Új privát üzeneted érkezett!

Jaj lányok!Csak egy kicsit szundiztam,aztán tessék mi történik a barátnőmmel!KépJuj,nagyon izgulok.KépMa már mindig a telefon fogom szugerálni,hogy jelentkezzen Gigi.KépKép

Gigi!NAGYON SZORÍTOK!!HAJRÁ!KépKépKép

Lányok nektek is egyre fájdalmasabb a keményedés?Nekem papközben semmi bajom,este viszont 3-5 percenként keményedek nem ki fájdalom kiséretében.KépPuszi nektek,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Nekem is a 30. hét környékén már kicsit fájdalmasak voltak. Pihenjél sokat, nehogy gond legyen vele.
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

En is a korhazban es dokinal toltottem az egesz delelottomet. Kép
Maszatka kb. 3600 gram, mehlepeny III. fokban erett, ugyhogy az UH utan flowmetriara is el kellett mennunk, azon hal'Istennek minden rendben volt. Kép A mehszaj felpuhulva es tobb mint 1 ujjnyira nyitva. Kép Az orvos szerint van esely kihuzni meg a hatralevo 2 hetet, de eleg keves. Kép A CTG alapjan a szuleszno is azt mondta, szerinte jovo hetfon mar nem kell CTG-re mennunk, addigra szerinte ket darabban leszunk. Kép
Hat, majd meglatjuk! KépKépKép

Gigi,Dia, nayg nagy drukk nektek! KépKépKépKép

Gombóc
gombóc

Sziasztok!!!!

Jön a front, indulnak a babák.
Délben beszéltem a szülésznőmmel, bolondokháza van a kórházban állítólag. Az én pocom is elég sokat keményedik este óta, remélem egyenlőre csak ennyit okoz a melegfront.
Csütörtökön megyek NST-re, már nagyon várom.

Csajok drukkolunk nektek!!!!!!!!!!!!!!

Márti
márti05

Á, a szülésznőről jut eszembe. Ti választotok mind szülésznőt? Én ma kérdeztem a dokinőmet is, hogy mit tanácsolt, azt mondja, szerinte ez csak pénzkérdés. És minden szülésznő jó náluk, akkor lehet jelentősége, ha sokan szülnek egy nap, mert csak két ügyeletes szokott bent lenni. Szóval nem tudom, hogy mit csináljak.
Anikó
pancsa2

Anikó!Kép
Nagyon sokat pihenek,mégis keményedek.Kép
Az jutott eszembe,hogy Marica nem is tudja,hohgy mi van Gigivel.KépPont Giginél van a telcsiszám ő pedig már biztos nem foglalkozik azzal,hogy értesítse.Jaj!Úgy fel hívnám Gigit,de nem akarom zavarni!KépKi tudja,lehet,hogy már a kórházban vannak.KépKépRemélem ma még jelenkezik így vagy úgy!KépPuszi nektek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Igen, én is folyton arra gondolok, hogy mi lehet Gigivel. Lehet, hogy már elindult a dolog? Nagyon izgalmas. Kép Még az is lehet, hogy nemsokára kapod az sms-t, hogy megszületett a pici Giginek Kép
Marica száma csak Giginek van meg? Pedig Marica most nem fog tudni jönni Kép
Igen, elég rossz, mostmár szerintem végig fog kísérni téged is a keményedés. De kitartás, még pár hetet ki kell húznotok. Kép
Puszi
Anikó
pancsa2

Lányok, ma is nagyon pang a topik. Mi van mindenkivel???
Anikó
pancsa2

CsajokKépKép

Itt vagyok. Azért nem lesz ez olyan sima dologKép Tudjátok, én vagyok az örök terhes.Kép
Mindjárt megírom Diának a Marica számát, biztosan nem fog rám megharagudni.
Reggel megyünk megint a dokihoz, ha bármi van, írok a Diának. De szerintem még boldogítalak itt még titeket egy darabig.Kép

Puszi mindenkinek, Gigi 38+3

KépKép
gigi28

Gigi!
Nem hiszem, hogy te lennél az örök terhes. Tudod, repülő az égen nem marad, baba sem a méhben Kép
Már most várom, mit mond neked holnap a doki Kép
Anikó
pancsa2

Még az is eszembe jutott,hogy amikor a picur megszületik mindenki vegyen ujságokat.KépSzerintem tök jó 5-10-20 év múlva vissza olvasni,hogy mi történt azon a napon a nagyvilágban amikor Ő született.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Még az is eszembe jutott,hogy amikor a picur megszületik mindenki vegyen ujságokat.KépSzerintem tök jó 5-10-20 év múlva vissza olvasni,hogy mi történt azon a napon a nagyvilágban amikor Ő született.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Lányok!
Most írt Marica sms-t.Náluk minden rendben,picur is jól van.KépCsak azt nem érti,hogy akkor miért kell a kórházban rohadnia.Kép"Őt idéztem.Kép"
Pusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi!Kép

Nagyon szorítok,hogy minden simán menjen.Boginál nekem is volt vizsgálat után ilyen erős vérzés, nagyon megilyedtem,de nekem is azt mondta a doki,hogy ez normális.Úgy tűnik ezek frontok mégis beindítanak valamit.

Dia!Kép

Te vagy a hírhozó,előre is köszi,hogy közvetítessz.Kész van a festés?Gondolom szeretnél már túl lenni rajta.Én egész hétvégén feküdtem,nagyon keményedett a hasam és jóslófájásaim voltak,de elég húzósak.Szerintem a frontot éreztem.Közben a babó meg dübörög a pocakomban,már nagyon erősen rugdos.Maricának kitartás és sok puszi.

Mindenkit puszilok,Saxi.
saxi

Jó reggelt!Kép
Sehol senki??

Saxi!Kép
Lehet,hogy én is a fronttól keményedek?Erre eddig nem is gondoltam.KépTegnap nagyon hisztis voltam este.KépMindenem fájt,fekve nem kaptam levegőt stb.Kérdeztem is Tamást,hogy ha így fáj a keményedés milyen lesz a szülés.Erre ő:Hát az jobban fog fájni.Na köszi,nagyon megnyugtatot.KépGondoltam majd azt mondja,hogy nyugi édes nem lesz vészes "ez még rímel is"Kép,ott leszek melletted stb.De neeem!KépEnnyit a férfiakról.KépPuszi MindenkinekKépDia 31+6

Kép
Kép
lldicsi

Jo reggelt! Kép
Nyakdugo ejjel tavozott, most itt ulok oraval a kezemben...Kép
G.
gombóc

SziasztokKép

Gombóc,
hajajj, akkor még zsibbadhat a kezed, bár kívánom, hogy ne úgy legyenKép Én nem is emlékszem, hogy előzőleg láttam-e távozó nyákdugót..Kép Viszont azt tudom, hogy a 15 perces fájásokra azt mondta a doki, hogy ez még csak jósló, akár 1 hétig is lehetnek.. másnap délben randiztunk a dokival a kórházban, este pedig már a picurral isKép

Gigi,
dehogyis vagy te örök terhesKép Szerintem a hétvégét már kisebb pocival éred megKép

Szorítok nektekKép

Dia,
Bár az ember ilyenkor jól fejbevágná a párját, hogy ilyeneket mond, de igaza van. Szerintem nekem is az volt a rossz, hogy nem készültem fel, hogy tényleg annyira tud fájni, és időd sincs szinte, hogy kipihend az egyiket és már jön a másik. Ha felkészületlenül ér a dolog, akkor mégjobban fájhat. Ha tudod, hogy mi vár rád, akkor fel vagy készülve, és nem fáj annyira. Tudom, hogy egy első alkalommal szülőnek ezt nehéz lehet elképzelni..

Mica
mica

Mica,
nem ok nelkul ulok oraval a kezemben. Kép
G.
gombóc

Sziasztok!

Gigi,Gombóc!
Nagyon-nagyon szorítok Nektek!!!Kép

Dia!
Tegnapi este nekem sem volt a legjobb,de a hiszti nálam ma is folytatódni látszik,ezért nem is írok túl sokat.Tök hülye vagyok ma.(is Kép)

Mindenkit puszilok,késsőbb jövök.

Kata
35+3
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Gombóc,

Jajj, ez jóKép És mit mutat az óra? Na nem a pontos idő érdekelKépKép
Tudod valaki tel. számát, hogy értesits minket?

Mica
mica

Fel ejszaka a WC-n ucsorogtem, folyamatos hasmenesem volt gorcsokkel. Reggel 7-8 percenkent fajt mar, most viszont ritkultak a fajasok es az erejuk is csokken. Joslonak azert kicsit durva...Kép
G.
gombóc

Gombóc,

Tudom, hogy most nem ennek örülsz, de: KépKépKép
A hasmenés az első kezdő jel sokaknálKép Szóval hajrá, ebből max. 2 nap és baba leszKép
A lényeg, hogy pihenj, ha tudsz, aludj is! Tudom, hülyén hangzik, de ha 2 napig húzod ilyennel, akkor a végén nem lesz erőd. Barátnőm 4 napot húzott át, a 4. napon a doki nyugtatóval pihentette, mert nem akarta fáradtan nekiindítani a "munkának".
DrukkolunkKép

Mica
mica

Hát csak beindulnak azok a kis bambinok! Már épp itt volt az ideje! Kezdett a topik fáradni!
Gombóc hajrá! Kép Kép Kép Reméljük még ma csemete lesz belőle!

Mi tegnap este hosszas tanakodás után úgy döntöttünk, hogy ha Ficánka így akarja, akkor maradjon farfekvéses. Ha pedig meg akar fordulni, akkor úgyis meg fog. Nem akarom erőltetni a dolgot, mert lehet, hogy rövid a köldökzsinor vagy rá van tekeredve és ezért nem tud megfordulni. Akkor meg jobb ha így marad és szépen kiveszik belőlem!

Gigi megint NST-n van? Lehet,hogy már ők is 2 darabban jönnek haza! Kép

Pusza
Barbara
babar

Sziasztok!!!

Gombóc kitartás!!!!
Mit mondott a dokid rá?

Gigi ne legyél ennyire türelmetlen, ami bement az ki is fog jönni. Hidd el tökmag tudja mikor kell kibújnia.
Tegnap este én is iszonyat hisztiztem. A gép 20x nem azt csinálta amit én szerettem volna erre rácsaptam a billenyűkre egy nagyott, babóca azzal a lendülettel bordán rúgott. Szóval hisztizni már ő is tud.
Újságot venni tuti ötlet, nekem egyenlőre csak a bor jutott eszembe, mármint, hogy veszek pár üveg jó minőségű 2004-es évjáratú bort a leendő neves napokra.

További szép napot
Gombóc tudósíts légysz az eseményekről, jó stoppolást addig is.
Márti
márti05

Gombóc!
Drukk ezerrel. Remélem, nemsokára ölelgeted a babát. Kép Csatlakozom Micához. Tudsz minket értesíteni? Tudod valaki számát?

Dia!
Nekem is szokott ilyeneket mondani a férjem. A kedvencem, hogy biztos, hogy fájni fog, de majd elmúlik, mindenki túllesz rajta. Na ilyenkor mondom neki, hogy tudom én azt, de talán kicsit nagyobb együttérzéssel, így is eléggé meg van az ember ijedve, főleg, hogy első szülésem és faros is lesz. Ennyit a pasikról...

Dia, Kata!
Tegnap este lehetett valami a levegőben, mert rám meg a bőghetnék meg a depi jött rám, szóval én is kezelhetetlen voltam. Talán ma már azért jobb... REmélem, nektek is az lesz, és elmúlik ez a hisztis időszak Kép

Egyébként szerintem ma is van valami a levegőben, mert eléggé rossz a hasam, sokat és elég fájdalmasakat görcsölök.

Anikó 36+4
pancsa2

Koszi a drukkokat! Kép
Tegnap irtam is, az osszes vizsgalatrol ugy jottunk ki, hogy mindenki azt mondta, hamarosan baba lesz. Mehszaj nyilik es puha, gyerkoc mar kb. 3600 gr, mehlepeny eloregedett...masodik gyerkoc...
Ugyhogy nem vagyok meglepve, csak gyorsan dulore kene jutni, hogy bemenjunk a korhazba vagy meg ne. Kép
G.
gombóc

Itt nem tudom senki tel.szamat, a friss babaknal van lebeszelve az SMS ertesites. Kép
G.
gombóc

Barbara!
Igazad van, én is utánaolvastam a témának a farfekvéssel kapcsolatban, és mindenhol azt írják, a dokim is azt mondja, hogy ha egy baba nem fordul meg, annak oka van. És nem is szabad erőltetni. De az biztos, hogy így azért érdekesebb a helyzet. De ezen is túlleszünk majd Kép

Anikó
pancsa2

Gombóc,

A profilodban levő freemailes cim jó? Mert akkor oda megírhatom a számomat, hogy tudj szólniKép

Amúgy mesélj, fájások? Kép Izgulok ám, nagyonKép

Mica
mica

Sziasztok!

Két napig nem volt egy csepp időm sem a picur miatt és lám milyen izgalmakra érkeztem!

Gombóc!
Ahogy olvastalak eszembe jutott a mi napunk, amikor én is egész nap az órát lestem! El is bőgtem magam! Szerintem bármikor beindulhat a kis lurkó! Minden jel erre mutat!!!!

Gigi!
Hajrá! Ne hagyd hogy Gombóc megelőzzön! Na jó csak vicc volt! Ez nem lóverseny! Azért remélem, hogy egyszerre kapjuk a jó híreket!!!
Jujj de izgulok!!!!

Nálunk három napja áll a báll. A picurkámmal valami nem stimmel! Az már biztos, hogy hasfájós, de kétlem, hogy egész nap emiatt sír olyan keservesen! Napközben szinte semmit nem alszik, csak a babakocsiba és annyira sírt! Semmi nem jó neki. Este alszik, de álmába is nagyon kínlódik és állandóan felsír én meg figyelem készenlétben, hogy mikor kel fel! Totál hulla vagyok! Ma el akartam menni a doki nénihez tanácsadásra, de most kívételesen elaludt és nem akarom felbolygatni!!!

Puszi mindenkinke
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!Kép
Csak beköszönök,mert most értem haza és muszáj egy kicsit lepihennem.Persze ha közben értesít Gigi azonnal jövök.KépJa és hol voltam?Megvettem picur ágyát.KépA Lehel úti Baba diszkontban.Pelenkázós bükk szinű 30900ft volt és ajándékba adták hozzá a szivacsot és heverővé és éjeli szekrénnyé alakítható később.KépMost olyan boldog vagyok.Képja!És képzeljétek,annyira tuti pamut szopis melltartót tudtam ott venni és csak 1800ft volt.Mindenhol 5-8000ft.KépNa,majd jövök.Puszi Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép
Ügyi vagy, hogy megvetted az ágyat. Akkor most helyreállt a világbéke. Kép Egyedül voltál vagy a Tamással?

Voltunk nst-n de semmi jele, hogy meg akarna még születni a babuka. Úgyhogy visszahelyezkedtem várakozó álláspontba.Kép
De ahogy olvasom itt a dolgokat, Gombócnak nagyon kell szorítaniKépKép

BarbaraKép
Szerintem helyesen döntöttél, hogy hagyod a babát úgy feküdni, ahogy jó neki.Nincsenek véletlenek.

GyöreszKép
Remélem törpike hamarosan jobban lesz. Ahogy olvaslak mindig rá kell döbbenjek, hogy amig bent van, addig milyen egyszerű az életKép
Amig most alszik, próbálj meg te is alukálni egy kicsit! Gyerekdokival beszéltél már?

MicaKép
Tényleg, egy első szülő nő, hogyan készüljön fel a fájdalomra???Kép

Puszi, Gigi 38+4
Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Györesz!

Nagyon sajnálom, hogy szenved a picúr! Nem lehet, hogy szelek gyötrik. Nem tudom ilyenkor mi a teendő, de én is attól rettegek a legjobban, hogy csak állok felette - látom, hogy szenved és nem tudok rajta segíteni. Esetleg (lehet, hogy hülyeség) próbálkozhatnál a babamasszázzsal. Valahogy csak ki lehet csalogatni a pocijából a szeleket!

Dia!
Gratula az ágyhoz! Mi ma veszünk komódot Ficánkának. Drága párom teljesen beindult, hogy jön a védőnő nov. 4.-én és addigra legyen kész minden. Így én festhetek ezerrel, ő meg szerel! Kép Nem baj legalább haladunk!

Gigi!
Az a pindurka tudja mikor kell kijönnie. Addíg pihenj sokat. Utána már úgysem tudunk nyugodtan lepihenni jó darabig! Kép

Első szülő nő nem tud felkészülni a fájdalomra. Anyu szerint ez olyan fájdalom, amire nem lehet felkészülni, csak megélni. Viszont az nem mindegy hogyan éled meg. Nagyon kell koncentrálni, hogy ne érjenek készületlenül az egymást követő fájások, mert ha felborul a rend, akkor elveszted a lábad alól a talajt!
Hű de okos vagyok, aztán lehet, hogy nem is lesz rá szükségem. Kép

Puszi
Barbara
babar

Gigi,

Barbara szinte leírta, amit írni akartamKép Nem magára a fájdalom nagyságára kell és lehet felkészülni, mert lehet, hogy neked nem is fog fájni, hanem arra, hogy "lehet" olyan fájdalom, amit eddig nem éltél át, ez főként a mennyiségére és a mértékére vonatkozik, nem a fajtájára, hiszen először szülszKép
Ami a lényeg, hogy nem az a jó, hogy azt mondod, hogy téged nem érdekel a fájdalom, hanem az, hogy tudd és higyj benne, hogy igenis van fájdalom, és mindez arra szolgál, hogy percről-percre közelebb kerülsz valamihez/valakihez, amit/akit nagyon vártál. És ne lepődj meg, ha a megszületése után nem az az első gondolatod, hogy anya lettem, hanem az, hogy dejó, hogy vége vanKép Az anyai érzésekre még bőven van időKép

Gombóc, nagyon eltűntél.. nézzem a másik topikot?Kép

Mica
mica

Gigi!Kép
Jaj de örülök,hogy már itt vagy közöttünk.KépNyugi jönni fog picur hamarosan.KépTamás szerint a hétvégén már megyünk hozzád.KépSajnos nem tudott eljönni a munkahelyről én pedig már nem tudtam hétvégéig várni,úgy,hogy a nagybátjával voltam vásárolni.KépÉn választottam,fizettem,ő cipekedett.Kép

Mica!Kép
Én csak azért tartok a szüléstől,mert nem tudom,hogy mire számítsak.De konkrétan nem a fájdalomtól félek.Kép

Lányok!Akinek már kész a babaszoba,sarok tenne fel képet róla??Nagyon érdekelne.KépKöszönöm,Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Én tennék fel képet, csak valamiért nem tudok. Egyszerűen nem működik a melléklet feltöltése funkció. Kép
Pedig tenném fel a táblázatot is!

Barbara
babar

Barbi!Kép
Köszi,azért próbálkozz vele!KépNagyon kiváncsi fáncsi vagyok.KépPusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

MicaKép

Jó, hogy neked már van tapasztalatod és megosztod velünk. Arra fel vagyok készülve, hogy fájni fog. De már az is igen fájdalmas volt, ahogy ő oda bekerült!Kép Ezzel szemben most a fájdalom végén a kezemben tarthatom. Kép Épp arra gondoltam, hogy olyan jó, hogy választottam szülésznőt. Úgyérzem, hogy nagy segítség lesz, az , hogy ismerős arcok között leszek és nem egy rideg kórházi folyóson kell szenvednem, idegen emberek között.

BarbaraKép
A táblázat feltételéhez valami kódok kellenk. Mármint zárójel stb...stbbb. A téli babás topiknál is átadta a Marica a táblázatot, és úgy rémlik, hogy ott le is írta pontosan, hogy mit hogyan kell csinálni, hogy megjelenjen. Azt nem értem, hogy képet miért nem tudsz feltenni. Pedig tettél már föl, tudod, hogy le kell kicsinyiteni stb... Kiváncsi lennék én is a babaszobáraKép Mindenkiére!!!

DiaKép
Te is tegyél fel képet, ha már összeszereltétek az ágyikót!! Rendes ez a rokon!Kép Hát még ha ő fizetett is volnaKép
Hétvégén odaadta az anyósom a gyapjú takarókat amiket csináltatott. Ezek olyan büdösek mint az állat!!KépKépKép Mosni ugye nem lehet, úgyhogy kitettem a teraszra, hátha kiszellőzik a büdi. De nem. Úgyhogy a doki után elmentünk itt helyben egy méterárushoz és tök cuki anyagot vettünk. Viktor este viszi el egy varrónőhöz, aki huzatot varr rá. Remélem a huzat alól nem jön ki a büdiKép Vagy a törpike nagyon jól fog aludni.Kép
Az anyagosnál tök jó kereszthímzéses cuccok voltak. Utoljára kb. 10 éves koromban hímeztem. Szerintetek nehéz dolog? Van értelme most elkezdeni??

Na befejezem a szófosit! Gombóc szerintem elment szülniKépKépKép

KépKép
gigi28

Mica!
NAGyon jó, hogy leírod, hogy mégis hogy készüljünk, mert én sokat gondolok erre, és egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy tudnám magam igazán felkészíteni a dologra. Tudom hogy fájni fog, de nem tudom mennyire, meg hogy.
Van valaki, aki természetes úton szülte meg a faros babáját? Lehet, hogy már unalmas, de én nagyon félek tőle, mióta megtudtam, hogy az, és hogy először a dokim szerint úgy kéne megpróbálni világrahozni. Na ennyit az én paráimról Kép

Gyerekszoba: Én jövő hétre cisnálok egy képet róla. Hétvégén már teljesen minden kész lesz, úgy néz ki, a kiságyba is meglesz matrac. Kép Már nagyon várom. Egyébként mi a bútort is a Lehet utcában vettük meg, meg még egy csomó mindent. Kicsi hely, de nekem bejött.

Gigi! Szerintem ha egyzser már megtanultál hímezni, hamar bele fogsz jönni. Én imádom. Szóval próbáld meg Kép

Gombóc már biztos hogy szül. Kép Drukk nekil

Anikó
pancsa2

Csajok, Gombóc már kétgyerekes anyukaKép. Részletek a frissbabáknálKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Sikerült elmennünk a doki nénihez! Hát azt mondta, hogy ez bizony tipikus hasfájás az erősebbik fajtából, úgyhogy írt fel nekünk egy görcsoldót, amiben egy kis nyugtató is van! Remélem használni fog, holnap lesz kész a gyógyszertárba!
Nem akarom elkiabálni, de most egész nyugis. Szopizott egy nagyot és minden nyűglődés nélkül egy fél óra nézelődés után elaludt! Úgy örülök, mert iszonyú nézni amikor szenved és már mindent kipróbáltál, de minden csak percekig használ!
Adtam már neki ánizs kömény teát, valamilyen cseppet (most nem tudom a nevét), használtunk szélcsövet, maszíroztuk a pociját, ringattuk, dajkáltud, stb. Azt modta a doki, hogy ez sajnos 2-3 hónapig el fog tartani!

Gigi!
Hát igen én is szoktam rá gondolni, hogy ha még bent lenne, akkor még lenne egy nyugodt másfél hetem. Addig nincs gond, amíg bent van! Ott nem fáj a pocija!!!! De hát ezen is túl kell esni és sajnos a fiúknál ez nagyon gyakori, ígyház jobb ha felkészülsz!
Fájdalom: az elején talán egy nagyon-nagyon erős menstruációs görcshöz lehet hasonlítani, aztán ez úgy fel erősödik, hogy már semmihez sem hasonlítható. A tolófájás pedig olyan mint amikor nagyon kell kakilnod és nyomnod kell, ezt szorozd meg kb. százzal, de lehet, hogy többel. Azt modják, hogy az már nem olyan borzasztó. Hát nem az, ha nyomhatsz. Viszont, ha nem, akkor az sokkal rosszabb mint a sima fájás! Legalább is nekem így volt! De túl lehet élni! Nem kell félni tőle!
Remélem nem rémisztettelek el, de hamarosan úgy is megtudod milyen is szülni!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Megkerestem a másik topikon, gondoltam bemásolom ide:

"Gerő Nándor Richard vagyok, ma 14.32-kor 3450 grammal és 51 cm-rel megszülettem. Anyával mindketten jól vagyunk "

Nagy nagy gratula Gombóc. Sok örömet és sok-sok tejcsit Kép

Anikó
pancsa2

Györesz!
Remélem, hogy beválik a gyógyszer, és megnyugszik szegény kicsikéd. Szörnyű lehet nézni, ahogy szenved.
Anikó
pancsa2

Hurrrrrrrá! Kép Kép Kép Kép
Végre egy újabb baba itt nálunk!!!!!!
GRATULA GOMBÓCÉKNAK A PICI FIÚHOZ!!!!!!!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Gombóc!Kép

Nagyon sok szeretettel gratulálok,sok boldogságot és minden jót kívánok nektek!KépKép
saxi

Gigi!Kép

Neked is nagyon szorítok,de ne izgulj annyit,biztosan nagyon ügyes leszel.KépKép
saxi

A többieket is puszilom de sajna nincs több időm.Ha tudok jelentkezek.KépÜdv,Saxi.
saxi

Sziasztok Lányok!

Jelentem mi beelöztük Gombócot, akinek ezúton is gratulálunk:
Imola Maass hétfö reggel 6 óra 43-kor jött a világra 51 cm-vel és 3330 grammal. Ma reggel jöttünk haza a kórházból. Szopik és alszik, tölti ügyesen a pelenkákat. Szülés nagyon gyorsan ment, mire fájdalomcsillapítóért nyüszítettem, már jöttek a tolófájások.

Megyek falni valamit, mert a kórházi koszttól nem lehet jól lakni. Késöbb még bejelentkezem.

Puszi és kitartás mindenkinek!

Barbi

Barbi
maass

Barbi neked is nagyon nagy gratula!

Hű lányok, ennek most nagyon örülök! Hamarosan tudunk babás dolgokról írogatni!!!!!!!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Gombóc,Barbi!Kép
Gratulálok a picurokhoz!KépJó egészséget és sok tejcsit kivánok!Kép

Gombóc!Kép
Elég ügyesen lezavartad.Kép11-kor még itt voltál fél 3-kor pedig már babáztál.Kép

Barbi!Kép
Ti már 1 nap mulva hazamehettek a kórházból??Nálunk minimum 3 nap.Kép

Gigi!Kép
Ok,majd teszek fel én is képet,de még nincs kész picur birodalma.KépKülönben mikor lehet már teljesen megcsinálni??Úgy értem,hogy meg van ágyazva+baldahim meg minden.Puszi,nektek,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?