Sziasztok!
Visszaolvastam:)
Zsuzsi! Boldog fél évességet a csajszinak! Isten éltesse sokáig:)
Julcsi, Árpi, szépek voltak a csajok:) Nekünk nem sikerült keresztvizes fotót készítenünk:(
Az ajánlatom még mindig áll!!!
Márti, Barbi, gyógyuljatok
Évi! Amit én javasolok, hogy legyen benne biztonsági öv, és előtte vmi tálca. De nekünk a legegyszerűbb 1500 ft-os volt (Katának nincs, a játszótéren hintázik) és csináltam hevederből bele övet....
Játszótér: Mi járunk minden nap, Kata v. hintázik (itt van bébiknek való hinta) Vagy áll a homokozó mellett és nézi a gyerekeket. Bence meg őrjöng:)
Kata már alig taknyodzik, csak reggel kellett szívnom. Igaz jó sűrű trutyi volt, de azóta elenyésző. Nem is kelt már 2. éjszaka
Bence se pisilt be, rájöttem a nyitjára, este lefekvés előtt pisi, ha ne malszik el azonnal akkor 1 óra múlva megint (ált. este mesét néz) És reggel ébresztem 8 körül. Szerintem az volt a baj, hogy túl sokat aludt....
A Kata ébreszti a bátyját minden reggel:) átmászik rajta, ráül a fejére, húzza a haját, lebüfizi, meg ilyenek:) Mégis ha Bence magához tér az az első hogy megölelgeti:)
Imádom őket:)
A férjemről: Főz, mos, takarít, gyereket etet, pelenkáz, játszik, mikor mit kell segíteni. A legtöbb esetben még kérnem se kell. Nagyim szerint ő az eszmei lottó 5-ös. Csak sajnos a kettőnk kapcsolatában vannak gondok
Szerencsére nem olyan amit nem lehetne orvosolni, de mindketten nehezen viseljük a vendégekinket....
Amikor Orsi feljött Pestre, azt hittem, 1-2 napról lesz szó, erre már több mint 2 hete hogy itt vannak....
Ne mis tudom ki kérdezte, nem, nem szült még meg, és semmi jele nincs. Szerdán indítják, ha addig semmi. Aznap tölti a 42. hetet...
Nem irigylem.....
Jó éjt:)
Zsu