Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok,

Mi is eltűntünk kissé, de már megvagyunk :wink:
Hétvége gyorsan és klasszul eltelt, mi Ópusztaszeren voltunk a nagyszülőkkel, gyerkők nagyon élvezték, de mi is :)

Liza, Alex: Nagyon ügyik vagytok, gratula a járáshoz :)

Nancsinak kissé megkésve, de nem elfelejtve, Boldog Szülinapot! :D

Angi: Lidi hihetetlenül nagylányos, Aliz olyan kis babásnak tűnik mellette :shock: Klassz a gyerekcsapat :)

Annácska: Az a bor már nagyon tuti lehet, mikor akarod mégis felbontani?? :)
Húúúúúú de jó lehetett nektek is egy kis kikapcsolódás!

Livi: Tünci nagyon vagesz a motoron :)
Mizu a vizsgajeggyel? Van már valami haladás az ügyben?

Era: Jujjj de izgi! Nem is tudom, hogy én kibírnám-e enyi ideig tesztelés nélkül. Nagyon drukkolok! Hajrá-hajrá kistesó! :D

Anita: Szupi, hogy Botus teljesen meggyógyult :D 10 fog viszonylag ilyen rövid időn belül, nem semmi :roll: Hátha lassan csillapszik most már a nyűgösség!
Neked is jobbulást a bölcsességfogaddal!

Megyek kelteni a fiúkat, mert elkésnek ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!!

Olgo írt privit a huncutkodó mensim miatt, de közben már megjött!! :P :roll: Hát, jó is meg nem is... De látom itt sokaknak már szopi alatt megjött.

Vok,
még nem is hallottam, hogy szurival is lehet fogamzásgátlót kapni... :shock:

Betti,
gratula az új lakáshoz!! :) Legyen benne sok örömötök!! :)

Éééés még gratula Lizának és Alexnek a járáshoz!!! :) :)

Igen, Nancsika, ez már az!! :) Én is tök örültem, amikor köztem és Gábor között megtette Dorka azokat az igazi első lépéseket, a végén már úgy dőlt bele az ölünkbe, de olyan jó volt látni!! :) Amikor meg már folyamatosan ment!! :shock: Egyik napról a másikra, csak kerekedtek a szemeim! :) Nemsokára kergetheted Alexet, nagyon hamar eljön!! :)
Látom ő is vadul tolja a FP-játékot! :wink: Mi pelus vonalkódokkal "rendeltük", de marha sokára jött meg...
Óóó, és Boldog szülinapot neked!! :)

Angi,
jajj, a pancsoló kislány!! :) Nagyon helyes Lidi!! :)

Lívia,
nektek meg a motoros kislány!! :) A kis vagány, már hogy nyomja! :D

KépKép
viol81

Csajok, így hisztizik Dorka, amikor nem kap meg vmit... Jelen esetben a fényképezőgépet... :lol:

Kép
Kép
Kép

Na de azért van ilyen is...
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Húúúú de pörög ma is a topik :wink: :D
Hol vagytok lányok???
Itt elég sz@r szeles idő van, nemigen mozdulunk ki, Alizt is reggel fél 9 óta most bírtam csak lenyomni aludni :roll:
Sokat én sem hiszem, hogy jövök ma, mert nagyon lassú nálam a Babanet :(

Viol: Hogy te milyen szívtelen, gonosz anya vagy! :wink: :wink: :D :lol: Cukkolod a fényképezővel a csajszit, csak hogy le tudd fotózni a hisztit ... :o :D :lol:
A második szemüveges képen nagyon csajszis Dorka, nekem nagyon tetszik rajta :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hello Csajok!

Mi is jól eltűntünk, de az az igazság, hogy ha már egyszer lemaradok, akkor annyira nem tudok visszarázódni, hogy inkább nem is írok... :( Csúnya-csúnya lustaság!!! :roll:

Annácska! Nagyon meghatott, hogy megkerestél, így csak összeszedem magam és írok!!!

De azzal kezdődött, hogy egy egész hétig nem volt gépem, mert bekaptam valami olyan vírust, hogy három informatikus küzdött a laptopommal...
Aztán meg nem is voltunk itthon a rá következő egész héten, csavarogtunk a Balatonnál, meg Hévízen. Nagyon jó volt végre hármasban is lenni egy kicsit. :)

Így már két hét lemaradással nagyon sok mindentől lemaradtam!!!! Látom Tündiéknél és Ildiéknél is jól sikerült a buli!!! Nagyon cukik a skacok, hogy már mindenki totyogó!!! Végre Pötyi is elindult. Nagyon élvezem, mert így sokkal érdekesebb az élet. :) Nagyokat sétálunk és nem kell annyit cipelnem. :)

Igyekszem újra képbe kerülni, aztán csak jövök sűrűbben. :oops:

Végezetül egy friss kép:
Kép

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok :)
Bartika :)
Örülök, hogy jelentkeztél :D Látod már vissza is reneződtél :wink:
Gratulálok Pötyi elindulásához :D Nagyon aranyos, ahogy tolja a babakocsit :D

Livi :)
Tünci nagyon vagesz a motoron :lol:
Mi a helyzet a sulival?

Era :)
Nem tudom, én nem adnék még neki mézet. Állítólag az is allergizálhat, mivel virágporból van. De én nem vagyok allergológus :wink:
Drukk, hogy ne is jöjjön meg még jó darabig :D

Anita :)
Atyám 16 fog :shock: Nem semmi :wink:
Örülök, hogy már jobban van Boti :)
Neked meg jobbulást :) Próbáld ki Boti Dentinox-át :lol:

Vali :)
Klassz, hogy ilyen jól telt a hosszú hétvégétek :)
Még nem tudom mikor bontom ki a bort, lehet hogy az 50. szülinapomon :lol: :lol: :lol: Vagy elviszem nektek a következő talira :wink:

Viol :)
Örülök, hogy megoldódott a mensid :)
Édes ahogy hisztizik Dorka :lol: Majd abba hagyja, kitartás :wink:

Lányok azért írjatok :wink:

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nálunk még most van fürdés :oops: :oops: :oops: , délután én keltettem Alizt 2 és fél óra alvás után fél 6-kor, most meg reménykedem, hoyg 10-kor azért sikerül majd elaltatni :roll:

Bartika: De jó, hogy jöttél :D Már én is nagyon hiányoltalak, csak még nem tettem szóvá :wink:
Húúúú de irígy vagyok a sok csavargás miatt!
Nagyon ügyes Pötyi, ahogy tolja a babakocsit :) Aliznak a kedvenc játékai Vince traktorja és kisautói, azokat szereti tologatni. Nem éppen lányos játékok, de remélem hamarosan kupálódik a csajszi :)

Annácska: Mi ez a korai hsz??? Csak nem már aludni készülsz?? :wink: :D
A bort majd hozhatod a lakásavatós-baba talis bulira hozzánk :D

Viol: Tök jó az új avatarod :)

Cory: A dinnye mikortól is mehet??? Most már adható? Emlékszem, hoyg te mesélted, hogy valamelyik fiúnál gondot okozott :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Ma sikeresen teljesítettem egy szigorlat írásbeli részét. Sikeresen, amennyiben a fizikai teljesítésről van szó... írásbeli, így a szellemi siker majd ezután dől el.
Holnap vizsga, holnapután a szigorlat szóbeli része. Kész vagyok teljesen! Nagyon álmos vagyok, de gyűröm a lapokat!
Szóval most kicsit offolok, de majd jövök...

Addig írjatok sokat! :wink:

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak tegnap nem volt nálunk babanet, ma meg olyan lassú volt, hogy nem volt hozzá türelmem.

Liza, Pötyike, Alex!
Nagy-nagy gratula a járásotokhoz!!! :D Nagyon ügyik vagytok!

Nancsika!
Szuper, hogy nem maradtál le a pillanatról! Haláli Alex, ahogy a járássegítővel rohan! :D
Neked utólag is boldog szülinapot!

Vali!
2,5 óra alvás napközben Alíznál? :shock: Mi történt?

Viol!
Dorka tüneményes, még a hisztijével együtt is!!!

Era!
Ne csak magadra gondolj! Mi is kíváncsiak vagyunk ám! :lol: Drukkolok majd a két csíknak!

Livi!
Tüncike nagyon vagány a motoron! :D

Rólunk:
Keve pöttyös lett a hétvégén. Attila elvitte orvoshoz, mondták, hogy csak melegkiütés, de mivel nem lett szebb, én tegnap megnézettem a mi dokinéninkkel is. Kiderült, hogy a torka is piros, és valószínűleg ennek a mellékreakciója a kiütés. Egyébként jól van, nem lázas, nem levert, és a torkát sem fájlalja, az étvágya is maradt a régi.
A hétvégén Anyuméknál voltunk, nagyon jó volt. Keve meglátta a kismedencét, és uzsgyi neki, ruhástól, égnek meredő meztelen fenékkel mászott bele. Az se zavarta, hogy hideg a víz. :roll: Hisztériás rohamot kapott, mikor kiszedtem, nem lehetett őt lecsillapítani. Végül Anyum hozott bele egy fazék meleg vizet, hogy tudjon fürödni. :roll:
A kapaszkodás nélküli felállással is próbálkozott néhányszor. Mi mindig nagyon örültünk, és megtapsoltuk. Egyik nap Attila az ágyban fekve játszott a gyerekkel. Keve felállt mellette, vigyorgott, és elkezdte magát megtapsolni. Ez már gyanús lett, hogy azért ennyire nem állhat még stabilan. Megnéztem jobban, hát a lábszárát nekitámasztotta az apjának. Mondtam neki, hogy korábban kell ahhoz felkelnie, hogy engem át tudjon ejteni. :? :wink:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Csajok!

Köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket! Nagyon édesek vagytok! Kép

Kérek szépen tuti cipőbolt címeket!
LÉcciléccilécci!
Mióta "elindult" azt sasolom, h kinek milyen cipő van a lábán! :) Pötyibébi szandikája édes, csak csajos. :) Ugyanez pasisba?

Jah, és a "nagy" hírem. Alex nem megy bölcsibe júliustól, hanem csak augusztustól. :) Annyi szabim van mint a franc, sose fogy el :) Így bőven ráérek augusztustól stresszelni a bölcsivel...

Nah, megyek, mert hulla vagyok, alias zombi... ;)

Kép

Kép
nancsika

Melitta!
Mennek a drukkok! Azért pihizni is próbálj egy kicsit, nehogy a végén a kimerültségtől ne jussanak eszedbe a dolgok!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Nancsika!
Ez nagyon jó hír!
Cipőbolt-ügyben sajna nem tudok segíteni, mi hetek óta járjuk a boltokat, mert én olyan szandit szeretnék, ami elől is védi a lábujjakat. Amit találtunk ilyet, az vagy rózsaszín, vagy nincs a Keve méretében (19-20-as között).

Lidke
KépKép
kövecske

Teszek pár képet a hétvégéről.
Kép Kép Keve segít felfújni a medencét Kép Anyumék termése

Lidke
KépKép
kövecske

Nancsika! jaj-jaj: BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!

Cipő: nem olcsó, de szerintem a legszuperebb ami létezik: a superfit. Hajlik, fogja a bokát és azonnal tudott benne menni minden gond nélkül. Az Árkádban lehet kapni, ha éedekel pontosítom a helyet, de egy lábujjtakarós :) szandi 9-10 körül van... :shock:

Mindjárt végzem a holnapi adaggal!!! :wink: Lidke, köszi a drukkot, megyek is pihenni!

Puszi,

Melitta

Kép
nyf

Epertermés: nyálcsogatós szmájli + nyelős szmájli + dobjbelőle szmájli :D

Melitta

Kép
nyf

Melitta!
Ahoz képest, hogy tanulnod kellett volna, jó sokat irátál. :D:D:D:D

Lidke!
Édes lehetett Keve. :D A képeken nagyon cuki. :D Még mindig :D
A pöttyöket sajnálom! Remélem hamar rendbejön a toka is!

Nancsi!
De jó! :D:D Addig meg csak sikerül... de azt tudnod kell, hogy a bölcsik általában augusztus 21dikével nyitnak és legalább 1 hét a beszoktatás, de inkább 2.... kérdezz már most mindennek utána...ne akkor érjenek a meglepetések.

Méz: én úgy tudom, hogy 1 éves kor felett adható. Van valami mérgezés,a mi miatt alatta nem kaphatják. Viszont van egy fűméz, amiben nincsen virágpor. Én azt iszom/eszem. Kifejezetten allergiásoknak van, igy szerintem a törpéknek is jó lehet. :D

Viol!
A szuirt Proverának hivják. Ugyan ugy csak progeszteron van benne, mint a gyógyszerben, csak nem kell folyamatosan minden áldott nap ugyan akokr bevenned, hanem 3 hónapig hatásos. Én nagyon feledékeny vagyok, nekem ezért jött a szuri.
Nagyon cuki Dorka! :D:D:D Én hisztisen is szeretem a lányokat. :D Ezért lányok!! :D

Vali!
Mi történt Alizzal?????? :D:D:D:D:D
Le tudtad rakni aludni?

Era!
De jó!!! Jó lenne már tényleg összehozni!!! :D:D

Megyek, mert ma DMes napot tartok. :D

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Mi is jelentkezünk, bár jól el vagyunk tűnve innen. :oops: Nekem beindult a vizsgaidőszak a főiskolán, szigorlatok, meg egy csomó vizsga :? , ha mégis van egy kis szabadidőm, akkor a csecsemőápolós házikat csinálom, és ha még mindig marad, akkor alszom. :)) Ha pedig Domka ébren van, akkor nem kérdéses, hogy mit csinálunk: sétálunk, játszunk, pancsolunk, miegymás.
Most vagyunk túl a 3 napos lázon, de szerencsére nem volt vészes, 38,6 volt a legmagasabb érték, és a pöttyök is halványan jöttek.

Lidke, ez az epertermés hú de jól néz ki :wink:

nyf, Neked is kitartást a vizsgákhoz!

Nancsika, utólagosan is boldog születésnapot, Alexnek pedig gratula a járáshoz! ;) Nekünk a zárt cipőink Moki ill. Falcon volt, de azok nemigen lettek kihasználva, most szandinak Maus márkájút vettem. Nem drága, de mégis tartja a bokát, hajlik a talpa, stb. Játszótérre homokozni tökéletes.
Itt van a honlapjuk: http://www.tanodacipo.hu/

viol, mennyit változott Dorka, kész hölgy. Gyönyörű a kis fürtjeivel :) Az a szemüveg meg... 8) :D

cory, Lizának is gratula a mendegéléshez!

Egyelőre ennyi, de igyekszem még jönni!

Szép napot :)

faby

Sziasztok!
Anita,
sajnáloma fogzási gondokat. 16 fog az nem semmi. :shock: Neked fáj nagyon?
Annácska,
jó lehetett a buli. Mondjuk a másnap már nem annyira gondolom. Igen, Lidi az unokatesóival van lefényképezve. Anyósnak, apósnak minden évben született unokája. :)
Nancsi,
én is a Superfit szandit ajánlom. Mi olyan 8 ezer valamennyiért vettük a Kukucska nevű cipőboltban, a 13.kerületben.
Vali,
képzeld, Lidi is 2,5 órát aludt tegnap. Mikor aludt el tegnap Alíz?
Bartika,
gratula a lépésekhez! Nagyon nagy már Pöttyi, cuki a babakocsival.
Lidke,
olyan helyes Keve. Micsoda eper. Nyami. :D
Faby, Melitta,
drukkolok a vizsgákhoz!

Mennem kell. Szép napot Mindenkinek!!!
angi79

Viol,
a napszemcsis lányod gyönyörű!! Hiszti :) :(
angi79

Hoztam én is képeket :)

Kép

Kép

Kép

faby

Hello Csajok!

Csak Nancsinak gyorsan, mert itt garázdálkodik a lányom és sok időm nincs! Majd jövök alvás időben!

SZóval CIPŐ! A múltkor, Pötyi első cipőjéért kicaplattunk a 13. kerületbe, amit Angi ajánlott. Meg is vettük a Falcon cipőnket. Másnap rátaláltam egy gyerekcipő boltra itt a NAgyLajoson (Bosnyák és Erzsébet közé esik) és ott 500 forinttal olcsóbb volt. Most a szandit is ott vettük. Írtó nagy a választék és ha nincs valamiből akkor a csaj pár napon belül hoz belőle! Szóval csak ajánlani tudom!!!

Na mentem, majd délben jövök! Puszi mindenkinek addig!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti, majd kapcsold be az Msn-t, mert hoztam neked Balcsis szállásos katalógust. :)
Vendég

Angi, nagyon boldog névnapot!!!

Kép

most sütök husit, elatatom őket(vagyis csak Natasát :wink: ,aztán megpróbálok jönni)

Pussz
vas

Ildi,
köszönöm. :D Nagyon kedves Tőled!!!! :D
angi79

Sziasztok!

Ala egyre többet megy, igaz csak pár lépés, és huppan, de próbálkozik, és annyira boldog, amikor odaér valahova gyalog, nem mászva. :) Járássegítő még most is sláger, nagyon kotor vele. Ma itt volt a Barbi Ádámkával, és bemutatták a srácok egymásnak a tudományukat. Édesek nagyon, egyik zsiványabb, mint a másik. :)

A derekam megint beállt, tök jó. Bár annyira nem gáz, óvattal kell csinálnom mindent, ha nem akarom összefosni magam :)

Köszönöm még 1x a szülinapos kívánságokat, és a gartulációkat Alex nevében is! :)
Meg a cipős infókat is.

Képek csúcsszuperek! :) Lidi, Tünci, Dorka, Pötyi, Domka, nagyon édesek vagytok!És gratula az elinduláshoz Pötyikének! :) Kevének az ácsorgáshoz, és az az elbűvölő mosoly, megzabbantom! :)

Angi!
Boldog névnapot neked! :)

Mennem kell, ezer dolgom, és most ugye rozoga vagyok. Normaidőm a béka seneke alatt

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok :)
Angi :)
Nagyon boldog névnapot :)
Kép
Klassz a nagyiknak, hogy ennyi unoka van és ilyen egykorúak :)

Vali :)
Nem feküdtem olyan korán, csakvégre apa emberi időben jött haza és így tudtam vele is foglalkozni :)
A bort akkor feltétlenül előkeresem :wink:

Melitta :)
Gratulálopk a szigorlatodhoz :) Ügyi vagy :D
Drukkolok a vizsgáidhoz :) Kitartás, utána majd pihenhetsz :D

Lidke :)
Nagyon édes Keve, hogy így ünnepelteti magát :D Minden siker siker a szemében, azért is meg kell dicsérni :D
A képek klasszak :D

Nancsi :)
Örülök, hogy csak augusztustól kell mennie Alának bölcsibe :D
Nekünk Superfit cipink van, nem olcsó, de szerintem nagyon jó :) Mi is a 13. kerületben vettük :D

Csilla :)
Jó hogy jelentkeztél :)
A képek nagyon jók :D Mekkorát nőtt Dominó
:shock: Drukk a vizsgáidhoz :)
Esküvői előkészületekkel hogy álltok?

Este még jövök :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Na jó napot!
Gyorsan írok, mert ez a kevés kis déli szieszta semmire sem elég... :roll:

Angi! Sikerült a végén hálózsákot venni? NAgyon boldog névnapot kívánunk mi is!!!

Livi! Tünci elég korán kezdi a motorozást, csak szólok, hogy drága hobbi!!! :D

Era! Drukkolok neked, hogy ne is jöjjön meg! Nekem doki lesz belőle, mert olyannyira összevissza a ciklusom, hogy most még peteérésem sem volt... :(

Faby! Nekünk is ilyen kacsás uszógumink van!!! :) De Pötyi már lazázik és jobb szeret az ölünkben pancsizni a nagy vízben!
Dominik hihetetlen barna már most!!!

Anita! Szegény Boti akkor tőled örökölte a fájós fognövesztést? :(
Nekünk még csak most bújt ki az 5. fog, a kis rágó, hát elöl meg csak 2 felül, 2 alul... érdekes látvány lesz...

Lidke! Sajnálom a pöttyöket, hihetetlen, hogy mitől kap el hírtelen egy gyerek mandulagyuszit???? Kevének nézd meg a cipőt itt a NagyLajoson, vagy majd én benézek és szólok ha látok, ok? Szóval olyan szandit keresel, ami elöl védett. Én úgy emlékszem láttam itt, na de azért megsasolom, jó?

VIOL Drága! De jó felöletek is hallani!!! Dorka már kész hölgy (a hiszti hozzájuk tartozik). A minap Pötyi az Árkádban vetette magát hasra, még a fejét is letette én meg elkezdtem énekelni a Tente baba-tente-t, hát volt ám döbbenet, el is felejtett hisztizni... :D Én csak röhögök rajta. :lol:

Vali!!! Kicsit lemaradtam, mi van a házzal??????? :(

Ildi! Ha már úgy benne vagy a mixelésben, tudnál nekem olyat ajánlani amihez Martini kell? Édes. KÖSZIKE ELŐRe is!!

Na hirtelen ennyi jutott eszembe. Még jövök.

Pusz:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok,

Én is gyors leszek, éppen alvás van, de teljesen kiszámíthatatlan, hogy meddig, a megszokott fél óra már letelt :roll:

Angi: Nagyon boldog névnapot! :D

Kép

Lesz ma este is ünneplés? :wink:

Bartika: Megvan az új kéró, 2 hete le is foglalóztuk, csak ezt a mostanit kellene még eladnunk.

Ehh ... nem tudom befejezni, felébredt :(
Később próbálok jönni.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!!!

akkor megpróbálok jönni :wink:

Anna, az jó régi bor, már biztos nagggyon fincsike :wink:
nekünk meg van egy 1990-es évjáratú 5 puttnyos aszúnk, nem tudom, minek tartogatjuk még(elvileg, ha lányunk születik megisszuk), ami már megtörtént, de a bor még egybe van.
na, jövő héten lesz a szülinapom, itt az alkalom :wink:

Tiesto, azt se tudom, eszik, vagy isszák (mármint nem az embert, hanem a zenéjét... :roll: )
De kikapcs.-nak gondolom jó volt nagyon :D
Hogy miért nem ittam a mézborból????
Maradjon a titkom :wink:

És Angi, miért nem volt kedvem hétfőn semmihez?
Hát a meleg, igen :wink: :wink: :lol:

Múltkor nem válaszoltam, nem fürdőrucit vettem a w.s-be, hanem tatyót kerestem a szandimhoz.
De nem kapok sehol. :(

Melitta, grat. a szigorlathoz!! :D
Faby, neked meg drukk a vizsgákhoz!!
Dominik nagyon kiscsávós, sokat nőtt tényleg :D

Nancsi, nekünk falcon cipőnk van, most kéne egy szandi is lassan, de még nem néztem sehol.
Jó, hogy aug.-ig még együtt vagytok otthon!!!! :D

Mézet még én se adok(adnék)

Lidke, nagyon ari Keve :D , a kis locsizós :D
Eper :roll: :D :D , nyami-nyami

Barti, szia újra!!!
Ügyes Pötyike, hogy ő is végre elindult!!! :D

Anita, mi a helyzet a fogaddal??
Botus 3 hónap alatti 10 foga se semmi :shock:

Viol, naggyyon jó a hisztis kép(mintha Nasi cicát látnám)
Szemcsis nagyon komoly!!! :P

Vali, Nasi is mindig csak az autókal játszik, már ujjongok, ha kezébe akad egy lányos játék :D

Tegnap voltunk szájsebészeten Pesten a Pólusnál.
Azt mondta a dokibácsi, hogy szerinte ráér még felvágni, majd ha jönnek a maradandó fogak. :roll:
ha most nem akadályozza őt semmibe, akkor maradjon, nem érdemes kínozni.
Ugynis kapott volna bele szurit, aztán két helyen vágták volna meg neki. :shock:
De már amikor megnézte neki, akkor visított.
Így majd megyünk vissza pár év múlva,vagy előbb ha addig esetleg akadályozná a beszédben.
Így most van egy kis rés a két foga közt, és ott a kis bőr darab.
De aki nem tudja, nem is veszi észre :)
vas

Közben írt Vali ,meg Bartika is. :D
Barti, csak egy gyors recept:
Martini+ gyömbér+jégkocka.

nem ittam még, de szerintem fincsike lehet.
De mindjárt keresek neked még :wink:

Vali, ma nem aludt olyan sokat?? :roll:
Enyém csaj durmol 12 óta(egy jó kis adag sült csirkemell után)
vas

Martini dry
5 cl gin
1 cl száraz martini
1 olajbogyó

Martini sweat
5 cl gin
2,5 vörös martini
1 cl fehér martini(édes)
citromhéj

Martini medium
4 cl gin
1 cl száraz martini
1 cl vörös martini
citromhéj

Kép
vas

Vodka Martini *
8/10 vodka
2/10 száraz vermut
citromhéj vagy olíva

Keverőpohárban (jéggel) megkeverjük és koktélos pohárba szűrjük. A tetejét citromhéjjal megpermetezzük vagy olívabogyót adunk hozzá.

Perfekt Martini *
8/10 gin
1/10 száraz vermut
1/10 édes vörös vermut
citromhéj vagy koktélcseresznye
Keverőpohárban (jéggel) megkeverjük és koktélos pohárba szűrjük. A tetejét citromhéjjal megpermetezzük vagy cseresznyével díszítjük.

Strawberry martini
Hozzávalók
Jégkockák
2 rész vodka
½ lime leve
½ rész grenadine
3 eper
Elkészítés
Tegyük az epreket a shaker aljára és zúzzuk teljesen össze őket.
Töltsünk a shakerbe jeget és öntsük hozzá a vodkát, grenadine-t , majd csavarjuk bele a fél lime levét.
Rázzuk jól össze és szűrjük bele egy előhűtött koktélospohárba.
Díszítsük eperdarabbal.

vas

Barti, hirtelen ennyit találtam :D

Puszkó :D :D

Nekem meg a szomszédasszony kitalálta, hogy hétvégén menjünk át este mojito-zni :shock:
Mondtam, neki hogy már elfogyott a bacardim .
Erre: nem gond, neki van, csak vigyem a tudásomat, aztán keverjem a férjének, mert a kedvenc itala :D

Hát most megint kevergethetek hétvégén megint :roll: :roll: :roll: :roll:
vas

Nya itt vagyok megint :)

Ildi: Sikerült visszaaltatnom :D Nem tudom, hogy miért, de mintha vekker lenne benne, és fél óra elteltével mindig felébred :( Persze megy a bömbi, mert fáradt, de ha mázlim van, és csend, akkor sikerül újból lenyomnom. Csak olyankor alszik nagyot, mikor nem kéne, mert időre megyünk valahova, vagy pl. tegnap, mert jöttek nézni a lakást, így muszáj voltam felébreszteni 2 és fél óra után :roll:

Melitta: Drukk-drukk a vizsgákhoz!
Hogy sikerült a mai?

Lidke: Keve és Keve apu nagyon aranyosak együtt :D
Meglátod, hamarosan futkoshatsz te is a fiad után!
Húúúúú de megkívántam megint az epret! Nagyon gusztaaaaaa :)

Eszter: Képzeld, 10-kor már aludt is, letettem a kiságyba, és 2 percen belül nyomta a szunyát:) Olyan jó volt, hogy nem kellett hosszú perceken át gubbasztanom a kiságy fölött :)
Mi az a DM-es nap???

Faby: Kitartást a vizsgákhoz!
Dominó fürtjei nagyon csábosak :wink: :lol:

Nancsika: Szupi, hogy még maradhatsz otthon Alával, de 2 hét valszeg kell majd a beszokatáshoz. Abban a bölcsiben nincs lehetőség arra, hogy hétközben pár órára be tudjatok menni Alával játszani, ismerkedni?

Derekadnak jobbulást!

Annácska: Én is inkább apával foglalkoznék este, de neki olyankor kezdődik a nagyüzem :( Viszont most épp moziban van :)
A borra feltétlenül számítok! :wink:

El sem hiszem, hoyg be tudtam fejezni! Közben hazajött a csürhe szomszéd, kilincs helyett most is kétszer b@szták be az ajtót, fel tudnám rúgni őket ilyenkor :evil: :evil: :evil:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi: Nem semmi, hogy mennyi recepted van! :shock:
Nekem legközelebb valami bailey's-es koktélt keverj, én aztat imádom de nagyon :wink:

Előre is jó züllést a hétvégére! :wink: :lol: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hát van az agyamban is egypár recept, de a netről is szoktam leszedni, meg van egy könyvem is, csak kapásból egy bailey's-es:
2 cl baileys
2 cl cointreau
És ez az ORGAZMUS koktél :shock:
Eredeileg én úgy tudom carolans-al kell, de a baileys jobb

na, taliztam egy másféle verziót is :
Orgazmus
1 rész vodka
1 rész Amaretto
1 rész Bailey's
1 rész tej
1 rész tejszín

Ez se lehet rossz :roll:

Az van, hogy nem akarok zülleni a hétvégén :roll: :wink:
De tényleg :)

Csürhe szomszéd :evil:

vas

Ez az orgazmus, minden szempontból nagyon szimpatikus nekem :lol: :lol: :lol:

Te Ildi, az milyen mértékegység, hoyg "rész"???? :shock:

Egyébként meg mi van veled???? Nem akarsz zülleni a hétvégén, múltkor meg kedved nem volt elmenni sehova ... Csak nem öregszel anyóca?? :wink: :wink: :wink:

Bakker ... ezek megint b@sztatják az ajtót odaát ... esküszöm, ha felkel Aliz, az üvöltő gyerekkel megyek ki leordítani a haját :evil:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

hú, banyek, dehogynem öregszem, jövő szombaton leszek 32 :shock:

túl sokat züllöttem az utóbbi hetekben...... :oops:

kéne egy kis pihike :wink:

elmenni valahova épp az előző esti züllés miatt nem volt kedvem :oops:

de most zülljek most is, meg jövő szombaton is????????
Hát azt már nem lehet ép ésszel kibírni.
nem tudom hányszáz(millió) agysejtem pusztult el mostanában :roll:

Szerintem a"rész", akár lehet 1 cl, is de inkább 2 cl. :wink:
Szóval a lényeg, hogy egyforma mennyiség legyen mindneből.A többi rád van bízva, hogy mekkora a poharad :wink:

Ordítsd is le neki :evil:

hú, Natus is kiabál, csáó!!!!
(ma csak 2 órát aludt :roll: :wink: )
vas

Na, ma túlteljestíttem önmagamat :wink: (Edit szerint most nem írok majd napokig :wink: :wink: :wink: )
Ha tényleg nem jönnék, ami könnyen előfordul,:

akkor Tündének nagyon boldog névnapot, meg szülinapot holnapra!!!
Kép
Anitának meg szombatra nagyon boldog névnapot!!!!!

Kép

Puszkó mindenkinek!!!!
vas

Ildikém, besz@rás vagy... :lol: De most komolyan! Honnan szedtél ennyi receptet? ÉS mekkora bár kell ahhoz, hogy ilyeneket kavarj? Mármint úgy értem hány féle pia van otthon, cointreu meg ilyenek. :roll:
MIndenesetre én szívesen züllenék helyetted is! :) Napok óta úgy kívánok egy kis alkoholt. :roll:

Köcsög szomszéd nálunk is kopácsol... már hallom is Pötyikét mantrázni. Komolyan néha én is azon tűnődöm, hogy csak van valami jó a tanyasi életben is, ahol nincs csak kotkodácsolás... :roll:

A "rész" engem is érdekelne,mert az orgazmushoz minden van itthon!!! :lol: :lol: :lol:

A mohitóhoz meg terem a kertben a menta, van piros koktél cserim is, de bacardim egy csepp sem... :)

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika!
Köszi, köszi, köszi, de már ugrasztottam Attilát, hogy nézzen be, ő ott dolgozik nem messze.

Most csak ennyi, mert Keve szívja a vérem. Este jövök.

Lidke
KépKép
kövecske

Angi anyunak és Petra Angi babájának boldog névnapot!

Pötyinek nagy gratu az elinduláshoz!

Csillus, drukk a vizsgákhoz, sok sikert! Dominik nagyon vagány nagyfiú.

Melitta, drukkok Neked is!

Jó, hogy Natikának még nem kell "bántani" a száját. Ildikém, Neked meg köszike előre is a köszöntést, édes vagy, és nagyon figyelmes!

Vali, remélem, már nem kell sokáig elviselni a szomszédokat :wink:

Viol, hisztis Dorka édes, napszemcsis meg állati :D

Nancsi, tyűűűű, de jó, hogy augusztusig otthon vagytok együtt Alával.
Én is a Superfit-re szavaznék, (egy Siesta és egy Asso cipő után egy Superfit cipő és két Superfit szandi alapján), bár én csak itten tudok lelőhelyeket. :wink:

Keve cukorpofa, na, és azok az eprek...nyam-nyam :D

Tényleg, cserkó mehet már a gyerkőknek????

Köszi csajok, picit már jobban vagyok. Kibújt mostmár minden csücske, de azért még feszíti az agyam rendesen :? Ja, kezdem érteni, miért is ilyen nyügike ilyenkor a fiam... (csoda, hogy apája még bírja velünk :wink:)

Na, megyek, ha már itthon van apa, nem lazsálhatok :wink: :? :roll:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi, boldog névnapot kívánok én is! :D

Domka köszöni szépen a kedves szavakat! :)

Annácska, az esküvői előkészületek haladnak, már egész sok minden megvan, a lényeges dolgok lefoglalva, de azért még vannak apróságok. :) A meghívóosztással még mindig nem végeztünk, mosz hétvégén is nagy menet lesz, szombat Pest, vasárnap Nyíregyháza. Hát Dominó nem igen fogja díjazni szerintem... :?

Eszti, Nektek mikor is lesz az esküvő? Hogy álltok? :)

Anita elvileg mehet a cseresznye már, mi holnap próbálkozunk meg vele asszem. :)

Szép estét!

faby

Köszönöm szépen a köszöntéseket!
Petra Angi lányának boldog névnapot kívánok!!!

Tünde,
boldog szülinapot és névnapot Neked holnapra!! Kép
Livi vadmotoros Tündéje,
boldog névnapot Neked! Kép

Vali,
nem mentünk ma sehova, mert apának dolga volt. De holnap este elmegyünk sétálni valamerre.
Faby,
nagyon tetszenek Domka fürtjei. Tényleg jó barna már.
Vas,
jó hogy megúszta Natka a tortúrát. Jó koktélkeverést a 7végére!
Bartika,
nem volt hálózsák, csak nagyobb és kisebb. De varrt Lidinek az a néni, aki szokott rá vigyázni.
Anita,
jól kijut Neked, szegény... Kitartást!!

Jó éj!
angi79

Sziasztok!

Kis esti helyzetjelentés: a mai termésem egy négyes és egy hármas. Az első vizsgajegy, a második nyelvészeti szigorlatjegy. Még holnap van egy szóbelim és egy pszicho és trallalalla.... jippijéjj!

Cseresznye: ha a telefonom tudna mailezni, akkor küldeném a cserkóevős sorozatot... valami marhajó buli. Ééés: kiköpi a magot!!! :shock: 8) :wink: :D Úgyhogy csak bátran! Igaz néha a kádban gejzíreket indít a puki, de ez még belefér...

Holnapra kérem a sok drukkokat!!!
Pusszanat,

Melitta

Kép
nyf

ANGI Kép

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Angi!
Boldog névnapot!

Petra!
Kicsi lányodnak boldog névnapot!

Melitta!
Jegyekhez gratulálok! Holnap is mennek a drukkok!
Árkádot a múlt héten jártuk végig szandi-ügyben, de a Keve méretében nem találtunk.
Fantasztikusan ügyes Zazi, hogy kiköpi a magot! :D :shock: Annyira okosak ezek a babák, hogy csak ámulok és bámulok tőlük!

Vali!
Szuper, hogy kezd helyrejönni Alíz alvókája!

Faby!
Dominó gyönyörű! Olyan különleges a kék szemeivel, és a sötét, göndör hajával! Nekem nagyon bejön ez a típus, persze pár évvel idősebben. (Attila is ilyen).
Hány vendég lesz az esküvőn?

Anita!
Fogzási fájdalmakat sajnálom! Mindkettőtöknél... :cry:

Ildi!
De jó, hogy megúsztátok a vágást! :D :D :D Azt biztosra mondta a doki, hogy ha kibújnak a maradandó fogak, akkor meg kell csinálni., vagy helyrejöhet magától is?

Lidke
KépKép
kövecske

Kedves 2006 tavaszi babák és testvérkéik!

Kívánom nektek legyen felhőtlen, szeretetben gazdag gyermekkorotok! :D

Kép

Tünde!
Boldog Szülinapot és Névnapot!
Kép
Vendég

Hello-bello!

Nagyon boldog névnapot kívánok a Tündiknek, és ha jól olvasom Tündinek ma születésnapja is van? Hát akkor füled érjen bokáig! :)

Kép

Lidke, olyan 110-en leszünk a esküvőn kb, de a végleges létszám még nincs meg. :)

Szép napot!

faby

Tünde: Nagyon boldog szülinapot és névnapot kívánok! :D

(Ezt aztán jól kitalálták a szüleid :roll: :lol: )

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?