Mica
Jó, hogy neked már van tapasztalatod és megosztod velünk. Arra fel vagyok készülve, hogy fájni fog. De már az is igen fájdalmas volt, ahogy ő oda bekerült!
Ezzel szemben most a fájdalom végén a kezemben tarthatom.
Épp arra gondoltam, hogy olyan jó, hogy választottam szülésznőt. Úgyérzem, hogy nagy segítség lesz, az , hogy ismerős arcok között leszek és nem egy rideg kórházi folyóson kell szenvednem, idegen emberek között.
Barbara
A táblázat feltételéhez valami kódok kellenk. Mármint zárójel stb...stbbb. A téli babás topiknál is átadta a Marica a táblázatot, és úgy rémlik, hogy ott le is írta pontosan, hogy mit hogyan kell csinálni, hogy megjelenjen. Azt nem értem, hogy képet miért nem tudsz feltenni. Pedig tettél már föl, tudod, hogy le kell kicsinyiteni stb... Kiváncsi lennék én is a babaszobára
Mindenkiére!!!
Dia
Te is tegyél fel képet, ha már összeszereltétek az ágyikót!! Rendes ez a rokon!
Hát még ha ő fizetett is volna
Hétvégén odaadta az anyósom a gyapjú takarókat amiket csináltatott. Ezek olyan büdösek mint az állat!!
Mosni ugye nem lehet, úgyhogy kitettem a teraszra, hátha kiszellőzik a büdi. De nem. Úgyhogy a doki után elmentünk itt helyben egy méterárushoz és tök cuki anyagot vettünk. Viktor este viszi el egy varrónőhöz, aki huzatot varr rá. Remélem a huzat alól nem jön ki a büdi
Vagy a törpike nagyon jól fog aludni.
Az anyagosnál tök jó kereszthímzéses cuccok voltak. Utoljára kb. 10 éves koromban hímeztem. Szerintetek nehéz dolog? Van értelme most elkezdeni??
Na befejezem a szófosit! Gombóc szerintem elment szülni