Új privát üzeneted érkezett!

Atya ég! Hú de felgyorsultak az események!
Nagyon gratulálok mindkét maminak és babának!

Na most megpróbálom itthonról feltenni a táblicskut!

Puszi
Barbara
babar

Barbi!Kép

Gratulálok,sok erőt,egészséget kívánok nektek.Kép

Üdv,Saxi.
saxi

Györesz!Kép

Azért a pocakosokról remélem nem feledkezel meg?Mi is várjuk a bíztatást,akkor is ha később szülünk.KépKép

Üdv,Saxi.
saxi

Gombóc, BarbiKép

Nagyon nagy gratula a babákhoz! Biztosan nagyon ügyesek voltatok. Irigyellek titeket!Kép
Kép
Ez aztán a babaeső!Kép

GyöreszKép
Biztos segíteni fog a gyógyszer.Kép Na most már örülhetsz, hogy lesz két anyuka is akivel méginkább meg tudod beszélni a mindennapi dolgokat. Milyen esetekben van az, hogy nem szabad nyomni?

DiaKép
A mi kórházunkból is haza lehet menni már másnap. Tehát ez már nem csak külföldön van így. Csak én nem jönnék, mert nagyobb biztonságban érzem magam bent. Meg a negyedik nap úgyis vissza kellene menni, mert akkor vesznek vért a picurtól és kap szurit. Na és ha időközben besárgúl?

BarbaraKép
Próbálkozz a táblávalKép Most már két anyukát is át kell adminisztrálnodKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Barbi!Kép
Légyszi a képet is próbáld meg feltenni.KépKöszi.Kép

Lányok!
Pár napja írtam Saxinak,hogy 121cm a hasam.Most Tamás megjegyezte,hogy hú de nagy a hasam.Gondoltam ismét megmérem.Eredmény:126cm.Kép 5cm nőtt volna pár nap alatt??KépLehet,hogy ezért a sok keményedés??

Maricát értesítettem a babákról!Kép
Puszi nektek,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Hű, mik vannak itt! Gratula a babákhoz!Kép
Gigi, arra gondoltam, hogy ha akarod, megint nem jövök egy hétig, és akkor tutira születik pár baba közben, hát az már csak a tiéd lehet! Jó lesz?KépKépKép Vérfürdő brrrrKép
Amúgy ma kevesebb mint egy óra alatt megvarrtam a tetőtéri gyerekszoba függönyét. Üdvözlöm a varrónődetKép

Dia,
mi csak akkor szoktuk felhúzni az ágyneműt, mikor hazajövünk a kórházból a babával. Előre úgyse tudod, mikor szülsz, minek porosodjon, nem? A hazajövés mindig népünnepély szokott lenni, szóval lesz, aki felhúzza neked, de szülés után pár nappal ennyit simán megcsinálsz te is, Tamás meg csak megfogja a babát öt percre, ha szépen megkéred? Ahogy eddig meséled, nagyon lehet rá számítani!Kép (Esetleg addig is gyakorolhatja az ágyazástKép Nálunk már ez megy, a párom dunnával szeret aludni, én meg föl se bírom emelni, olyan nehéz. Úgyhogy felerészben ő ágyaz.)

Varrtam még magamnak két terhespólót, egy mackónadrágot (zsebbel! ti is észrevettétek, hogy a terhesgatyákra sose raknak zsebet? pedig itt mindenki náthás, zsepi muszáj), és vettem plüssanyagot pizsamához! Már csak hálóingekbe férek, viszont itt elég hűvös van, és úgy döntöttem, van még hátra 3 téli hónap, ennyi jár!Kép Mindez együtt nem került 10ezerbe. Szóval megérte megvenni azt a varrógépet!!!KépKép

Pusz:
Vica 25+2
mvica

Sziasztok!

Saxi!
Dehogy feledkezek meg rólatok! Sőt nagyon is sokat gondolok rátok! Nem felejtem el ám olyan gyorsan a pocakos időszakomat!!!!!!! Nagyon drukkolok mindannyiotoknak, csak hát egy picit azért örülök és várom, hogy minél több baba szülessen, mert úgy éreztem, hogy kilógok a sorból!

Gigi!
Először azért nem nyomhattam, mert még nem tünt el a méhszáj pereme és ha nyomok akkor bereped. Tudni kell, hogy ez egy olyan hihetetlen erős érzés amit egyszerűen képtelenség visszatartani, talán egy kicsit rá lehet koncentrálni, hogy ne nagyon nyomj. Nekem egy picit be is repedt a méhszájam, kaptam rá egy öltést. Utána meg azért nem nyomhattam, mert nem volt ott a dokim! De ha már akkor jönnek a tolófájások amikor elsimult a méhszáj és a dokid is ott van, akkor nagyon jó, érzés, hogy nyomhatsz és tudod, hogy mindjárt vége és megláthatod a kisbabádat. Ez hatalmas erőt ad!!!! Így visszagondolva, lehet, hogy hülyének néztek, de újra átélném azt az érzést minden fájdalommal együtt. Szerintem ez a világon a legcsodálatosabb dolog!!!!!!!!
Remélem én is kapok egy sms-t, ha megszültél!!! Nagyon fogom várni!!! Én is írtam neked! Kép Kép Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Barbi,Gombóc!
Nagyon sok szeretettel gratulálok!!!KépKépKépKépKépKépKép

Vica!
Egy varrógép nekem is jól jönne,de leginkább az,ha tudnék varrni!Kép
Nagyon irigy vagyok és most századszorra is erősen megfogadom,hogy a közeljövőben megtanulom a szabás-varrást!Kép

Mica!
Most jól lebuktál,már látom,hogy az a pakolás nem haladt ma valami sokat!Kép

Györesz!
Raul is nagyon hasfájós volt,nem tudom Patrik is az lesz-e.Most már azt is hallottam,hogy a köményes teák-amit Raulnak adtam-is okozhatnak hasfájást.Kép
Aztán legyél okos.
Amit viszont mindenképpen beszerzek,az a melegvizes-tömlő,nekünk csak az hozott némi javulást,ha valami meleg volt tartósan a pociján,talán oldotta egy kicsit a görcsöt.
Szélcső,stb.nem sokat értek,sajna volt úgy,hogy szinkront sírtam a gyerekkel.Kép
Remélem beválik valami Norbikának!Kép

Dia!
Tényleg nagyon jól vetted az ágyat!Kép

Most gondolkodtam a szülési fájdalmakon,erre rájöttem,hogy tényleg mennyire hamar feledésbe nerülnek azok a fájások.
Én is nagyon erős menstruációs görcsökhöz hasonlítanám az elején.
A tolófájások kimaradtak,de azért vajúdtam 9 órát.
Kíváncsi vagyok,hogy most hogy alakulnak majd a dolgok.Kép

Mindenkit puszilok!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Barbi!
Nagy gratula és sok sok tejcsit! Kép

Micsoda babaeső. Milyen jó, fellendült itt is az élet, sorra elkezdtek potyogni a babák. Kép

Jaj. Nagyon kíváncsi vagyok a táblára. Ha jól emlékszem, most Motiot a soros, utána Gigi, majd Marica és úgy jövök én. Nem semmi Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

sziasztok
Rég jelentkeztünk (sose reagált senki arra, amit Írtam Kép), de most muszáj Kép

Gombóc, Barbi!
Hatalmas nagy gratula mindkettőtőknek! Sok boldogságot és tejcit kÍvánok, és legyen nagyon-nagyon sok örömötök a babákban! És persze irigykedem is Kép

Velünk igazából nem sok dolog történt mostanában baba ügyben. nem voltam uh-n, meg semmilyen vizsgálaton már vagy 5-6 hete. Már várom a babázást, de azért remélem a picúr még kivárja a felújÍtás végét, meg legalább még egy alkalmat mindkét sulimban, hogy meglegyenek a féléveim Kép
Jövő héten azért uh, már úgy várom!
Van két könyv, amit nagyon tudok ajánlani, ha valaki nem ismeri: A bába válaszol, illetve a Szoptatás. Mindkettő nagyon alapos, és a természetes dolgokra épÍt.
Csomagom még nem kész, pedig már közeleg az idő. Berni sokat mozog, néha aludni nem is bÍrok Kép
Fészekrakó ösztön megjelent már nálam is.
Most az a bánatom, hogy nem tudtam szép ágyneműt venni a picinek. Próbálkozom katalógusból most.
A születés hetén nem voltatok? Pont pesten voltam suliba, Így ellátogattam oda is szombaton, jó volt.
na befejezem, olvaslak ám Titeket mindig Kép

bringa (35meg2)
bringa

Jo reggelt, jo reggelt,
latom beindultak a dolgok!
Barbi, Gomboc, nagyon sok boldogsagot kivanok nektek a picurokhoz es sok sok tejcit!
Aniko irta epp tegnap este, hogy most en lennek a soros. Hat nagyon remelem, hogy nem kell szegyent vallanom. Reggel ötkor ebredtem eleg erös görcsökre, azota is tartanak, 6 es 10 perc közöttiek, tehat meg azert nem az az oramü pontossagu dolog, lehet, hogy el is mulik, mindenesetre eleg kemenyek. Majd meglatjuk. Remelem ez mar tenyleg AZ. Majd meg jelentkezem, hogy mi a helyzet.
Mindenkinek kitartas, mar nincs sok hatra!
( hopp, most jön megint egy... )
Na eldugulok szenvedni...
Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!
Motiot! Hajrá, mondom én, hogy te leszel a következő. Kép Tájékoztass a dolgokról.

Bringa! Tényleg régen jártál erre. Látom, nagyon jól bírod még a terhességet, de azért mostmár vigyázz magadra jobban. És gyere sűrűbben. Én is kicsit kilógónak érzem magam, de azért mindig írok. Jól eltársalgok magammal is, és reménykedem, hátha néha valaki megszán egy-két jó szóval Kép

Anikó
36+5
pancsa2

Még elmesélem, mennyire rosszat álmodtam. Szörnyű volt. Szültem álmomban, és minden rendben ment, de mikor a fejének kellett kijönnie (faros a babám), akkor a feje megakadt. Nagyon rossz volt, aztán szerencsére felkeltem. Persze összefüggés, hogy eléggé erősen görcsöltem már megint. Most meg tök depis a hangulatom az egész miatt Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Jó reggelt Csajok!Kép
Motiot!Kép
Nagyon drukkolok és szorítok!Kép

Vica!Kép
Köszi az infót.KépIgen,szerencsére Tamás segíteni fog sok mindenben.KépDunna??KépNem semmi.KépÉn már a tollpárnákat is elpateroltam a háztól.Kép
Pont tegnap mérgelődtem én is,hogy miért nem tesznek a kismamagatyókra zsebet,az árából futná arra is"olyan drágák".Kép
Te nagyon ügyi házi asszony vagy.KépNekem is van varrógépem,de csak szegni tudok és max:Burdából szabni."Nem tanultam sose varrni."

Kata!Kép
Örülök,hogy tegnap benéztél.KépDe jól látom,hogy mostanában ritkábban jösz?KépKérlek ne hanyagolj minket!Kép

Puszi Mindenkinek.Este megyek a dokihoz,majd megírom mi volt.Dia 32+0KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Ez a táblázat dolog nem megy. Most kértem segítséget a téli topikból. Remélem lassan eljutok odáig, hogy fel tudjak rakni egy nyamvadt táblázatot! Kép Még szerencse, hogy számviteli informatikus a végzettségem, de ez a dolog kifogott rajtam!

Pancsa!
Tuti hogy faros szülésed lesz? Akkor lehet, hogy sorstársak leszünk, bár nekem élből császárt mondtak. Egy kicsit én is paráznék, ha simán kéne megszülnöm. Aztán lehet, hogy még megfordulnak a törpik a pocakunkban!

Motiot! Megy a drukk!!! KépKépKép

Dia!
Remélem minden rendben lesz a dokinál! Bevallom őszintén, hogy én is már megágyaztam Ficánkának. Egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne legyen szép készen. A por ellen pedig letakartam egy nagy lepedővel!
Jövő hét elején remélem már összeáll a szoba és akkor majd teszek föl képeket. Most még elég nagy a kupleráj. Minden kép, babák, kosarak, lámpák szana-szét hevernek a szőnyegen!

Puszi
Barbara
babar

sziasztok
Anikó
Biztosan azért álmodtad ezt, mert ettQl félsz. De hinned kell magadban és a babában, hogy minden okés lesz!!!! És ha a dokid ezt javasolta, akkor biztosan volt már faros szülése, segÍt majd!
üdv,
bringa
bringa

Sziasztok!!!!

Gratula a babákhoz, és minden minden jót kívánok nektek.

Györesz, neked sok sok türelmet kívánok, hisz a picinek sokkal kellemetlenebb lehet.

Levelek, én azt gondolom nem mindig kell reakciót várnunk, persze a konkrét kérdésekre konkrét válaszokat várunk. Különben az is nagy segítség ha leírjuk a gondolatainkat, és elolvassuk a másét.

Kezdünk nagyon beindulni.

Mi a picivel jól megvagyunk, holnap lesz az első nst nagyon várom már.
Reggel szegényke nagyon elkezdett csuklani, úgy sajnáltam, egy idő után bedühödött és elkezdett ficánkolni, de hiába csak csuklott tovább, pici pihi újabb dühös ficánkolás s végre abbamaradt a csuklás.

További szép napot és baba esőt
Márti
márti05

BringaKép

Tessék sűrűbben jönni és akkor jobban bele tudsz folyni a csevejbeKép Mi Billerbeck garniturát vettünk a törpikének. Olyan, hogy magam a párna és a takaró anyaga cuki mintás és nem kell rá huzatot tenni. Ráadásúl mindkét felén más a minta, így olyan mintha két külömböző garnitúrát vettünk volna. Vettünk belőle baldachint, rácsvédőt,párnát, takarót és így volt kb. 12 ezer. Miközben egy huzat garnitúra amihez még meg kellett volna venni a belevalót, 16 ezer volt a Megatoysban. Szóval érdemes körülnézni!

AnikóKép
Te se sírjál, hogy senki nem beszél veled!!Kép Én senki vagyok!Kép
Na mindenki jól seggbe lesz rúgva! Tényleg elég szörnyű álmod volt, de ez ilyenkor teljesen megszokott dolog. Az én babámnak múltkor nem volt orraKépKép

MotiotKép
Hajrá-hajrá!!!! Kép Utánad én jövök! Szorítok és mindent bele. Aztán tessék jelentkezni!

GyöreszKép
Egyértelmű, hogy értesítelek ha meglesz a babaKép A dokid hol kóválygott, hogy nem nyomhattál?? Pedig az már igencsak a vége, addigra odaérhetett volna! Mindegy. Az a lényeg, hogy szép emlékként maradt meg neked a szülés. Ja és van egy nagyon szép babád, ugye az sem elhanyagolhatóKépKépKép

VicaKép
A gyerekszobában a függöny már készen van. Csak a felső szinten van még két helység ahová speciálisan kellett csináltatni, mert az egyik ablak íves és oda még a karnist is úgy kellett meghajlítani. A férjem már mondta a nőnek, hogyha megszületik a baba akkor nem tehetik be a lábukat a házba. Na erre összekapták magukat. Állítólag egy hónapot kellett várni az anyagra, hogy megjöjjön. Elvileg ma jönnek 11-re. Kiváncsi vagyok!

KataKép
Tényleg, kezdesz lustulni!!! Hol vagy?? És a Barbara merre kóvályog????

DiaKép
Most kaptam sms-t a Dévais barátnőmtől, hogy éjjel 4-kor elfolyt a magzatvíz azóta fájásai is vannak, a doki szerint délre meg lesz a baba.Kép 10 nappal volt utánam és még tegnap is mondta,hogy majd jönnek minket meglátogatniKép Na ennyit erről. Mi megyünkKép

Puszi, Gigi 38+5

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Bár tegnap este olvastam a fórumot, csak most jutottam oda, hogy írjak:
Barbi, Gombóc hatalmas gratulaKépKépKépKép Olyan jó, hogy még itt írkáltam Gombóccal a kezdeti szakaszban, aztán tessék, délután már kezébe foghatta a lurkótKépKép

Motiot, most neked meg a drukkKép

Kata,
nem buktam le, nappal meló van még, akkor nehezen tudnék pakolniKép De bevallom, nem jutottam el a pakolásigKép

Puszi,
Mica
mica

Babar!
Nekem már biztos, mert a dokinő, mikor megvizsgált, mondta, hogy már leszállt a hasam, a baba popsija beilleszkedett a medencémbe, úgyhogy innen már semmi esély, hogy megforduljon. De azt mondja, hogy nem egy ilyen szülése volt már, az adottságom megvan hozzá, a baba nem túl nagy, úgyhogy valónszínű, hogy meg tudom szülni. Sőt, bíztatott, hogy könnyebben fogok tágulni, csak a vége lesz nehezebb, mert tovább vissza kell majd tartani.
Mindenesetre én készülök rá, örülnék, ha nem kellene vágni.
Neked még hátha megfordul. a 37. hétig van még rá esélyed. Kép

Bringa!
Szerintem is ez az oka, hogy nagyon foglalkoztat a dolog, és félek is tőle Kép De túlleszek rajta, bár remélem, még 1-2 hetet várhatok rá, hogy nőjön a törpicurom Kép

Márti!
Egyetérted, én ezért írogatok nap mint nap ide, mert jólesik kiírnom magamból az éppen aktuális paráimat. Kép Arról nem is beszélve, hogy tényleg sok hasznos dolgot mondtok, főleg nekem, aki először fogok szülni Kép

Puszi mindenkinek, és az éppen soron levőknek hajrá Kép
Anikó
pancsa2

Gigi!Kép
Hát téged már tényleg mindenki megelőz.KépHa kint is ilyen lusti lesz Oli akkor jó dolgod lesz,mert csak aludni és kajálni fog.KépKép

Drukkolok a barátnődnek és üdvözlöm!Kép

Milyen anyagból lesz a függöny,hogy az anyagra ennyit kell várni??KépTalán most gubózzák a hernyók valahol Keleten?KépKép

Dominak is olyan garnitúrája van mint Olinak,igaz,a miénknek csak az egyik oldalát lehet használni.KépNem is a huzat felhúzásra voltam kiváncsi,hanem a lepedő,baldahim stb feltételére.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Remélem hamarosan én is kiteszem az indexet, aztán elkezdek előzniKép
A függönyhőz lehet, hogy most fogdosták össze a hernyókatKép
A baldachint akkor teszed fel amikor a kis lelkednek a legjobban esik!Kép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi! Kép
TE kis senki Kép Én nem is sértődésből írtam. Nagyon jó tényleg ide írogatni.
De ma tényleg érzékenyebb hangulatban vagyok. Ez az orr nélküli baba is elég rosszul hangzik. Őrület, miket össze nem tudunk álmodni Kép
Mellesleg nálad úgy látszik, nagyon élvezi a baba a bentlétet. Kép Én örülnék, ha bentmaradna végig, amíg kell neki, hogy kicsit még nőjön, bár egyre nehezebb. De nem hiszem hogy fog.
Mindenesetre szorítok neked is, hogy végre történjen már valami Kép

Anikó
pancsa2

Lányok!
Marica gratulál a babás anyukáknak.KépŐ most egy kicsit el van keseredve,mert a hétvégére is benn akarják tartani a kórházban.
Gigi!
Érdeklődött felőled.

A baldachin feltétele már most jól esne a lelkemnek,de az még szülésig nagyon poros lenne.KépNem??De azért szoktam takarítani.Képde mégegyszer garnitúrát mosni már nincs kedvem.Kép

Most egy kicsit parázós vagyok,mert picur ma elég lightosan mocorog ami nem jellemző rá.Remélem nem lesz baj.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Szerintem ne izgulj, vannak és lesznek is ilyen napok, sőt minél nagyobb, annál kevesebbet tudnak mozogni, mert kisebb a hely nekik. Szóval biztos nincs semmi gond vele. Kép
Maricát puszilom, remélem, hamarosan kiengedik, és nem lesz semmi gond vele.
Anikó
pancsa2

Gigi!

Itt vagyok, csak kissé el vagyok havazva! Mi nem vettünk Ficánkának garnitúrát, mert állítólag nem lehet párnát használni. Takarót pedig én varrtam neki - csak egy vékonyat, mert én inkább hálózsákban szeretném altatni (már azokat is megvarrtam). Az ágyhoz ezeken felül varrtam fejvédőt körbe és 2 db gumis lepedőt. Én nem csináltam baldachint, mert ahhoz már nem volt kedvem.
Dia!
Ne parázz, hogy nem mozog annyit a picúr. Ha megvan a napi 10 mozgás, akkor minden ok. Nekem egyik nap szinte semmi, aztán belehúzás jön másnap. Ma épp másnap van és folyamatosan hullámzik a hasam. Ilyenkor még éjszaka sem nyugszik meg!
No para! Pont te írtad, hogy a napjuk 90-95%-át átalusszák. Én is olvastam már valahol!

Tegnap nagy bánatomra bedöglött a varrógépem. Épp megszálló barátainknak varrtam függönyt, mikor kikönyökölt a drága. Hát 12 éves múlt már, így nem csoda ha néha vannak gondjai. Apát megkértem, hogy vigye ma el a szervízbe, mert annyi varrni valóm van még.

Pancsa
Hát remélem, hogy valamit produkál a kicsike, bár nem fogom erőltetni. Azért jobb lenne normál úton szülni. Most olvastam, hogy a Novodomszky Éva Hiradós is megszülte a kisfiát - császárral.

Tegnap néztem a Fábry-Show előzetesét. Ott volt Rubint Rékuci a kislányával. Elég érdekesnek tartottam, hogy egy ilyen pici gyereket minek visznek be a stúdióba. Én egyszer voltam Fábry felvételen és este 8-tól hajnali 2-ig tartott. Ráadásul ez a R.R. mennyire csúnya. Olyan feje van ezzel a hosszú hajjal, mint egy lónak. Szerintetek ez a sajátja, vagy varrott haj?

Na befejtem az utálkozást!
Puszi
Barbara
babar

Barbi!Kép
Köszi a biztatást.KépSzerintem is bűn ronda R R.KépAzért nem fogom nézni a Fábryt,mert ő benne lesz.KépSzerintem varrot haja van mert nagyon látni,hogy természet ellenes.A rövid tépett sokkal jobb volt neki,bár akkor se volt egy szépség.KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!!!

Mostmár naponta többször olvasni kell mert nagyon sokat írogatunk.

Én teljesen lebeszéltem magam a habos babos ágynemű garnitúráról, helyette vettem 14e -ért
Billerbecet paplan+ kispárna, a kispárna nagyon vékony tehát 1-2 hónap mulva használható lesz.
Habos babos ellenérveim: paplant mosni nem szeretnék sűrűn, huzatot sokkal egyszerűbb kimosni ha baleset éri. Ha sokat mosod a paplant előbb utóbb kifakul és nem lesz szép.
Amíg fönn van a kiságy addig gyönyörűen mutat a garnitúra, de amint leteszed már nem olyan szép az összhatás.
A harmadik pedig én inkább a természetes anyagokhoz vonzódom, amit vettem az 100% pamutból van.
De bevallom én is nagyon csábultam a szépséges garnitúrára, végül győzött a józan ész és a pamut.

R.R + párja szerintem nagyon kaparnak, hogy foglalkozzanak velük, mindegy hol mit miért csak róluk szóljon. Nekem sem szimpik.

További szép napot
Márti
márti05

Sziasztok!

Motiot megy a drukk ezerrel! Szerintem ez már az lesz! Nekem is így kezdődött!

Gigi!
Azért nem volt még ott a dokim, mert aznap nem volt bent és úgy szoltak neki. Akkor hívták amikor szűk 3 ujjnyira voltam nyitva és akkor azt jósolta a szülésznő, hogy még eltart úgy 4 órán át, de olyan gyorsan haladt kifele Norbika, hogy 2 óra lett belőle a dokim meg Ráckevén lakik és a Kútvölgyibe szültem, így hát tényleg az utolsó pillanatba érkezett, már mondta a szülésznő, hogy ne aggódjak, akkor megszüljük doki nélkül, aztán ha beér összevarr. A szülésznő vágta a gátat is!
Végül is a lényeg tényleg az, hogy minden rendben ment! Így a doki elesett egy tizestől, annyival kevesebben kapott, a szülésznő meg annyival többet!

Kata!
Mi is próbáljuk melegen tartani a picur hasát. Anyósnak van egy bárányször térdbelegítője, ami pont a picur hasikáját körbeéri és azt tesszük rá. Most alszik a drágám kint a babakocsiba. Nagyon jókat tud kint a levegőn aludni!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok csajszikKép

Rubint Réka nekem mindig nagggggyon "szimpi" volt!Kép Nem az ő haja, mert nemrég még rövid haja volt. És ilyen gyorsan még neki sem nől. Bár lehet, hogy a sok mozgástól meg a vitaminoktól turbó sebességre kapcsoltak a hajhagymáiKép
Voltak a függönyösök. A teraszajtóra a sötétítőt elszabták, úgyhogy este jön vissza a nő, miután leengedtek az anyagból. Már tele van velük a hócipőm.
Megszült délben a barátnőm.Kép Sajnos viszont a lány akivel tornázni jártam (ő egy hónapja szült) az elöbb hívott, hogy az intenzíven fekszik mélyvénás trombózissal.Kép Minimum 10 napig bent kell maradnia, de lehet, hogy egy hónapig. Szegény teljesen ki van készülve, hogy nem fogja megismerni a kislánya ha hazamegy. Olyan rossz volt hallani. Remélem hamar túl lesz rajta.

GyöreszKép
Norbika úgytünik turbo sebességre kapcsolt mindenben.Kép A kiírt időpontot sem tudta kivárniKép A dokid jó messziről jár be. Picurnak jó durmolást!Kép

BarbaraKép
Itt mindenki varrózseni???KépKépKép Én meg örülök ha egy gombot vissza tudok varrniKép
Shcobert családra visszatérve, szerinted az normális, hogy még box gálára is cipelik a kicsit?? Pár hónapja volt a Westend tetején egy ilyen rendezvény, ömlött az eső ezek meg ott ültek este tízkor!!! Kép

Puszi, Gigi

Zsófi hol vagy??????????????????

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Az én kis csöppségem hatalmasakat durmol a babakocsiba. Megint sétáltunk, de egy óránál tovább nem bírtam, úgyhogy most megint a kertben alukál! Remélem még sokáig ilyen jó idő lesz!

Gigi!
Mikor mész megint nst-re, dokihoz?
Miden nap (ha tudok) úgy ülök ide, hogy vajon kinek indult el a babuci! Annyira drukkolok neked! Meg mindenkinek aki már a célegyenesben van!

Maricát mostmár benttartják a szülésig?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Bringa,Anikó!KépKép

Mindíg olvaslak benneteket is,és ha azt írom,hogy mindenkit puszilok az rátok is vonatkozik!De most kaptok egy bónuszt,hogy ne szomorkodjatok,és gyertek csak szorgalmasan mert figyelünk rátok.KépKépPuszi!!!!Saxi.
saxi

Barbara!
Én is pont így vagyok vele, szeretném természetes úton megszülni, de azért megmondom őszintén, félek is tőle, hogy minden rendben legyen. De mért is ne lenne Kép

Csatlakozom az előttem szólokhoz, én sem bírom a Schobert családot, sőt a férjem is kifejezetten utálja őket. Már ha a hangjukat meghallom kiráz a hideg Kép A nőci haja meg tutira nem természetes. Jó lenne, ha ilyen gyorsan meg bírna nőni.

Györesz!
Használd ki a jó időt, vidd ki sokat, mert szerintem nemsokára jön a hideg. Irigyellek kicsit, nekünk már marad majd az a hülye hideg Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Saxi!
Nagyon aranyos vagy, jólesett a bónusz puszi Kép Én nem azért mondtam, amit mondtam, jövök is ide mindig. Ez a nap csúcsa, mivel úgysem tudok kimozdulni itthonról, szigorú fekvésre vagyok ítélve Kép
Puszi
Anikó
pancsa2

Anikó!Kép

Gyere csak,várunk szeretettel,legalább addig is eltereled a gondolataidat a fekvésről.Sajnálom,hogy ennyit kell feküdnöd,de a babáért mindent hajlandó az ember megtenni.Üdv,Saxi.
saxi

GyöreszKép

Holnap reggel 7-re megyünk nst-re, aztán a dokihoz. Lehet ha holnap megvizsgál akkor beindúl a kicsike?!Kép A kocsiban már ott a pakk, úgyhogy jöhet bármi!Kép
Te Tena betét használtál? Mert most olvastam a másik topikon egy csajtól, hogy neki nem volt jó. Valami tapasztalat?

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Györesz!Kép

Ne aggódj nem lógsz ki a sorból,ha tudunk igyekszünk neked segíteni,de az igaz,hogy te most már teljesen más cipőben jársz mint mi.Szerintem minél több baba születik annál jobban összecsiszolódunk.Én már írtam neked,hogy nálunk mi vált be hasfájásra,de minden baba más,remélem Norbikának nem kell sokáig kínlódnia,és hamar kinövi a pocakfájást.
Én is emlékszem mennyire sajnáltam,hogy nem tudok jobban segíteni mikor szenvedett.De sajna ez az anyák sorsa,aggódni.

Minden jót nektek és sok puszit,Saxi.
saxi

Saxi
Kép Kép Köszi Kép

Gigi
Én Tenát használtam, s nekem nagyon bejött! Kellett is egyébként a szuper, mert az első pár nap elég húzós volt. Az se baj, ha marad belőle, mert az első egy-két mensi még elég erős volt (Hanna 9 hós volt, amikor először megjött)

Anikó
Ez a fekvés elég rosszul hangzik, én nem tudom, hogyan bÍrnám... Miket csinálsz? Olvasgatsz?

bringa
bringa

Drága Gigi!Kép

Már bánom,hogy nem postáztad el nekem a függönyanyagot és a méreteket.Már rég készen lenne.Mik ezek pancserok,hogy hónapokig tart egy függöny megvarrása?Mi van ha nagyobb munkára kérik fel?Gondolom mindezt nem is olcsón.Lehet,hogy mégis jönnöd kéne azzal a kismami busszal,és beugranod egy kávéra hozzám!Gondolkozz rajta ,várlak szeretettel!KépKép

Puszi,Saxi.
saxi

Dia!Kép

A pocakod nem semmi!KépAz enyém még mindíg ugyan akkora,mint volt.Nem csaltál egy kicsit?Miféle finomságokat főztél megint?Nem attól nőtt az a pocak?KépKép

Puszi,Saxi.
saxi

Bringa
Elvagyok jól, azért nem fekszek egész nap. Ma pl. főztem. Mondjuk ma a hasam sokat fájt. Szinte negyed óránként bekeményedik, néha elég kellemetlen. Amúgy elolvasgatok, meg nem is tudom, de elmegy a nap Kép
A babáért, igaza van Saxinak, mindent megtesz az ember. Kép
Anikó
pancsa2

A többieket is puszilom,most mennem kell.A Bogi követeli az "Anyáját".Azt monja itt mellettem,hogy "most nekem is írogassál levelet Anuka".KépNagyon cuki,megyek megdögönyözöm azt nagyon imádja.

Sok puszi nektek,Saxi.
saxi

Sziasztok Csajok!Kép
Megjöttem a dokitól,ismét nagyon aranyos,figyelmes volt.KépMondtam neki,hogy a szülésnél ha bénázok ne szóljon rám mert leblokkolok.Erre mosolygott és mondta,hogy nem fog szólni semmit.KépMéhszáj zárt picur szive jól dobogott,jól fekszik.Kedden megyek uh-ra.Aztán aztmondta,hogy most már felgyorsulnak az események mert már 2 hetente talizunk és mindig lesz valami.KépMondta,hogy jövő héten már beszéljek a szülésznővel is.KépKérdeztem,hogy válalkozhatok-e még egy Heves Megyei útra"gyertyaégetés"?Válasz:Ha nem görcsölök akkor még Braziliába is elmehetek.KépMondtam,hogy köszönöm de oda már nem,különben se vinne el a Malév.KépDe azt mondta,hogy ha valami gond lenne irány az Egri kórház.Remélem nem lesz rá szükség.

Saxi!Kép
Megmértem megint a hasam,igérem nem csaltam.KépIsmét 126cm jött ki.KépMa vadas csirkecombot csináltam tésztával,igaz én már estére bundás zsömlét ettem.KépEttől nől a pocak??KépPuszi nektek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés ideje születés hete Neve Baba súlya (g.) Baba hossza (cm)
Anikó aug. 5. 38+5 Bence Máté 3600 51
Liv 25 szept. 5. 33+4 Dávid 1980 48
Noémi 28 szept. 8. 38 Heléna 2900 52
Beszti 29 szept. 15. 40+2 Hanna 3800 56
Momo 33 szept. 23. 39+4 Emese 3600 57
Györesz 27 okt. 1. 36 Norbert Péter 2550 52
Barbi 28 okt.18. 39+2 Imola 3330 51
Gombóc 31 okt.19. 38 Nándor Richárd 3450 51

Motiot 26 okt. 23. Abel
Gigi 28 okt.29. Olivér
Marica 35 nov. 9. Mariann
Kata 28 nov. 22. Patrik
Babar 28 dec. 14. Szonja
Diána 28 dec. 15. Dominik
Sofka 34 dec. 15. ?
Babóca 26 dec. 15. Dorottya
Mackósajt 32 dec. 15. ?
Dezi 28 dec. 15. ?
Saxi ? dec. 16. ?
Sasha 25 dec. 27. Kornél/ Emese
Réka 26 jan. 3. ?
Mica 28 jan. 3. Zoltán István
Tüni 28 jan. 6. ?
Vica 29 febr. 2. ? </pre>
babar

Na ez elég béna lett, de remélem majd belejövök!

Puszi
Barbara
babar

SaxiKép
Aranyos vagy!Kép Mennék én a busszal, de asszem már maradok a fenekemenKép Pedig szívesen megismernélek titeket Bogival együtt.Kép A függöny az egyik ablak miatt volt speciális, meg állítólag az anyagra kellett ennyit várni. De ma már kész lesz.

BringaKép
Van akinek be jött a betét, van akinek nem. Úgyhogy eldöntöttem, nem filózok tovább a szülésen, majd tapasztalom a saját bőrömön.Kép

DiaKép
Légyszíves ne izgass ilyen kajákkal!!! Nem semmi a hasméreted. Én is megmértem. 112 cm. Kép
Örülök, hogy minden rendben a picivel.Kép

Puszi, Gigi 38+5

Na most ment el a függönyös. Kész mindenKép

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Fotót kérek a függönyről!KépKiváncsi vagyok mit gubóztak a hernyók.KépKép
Akkor csak én vagyok ilyen bálna??KépHolnaptól nem eszem.KépPuszi,jó éjt.Hétvégén szerinted talizunk már??Tamás ügyeletes lesz.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Látátok a Megasztárt?Nagyon sok gáz emberke volt ott.KépSzegény picur olyanokat rúgott,még őt is zavarta némely fickó hangja.KépKépJó éjszakát mindenkinek!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást!Kép
Megvagyok,de ma egész nap rohangáltunk,egy csomó mindent el tudtunk intézni!Kép
Voltam CTG-n,a nővér kávézni ment,úgyhogy míg magamban hallgattam a pacipatákat(nekem mindig egy vágtató ló patáinak a hangja jut eszembe a baba szívhangjáról Kép )sok dolog-jók és rosszak-eszembe jutottak az előző terhességemről.
Ezután beszereztem a még hiányzó dolgokat Patriknak.
Később egy ismerősnél voltam dumcsizni,tök jól esett.Kép

Dia!
Remélem Brúnó most már mindig rendes marad és nagyon-nagyon örülök,hogy mindent rendben talált!Kép
Nem semmi a pociméreted!Kép
Nem csak Te vagy egyedül "bálna":
Ha összefutok ismerősökkel,mit mondanak köszönés helyett mostanában?!"Te jó ég!!!"
Találd ki,miért?Kép
Ja,Ruszlántól kérdeztem minap,hogy szerinte bálna vagyok?Szt mondta,hogy ugyan,hogy is gondolhatok ilyet?!
Erre mit dúdolgat két perc múlva?
Nem tudom ismered-e,leírom a refrént:
"Azt mondta a Besenyő Pista bácsi,
Hogy nagyon nagy állat a BÁLNA bácsi..."
KépKépKép
Látod,csak ételt említesz és már meg is jelenek!

Motiot!
Lehet,hogy már babázol?
Szorítok!Kép

Bringa!
Milyen sulikba is jársz?
Neked mikortól kell CTG-re menned?
Szülészet hetén mik voltak?
Csak a híradóban hallottam róla,ott is azzal voltak elfoglalva,hogy valami tűz ütött ki az egyik előadás alatt.

Anikó!
Megszánhatlak egy pár keresetlen jó szóval?!
Jobb kedvet és szebb álmokat Neked!!!KépKépKép

Gigi!
Nem semmi a függöny-mizériád!Kép
Jelentem:én is a géppel varrni nem tudók táborát erősítem!KépNagyon várom a holnapi beszámolót!
Ilyen hajnalok hajnalán kell CTG-re menned?Kép

Györesz!
Örülök,hogy ma jobb napotok volt!Kép
Tényleg maradhatna ez a szép idő sokáig!

Zsófi!
Tényleg nagyon eltűntél!Kép
Jól vagytok?

Ha valakinek nem írtam,akkor is puszilom,de megyek vízszintbe,mert mindjárt lefejelem a klavit.Kép

Kata
35+4
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Ja,és Schoberték:brrrrrrrrrr.....KépKépKép

Kép
Kép
ruszlána

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: