánunk!

Lidke
KépKép
kövecske

Köszönöm mindenkinek a Dorka-bókokat! :P

Vali,
szegény baba be volt kötve, Dorka volt gaz és kicibálta belőle... :twisted: utána meg nézett ártatlanul, mint egy kisboci :roll: :P

cserkót Dorka is megeszegeti... de a feleket simán lenyeli, nekem meg az nem tetszik... :? ezért itt is inkább magozás után, félig-meddig egészben kapja

Anita,
a cseles anyuka! :wink: :D
Boldog névnapot!!

Faby,
hja, megharagudott a babára, amiért az csak simán nézelődött a kocsiban... :shock: :D vagy vmi ilyesmi, nem tudom, nem mondta az okát... :lol:

Tünde,
igen, hosszú szempillái vannak, tőlem örökölte!! :oops: :lol:

KépKép
viol81

Anita:
Boldog névnapot!!!

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Lányok, nagyon szépen köszönöm a sok-sok kedves köszöntést, nagyon kedvesek vagytok!!! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kedves Anita!
Neked is sok boldog névnapot kívánunk! :)

Lidke! Örülök, hogy találtatok szandit! Feldobod a fotóját? :)

Cserkó nálunk sajna nem nyerő. Semmi gyümit nem eszik most éppen a kisasszony. :roll: Néha pár falat almát, de azt is csak ha más eszi előtte. :( Remélem kinövi, kéne a vitamin. Ki látott már ilyet, hogy pont a gyümit nem szereti??

Jelentem, tegnap kielégítettem az alkohol kívánalmamat és barátnőm leánybúcsúján benyakaltam egy kis koktélt. Jó hangom volt tőle a kareokin. :lol:

Valaki volt már a Csiribiri nevű babacentrikus nyaralóhelyen?
És ki hova megy nyaralni? Mi úgy tűnik későn eszméltünk és már nincs hely sehol, amiket kinéztünk. :( Ötletek?

Jó éjt mindenkinek!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika,
mi ide megyünk: www.gosztolagyongye.hu
Kapunk a szobába kiságyat, lesz etetőszék.

Csiribiri-ről nem hallottam még... Hol van?

És Pötyi a "poharas" gyümiket sem komálja?

KépKép
viol81

Nálunk favorit lett a cserkó és még csak gejzír sincs utána... :) :P

Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok

Boldog Születésnapot és Névnapot kívánunk mindenkinek ,aki az elmúlt napokban ünnepelt. :) :) :)

Tünde
Tegnap Sződligeten jártunk . Próbáltalak betájolni titeket a 2-es útról, de nem ment. Na ne ijedj meg, nem akartunk zavarni. :wink: :D

Eszti
Jó a cseris kép Bencéről. :)

És persze az többi kép is :D :D

Anita
Remélem már teljesen kibújt a fogad. Botiról képet kérnék ,mert már régen láttam. :)
Na akkor mi lesz a talival??? Hányadikán lesz????

Boscó
Drukkolok neked ,ne félj. Csak érjen is valamit. :wink:

Rólunk: Nyakam még mindig fáj, de már csak egy ponton.
Levinek levágták a haját. :D
Mászik fel minden hova ,és ha valami nem úgy sikerül ahogy ő szeretné ,visít mint a malac. :D
Ez nagyon idegesítő. :x

Jaj szandi nekünk is kell ,de csak csatos jöhet szóba ,mert a tépőzárast egyből leszedi . :evil:

Faby
Közelebbit nem tudsz??? :wink: Pedig náluk van ilyen szandi. Gondolom nincs nekik Pesten boltjuk.

Na felébredt Levi mennem kell.
:)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jaj de bunkó vagyok :oops: :oops: :oops:

JÁRÓ BABÁKNAK hatalmas gratula!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Boscó! :)

Egy kalappal mára!
Kép

Légy nagyon ügyes!

Drukk + drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk+ drukk + drukk +......+ drukk + drukk
Vendég

Jó reggelt!!!

Akkor én is azzal kezdem, hogy Boscónak, és EsztiPetijének nagy drukk-okat küldök :D :D :D :D :D

Meg pótlom a lemaradást, hibába gondoltam, hogy jól végeztem dolgom, és mindnekinek boldog szülinapot, és névnapot kívántam, mikor szegény Tüncikét kihagytam. :roll:
Tüncike drága bocsáss meg, és nagyon boldog névnapot kívánok neked is :D :D :D
Kép

Cserkó nagyon nyerő nálunk is, van is egy mini fánk, volt rajta vagy 15 szem ,és állandóan odajárt alá (amíg volt rajt), aztán me-me-me-zett felfele mutogatva.Olyan cuki volt.
Ő se pukkangat egyébként tőle :wink:
Benyó is cukker a fülbevalójával :D

Viol, Natis felső két foga közé be van szorulva az a kis ínydarabka ,aminek jóval feljebb lenne a helye.
De ha dokbá azt mondja, hogy maradhat,akkor marad neki egy darabig. :)

Edit, Natasa is mindnehova mászik, de szerencsére letolat, de engen meg a földön fetrengős visitós szerepléseivel akaszt ki :D
Főleg mikor utcán, téren, társaságban, fogorvosnál.....csinálja.
Elég ha hozzászólnak, aztán fetreng :roll: :roll: :D :D
Igazi hisztis p...csa ő is
De ezt akartam, nem?????? :wink:
Imádom ám, oylan cukker, amikor fölhöz keni magát :D :D

Bartika, mi Ausztriába megyünk, Karintiába, nincs is messze, meg apartmanba megyünk, nem is drága :D (ellátás nélkül)
Kajálni meg eszünk, ahol éhesek leszünk. :D
És olyan közel van mindnehez, olasz határ 80 km, a tengerpart 200, Ljubjana, csak 140-150, szóval mindnet el lehet érni tök hamar.
Talán még Velencébe is elmegyünk, meg hazafele teszünk egy kerülőt Németország fele Legoland-be :D

Csiribi nevét csak hallottam, de még nem voltunk.

Tünde, hogy sikerült az ünneplés???? :wink: :wink:
Petinek is boldog szülinapot!!!!!

Melitta, tényleg mi történt, hogy meghúztak????? :shock:
Sajnálom :(

Leventének szombaton volt az évzáró hagversenye az egyetemi aulában, annyira jó volt, nagyon tetszett amit egy év alatt tanultak (hú, de a 3., 4.-esek azok már vérprofik voltak :shock: :D )
Ilyen kis csini volt:
Kép

Puszi

vas

Sziasztok,

Reggel családilag elkísértük Vinit a sulihoz, ma mentek 4 napos erdei iskolába Szilvásvárad és környékére, úgyhogy pár napra 1 gyerekes anyuka lettem. Tiszta hülye vagyok, ahelyett, hogy élvezném a kevesebb macerát, úúúúúúgy hiányzik a kis szaros :?
Ez az első táborozása, kicsit aggódom is, de majd csak minden rendben lesz :)

Boscó: Azóta már lehet, hogy túl is vagy rajta! :D Nagyon drukkolunk, jelentkezz, hoyg hogy sikerült!

Bartika: Mi csak a családi nyaralóba megyünk le a Balcsihoz idén nyáron, de 2 kölyökkel nem ia vágyok nagyon sehova máshova.
Szerintem mi jövő nyárra vállalunk csak be valami hosszabb utat együtt.
Csiribiről én még nem hallottam :oops:

Eszti: Nagyon jól áll a cseresznye Bencének :D
Peti is ma vizsgázik??? Neki is óriási drukkhegyek!!

Babetta: A mindehonva felmászik veszélyérzet nélkül nálunk is menő, én meg őszülök tőle :? Kétszer kaptam már el a lábánál fogva fejjel lefelé, mert átbukott az ülőgarnitúra karfáján :roll:

Ildi: Hú de csini Levente :) Mit tanul a zeneiskolában? (nekem ez valahogy kimaradt :( )

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Ildi :)
A jó bort sokáig kell érlelni :D Azt hiszem a ti aszútok már kellőképpen megérett és a szülinapodra már épp megfelelő hőmérsékletre be lehet hűteni :wink:
Nagyon klasszak ezek a koktélok :D Úgy megkívántam :oops: Ha legközelebb felétek járunk benevezek egyre :wink:
Tiesto: én sem tudom, hogy konkrétan milyen zenét játszik, de nem is ez számított, hanem hogy egy kicsit kikapcsolódhattam :lol:
Mikor itt jártatok a Pólusnál, igazán beugorhattatok volna :?
Azért örülök, hogy nem kínozzák most meg Nasit :)
Nem mindegy hány agysejted pusztul el mostanában? A lények, hogy a gyerek leckéjének ellenőrzéséhez maradjon elég :lol: :lol: :lol:
Azta micsoda macsó pasid van Igazán büszke lehetsz rá :wink:

Vali :)
Nálunk is sokszor kényszerülök egyedül tölteni az estéimet apa munkája miatt :roll: , ezért is nagy öröm, ha itthon van :lol:
Hidd el minden rendben lesz Vinivel :) Élvezi majd, hogy nem vagytok a nyakán :D Te is próbáld meg egy kicsit élvezni a helyzetet. A csajszit dobd át egy estére hozzánk és már mehettek is apával lumpolni :wink: Na de komolyan :D

Anita :)
Nagyon boldog névnapot így utólag is :)
Kép
Lehet, hogy a bölcsesség fogad az államvizsgára akar kibújni :lol:

Csilla :)
Klassz, hogy már ilyen jól álltok az előkészületekkel :)
Milyen volt a hétvégi meghívó osztogatás? Dominó hogy viselte?

Melitta :)
Sajnálom a pszicho vizsgát :cry: Drukk, hogy az uv jó legyen :)
Nem semmi, hogy Zazi kiköpi a magot :shock: Petka is imádja a cseresznyét, de nem merem neki magostól adni :roll:

Tünde :)
Nagyon boldog névnapot :)
Kép
Nagyon boldog szülinapot neked és Petinek is :)
Kép

Livi :)
Tünci babának is nagyon boldog névnapot :)
Kép

Ági :)
Gratula Fannika lépegetéséhez :)
Drukkolok nagyon az államvizsgádhoz :) Anyu a hétvégén kérdezte, hogy hogy állsz vele :wink:

Meli :)
Gratula az újabb fogacskákhoz :) Jó, hogy csak így veszed észre a fogakat és nem nyűglődik tőle Bogika :)

Bartika :)
Ne keseregj, majd csak eszik a kiscsajszi valami gyümit. Vannak ilyen korszakok. Annamarinál is volt,. most meg már teljesen mindegy mit adok, imádja gyümölcsöket és a zöldségeket :)
Tesó projekt miatt mikor akarsz menni dokihoz?

Eszti :)
Nagyon klassz a csesi kép Benyóról :)
Petinek meg nagyon nagyon drukkolok az államvizsgájához :D

Edit :)
El tudom képzelni milyen idegesítő a kismalacod visítása :D Ilyen én vissza szoktam visítani és a meglepetéstől rendszerint abbahagyja :D
Felmászás nálunk még mindig nagy sláger :P Mindegy, hogy mászóka a játszón vagy épp az ablakpárkány a 3.-on, Petka rendületlenül mászik fel :lol:
A hétvégén anyu kapott frászt Petkától :lol: Azt mondta nem véletlen, hogy nem ilyen öreg tyúkoknak találták ki a gyereknevelést :D Hát ezt is megéltem :wink:
Képet nem is kapunk a szépen megkopasztott Leviről? Kép
Ki vágta le a végén a séróját?

Rólunk:
Petka is növesztett egy fogacskát a múlt hét végére. Annamari még mindig bőszen tanul az évvégi hajtásban, de legalább szereti csinálni 8)
Este összeszámoltam a be nem váltott csillagait minden tartágyból. Hát mondanom sem kell megizzadtam :lol: Matekból és nyelvtanból több mint 130 van, olvasásból meg 60 fölött. Szerintem kihullik az osztályfőnök haja mire összeszámolja őket 8) Segíségként összeírtam neki miből mennyi van :D

Na lépek, mert az ebéd nem lesz kész magától :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Anna, grat. Peti újabb fogához!!! :D
Natus épp a 13-as,14-es számúakat növeszti.
Azért nem ugrottunk be(pedig gondoltam is rá), mert nem egyedül voltunk, barátnőm vitt be minket, volt más dolgunk is.(vagyis neki, és elintéztünk mindent :wink: )
Az a gond az aszúval, hogy a 32-es nem elég kerek szám egy ilyen kinyitásához, vagy várunk még 3 évet, vagy 2,5-öt az uraméhoz, vagy kinyitjuk áprilisban a 10. házassági évfordulón(inkább ez szerintem) :wink:

Más:
szétégettem az agyam a napon(tovább pusztulnak az agysejtek :roll: :lol: )
kicsit bemenekültem, de mindjárt megyek ki , kell egy kis nyári szín :D

Vali, nem zeneiskolában tanul, hanem ének-zene tagozatos osztályba jár.
Heti 4 ének óra van+ január óta tanulnak furulyázni.
De szerintem jó hatással van rá.
Igaz itthon nem énekel, nem is hajlandó furizni se, de most láttam, hogy TUD, és CSINÁLJA!!!! :D
Ne izgulj Viniért, tök jó lesz neki, nem is juttok majd eszébe.
Lehet őket hívni telefonon, vagy nem ajánlották?
Levente se volt még ilyenbe.
Pedig az oviba volt többször is, de olyan kicsinek tartottam hozzá, nem engedtem el egyedül. :roll:
Most majd megy, ha vége lesz a sulinak, de napközis tábor lesz,4-re kell érte mennem.
Vali, ma én is elkaptam Nasit, a kerti padról zúgott lefele, de megmentettem. :)

Ma meg sütöttem nagyon fini meggyes süti, akit érdekel itt a recept(Eszti, nagyon könnyű :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: )
50 dkg meggy
20 dkg liszt
20 dkg cukor
3 tojás
1 sütőpor
1 dl tej,
1,5 dl olaj
összkeverni, meggyet a tetejére szórni, és megsütni.
Ilyen lesz:

Kép
Kép

(a meggyet én megforgattam kicsit lisztben, hoyg ne levesedjen annyira)

Pá, csók, jók legyetek, megyek égetem magam tovább :D
vas

És mit kap Annamari a beváltott csillagokért?
Nálunk bagoly van, és matricát kapnak 10 db után :D

Jó ügyes, hogy ennyi van neki!!!!! :D :D
vas

Utólsó:

Natasa ma elaludt ebéd közben :D :D :D :D :D

Kép

Kép

vas

Ildi :)
A 10. házassági évforduló tényleg jól hangzik :wink:
A süti tényleg jól néz ki és nem is nehéz :)
Lehet délután meg is csinálom :lol:
Annamari is matricát kap 10 csillagért :D Este még mondta, hogy nem csak a piros csillagok számítanak, hanem 3 zöld is ér egy pirosat, de azt gaz szülőként nem voltam hajlandó összeszámolni :twisted: Legyen neki elég 26 matrica :lol: :lol: :lol:
Na jó megértem, hogy nem tudtál felugrani szerdán, de legközelebb nehogy kihagyj minket :wink:
Mit csináltál te ezze a csajszival :shock: Nagyon édeske :D

Hű! Petka itt kolbászol alattam, nem kis bukéval :lol: Megyek tisztába rakom, aztán ebéd és már vihetjük is Annamarit uszizni :D

Ja még valami:
Hogy bírjátok rávenni a gyerekeket, hogy ne vegyék le azonnal a zokniukat? Petka 10 másodperc alatt lekapja :roll:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Hello!

Vége a 7végének. :( Tegnap kirándultunk, eredetileg Szentendrére indultunk, de Lidi bealudt és így végül Nagymaroson kötöttünk ki, megnéztük a barátainkat.

Ildi,
a fiad nagyon csini. Olyan kispasis. Elhiszem, hogy büszke voltál rá. Natka meg milyen édes, ahogy alszik az etetőszékben. :) :) Lidi is a 13. fogát növeszti. Együttérzésem...
Eszti,
cserkóevő Benyó nagyon cukker.
Edit,
Lidi is vágja a hisztiket... Engem bámulnak a boltban, mintha én lennék az oka. :twisted: Na engem aztán nem hat meg, lesz még nekik is gyerekük. :D Fénykép a séróról?
Annácska,
nem semmi csillagmennyiség gyűlt össze. Ügy a lány.
Bartika,
nem tudom, hogy hova megyünk. Szerintem Balcsi az tuti, Siófok. Meg megyünk Lidivel nagszülőzni.
Viol,
szép helyre mentek. Dorka a babakocsival tündéri.
Boscó,
drukk!!
Vali,
biztos furi, hogy Vini nincs otthon. De rendben lesz minden, nyugi.

Lányok,
lesz valami akkor jövő 7végén???

Mennem kell, mert Lidi sarazik az erkélyen. Cuki, hatalmasakat sikongat, annyira örül neki.
angi79

Sziasztok!

Tök borús idő van, a fene essen bele. Pedig mehetnénk sétálni, de így csak itthon gubbasztunk. :?

Eszti, édes Benyó azokkal a cseresznyékkel. :D

Edit, a honlapjukon nincs pesti bolt cím? Amúgy ha felhívod őket, meg tudják mondani, hogy hol van a hozzátok legközelebbi hely, ahol lehet kapni a cipőiket. :wink:

boscó, hogy sikerült? :)

VasIldi, guszti ez a süti. :) Bár nemigen tudok édességre nézni, egész hétvégén zabáltunk. :? Nyíregyházára és Pestre szórtuk ki a meghívókat, 9 helyre a 2 nap alatt, hát utaztunk nemkeveset, és persze mindenhol enni kellett. :D

Levente tényleg milyen csinos. :) Én is ének-zenei általános siliba jártam, énekkar, furuly, fuvola, stb. :) Most veszem hasznát a furulytudásnak, Domka nagyon szereti ha játszom neki. :)

Nagyon édes Nati ahogy bealudt a székben. Domi csak a nagy kék nyuszijával tud, sehogy máshogy. :? :)

Fogzás, mi most szerencsére (koppkopp) szünetelnük, már vagy 3 hónapja. Azóta rendeződtek nagyjából az éjszakák is. Nem is bánom, bőven elég ez a 17. :?

Szép estét mindenkinek!

faby

Sütike, sütike nyamm-nyamm-nyamm!
Helyes kispasi Levente nagyon. :)
Natka meg nagyon édi ahogy elaludt. Érdekelte a téma nagyon :lol:

Annácska!
Valamit félreolvastál. Én már hetek óta nem aludtam egy normálisat.
Gratula a nagylányodnak a csillagocskákhoz :)
Vendég

Sziasztok lányok!

Jelentem: lediplomáztam!!!!!!!!!!!!!!!Köszönöm mindenkinek hogy aggódott értem, és hogy szurkoltatok!!!!! Akit érdekel csak az olvassa tovább, leírom a részleteket!

Szóval úgy indult, hogy mivel nem érkezett meg az a tanár aki kezdte volna a hallgatóival a vizsgát, így az én csoportom került be elsőként, és Barta nevemnek köszönhetően én lettem volna az első. Ki is húztuk a tételeket, leültünk kidolgozni,aztán megérkezett a késésben lévő tanár, és balhét rendezett, hogy neki kell kezdeni a vizsgáztatást, mert neki konferenciára kell mennie. Így bejöttek még 5-en, így a kis 9 fős teremben lettünk 13-an. Se szék elég, se asztal. Aztán szerencsére nem én kezdtem,így bőven volt időm kidolgozni a tételemet,amit sikerült az egyik legjobb helyről húznom! 16-os, úgy a közepéről! Jó tétel is lett volna, mert a mozgásról, mozgásos játékokról, egészségre nevelésről, ezek jellemzőiről stb.stb. stb.-ről kellett dumálnom. Ment is tök jól, de mivel a vizsgelnök egy anatómia és tesitanár volt, így többet kérdezett mint a kérdező tanárom! Olyan izgalomban voltam, hogy kiszáradt a szám, szó szerint összetapadt, hiába ették előttem a finomabbnál finomabb dolgokat!(mert jó dolguk volt ám a bizottság tagjainak!) Senkit nem húztak meg, de sajna csak 3-as lesz a diplomámba írva. Mert ez egy átlagjegy, melyet a szigorlati jegyek, a szakdolgozat és annak védése, valamint a kihúzott tétel érdemjegye ad!
Úgyhogy ennyi volt! Végre leülhetek úgy, hogy nem kell tanuljak! (egy ideig persze) Szóval jó napom volt! Igaz most a fejem szét megy, de ez lehet a bortól is, amit beiszogattam a barátnőmmel!

Ildi: Nati nagyon aranyos ahogy elaludt! És milyen barna!

Melitta: tényleg ügyes Zazi hogy kiköpi a magot! Fannika lenyeli egy az egyben. Legédesebb számára amit a földről lehet bekapni és megenni! :twisted:

Eszti: párodnak milyen volt a napja? Édes Benyó a fülbevalójával! Mekkora szemű cserkó!

Lányok neharagudjatok de most ennyi voltam, mert a betűktől is rosszul vagyok már!!!!!!!!!!Remélem megértitek! De holnaptól jövök! olvasok és írok!
Vendég

Boscó, éljen, gratulálok!!! :) Ügyes vagy! :)

faby

Boscó! Gratulaaa! :lol: Hol vagyok én még ettől...
Én még egy magot sem találtam a pelusban... akkor nektek biztosan benne van, ugye?

Annácska, nem pszichóból vágtak ketté, hanem az irodalom szigorlatomon csúsztam el. Nem tudtam elég konkrétumot. Konkrétan nem tudtam konkrétumot arról, amit kérdeztek... :oops: :lol:

Melitta

Kép
nyf

Boscó, JUHHHÉÉÉÉ. Gratulálok, ügyes vagy. :) Nagy dolog.
Petimnek is 4-es lett az államvizsgája, neki is juhhhéééé. :)

Melitta, mennyi van még hátra? Hány év??? :roll:

Ildi, köszi a sütit, szeretem az ilyen összekeverni és megsütni recepteket. És ezt gondolom bármilyen gyümivel lehet, nem?? :)
Az uram amióta nálad voltunk, állandóan jeges kávét kér, már kezdek tök profi lenni benne. :wink:
Nasi cukker az etetőben. :)

Annácska, majd hívlak az esküvői hangosítás ügyében, mert kellene a cucc, amit beszéltünk. :) Lefoglaltuk a műsort. :)

Vali, biztos minden ok lesz a táborral, bár bizti én is para lennék, de ez természetes.

Tünde, hogy vagytok?

Mi ma kerti partin voltunk egész nap, Benyót konkrétan nem tudtam kiszedni a gyerekmedencéből, két és fél órát pancsolt. :shock: Asszem jó lesz nekünk ez a nyári Balaton. :)
Szerencsére a kajával nincs gond, bébikaja már egyáltalán nem játszik, nem eszi meg, csak a mi kajánkat, szóval frankón velünk eszik, és nagyon jóízűen, sokfélét már. Végre megszerette a nyers paradicsomot, imádja a gyümiket, a kedvenc a kovászos uborka. Ma együtt vacsiztunk a közeli kajáldában rántott sajtot sült krumplival, ez volt életünkben az első olyan éttermi kaja, ahol mindannyian ugyanazt ettük. Olyan jó látni, hogy jóízűeket eszik, persze mindent csakis egyedül :), iszik sokat, szóval melegséges ez a szívemnek. :)
Azért ne aggódjatok, még mindig kis mini. :wink:

Nálunk is kijött két őrlő, most jön még kettő, szóval növeszti ő is rendesen. Nem mintha a fognélküliség akadályozta volna eddig is bármiben. :)

Anita, tényleg, legyen akkor júni közepén tali? Jó lenne. :)

Most megyek, pááá
Vendég

Ági, EsztiPeti juhhhhhhhhhééééééééé, nagy - nagy gratulák!!!!!!

Taliban szívesen benne lennénk, mennénk persze! :)

Most csak ennyi!

Cory????

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bosco és Eszti Petije,
hatalmas nagy gratula Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eszti,
nagyon cuki lehetett a pancsis nagyfiad! Gratula a fogakhoz és az egyedül evéshez!
Anita,
remélem amúgy jól vagy. Én szeretnék veled találkozni jövő 7végén, ha jöttök.

Jó éjt!
angi79

Sziasztok!

Egy jó kis Tankcsapda koncert után (amit persze tv-ben néztem) gondoltam írok egyet :)

Boscó, Eszti Petije: GRATULÁLOK!!!!!!

Eszti:
köszi jól vagyunk!! Én is sokszor csináltam azóta jegeskávét, talán ezért vagyok még mindig fenn...??? :D

Babetta:
pedig nyugodtan jöhettek bármikor, ha erre jártok, váratlan vendég sem gond nálunk!!!! :P

Annácska:
köszi!!
nálunk senki nem veszi/vette le a zoknit, szerintem egy ideg fogja csak csinálni (míg megőszülsz... :lol: ), aztán már nem lesz érdekes. vagy adj rá térdzoknit, azt talán nehezebb leszedni

Ildi:
jól sikerült az ünneplés, sógoroméknál voltunk
Bettusnak is van a két felső foga között ínydarab, én nem is gondotam, hogy ez probléma, de akkor figyelem
Levente nagyon jóvágású kislegény!! :)

Angi:
szombaton egy DM üzletben, ahol van kis színes tolható bevásárlókocsi Bettina ragaszkodott hozzá, hogy tolja.
amikor nekiment valaminek/beakadt olyan hisztit csapott, visított, hogy mindenki minket nézett, a biztonsági őr meg állandóan követte őt..., persze a végén volt a legnagyobb ordítás, amikor kimentünk
Én már fel sem veszem az ilyet, csak sajnáltam a fiatal eladócsajokat :lol:

Bartika:
mi Lignano-ba megyünk, felvettem egy olasz utazási irodával a kapcsolatot és így harmadannyiba kerül az apartman, mintha itthonról foglaltuk volna (70ezer/hét ötünknek)

Viol:
Gosztolára nektek ingyen kéne mennetek, nem adnak kedvezményt??? :)
amúgy megnéztem és nagyon szupi helynek tűnik!!

Jó Éjt!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok :)
Boscó :)
Gratula az államvizsgádhoz Kép
Senki nem fogja megkérdezni, hogy hányas lett, nem ez számít :) Ügyi vagy :D

Eszti :)
Gratula Petinek is az államvizsgához :D Kép Nagyon ügyi :D
Klassz, hogy sikerült lefoglalni a műsort :) Várom a hívásod :wink:
De jó, hogy Benyó már mindent eszik és egyedül :D

Angi :)
Na ilyenkor nagyon irigy vagyok az erkély miatt :wink:

Tünde :)
Tegnap épp a térdzokniját rángatta le magáról :D Szerintem is addig csinálja, míg meg nem őrülök :lol:

Lányok :)
Köszi a dicsiket Annamari miatt :) Tényleg nagyon büszke vagyok rá 8) Tegnap hozta haza az évvégi matek felmérőjét, ami 100 %-os lett :D Hármuknak lett ilyen jó, két fiúnak és neki :D A kis stréber :lol: :lol: :lol:

Megyünk aludni Petivel :)

annácska

Sziasztok

Boscónak és Petinek Hatalmas gratula! :) :) :) :)

Anita
Neked mikor lesz???

Ildi
Natin kész vagyok. :shock: :D
Nem hiába a Leventék jó pasik! :D :D

Anna
Az életbe nem gyűjtöttem annyi pirosat, mint Annamari félév alatt. :shock:
Én is büszke lennék rá. :)
Én a szandi levételétől kapok hülyét. :D

Vali
Milyen volt Vini nélkül az éjszaka? :cry: :wink:

Tünde
Sajna a Lacit nem lehet rávenni, hogy váratlanul beugorjunk valakihez. :evil: :wink:

Viol
Szerintem is simán jár nektek a kedvezmény :)

Nekem csak vasárnap lesz jó a talira, mert szombaton Pozsonyba megyünk Scorpions koncertre. :D Vagy lehet, hogy a vasárnap se jó, mert olyan leszek, mint akit kihánytak :oops: :D :D

Ma kapja Levi a 15 hós oltást.

Akkora zuhi volt reggel nálunk, hogy a rádióba is bekerült a környék. :wink:

Na lépek kifelé, szép napot mindenkinek :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?