Sziasztok!
Megjöttünk ma este haza, villámkipakolást hajtottunk végre, és még gyorsan bele is olvastam a múlt hétbe, és olyan rossz olvasni a kis betegeket, ugyan tudtam róla Mankától már.
Ayse!
Úgy sajnálom szegény Andrist, és hogy mellé még ez a hörghurut is.
Ha tényleg kell a popskrém recept szívesen begépelem neked priviben, tényleg nagyon tuti, talán holnap fel is tudod iratni, és megcsináltatni.
Így a látogatásnkat elhalasztjuk. Egyébként a kiskecskés előke mellé van egy meglepink is.
Manka!
Ugyan ma beszéltünk, de örülök neki, hogy Jack jobban van! Ne aggódj megindul majd a beszéddel! A videjókat nem tudtam még megnézni, majd holnap!
Tünde!
Mennek a drukkok, hogy simán menjen minden így a finisben. Én is várom már, hogy megszülessen Ákos, és legyenek kéééépeeek!!
Timi!
Fanni nagyon cuki, tényleg sokat nőtt, és nőcisedett is! Nekünk is a libero vált be, már csak azt veszünk, megajumbotételben szintén DMben, nagy pontgyűjtő vagyok én is.
Réka!
Klassz, hogy Ágoston átalussza az éjszakákat, és hogy iylen simán ment a szopi elhagyása, akkor ez most így jó mindkettőtöknek.
Ma csak röviden élménybeszámolok, mert nagyon álmos vagyok. Hát nekünk nagyon szuper volt a sárvási kiruccanás, Bendegúz irtóra élvezte a fürücölést, meg persze mi is, még a szabadban is úszkáltunk vele a meleg vízben olan jó idő volt végig. Meg persze az egész hotel-létet nagyon imádta, az összes nénit-bácsit az ujja köré csavarta, szövegelt és masírozott mindenfele. És szerencsére nagyokat aludt napközben az apjával, úgyhogy én is kiélveztem a wellness minden percét, mindennap többfordulós "szauna-gőz-aromakamra-termálmedencében hentergés" köröket futotam le, és még masszírra is befizetett a férjuram. Volt játszóház is, és amíg mi játszottunk Bendegúzzal, addig meg ő szaunázott, úgyhogy mindenkinek jutott a jóból.
És nem voltak sokan szerencsére, elég holtszenzont sikerült választanunk.
Aztán a hétvégén kipihentük a wellneshetet a nagyiéknál Keszthelyen, szó szerint, mert Bendegúzt szombaton délután 3 és fél óra alvás után ébresztgetni kellett, fél 4kor, hogy ugyan ebédeljen már.
Holnap beindítom a mosómasaprojektet, van anyag bőven.
Most megyek aludni, holnap jövök, és Ayse jelezz ha kell a kence. Ha lenne itthon bőven, mondanám hogy ugorjon be a férjed, és adok belőle próbát, de most fogy el éppen, nekünk is kell újat kiváltani.
Jóccakát! A kis betegeknek meg jobbulást!